نوشته شده توسط : کوروش فنایی

این نرم افزار توسط شرکت SKF به منظور شناسایی و انتخاب محصولات این کمپانی و راحتی مصرف کننده، در اختیار مصرف کننده ها قرار گرفته است.این نرم افزار یک نرم افزار portable است و نیازی به نصب ندارد. با استفاده از این نرم افزار میتوان به وسیله کد بیرینگ به تمامی اطلاعات بیرینگ دست پیدا کرد. نسخه portable نرم افزار حدود 80 درصد امکانات نسخه خریداری شده را در اختیار مصرف کننده قرار میدهد.

اگر نرم افزار خریداری شده باشد علاوه بر امکانات نسخه portable، با اتصال به اینترنت میتوان نقشه های سه بعدی محصولات را در نرم افزار های catia و solidworks دریافت کرد. همچنین این قابلیت را دارد که نقشه های مهندسی را در فرمت pdf مشاهده کرد. بعد از دانلود نرم افزار و اجرا کردن آن، نرم افزار در صفحه مرورگر اصلی سیستم شما باز خواهد شد. صفحه اصلی نرم افزار به صورت شکل زیر میباشد.

نرم افزار SKF

همانطور که در تصویر مشاهده میکنید، سمت چپ تصویر دسته بندی درختی وجود دارد که یاتاقان های موجود را ارائه کرده است. در صفحه اصلی نرم افزار که به نام interactive engineering catalogue است هم این دسته بندی همراه با عکس نشان داده شده است. در این نرم افزار قابلیت جستجو نیز وجود دارد. در دسته بندی ها برای مثال گزینه rolling bearings را انتخاب کنیم، انواع ارائه شده برای بیرینگ غلتکی همانند تصویر زیر مشاهده میشود.

نرم افزاارSKF

در این لیست انواع خاصی نیز وجود دارد که توسط این شرکت در این دسته قرار داده شده است. این انواع خاص در گزینه engineering products معرفی شده اند. در ادامه برای درک بهتر نرم افزار، گزینه بلبرینگ شیار عمیق را انتخاب میکنیم.

نرم افزار SKF

در این صفحه ابتدا توضیحی درباره این بلبرینگ ها آورده شده است. در ادامه نیز در مورد انواع این گروه اطلاعاتی آورده است. در سمت راست تصویر، گزینه هایی آمده است که میتوان با انتخاب هرکدام از آنها به صفحه مورد نظر رفت.

نرم افزار SKF

به عنوان مثال با انتخاب گزینه tables product، ابتدا صفحه ای باز میشود و انواع بلبرینگ های شیار عمیق را به شما نشان خواهد داد و با انتخاب هرکدام از آنها میتوانید اطلاعات فنی و ساخت آن دسته از بلبرینگ ها را تماشا کنید.

نرم افزار SKF

نرم افزار SKF

از دیگر گزینه های سمت راست که در تصویر دیدید، گزینه selection guide میباشد. این گزینه همانطور که از اسم آن پیداست گزینه راهنما میباشد و در تمامی صفحات بیرینگ ها موجود است و با کلیک بر روی این گزینه صفحه ای تحت عنوان راهنمایی برای انواع بیرینگ ها، نحوه طراحی و ویژگی های آن ها نشان داده خواهد شد.

نرم افزار SKF

در قسمت پایین تر، انواع بلبرینگ های شیار عمیق را مشاهده میکنید که با انتخاب هر کدام از این بلبرینگ ها به صفحه مورد نظر رفته و اطلاعات آن بلبرینگ را مشاهده میکنید. برای مثال با کلیک بر گزینه Single row deep groove ball bearings (بلبرینگ های شیار عمیق تک ردیفه)، صفحه زیر باز خواهد شد.

نرم افزار SKF

در این صفحه همانطور که مشاهده میکنید، توضیحاتی درباره این مدل بلبرینگ آورده شده است. در این توضیحاتی بخش هایی به صورت هایپر لینک میباشند. به طور کلی این هایپرلینک ها هم میتواند آدرس یک صفحه جدید باشد و هم میتواند بلعکس باشد که با کلیک بر روی هایپرلینک عکس مورد نظر را مشاهده خواهید کرد.

ما بر روی هایپرلینک Single row deep groove ball bearings کلیک کرده و تصویر یک بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه را مشاهده میکنیم.

تصویر نرم افزار SKF

برای بستن پنجره عکس بهتر است بر روی علامت ضربدر سمت راست پایین تصویر و یا بر روی گزینه close که در قسمت سمت راست و بالای تصویر قرار دارد کلیک کنید و پنجره را ببندید. این کار به این دلیل است که اگر با شیوه ای دیگر پنجره را ببنید هنگام باز کردن شکل جدید، این شکل با شکل قبلی در یک پنجره نمایش داده خواهد شد. مانند شکل زیر:

نرم افزار SKF

در سمت راست این صفحه نیز، در قسمت بالایی همانطور که گفته شد گزینه هایی که در همه صفحات میباشد را مشاهده میکنید و در قسمت پایین هم گزینه ها و اطلاعات مربوط به این دسته از بلبرینگ ها را مشاهده میکنید و میتوانید با کلیک بر روی هر گزینه به اطلاعات آن قسمت دست پیدا کنید.

ما بر روی گزینه cages (قفسه ها) کلیک میکنیم و میبینید که وارد صفحه ای جدید شده ایم و اطلاعات مربوط به قفسه های این نوع بلبرینگ در اختیار ما قرار میگیرد.

 

کلیک کنید



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

الکتروگیربکس که با نام موتورگیربکس یا الکتروموتور گیربکس‌دار نیز شناخته می‌شود، از ترکیب یک موتور و گیربکس صنعتی که به‌صورت مستقیم کوپل شده‌اند، ساخته شده است.
الکتروگیربکس

موتور گیربکس‌ها در انواع مختلفی تولید شده و معمولاً برای کاهش سرعت و افزایش گشتاور استفاده می‌شوند؛ به همین علت ترکیب موتور و گیربکس کاهنده بسیار رایج‌تر از الکترو گیربکس‌های افزاینده است. مهم ترین دلیل استفاده از الکتروگیربکس‌، تطبیق‌پذیری بالای آن‌ها است. یکی از دغدغه‌های همیشگی صنعتگران انتخاب موتور و گیربکس متناسب است و برای این هدف باید مشخصات فنی زیادی از هر دو دستگاه را با یکدیگر مطابقت دهند. اما الکتروگیربکس‌ها، نگرانی‌های مربوط به تطبیق‌پذیری موتور و گیربکس را از بین برده و بسیار قابل‌اطمینان هستند.

انواع الکتروگیربکس
به‌طورکلی انواع الکتروگیربکس را بر اساس ساختار یا عملکرد دسته‌بندی می‌کنند. موتورگیربکس ها بر اساس ساختار موتور به دو گروه:

انواع موتورگیربکس براساس موتور

موتور گیربکس DC
موتورگیربکس AC
و بر اساس ساختار گیربکس به انواع زیر تقسیم‌بندی می‌شود:

الکتروگیربکس خورشیدی
موتور گیربکس حلزونی
الکترو گیربکس هلیکال
موتورگیربکس سایکلو
انواع موتورگیربکس براساس گیربکس

همچنین بر اساس نحوه عملکرد، الکترو گیربکس‌ها را به دو گروه کاهنده و افزاینده تقسیم‌بندی می‌کنند. در ادامه به معرفی انواع الکتروگیربکس و کاربردهای آن‌ها می‌پردازیم.

موتور گیربکس DC

موتور گیربکس DC از جریان الکتریکی مستقیم استفاده نموده و آن را به نیروی مکانیکی با دور و گشتاور خروجی موردنظر تبدیل می‌کنند؛ این موتور گیربکس‌ها توانایی تولید گشتاور بالا با سرعت‌های بسیار پایین را داشته و در کاربردهایی مانند رباتیک، اتوماسیون صنعتی، پمپ، کمپرسور و نوار نقاله استفاده می‌شوند.

موتورگیربکس AC

موتورگیربکس AC، معمولاً از موتورهای القایی استفاده می‌کنند؛ این موتورها بر اساس نوع فاز ورودی به دو دسته الکتروموتور سه‌فاز و تک‌فاز تقسیم‌بندی می‌شود. علیرغم اینکه دسترسی به برق سه‌فاز برای همه امکان‌پذیر نیست، اما استفاده از موتور گیربکس‌های سه‌فاز رایج‌تر است. از این موتور گیربکس‌ها در لوازم‌خانگی، ماشین‌آلات صنعتی کوچک مانند آسیاب، اره نواری، پمپ، سیستم‌های تهویه‌مطبوع، کمپرسور، بالابر، نوار نقاله و بسیاری از کاربردهای دیگر استفاده می‌شود.

موتورهای سه‌فاز بازدهی بیشتر و قیمت کمتری نسبت به الکتروموتور تک‌فاز داشته و در نتیجه الکتروموتور گیربکس‌دار سه‌فاز، قیمت کمتر و گشتاور بالاتری دارد؛ این نوع موتور گیربکس در کاربردهای سنگین مانند فن و دمنده‌های صنعتی، آسانسور، تصفیه‌خانه‌ها و ماشین‌آلات صنعتی سنگین به کار می‌رود.

الکتروگیربکس خورشیدی

الکتروگیربکس خورشیدی راندمان و دقت بسیار بالایی دارد و امکان کاهش دور خروجی تا سرعت‌های بسیار کم را نیز ارائه می‌دهد. از این الکتروگیربکس در شریدرهای صنعتی، صنایع فولاد، صنایع نورد، میکسر، دستگاه‌های حفاری و … استفاده می‌گردد.

موتور گیربکس حلزونی

موتور گیربکس حلزونی در مدل‌های مختلفی تولید و ارائه می‌شوند؛ این دستگاه‌ها به دلیل ابعاد کوچک، زاویه شفت‌ها، خود قفل‌شوندگی گیربکس حلزونی، تعمیر و نگهداری آسان و قیمت مناسب در طیف وسیعی از کاربردهای صنعتی استفاده می‌شوند.

الکترو گیربکس هلیکال

الکتروگیربکس هلیکال به 4 دسته زیر تقسیم می‌شود:

الکتروگیربکس هلیکال شفت مستقیم
الکتروگیربکس بول هلیکال
الکتروگیربکس هلیکال آویز
الکتروگیربکس هلیکال شفت موازی
همه انواع گیربکس هلیکال، به‌صورت الکترو گیربکس نیز در دسترس هستند و در کاربردهایی که نیاز به گشتاور و راندمان بالایی دارند استفاده می‌شود. از جمله کاربردهای الکترو گیربکس هلیکال عبارت‌اند از:

همزن‌های صنعتی
نوار نقاله
الواتور
راهبر جرثقیل‌های سقفی
خردکن‌های معدن
دستگاه‌های بالمیل

کالاصنعتی


موتورگیربکس سایکلو، بر خلاف سایر گیربکس‌های صنعتی از چرخ‌دنده استفاده نمی‌کنند؛ این الکتروگیربکس شوک‌پذیری بسیار بالایی داشته و جزو گیربکس‌های بدون لقی (Zero Backlash) به شمار می‌روند. بیشترین کاربرد موتورگیربکس سایکلو در دستگاه‌های حفاری و میکسرهای صنعتی است.

مزایای موتور گیربکس
از جمله مزایای موتور گیربکس می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

الکتروگیربکس ها نیازی به ترازکردن و کوپلینگ ندارند؛ در نتیجه تلفات انرژی در این مراحل نیز رفع شده و از خرابی بلبرینگ‌ها و موتور جلوگیری می‌شود. به دلیل طراحی بهینه‌تر چرخ‌دنده‌ها در الکتروگیربکس ها، انتقال گشتاور و دور با راندمان بالاتری انجام می‌گیرد.
در حالت عادی انتخاب موتور و گیربکس متناسب، نیاز به‌صرف وقت و بررسی مشخصات فنی زیادی دارد؛ اما الکتروگیربکس ها تطبیق‌پذیری بالایی داشته و با اطمینان خاطر بیشتری می‌توان از آن‌ها استفاده نمود.
موتور گیربکس‌ها عمر مفید طولانی‌تری داشته و میزان خرابی آن‌ها کمتر است.



:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 28 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گروه و شرکت شفلر یک شرکت آلمانی است. این شرکت محصولات خود را در دو برند FAG و INA در بازار عرضه می‌کند. محصولات FAG از باکیفیت‌ترین بلبرینگ‌ و رولبرینگ های دنیا است که همواره جزو برندهای محبوب دنیا بوده است. این رولبرینگ ها، به عنوان رولبرینگ های استوانه ای تک ردیفه شناخته می شود.

لوگو FAG

ویژگی‌های رولبرینگ های استوانه‌ای تک ردیفه با قفس گروه شفلر (FAG)
رولبرینگ تحت بارهای شعاعی بسیار بالایی قرار می‌گیرند.
نه تنها نیروهای شعاعی زیاد، بلکه بارهای محوری از یک یا هر دو جهت نیز توسط تحمل شوند.
چیدمان با استحکام بسیار بالایی دارند.
جابجایی محوری شفت نسبت به محفظه را جبران می‌کنند.
بارهای شعاعی بالا و سرعت‌های بسیار بالا را تحمل می‌کنند.
رولبرینگ ها قابلیت جدا شدن دارند و نصب آن‌ها راحت‌تر است.
طراحی رولبرینگ
رولبرینگ های استوانه‌ای تک ردیفه با قفس FAG در طرح‌ های زیر موجود است:

نوع NU
نوع N
نوع NJ
نوع NUP
رولبرینگ X-life
رولبرینگ های تک ردیفه استوانه‌ای قفس دار جزء گروه رولبرینگ های شعاعی هستند. بر خلاف توپ، غلتک دارای سطح تماس بزرگتر عمود بر محور غلتک است. در نتیجه، می‌تواند نیروهای بالاتری را منتقل کند، استحکام بیشتری دارد و قطر عناصر غلتشی کمتری را تحت بار یکسان می‌دهد. رولبرینگ های تک ردیفی شامل رینگ خارجی، رینگ داخلی و قفس‌هایی هستند که با تعداد زیادی غلتک استوانه‌ای نصب شده‌اند. برای اطلاع از آخرین قیمت رولبرینگ و موجودی با کارشناسان کالا صنعتی در ارتباط باشید.

محصولات پیشنهادی: قیمت رولبرینگ استوانه ای SKF
نوع NU
در رولبرینگ های نوع NU، رینگ خارجی دارای دو لبه سفت و سخت است، در حالی که رینگ داخلی بدون لبه است. در نتیجه، جابجایی محوری شفت نسبت به محفظه در هر دو جهت و در محدوده خاصی امکان پذیر است. در طول حرکت چرخشی، جبران طول بدون محدودیت در رولبرینگ بین غلتک‌ها و مسیر غلتش بدون دنده اتفاق می‌افتد و بنابراین عملاً از اصطکاک عاری است. این رولبرینگ ها به عنوان یاتاقان‌های غیر مکان یابی استفاده می‌شوند، یعنی نمی‌توانند شفت را به صورت محوری در هر جهت هدایت کنند.

رولبرینگ nu FAG

نوع N
رولبرینگ های استوانه‌ای نوع N دارای دو لبه سفت و سخت در رینگ داخلی هستند، در حالی که رینگ خارجی بدون لبه است. به دلیل عدم وجود لبه، جابجایی محوری شفت نسبت به محفظه در هر دو جهت داخل رولبرینگ امکان پذیر است. رولبرینگ های نوع N به عنوان یاتاقان‌های غیر مکان یابی استفاده می‌شوند، یعنی نمی‌توانند محور را در هر دو جهت هدایت کنند.

رولبرینگ N FAG

نوع NJ
رولبرینگ های نوع NJ دارای دو لبه در رینگ خارجی و یک لبه در رینگ داخلی هستند. با این رولبرینگ های استوانه‌ای، جابجایی محوری شفت نسبت به محفظه فقط در یک جهت امکان‌پذیر است. رولبرینگ های نوع NJ به عنوان یاتاقان‌های نیمه مکان یابی استفاده می‌شوند، یعنی می‌توانند شفت را به صورت محوری در یک جهت هدایت کنند.

رولبرینگ NJ FAG

نوع NUP
رولبرینگ های استوانه‌ای از نوع NUP دارای دو لبه در رینگ خارجی و همچنین یک لبه سفت و یک واشر دنده شل در رینگ داخلی می‌باشد. با این رولبرینگ های استوانه‌ای،جابجایی محوری بین شفت و محفظه امکان پذیر نیست. رولبرینگ های نوع NUP به عنوان یاتاقان‌های مکان یابی استفاده می‌شوند، یعنی می‌توانند محور را در هر دو جهت هدایت کنند.

رولبرینگ NUP FAG

محصولات پیشنهادی: رولبرینگ سوزنی
رولبرینگ های کیفیت بالای X-LIFE
رولبرینگ های استوانه‌ای تک ردیفی با قفس تا قطر خارجی D = 320 میلی‌متر به عنوان رولبرینگ های X-life عرضه می‌شوند. این رولبرینگ ها عملکرد بسیار بالاتری نسبت به رولبرینگ های استوانه‌ای استاندارد دارند.

کلیک کنید

 

رولبرینگ X-LIFE

مزایا رولبرینگ استوانه‌ای X-life
توزیع بار مطلوب‌تر در رولبرینگ و در نتیجه ظرفیت تحمل بار دینامیکی بالاتر رولبرینگ ها
بار حد خستگی بالاتر
تولید گرمای کمتر در رولبرینگ
مصرف روانکار کمتر و در نتیجه فواصل نگهداری طولانی‌تری در صورت انجام روغنکاری مجدد
طول عمر عملیاتی رولبرینگ ها به طور قابل اندازه گیری بیشتر است
امنیت عملیاتی بالا
سازگار با محیط زیست
از آنجایی که رولبرینگ استوانه‌ای X-life دارای ابعاد مشابه با رولبرینگ های استاندارد مربوطه هستند، دومی را می‌توان بدون هیچ مشکلی با رولبرینگ های X-life با کارایی بالاتر جایگزین کرد. از این رو می‌توان از مزایای اصلی X-life برای آرایش رولبرینگ های موجود با رولبرینگ های استاندارد نیز استفاده کرد. در نتیجه، این مزایا کارایی کلی موقعیت رولبرینگ را به طور قابل توجهی بهبود می‌بخشد و در نتیجه باعث افزایش پایدار در کارایی ماشین و تجهیزات می‌شود. رولبرینگ استوانه‌ای X-life شامل پسوند XL در نامگذاری می‌شود.

 



:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

نگهداری دوره ای از گیربکس صنعتی، نقش بسیار مهمی در راندمان و عمر مفید این دستگاه ها دارد و به دلایل مختلفی حائز اهمیت است؛ از جمله:

اختلال و مشکلات احتمالی را قبل از تبدیل شدن به آسیب جدی شناسایی و از وقوع آن ها جلوگیری می کند؛ به عنوان مثال، نشانه های سایش دنده ها، ناهماهنگی قطعات و یا مشکلات مربوط به روغنکاری را با نگهداری دوره ای از گیربکس صنعتی و بازرسی منظم آن ها می توان شناسایی کرد و قبل از آسیب رسیدن به گیربکس و دستگاه های مرتبط مانند الکتروموتور، این مشکلات را رفع نمود.
نگهداری دوره ای به افزایش راندمان و بهبود عملکرد گیربکس صنعتی کمک می کند؛ به عنوان مثال، روغنکاری صحیح و منظم، سایش دنده ها و مصرف انرژی را به حداقل رسانده و راندمان گیربکس را در بیشترین حد خود حفظ می کند.
ایمنی کلی تجهیزات و نیروهای انسانی را حفظ می کند و از حوادث احتمالی جلوگیری می کند.
اقدامات لازم جهت نگهداری گیربکس صنعتی
10 مورد از مهم ترین اقدامات نگهداری گیربکس که وضعیت سلامت گیربکس را به طور کامل بررسی می کند و کمک زیادی به عیب یابی گیربکس صنعتی می نماید را در این مقاله بررسی میکنیم.

1) آماده سازی دفترچه بازرسی

پیش از هر اقدامی باید یک دفترچه بازرسی اختصاصی برای هر گیربکس درست کنید؛ از طریق لینک زیر قالب آماده دفترچه بازرسی (LogBook) گیربکس را رایگان و بدون دردسر دانلود نموده و برای هر دستگاه به صورت جداگانه پرینت بگیرید. تمامی مشاهدات و اقداماتی که در حین بازرسی گیربکس انجام می شود را باید در این دفتر به صورت دقیق ثبت کنید تا دید خوبی نسبت به وضعیت گیربکس و اقداماتی که باید انجام شوند، به دست آورید.

دانلود PDF دفترچه بازرسی گیربکس
2) گیربکس خود را رتبه بندی کنید.

برای رتبه بندی گیربکس باید دو مورد را بررسی کنید:

مشخصات فنی گیربکس
نیازهای کاربرد مورد نظر
ابتدا بررسی کنید که مشخصات فنی گیربکس، با اطلاعاتی که سازنده اعلام کرده است مطابقت دارد یا نه؟ سپس مشخصات فنی آن را با نیازهای کاربرد صنعتی مورد نظر مطابقت دهید؛ اگر مشخصات فنی گیربکس جوابگوی نیازهای کاربرد نیست باید گیربکس دیگری را جایگزین کنید.

3) محیط کاری گیربکس را تمیز نگه دارید.

به نظر شما نظافت محیط کار بر راندمان گیربکس تأثیری دارد؟ مطمئناً بله؛ آلودگی هایی مانند گرد و غبار و مواد خورنده موجود در محیط می تواند یکی از دلایل اصلی کاهش راندمان و خرابی گیربکس باشد. البته مقدار معینی از آلودگی در هر محیطی اجتناب ناپذیر است ولی تمیز کردن منظم محیط و گیربکس نقش مؤثری در افزایش طول عمر قطعات آن دارد.

هنگام نظافت گیربکس اگر نشانه های داغ شدن بیش از حد، خوردگی، آلودگی و نشت روغن را روی پوسته و اطراف گیربکس مشاهده کردید، در دفترچه بازرسی ثبت کنید.
محیط اطراف گیربکس را نظافت کنید تا آلودگی و گرد و غبار وارد آن نشود.
به صورت دوره ای و منظم، گیربکس را به صورت چشمی بازرسی کنید؛ در بازرسی چشمی به دنبال علائمی مانند ترک خوردگی رنگ پوسته، رد خراش، خوردگی و آسیب دیدگی پوسته و شفت ها باشید.
4) کاسه نمدهای دارای نشتی را تعویض کنید.

تعویض کاسه نمد

اهمیت گردش روغن مناسب در گیربکس، به اندازه گردش خون در بدن انسان است؛ یکی از مهم ترین اقدامات نگهداری دوره ای از گیربکس صنعتی، بررسی نشت روغن در محورهای ورودی و خروجی است.

نشت روغن نشان دهنده از کار افتادن یکی از کاسه نمدها ترک خوردگی پوسته، عدم مونتاژ صحیح گیربکس در کارخانه، است که باید در اسرع وقت تعویض شود. آب بندی خراب گیربکس، نه تنها باعث کاهش سطح روغن می شود بلکه احتمال نفوذ آلودگی، آب و گرد و غبار به داخل گیربکس را هم افزایش می دهد و باعث آسیب دیدن قطعات داخلی گیربکس می شود.

5) پیچ هواگیری گیربکس را بررسی کنید.

اکثر گیربکس ها، درپوشی برای تخلیه بخار روغن و هوای داغ جمع شده داخل گیربکس و هواگیری دارند؛ پیچ هواگیری گیربکس را به صورت دوره ای تمیز کنید و اگر در اثر باز و بسته شدن های مکرر، آسیب دیده یا سایش دارد، آن را در اسرع وقت تعویض کنید.

اگر نگهداری دوره ای از گیربکس به صورت صحیح انجام شود، پیچ هواگیری در زمان های مشخص باز می شود تا بخار روغن و هوای داغ جمع شده از گیربکس خارج شود. بخار روغن و هوای داغ، باعث افزایش دمای پوسته شده و در نهایت به کاسه نمدها و سایر قطعات گیربکس آسیب می رساند.

6) روغن کاری گیربکس را طبق دستورالعمل انجام دهید.

روغن کاری گیربکس صنعتی

ادامه مطالب

 

برای روغن کاری گیربکس، باید طبق دستورالعمل شرکت سازنده عمل کنید؛ نوع روغن، میزان آن و زمان تعویض روغن در این دستورالعمل ها بیان می شود. اصلی ترین اقدام در نگهداری گیربکس صنعتی، بررسی وضعیت و سطح روغن گیربکس است.

برخی از گیربکس ها به صورت دائمی روغن کاری شده اند و دریچه روغن روی آن ها وجود ندارد، اما برخی دیگر نیاز به تعویض روغن دارند. میزان روغن مورد نیاز را می توانید با پلاک خوانی گیربکس صنعتی یا مطالعه کاتالوگ محصول تشخیص دهید؛ قبل از راه اندازی گیربکس، حتماً سطح روغن و مشخصات آن مانند ویسکوزیته را بررسی کنید.

روغن گیربکس را پس از 500 تا 1000 ساعت کار اولیه خالی کنید و گیربکس را با مواد نفتی مانند گازوئیل، تینر و نفت شستشو دهید.
سپس در فواصل زمانی منظم، سطح روغن را بازرسی و پس از هر 4000 ساعت کار، روغن را تعویض کنید.
اگر از روغن ترکیبی استفاده می کنید باید آن را پس از 8000 ساعت کار تعویض نمایید.
اگر گیربکس قبل از راه اندازی برای مدت طولانی در هوای مرطوب بوده است، ابتدا آن را از روغن پر کنید و پس از راه اندازی، سطح روغن را به مقدار مطلوب برسانید.
برای آشنایی بیشتر با بهترین روش های روغنکاری گیربکس، مقاله روش های روغنکاری گیربکس صنعتی را مطالعه فرمایید.

7) به دنبال نشانه های حرارت بالای گیربکس باشید.

دمای بالا یکی از دلایل اصلی خرابی گیربکس های صنعتی است؛ هنگام نگهداری دوره ای از گیربکس، اگر با نشانه های زیر مواجه شدید، حتماً به دنبال ریشه یابی و تعمیر گیربکس باشید. نشانه های حرارت بالای گیربکس عبارتند از:

تغییر رنگ یا علائم سوختگی روی بدنه گیربکس
آب، روغن تیره یا کف در دریچه بازرسی
تغییرات ناگهانی دمای گیربکس (به وسیله دماسنج های مادون قرمز باید اندازه گیری شود.)
دود ناشی از شفت و مهر و موم ها
تیره شدن رنگ روغن
کاهش سطح روغن
وجود براده های فلزی در روغن (ناشی از خرابی چرخ دنده و بلبرینگ ها)
برای تشخیص دمای بیش از حد گیربکس اقدامات زیر را انجام دهید:

ظاهر گیربکس را بررسی کنید و به دنبال علائم بالا باشید.
با استفاده از دماسنج های مادون قرمز دمای گیربکس را اندازه گیری کنید.
دمای مخزن روغن گیربکس را اندازه گیری نمایید.
در گیربکس هایی که از رادیاتور روغن یا آب برای خنک کردن استفاده می کنند، دمای ورودی و خروجی روغن یا آب را اندازه گیری کنید.
قطعات داخلی گیربکس را از نظر ظاهری، نحوه واکنش نسبت به هم، تراز بودن و روان بودن بررسی کنید.
صدا و لرزش گیربکس را اندازه گیری و با حد مجاز مقایسه کنید.
اگر در روغن گیربکس براده های فلزی را مشاهده کردید، می توانید با شستشوی گیربکس براده ها را حذف و عملکرد گیربکس را بهبود بخشید

 



:: بازدید از این مطلب : 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

شرکت KG یک شرکت بلبرینگ سازی چینی می‌باشد که طیف گسترده‌ای از بلبرینگ‌های با کیفیت بالا، بلبرینگ‌های خودرو، بلبرینگ‌های کشاورزی، بلبرینگ‌های صنعتی و غیره را ارائه می‌دهد که با شرایط عملیاتی و الزامات عملکرد کاربرد مطابقت دارد. شرکت بلبرینگ سازی KG بیش از 5000 نوع بلبرینگ تولید می‌کند. و در بازار ایران محبوبیت بالایی دارد و در میان دیگر برندهای چینی طرفداران بیش‌تری دارد.

https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/2655/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%D8%B1%D9%88%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF/%D8%B1%D9%88%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%DA%A9%D8%B1%D9%88%DB%8C/%D8%B1%D9%88%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%DA%A9%D8%B1%D9%88%DB%8C-kg

طرز کار رولبرینگ کروی KG

رولبرینگ های کروی همانطور که از نام آن‌ها پیداست دارای عناصر غلتان کروی نامتقارن یا بشکه‌ای هستند. این رولبرینگ ها دارای دو مسیر غلتش رینگ داخلی و یک مسیر غلتش کروی مشترک در رینگ خارجی هستند. معمولاً این رولبرینگ ها از یک محور چرخشی در سوراخ رینگ داخلی پشتیبانی می‌کنند که ممکن است نسبت به رینگ خارجی ناهماهنگ باشد. ناهماهنگی به دلیل شکل داخلی کروی رینگ خارجی و عناصر غلتان کروی امکان پذیر است. این رولبرینگ ها برای کاربردهایی مناسب هستند که شفت نسبت به سوراخ محفظه مستعد انحراف زاویه‌ای است. در رولبرینگ های کروی، مسیر غلتش رینگ خارجی به گونه‌ای طراحی می‌شود که دارای مشخصات کروی باشد که مرکز آن با نقطه مرکزی بلبرینگ منطبق است. این نوع رولبرینگ از نوع خود تنظیم است، از این رو می‌تواند برای کاربردهایی استفاده شود که ممکن است به دلیل نصب اشتباه یا به دلیل انحراف شفت، ناهماهنگی شفت ایجاد شود. رینگ خارجی به طور کلی دارای سوراخ‌ها و شیارهای روانکاری است. این قابلیت آن ها مانند بلبرینگ خود تنظیم می باشد. رولبرینگ های کروی برای تحمل بارهای شعاعی سنگین و همچنین بارهای محوری سنگین در هر دو جهت طراحی شده‌اند.

رولبرینگ کروی KG

انواع سوراخ و رینگ داخلی رولبرینگ های کروی KG
استوانه‌ای
مخروطی
ویژگی‌های رولبرینگ های کروی KG
قابلیت حمل بارهای شعاعی و محوری
مناسب برای کاربردهای با سرعت کم و متوسط
مناسب برای کاربردهایی که ممکن است برخی ناهماهنگی شفت ایجاد شود
قفس فولادی فشرده یا ماشینکاری شده برنجی
با ترخیص شعاعی C2، CN، C3 و C4
انواع رولبرینگ های کروی KG
نوع تک ردیف - سری 202 (جزئیات در صورت درخواست موجود است)
نوع دو ردیف - 213، 222، 223، 230، 231، 232، 239، 240، 241
نوع ساده – GE
طراحی‌های درخواستی رولبرینگ های کروی KG
طراحی MB: این رولبرینگ ها دارای لبه ثابت و قفس ماشینکاری شده هستند که روی لبه رینگ داخلی هدایت می‌شوند. KG می‌تواند در صورت درخواست این بلبرینگ طراحی را ارائه دهد.

طراحی MB برند KG

طراحی C: این رولبرینگ دارای راهنمای مرکزی شناور بر روی رینگ داخلی، عناصر غلتان متقارن با ابعاد بزرگتر است تا ظرفیت حمل بار افزایش یابد. دارای قفسه ورق فشرده مخصوص می‌باشند. رولبرینگ های این طرح در اندازه‌های کوچک و متوسط هستند.

طراحی C برند KG

طراحی CA: این رولبرینگ ها دارای شانه‌های جانبی و یک قفس برنجی ماشین کاری شده یک تکه هستند. همچنین دارای عناصر غلتان متقارن با ابعاد بزرگتر هستند تا ظرفیت حمل بار افزایش یابد. این طرح برای رولبرینگ های سایز متوسط و بزرگ با سوراخ استوانه‌ای، شیار روانکاری و سوراخ رینگ خارجی موجود است.

طراحی CA برند KG

پسوندهای استاندارد KG برای رولبرینگ های کروی
A: طراحی داخلی بهینه شده
C2: کلاس لقی کمتر از نرمال
CN: کلاس لقی نرمال. به طور کلی، هیچ پسوند خاصی در رولبرینگ های KG برای کلاس لقی نرمال استفاده نمی‌شود.
C3: کلاس لقی نرمال بیش‌تر از نرمال
C4: کلاس لقی بیشتر از C3
C: قفس فولادی فشرده
CA: قفس برنجی ماشین کاری شده یک تکه
K: رینگ داخلی مخروطی، 1:12
K30: رینگ داخلی مخروطی، 1:30
MB: قفس برنجی ماشینکاری شده از نوع اسپلیت
W33: شیار روانکاری با سوراخ‌های روانکاری در رینگ خارجی
رولبرینگ کروی KG

 



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس صنعتی یکی از قطعات حیاتی در تجهیزات و ماشین آلات صنعتی است و به صورت گسترده در صنایع مختلفی مانند خودروسازی، معادن، نقت و گاز، پتروشیمی، فلزکاری و ... مورد استفاده قرار می گیرد. این قطعه نقش مؤثری در عملکرد و کارایی کل سیستم دارد و در بعضی موارد حتی می تواند از خطرات و آسیب های احتمالی برای دستگاه ها و نفرات جلوگیری کند. به طور کلی، گیربکس صنعتی وسیله ای مکانیکی است که برای انتقال نیرو از یک شفت (محور) چرخان به محور دیگری در ماشین آلات صنعتی استفاده می شود. هدف استفاده از گیربکس ها، کنترل سرعت و گشتاور ورودی و تنظیم آن به میزان دلخواه است. گیربکس های صنعتی را بر اساس نوع دنده های آن ها به 4 دسته هلیکال، مخروطی، حلزونی و خورشیدی تقسیم بندی می کنند که هرکدام ویژگی ها، مزایا و معایب مخصوص به خود را دارند.

قطعاً انتخاب گیربکس مناسب به عوامل متعددی از جمله گشتاور مورد نیاز، نسبت تبدیل سرعت، شرایط کارکرد و کاربرد مورد نظر بستگی دارد؛ به همین علت تولید کنندگان این محصولات، طیف وسیعی از گیربکس ها را برای برآورده نمودن هر خواسته و نیاز صنعتی طراحی و تولید می کنند. در این مقاله به یررسی انواع گیربکس های صنعتی، کاربردها، مشخصات و ویژگی های هر یک پرداخته و در پایان نکاتی در خصوص انتخاب و نحوه استفاده از آن ها بیان می کنیم؛ همچنین خلاصه مطالب این مقاله را می توانید در پادکست زیر بشنوید. گیربکس صنعتی وسیله ای مکانیکی است که برای انتقال نیرو و گشتاور از محور چرخان یک دستگاه (معمولاً الکتروموتور) به سایر قطعات که به محور دیگر گیربکس متصل هستند، استفاده می شود و نقش بسیار مهمی در ماشین آلات صنعتی ایفا می نمایند. وظیفه اصلی یک گیربکس صنعتی، کاهش یا افزایش سرعت و گشتاور ورودی است و به دو دسته گیربکس صنعتی کاهنده و افزاینده تقسیم بندی می شوند؛ در گیربکس صنعتی کاهنده دور ورودی موتور با نسبت مشخصی کاهش داده می شود و در نتیجه گشتاور در محور خروجی افزایش می یابد و در گیربکس های افزاینده این فرآیند عکس گیربکس های کاهنده است. گیربکس های کاهنده رایج تر از گیربکس های افزاینده بوده و در صنایع بیشتری مورد استفاده قرار می گیرند.

قیمت گیربکس صنعتی
قیمت گیربکس صنعتی با توجه به مواردی مانند نوع گیربکس، مشخصات فنی آن، ابعاد و ظرفیت گشتاور گیربکس، برند تولید کننده و مواد اولیه به کار رفته در آن تغییر می کند. بدیهی است، انواع گیربکس صنعتی بزرگ یا اصطلاحاً سنگین، قیمت بالاتری نسبت به گیربکس صنعتی کوچک دارند. همچنین محصولات برندهای معتبر تولید کننده گیربکس که اغلب شامل تولید کنندگان گیربکس اروپایی می شود، قیمت بیشتری نسبت به گیربکس چینی یا ایرانی دارند. از این موارد که بگذریم، قیمت گیربکس صنعتی بر حسب نوع دنده های آن نیز تغییر می کند. گیربکس های هلیکال و خورشیدی راندمان بالاتری نسبت به گیربکس حلزونی دارند، بنابراین قیمت این گیربکس ها نیز بیشتر خواهد بود. همچنین معمولا قیمت گیربکس صنعتی کوچک از گیربکس هایی که ابعاد بزرگتری دارند کمتر خواهد بود. برای آگاهی از قیمت گیربکس صنعتی با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

انواع گیربکس صنعتی

خرید گیربکس صنعتی
وقتی صحبت از خرید گیربکس صنعتی می شود فاکتورهای مختلفی را باید در نظر گرفت تا بهترین گیربکس صنعتی را متناسب با نیاز خود انتخاب نمایید. از آن جایی که وظیفه اصلی گیربکس انتقال نیرو و گشتاور الکتروموتور است، ابتدا باید ویژگی ها و مشخصاتی که مرتبط با موتور هستند را بررسی کرد. از جمله این ویژگی ها می توان به:

سایز گیربکس
توان و سرعت ورودی گیربکس
نسبت دنده
دور خروجی گیربکس
نحوه اتصال گیربکس به موتور (کوپل مستقیم، کوپلینگ، کلاچ، تسمه و پولی، فلنج و ...)
آرایش محورها
همچنین پیش از خرید گیربکس صنعتی باید نیازهای مورد انتظار از گیربکس و همچنین شرایط محیط کار آن را به دقت سنجیده و با مشخصات گیربکس انطباق دهید. از جمله این ویژگی های می توان به موارد زیر اشاره نمود:

بار محوری و شعاعی قابل تحمل گیربکس
طریقه نصب گیربکس صنعتی
ابعاد و وزن گیربکس
مدت زمان کارکرد مداوم گیربکس صنعتی
دمای محیط کار و شرایط آب و هوایی
الزامات تعمیر و نگهداری مانند روغنکاری و ...
با بررسی این موارد، می توانید با دید کامل تر و بهتری به انتخاب گیربکس صنعتی بپردازید ولی با این حال، پیشنهاد می کنیم قبل از اقدام به خرید گیربکس صنعتی با یک کارشناس در این زمینه مشورت نمایید تا تمامی موارد مورد نیاز را بررسی نمایید. اما یکی از مهم ترین معیارهای هر فردی برای خرید گیربکس صنعتی، قیمت محصول است؛ به همین علت در بخش بعدی به مقایسه هزینه و قیمت انواع گیربکس ها می پردازیم.

فروش گیربکس صنعتی
بیشتر تولید کنندگان گیربکس صنعتی، برای رفاه بیشتر مشتریان، خدماتی مانند گارانتی تعویض، تعمیر یا تأمین قطعات در نظر گرفته اند اما شرط استفاده از این خدمات این است که گیربکس از نماینده فروش گیربکس صنعتی خریداری شده باشد. خوشبختانه وبسایت کالا صنعتی موفق به کسب نمایندگی رسمی یا عاملیت فروش اکثر برندهای معتبر ایرانی و خارجی شده است و آماده فروش گیربکس صنعتی در انواع مختلف و برندهای معتبر بازار به شما عزیزان می باشد. همچنین کارشناسان فروش این وبسایت در هر مرحله از انتخاب، خرید، نصب، راه اندازی، تعمیر و نگهداری گیربکس صنعتی همراه شما عزیزان هستند و می توانید از مشاوره تخصصی رایگان این مجموعه بهره مند شوید.

انواع گیربکس صنعتی
گیربکس های صنعتی از اجزای مختلفی تشکیل شده اند که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم. اما مهم ترین قسمت یک گیربکس صنعتی، چرخ دنده های آن است؛ اصلی ترین روش دسته بندی گیربکس ها، بر اساس نوع دنده های آن ها بوده و بر این اساس تمام مشخصات فنی گیربکس مانند نسبت دنده، گشتاور، سرعت، تحمل بار، راندمان و حتی میزان صدا و لرزش آن ها در حین کار نیز تغییر می کند. کلی ترین دسته بندی گیربکس های صنعتی به صورت زیر می باشد:

گیربکس افزاینده

این گیربکس ها همانطور که از نام آن پیداست، دور ورودی به گیربکس را افزایش می دهد. از گیربکس افزاینده در صنایع نیروگاهی، پالایشگاهی مثل توربین باد استفاده زیادی می شود. گیربکس افزاینده عموما به صورت سفارشی ساخته می شود و به صورت موجودی در انبار موجود نمی باشد.

گیربکس کاهنده

این نوع گیربکس ها که در بسیاری از صنایع کوچک و بزرگ و حتی دستگاه های خانگی کاربرد دارد، با کاهش دور ورودی به گیربکس و تحویل آن در قسمت خروجی باعث افزایش گشتاور شده و تجهیز مصرف کننده را به چرخش در می آورد. گیربکس صنعتی کاهنده بسیار پر مصرف بوده و سهم بزرگی از تولیدات کارخانجات گیربکس سازی را به خود اختصاص داده است. با توجه به اهمیت و گستره وسیع استفاده گیربکس صنعتی کاهنده به معرفی انواع گیربکس کاهنده می پردازیم.

انواع گیربکس صنعتی کاهنده :

گیربکس حلزونی
گیربکس هلیکال
گیربکس خورشیدی
گیربکس سایکلو
گیربکس حلزونی
گیربکس حلزونی بر خلاف گیربکس های قبلی از یک ماردون و یک چرخ دنده حلزونی استفاده می نماید اصلی ترین مزایای این گیربکس صنعتی اندازه کوچک، عدم برگشت پذیری و نصب در جهت های مختلف است اما با این وجود، این گیربکس ها معایبی نیز دارند، از جمله راندمان پایین تر، اصطکاک و اتلاف انرژی بیشتر و سایش بیشتر دنده ها و عمر کاری پایین تری نسبت به سایر گیربکس های صنعتی دارد. گیربکس حلزونی از یک دنده ماردون فولادی به عنوان ورودی و یک دنده حلزونی برنجی (آلیاژ فسفر-برنز) که شافت خروجی به آن متصل می شود، تشکیل شده و جهت انتقال قدرت را 90 درجه تغییر می دهد. این گیربکس ها به گیربکس 90 درجه نیز شناخته می شود.

کالاصنعتی

 

گیربکس هلیکال
گیربکس هلیکال از دو یا چند چرخ دنده هلیکال تشکیل شده است؛ دندانه های این چرخ دنده ها به صورت زاویه دار با محور اصلی چرخ دنده بریده شده و شکل مارپیچ دارند. طراحی خاص این دنده ها امکان انتقال کارآمد و نرم تر نیرو و همچنین کاهش صدا و لرزش این گیربکس صنعتی را در مقایسه با سایر دنده ها فراهم می نماید.
از جمله مزایای گیربکس هلیکال می توان به راندمان بالا، اتلاف انرژی کم تر، صدا و لرزش کم تر و همچنین افزایش ظرفیت بار و گشتاور اشاره نمود. گیربکس های هلیکال، خود به چند دسته تقسیم می شوند که مهم ترین آن ها عبارتند از:

گیربکس هلیکال شافت مستقیم : محور ورودی و خروجی گیربکس در یک راستا قرار دارد.
گیربکس بول هلیکال یا کرانویل پینیون : از دنده های مخروطی BEVEL ساخته می شود و تغییر زاویه 90 درجه در جهت خروجی نسبت به جهت ورودی ایجاد می کند.
گیربکس هلیکال آویز یا شافت موازی: محور ورودی و خروجی به صورت موازی با هم قرار دارد.
گیربکس هلیکال سه یا چهار محور یا گیربکس قورباغه ای
هلیکال شافت موازی و شافت متعامد: معمولا گیربکس های هلیکال سنگین کار که بعضا تحت عنوان گیربکس صنعتی شناخته می شود، با نام شافت موازی و شافت متعامد (بستگی به جهت خروجی گیربکس دارد) بین صنعتگران نامیده می شود.
برای اطلاعات بیشتر در خصوص مشخصات این گیربکس ها و دریافت لیست قیمت گیربکس هلیکال از منوی وبسایت کالا صنعتی، گیربکس مدنظر را انتخاب نمایید و یا با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

 



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 23 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

امروزه یکی از بهترین سیستم های گرمایشی که در محیط های صنعتی و کارخانه ها کاربرد دارد، بخاری صنعتی یا کارگاهی است. بخاری های صنعتی یا هیتر های صنعتی در ظرفیت های مختلف تولید می شوند. این دستگاه گرما را معمولا به وسیله فن در ساختمان توزیع کرده و قدرت گرمایش آن در مقایسه با هیترهای معمولی معمولا 20 تا 30 برابر بیشتر است.

اجزای بخاری صنعتی
مشعل
مبدل حرارتی یا کوره
فن
گرمایشی بخاری صنعتی

مشعل
بخاری کارگاهی برای تولید گرما به مشعل نیاز دارد که در دو نوع گازی و گازوئیلی تولید می شود.

مبدل حرارتی یا کوره
یکی از اجزای بخاری صنعتی کوره یا مبدل حرارتی است که از ورقه های فلزی فرم دار یا چدن ساخته می شود. این قسمت را از فلزهایی تولید می کنند که در برابر تغییرات دمایی مقاوم باشد.

فن
یکی از قسمت های بسیار مهم هیتر صنعتی فن است که وظیفه انتقال گرما را برعهده دارد. فن با توجه به محل قرار گرفتن آن به دو نوع دهشی و مکشی تقسیم می شود و فن های آکسیال و سانتریفیوژ موجود در بازار از این نوع هستند.

موارد کاربرد بخاری کارگاهی
کارخانجات و کارگاه ها
ورزشگاه و استخر
سوله و انبار
مدارس مساجد تالار پذیرایی
سالن پرورش دام و طیور
ارگان های دولتی و اردوگاه
انواع بخاری صنعتی
گازی
نفتی
برقی
تابشی
گازوئیلی
بخاری صنعتی گازی
مشعل بخاری صنعتی گازی تنها با سوخت گاز کار می کند. بنابراین در مکان هایی که دسترسی به سوخت گاز دارند به راحتی می توان از این نوع بخاری برای گرمایش استفاده کرد. در بخاری صنعتی گازی هنگامی که مشعل روشن می شود، گرما به داخل کوره هدایت شده و سپس در لوله ای که در انتهای کوره نصب شده حرارت به صورت رفت و برگشت در جریان است. حرارت تولید شده از طریق فن در بخاری صنعتی گرما را به محیط بیرون منتقل می کند.

بخاری صنعتی نفتی
بخاری صنعتی نفتی یکی از قدیمی ترین هیتر های صنعتی است که برای گرمایش محیط های بزرگ مثل: مرغداری، گلخانه ،مساجد استفاده می شود. در مناطقی که به گاز دسترسی ندارند می توان از این نوع بخاری برای گرم کردن محیط استفاده شود.

بخاری صنعتی برقی
یکی از انواع دیگر بخاری صنعتی نوع برقی آن است و در بسیاری از مکان های صنعتی و تجاری کاربرد دارد. این نوع از بخاری ها برای کار به جریان الکتریکی نیاز دارند. نصب بخاری صنعتی برقی بسیار راحت است و هزینه نصب آن در مقایسه با هیترهای دیگر پایین تر است. هیتر صنعتی برقی با استفاده از الکتریسته گرمای مورد نیاز را تولید کرده که در دو نوع تک فاز و سه فاز در بازار موجود است. این مدل از هیتر در برابر زنگ زدگی و خوردگی استحکام و مقاومت بسیار بالایی داشته و همچنین به علت ظرفیت گرمایی بالا در کارخانه ها و سوله ها کاربرد دارد.

هیتر تابشی
یکی از انواع بخاری های صنعتی که تولید می شود نوع تابشی آن است. این نوع از بخاری ها افراد و اجسام را از طریق تابش گرما گرم می کنند. نحوه عملکرد این نوع از بخاری های به این صورت است که با ایجاد تشعشعات فرو سرخ و تبدیل شدن به حرارت نیز فضای مورد نظر را گرم می کند. این تجهیزات گرمایشی برای مکان های بزرگ بسیار مناسب است. استفاده از هیتر تابشی در مکان های مختلف به صرفه است ، زیرا این تجهیزات قسمت هایی را که به گرما نیاز ندارند گرم نمی کنند.

بخاری صنعتی گازوئیلی
بخاری کارگاهی گازوئیلی تنها با سوخت گازوئیل کار می کند. البته بعضی از این دستگاه ها دارای سوخت مشترک بوده و با نفت هم می توانند به راحتی کار کنند و خریدار می تواند با استفاده از سوخت نفت و گازوئیل آن را راه اندازی کرده و از گرمایش آن در فضای ساختمان استفاده کند.

کوره هوای گرم در مقایسه با موتورخانه راحت تر نصب شده و همچنین استهلاک کمتری دارد.
هیتر صنعتی معمولا مجهز به ترموستات کنترل دمای محیطی است که به راحتی می توان با انتخاب یک دمای مشخص نیز به صورت اتوماتیک دمای محیط را کنترل کرد.
بعضی از مدل های بخاری صنعتی بدون نیاز به برق کار کرده و برای مکان هایی که به برق دسترسی ندارند بسیار مناسب است.
بخاری های صنعتی می توانند دور تا دور محیط (360 درجه نسبت به دستگاه) را گرم کنند.
بخاری کارگاهی یا صنعتی فن دار بازدهی و توان گرمایی بالایی دارند.
گرمایش سریع ساختمان بعد از روشن شدن دستگاه
برخی از محیط ها مثل: مکان های صنعتی و سالن پروش ماهی یا قارچ از مکان هایی است که حتما باید از بخاری های صنعتی دودکش دار جهت گرمایش محیط استفاده شود.
هیتر صنعتی
کالای دمنده های هوای گرم (جت هیتر) شامل مزایایی است که در زیر به این مزایا اشاره شده است.

مزایای کالا
راندمان حرارتی بالای 99 درصد
کاهش قابل ملاحظه مصرف سوخت 50 درصد و برق 70 درصد
انتقال هوای بالا بیش از 7000 مترمکعب در ساعت
کاهش فضای اشغال شده به علت ابعاد کوچک و قابلیت نصب در ارتفاع
ایجاد جریان هوای مطبوع و کمک به تهویه هوای داخل سالن
قابلیت تنظیم دمای محیط توسط ترموستات
هزینه تعمیر و نگهداری مقرون به صرفه و آسان
به کارگیری مرغوب ترین قطعات در فرایند تولید
کنترل به صورت تمام اتوماتیک
پرتاب زیاد هوای گرم به میزان 20 متر
دارای ایمنی و استاندارد روز دنیا
5 سال گارانتی برد الکترونیک و 3 سال گارانتی کوره
1 سال گارانتی دستگاه و 10 سال خدمات پس از فروش

کلیک کنید

 



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

استفاده از روغن مناسب برای گیربکس صنعتی، یکی از مهم‌ترین عوامل مؤثر بر عملکرد و طول عمر این تجهیزات است. وظیفه روغن گیربکس، کاهش اصطکاک و جلوگیری از سایش، خوردگی و زنگ‌زدگی قطعات داخلی گیربکس مانند چرخ‌دنده‌ها، بلبرینگ‌ها و … است. برخی از ویژگی‌های روغن مناسب برای گیربکس صنعتی عبارت‌اند از:

ویسکوزیته مناسب
پایداری حرارتی بالا
عملکرد مناسب تحت بار و فشار
مقاومت در برابر اکسیداسیون
مقاومت در برابر سایش و خوردگی
طول عمر طولانی
در این مقاله به معرفی انواع روغن مناسب برای هر نوع گیربکس پرداخته و مقدار روغن لازم برای روانکاری گیربکس‌ها را نیز بیان نموده‌ایم.

نکات لازم برای انتخاب روغن مناسب گیربکس صنعتی
به‌طورکلی انواع روغن صنعتی مناسب برای گیربکس‌ها را به دو دسته معدنی و سینتتیک تقسیم‌بندی می‌کنند. برای بهبود عملکرد و افزایش طول عمر گیربکس بهتر است روغن‌های معدنی را به‌ازای هر 10000 ساعت کارکرد و روغن‌های سینتتیک را به‌ازای هر 20000 ساعت کارکرد گیربکس تعویض نمایید.
اگر گیربکس برای کاربردهای سنگین صنعتی (به‌عنوان‌مثال تحت دما یا رطوبت بالا) کار می‌کند، بهتر است زمان تعویض روغن گیربکس زودتر از ساعات گفته شده انجام شود.
روغن‌های معدنی و سینتتیک به‌هیچ‌عنوان نباید با هم مخلوط شوند. در این موارد پیشنهاد می‌کنیم از روغن‌های ترکیبی استفاده نمایید.
بهتر است در هنگام تعویض روغن گیربکس، آن را کاملاً شستشو دهید.
نوع روغن، حجم آن و نحوه روغن‌کاری گیربکس باید مطابق دستورالعمل شرکت سازنده گیربکس انجام شود.
روغن مناسب گیربکس حلزونی
گیربکس‌های حلزونی به دو نوع گرد و مکعبی تقسیم می‌شوند و هریک نیاز به حجم و نوع خاصی از روغن دارند.

روغن مناسب گیربکس حلزونی

گیربکس‌های حلزونی گرد (VF/MVF)، باید پیش از راه‌اندازی حتماً با میزان کافی از روغن مناسب پر شوند. گیربکس‌های کتابی تا سایز 90، توسط شرکت سازنده روانکاری شده‌اند؛ ولی سایزهای بزرگ‌تر باید پیش از راه‌اندازی با روغن مناسب گیربکس حلزونی پر شوند. انواع گیربکس حلزونی علاوه بر روغن‌کاری پیش از راه‌اندازی، نیاز به تعویض روغن گیربکس به‌صورت دوره‌ای نیز دارند؛ مدت‌زمان کارکرد دستگاه برای تعویض روغن توسط شرکت سازنده اعلام می‌گردد. برند و نوع روغن مناسب گیربکس حلزونی عبارت است از:

 



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیج فشار دستگاهی برای اندازه گیری فشار سیال است و وجود آن برای عیب یابی سیستم ضروری است. به کمک این دستگاه می‌توان هرگونه نشتی یا تغییر فشار سیال را شناسایی کرد. توجه به این نکته که محدوده اندازه گیری گیج فشار بایستی در محدوده فشار دستگاه باشد، حائز اهمیت است. گیج فشار به دلایل مختلفی می تواند خراب شود.

7 علت و دلیل خرابی گیج فشار باد روغن و بخار و آب
7 دلیل رایج برای خرابی گیج فشار
گیج فشار به دلایل مختلفی می تواند خراب شود. از مهم ترین علت ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

لرزش مکانیکی

تبلیغ
دیوارها به لباس نیاز دارند!
کلیک کن !
yn-ad
ضربان

دمای شدید

افزایش فشار

خوردگی

گرفتگی

استفاده نامناسب

گیج فشار چه وسیله ای است؟
گیج فشار دستگاهی برای اندازه گیری فشار سیال است و وجود آن برای عیب یابی سیستم ضروری است. به کمک این دستگاه می‌توان هرگونه نشتی یا تغییر فشار سیال را شناسایی کرد. توجه به این نکته که محدوده اندازه گیری گیج فشار بایستی در محدوده فشار دستگاه باشد، حائز اهمیت است.

نحوه عملکرد گیج فشار
لوله بوردون ابزاری برای اندازه گیری میزان فشار است که استفاده از آن در گیج فشار باد بسیار متداول است. این دستگاه از طریق اندازه گیری میزان تغییر شکل مکانیکی لوله، فشار را اندازه گیری می کند. لوله بوردون یک لوله فلزی قابل ارتجاع منحنی شکل با زاویه 250 درجه است که ابتدای آن به مخزن سیال مورد اندازه گیری وصل و انتهای آن مسدود است. به هنگام اعمال فشار، لوله بوردون تمایل دارد به سمت بیرونی لوله باز شود و این تغییر حالت متناسب با مقدار فشار اعمالی خواهد بود. این وسیله قادر است فشارهای بین ۰٫۶ تا ۷۰۰۰ بار را اندازه گیری کند.

7 علت خرابی فشار سنج ها
هنگامی که فشار سنج آنطور که انتظار می رود کار نمی کند، علت را می توان حداقل در یکی از این 8 دلیل جست و جو کرد :

ارتعاش مکانیکی
لرزش از عوامل اصلی خرابی گیج فشار در تاسیسات تولیدی است. هنگامی که نشانگر سوزن در حال لرزش است، خواندن مقدار فشار دشوار بوده و با خطا همراه است. همچنین به مرور زمان، ارتعاش وارد شده به نشانگر می تواند صفر نشانگر را جا به جا کند و خوانش های نادرست ایجاد کند.

مواردی که منجر به ارتعاش مکانیکی در دستگاه می شود شامل براده های فلزی، گرد و غبار و وجود هاله درون صفحه نمایشگر دستگاه می باشد. لرزش های شدید امکان دارد باعث جدا شدن نشانگر شود.

تصویر سمت راست نشان دهنده سوزن جدا شده و سمت چپ وجود هاله درون گیج است.

مشکلات ناشی از ارتعاش مکانیکی
فرسودگی و از هم پاشیدن اجزای داخلی

از دست دادن دقت اندازه گیری

خرابی دستگاه فشار سنج

 

تصویر سمت راست چرخ دنده فرسوده سگمنت و تصاویر وسط و سمت چپ چرخ دنده فرسوده پینیون را نشان می دهد.

راه حل گیج هایی که در معرض ارتعاش مکانیکی قرار دارند :

پر کردن گیج از گلیسیرین یا روغن سیلیکونی یکی از راحت ترین و مقرون به صرفه ترین راه ها برای حفاظت از گیج های فشار در مقابل لرزش است. این مایع مانند یک دمپر عمل می کند و لرزش را کاهش می دهد؛ همچنین با روغن کاری چرخ دنده های پینیون و سگمنت، سایش بین آن ها کاهش می یابد و در نتیجه عمر گیج افزایش پیدا می کند.

راه حل دوم دور کردن گیج از منبع ارتعاش است. برای این کار می توان از مهر و موم دیافراگمی با اتصال مویرگی نظیر مهر و موم سلولی استفاده کرد.

 

ضربان گیج فشار
در قسمت قبل به نوسان منظم قطعات مکانیکی، ارتعاش گفته شد؛ در این بخش منظور از ضربان، موارد منظم و سریع افزایش و کاهش فشار سیال است. از سری علائمی که در صورت مشاهده بیانگر نبض زدن دستگاه است می توان به بال زدن نشانگر و در موارد شدید تر نشانگر شل یا شکسته اشاره کرد.

 

 

مشکلات ناشی از ضربان
مشکل در خواندن مقدار اندازه گیری شده و عدم دقت کافی

فرسودگی و از هم گسستگی اجزای داخلی

خرابی دستگاه

 کلیک کنید

 



:: بازدید از این مطلب : 55
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 20 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس‌های صنعتی از مهم‌ترین اجزای بسیاری از ماشین‌آلات و تجهیزات صنعتی هستند که وظیفه انتقال نیرو و گشتاور و همچنین کاهش یا افزایش سرعت الکتروموتور تا حد مورد نیاز را بر عهده دارند. برای آشنایی با سازوکار گیربکس صنعتی، ابتدا باید با اجزای تشکیل‌دهنده آن آشنا شویم.در این مقاله به بررسی تفاوت اجزای تشکیل‌دهنده گیربکس‌ها پرداخته و اجزای گیربکس‌های مختلف را با یکدیگر مقایسه می‌کنیم.

 

اجزای تشکیل دهنده گیربکس صنعتی
همان‌طور که گفتیم، اجزای تشکیل‌دهنده گیربکس صنعتی شامل چرخ‌دنده، بلبرینگ، شفت، آب‌بندی، سیستم روانکاری و پوسته است.

پوسته گیربکس
پوسته گیربکس یا بدنه، تمام اجزای داخلی آن را در بر می‌گیرد، از آن‌ها در برابر فشار و آلودگی محافظت می‌کند؛ تمامی اجزای داخلی گیربکس روی پوسته سوار می‌شوند و حفظ تراز مناسب اجزای داخلی گیربکس ارتباط مستقیمی با پوسته دارد.

شفت گیربکس
گیربکس‌های صنعتی معمولاً دارای دو یا چند شفت هستند؛ شفت ورودی، نیرو را از محرک اصلی (مانند الکتروموتور) دریافت می‌کند و شفت خروجی نیرو را به قطعه محرک دیگری (مانند تسمه‌نقاله، پمپ و …) می‌رساند. همچنین ممکن است گیربکس دارای شفت‌های میانی برای انتقال نیرو بین استیج‌های (طبقات) مختلف چرخ‌دنده‌ها باشد. شفت گیربکس‌ها می‌تواند به دو صورت هالوشفت (توخالی) یا سالیدشفت (نری) باشد.

چرخ‌دنده‌ها
چرخ‌دنده‌ها مهم‌ترین و ضروری‌ترین اجزای یک گیربکس صنعتی هستند؛ چرخ‌دنده‌ها بر اساس نوع دندانه‌های قرار گرفته روی آن‌ها به دنده ساده، هلیکال، مخروطی و … تقسیم‌بندی می‌شوند.

بلبرینگ‌ گیربکس
یاتاقان، بلبرینگ و رولبرینگ برای پشتیبانی از شفت‌ها در داخل گیربکس استفاده می‌شوند؛ این قطعات اصطکاک را کاهش داده و چرخش مناسب شفت را تضمین می‌کنند.

آب‌بندی گیربکس
آب‌بندی یا سیل مکانیکی (Seal) به منظور جلوگیری از نشت روان‌کننده و ورود آلاینده‌ها به داخل گیربکس استفاده می‌شود. آب‌بندی‌ها معمولاً از جنس پلاستیک و مواد عایق ساخته شده و در محل اتصال شفت به دنده گیربکس قرار می‌گیرند. همچنین نقاطی مانند سوپاپ هوا و درپوش تخلیه روغن نیز از واشرهای مخصوصی جهت آب‌بندی استفاده می‌کنند.

سیستم روانکاری
گیربکس‌های صنعتی برای کاهش اصطکاک، دفع گرما و جلوگیری از پوسیدگی و ساییدگی نیاز به روغن‌کاری مناسب دارند. روان‌کننده‌هایی مانند روغن دنده یا گریس باید به خوبی درون گیربکس گردش داشته باشند.

لوازم جانبی گیربکس
بسته به کاربرد و الزامات خاص برنامه، گیربکس‌های صنعتی می‌توانند شامل لوازم جانبی مانند فلنج خروجی، شرینک دیسک، بک استاپ، بازوی گشتاور، سنسورهای حرارتی و لرزش و … باشند؛ این لوازم به نگهداری مناسب و پیشگیری از مشکلات احتمالی کمک می‌کنند.

اجزای گیربکس حلزونی
اجزای گیربکس حلزونی عبارت‌اند از:

پوسته
ماردون
چرخ‌دنده حلزونی
بلبرینگ‌ها
کاسه‌نمدها
سوپاپ هوا، دریچه بازدید روغن و پیچ تخلیه روغن
فلنج (در صورت وجود)
در ادامه به معرفی دقیق‌تر هر یک از قطعات داخل گیربکس حلزونی می‌پردازیم.

اجزای گیربکس حلزونی

ماردون گیربکس حلزونی

شفت ورودی گیربکس حلزونی یک ماردون فولادی است که دندانه‌های آن با یک چرخ‌دنده حلزونی درگیر می‌شود. این قطعه گیربکس حلزونی از ماشینکاری یک استوانه فلزی از جنس آلیاژ فولادی ساخته شده و به عنوان ورودی گیربکس، نیرو را به دنده حلزونی منتقل می کند.

ماردون یا شفت مارپیچ گیربکس حلزونی در دو نوع سالید شفت و هالو شفت برای انواع مختلف گیربکس حلزونی تولید می شود،

ماردون سالید شافت: این نوع ماردون، به‌شکل یک استوانه فلزی توپر ساخته‌ می‌شود. برای اتصال ماردون سالید یا شفت نری به الکتروموتور باید از قطعات جانبی مانند کوپلینگ یا تسمه و پولی استفاده‌شود.
ماردون هالوشافت: ماردون هالوشفت به‌شکل استوانه فلزی توخالی تولید شده و به صورت مستقیم با شفت موتور کوپل می‌شود. برای کوپل مستقیم الکتروموتور و گیربکس حلزونی هالوشفت، باید شفت الکتروموتور داخل هالوشفت ماردون قرار گرفته و خار مربوطه به درستی جا زده شود. برای محکم‌تر شدن اتصال، فلنج‌های موتور و گیربکس به هم پیچ می‌شوند.
ماردون گیربکس حلزونی

چرخ دنده گیربکس حلزونی

چرخ‌دنده حلزونی یکی از مهمترین قطعات گیربکس حلزونی است. چرخ دنده حلزونی وظیفه تولید و انتقال گشتاور خروجی را بر عهده دارد. باید دقت داشت که سطح درگیری ماردون و چرخ دنده در گیربکس حلزونی خیلی زیاد نیست و در نتیجه لقی این گیربکس نسبتا زیاد است و در مقایسه با گیربکس های هلیکال و خورشیدی راندمان نسبتا پایینی تا حدود 65% دارد.

چرخ دنده گیربکس حلزونی

پوسته گیربکس حلزونی

پوسته گیربکس حلزونی معمولاً با دو جنس آلومینیوم و چدن ساخته می‌شود. پوسته چدنی دارای مقاومت و استحکام بیشتری بوده و در گیربکس های سایز متوسط تا بزرگ استفاده می شود. پوسته یا هوزینگ (Housing) تمامی اجزای داخل گیربکس را در بر می‌گیرد؛ همچنین برای کاهش اصطکاک و خنک‌کاری گیربکس، داخل پوسته گیربکس را با مقدار کافی از روغن مناسب گیربکس حلزونی پر می کنند.

گیربکس حلزونی با تجهیز بعدی به دو روش زیر متصل می‌شود:

پایه (نصب و پیچ شدن روی شاسی)
فلنج (نصب از طریق فلنج در قسمت شافت یا هالوشافت خروجی گیربکس)
بلبرینگ گیربکس حلزونی

یکی دیگر از مهم ترین اجزای گیربکس حلزونی، بلبرینگ‌ها هستند که به چرخش روان شفت‌ها کمک می‌کنند. همچنین بلبرینگ‌ها با کنترل نیروهای شعاعی و محوری روی شفت، به افزایش طول عمر کاری گیربکس کمک می‌کنند.

بلبرینگ گیربکس حلزونی

کاسه نمد گیربکس حلزونی

برای کارکرد گیربکس در شرایط بهینه نیاز است که روغن داخل آن حجم مناسبی داشته باشد و روانکاری دنده ها به بهترین شکل ممکن انجام پذیرد. از این رو قطعه ای به نام کاسه نمد یا oil seal وجود دارد که برای جلوگیری از نشتی روغن و همچنین ورود گرد و غبار و رطوبت به داخل گیربکس به‌کار می‌رود.

این قطعه جزو قطعات مصرفی گیربکس حلزونی است و پس از مدتی خاصیت آب‌بندی خود را از دست می‌دهد؛ زمان تعویض کاسه نمد با توجه به میزان کارکرد گیربکس و با توجه به بازرسی‌های دوره‌ای گیربکس حلزونی مشخص می‌شود. برای خرید قطعات گیربکس حلزونی از طریق شماره‌تلفن 02191304300 با کارشناسان کالاصنعتی درتماس باشید.

https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3/12/%D8%A7%D8%AC%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C

 



:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

اینورترها معمولا میتوانند پارامترهای عملکردی مختلف و متفاوتی، از چند صد تا چند هزار، داشته باشند. یکی از مهم ترین پارامترهای VFD که گاهی هم به درستی درک نمی شود، موردی است که (( روش کنترلی )) را تعیین می نماید. استفاده از یک VFD با روش کنترلی مناسب، می تواند باعث کارکرد صحیح و برعکس با روش کنترلی نامناسب باعث کارکرد اشتباه در یک کاربری شود. هنگامی که درکی از مزایا، معایب و مشخصات ویژه هر روش کنترلی به دست آید، انتخاب مد کنترلی مناسب برای کاربرد شما ساده خواهد بود. درایو کنترل دور موتور (اینورتر) امروزی دارای حالت ها و مدهای کنترلی متعددی هستند که هر کدام را می توان بر اساس نیازها و تجهیزات تنظیم کرد. اینورتر برای عملکرد مناسب باید با تنظیمات اعمال شده برای ولتاژ، جریان و سایر پارامترها هماهنگ شود.

حالت کنترلی درایو vfd
انواع حالت و مد کنترلی اینورتر
دو مد اصلی از مدهای کنترلی رایج اینورتر به شرح زیر است:

مُد کنترلی ولتاژ به فرکانس (V/F Voltage per Frequency)
برای موتورهای معمولی، کارکرد موتور با سرعت کامل در ولتاژ و فرکانس خط نامی به دست می آید. برای موتور صنعتی در آمریکای شمالی، این معمولاً سه فاز 480V AC در 60 هرتز است. بسته به اینکه موتور دارای چند قطب است، 100٪ چرخش سرعت موتور در دقیقه (RPMs) در ولتاژ و فرکانس کامل می تواند 1800 (که بسیار معمولی است) یا مقدار دیگری باشد. بحث زیر یک موتور را با مقادیر قبلی فرض می کند. در کنترل V/F ولتاژ و فرکانس را به صورت خطی تولید می کند و به عنوان مثال سرعت موتور 100% را در 400 ولت و 50 هرتز ایجاد می کند. کارکردن موتور با سرعت 50 درصد به 200 ولت و 25 هرتز نیاز دارد.

محدودیت های کنترل V/F
یکی از محدودیت های این رویکرد، حلقه باز بودن این حالت کنترلی است. این امر به این دلیل اتفاق می‌افتد که در حالی که VFD مقادیر توان مناسب را تولید می‌کند، هیچ بازخورد دقیقی در مورد نحوه عملکرد یا چرخش موتور ندارد، بنابراین هیچ تأییدی مبنی بر تولید سرعت مورد نظر وجود ندارد.
محدودیت دوم این است که ممکن است فقط بتواند یک موتور را تا حدود 2٪ یا 3٪ از نقطه تنظیم سرعت کنترل کند، که ممکن است برای برخی از برنامه ها کافی نباشد.
از طرف دیگر، بسیاری از VFD های V/Hz به کاربر اجازه می دهند از دیگر منحنی های خروجی غیرخطی سفارشی استاندارد یا تعریف شده توسط کاربر انتخاب کنند. برای مثال، این می‌تواند خروجی را برای تجهیزات با اینرسی بالا که در آن‌ها گشتاور راه‌اندازی بیشتری مورد نیاز است، مانند فن‌ها و پمپ‌های گریز از مرکز، تنظیم کند و عملکرد بهتر و طول عمر بیشتری داشته باشد.

یکی دیگر از ویژگی های مفید حالت V/Hz این است که یک VFD می تواند همزمان چندین موتور را به حرکت درآورد، که می تواند برای تجهیزاتی مانند نوار نقاله انبار که در آن بسیاری از موتورها نیاز به کار با سرعت یکسان دارند، مفید باشد. در حالی که استفاده از حالت V/F دقیق ترین کنترل سرعت را ارائه نمی دهد، بسیاری از کاربردهای رایج پمپ، فن و نوار نقاله به دقت زیادی نیاز ندارند و بارهای متفاوتی را تجربه نمی کنند میتوان از این حالت استفاده کنند. اگر بار در حال اجرا متفاوت باشد، سرعت موتور از فرکانس فرمان کاهش می یابد، وضعیتی که "لغزش" نامیده می شود. VFD که با V/F کار می کند نمی تواند کندی موتور را تشخیص دهد.

مُد کنترلی برداری حلقه باز (SVC Sensorless Vector Control-Open Loop)
VFD هایی که در حالت SV کار می کنند واقعاً بدون حسگر نیستند. آنها فقط یک سنسور صنعتی خارجی برای دریافت بازخورد از یک موتور ندارند. اگر از سنسور سرعت خارجی استفاده شود، رایج ترین نوع آن یک انکدر است که با سیم کشی اضافی از موتور به VFD نصب می شود.

سنسورهای خارجی ممکن است برای دقیق ترین کنترل برخی از انواع تجهیزات مورد نیاز باشد. با این حال، یک VFD که در حالت SV کار می کند، ولتاژ و جریان موتور را از طریق سیم های برق متصل شده از قبل کنترل می کند و سپس به صورت ریاضی سرعت موتور را با دقت خوبی تعیین می کند. این یک راه حل ساده تر و کم هزینه تر از نصب و اتصال یک انکدر است. در حالی که به اندازه یک سنسور اختصاصی مثبت نیست، SV بازخورد کافی را در اکثر کاربری ها برای فعال کردن عملیات حلقه بسته شبه ارائه می دهد.

کالاصنعتی

 

از آنجایی که VFD اکنون اطلاعاتی در مورد سرعت فرمان داده شده و واقعی دارد، می تواند ولتاژ و جریان خروجی را برای تولید گشتاور لازم تغییر دهد، بنابراین موتور به سرعت مورد نظر می رسد. این شکل از عملکرد حلقه بسته به طور مداوم در حال اجرا است و به سیستم کنترل موتور اجازه می دهد تا به سرعت با هر شرایط بار متفاوت سازگار شود.

حالت SV
در مقایسه با حالت V/F، حالت SV گشتاور راه‌اندازی بالاتر، کنترل سرعت دقیق‌تر تحت بارهای مختلف، توانایی کارکرد با سرعت پایین تا 1% برای حداکثر سرعت نامی و امکان تولید تا 200% گشتاور نامی را برای مدت کوتاهی ارائه می‌کند. برای اینکه یک VFD موتور را در حالت SV به کار بیندازد، درایو باید برای موتور تنظیم شود. این یک عملکرد سریع و ساده است که معمولاً در اولین راه اندازی تجهیزات انجام می شود. یک محدودیت در مقایسه با حالت V/F این است که تنها یک موتور می تواند به یک VFD که در حالت SV کار می کند، به دلیل نحوه نظارت بر سیم پیچ های موتور متصل شود. حالت SV را می توان برای هر نوع برنامه ای استفاده کرد و به طور کلی نسبت به حالت V/F برتری دارد. کاربردهایی با بارهای مختلف و حساسیت سرعت شامل خطوط چاپ، تولید پارچه و عملیات ماشین آلات CNC است.

مقایسه حالت های کنترلی VFD
VFD های مدرن دارای حالت های عملیاتی و صدها پارامتر پیکربندی هستند. تواناترین واحدها حتی شامل کنترلرهای منطقی روی برد و حلقه های PID می شوند. با این حال، برای هر کاربرد، کاربر باید حالت عملکرد مناسب را تعیین کند. تکنولوژی مد SV جدیدتر است و بهترین عملکرد را برای اکثر برنامه هایی که در آن یک موتور مرتبط با هر درایو وجود دارد، ارائه می دهد. ولی در جایی که به بهترین دقت کنترل نیاز نیست، V/F یک انتخاب سریع و آسان است.

به طور اساسی، VFD ها دو عملکرد انتقال توان الکتریکی را از طریق استفاده از المان های الکترونیک حالت جامد برای کنترل موتورهای AC سه فاز هماهنگ می کنند. اولین قدم این است که بخش یکسو کننده VFD ولتاژ خط AC را به ولتاژ باس DC بالاتر تبدیل کند. مرحله دوم این است که بخش اینورتر VFD از ولتاژ باس DC برای تولید ولتاژ و فرکانس خروجی متناوب AC برای به حرکت درآوردن موتور یا موتورهای هدف استفاده کند. VFD های مدرن، مانند این مدل، تنظیمات و حالت های عملیاتی زیادی دارند، که هر کدام باید به درستی برای بهترین عملکرد فرآیند یا تجهیزات انتخاب شوند.

 



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

با توجه به استفاده گسترده از گیربکس های حلزونی در صنایع مختلف و تنوع بالای انواع و مشخصات فنی این محصولات، انتخاب گیربکس حلزونی مناسب کمی سخت و پیچیده به نظر می رسد. انتخاب گیربکس حلزونی نیاز به بررسی عوامل مختلفی دارد، از جمله:

https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3/70/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%AD%D9%84%D8%B2%D9%88%D9%86%DB%8C

گشتاور خروجی
نسبت تبدیل گیربکس حلزونی
سرعت ورودی و خروجی
توان ورودی از الکتروموتور
توان خروجی گیربکس
سرویس فاکتور (ضریب کار)
بهترین راه برای بررسی این پارامترها، مطالعه کاتالوگ، دیتاشیت یا پلاک خوانی گیربکس صنعتی است، اما برای درک بهتر مفهوم آن ها پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

توان
توان یا قدرت گیربکس حلزونی، به دو بخش توان ورودی و خروجی تقسیم‌بندی می‌شود؛ توان ورودی، میزان توان مجاز برای الکتروموتور است که معمولاً در کاتالوگ گیربکس‌ ذکر می‌شود و توان خروجی از حاصلضرب توان ورودی و راندمان گیربکس به‌دست می‌آید. توان ورودی یکی از مهم ترین پارامترهای جدول انتخاب گیربکس حلزونی است.

بازده یا راندمان
از جمله عوامل مؤثر در راندمان گیربکس حلزونی می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

حرارت حین کار
نوع روانکار
مشخصات فنی گیربکس
نحوه عملکرد و سطح درگیری دنده‌ها
به‌طور کلی بازده این گیربکس‌ها در نسبت‌تبدیل‌های مختلف، متفاوت است اما گیربکس‌هایی با راندمان 65% گزینه‌ای ایده‌آل به شمار می‌روند.

نسبت تبدیل گیربکس حلزونی
نسبت تبدیل گیربکس حلزونی، از تقسیم دور ورودی به دور خروجی گیربکس به‌دست می‌آید و از مهم‌ترین عوامل در جدول انتخاب گیربکس حلزونی است. گاهی دور ورودی (دور الکتروموتور) را با مکانیزم‌هایی مانند تسمه و پولی کاهش می‌دهند؛ به عنوان مثال، اگر یک الکتروموتور 1500 دور با مکانیزم تسمه و پولی نسبت 1:2 (یعنی قطر پولی نصب شده روی شافت گیربکس دو برابر قطر پولی نصب شده روی شافت موتور باشد) به گیربکس متصل شود، دور ورودی گیربکس 750 دور در دقیقه خواهد بود. نسبت دنده یا نسبت تبدیل گیربکس حلزونی معمولاً با حرف i یا Ratio در پلاک و کاتالوگ گیربکس مشخص می‌شود.

گشتاور خروجی
یکی دیگر از عوامل اثرگذار در انتخاب گیربکس حلزونی، گشتاور خروجی است که معمولاً با علامت M2 یا Torque روی پلاک و کاتالوگ گیربکس حلزونی مشخص می‌شود. مقدار گشتاور ذکر شده در کاتالوگ و جداول، با توجه به بازده گیربکس محاسبه شده است و مقداری واقعی است که بر حسب نیوتون‌متر بیان شده است؛ توجه داشته‌باشید که گشتاور گیربکس انتخابی، حتماً باید مساوی یا کمی بیشتر از نیاز کاربرد باشد.



:: بازدید از این مطلب : 56
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

یکی از اصول نگهداری این محصولات، روغن کاری گیربکس صنعتی است که باید به صورت منظم و بر اساس دستورالعمل های خاصی انجام گیرد. در این مقاله قصد داریم در مورد نحوه روغن کاری گیربکس صنعتی، انواع روغن گیربکس صنعتی و روغن مناسب برای هر گیربکس صنعتی صحبت کنیم.

روش های روغن کاری گیربکس صنعتی
روغن کاری گیربکس صنعتی به شیوه های مختلفی انجام می شود؛ در ادامه به برخی از مهم ترین و رایج ترین روش های روغن کاری گیربکس صنعتی می پردازیم:

حمام روغن
گردش روغن اجباری
جت روغن
حمام روغن
روغن کاری گیربکس صنعتی به روش حمام روغن یا Splash Lubrication، عموماً برای گیربکس هایی که سرعت خطی کمتر از 15 متر بر ثانیه دارند، استفاده می شود. روغن کاری بیرینگ ها (بلبرینگ)، یکی از مهم ترین نکاتی است که باید به آن توجه داشت؛ به عنوان مثال گاهی بخشی از بیرینگ داخل روغن قرار می گیرد، ولی طراحی پوسته آن به نحوی است که پشت بیرینگ روغن کاری نمی شود؛ در این موارد باید از طریق سوراخ های مخصوص روغنکاری، روغن به درون پوسته ریخته شود و مقادیر اضافی آن از سوراخ تخلیه، خارج شود و گردش روغن به خوبی انجام پذیرد. مهم ترین فایده گردش روغن، کمک به انتقال حرارت و کاهش دما می باشد.

کالاصنعتی

 

گردش روغن اجباری
گیربکس صنعتی با سرعت خطی بیشتر از 15 متر بر ثانیه و یا سرعت خطی خیلی کم، از روش روانکاری گردش روغن اجباری یا Forced Oil Circulation Lubrication استفاده می کنند. در این روش روغن توسط یک یا چند پمپ و لوله های رابط آن ها به اجزای سیستم رسیده و از آن جایی این سیستم از فیلترینگ روغن بهره می برد، همشه روغن تازه در سیستم گردش دارد. از جمله مزایای این روش می توان به مصرف کمتر روغن نسبت به روش های دیگر، تازه بودن روغن موجود در سیستم و افزایش طول عمر بیرینگ ها اشاره نمود. همچنین در این روش حتی اگر گیربکس به صورت عمودی نصب شده باشد، تمامی بلبرینگ های بالا دست آن نیز، به راحتی روغن کاری می شوند.

جت روغن
روش جت روغن یا Oil Jet Lubrication برای گیربکس هایی که با سرعت بسیار زیاد کار می کنند مناسب است؛ در این روش روغن با سرعت زیادی بین رینگ داخلی و قفسه تزریق شده و با خروج روغن، انتقال حرارت با تلفات نسبتاً کمتری انجام می گیرد.

انتخاب روغن مناسب برای گیربکس صنعتی
گیربکس های صنعتی معمولاً در شرایط سخت و تحت بارهای بسیار زیادی کار می کنند و به همین علت انتخاب روغن مناسب برای گیربکس صنعتی اهمیت ویژه ای می یابد. روغن کاری گیربکس صنعتی، از خرابی زودرس و سایش دستگاه جلوگیری کرده و به کاهش صدا و افزایش کارایی گیربکس کمک می نماید.

انتخاب روغن مناسب برای گیربکس صنعتی، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. روغن مناسب باید قابلیت ها و ویژگی های خود را در دماهای مختلف حفظ کند؛ همچنین باید در برابر اکسیداسیون، آب، خوردگی، حلال ها و سایر روغن ها مقاوم باشد و پایداری حرارتی خوبی داشته باشد. به عنوان مثال، در گیربکس های صنعتی با سرعت بالا، روغن کاری باید ویژگی های خاصی داشته باشد تا در شرایط سخت و تحت بار به خوبی عمل نماید. این ویژگی ها شامل مقاومت در برابر اکسیداسیون، پایداری حرارتی، پایداری در برابر فشار و آب، داشتن ویسکوزیته مناسب و پایداری در برابر امواج شوک و لرزش می باشد.

برای روانکاری هر نوعی از گیربکس های صنعتی، روغن مخصوصی استفاده می شود. به عنوان مثال برای گیربکس حلزونی باید روغن متفاوتی از گیربکس خورشیدی استفاده شود که در بخش مقالات به صورت مفصل به آن ها پرداخته ایم؛ پیشنهاد می کنیم مقالاتی مانند روانکاری و روغن مناسب گیربکس حلزونی را مطالعه فرمایید.

انواع روان کننده گیربکس صنعتی
انواع روان کننده گیربکس صنعتی

طیف وسیعی از انواع روان کننده گیربکس صنعتی در بازار عرضه می شود که هر یک ویژگی های خاص خود را دارند و برای گیربکس به خصوصی استفاده می شوند. برخی از مهم ترین روان کننده های مورد استفاده در گیربکس های صنعتی عبارتند از:

روغن معدنی: روغن های معدنی، به دلیل قیمت مناسب و ویژگی های خوب ضد سایش و ضد خوردگی، در بسیاری از گیربکس های صنعتی استفاده می شوند.
روغن سنتزی: روغن های سنتزی به دلیل داشتن ویژگی هایی مانند پایداری حرارتی بالا، ضد سایش و ضد خوردگی، در بسیاری از گیربکس های صنعتی استفاده شده و از ترکیبات شیمیایی ساخته می شوند. این روغن ها با توجه به نوع گیربکس و شرایط عملکرد آن، از ترکیبات مختلف روغن های پایه و افزودنی تشکیل شده اند.
گریس: گریس یکی از رایج ترین روان کننده های بازار است که به دلیل داشتن ویژگی هایی مانند ویسکوزیته بالا و مقاومت در برابر فشار و سایش، معمولاً برای محافظت از قطعات گیربکس مانند دنده ها، بلبرینگ ها و شفت ها استفاده می شود.
در مجموع، انتخاب بهترین گزینه از بین انواع روان کننده گیربکس صنعتی باید با توجه به نوع گیربکس، شرایط کاری آن و نیازهای عملکردی مورد نظر انجام گیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد گیربکس متناسب با نیازتان می توانید مقاله راهنمای انتخاب گیربکس را مطالعه فرمایید.

بهترین روغن گیربکس صنعتی
برندهای بسیار زیادی به تولید روغن صنعتی میپردازند؛ اما نکته مهم این است که روغن هر گیربکس منحصر به فرد است و باید با مشخصات گیربکس مطابقت داده شود. به طور کلی بهترین روغن گیربکس صنعتی برای گیربکس های اروپایی روغن دنده 220 و 320 و برای گیربکس های ایرانی علاوه بر روغن های مذکور، از روغن دنده 140 نیز می توان استفاده کرد. برای انتخاب بهترین روغن گیربکس صنعتی هلیکال، می توانید از جدول زیر کمک بگیرید.

 



:: بازدید از این مطلب : 52
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

اینورترها دستگاه‌هایی الکترونیکی هستند که برای تبدیل جریان مستقیم (DC) به جریان متناوب (AC) و بالعکس به کار می‌روند. اینورترها با نام درایو کنترل دور موتور نیز شناخته می‌شوند و اصلی‌ترین کاربرد آن‌ها در صنایع کنترل دور خروجی الکتروموتور از طریق کنترل ولتاژ و فرکانس است.

مانند هر دستگاه الکترونیکی دیگری، اینورترها نیز ممکن است دچار خطا شوند؛ این خطاها می‌توانند ناشی از عوامل مختلفی مانند مشکلات منبع تغذیه، بار، تنظیمات خود دستگاه و … باشند. به‌طورکلی خطاهای اینورتر را می‌توان به دو دسته زیر تقسیم کرد:

خطاهای سخت‌افزاری
خطاهای نرم‌افزاری
رایج‌ترین راه شناسایی و بررسی کدهای خطای اینورتر، مطالعه دفترچه راهنمای کاربر است که توسط شرکت سازنده به همراه دستگاه ارائه می‌شود. خطاهای اینورتر به‌صورت یک‌رشته حرف یا عدد یا به‌صورت چراغ چشمک‌زن روی پنل جلویی اینورتر نمایش داده می‌شود؛ هر کد خطا مربوط به یک مشکل خاص می‌شود.
اگر پیش از رفع خطای اینورتر دستگاه را ریست کنید یا برق آن را مجدداً وصل نمایید، ممکن است به اینورتر آسیب جدی وارد شود؛ بنابراین آشنایی با کدهای خطای اینورتر و راه‌حل رفع خطا تأثیر زیادی در طول عمر دستگاه دارد.
همان‌طور که اشاره شد، کدهای خطای اینورترهای برندهای مختلف با هم متفاوت است؛ بااین‌حال در این مقاله برخی از مهم‌ترین و رایج‌ترین خطاهای درایو را معرفی می‌کنیم.

دسته بندی خطاهای اینورتر
خطاهای اینورتر را میتوان به دو دسته اصلی تقسیم کرد:

ادامه مطالب

 

خطاهای سخت افزاری
خطاهای نرم‌افزاری
خطاهای سخت افزاری

این خطاها ممکن است به دلیل مشکلات در تغذیه قدرت، خروجی ولتاژ یا جریان نامناسب یا مشکل در ولتاژ ورودی، خرابی قطعات الکترونیکی، مشکلات در اتصالات سیم‌ها، کانکتورها و ترمینال‌ها فعال شدن مکانیزم‌های حفاظتی در برابر اتصال کوتاه، افزایش دما، اضافه ولتاژ، اضافه جریان و غیره رخ دهند. مثلاً اتصال نادرست یا کاهش کیفیت اتصال می‌تواند باعث اختلال در جریان برق و انتقال داده شود. همچنین، ممکن است خطاهای اتصال باعث ایجاد نویز یا تداخل الکترومغناطیسی در سیستم شود. این مکانیزم‌ها طراحی شده‌اند تا از خطرات جدی مانند خرابی قطعات یا آسیب به سیستم جلوگیری کنند.

خطاهای نرم‌افزاری

این خطاها ممکن است به دلیل خطا در تنظیم پارامترهای کنترل، عدم تنظیم صحیح جریان مرجع یا ولتاژ مرجع، مشکلات در ارتباط بین اینورتر و سایر دستگاه‌ها مانند سنسورها، کنترلرها یا سیستم‌های مانیتورینگ، دمای بسیار بالا یا پایین در محیط اطراف اینورتر و رطوبت بالا در محیط می‌تواند منجر به خرابی قطعات الکترونیکی، ایجاد تداخل الکترومغناطیسی و آسیب به سیستم خنک‌کننده شود.

خطاهای سخت‌افزاری یا نرم‌افزاری اینورتر از نظر میزان اهمیت به دو گروه تقسیم‌بندی می‌شوند:

خطاهای جزئی

این دسته از خطاهای اینورتر معمولاً با چشمک‌زدن کد خطا روی نمایشگر یا آلارم هشدار مشخص می‌شوند. خطاهای جزئی اختلالی در عملکرد اینورتر ایجاد نمی‌کنند؛ بااین‌وجود نادیده‌گرفتن آن‌ها می‌تواند زمینه‌ساز بروز خطاهای جدی‌تر در آینده شود. از جمله خطاهای جزئی اینورتر عبارت‌اند از:

هشدار دمای بیش از حد ترانسفورماتور
هشدار دمای بیش از حد کابین
باز شدن درب کابین
فعال‌شدن حالت بای‌پس
آلارم خطا در نمایشگر و چراغ ها

خطاهای جدی

در مقابل، خطاهای جدی با نمایش ثابت کد خطا روی نمایشگر و احتمال قطع ناگهانی جریان خروجی می‌توانند به‌صورت جدی در عملکرد اینورتر اخلال ایجاد کنند. در این موارد، ابتدا باید علت دقیق خطا را بررسی نموده و (در صورت امکان) دستگاه را ریست نمایید.
برخی از خطاهای جدی اینورتر عبارت‌اند از:

گرمای بیش از حد ترانسفورماتور و یا کابین
جریان بیش از حد اینورتر
افت شدید ولتاژ
خرابی برد رابط یا عدم برقراری ارتباط با کنترلر
اضافه‌بار موتور
خطای پارامتر
خرابی برد اصلی یا قطعاتی مانند فیوز
گرمای بیش از حد واحد
خرابی درایو یا فیبر نوری
ولتاژ بیش از حد واحد
نکات مهم:

دسته‌بندی خطاها به‌صورت جزئی و جدی، روش صحیح و دقیق برای بررسی خطاهای اینورتر نیست و ممکن است برخی از کدهای خطای اینورتر در هر دو دسته جای بگیرند.
برای عیب‌یابی و رفع خطای اینورتر باید به دفترچه راهنمای کاربر مراجعه نموده و علت کدهای خطا را بررسی نمایید.
درصورتی‌که دانش یا تجربه کافی در زمینه عیب‌یابی اینورتر ندارید، حتماً از یک تکنسین برق یا کارشناسان نمایندگی درایو کمک بگیرید.

خطاهای رایج در درایو اینورتر ها
برخی از کدهای خطای رایج در اینورترها عبارتند از:

کد خطای OCT (over current یا اضافه جریان)

هنگامی رخ می دهد که جریان خروجی درایو از جریان نامی بیشتر شود.

دلایل رخ دادن : اضافه جریان – تنظیم اشتباه ACC و DEC (زمان صعود و زمان نزول اینورتر) – انتخاب اشتباه سایز درایو – عملکرد سریع ترمز مکانیکی – اتصال کوتاه شدن خروجی ها
روش رفع این خطا : تنظیم ACC و DEC متناسب با بار – انتخاب درایو متناسب با جریان بار کامل - تنظیم زمان فعال شدن ترمز مکانیکی – بررسی سیستم های خریوجی و رفع اتصال کوتاه
تذکر) اگر خطای oct ماندگار روی درایو بماند و دنبال رفع خطا نباشیم و خطا را ریست کنیم احتمال زیاد IGBT درایو خواهد سوخت.

 



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس صنعتی یکی از قطعات حیاتی در تجهیزات و ماشین آلات صنعتی است و به صورت گسترده در صنایع مختلفی مانند خودروسازی، معادن، نقت و گاز، پتروشیمی، فلزکاری و ... مورد استفاده قرار می گیرد. این قطعه نقش مؤثری در عملکرد و کارایی کل سیستم دارد و در بعضی موارد حتی می تواند از خطرات و آسیب های احتمالی برای دستگاه ها و نفرات جلوگیری کند. به طور کلی، گیربکس صنعتی وسیله ای مکانیکی است که برای انتقال نیرو از یک شفت (محور) چرخان به محور دیگری در ماشین آلات صنعتی استفاده می شود. هدف استفاده از گیربکس ها، کنترل سرعت و گشتاور ورودی و تنظیم آن به میزان دلخواه است. گیربکس های صنعتی را بر اساس نوع دنده های آن ها به 4 دسته هلیکال، مخروطی، حلزونی و خورشیدی تقسیم بندی می کنند که هرکدام ویژگی ها، مزایا و معایب مخصوص به خود را دارند.

قطعاً انتخاب گیربکس مناسب به عوامل متعددی از جمله گشتاور مورد نیاز، نسبت تبدیل سرعت، شرایط کارکرد و کاربرد مورد نظر بستگی دارد؛ به همین علت تولید کنندگان این محصولات، طیف وسیعی از گیربکس ها را برای برآورده نمودن هر خواسته و نیاز صنعتی طراحی و تولید می کنند. در این مقاله به یررسی انواع گیربکس های صنعتی، کاربردها، مشخصات و ویژگی های هر یک پرداخته و در پایان نکاتی در خصوص انتخاب و نحوه استفاده از آن ها بیان می کنیم؛ همچنین خلاصه مطالب این مقاله را می توانید در پادکست زیر بشنوید. گیربکس صنعتی وسیله ای مکانیکی است که برای انتقال نیرو و گشتاور از محور چرخان یک دستگاه (معمولاً الکتروموتور) به سایر قطعات که به محور دیگر گیربکس متصل هستند، استفاده می شود و نقش بسیار مهمی در ماشین آلات صنعتی ایفا می نمایند. وظیفه اصلی یک گیربکس صنعتی، کاهش یا افزایش سرعت و گشتاور ورودی است و به دو دسته گیربکس صنعتی کاهنده و افزاینده تقسیم بندی می شوند؛ در گیربکس صنعتی کاهنده دور ورودی موتور با نسبت مشخصی کاهش داده می شود و در نتیجه گشتاور در محور خروجی افزایش می یابد و در گیربکس های افزاینده این فرآیند عکس گیربکس های کاهنده است. گیربکس های کاهنده رایج تر از گیربکس های افزاینده بوده و در صنایع بیشتری مورد استفاده قرار می گیرند.

قیمت گیربکس صنعتی
قیمت گیربکس صنعتی با توجه به مواردی مانند نوع گیربکس، مشخصات فنی آن، ابعاد و ظرفیت گشتاور گیربکس، برند تولید کننده و مواد اولیه به کار رفته در آن تغییر می کند. بدیهی است، انواع گیربکس صنعتی بزرگ یا اصطلاحاً سنگین، قیمت بالاتری نسبت به گیربکس صنعتی کوچک دارند. همچنین محصولات برندهای معتبر تولید کننده گیربکس که اغلب شامل تولید کنندگان گیربکس اروپایی می شود، قیمت بیشتری نسبت به گیربکس چینی یا ایرانی دارند. از این موارد که بگذریم، قیمت گیربکس صنعتی بر حسب نوع دنده های آن نیز تغییر می کند. گیربکس های هلیکال و خورشیدی راندمان بالاتری نسبت به گیربکس حلزونی دارند، بنابراین قیمت این گیربکس ها نیز بیشتر خواهد بود. همچنین معمولا قیمت گیربکس صنعتی کوچک از گیربکس هایی که ابعاد بزرگتری دارند کمتر خواهد بود. برای آگاهی از قیمت گیربکس صنعتی با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

انواع گیربکس صنعتی

خرید گیربکس صنعتی
وقتی صحبت از خرید گیربکس صنعتی می شود فاکتورهای مختلفی را باید در نظر گرفت تا بهترین گیربکس صنعتی را متناسب با نیاز خود انتخاب نمایید. از آن جایی که وظیفه اصلی گیربکس انتقال نیرو و گشتاور الکتروموتور است، ابتدا باید ویژگی ها و مشخصاتی که مرتبط با موتور هستند را بررسی کرد. از جمله این ویژگی ها می توان به:

سایز گیربکس
توان و سرعت ورودی گیربکس
نسبت دنده
دور خروجی گیربکس
نحوه اتصال گیربکس به موتور (کوپل مستقیم، کوپلینگ، کلاچ، تسمه و پولی، فلنج و ...)
آرایش محورها
همچنین پیش از خرید گیربکس صنعتی باید نیازهای مورد انتظار از گیربکس و همچنین شرایط محیط کار آن را به دقت سنجیده و با مشخصات گیربکس انطباق دهید. از جمله این ویژگی های می توان به موارد زیر اشاره نمود:

بار محوری و شعاعی قابل تحمل گیربکس
طریقه نصب گیربکس صنعتی
ابعاد و وزن گیربکس
مدت زمان کارکرد مداوم گیربکس صنعتی
دمای محیط کار و شرایط آب و هوایی
الزامات تعمیر و نگهداری مانند روغنکاری و ...
با بررسی این موارد، می توانید با دید کامل تر و بهتری به انتخاب گیربکس صنعتی بپردازید ولی با این حال، پیشنهاد می کنیم قبل از اقدام به خرید گیربکس صنعتی با یک کارشناس در این زمینه مشورت نمایید تا تمامی موارد مورد نیاز را بررسی نمایید. اما یکی از مهم ترین معیارهای هر فردی برای خرید گیربکس صنعتی، قیمت محصول است؛ به همین علت در بخش بعدی به مقایسه هزینه و قیمت انواع گیربکس ها می پردازیم.

ادامه مطالب

 

فروش گیربکس صنعتی
بیشتر تولید کنندگان گیربکس صنعتی، برای رفاه بیشتر مشتریان، خدماتی مانند گارانتی تعویض، تعمیر یا تأمین قطعات در نظر گرفته اند اما شرط استفاده از این خدمات این است که گیربکس از نماینده فروش گیربکس صنعتی خریداری شده باشد. خوشبختانه وبسایت کالا صنعتی موفق به کسب نمایندگی رسمی یا عاملیت فروش اکثر برندهای معتبر ایرانی و خارجی شده است و آماده فروش گیربکس صنعتی در انواع مختلف و برندهای معتبر بازار به شما عزیزان می باشد. همچنین کارشناسان فروش این وبسایت در هر مرحله از انتخاب، خرید، نصب، راه اندازی، تعمیر و نگهداری گیربکس صنعتی همراه شما عزیزان هستند و می توانید از مشاوره تخصصی رایگان این مجموعه بهره مند شوید.

انواع گیربکس صنعتی
گیربکس های صنعتی از اجزای مختلفی تشکیل شده اند که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم. اما مهم ترین قسمت یک گیربکس صنعتی، چرخ دنده های آن است؛ اصلی ترین روش دسته بندی گیربکس ها، بر اساس نوع دنده های آن ها بوده و بر این اساس تمام مشخصات فنی گیربکس مانند نسبت دنده، گشتاور، سرعت، تحمل بار، راندمان و حتی میزان صدا و لرزش آن ها در حین کار نیز تغییر می کند. کلی ترین دسته بندی گیربکس های صنعتی به صورت زیر می باشد:

گیربکس افزاینده

این گیربکس ها همانطور که از نام آن پیداست، دور ورودی به گیربکس را افزایش می دهد. از گیربکس افزاینده در صنایع نیروگاهی، پالایشگاهی مثل توربین باد استفاده زیادی می شود. گیربکس افزاینده عموما به صورت سفارشی ساخته می شود و به صورت موجودی در انبار موجود نمی باشد.

گیربکس کاهنده

این نوع گیربکس ها که در بسیاری از صنایع کوچک و بزرگ و حتی دستگاه های خانگی کاربرد دارد، با کاهش دور ورودی به گیربکس و تحویل آن در قسمت خروجی باعث افزایش گشتاور شده و تجهیز مصرف کننده را به چرخش در می آورد. گیربکس صنعتی کاهنده بسیار پر مصرف بوده و سهم بزرگی از تولیدات کارخانجات گیربکس سازی را به خود اختصاص داده است. با توجه به اهمیت و گستره وسیع استفاده گیربکس صنعتی کاهنده به معرفی انواع گیربکس کاهنده می پردازیم.

انواع گیربکس صنعتی کاهنده :

گیربکس حلزونی
گیربکس هلیکال
گیربکس خورشیدی
گیربکس سایکلو
گیربکس حلزونی
گیربکس حلزونی بر خلاف گیربکس های قبلی از یک ماردون و یک چرخ دنده حلزونی استفاده می نماید اصلی ترین مزایای این گیربکس صنعتی اندازه کوچک، عدم برگشت پذیری و نصب در جهت های مختلف است اما با این وجود، این گیربکس ها معایبی نیز دارند، از جمله راندمان پایین تر، اصطکاک و اتلاف انرژی بیشتر و سایش بیشتر دنده ها و عمر کاری پایین تری نسبت به سایر گیربکس های صنعتی دارد. گیربکس حلزونی از یک دنده ماردون فولادی به عنوان ورودی و یک دنده حلزونی برنجی (آلیاژ فسفر-برنز) که شافت خروجی به آن متصل می شود، تشکیل شده و جهت انتقال قدرت را 90 درجه تغییر می دهد. این گیربکس ها به گیربکس 90 درجه نیز شناخته می شود.

گیربکس هلیکال
گیربکس هلیکال از دو یا چند چرخ دنده هلیکال تشکیل شده است؛ دندانه های این چرخ دنده ها به صورت زاویه دار با محور اصلی چرخ دنده بریده شده و شکل مارپیچ دارند. طراحی خاص این دنده ها امکان انتقال کارآمد و نرم تر نیرو و همچنین کاهش صدا و لرزش این گیربکس صنعتی را در مقایسه با سایر دنده ها فراهم می نماید.
از جمله مزایای گیربکس هلیکال می توان به راندمان بالا، اتلاف انرژی کم تر، صدا و لرزش کم تر و همچنین افزایش ظرفیت بار و گشتاور اشاره نمود. گیربکس های هلیکال، خود به چند دسته تقسیم می شوند که مهم ترین آن ها عبارتند از:

گیربکس هلیکال شافت مستقیم : محور ورودی و خروجی گیربکس در یک راستا قرار دارد.
گیربکس بول هلیکال یا کرانویل پینیون : از دنده های مخروطی BEVEL ساخته می شود و تغییر زاویه 90 درجه در جهت خروجی نسبت به جهت ورودی ایجاد می کند.
گیربکس هلیکال آویز یا شافت موازی: محور ورودی و خروجی به صورت موازی با هم قرار دارد.
گیربکس هلیکال سه یا چهار محور یا گیربکس قورباغه ای
هلیکال شافت موازی و شافت متعامد: معمولا گیربکس های هلیکال سنگین کار که بعضا تحت عنوان گیربکس صنعتی شناخته می شود، با نام شافت موازی و شافت متعامد (بستگی به جهت خروجی گیربکس دارد) بین صنعتگران نامیده می شود.
برای اطلاعات بیشتر در خصوص مشخصات این گیربکس ها و دریافت لیست قیمت گیربکس هلیکال از منوی وبسایت کالا صنعتی، گیربکس مدنظر را انتخاب نمایید و یا با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

 



:: بازدید از این مطلب : 53
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

شرکت فن آوران تهویه پیام یکی از بزرگترین شرکت های تولید کننده انواع هواکش های صنعتی در ایران است. این شرکت هواکش های خود را تحت لیسانس آلمان مونتاژ کرده و هواکش زیلابگ دارای استاندارد های جهانی است. هواکش زیلابگ صنعتی دارای انواع متفاوتی است که در ادامه به معرفی آن ها خواهیم پرداخت. لازم به ذکر است تمامی هواکش های زیلابگ دارای 24 ماه گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش است. شما می توانید برای خرید انواع هواکش های زیلابگ با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.

خرید فن زیلابگ (راهنمای انتخاب و خرید)
برای خرید هواکش زیلابگ باید نکاتی را مدنظر قرار دهید. مهم ترین فاکتور هایی که هنگام خرید هواکش اهمیت دارند، عبارت اند از:

نوع و مدل هواکش: اصلی ترین نکته هنگام خرید هواکش دمنده این است که هواکش برای چه محیطی قرار است استفاده شود؟ محیط خانگی است یا صنعتی؟ مدل هواکش باید مطابق با محیط باشد.
مشخصات فنی: بعد از مشخص شدن محیط، باید بدانید هواکش چه میزان هوایی را قرار است جا به جا کند تا ظرفیت و قدرت مناسبی انتخاب شود.
سطح صدا: این مورد به ویژه هنگام خرید هواکش های خانگی مورد توجه است. هواکش های خانگی دمنده کمترین سر و صدا را دارند.
گارانتی: یکی از مواردی که هنگام خرید هواکش دمنده بسیار مورد توجه است، گارانتی محصول است. تمامی هواکش های دمنده دارای 18 ماه گارانتی می باشند.
نصب آسان: هنگام خرید هواکش دمنده، همراه با گارانتی یک دفترچه راهنمای نصب آسان هواکش ارسال می شود که به شما کمک می‌کند بتوانید به راحتی هواکش را نصب کنید.
برای خرید انواع هواکش های دمنده می توانید به محصول مورد نظر در سایت کالا صنعتی مراجعه کنید و به صورت آنلاین خرید خود را انجام دهید. همچنین شما می توانید برای دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.
نمایندگی هواکش فن زیلابگ
کالا صنعتی به عنوان بزرگترین فروشگاه آنلاین مفتخر است به عنوان نماینده رسمی برند فن زیلابگ فعالیت کند. نمایندگی زیلابگ علاوه بر فروش انواع مختلف هواکش و فن، تمام خدمات مرتبط با این دستگاه ها را مانند مشاوره فنی رایگان در هنگام خرید، گارانتی و خدمات پس از فروش را ارائه میدهد. کالا صنعتی به عنوان نمایندگی هواکش زیلابگ موظف است کیفیت و اصالت کالا را تضمین کند. همچنین با ارائه قیمت بروز انواع فن زیلابگ به مشتری در هنگام انتخاب و خرید محصول کمک کند. همچنین نماینده برند زیلابگ در تهران با ایفای نقش ارتباطی میان تولید کنندگان و مشتریان و حذف واسطه ها به مشتریان خدمات میدهد.

انواع فن زیلابگ
برند زیلابگ هواکش های خود را در 4 نوع تولید و به مشتریان خود ارائه می دهد. انواع هواکش زیلابگ عبارت اند از:

فن آکسیال زیلاگ
فن سانتریفیوژ زیلابگ
هواکش مرغداری و گلخانه ای زیلابگ
هواکش سقفی زیلابگ
هواکش آکسیال زیلابگ
شرکت زیلابگ هواکش های آکسیال خود را با توجه به جنس پروانه، به دسته پروانه فولادی ST37، پروانه آلومینومی و پروانه پلاستیک تقسیم کرده است. هواکش آکسیال زیلابگ با توجه به قدرت، اندازه، سایز و میزان هوادهی دارای انواع متفاوتی هستند که به صورت صنعتی و تاسیساتی(هواکش های سردخانه های) تولید می شوند. هواکش آکسیال زیلابگ در دو نوع دمنده و مکنده تولید می شود.

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه آلومینیومی
همانطور که از نام این سری از هواکش های زیلابگ مشخص است، پروانه آن ها آلومینیومی می باشد. این هواکش ها جریان هوای مارپیچی را به جریان هوای مستقیم تبدیل کرده و پرتاب و بازده جریان هوا را افزایش می دهند. مشخصات این فن زیلابگ را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

هواکش آکسیال پروانه آلومینیوم

فن آکسیال زیلابگ پروانه پلاستیکی
این سری از هواکش های زیلابگ دارای پروانه از جنس پلاستیک هستند. هواکش پروانه پلاستیک زیلابگ در ابعاد 300 تا 500 میلیمتر تولید می شوند. سایر مشخصات این سری از هواکش های زیلابگ در تصویر زیر آورده شده است.

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه پلاستسکی

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه فولادی ST37
هواکش پروانه فولادی ST37 زیلابگ، پرکاربردترین نوع هواکش های زیلابگ می باشد. این فن زیلابگ به صورت دمنده و مکنده تولید می شود که سری مکنده آن بدون قاب است.

فن زیلابگ پروانه فولادی st37

ادامه مطالب

 

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ
هواکش سانتریفیوژ زیلابگ دارای پروانه های از جنس پلاستیک فشرده می باشد. این فن زیلابگ می تواند تغییرات دمایی 35- تا 80+ درجه را تحمل کند. برای کاهش صدا شکل تیغه های آن به صورت سه بعدی است. طراحی خاص این نوع فن زیلابگ امکان استفاده در فضاهای کوچک را میسر کرده است. راندمان آن بالای هفتاد درصد است. فن سانتریفیوژ در دو نوع فوروارد و بکوارد است. هواکش سانتریفیوژ زیلابگ به دسته متفاوتی تقسیم می شوند که عبارت اند از:

هواکش زیلابگ سانتریفیوژ بکوادر
هواکش سانتریفیوژ فوروارد یک طرف مکش
هواکش سانتریفیوژ فوروارد دو طرف مکش
هواکش سانتریفیوژ بین کانالی (داکت فن)
هواکش سانتریفیوژ استوانه ای
هواکش سانتریفیوژ زیلابگ بکوارد
همانطور که از نام این سری فن زیلابگ مشخص است، هواکش بکوارد دارای پروانه های رو به عقب هستند. پروانه بکوارد این اجازه را میدهد حجم هوای بیشتری را نسبت به هواکش فوروارد جا به جا کند. سایر مشخصات هواکش بکوارد زیلابگ را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ پروانه بکوارد

هواکش سانترفیوژ زیلابگ فورواد یک طرف مکش
در این سری فن زیلابگ اتصال موتور به به پروانه به صورت مستقیم است. همانطور که از نام آن ها پیدا است، پروانه هواکش به صورت رو به جلو است و می تواند جریان هوای با فشار بیشتری را ایجاد کند. مشخصات هواکش فوروراد یک طرف مکش زیلابگ در تصویر زیر نشان داده شده است.

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ پروانه فوروارد(یک طرف مکش)

هواکش سانترفیوژ زیلابگ فورواد دو طرف مکش
خصوصیات این فن زیلابگ مانند سری یک طرف مکش می باشد. پروانه آن ها رو به جلو و دو طرفه است. مشخصات کلی هواکش فوروارد دو طرف مکش را در شکل زیر مشاهده می کنید.

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ پروانه فوروارد (دوطرف مکش)

داکت فن زیلابگ
این سری از فن زیلابگ را می توان در فضاهای محدود یا بین کانال را نصب کرد. پروانه داکت فن زیلابگ بکوارد است و با نام هواکش بین کانالی نیز شناخته می شوند. این هواکش ها طول عمر و راندمان بالایی دارند.

 



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 7 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

شرکت SKF از بزرگترین شرکت‌های تولید بلبرینگ، رولبرینگ، یاتاقان، آب بند و ... در دنیا است. دفتر مرکزی این شرکت در کشور سوئد قرار دارد و کارخانه‌های این شرکت در چندین کشور فعالیت می‌کنند. شرکت SKF در حال حاضر به عنوان پیشرفته‌ترین شرکت بلبرینگ سازی در دنیا شناخته شده است. محصولات SKF همواره از کیفیت‌های بسیار مطلوبی برخوردار هستند و به همین علت کارخانه‌های و صنایعی که کیفیت محصول برایشان مهم و ضروری می‌باشد، برند SKF یک انتخاب طبیعی برای آن‌هاست.

لوگو skf

رولبرینگ های کف گرد SKF به چهار دسته تقسیم می شوند:

رولبرینگ های استوانه‌ای کف گرد
رولبرینگ های سوزنی کف گرد
رولبرینگ های مخروطی کف گرد
رولبرینگ های کروی کف گرد
محصولات پیشنهادی:خرید رولبرینگ کروی SKF
رولبرینگ های کف گرد استوانه‌ای
رولبرینگ های کف گرد استوانه‌ای SKF قادر هستند بارهای محوری سنگین و بارهای ضربه‌ای را تحمل کنند.

رولبرینگ های کف گرد استوانه ای

ویژگی‌های رولبرینگ کف گرد استوانه‌ای SKF
طراحی قابل تفکیک
طول عمر بالا
طرح‌ها و انواع رولبرینگ های کف گرد استوانه‌ای SKF
رولبرینگ های سری 811 و 812 یک ردیفه
به طور کلی رولبرینگ های کف گرد استوانه‌ای به صورت تک جهته موجود هستند و می‌توانند بارهای محوری را فقط در یک جهت تحمل کنند. این رولبرینگ ها عمدتاً در کاربردهایی استفاده می‌شوند که بلبرینگ‌های کف گرد ظرفیت حمل بار کافی را ندارند.

رولبرینگ کف گرد استوانه ای

رولبرینگ های سری 893 و 894 دو ردیفه
این رولبرینگ های کف گرد استوانه‌ای قادر هستند بارهای محوری را در هر دو جهت تحمل کنند.

رولبرینگ کف گرد استوانه ای سری 893

قفسه‌های رولبرینگ های کف گرد استوانه‌ای SKF
در این رولبرینگ های SKF یکی از قفس‌های نشان‌داده‌ شده در جدول زیر بکار گرفته شده است. وقتی در دماهای بالا استفاده می‌شوند، برخی از روان‌کننده‌ها می‌توانند تأثیر مخربی بر روی قفس‌های پلی آمید داشته باشند.

قفس رولبرینگ استوانه ای

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/2618/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%D8%B1%D9%88%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF/%D8%B1%D9%88%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%DA%A9%D9%81-%DA%AF%D8%B1%D8%AF/%D8%B1%D9%88%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%DA%A9%D9%81-%DA%AF%D8%B1%D8%AF-skf

 

محصولات پیشنهادی: بلبرینگ تماس زاویه ای SKF
رولبرینگ های کف گرد سوزنی
رولبرینگ های کف گرد سوزنی SKF با یک قفسه جهت نگه داشتن و هدایت مطمئن تعداد زیادی عناصر غلتان سوزنی ارائه می‌شود.

ویژگی‌های رولبرینگ کف گرد سوزنی SKF
تحمل بارهای محوری سنگین
طول عمر بالا
طرح‌ها و انواع رولبرینگ های کف گرد سوزنی SKF
مجموعه عناصر غلتان سوزنی و قفس کف گرد سری AXK
برای 4 ≤ d ≤ 160 میلی متر در دسترس هستند.
می‌توانند بارهای محوری را فقط در یک جهت جای دهد.
مجموعه عناصر غلتان سوزنی و قفس کف گرد

رولبرینگ های سوزنی کف گرد با فلنچ مرکزی سری AXW
برای 10 ≤ d ≤ 50 میلی متر در دسترس هستند.
بارهای محوری را فقط در یک جهت تحمل می کنند.
رولبرینگ کف گرد سوزنی AZW

محصولات پیشنهادی: خرید اینترنتی بلبرینگ کف گرد
قفسه‌های رولبرینگ های کف گرد سوزنی SKF
رولبرینگ های کف گرد سوزنی SKF با یکی از قفس‌های نشان‌داده‌شده در جدول زیر استفاده می‌شوند. رولبرینگ های سری AXW منحصراً با قفس‌های فولادی استفاده می‌شوند.

وقتی در دماهای بالا استفاده می‌شوند، برخی روان‌کننده‌ها می‌توانند تأثیر مضری بر روی قفس‌های پلی آمید داشته باشند.

قفسه های رولبرینگ های کف گرد سوزنی

رولبرینگ های کف گرد مخروطی
طرح‌ها و انواع رولبرینگ های کف گرد مخروطی SKF
رولبرینگ کف گرد مخروطی تک جهتی

رولبرینگ کف گرد مخروطی تک جهته

رولبرینگ کف گرد مخروطی دو جهته

رولبرینگ کف گرد مخروطی دو جهته

قفسه‌های رولبرینگ های کف گرد مخروطی SKF
رولبرینگ های کف گرد مخروطی SKF که دارای غلتک کامل نیستند، با یک (برای رولبرینگ های تک جهته) یا دو (برای رولبرینگ های دو جهته) از قفس‌های زیر نصب می‌شوند:

قفس برنجی ماشینکاری شده
قفس از نوع پین فولادی
قفس از نوع فولاد فشرده شده



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گروه صنعتی آبار پمپ یکی از بهترین و حرفه‌ای‌ ترین گروه‌هایی می‌باشد که در زمینه تولید انواع پمپ آب، ادوات کشاورزی و ... فعالیت می‌کند. برای آشنایی با آبار پمپ و ویژگی‌های بی‌نظیر آن، بهتر است تا انتهای مقاله با ما همراه باشید و این مقاله را از دست ندهید. کفکش آبار پمپ اولین محصولی می‌باشد که در این کارخانه تولید شده است و در زمان کوتاهی توانست مورد پسند همگان قرار گیرد و طرفداران زیادی پیدا کند. محبوبیت بالای این محصول باعث شد که گروه آبار پمپ، تولیدات خود را افزایش دهد و مسیر موفقیت را به سرعت طی کند. این کارخانه‌ی معتبر و محبوب در زمینه تولید محصولاتی مانند: لجن کش، کفکش و ... فعالیت می‌کند و پله‌های موفقیت را یکی پس از دیگری طی می‌کند. اینک آبار پمپ، نامی آشنا و محبوب است که در دل مردم به خوبی جا باز کرده است و همگان آن را به خوبی می‌شناسند. آبار پمپ با داشتن کیفیت فوق العاده و ماندگاری بالا، به راحتی توانست اعتماد مردم را به خود جلب کند و یکی از بهترین برندها در سطح کشور باشد.
به طور کلی می‌توان گفت که آبار پمپ ایرانی یکی از بهترین محصولاتی می‌باشد که کارشناسان حرفه‌ای و متخصصان ایرانی، با بهترین و مرغوب‌ترین مواد اولیه آن‌ها را تولید کرده‌اند. توجه به این نکته حائز اهمیت است که این کارخانه از بهترین و پیشرفته‌ ترین تجهیزات و دستگاه‌ها استفاده می‌کند و مرغوب‌ترین محصولات را در اختیار مشتریان گرامی قرار می‌دهد. آبار پمپ کاربردهای فراوانی دارد و در قسمت‌ های مختلفی می‌توانید از آن استفاده کنید و از این دستگاه فوق العاده بهره مند شوید.

ابار پمپ

محصولات پیشنهادی: پمپ آکوا استرانگ ایتالیا
نحوه خرید آبار پمپ
اگر قصد خرید آبار پمپ دارید و می‌خواهید این محصول فوق العاده را از یک مرکز معتبر خریداری نمایید، بهتر است به فروشگاه اینترنتی کالا صنعتی مراجعه کنید. این فروشگاه معتبر با فروش آبار پمپ، انواع کفکش، انواع الکتروموتور و ... محصولات مورد نیاز شما را به راحتی فراهم می‌کند و می‌توانید آن‌ها را به صورت اینترنتی خریداری نمایید و بعد از چند روزکاری آن‌ها را درب منزل تحویل بگیرید. با مراجعه به فروشگاه کالا صنعتی می‌توانید برای خرید اینترنتی آبار پمپ اقدام کنید و محصول مورد نظر خود را به صورت غیر حضوری خریداری نمایید. با خرید آبار پمپ ایرانی، از کالای ایرانی حمایت کنید و یک محصول متفاوت و خاص داشته باشید. طراحان و کارشناسان این کارخانه به جزئیات دقت می‌کنند و محصولات تولیدی آن‌ها در کیفیت، کارایی و زیبایی نظیر ندارد. بهتر است قبل از خرید هر نوع محصولی به کاتالوگ آن توجه داشته باشید که بتوانید یک خرید استاندارد داشته باشید و به خوبی با محصول مورد نظر خود آشنا شوید.

به عنوان مثال با مشاهده کاتالوگ آبار پمپ که در بانک کاتالوگ فروشگاه کالا صنعتی قرار دارد، می‌توانید با آبار پمپ آشنا شوید و عکس‌های مختلفی از این محصول را ببینید. توجه به این نکته حائز اهمیت است که قیمت محصولات آبار پمپ در فروشگاه کالا صنعتی بسیار مناسب و به صرفه می‌باشد. زیرا این فروشگاه معتبر محصولات را به صورت مستقیم و بدون واسطه به فروش می‌رساند و هیچ گونه هزینه اضافی از شما دریافت نمی‌شود. همانطور که می‌دانید برای نصب کردن آبار پمپ باید از قانون خاصی پیروی کنید و این محصول پرکاربرد را با توجه به نقشه‌ی مورد نظر خود، نصب کنید. برای این کار باید به دیتاشیت آبار پمپ توجه کنید و محصول مورد نظر خود را بر اساس استانداردهای موجود نصب کنید.

ادامه مطالب

 

کف کش ابار پمپ

کفکش آبار پمپ

به طور کلی می‌توان گفت که خرید از فروشگاه کالا صنعتی کار بسیار راحتی می‌باشد و می‌توانید به صورت غیر حضوری این کار را انجام دهید. فقط کافیست به سایت معتبر کالا صنعتی مراجعه کنید و محصول مورد نظر خود را از میان دسته بندی‌های مختلفی که وجود دارد، پیدا کنید و سفارش خود را ثبت کنید و بعد از چند روز کاری آن را درب منزل تحویل بگیرید.

پمپ کفکش چیست ؟
پمپ کفکش، پمپ گریز از مرکزی می‌باشد که برای پمپاژ آب‌های مختلف از آن استفاده می‌کنند. این پمپ‌ ها در انواع گوناگونی تولید شده‌اند که می‌توانید با توجه به نیاز خود از آن‌ها استفاده کنید و کارهای خود را به راحتی انجام دهید. توجه به این نکته حائز اهمیت است که کفکش آبار پمپ، یکی از بهترین کفکش‌ های موجود در بازار می‌باشد که در کیفیت و کارایی نظیر ندارد و همواره حرف اول را می‌زند. همانطور که گفته شد پمپ‌ های کفکش در انواع گوناگونی تولید شده‌اند. پس بهتر است برای انتخاب پمپ مورد نیاز خود، با کارشناسان و افراد حرفه‌ای مشورت کنید و پمپ مورد نیاز خود را به راحتی انتخاب کنید.

می‌توانید با کارشناسان با تجربه‌ی گروه کالا صنعتی مشورت کنید و از آن‌ها بخواهید که برای خرید کفکش یا هر محصول دیگری، به شما کمک کنند. این کارشناسان همواره آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند و می‌توانند در زمینه‌های مختلفی به شما کمک کنند. در گذشته پمپاژ کردن کار سختی بود و افراد برای انجام دادن کارهای خود با مشکل مواجه می‌شدند، اما امروزه با وجود انواع پمپ‌ها این کار به راحتی امکان پذیر است. با توجه به پیشرفت علم و تولید محصولات جدیدتر، به راحتی می‌توانید کارهای خود را انجام دهید. فقط باید در انتخاب پمپ‌ها نهایت دقت خود را بکار بگیرید و از خرید پمپ‌ بدون کیفیت خودداری کنید. اگر می‌خواهید پمپ‌های مرغوب و با کیفیت داشته باشید، بهتر است به فروشگاه اینترنتی کالا صنعتی مراجعه کنید و یکی از برندهای معتبر و مرغوبی که در این فروشگاه وجود دارد را خریداری نمایید. کالا صنعتی با گردآوری بهترین و مرغوب‌ ترین برندها، بهترین خدمات را در اختیار مشتریان گرامی قرار می‌دهد. به عنوان مثال لجن کش و کفش آبار پمپ، چند مورد از بهترین محصولات کالا صنعتی می‌باشند که در کارخانه معتبر آبار پمپ تولید شده‌اند.

 



:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 مهر 1403 | نظرات ()