نوشته شده توسط : کوروش فنایی

بلبرینگ FAG یکی از محصولات گروه شفلر است. شفلر یک شرکت آلمانی است که در سال 1946 توسط برادران شفلر تاسیس شده است. این شرکت در زمینه انوع یاتاقان‌ها، بلبرینگ‌ها و خدمات مرتبط با آن‌ها فعالیت دارد. در آلمان برند های LUK, FAG, INA تحت عنوان گروه شفلر تولید میشوند. بلبرینگ های شیار عمیق FAG در دو طرح محوری و شعاعی برای انواع مختلف در دسترس هستند. متداول ترین نوع بلبرینگ FAG هستند و نیاز به تعمیرات و نگهداری کمی دارند. انطباق نزدیک بین عناصر غلتان و شیار های مسیر غلتش این بلبرینگ FAG، این قابلیت را میدهد تا این بلبرینگ ها بارهای شعاعی و محوری را در هر دو جهت حمل کنند.

بلبرینگ fag

انواع بلبرینگ شیار عمیق FAG
بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه
بلبرینگ شیار عمیق دو ردیفه
بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه FAG نسل C
انواع بلبرینگ fag

بلبرینگ شیار عمیق یک ردیفه
بلبرینگ شیار عمیق یک ردیفه در دو مدل آب بندی شده و بدون آب بندی (باز) در دسترس هستند. این بلبرینگ FAG برای سرعت های بالا و خیلی بالا میباشد و میتواند نیروهای محوری و شعاعی را تحمل کند.

محصولات پیشنهادی: قیمت بلبرینگ
بلبرینگ های شیار عمیق دو ردیفه
بلبرینگ های شیار عمیق دو ردیفه با بلبرینگ های شیار عمیق یک ردیفه مطابقت دارند و در مواردی که بلبرینگ شیار عمیق یک ردیفه ظرفیت باری را نداشته باشند از این دسته از بلبرینگ FAG استفاده میشود.

بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه FAG نسل C
این دسته از بلبرینگ FAG در ارتباط با سطح صدای کم و گشتاور اصطکاکی کم توسعه داده شده است. تغییراتی در طراحی این بلبرینگ FAG از قبیل بهبود بخشیدن حرکت شناسی بلبرینگ، آب بند ها و قفسه های جدید و همچنین یک فرآیند تولید تصفیه شده، مزایای زیادی را به نوع بلبرینگ داده است. این بلبرینگ ها برای کاربردهایی از قبیل ماشین آلات الکتریکی، هواکش صنعتی، ماشین لباسشویی ها و ابزار های برقی مناسب هستند.

مشخصات فنی بلبرینگ های FAG
در ادامه به بررسی مهم ترین مشخصه های فنی بلبرینگ های FAG میپردازیم.

روغن کاری آب بندها
ساده ترین و مطمئن ترین راه استفاده از بلبرینگ های شیار عمیق، بلبرینگ های آب بندی شده مناسب برای روغن کاری میباشد. بلبرینگ شیار عمیق FAG دارای این قابلیت هستند.

آب بندها و قفسه ها
آب بندهای (RSR) شرکت FAG و قفسه های (ZR) برای بلبرینگ های شیار عمیق با همان معیارهای آب بند شفت شعاعی طراحی شده است. آب بند های RSR تعادل خوبی بین اصطکاک و اثر آب بندی ایجاد می کنند. آب بند های RSD با حداقل فاصله آب بندی دارای ضریب اصطکاک کمی به عنوان بلبرینگ های باز هستند. قفسه های ZR راه حل های مقرون به صرفه ای برای کاربردهایی هستند که نیاز به اثر آب بندی خیلی زیاد نیست و اصطکاک به طور قابل توجهی کاهش می یابد.

روغن کاری
بلبرینگ های شیار عمیق آب بندی شده FAG ، هنگام مونتاژ در کارخانه، با گریس مرغوب مطابق با مشخصات FAG پر می شوند. گریس، اگر به طور مناسب با شرایط کار سازگار شود، با سایش و خستگی زودرس مقابله می کند، صدای جریان را کاهش می دهد و بلبرینگ ها را از خوردگی محافظت می کند. علاوه بر گریس های استاندارد، تعدادی گریس ویژه برای کاربردهای خاص نیز موجود است.

سایت کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

خرید هواکش صنعتی (راهنمای انتخاب و خرید)
انتخاب هواکش صنعتی مناسب با توجه به نوع و حجم آلاینده‌ها، ابعاد محیط، میزان تهویه مورد نیاز کاربری مد نظر و سایر عوامل، امری ضروری است. برای خرید هواکش صنعتی باید نکات متعددی را مورد بررسی قرار دهید. در ادامه مواردی ارائه شده است که به شما در انتخاب و خرید هواکش صنعتی کمک خواهد کرد:

شناخت نیازهای محیط صنعتی
اولین قدم در خرید هواکش صنعتی، شناخت نیازهای محیط صنعتی است. قبل از خرید هواکش صنعتی باید بررسی کرد چه نوع تهویه ای نیاز است؟ محیط دارای گرد و غبار یا ترکیبات شیمیایی است؟ محیط کوچک است یا بزرگ؟ تمامی این موارد در انتخاب و خرید هواکش صنعتی تاثیر گذار است. به طور کلی شاخص های زیر را هنگام انتخاب و خرید هواکش باید در نظر گرفت:

حجم و فشار استاتیک هوای محیط
دمای هوای محیط
نوع و میزان آلودگی
انتخاب نوع هواکش صنعتی بر اساس کاربرد
پس از شناخت محیط کاری، گام دوم در خرید هواکش صنعتی، انتخاب نوع هواکش است. هواکش های صنعتی دارای انواع متفاوتی هستند که در ابعاد متفاوت تولید و طراحی می شوند و باید هواکش مناسب با محیط صنعتی انتخاب شود.

هواکش‌های محوری ( آکسیال): برای تهویه، ورود هوای تازه به محیط کار و خروج هوای آلوده و نصب در سوله‌ها، کارگاه‌ها، انبارها و ... مناسب هستند.
هواکش‌های سانتریفیوژ: برای تهویه، جذب و خارج کردن آلاینده ها از محیط کار، کانال‌کشی، و جابجایی هوای آلوده و غبار مناسب هستند.
هواکش‌های سقفی: برای تهویه محیط‌های بزرگ کارگاهی مانند سوله‌ها و کارگاه‌ها مناسب هستند.
مشخصات فنی هواکش صنعتی
سومین گام برای خرید هواکش صنعتی بررسی مشخصات فنی هواکش های موجود در بازار است. مشخصات فنی هر هواکش صنعتی مانند جریان هوا، فشار، ابعاد فیزیکی، مصرف انرژی و سیستم کنترل را مشخص کنید. این اطلاعات به شما کمک می‌کنند تا هواکشی را پیدا کنید که با نیازهای شما سازگار است. یکی دیگر از شاخص های مهم هواکش صنعتی کیفیت مواد و متریال استفاده شده در ساخت هواکش صنعتی است. مواد مقاوم در برابر شرایط صنعتی سخت، مانند فلزات ضد زنگ و پوشش‌های مقاوم بدنه یا پره ها از نکات مهم درمورد هواکش صنعتی محسوب می‌شوند. در ادامه به دو شاخصه‌ی مهم در هواکش صنعتی میپردازیم:

موتور هواکش
موتور هواکش صنعتی با بهره‌گیری از انرژی برق، باعث چرخش پره‌های خود می‌شود و در نتیجه، جریان هوا را از داخل محیط مورد نظر جذب و به سوی محیط خارجی هدایت میکند. موتور هواکش صنعتی با توجه به نوع و میزان مصرف انرژی، به دو دسته تک فاز و سه فاز تقسیم می‌شود. در شرایطی که هواکشی صنعتی با توان مصرفی بالا نیاز است، بهتر است از موتورهای سه فاز استفاده شود، زیرا این نوع موتورها از مقاومت بالاتری در مقابل بار و نیروی محوری برخور دارند. دقت کنید در خرید هواکش صنعتی، موتور هواکش باید قدرتمند و جوابگوی نیاز شما باشد. همچنین کارایی بالا، سطح نویز کم و طول عمر طولانی از دیگر ویژگی های مهم هواکش صنعتی است.

پروانه هواکش
انتخاب پروانه از دیگر نکاتی است که هنگام خرید هواکش باید به آن توجه کنید. به طور کلی پروانه هواکش ها از سه جنس فولادی، آلومینیومی و پلاستیکی تولید می شوند. علاوه بر این پروانه های هواکش ها به دو صورت فوروارد و بکوارد تولید می شوند. هواکش فوروارد دارای پروانه هایی با انحنای رو به جلو می باشد. هواکش های فوروارد هوا را با فشار بیشتر و حجم کمتری ایجاد می کنند در حالی که هواکش های بکوارد حجم بیشتر با فشار کمتر تولید می کنند.

انواع هواکش صنعتی
فن یا هواکش آکسیال یا محوری
هواکش سانترفیوژ یا فن گریز از مرکز
فن آکسیال صنعتی
هواکش صنعتی آکسیال یا فن محوری بسیار پرکاربرد است و معمولا برای مصارف عمومی استفاده می شود. این هواکش ها باعث انتقال هوای کم فشار ولی حجم بالا می شوند. دلیل نامگذاری این سری از هواکش ها با نام هواکش آکسیال یا هواکش محوری انتقال هوا در جهت محور پروانه است. هواکش صنعتی آکسیال معمولا بر روی دیوار نصب می شوند. مشخصات و ویژگی های این هواکش ها را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

هواکش آکسیال صنعتی

هواکش سانتریفیوژ صنعتی
هواکش سانتریفیوژ یا فن گریز از مرکز، برای ایجاد ظرفیت های هوادهی متوسط در فشار های استاتیکی بالا مناسب هستند. هواکش سانتریفیوژ برخلاف هواکش آکسیال، برای تولید و خارج کردن هوا با فشار بالا و حجم پایین مناسب می باشند. هوا در این سری از هواکش ها در جهت محور به فن وارد می شود و در جهت عمود بر محور خارج می شود. این هواکش ها نسبت به هواکش های آکسیال بیشتر در مصارف صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. هواکش صنعتی سانتریفیوژ معمولا بر روی سفت (هواکش سقفی) و روی پشت بام (خارج از محیط) نصب می شود. مشخصات و ویژگی های این سری از هواکش ها را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

هواکش سانتریفیوژ صنعتی

انواع هواکش صنعتی بر اساس کاربرد
در یک دسته بندی دیگر هواکش ها به سه دسته می توان تقسیم بندی کرد عبارت اند از:

هواکش صنعتی بزرگ
هواکش صنعتی معمولی
هواکش صنعتی اکسپلوژن پروف
هواکش صنعتی بزرگ: هواکش های صنعتی بزرگ در کاربری های سنگین بکار می روند. کارخانجات بزرگ مانند ماشین سازی، کارخانه های تولید فولاد و … نیاز به نصب هواکش های صنعتی با ابعاد و سایز بزرگ نیاز دارند. کارایی هواکش های صنعتی بزرگ در جذب ذرات گرد و غبار، دود، بخارات شیمیایی و غیره است. همچنین قیمت هواکش صنعتی بزرگ نسبتا بالاتر از قیمت هواکش ها با ابعاد کوچکتر است.

هواکش صنعتی معمولی: هواکش های صنعتی معمولی در کاربری های سبک بکار می روند. این نوع هواکش ها برای ایجاد جریان هواهای خفیف و از بین بردن بوی نامطبوع کاربرد دارند.

هواکش صنعتی اکسپلوژن پروف: این نوع از هواکش های صنعتی در کاربری های نسبتا خطرناک بکار می روند. کارایی این هواکش ها برای جذب گازهای قابل انفجار و انتقال آنها به بیرون از محیط کاری است.

برندهای ایرانی هواکش صنعتی
صنعت هواکش‌سازی در ایران به عنوان یکی از بخش‌های مهم صنعتی، توانسته است با ارتقاء فناوری‌ها و تخصص‌های خود، به تولید هواکش‌های صنعتی ایرانی با کیفیت بالا و عملکرد برتر بپردازد. برندهای ایرانی هواکش صنعتی موفق شدند با کسب تجربه، فناوری های بروز به تولید محصولاتی با کیفیت برتر و عملکرد بهینه بپردازند. در ادامه، به معرفی برترین برندهای ایرانی هواکش صنعتی میپردازیم.

هواکش صنعتی دمنده
هواکش دمنده قدیمی ترین برند تولید انواع هواکش های صنعتی در ایران است. هواکش صنعتی دمنده به صورت تخصصی برای مکان هایی مانند سوله ها، کارخانه ها و محیط های صنعتی به منظور جا به جایی هوا و حذف گرد و غبار با توان زیادتری نسبت به هواکش خانگی طراحی و تولید میشوند. هواکش های صنعتی برند دمنده در انواع متفاوتی تولید می شوند و تمامی محصولات این برند دارای 18 ماه گارانتی و 5 سال خدمات پس از فروش است.

هواکش های صنعتی دمنده

هواکش صنعتی زیلابگ
شرکت فناوران تهویه پیام که هواکش های خود را با برند زیلابگ به بازار عرضه می کند یکی از بهترین و معتبرترین شرکت های سازنده انواع هواکش ها می باشد. فن زیلابگ تحت لیسانس کشور آلمان است و موفق به دریفات گواهینامه رضایت مشتری شده است. این شرکت محصولات خود را در مدل های مختلف مانند آکسیال، سانتریفیوژ، گلخانه ای، سقفی و... تولید می کند. انواع هواکش زیلابگ ارائه شده توسط کالا صنعتی دارای گارانتی 24 ماهه و خدمات پس از فروش 10 ساله است.

هواکش صنعتی زیلابگ

قیمت هواکش صنعتی
قیمت هواکش صنعتی بر اساس فاکتورهای مختلفی دست خوش تغییر میشود. مهم ترین فاکتورهایی که در قیمت فن صنعتی قابل تغییر اند و باعث کاهش یا افزایش قیمت هواکش صنعتی میشوند به شرح زیر است:

ضخامت ورق بدنه هواکش صنعتی
جنس ورق بدنه
نوع و جنس پروانه هواکش صنعتی
نوع الکتروموتور
نوع پوشش دهی رنگ
شکل و ابعاد فن صنعتی
در بالا مهم ترین فاکتور هایی که بر قیمت هواکش صنعتی بی صدا تاثیر گذار است ذکر شد. برای انتخاب و خرید هواکش صنعتی همچنین استعلام قیمت هواکش صنعتی میتوانید با کارشناسان مجرب کالاصنعتی تماس بگیرید.

کاربرد هواکش صنعتی
همانطور که در بالاتر اشاره شد، هواکش های صنعتی در محیط های متفاوت صنعتی و تجاری مورد استفاده قرار میگیرند. به طور کلی هواکش صنعتی دو وظیفه اصلی دارد که عبارت اند از:

تهویه مطبوع محیط
خارج کردن آلودگی (ذرات، دود، گرد و غبار، گازهای شیمیایی و...)
در ادامه به معرفی 4 صنعت مهم که استفاده هواکش در آن ها بسیار اهمیت دارد میپردازیم:

صنعت فلزات: هواکش صنعتی در این صنعت به دلیل جداسازی گرد و غبار از فرآیندهای جوشکاری، تراشکاری و رنگ‌آمیزی استفاده می‌شود. هواکش صنعتی به کاهش آلودگی هوا و بهبود شرایط کار در محیط‌های فلزی کمک می‌کند.
صنعت چوب: در تولید مصنوعات چوبی مانند مبلمان و دکوراسیون داخلی، هواکش‌ها به تخلیه گرد و غبار ایجاد شده در فرآیندهای تراشکاری، شناسایی و قالب‌گیری کمک می‌کنند.
صنعت شیمیایی: در این صنعت، هواکش صنعتی به دفع بخارات و گازهای آلاینده در فرآیندهای تولیدی و شیمیایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این اقدام به بهبود شرایط کار و حفظ سلامت کارکنان کمک ویژه ای می‌کند.
معادن: در محیط‌های استخراج و فرآوری مواد معدنی، هواکش صنعتی به تصفیه هوا و کاهش آلودگی معادن و افزایش دید کمک می‌کند.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/2500/%D8%AA%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D9%81%D9%86



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس چینی شامل طیف وسیعی از گیربکس‌های صنعتی در تیپ‌ها و مشخصات فنی مختلف می‌شود؛ محبوب‌ترین نوع این تجهیزات، گیربکس کتابی چینی است که با نام گیربکس NMRV یا NRV نیز شناخته می‌شود. وب‌سایت کالا صنعتی مجموعه‌ای از بهترین گیربکس‌های حلزونی، هلیکال، خورشیدی، سایکلو و جک اسکرو چینی را از معتبرترین و باکیفیت‌ترین تولیدکنندگان ارائه می‌نماید. تنوع بالای گیربکس و موتور گیربکس چینی ارائه شده در این وب‌سایت، نیازهای صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی، نساجی، معادن، کشاورزی و... را پوشش می‌دهد.

گیربکس چینی

یکی از بزرگ‌ترین مزایای گیربکس چینی نسبت به سایر گیربکس‌های صنعتی، قیمت مناسب آن‌ها است. از دیگر مزایای گیربکس‌های چینی می‌توان به کیفیت قابل‌قبول، صدای کم، بازه نسبت‌تبدیل گسترده و سایزهای متنوع این گیربکس‌ها اشاره کرد. در ادامه به بررسی انواع گیربکس چینی و مشخصات و ویژگی‌های هریک می‌پردازیم. برای سفارش انواع گیربکس صنعتی می‌توانید از طریق وب‌سایت کالا صنعتی و یا تماس با کارشناسان ما اقدام نمایید و در کمترین زمان ممکن این گیربکس‌ها را در سراسر ایران تحویل بگیرید.

انواع گیربکس چینی
به‌طورکلی انواع گیربکس چینی به گیربکس حلزونی، هلیکال، خورشیدی، سایکلو و جک اسکرو دسته‌بندی می‌شوند. به‌صورت دقیق‌تر می‌توان انواع گیربکس چینی را به گروه‌های زیر تقسیم کرد.

گیربکس کتابی چینی
گیربکس حلزونی WPKA
گیربکس PC
گیربکس خورشیدی (پلانتری)
گیربکس هلیکال شفت مستقیم
گیربکس جک اسکرو
گیربکس سایکلو چینی
معرفی انواع گیربکس چینی

گیربکس کتابی چینی
گیربکس کتابی چینی، طرف‌داران بسیاری در صنایع ایران داشته و با نام‌های گیربکس NMRV، گیربکس حلزونی یا گیربکس مکعبی چینی نیز شناخته می‌شوند؛ این گیربکس‌ها در بازه نسبت تبدیل 7.5 تا 100 و 9 سایز از 30 تا 150 تولید می‌شوند.

گیربکس PC چینی
گیربکس PC یکی از انواع گیربکس هلیکال است که با نام‌های گیربکس تک استیج یا گیربکس مرغداری هم شناخته می‌شود. این گیربکس‌ چینی، در سه سایز 71، 80 و 90 و با نسبت تبدیل ثابت 1:3 کاهنده ارائه می‌گردد؛ سایز این گیربکس‌ها در واقع نشان دهنده فریم الکتروموتور مناسب آن‌ها است. ورودی گیربکس‌های PC هالوشفت و خروجی آن‌ها شفت است لذا با موتور کوپل مستقیم می‌شوند.

گیربکس خورشیدی چینی
یکی دیگر از انواع گیربکس چینی قابل‌ارائه در کالا صنعتی، گیربکس‌ خورشیدی یا Planetary است که تحت عنوان گیربکس پلانتری چینی نیز شناخته می‌شود. این گیربکس چینی با سروو موتور و استپ موتورها استفاده شده و لقی بسیار پایین و دقت بالایی دارد.

گیربکس جک اسکرو چینی
گیربکس‌ جک اسکرو چینی در 6 سایز از 35 تا 100 با محدوده نسبت تبدیل 5 تا 32 ارائه می‌شوند.

گیربکس سایکلو چینی
گیربکس سایکلو چینی با برند گومائو و در دو نوع فلنج‌دار و پایه‌دار عرضه می‌شود. ورودی این گیربکس از نوع هالو شفت بوده و جنس پوسته آن چدنی است. گیربکس سایکلو چینی با نسبت تبدیل 7 تا 250 و توان موتور 0.75 تا 75 کیلووات قابل خریداری است.

خرید گیربکس چینی
شما عزیزان می‌توانید انواع گیربکس کتابی چینی، گیربکس سایکلو، جک اسکرو، گیربکس‌های خورشیدی و PC چینی را از وب‌سایت کالا صنعتی با تضمین سلامت کالا و قیمت مناسب خریداری نمایید. پیش از خرید گیربکس چینی، بهتر است نکات زیر را در نظر بگیرید:

نوع گیربکس را باتوجه‌به کاربرد موردنظر خود انتخاب نمایید.
مشخصات فنی گیربکس مانند نسبت تبدیل، گشتاور و سرعت خروجی، نحوه نصب و … را با نیازهای کاربرد خود مطابقت دهید.
از فروشگاه‌های معتبر مانند وب‌سایت کالا صنعتی خرید خود را انجام دهید تا از اصالت و سلامت کالا مطمئن باشید.
مشخصات گیربکس‌های مکعبی چینی

قیمت گیربکس چینی
قیمت گیربکس چینی باتوجه‌به عواملی مانند نوع، سایز، نسبت تبدیل، گشتاور خروجی و … تغییر می‌کند؛ اما به‌طورکلی قیمت این گیربکس‌ها باتوجه‌به کیفیت و ویژگی‌های آن‌ها، بسیار مقرون‌به‌صرفه است.

نوع گیربکس: گیربکس کتابی کمترین قیمت و گیربکس‌ خورشیدی و هلیکال قیمت بالاتری دارند.
مشخصات فنی: گیربکس‌هایی که تحت بار سنگین کار می‌کنند و مشخصات فنی خاص‌تری دارند، قیمت بالاتری نیز دارند.
سایز گیربکس: معمولاً هرچه سایز گیربکس‌های بزرگ‌تر می‌شود، قیمت آن‌ها نیز افزایش می‌یابد.
قیمت موتور گیربکس چینی
انواع گیربکس چینی را می‌توانید به صورت موتور گیربکس در سایت کالا صنعتی خریداری نمایید. در حال حاضر موتور گیربکس چینی که توسط شرکت سازنده ارائه شده باشد، در بازار ایران وجود ندارد اما می‌توانید گیربکس موردنظر خود را انتخاب نموده و سپس کارشناسان وب‌سایت کالا صنعتی، بهترین الکتروموتور سه‌فاز یا تک‌فاز متناسب با این گیربکس را به شما پیشنهاد خواهند داد. قیمت موتور گیربکس چینی پیشنهادی این مجموعه کاملاً مطابق بودجه‌بندی و نیازهای هر کاربرد خواهد بود.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/113/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%88-%DA%86%DB%8C%D9%86%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%DA%86%DB%8C%D9%86%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

چسب بلبرینگ چیست؟
در برخی موارد هوزینگ که در آن بلبرینگ قرار دارد، حالت صاف و استوانه خود را از دست داده و تغییر قطر پیدا می کند، این تغییر قطر باعث تغییراتی خواهد شد که حتی ممکن است بیرینگ در داخل هوزینگ بچرخد. در این موارد عموماً از ماده پر کننده ای استفاده می شود که در اصطلاح عموم به آن چسب بلبرینگ گفته می شود.

ضرورت چسب بلبرینگ
بر خلاف تصور عمومی چسبی که دو سطح هوزینگ و بلبرینگ را به هم متصل نماید، وجود ندارد اما چسب های دو المانه رزینی هستند که به اصلاح کننده سطح شهرت دارند. این چسب حتماً باید بعد از اعمال، قابلیت ماشین کاری و فینیشینگ داشته باشد. به عبارتی هدف اصلی از استفاده چسب، چسباندن سطوح نیست، بلکه پر کردن فضاهای خالی رسالت اصلی آن است.

بلبرینگ

این چسب بر روی هوزینگ به مانند جوش تراش عمل میکند و باعث خواهد شد سطح یکدستی داشته باشید. این چسب کاملاً قابلیت ماشین کاری دارد ولی اگر برای چسباندن بلبرینگ بر روی هوزینگ از چسب استفاده نمایید، این کار غیر مهندسی است.

بلبرینگ

نویسنده به عنوان یک تجربه اشاره می کند که در یک پروژه از چسبی استفاده شده است که عایق حرارتی بوده است و این نکته را بر روی کاتالوگ چسب، شرکت تولید کننده اشاره کرده است. اما کارشناس از این چسب به عنوان یک چسب متال ساز استفاده کرده است و به این نکته که چسب میتواند یک عایق حرارتی باشد توجه نکرده است. این چسب باعث شده است که دمای بلبرینگ به شدت افزایش پیدا کرده و یک اورهال خیلی سنگین را در زمان کمی به سیستم متحمل کرده است.

محصولات پیشنهادی: بلبرینگ شیار عمیق
نکات مهم استفاده از چسب بلبرینگ
دو نکته برای استفاده از چسب بلبرینگ بسیار حائز اهمیت است:

چسب قابلیت اصلاح سطح فلزی داشته باشد و بتوان آنها را تراش و ماشین کاری کرد.
چسب عایق حرارتی نباشد تا گرمای بلبرینگ را انتقال دهد.

فروشگاه کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

قبل از پرداختن به پیچیدگی‌های اینورترهای سه‌فاز و بهترین برند اینورتر سه‌فاز، درک مفهوم برق سه‌فاز ضروری است. برخلاف سیستم‌های برق تک‌فاز که دارای یک‌شکل موج AC هستند، سیستم‌های قدرت سه‌فاز دارای سه شکل موج متناوب متمایز هستند که 120 درجه با یکدیگر اختلاف‌فاز دارند. این شکل موج‌ها توزیع متعادل و کارآمدتری از توان الکتریکی را ایجاد می‌کند. برق سه‌فاز مزایای متعددی نسبت به برق تک‌فاز دارد که می توان به افزایش ظرفیت انتقال نیرو، بهبود بازده و کاهش نوسانات ولتاژ اشاره کرد. از برق سه فاز به طور گسترده‌ در محیط‌های صنعتی و تجاری استفاده می‌شود. از همین جهت استفاده از اینورتر سه فاز بسیار رایج است و برای انتخاب بهترین برند باید با آنها آشنا باشید. در این مقاله ابتدا به معرفی اینورتر میپردازیم و سپس بهترین برندهای موجود در بازار را بررسی میکنیم.

نقش اینورترهای سه‌فاز
اینورترهای سه‌ فاز اجزای حیاتی در سیستم‌هایی هستند که از برق سه‌فاز استفاده می‌کنند. آنها مسئول تبدیل برق DC به AC هستند که اغلب توسط منابعی مانند پنل‌های خورشیدی یا باتری‌ها تولید می‌شود و برای راه‌اندازی موتورهای سه‌فاز، راه‌اندازی ماشین‌آلات صنعتی و تغذیه برق به شبکه برق استفاده شود.

مزایا اینورترهای سه‌فاز
از جمله مزایای اینورتر سه فاز که باعث افزایش کارایی و استفاده آنها در صنعت شود به موارد زیر اشاره داشت:

اینورترهای سه‌فاز به راندمان بالا معروف هستند. آنها می‌توانند برق DC را با کمترین اتلاف انرژی به برق AC تبدیل کنند و برای کاربردهایی که راندمان در آنها اهمیت دارد بسیار مناسب است. این بهره‌وری به‌ویژه در سیستم‌های انرژی تجدیدپذیر مهم است، جایی که به حداکثر رساندن توان خروجی از منابعی مانند پانل‌های خورشیدی بسیار مهم است.
اینورترهای سه‌فاز خروجی متعادلی از برق AC تولید می‌کنند که یعنی سه شکل موج AC دارای دامنه‌های مساوی هستند و در فاز به طور مساوی فاصله دارند. این خروجی متعادل نوسانات ولتاژ را کاهش می‌دهد و توزیع توان پایدار و قابل‌اعتماد را تضمین می‌کند.
سیستم‌های برق سه‌فاز می‌توانند توان خروجی قابل‌توجهی بالاتری نسبت به سیستم‌های تک‌فاز ارائه دهند. این باعث می‌شود آنها برای ماشین‌آلات صنعتی سنگین و تولید برق در مقیاس بزرگ مناسب باشند.
اینورترهای سه‌فاز به طور گسترده برای کاربردهای کنترل موتور استفاده می‌شوند. آنها کنترل دقیقی بر روی سرعت و جهت موتورهای سه‌فاز ارائه می‌دهند و آنها را در تولید، حمل‌ونقل و روباتیک ضروری می‌کنند.
معایب اینورترهای سه‌فاز
اینورترهای سه‌فاز در مقایسه با اینورترهای تک‌فاز پیچیده‌تر هستند و به قطعات اضافی نیاز دارند. این پیچیدگی می‌تواند هزینه‌های تولید و نیازهای تعمیر و نگهداری را افزایش دهد. قطعات و مدارهای موردنیاز برای اینورترهای سه‌فاز می‌توانند گران‌تر از اینورترهای تک‌فاز باشند. این می‌تواند سیستم‌های سه‌فاز را برای کاربردهای مقیاس کوچک‌تر مقرون‌به‌صرفه‌تر کند. طراحی، نصب و نگهداری اینورترهای سه‌فاز اغلب نیازمند دانش و تخصص تخصصی است. یافتن متخصصان ماهر در این زمینه می‌تواند در برخی مناطق چالش‌برانگیز باشد. در مقاله مزایا و معایب موتور اینورتر میتوانید با مزایا و معایب اینورتر بیشتر آشنا شوید.

برندهای اینورتر وجود در بازار
با توجه به اینکه شرکت های مختلفی اقدام به تولید و طراحی دستگاه های اینورتر سه فاز کردند، اما فقط تعداد محدودی از آنها در بازار ایران توانسته اند جایگاه خوبی کسب کنند و در صنایع مختلفی از انها استفاده شوند. از جمله این برندها میتوان به برندهای زیر اشاره داشت:

اشنایدر
اشنایدر یکی از معروف‌ترین برندهای اینورتر اروپایی است. این شرکت چندملیتی است که ساختمان اصلی آن در کشور فرانسه احداث شده است. نمایندگی‌های متفاوتی در سرتاسر جهان دارد. اینورتر اشنایدر اولین اینورتر خود را در سال 1985 روانه بازار کرد. محصولات جدید این شرکت اینورترهای هوشمند هستند که قابلیت‌های متفاوتی را به کاربران ارائه می‌دهد. یکی از قابلیت‌های مهم این اینورترها، قابلیت اتصال به شبکه اینترنت اشیا است که در این ویژگی یا استفاده از سیستم برق مدار را کنترل می‌کند.

اینورتر اشنایدر

زیمنس
زیمنس یک برند آلمانی معروف در زمینه تولید این‌گونه تجهیزات است و یکی از برندهای قابل‌ اعتماد در بازار به‌ حساب می‌آید. اینورتر زیمنس درایو موتورهای متفاوتی را به تولید می‌رساند و از این طریق مشتری‌های بین‌المللی فراوانی پیدا کرده است. به‌راحتی می‌توان زیمنس را جزو بهترین مارک اینورتر سه‌فاز به‌ حساب آورد. زیمنس از سال 1847 فعالیت خود را آغاز کرده است و تا به امروز محصولات باکیفیت عالی را به بازار روانه کرده است.

اینورتر زیمنس

هیوندای
هیوندای از شرکت‌های کره‌ای است که در زمینه تولید اینورتر سه‌فاز و در کل اینورتر نیز فعالیت می‌کند. این برند به‌ طور کلی چهار مدل اینورتر از جمله N700، N800A، N800S، N700E تولید می‌کند. یکی از ویژگی‌های اینورتر سه‌فاز این برند داشتن رابط کاربری ساده و راحت است. یک سری از نکاتی که در هنگام نصب این مدل از اینورترها باید به یاد داشته باشید این است که این دستگاه‌ها نباید به طور مستقیم در معرض گرد و غبار و نور خورشید باشند. استفاده از اینورتر هیوندای باعث افزایش طول عمر موتور شده و از انواع شوک‌های غیرمنتظره الکتریکی جلوگیری می‌کند.

اینورتر هیوندای

ال اس
این برند به تولید اینورتر سه فاز و اینورتر تک فاز می پردازد. ال اس سه نوع اینورتر متفاوت از جمله اینورتر سه فاز 380 ولت، تک فاز 220 ولت و سه فاز 220 ولت هستند. اینورتر ls دارای کیفیت بالای ساخت و قیمت مناسب هستند و ویژگی های متفاوتی از جمله قابلیت کنترل گشتاور و چرخش موتور، امکان فعالیت در ولتاژهای بالا و فرکانس پایین، کنترل فن و تنظیم موتور دارد. این دستگاه امکاناتی مانند نصب و راه اندازی آسان، امکان کنترل از دور، کاهش مصرف انرژی، کاهش دادن استهلاک موتور و افزایش راندمان را دارد.

اینورتر ال اس

آی مستر
این شرکت نیز یکی دیگر از شرکت‌های کره‌ای است که تکنولوژی روز دنیا را در تولید محصولات خود به کار می‌گیرد. از سال 1999 میلادی که این شرکت شروع به فعالیت کرده است، محصولات متفاوتی را تولید کرده است. از اینورتر imaster در صنایعی مانند نساجی و تولید دستگاه‌هایی مانند پمپ و کمپرسورها استفاده می‌شود. این شرکت سه مدل اینورتر A1، E1 و U1 تولید می‌کند که مدل آنها اینورتر سه‌فاز، دوفاز و تک‌فاز است. دستگاه‌هایی که این شرکت تولید می‌کند قابلیت توانایی فشار بالایی را دارند و در شرایط سخت نیز به‌ خوبی عمل می‌کنند.

اینورتر آی مستر

یونیک استنسون
شرکت استنسون یکی از مطرح‌ترین شرکت‌های ایرانی است که تخصص خود را در تولید سه مدل اینورتر سه‌فاز سنگین، تک‌فاز سنگین و تک‌فاز سبک به کار می‌گیرد. اینورتر یونیک استنسون دارای فرکانس ورودی 50 هرتز و فرکانس خروجی 0 تا 600 هرتز هستند که توانایی کنترل سرعت و گشتاور را نیز دارا هستند. اگر بخواهیم تخصصی‌تر به ویژگی‌های اینورترهای این شرکت بپردازیم، باید به این موضوع اشاره کرد که اینورترهای سه‌فاز این شرکت دارای 7 ورودی دیجیتال، 2 ورودی آنالوگ، و همچنین یک ورودی پالس فرکانس بالا هستند. قیمت اینورتر سه‌فاز این شرکت نیز نسبت به رقبای خارجی بهتر است.

اینورتر یونیک استنسون

اینوت
نام برند اینوت را حتماً شنیده‌اید. برند اینوت اینورترهای متفاوت با کاربردهای متنوع را تولید می‌کند. این اینورترها در صنایعی مانند دستگاه سنگ‌بری، آسانسورها و بالابرها استفاده می‌شود. این اینورترها برنامه‌پذیری راحتی دارند و در دو مدل اینورتر سه‌فاز و تک‌فاز تولید می‌شوند. قیمت اینورتر اینوت باتوجه‌به مدل‌های متفاوت آن بستگی دارد. مدل‌های متنوع برند اینوت دارای قابلیت‌های اتصال به شبکه، خروجی و ورودی آنالوگ و دیجیتال است. استفاده از اینورتر اینوت دارا صرفه اقتصادی بالایی است و خدمات پس از فروش خوبی نیز به همراه دارد. برای تعمیر این اینورترها نیز نیاز به نیروی متخصص است که در صورت نیاز، می‌توانید با خدمات پس از فروش شرکت تماس بگیرید.

اینورتر اینوت

دلتا
اینورترهای برند دلتا قابلیت‌های متفاوتی را ارائه می‌دهند که کاهش مصرف انرژی و کنترل دور موتور از جمله این موارد است. قیمت اینورتر دلتا نسبت به رقبای خود در این زمینه بسیار مناسب است. شرکت دلتا تجربه زیادی در این صنعت دارد و در حال حاضر، دفاتر و نمایندگی‌های این شرکت در کشورهای متفاوت آسیایی حضور دارند. این برند تایوانی دستگاه‌هایی ارائه می‌کند که دارای قطعاتی با طول عمر بالا هستند و این امر باعث می‌شود تا طول عمر دیگر قطعات الکتریکی موتور نیز افزایش یابد.

اینورتر دلتا

تکو
برند تکو یکی از پرفروش‌ترین و کاربردی‌ترین برندهای اینورتر در ایران است. اینورتر سه‌فاز این برند و دیگر مدل‌ها، نسبت به رقبای خود نصب آسان‌تر و نگهداری راحت‌تری دارد. قیمت اینورتر تکو در مقایسه با قیمت اینورتر تتا نیز بسیار رقابتی است. این برند که فعالیت اولیه خود را از سال 1956 آغاز کرده است، محصولاتی باکیفیت روز را به دنیا عرضه می‌کند. یکی از قابلیت‌های خاص اینورترها این است که زمانی این اینورتر شروع به کار می‌کند، می‌تواند بدون استفاده از منبع اصلی، موتور را کنترل کرد که این باعث کاهش قیمت و صرفه‌جویی در برق می‌شود.

اینورتر تکو

برندهای متفاوتی از سرتاسر جهان به تولید انواع اینورتر مشغول هستند. هر کدام از این شرکت‌ها محصولاتی تولید می‌کنند که ویژگی‌های مخصوص به خود را دارند. باتوجه‌ به نیازهای خود، می‌توانید هر کدام از این اینورترها را تهیه کنید و به شکل‌های متفاوت آنها را به کار ببرید. از برند تکو و دلتا گرفته تا استنسون ایرانی و زیمنس، باتوجه‌به بودجه و کاربرد خاص، هر کدام ویژگی‌های منحصر به‌ فردی را ارائه می‌کنند تا در این بازار روبه‌ رشد جای خود را پیدا کنند.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86/1906/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%B3%D9%87-%D9%81%D8%A7%D8%B2



:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

انواع خطاهای کارا درایو
در ادامه خطاهای این درایو را بررسی می نماییم.

خطای Er-01 یا خطای اضافه بار
اگر جریان درایو به مدت 1 دقیقه بیشتر از 150 درصد جریان نامی باشد، خروجی اینورتر قطع می شود. علت این خطا میتواند یکی از موارد زیر باشد:

موتور با بار زیاد و سرعت کم به مدت کار کرده است.
تغییرات ناگهانی در بار رخ داده و بار افزایش یافته است.
بار بیش از حد نامی زیاد است.
توان موتور بزرگتر از توان نامی اینورتر است.
پارامتر A-10 چک شود. ( مقدار آن زیاد است)
خطای Er-02 یا خطای اتصال کوتاه
این خطا نشان دهنده این است که جریان درایو بیش از اندازه است. علت این خطا یکی از موارد زیر است:

سیم های ارتباطی موتور اتصال دارد.
سیم پیچی موتور اتصال دارد.
موتور قفل شده است.
ار بیش از اندازه سنگین است.
رد قدرت نیاز به تعمیر دارد.
خطای Er-03 یا خطای کاهش ولتاژ 1
اگر ولتاژ اینورتر کمتر از 180 ولت باشد، اینورتر خروجی خود را قطع می نماید زیرا گشتاور کاهش یافته و گرمای موتور افزایش می یابد. دلایل نمایش این خطا به شرح زیر است:

ولتاژ ورودی کاهش یافته یا یکی از فاز ها از دست رفته است.
ترمینال های ورودی دچار مشکل شده است.
برق ورودی قطع و وصل شده است.
بار موتور افزایش یافته است.
خطای Er-04 یا خطای تغییر پارامتر
این هنگام تغییر برخی از پارامترها رخ می دهد و نشان دهنده بودن اینورتر در حالت فعال است.

خطای Er-05 یا خطای افزایش ولتاژ 1
اگر ولتاژ اینورتر بیشتر از 410 ولت باشد اینورتر خروجی خود را قطع می نماید. علت نمایش این خطا به شرح زیر است:

ولتاژ ورودی افزایش یافته است.
زمان شتاب کاهشی بیش از اندازه کم است.
مقاومت ترمز متصل نشده است و یا در اتصال ان خطایی وجود دارد.
مقدار اهمی مقاومت ترمز بیش از مقدار استاندارد است.
کنترل دور اینورتر ایرانی کارا درایو

خطای Er-06 یا خطای اضافه جریان
این خطا به معنی این است که جریان اینورتر بیش از 180 درصد مقدار نامی آن شده است و علت ان به شرح زیر است:

تغییرات ناگهانی در بار رخ داده و بار افزایش یافته است.
بار بیش از حد نامی زیاد است.
توان موتور بیشتر از توان نامی اینورتر است.
موتور قفل شده است.
پارامتر A-10 چک شود. (مقدار ان زیاد است)
خطای Er-07 یا خطای ذخیره پارامتر
این خطا نشان دهنده این است که خطایی در داده های حافظه flash وجود دارد و اینورتر نیاز به تعمیر دارد.

خطای Er-08 یا خطای کاهش ولتاژ 2
این خطا نشان دهنده افت ولتاژ حین راه اندازی است و دلایل بروز این خطا به شرح زیر است:

زمان شتاب راه اندازی بیش از اندازه کم است.
ولتاژ ورودی کاهش یافته یا یکی از فازها از دست رفته است.
ترمینال های ورودی دچار مشکل شده است.
برق ورودی قطع و وصل شده است.
خطای Er-09 یا خطای افزایش ولتاژ 2
این خطا نشان دهنده افزایش ولتاژ حین کاهش سرعت بوده و دلایل بروز این خطا یکی از دلایل زیر است:

زمان شتاب کاهشی بیش از اندازه کم است.
ولتاژ ورودی افزایش یافته است.
مقاومت ترمز متصل نشده و یا در اتصال ان خطایی وجود دارد.
مقدار اهمی مقاومت ترمز بیش از مقدار استاندارد است.
خطای Er-10 یا خطای اضافه بار 2
این خطا نشان دهنده خطای اضافه بار حین راه اندازی است وعلت بروز این خطا:

بار بیش از حد نامی زیاد است.
توان موتور بزرگتر از توان نامی اینورتر است.
پارامتر A-10 و A-00 چک شود. ( مقدار ان زیاد است )
خطای Er-12 یا خطای دمای هیتسینک
اگر دمای هیتسینک بیش از اندازه باشد ، درایو خروجی خود را قطع می کند. علت بروز این خطا به شرح زیر است:

هواکش صنعتی خنک کاری خراب شده است.
خنک کاری داخل تابلو به صورت صحیح انجام نمی شود.
درایو به مدت طولانی با بار زیاد کار کرده است.
خطای Er-13 یا خطای فیدبک کنتاکتور اصلی ( Enable )
اگر پس از ارسال دستور فعال به کنتاکتور اصلی توسط درایو فیدبک enable فعال نشود درایو فالت می دهد. هنگام مشاهده این خطا اقدامات زیر را انجام دهید:

سیم کشی کنتاکتور چک شود.
صحت کارکرد کنتاکتور چک شود.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/2710/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%88



:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

ز جمله پمپ‌های کاربردی چه در سطح خانگی و چه در سطح صنعتی، پمپ کارواش است که از نوع پمپ‌های پیستونی به شمار می‌رود. جهت شستشوی اتومبیل‌ها، تجهیزات و ماشین‌آلات صنعتی باید آب با فشار بسیار زیاد از از نازل خروجی پمپ خارج شود. پمپ‌های کارواش توانایی ایجاد فشارهای زیاد را دارند. پمپ کارواشی که در منازل استفاده می‌شود به‌صورت یک دستگاه پکیج کامل است و فقط باید به لوله آب حیاط وصل شود، اما پمپ کارواش که در مکان‌های کارواش سطح شهر و یا در کارگاه‌ها و کارخانه‌ها استفاده می‌شود، نیاز به نصب و راه‌اندازی دارند. برای نصب پمپ کارواش صنعتی باید نکاتی را رعایت کرد که در این مقاله به آن می‌پردازیم. همچنین نقشه لوله‌کشی کارواش برای نحوه اجرای درست نصب پمپ کارواش لازم است که در ادامه به آنها پرداخته خواهد شد.

نصب و راه اندازی پمپ کارواش

نحوه نصب پمپ کارواش صنعتی
نصب پمپ کارواش صنعتی به دو مرحله اصلی تقسیم می‌شود:

نصب پمپ بر روی شاسی
لوله‌کشی پمپ
بطور کلی نصب پمپ کارواش کار سخت و پیچیده‌ای نیست و صرفا محل نصب آن بر روی شاسی و محکم‌بودن و لوله‌کشی ورودی و خروجی آن مهم است.

نصب پمپ بر روی شاسی
ابتدا باید محل نصب پمپ را مشخص کرد. این محل باید محکم و سطح صاف باشد تا پمپ به خوبی روی آن قرار گیرد. سپس پمپ را در محل مورد نظر قرار داده و با استفاده از پیچ و مهره محکم می‌کنیم. برای اینکه راندمان مناسب باشد و از صحت عملکرد پمپ اطمینان حاصل کرد، لازم است حتما راهنمای عمومی نصب تجهیزات صنعتی را مطالعه کرد. محکم نصب شدن پمپ و تجهیز دوار مانند الکتروموتور بر روی شاسی اصلی‌ترین و مهم‌ترین بخش کار است. علاوه بر این بر روی تجهیزات دوار نظیر کوپلینگ حتما حفاظ مناسب نصب شود تا از حوادث احتمالی جلوگیری شود.

نصب پمپ کارواش روی شاسی

لوله‌کشی کارواش صنعتی
در لوله کشی کارواش صنعتی حتما باید از لوله‌های فلزی بدون درز استفاده شود. باید توجه داشت که لوله ورودی به پمپ حتما باید مساوی یا بزرگتر از خروجی باشد و حتما به صورت کامل آب‌بندی شود تا هیچ گونه هوایی وارد پمپ نشود. فیلتر نصب‌شده در ورودی پمپ حتما باید ظرفیتی معادل 2.5 برابر ظرفیت پمپ داشته باشد و حداکثر فشار منفی برای ورودی پمپ 0.3 بار باشد.

ماکزیمم عمق مکش پمپ پیستونی 1.5 متر است و وجود زانویی و یا شیر اضافی قبل از پمپ می‌تواند باعث کاهش آبرسانی به پمپ شده و مکش هوا توسط پمپ می‌تواند بزرگترین عامل خرابی پمپ به شمار رود. اما قطر لوله خروجی به هیچ عنوان کمتر از خروجی پمپ نباشد، چراکه این باعث افزایش فشار در خروجی پمپ شده و به آن آسیب می‌زند.

نقشه لوله‌کشی کارواش
وقتی صحبت از لوله‌کشی می‌شود بیشتر لوله‌کشی پمپ آب به ذهن می رسد چرا که انجام آن، یکی از مراحل اصلی نصب پمپ آب خانگی است. اما در اینجا که بحث در مورد لوله‌کشی پمپ کارواش است باید گفت که در این نوع پمپ‌ها، لوله‌کشی بصورت خاصی انجام نمی‌شود و فقط لوله ورودی و خروجی پمپ کارواش است. در ورودی کارواش لوله‌ای متصل می‌شود که به شیر آب وصل می‌شود و در خروجی نیز لوله‌ای که لانس و نازل به آن وصل می‌شود تا آب با فشار زیاد از آنها خارج شود.

نقشه لوله کشی پمپ کارواش

راه‌اندازی پمپ کارواش
برای راه اندازی پمپ کارواش رعایت نکات زیر لازم است:

سطح روغن پمپ را بررسی نمایید. مقدار روغن باید طوری باشد که تا وسط شیشه نشانگر پمپ روغن داشته باشد.
لوله‌های ورودی و خروجی کاملا آب بند باشد. هر گونه ورود هوا باعث آسیب به پمپ خواهد شد.
صافی قبل از پمپ کاملا تمیز باشد و از وجود آب پشت پمپ کاملا اطمینان حاصل نمایید. خشک کار کردن پمپ باعث آسیب قطعی به پمپ خواهد شد.
حدالامکان پمپ را با کوپلینگ و شاسی راه‌اندازی نمایید. اگر از تسمه و پولی استفاده کنید، بازدهی پمپ کمتر شده و به فشار مورد نظر نخواهد رسید.
قبل از نصب تاسیسات کاهش قطر در خروجی مانند لانس، به مدت یک دقیقه پمپ را بدون فشار استارت نمایید تا کاملا آب‌بندی شود.
حتما از باز بودن شیرآلات قبل و بعد از پمپ اطمینان حاصل نمایید.
حتما یک مسیر بای پس برای پمپ قرار دهید، تا در صورت مسدود شدن مسیر خروجی، پمپ در مسیر بای پس به کار ادامه دهد. البته باید توجه داشت که پمپ پیستونی نباید بیش از پنج دقیقه در مسیر بای پس کار کند.
دور مجاز برای پمپ بر روی پلاک آن درج شده است، باید توجه داشت که پمپ را با دور بیشتر راه‌اندازی نکنید.
تمیزی فیلتر ورودی را به صورت دوره‌ای چک کنید.
اگر با سیالی غیر از آب کار می‌کنید، حتما در زمان اتمام پمپاژ به مدت چند دقیقه پمپ را با آب تمیز ادامه دهید تا قطعات داخلی کاملا شسته شود.
در جاهایی که امکان یخ‌زدگی آب وجود دارد، حتما پمپ را تخلیه کرده یا از ضد یخ استفاده نمایید.
اگر پمپ کارواش مدتهاست که راه‌اندازی نشده، به هیچ عنوان به صورت خشک میلنگ را نچرخانید که باعث آسیب به پکینگ آب‌بندی نشود و همچنین با افزایش فشار ورودی به یک تا سه بار، جرم گرفتگی و چسبندگی احتمالی در سوپاپ‌ها را کاهش دهیم.
طریقه نصب برق کارواش تک فاز
پمپ کارواش با الکتروموتور کوپل می‌شود. منظور از کارواش تک فاز این است که الکتروموتوری که با پمپ کارواش کوپل می‌شود از نوع تک فاز است. طریقه نصب برق کارواش تک فاز به این صورت است که باید الکتروموتور تک فاز آن را نصب و راه اندازی کرد.

راه اندازی الکتروموتور تک فاز چندین روش دارد که یکی از رایج‌ترین آنها استفاده از خازن راه انداز است. جهت اطلاع بیشتر درباره الکتروموتور تک فاز و نحوه راه اندازی آن به صفحه الکتروموتور مراجعه کنید.

پلاک خوانی پمپ کارواش خانگی و صنعتی
پلاک خوانی پمپ یکی از مهم‌ترین و حساس‌ترین مراحل انتخاب و نصب پمپ کارواش است. به دلیل کار در فشار بالا اگر در انتخاب الکتروموتور مناسب پمپ اشتباه رخ دهد منجر به خراب‌شدن پمپ خواهد شد به همین دلیل اگر تجربه کافی در انتخاب پمپ کارواش ندارید حتما با کارشناسان فروش کالاصنعتی تماس حاصل فرمایید.

این پلاک مربوط به پمپ برتولینی است که 200 بار فشار با دبی 15 لیتر در دقیقه در دور موتور 1450 دور بر دقیقه دارد. پمپ برتولینی سری TML یکی از محصولات پرطرفدار در بازار ایران است، که در ایتالیا تولید می‌شود. این پمپ با الکتروموتور 5.9 کیلووات یا 7.9 اسب و با دور موتور1450 کوپل می‌شود. همچنین در دور موتورهای 950 و 1725 نیز می‌تواند کار کند که مشخصات فشار و دبی آن را می‌توانید بر روی پلاک فوق مشاهده کنید.

پلاک خوانی پمپ کارواش خانگی و صنعتی

تعویض روغن پمپ کارواش
معمولا از روغن SAE 75W90 در پمپ‌های کارواش استفاده میشود. اولین تعویض روغن پمپ پیستونی باید حداکثر بعد از 50 ساعت کار باشد و در دفعات بعد می‌توان تا 500 ساعت کار پمپ پیستونی نیز روغن آن را تعویض کرد. البته باید توجه داشت که در صورت استفاده کمتر از پمپ، دوره تعویض روغن را سه ماه یکبار قرار دهید. اگر در زمان تعویض روغن اطراف پمپ روغن ریخته می‌شود آن را تمیز کنید تا نشتی‌های احتمالی را متوجه شوید.

جمع بندی

پمپ‌های کارواش از جمله انواع پمپ کاربردی در حوزه خانگی و صنعتی است که برای شستشوی اتومبیل گرفته تا در ماشین‌آلات شستشوی شهرداری و تجهیزات صنعتی بزرگتر در صنایع مختلف بکار می‌رود. اما پمپ کارواش نیز مانند پمپ آب و سایر پمپ‌های صنعتی نیاز به نصب دارد. با اینکه نصب پمپ کارواش کار پیچیده‌ای نیست اما دانستن نکات و جزئیات نحوه انجام آن اهمیت دارد و برای انجام آن نیاز به نقشه لوله‌کشی کارواش می‌باشد. در این مقاله کالا صنعتی به نصب پمپ کارواش پیستونی پرداخته شد. جهت مشاوره در زمینه پمپ‌های کارواش می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

سایت کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

در دنیای امروز که نیاز به انرژی پایدار و قابل اطمینان رو به افزایش است، موتورتک های دیزلی (گازوئیلی) به عنوان یکی از پرکاربردترین منابع تولید نیرو شناخته می‌شوند. این موتورها با بهره‌گیری از سوخت دیزل یا گازوئیل، توانایی تامین انرژی الکتریکی و حرکتی را دارند. از کاربردهای متنوع آنها در صنایع مختلف گرفته تا مصارف خانگی و اضطراری، موتور تک های دیزلی همواره حضوری پررنگ در زندگی مدرن داشته‌اند.با توجه به اهمیت روزافزون این منبع قدرتمند انرژی، آشنایی با جزئیات و ویژگی‌های آن ضروری به نظر می‌رسد.

موتور تک دیزلی

موتور تک دیزلی مدلی از موتورهای احتراق داخلی بوده که در آن هوا به شدت متراکم شده و دمای آن بالا می‌رود تا سوخت دیزل تزریق شده به سیلندر مشتعل شود، به طوریکه که احتراق و انبساط باعث تحریک پیستون می‌شود. تعداد محدودی از خودروها نیز با موتور دیزلی کار می‌کنند. از دیگر کاربردهای موتور تک دیزلی استفاده از آنها در دیزل ژنراتور به منظور تولید برق است.

اهمیت و کاربرد موتور تک دیزلی(گازوئیلی)
خرید موتور دیزلی به عنوان یعنی از موتور دیزلی مهم نقش بسیار حیاتی و تعیین کننده‌ای ایفا می‌کنند. این موتورها با بهره‌گیری از سوخت دیزل یا گازوئیل، توانایی تولید نیروی محرکه قدرتمند را دارند که در طیف گسترده‌ای از زمینه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. یکی از کاربردهای اصلی آنها، تامین برق در موتور برق دیزلی است. کاربردهای موتور تک های دیزلی به همین مورد محدود نمی‌شود. در زمینه آبرسانی، پمپ‌های آب دیزلی با استفاده از این موتورها، قادر به انتقال آب در مسافت‌های طولانی و ارتفاعات بالا هستند که این امر در مناطق کشاورزی، آبیاری و پروژه‌های عمرانی بسیار حائز اهمیت است. صنایع راهسازی و ساختمانی نیز از جمله مصرف‌کنندگان عمده این موتورها به شمار می‌روند. تجهیزات سنگینی مانند کمپکتورها، بتونیرها، ماله‌های پروانه‌ای و غیره، به موتور تک دیزلی مجهز هستند تا بتوانند در شرایط سخت کاری، عملکرد مطلوبی داشته باشند. در بخش کشاورزی نیز، این موتورها برای تامین نیروی محرکه ادوات و ماشین‌آلات مختلفی مانند الکتروموتور، پمپ آب، سمپاش‌ها، علوفه خردکن‌ها و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرند که این امر باعث افزایش بهره‌وری و کارایی در این صنعت حیاتی می‌شود.

انواع موتور تک دیزلی
موتور تک های دیزلی در انواع مختلفی با ویژگی‌ها و کاربردهای متنوع عرضه می‌شوند. یکی از تقسیم‌بندی‌های اصلی آنها بر اساس ظرفیت یا توان خروجی است که شامل موتورهای با توان کم، متوسط و توان بالا می‌شود. موتورهای کم توان معمولاً در کاربردهای خانگی، کشاورزی و تجهیزات سبک به کار می‌روند، در حالی که موتورهای با توان بالاتر برای صنایع سنگین و ساختمانی مناسب‌ترند. تفاوت دیگر در نوع سیستم تنفس این موتورها است که به موتورهای نوع طبیعی و توربوشارژ تقسیم می‌شوند. موتورهای توربوشارژ با داشتن توربوشارژر، توانایی بیشتری در تولید قدرت دارند. همچنین تفاوت‌هایی در نوع سیکل کاری، سیستم خنک‌کاری و سایر مشخصات فنی این موتورها وجود دارد که انتخاب نوع مناسب را بر اساس نیازها و شرایط کاربرد تعیین می‌کند.

سیکل موتور تک بنزینی 4 زمانه

سیکل موتور تک دیزلی چهار زمانه

سیکل موتور تک دیزلی دو زمانه

سیکل موتور تک دیزلی دو زمانه

 

قیمت موتور تک دیزلی
قیمت موتور تک های دیزلی بسته به عوامل مختلفی متغیر است. یکی از مهمترین این عوامل، توان یا ظرفیت موتور است. موتورهای با توان بالاتر معمولاً گران‌تر از موتورهای کم توان هستند، زیرا ساخت آنها پیچیده‌تر بوده و از قطعات و مواد با کیفیت بالاتری استفاده می‌شود. علاوه بر این، برند و شرکت سازنده نیز در قیمت‌گذاری این موتورها نقش دارد. برندهای معتبر و شناخته شده، محصولات گران‌تری عرضه می‌کنند. نوع سیستم تنفس (طبیعی یا توربوشارژ)، سیستم خنک‌کاری و سایر ویژگی‌های فنی از جمله دیگر عوامل تاثیرگذار بر قیمت هستند. به طور کلی، محدوده قیمتی موتور تک های دیزلی بسیار گسترده است. انتخاب مدل مناسب باید با در نظر گرفتن نیازها، بودجه و شرایط کاربرد صورت گیرد.

نکات مهم در انتخاب و خرید موتور تک دیزلی
هنگام انتخاب و خرید یک موتور تک دیزلی، توجه به نکات زیر بسیار حائز اهمیت است:

تعیین نیازهای کاربردی و توان مورد نیاز به درستی، اولین گام در انتخاب موتور مناسب است.
بررسی کارایی، مصرف سوخت و میزان انتشار آلایندگی موتور برای انتخاب گزینه‌ای مقرون به صرفه و سازگار با محیط زیست.
در نظر گرفتن شرایط محیطی مانند دما، ارتفاع از سطح دریا و رطوبت که بر عملکرد موتور تأثیرگذار است.
توجه به نیازهای نگهداری و تعمیرات، دسترسی به قطعات یدکی و خدمات پس از فروش شرکت سازنده.
بررسی گارانتی و ضمانت سازنده و نیز هزینه‌های بلندمدت نگهداری و تعمیرات.
انتخاب برند معتبر با سابقه و شهرت خوب در زمینه تولید موتورهای دیزلی.
مقایسه قیمت‌ها و ویژگی‌های فنی مدل‌های مختلف برای یافتن بهترین گزینه متناسب با بودجه.
توجه به این نکات کلیدی می‌تواند به شما در انتخاب و خرید یک موتور تک دیزلی کارآمد، مقرون به صرفه و مناسب با نیازهای خاص کمک شایانی کند.

موتور تک های دیزلی (گازوئیلی) به عنوان یکی از پایدارترین و قابل اطمینان‌ترین منابع تولید نیرو، نقش بسیار مهمی در زندگی امروزی و زیرساخت‌های صنعتی ایفا می‌کنند. این موتورها با کارایی بالا، توان قدرتمند و سازگاری با شرایط سخت کاری، در زمینه‌های مختلفی از جمله تولید برق، آبرسانی و کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرند. انتخاب نوع مناسب موتور تک دیزلی با در نظر گرفتن نیازها، شرایط کاربرد و سایر ویژگی‌های فنی و اقتصادی، می‌تواند منجر به بهره‌وری بیشتر، صرفه‌جویی در هزینه‌ها و کاهش آلایندگی‌ها شود. با آگاهی از اهمیت، انواع، قیمت و نکات خرید این موتورها، می‌توان انتخاب هوشمندانه‌تری داشت و از مزایای این منبع قدرتمند انرژی به نحو احسن بهره‌مند شد.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/367/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1/%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D9%86%D8%B2%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D8%AF%DB%8C%D8%B2%D9%84%DB%8C/%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%B2%D9%84%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

شرکت فن آوران تهویه پیام یکی از بزرگترین شرکت های تولید کننده انواع هواکش های صنعتی در ایران است. این شرکت هواکش های خود را تحت لیسانس آلمان مونتاژ کرده و هواکش زیلابگ دارای استاندارد های جهانی است. هواکش زیلابگ صنعتی دارای انواع متفاوتی است که در ادامه به معرفی آن ها خواهیم پرداخت. لازم به ذکر است تمامی هواکش های زیلابگ دارای 24 ماه گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش است. شما می توانید برای خرید انواع هواکش های زیلابگ با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.

خرید فن زیلابگ (راهنمای انتخاب و خرید)
برای خرید هواکش زیلابگ باید نکاتی را مدنظر قرار دهید. مهم ترین فاکتور هایی که هنگام خرید هواکش اهمیت دارند، عبارت اند از:

نوع و مدل هواکش: اصلی ترین نکته هنگام خرید هواکش دمنده این است که هواکش برای چه محیطی قرار است استفاده شود؟ محیط خانگی است یا صنعتی؟ مدل هواکش باید مطابق با محیط باشد.
مشخصات فنی: بعد از مشخص شدن محیط، باید بدانید هواکش چه میزان هوایی را قرار است جا به جا کند تا ظرفیت و قدرت مناسبی انتخاب شود.
سطح صدا: این مورد به ویژه هنگام خرید هواکش های خانگی مورد توجه است. هواکش های خانگی دمنده کمترین سر و صدا را دارند.
گارانتی: یکی از مواردی که هنگام خرید هواکش دمنده بسیار مورد توجه است، گارانتی محصول است. تمامی هواکش های دمنده دارای 18 ماه گارانتی می باشند.
نصب آسان: هنگام خرید هواکش دمنده، همراه با گارانتی یک دفترچه راهنمای نصب آسان هواکش ارسال می شود که به شما کمک می‌کند بتوانید به راحتی هواکش را نصب کنید.
برای خرید انواع هواکش های دمنده می توانید به محصول مورد نظر در سایت کالا صنعتی مراجعه کنید و به صورت آنلاین خرید خود را انجام دهید. همچنین شما می توانید برای دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.
نمایندگی هواکش فن زیلابگ
کالا صنعتی به عنوان بزرگترین فروشگاه آنلاین مفتخر است به عنوان نماینده رسمی برند فن زیلابگ فعالیت کند. نمایندگی زیلابگ علاوه بر فروش انواع مختلف هواکش و فن، تمام خدمات مرتبط با این دستگاه ها را مانند مشاوره فنی رایگان در هنگام خرید، گارانتی و خدمات پس از فروش را ارائه میدهد. کالا صنعتی به عنوان نمایندگی هواکش زیلابگ موظف است کیفیت، اصالت کالا را تضمین کند. همچنین با ارائه قیمت بروز انواع فن زیلابگ به مشتری در هنگام انتخاب و خرید محصول کمک کند. همچنین نماینده برند زیلابگ در تهران و ایران با ایفای نقش ارتباطی میان تولید کنندگان و مشتریان و حذف واسطه ها به مشتریان خدمات میدهد.

انواع فن زیلابگ
برند زیلابگهواکش های خود را در 4 نوع تولید و به مشتریان خود ارائه می دهد. انواع هواکش زیلابگ عبارت اند از:

فن آکسیال زیلاگ
فن سانتریفیوژ زیلابگ
هواکش مرغداری و گلخانه ای زیلابگ
هواکش سقفی زیلابگ
هواکش آکسیال زیلابگ
شرکت زیلابگ هواکش های آکسیال خود را با توجه به جنس پروانه، به دسته پروانه فولادی ST37، پروانه آلومینومی و پروانه پلاستیک تقسیم کرده است. هواکش آکسیال زیلابگ با توجه به قدرت، اندازه، سایز و میزان هوادهی دارای انواع متفاوتی هستند که به صورت صنعتی و تاسیساتی(هواکش های سردخانه های) تولید می شوند. هواکش آکسیال زیلابگ در دو نوع دمنده و مکنده تولید می شود.

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه آلومینیومی
همانطور که از نام این سری از هواکش های زیلابگ مشخص است، پروانه آن ها آلومینیومی می باشد. این هواکش ها جریان هوای مارپیچی را به جریان هوای مستقیم تبدیل کرده و پرتاب و بازده جریان هوا را افزایش می دهند. مشخصات این فن زیلابگ را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

هواکش آکسیال پروانه آلومینیوم

فن آکسیال زیلابگ پروانه پلاستیکی
این سری از هواکش های زیلابگ دارای پروانه از جنس پلاستیک هستند. هواکش پروانه پلاستیک زیلابگ در ابعاد 300 تا 500 میلیمتر تولید می شوند. سایر مشخصات این سری از هواکش های زیلابگ در تصویر زیر آورده شده است.

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه پلاستسکی

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه فولادی ST37
هواکش پروانه فولادی ST37 زیلابگ، پرکاربردترین نوع هواکش های زیلابگ می باشد. این فن زیلابگ به صورت دمنده و مکنده تولید می شود که سری مکنده آن بدون قاب است.

فن زیلابگ پروانه فولادی st37

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ
هواکش سانتریفیوژ زیلابگ دارای پروانه های از جنس پلاستیک فشرده می باشد. این فن زیلابگ می تواند تغییرات دمایی 35- تا 80+ درجه را تحمل کند. برای کاهش صدا شکل تیغه های آن به صورت سه بعدی است. طراحی خاص این نوع فن زیلابگ امکان استفاده در فضاهای کوچک را میسر کرده است. راندمان آن بالای هفتاد درصد است. فن سانتریفیوژ در دو نوع فوروارد و بکوارد است. هواکش سانتریفیوژ زیلابگ به دسته متفاوتی تقسیم می شوند که عبارت اند از:

هواکش زیلابگ سانتریفیوژ بکوادر
هواکش سانتریفیوژ فوروارد یک طرف مکش
هواکش سانتریفیوژ فوروارد دو طرف مکش
هواکش سانتریفیوژ بین کانالی (داکت فن)
هواکش سانتریفیوژ استوانه ای
هواکش سانتریفیوژ زیلابگ بکوارد
همانطور که از نام این سری فن زیلابگ مشخص است، هواکش بکوارد دارای پروانه های رو به عقب هستند. پروانه بکوارد این اجازه را میدهد حجم هوای بیشتری را نسبت به هواکش فوروارد جا به جا کند. سایر مشخصات هواکش بکوارد زیلابگ را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ پروانه بکوارد

هواکش سانترفیوژ زیلابگ فورواد یک طرف مکش
در این سری فن زیلابگ اتصال موتور به به پروانه به صورت مستقیم است. همانطور که از نام آن ها پیدا است، پروانه هواکش به صورت رو به جلو است و می تواند جریان هوای با فشار بیشتری را ایجاد کند. مشخصات هواکش فوروراد یک طرف مکش زیلابگ در تصویر زیر نشان داده شده است.

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ پروانه فوروارد(یک طرف مکش)

هواکش سانترفیوژ زیلابگ فورواد دو طرف مکش
خصوصیات این فن زیلابگ مانند سری یک طرف مکش می باشد. پروانه آن ها رو به جلو و دو طرفه است. مشخصات کلی هواکش فوروارد دو طرف مکش را در شکل زیر مشاهده می کنید.

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ پروانه فوروارد (دوطرف مکش)

داکت فن زیلابگ
این سری از فن زیلابگ را می توان در فضاهای محدود یا بین کانال را نصب کرد. پروانه داکت فن زیلابگ بکوارد است و با نام هواکش بین کانالی نیز شناخته می شوند. این هواکش ها طول عمر و راندمان بالایی دارند.

داکت فن زیلابگ

هواکش سانترفیوژ زیلابگ استوانه ای
هواکش استوانه ای زیلابگ از سری هواکش های فوروارد می باشد. این سری از هواکش زیلابگ با نام فن تانژانت یا فن جریان متقابل نیز شناخته می شوند. همانظور که گفته شد هواکش استوانه ای زیلابگ پروانه رو به جلو دارد و جریان هوای با فشار زیاد تولید می کند.

هواکش سانتریفوژ زیلابگ سری استوانه ای

محصولات پیشنهادی: قیمت فن آکسیال
هواکش مرغداری زیلابگ
هواکش مرغداری و گلخانه ای زیلابگ از نام آن ها پیدا است که برای چه محیط هایی مناسب می باشد. این هواکش ها دارای راندمان بالا، آلودگی صوتی کم، مصرف انرژی پایین، دمپر اتوماتیک و عملکردی مطمعن هستند. این سری هواکش زیلابگ قابلیت کار در شرایط آب و هوایی نامناسب را نیز دارد. در فضای مرغداری و گلخانه ها به دلیل کاهش دما نیازمند هواکش است که برای رشد گیاهان و مرغداری ها باید دمای داخل گلخانه ها مناسب باشد این نوع هواکش زیلابگ منحصرا برای گلخانه ها و مرغداری طراحی شده است.

هواکش مرغداری و گلخانه ای زیلابگ

هواکش سقفی زیلابگ
این نوع هواکش زیلابگ نوعی از هواکش سانتریفیوژ است که به عنوان هواکش مکنده صنعتی در صنعت ما مورد استفاده قرار می گیرد این نوع هواکش راندمان پایین تری در فشار بالا نسبت به هواکش سانتریفیوژ یوتیلیتی برخوردار است.

هواکش سقفی زیلابگ

قیمت فن زیلابگ
قیمت فن زیلابگ می تواند به عوامل متعددی بستگی داشته باشد از جمله این عوامل می توان به نوع هواکش، ابعاد هواکش، دمنده یا مکنده بودن، یک طرفه یا دو طرفه و ... اشاره داشت. شرکت کالا صنعتی انواع هواکش زیلابگ را با بهترین قیمت به مشتریان خود ارائه می دهد. شما می توانید از طریق سایت یا اپلیکیشن کالا صنعتی، قیمت هواکش زیلابگ را مشاهده کنید و از همان طریق یا تماس با کارشناسان فروش کالا صنعتی، سفارش خود را ثبت کنید. در ادامه به بررسی مواردی که به بر قیمت فن زیلابگ تأثیر گذار است می پردازیم:

ظرفیت هواکشی: هرچه ظرفیت هواکشی بیشتر باشد، قیمت هواکش دمنده نیز افزایش پیدا می کند.
ابعاد فیزیکی هواکش: یکی از عوامل تأثیر گذار در قیمت هواکش دمنده، ابعاد آن است. قیمت با توجه به ابعاد متغیر است و هرچه هواکش ابعاد بزرگتری داشته باشد، قیمت بیشتری نیز خواهد داشت.
ویژگی های خاص: برخی از هواکش های دمنده با توجه به درخواست مشتری با ویژگی های خاصی تولید می شوند که این مورد نیز بر قیمت هواکش دمنده تأثیر گذار است.
محل خرید: یکی از مهمترین عوامل تاثیر گذار، محل خرید محصول می باشد که قیمت در مراکز فروش متفاوت است.
نوع موتور و مدل هواکش دمنده
ابعاد فیزیکی هواکش
ظرفیت تصفیه و دبی هواکش
سطح مصرف انرژی

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/805/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%D9%87%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%B4/%D9%87%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%B4-%D8%B2%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%A8%DA%AF-zilabeg



:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس حلزونی نوعی گیربکس کاهنده است که برای کاهش سرعت منبع ورودی (الکتروموتور) و افزایش گشتاور خروجی به کار می‌رود؛ اجزای اصلی این گیربکس صنعتی شامل یک شفت با رزوه‌های مارپیچ (ماردون) و یک چرخ‌دنده حلزونی است. محور ورودی و خروجی گیربکس حلزونی با زاویه ۹۰ درجه نسبت به یکدیگر قرار گرفته‌اند. از جمله مزایای گیربکس‌های حلزونی در مقایسه با سایر گیربکس‌ها می‌توان به ابعاد کوچک‌تر، زاویه ۹۰ درجه شفت‌ها و عدم برگشت‌پذیری در نسبت تبدیل بالاتر از ۱:۴۶ اشاره کرد. گیربکس‌های حلزونی در انواع مختلفی تولید می‌شوند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

انواع گیربکس های حلزونی
گیربکس‌های حلزونی را بر اساس پارامترهای مختلفی مانند طراحی ظاهری، نوع ورودی و خروجی و مشخصات فنی دیگر می‌توان دسته‌بندی نمود؛ اما رایج‌ترین نوع دسته‌بندی گیربکس‌های حلزونی بر اساس شکل ظاهری آن‌ها است.

انواع گیربکس حلزونی

انواع گیربکس حلزونی بر اساس شکل ظاهری پوسته عبارت‌اند از:

گیربکس حلزونی دایره‌ای (VF و MVF)
گیربکس حلزونی مکعبی یا کتابی
نحوه کار گیربکس حلزونی دایره‌ای و مکعبی مشابه هم بوده و این دو گیربکس، صرفاً از نظر ظاهری و برخی از مشخصات فنی با یکدیگر تفاوت دارند.

انواع گیربکس حلزونی براساس نوع ورودی

منظور از ورودی گیربکس حلزونی، نوع شفت ورودی و نحوه اتصال الکتروموتور و گیربکس است؛ انواع گیربکس حلزونی بر اساس نوع شفت ورودی (ماردون) به دو دسته تقسیم می‌شوند:

سالید شفت: در این گیربکس‌ها، ماردون به‌صورت شفت نری توپر است؛ گیربکس‌های VF و برخی از انواع گیربکس مکعبی از این نوع ورودی استفاده می‌کنند.
هالو شفت: هالو شفت یا شفت مادگی، نوع دیگری از انواع ورودی گیربکس‌های حلزونی است؛ در این حالت، موتور و گیربکس به‌صورت مستقیم به‌وسیله فلنج به هم متصل می‌شوند.
انواع گیربکس حلزونی بر اساس نوع خروجی

خروجی گیربکس حلزونی، نحوه اتصال گیربکس با تجهیز بعدی را مشخص می‌کند. به‌طورکلی، همه گیربکس‌های حلزونی از نوع هالوشفت بوده و به دو دسته پایه‌دار و فلنج دار تقسیم می‌شوند. در گیربکس‌های حلزونی پایه‌دار که با نام نرمال نیز شناخته می‌شوند؛ پایه‌های گیربکس که به پوسته متصل شده است، به‌وسیله پیچ به شاسی متصل می‌شود. گیربکس‌های فلنج دار نیز در دو نوع فلنج بزرگ (FF یا F) و فلنج کوتاه (C یا FC) عرضه می‌شوند.

موتور گیربکس حلزونی
انتخاب الکتروموتور مناسب برای یک گیربکس حلزونی نیازمند دانش فنی و محاسبات توان، سرعت، گشتاور و بررسی ابعاد هر دو دستگاه است؛ به‌همین‌علت، برخی خرید موتور گیربکس حلزونی را به خرید جداگانه این دو دستگاه ترجیح می‌دهند. موتور گیربکس حلزونی که با نام الکتروگیربکس حلزونی نیز شناخته می‌شود، ترکیب یک گیربکس حلزونی و الکتروموتور است که به‌صورت مستقیم با هم کوپل شده‌اند. همه گیربکس‌های حلزونی با ورودی هالوشفت، در صورت سفارش مشتریان می‌توانند به‌صورت موتور گیربکس ارائه شوند.

خرید گیربکس حلزونی
برای خرید گیربکس حلزونی متناسب با نیاز یک صنعت یا کاربرد صنعتی، ابتدا باید نیازهای موردنیاز به‌دقت بررسی شود و سپس باتوجه‌به آن‌ها گیربکسی با مشخصات مناسب انتخاب شود. مهم‌ترین مشخصاتی که برای خرید گیربکس حلزونی باید بررسی شوند، عبارت‌اند از:

تیپ گیربکس: در ابتدا باید بر اساس نوع کاربرد، تیپ گیربکس را مشخص نمایید؛ پس از اینکه تیپ گیربکس (گرد یا مکعبی) انتخاب شد باید مشخصات فنی آن‌ها را بررسی کنید.
نسبت تبدیل: یکی از مهم‌ترین مشخصات فنی که برای خرید گیربکس حلزونی باید بررسی شود، نسبت تبدیل یا نسبت دنده است. نسبت دنده تعیین‌کننده سرعت خروجی گیربکس است و درصورتی‌که به‌درستی انتخاب نشود به گیربکس و سایر تجهیزات وابسته آسیب می‌رساند.
توان موتور: هر گیربکس ظرفیت مشخصی برای تحمل توان الکتروموتور دارد؛ در هنگام خرید گیربکس حلزونی، باید آن را متناسب با توان موتور انتخاب نمایید.
نوع چرخ‌دنده: اکثر گیربکس‌های حلزونی از چرخ‌دنده‌های حلزونی استفاده می‌کنند؛ اما برخی از برندهای معتبر مانند گیربکس SEW علاوه بر دنده حلزونی از یک جفت دنده هلیکال نیز در محصولات خود استفاده می‌کنند که موجب بهبود راندمان و افزایش بازه نسبت تبدیل گیربکس می‌شود.
جنس چرخ‌دنده: چرخ‌دنده‌های حلزونی از سه آلیاژ نیکل-برنز، فسفر-برنز و آلومینیوم-برنز تولید می‌شوند؛ که به ترتیب نیکل-برنز بیشترین مقاومت و بیشترین قیمت را داشته و آلومینیوم-برنز برای کاربردهای سبک‌تر و قیمت پایین‌تر استفاده می‌شود.
برند سازنده: پس از بررسی مشخصات فنی، برند سازنده نیز می‌تواند یکی از عوامل مؤثر در انتخاب و خرید گیربکس حلزونی باشد.
برای خرید گیربکس حلزونی از معتبرترین برندهای ایرانی و جهانی، با کارشناسان کالا صنعتی از طریق شماره‌ تلفن ۰۲۱۹۱۳۰۴۳۰۰ در تماس باشید.
قیمت گیربکس حلزونی
قیمت گیربکس حلزونی باتوجه‌به نوع گیربکس و مشخصات فنی آن تغییر می‌کند. برای مشاهده قیمت گیربکس‌های حلزونی، باید به صفحه هر محصول مراجعه نموده و یا با کارشناسان فروش در ارتباط باشید. از جمله عوامل مؤثر بر قیمت گیربکس حلزونی عبارت‌اند از:

تیپ گیربکس: به‌طور‌ کلی، گیربکس‌های کتابی قیمت بیشتری نسبت‌به گیربکس‌های حلزونی گرد دارند.
سایز گیربکس: قیمت گیربکس حلزونی کوچک، کم‌تر از گیربکس‌های سایزهای بزرگ‌تر است.
برند گیربکس: برندهای معتبر گیربکس، قیمت بیشتری نسبت به محصولات کم‌تر شناخته‌ شده دارند؛ به عنوان مثال، قیمت گیربکس حلزونی ایتالیایی، نسبت به گیربکس‌های چینی و ایرانی بسیار بیش‌تر است.
نحوه نصب: یکی از عوامل مؤثر در قیمت گیربکس‌های حلزونی گرد (VF و MVF) نحوه نصب آن‌ها است؛ اما در مورد گیربکس‌های کتابی، نحوه نصب تأثیری بر قیمت ندارد. به‌صورت‌کلی، گیربکس‌های تیپ FC (فلنج‌دار) قیمت بیشتری نسبت به گیربکس‌های تیپ N (نرمال-پایه‌دار) دارند.
وب‌سایت کالا صنعتی علاوه بر عرضه گیربکس‌های حلزونی از برندهای معتبر، نماینده و عاملیت فروش بسیاری از این برندها نیز بوده و گیربکس‌های حلزونی را با قیمت نمایندگی و خدمات پس از فروش ارائه می‌نماید.

نحوه نصب گیربکس حلزونی
یکی از مزایای گیربکس حلزونی، امکان نصب در جهت‌های مختلف است؛ منظور از نحوه نصب، حالت‌های مختلف اتصال موتور و گیربکس و گیربکس با تجهیز بعدی است. در تصویر زیر طریقه نصب گیربکس حلزونی گرد را مشاهده می‌کنید.

نحوه نصب گیربکس حلزونی گرد

در تصویر زیر طریقه نصب گیربکس کتابی را مشاهده می‌نمایید.

نحوه نصب گیربکس‌های حلزونی مکعبی

مزایای گیربکس حلزونی
از جمله مزایای گیربکس حلزونی نسبت به گیربکس‌های هلیکال، خورشیدی و ... عبارت‌‌‌‌اند از:

تعمیر و نگهداری آسان
پایین‌ترین قیمت در گیربکس‌های صنعتی
راه اندازی بسیار ساده
روغنکاری ساده و آسان در طول زمان مصرف
خاصیت خود قفل شوندگی و عدم برگشت پذیری در نسبت های تبدیل بالای 46
کاربرد گیربکس حلزونی
از گیربکس‌های حلزونی در کاربردهای مختلف صنعتی استفاده می‌شود؛ رایج‌ترین کاربردهای این گیربکس‌ها، به عنوان گیربکس بالابر ساختمانی و گیربکس نانوایی است. برخی از کاربردهای گیربکس حلزونی عبارت‌اند از:

نانوایی
بالابر ساختمانی
نوار نقاله
میکسرها
صنایع غذایی
صنایع بسته‌بندی
اجزای اصلی گیربکس حلزونی
ماردون
چرخ دنده
پوسته گیربکس
بلبرینگ
کاسه نمد
اجزای اصلی گیربکس حلزونی

تعمیر گیربکس حلزونی
یکی از دغدغه‌های اصلی صاحبان صنایع و گیربکس‌های صنعتی، تعمیر و نگهداری آن‌ها است. منظور از تعمیر گیربکس حلزونی، تعویض قطعات آسیب‌دیده آن‌ها است. برای گیربکس‌های ایرانی امکان تأمین قطعات وجود دارد ولی برای گیربکس‌های چینی و اروپایی امکان تأمین قطعات یدکی وجود ندارد و در صورت خرابی، باید گیربکس را تعویض نمایید. همچنین در مورد گیربکس‌های حلزونی تا سایز 63، قیمت قطعات بسیار بالا بوده و تعمیر آن‌ها مقرون‌به‌صرفه نیست؛ اما برای سایزهای بزرگ‌تر، تعمیر گیربکس نسبت به تعویض آن مقرون‌به‌صرفه‌تر است.

بهترین برندهای گیربکس حلزونی
بهترین برندهای گیربکس حلزونی

تولید کنندگان مختلفی در سراسر جهان در زمینه گیربکس های حلزونی تخصص دارند اما برخی از آن ها به دلیل طراحی های متفاوت و خاص، امکانات بیشتر و خدمات پس از فروش بهتری دارند، در نظر مخاطبان ارزش بیشتری پیدا کرده اند. در ادامه لیست بهترین برندهای گیربکس حلزونی را معرفی خواهیم کرد:

گیربکس های خارجی:

گیربکس NMRV چینی
گیربکس ایلماز
گیربکس SEW
گیربکس SITI ایتالیا
گیربکس Bonfiglioli
گیربکس های ایرانی:

گیربکس سهند
گیربکس شاکرین اصفهان
گیربکس شاکرین صنعت سپاهان
گیربکس رستمی
گیربکس رهنما

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/108/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%AD%D9%84%D8%B2%D9%88%D9%86%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

SKF، نامی آشنا در صنعت بلبرینگ، با بیش از 100 سال سابقه درخشان که در بیش از 130 کشور جهان فعالیت دارد. بلبرینگ SKF یکی از محصولات شرکت اس کا فا SKF است که در سال 1907 در شهر یوتبری کشور سوئیس تأسیس شد. این شرکت در زمینه تولید و ساخت انواع بلبرینگ ها، رولبرینگ ها، آب بند ها و سیستم های روانکاری فعالیت دارد. شرکت بلبرینگ SKF یکی از مطرح ترین شرکت ها در دنیا می باشد و از با کیفیت ترین بلبرینگ‌های جهانی است. شرکت SKF در حال حاضر معتبرترین سازنده بلبرینگ در دنیا است و از مقبولیت ویژه ای در بین بلبرینگ سازان برخوردار است. این شرکت بلبرینگ های خود را در طرح های متفاوتی تولید می کند که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت. همچنین برای خرید انواع بلبرینگ های SKF می توانید با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.

بلبرینگ skf

مزایای بلبرینگ SKF؛ چرا بلبرینگ skf بخریم؟
اگر به دنبال خرید بلبرینگ با کیفیت هستید؛ برند skf بهترین انتخاب برای شما است. این برند با سابقه طولانی در تولید انواع بیرینگ بهترین محصولات را در جهان تولید و صادر میکند. در ادامه مهم ترین ویژگی های محصولات این برند را بررسی میکنیم.

عملکرد روان و بی صدا؛ بلبرینگ‌ SKF اصطکاک کمی ایجاد می‌کند، که منجر به عملکرد روان و بی صدا سیستم می‌شود.
طول عمر بالا؛ بلبرینگ‌های SKF برای دوام بالا طراحی شده‌اند و می‌توانند در سخت‌ترین شرایط نیز عملکرد خوب به همراه طول عمر بالا داشته باشند.
عملکرد عالی؛ محصولات SKF به دلیل کیفیت بالای خود شناخته شده‌اند و می‌توانید به عملکرد قابل اعتماد آن‌ها در شرایط کاری سخت اطمینان داشته باشید.

جهت خرید و اطلاع از قیمت بلبرینگ skf اصل میتوانید با کارشناسان فروش کالا صنعتی در تماس باشید.

انواع بلبرینگ SKF
شرکت SKF بلبرینگ های خود را در چهار نوع اصلی طراحی و تولید می‌کند. همچنین علاوه بر این بلبرینگ های اصلی، شرکت SKF بلبرینگ های خاص و سفارشی نیز تولید می کند. انواع بلبرینگ skf ارائه شده در فروشگاه کالا صنعتی به شرح زیر است.

بلبرینگ شیار عمیق SKF
بلبرینگ تماس زاویه ای SKF
بلبرینگ خود تنظیم SKF
بلبرینگ کف گرد SKF
بلبرینگ شیار عمیق SKF
بلبرینگ های شیار عمیق پر مصرف ترین نوع بلبرینگ ها هستند و به آن ها بلبرینگ های همه کاره نیز می گویند. بلبرینگ شیار عمیق SKF اصطکاک کمی دارد و می تواند بارهای شعاعی و محوری را در هر دو جهت تحمل کند. از دیگر مزایای بلبرینگ شیار عمیق SKF می توان به نگهداری کم و نصب راحت آن اشاره کرد. شرکت SKF بلبرینگ های شیار عمیق خود را در چهار سری تولید می کند که باید گفت در بازار ایران بیشتر دو نوع بلبرینگ شیار عمیق SKF سری تک ردیفه و دو ردیفه کاربرد دارد. در ادامه به بررسی انواع بلبرینگ شیار عمیق SKF پرداخته می شود.

1) بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه: این بلبرینگ ها، پرکاربردترین نوع بلبرینگ شیار عمیق SKF است. این بلبرینگ ها در طرح های متفاوتی با آب بند، قفسه، روانکار و ... تولید می شود.

 

بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه

2)بلبرینگ شیار عمیق SKF با شکاف های پرکننده: بلبرینگ شیار عمیق فولادی ضد زنگ برای هنگامی که بلبرینگ در معرض رطوبت و مواد خورنده قرار می گیرد، مناسب است؛ زیرا در برابر خورندگی مقاوم می باشد. این بلبرینگ SKF به صورت آب بندی شده یا باز در دسترس است.

3) بلبرینگ های شیار عمیق تک ردیفی با شکاف های پرکننده: این بلبرینگ SKF دارای یک شیار پرکننده در هر دو رینگ داخلی و خارجی می باشد تا عناصر غلتان بیشتری نسبت به بلبرینگ های شیار عمیق استاندارد در خود جای دهد. بلبرینگ های شیار عمیق تک ردیفی با شکاف های پرکننده حمل بار شعاعی بالاتری دارند؛ ولی ظرفیت حمل بار محوری آن ها محدود است.

بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه با شکاف های پر کننده

4) بلبرینگ شیار عمیق SKF دو ردیفه: بلبرینگ شیار عمیق دو ردیفه در مواقعی مورد استفاده قرار می گیرند که بلبرینگ تک ردیفه ظرفیت تحمل بار را ندارد. این بلبرینگ SKF نسبت به سری تک ردیفه، قطر داخلی و خارجی برابر با ضخامت بیشتر دارد. ظرفیت تحمل بار این بلبرینگ ها قابل توجه است.

بلبرینگ های شیار عمیق دو ردیفه

آب بند بلبرینگ شیار عمیق SKF
با توجه به محیط و عملکرد بلبرینگ شیار عمیق SKF، ممکن است این بلبرینگ ها به صورت آب بندی شده یا باز (بدون آب بند) استفاده شوند. آب بند بلبرینگ شیار عمیق SKF در دو طرح فلزی و پلاستیکی تولید می شود. تصاویر و ویژگی آب بند ها در جدول زیر نشان داده شده است.

آب بند ویژگی ها تصویر
آب بند فلزی (Z, ZZ) جلوگیری از ورود گردوغبار
جلوگیری از خارج شده روان کننده بلبرینگ شیار عمیق اس کا اف
آب بند پلاستیکی ( RS, 2RS) جلوگیری از ورود گرد و غبار
جلوگیری از خارج شده روان کننده
مناسب برای محیط های مرطوب بلبرینگ شیارعمیق Skf
قفسه بلبرینگ شیار عمیق SKF
با توجه به طراحی، اندازه، نوع و کاربرد بلبرینگ شیار عمیق SKF، قفسه ها متفاوت هستند. قفسه بلبرینگ شیار عمیق SKF به صورت فولادی، پلی آمید (فیبری) و برنجی تولید می شوند. نوع قفسه بلبرینگ شیار عمیق SKF در پسوند بلبرینگ ها مشخص است و در صورتی که بلبرینگ پسوند نداشته باشد به این معنا است که قفسه بلبرینگ فولادی است. نوع دو ردیفه بلبرینگ شیار عمیق SKF تنها به قفسه فیبری تولید می شود.

قفسه کد فنی (پسوند) تصویر
قفسه فولادی بدون پسوند قفسه بلبرینگ شیار عمیق
قفسه پلی آمید TN9
TNH
TN9/VG1561 قفسه پلی آمید
قفسه برنجی M
MA
MB قفسه برنجی
روان کننده بلبرینگ شیار عمیق SKF
بلبرینگ SKF سری تک ردیفه شیار عمیق، در صورت آب بندی شده، از سمت کارخانه روانکاری شده اند ولی در صورتی آب بند نداشته باشد نیاز است تا بلبرینگ را با روان کننده مناسب روانکاری کنید. روان کننده هایی که در بلبرینگ های شیار عمیق SKF استفاده می شوند، در جدول زیر آورده شده است.

نوع بلبرینگ شیار عمیق روان کننده (بر اساس اندازه)
D ≤ 10mm 30 < D ≤ 62 mm D > 62 mm
d < 10mm D ≥ 10mm
8،9 LHT23 LT MT47 MT33
0،1،2،3 MT47 MT47 MT47 MT33
بلبرینگ تماس زاویه ای SKF
این بلبرینگ SKF، دارای رینگ های داخلی و خارجی هستند که نسبت به یکدیگر در جهت محور بلبرینگ جا به جا می شوند. این بلبرینگ ها می توانند بارهای شعاعی و محوری را به صورت همزمان تحمل کنند. کد فنی بلبرینگ تماس زاویه ای SKF با عدد 7 شروع می شود و هر چه زاویه تماس در این بلبرینگ SKF افزایش یابد، ظرفیت تحمل بار محوری بالا می رود و با کم شدن زاویه تماس، ظرفیت تحمل بار شعاعی افزایش پیدا می کند. محدود سرعت بلبرینگ تماس زاویه ای SKF متوسط است. در جدول زیر انواع بلبرینگ های تماس زاویه ای SKF به همراه تصویر آن ها آورده شده است و برای کسب اطلاعات کامل راجع به این محصول SKF به صفحه بلبرینگ تماس زاویه ای SKF مراجعه کنید.

نوع بلبرینگ تماس زاویه مزایا تصویر
بلبرینگ تماس زاویه ای تک ردیفه ظرفیت حمل بار بالا
تحمل بارهای محوری و شعاعی همزمان
نصب آسان
تحمل ناهماهنگی شفت بلبرینگ تماس زاویه ای تک ردیفه
بلبرینگ تماس زاویه ای دو ردیفه فضای کمتری نسبت به نصب جفت بلبرینگ تک ردیفه
تحمل بارهای شعاعی و محوری در هر دو جهت
تحمل ناهماهنگی شفت بلبرینگ تماس زاویه ای دو ردیفه
بلبرینگ تماس زاویه ای چهار نقطه تماسی تحمل بارهای محوری در هر دو جهت
اشغال فضای کمتر
ظرفیت حمل بالا
تغییر شکل محدود رینگ داخلی در هنگام قرار گرفتن در معرض نیروهای بالا بلبرینگ تماس زاویه ای چهار نقطه تماسی
بلبرینگ خود تنظیم SKF
بلبرینگ خود تنظیم SKF، این سری از بلبرینگ های دو ردیفه هستند و به دلیل داشتن عناصر غلتان بیشتر، ظرفیت حمل بار بالایی دارند. بلبرینگ خود تنظیم SKF می تواند بار شعاعی بسیار سنگین و بار محوری سبک را از هر دو جهت تحمل کند. بلبرینگ خود تنظیم SKF در سرعت های بالا به خوبی کار میکند و به صورت آب بندی شده یا باز تولید می شوند. بلبرینگ خود تنظیم SKF به صورت کنیک (رینگ داخلی مخروطی) نیز تولید می شوند که این بلبرینگ ها با یک بوش مورد استفاده قرار می گیرند. برای دریافت اطلاعات بیشتر راجع این محصول به صفحه بلبرینگ خود تنظیم SKF مراجعه کنید. همچنین مشخصات بلبرینگ خود تنظیم SKF به صورت خلاصه در جدول زیر بیان شده است:

نوع بلبرینگ خود تنظیم SKF مزایا کاربرد تصویر
بلبرینگ خود تنظیم SKF می توانند انواع ناهماهنگی ها را در خود جای دهند.
سرعت بالا
نگهداری کم
اصطکاک کم
صدای پایین هواکش صنعتی
کشاورزی
جا به جایی مواد بلبرینگ خود تنظیم skf
بلبرینگ کف گرد SKF
این بلبرینگ ها به صورت تک جهته و دو جهته تولید می شوند. طراحی بلبرینگ کف گرد SKF به صورتی است که نباید تحت هیچگونه بارهای شعاعی قرار بگیرند. بلبرینگ کف گرد SKF که برای تحمل بارهای شعاعی طراحی شده اند دارای مزایای بی نظیری مانند نصب آسان، قابلیت تفکیک و تعویض است. برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به این بلبرینگ ها می توانید به صفحه بلبرینگ کف گرد SKF مراجعه کنید.

نوع بلبرینگ کف گرد SKF مشخصات تصویر
بلبرینگ کف گرد تک جهته شامل یک واشر شفت، یک واشر محفظه و مجموعه عناصر غلتان
می تواند بارهای محوری را فقط در یک جهت در خود جای دهد. بلبرینگ کف گرد تک جهته
بلبرینگ کف گرد دو‌جهته شامل یک واشر شفت، دو واشر محفظه و دو مجموعه عناصر غلتان
می تواند بارهای محوری را در هر دو جهت در خود جای دهد. بلبرینگ کف گرد دو جهته
قیمت بلبرینگ SKF
بلبرینگ SKF بهترین کیفیت را میان سایر برند ها دارد. قیمت این بلبرینگ ها با توجه به نوع، طراحی و اندازه آن متفاوت است. یکی از عوامل تاثیر گذار بر قیمت بلبرینگ SKF، ابعاد بلبرینگ است. هرچه ابعاد یک بلبرینگ بزرگتر باشد قیمت آن نیز افزایش پیدا می کند. یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار مهم بر قیمت بلبرینگ SKF، طراحی آن است. با توجه به نوع بلبرینگ SKF ممکن است این بلبرینگ با طراحی خاصی مانند نوع آب بندی یا قفسه متفاوت تولید شوند که با توجه به طراحی آن قیمت متفاوت خواهد بود.
در ادامه لیست مهم ترین عوامل ثابت تاثیر گذار بر قیمت بلبرینگ SKF آورده شده است.

ابعاد فیزیکی
نوع و مشخصات فنی
متریال و جنس بلبرینگ
خرید بلبرینگ SKF
یکی از دغدغه های اصلی مشتریان بلبرینگ SKF، خرید آن است. متاسفانه در بازار ایران بلبرینگ های تقلبی SKF به شدت افزایش پیدا کرده و با قیمت های متفاوتی نیز عرضه می شوند. هنگام خرید بلبرینگ SKF حتما مدنظر داشته باشید از کدام فروشگاه خرید را انجام میدهید. بلبرینگ های تقلبی SKF به راحتی قابل تشخیص نیست و نیاز به تجربه و اطلاعات فنی زیادی است. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد روش های تشخیص بلبرینگ تقلبی، مقاله تشخیص بلبرینگ اصلی از تقلبی را مطالعه کنید. شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگترین تامین کننده انواع قطعات صنعتی به صورت اینترنتی، انواع بلبرینگ و رولبرینگ های SKF را با ضمانت اصالت کالا به مشتریان خود ارائه می دهد. در ادامه به معرفی پارامترهای مهم در هنگام خرید میپردازیم.

بار وارد شده بر بلبرینگ: به صورت کلی بارهای روی بلبرینگ میتواند محوری یا شعاعی باشد؛ که بار محوری موازی با محور چرخش است و بار شعاعی عمود بر محور چرخش وارد میشود.
نوع بلبرینگ SKF: بلبرینگ ها در انواع متنوعی طراحی و تولید میشوند و هر نوع کاربرد و ویژگی های منحصر به فردی دارد. یکی از پرکاربرد ترین نوع بلبرینگ، بلبرینگ های شیار عمیق هستند که قادر به تحمل بارهای ترکیبی یعنی نیمه سنگین شعاعی و محوری هستند.
سرعت گردش و دوران: تولید و طراحی قفسه در بلبرینگ های غلتکی استوانه ای و سوزنی آنها قادر میکند که با سرعت بیشتری نسبت به باقی بلبرینگ ها گردش کنند.
سیستم آب‌بندی در بلبرینگ SKF: جهت اطمینان از عملکرد صحیح بلبرینگ بایستی سیستم آب بندی مناسب انتخاب شود. این سیستم آب‌بندی مانع ورود ناخالصی‌ها مانند گرد و غبار و آب میشود.
قطر داخلی و خارجی بلبرینگ: در شافت هایی که قطر نازکی دارند بایستی از بلبرینگ هایی که قطر کمی دارند استفاده کرد. متداول ترین بلبرینگ های کم قطر شیار عمیق و سوزنی هستند. همچنین برای شافت ها نسبتا قطور رولبرینگ‌های بشکه‌ای، مخروطی و استوانه‌ای استفاده میشوند.
شرایط محیطی: اکثر محیط های کاری دارای آلودگی مانند گرد و غبار هستند. بنابراین باید بلبرینگی را انتخاب کنید که در برابر ضربات و تنش‌های مکانیکی و آلودگی ها مقاوم باشد. بلبرینگ های برند SKF از مقاوم ترین و با کیفیت ترین بلبرینگ‌های موجود در بازار هستند و انتخابی ایده آل محسوب میشوند.
کاتالوگ محصولات SKF
شرکت SKF برای تمامی محصولات خود کاتالوگ طراحی کرده است. در کاتالوگ محصولات SKF هر آنچه در مورد بیرینگ گفته شده است، مربوط به medium load است. پایین تر و بالاتر از این محدوده عمر بیرینگ کاهش پیدا می کند. برای تجهیزاتی با فناوری پیشرفته و سرعت بالا و تجهیزاتی که نیازمند قابلیت اطمینان بالا (رکتور پتروشیمی) هستند، الزاماً باید از گریدهای سطح یک کیفی خریداری کرد. برای آشنایی بیشتر با محصولات و دسترسی دقیق به ابعاد و مشخصات فنی کاتالوگ بلبرینگ SKF را دانلود کنید. همچنین سایت کالا صنعتی تمامی کاتالوگ های محصولات SKF را در سایت قرار داده است. می توانید با مراجعه به محصول دلخواه خود، کاتالوگ آن را مشاهده کنید.

شرکت SKF سالیان سال است که به عنوان برترین شرکت تولید کننده بلبرینگ فعالیت می کند. متأسفانه در بازار امروزی ایران، بلبرینگ های فیک و غیر اصلی SKF بسیار زیاد شده است. تشخیص دادن اصل از فیک بلبرینگ SKF کار بسیار سختی است و نیاز به داشتن مهارت و تجربه بالا می باشد. شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگترین تأمین کننده انواع قطعات صنعتی به صورت اینترنتی در ایران، تمامی بلبرینگ های SKF خود را با ضمانت اصالت کالا به مشتریان ارائه می دهد. شما می توانید برای خرید انواع بلبرینگ های SKF با کارشناسان فروش ما در تماس باشید.

شرکت SKF
شرکت SKF یکی از نشان های تجاری معروف در زمینه تولید بلبرینگ و رولبرینگ صنعتی در جهان است. SKF از سال 1907 یک شرکت پیشرو در زمینه فناوری های نوین بوده است. تفاوت بنیادین محصولات شرکت SKF با سایر برندها، این است که SKF همواره و به طور مداوم به دنبال توسعه فناوری های جدید است. این موضوع سبب شده است که شرکت SKF مشتریان دائمی خود را حفظ نموده و بیشتر کند. ایران یکی از بازارهای هدف برای این برند با کیفیت به حساب می آید. ساخت بلبرینگ SKF ترکیبی از 40 سال تجربه به همراه استفاده از سیستم ها و فن آوری های نوین است.

 

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/326/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%B4%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%B9%D9%85%DB%8C%D9%82/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-skf



:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 36
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس حلزونی نوعی گیربکس کاهنده است که برای کاهش سرعت منبع ورودی (الکتروموتور) و افزایش گشتاور خروجی به کار می‌رود؛ اجزای اصلی این گیربکس صنعتی شامل یک شفت با رزوه‌های مارپیچ (ماردون) و یک چرخ‌دنده حلزونی است. محور ورودی و خروجی گیربکس حلزونی با زاویه ۹۰ درجه نسبت به یکدیگر قرار گرفته‌اند. از جمله مزایای گیربکس‌های حلزونی در مقایسه با سایر گیربکس‌ها می‌توان به ابعاد کوچک‌تر، زاویه ۹۰ درجه شفت‌ها و عدم برگشت‌پذیری در نسبت تبدیل بالاتر از ۱:۴۶ اشاره کرد. گیربکس‌های حلزونی در انواع مختلفی تولید می‌شوند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

انواع گیربکس های حلزونی
گیربکس‌های حلزونی را بر اساس پارامترهای مختلفی مانند طراحی ظاهری، نوع ورودی و خروجی و مشخصات فنی دیگر می‌توان دسته‌بندی نمود؛ اما رایج‌ترین نوع دسته‌بندی گیربکس‌های حلزونی بر اساس شکل ظاهری آن‌ها است.

انواع گیربکس حلزونی

انواع گیربکس حلزونی بر اساس شکل ظاهری پوسته عبارت‌اند از:

گیربکس حلزونی دایره‌ای (VF و MVF)
گیربکس حلزونی مکعبی یا کتابی
نحوه کار گیربکس حلزونی دایره‌ای و مکعبی مشابه هم بوده و این دو گیربکس، صرفاً از نظر ظاهری و برخی از مشخصات فنی با یکدیگر تفاوت دارند.

انواع گیربکس حلزونی براساس نوع ورودی

منظور از ورودی گیربکس حلزونی، نوع شفت ورودی و نحوه اتصال الکتروموتور و گیربکس است؛ انواع گیربکس حلزونی بر اساس نوع شفت ورودی (ماردون) به دو دسته تقسیم می‌شوند:

سالید شفت: در این گیربکس‌ها، ماردون به‌صورت شفت نری توپر است؛ گیربکس‌های VF و برخی از انواع گیربکس مکعبی از این نوع ورودی استفاده می‌کنند.
هالو شفت: هالو شفت یا شفت مادگی، نوع دیگری از انواع ورودی گیربکس‌های حلزونی است؛ در این حالت، موتور و گیربکس به‌صورت مستقیم به‌وسیله فلنج به هم متصل می‌شوند.
انواع گیربکس حلزونی بر اساس نوع خروجی

خروجی گیربکس حلزونی، نحوه اتصال گیربکس با تجهیز بعدی را مشخص می‌کند. به‌طورکلی، همه گیربکس‌های حلزونی از نوع هالوشفت بوده و به دو دسته پایه‌دار و فلنج دار تقسیم می‌شوند. در گیربکس‌های حلزونی پایه‌دار که با نام نرمال نیز شناخته می‌شوند؛ پایه‌های گیربکس که به پوسته متصل شده است، به‌وسیله پیچ به شاسی متصل می‌شود. گیربکس‌های فلنج دار نیز در دو نوع فلنج بزرگ (FF یا F) و فلنج کوتاه (C یا FC) عرضه می‌شوند.

موتور گیربکس حلزونی
انتخاب الکتروموتور مناسب برای یک گیربکس حلزونی نیازمند دانش فنی و محاسبات توان، سرعت، گشتاور و بررسی ابعاد هر دو دستگاه است؛ به‌همین‌علت، برخی خرید موتور گیربکس حلزونی را به خرید جداگانه این دو دستگاه ترجیح می‌دهند. موتور گیربکس حلزونی که با نام الکتروگیربکس حلزونی نیز شناخته می‌شود، ترکیب یک گیربکس حلزونی و الکتروموتور است که به‌صورت مستقیم با هم کوپل شده‌اند. همه گیربکس‌های حلزونی با ورودی هالوشفت، در صورت سفارش مشتریان می‌توانند به‌صورت موتور گیربکس ارائه شوند.

خرید گیربکس حلزونی
برای خرید گیربکس حلزونی متناسب با نیاز یک صنعت یا کاربرد صنعتی، ابتدا باید نیازهای موردنیاز به‌دقت بررسی شود و سپس باتوجه‌به آن‌ها گیربکسی با مشخصات مناسب انتخاب شود. مهم‌ترین مشخصاتی که برای خرید گیربکس حلزونی باید بررسی شوند، عبارت‌اند از:

تیپ گیربکس: در ابتدا باید بر اساس نوع کاربرد، تیپ گیربکس را مشخص نمایید؛ پس از اینکه تیپ گیربکس (گرد یا مکعبی) انتخاب شد باید مشخصات فنی آن‌ها را بررسی کنید.
نسبت تبدیل: یکی از مهم‌ترین مشخصات فنی که برای خرید گیربکس حلزونی باید بررسی شود، نسبت تبدیل یا نسبت دنده است. نسبت دنده تعیین‌کننده سرعت خروجی گیربکس است و درصورتی‌که به‌درستی انتخاب نشود به گیربکس و سایر تجهیزات وابسته آسیب می‌رساند.
توان موتور: هر گیربکس ظرفیت مشخصی برای تحمل توان الکتروموتور دارد؛ در هنگام خرید گیربکس حلزونی، باید آن را متناسب با توان موتور انتخاب نمایید.
نوع چرخ‌دنده: اکثر گیربکس‌های حلزونی از چرخ‌دنده‌های حلزونی استفاده می‌کنند؛ اما برخی از برندهای معتبر مانند گیربکس SEW علاوه بر دنده حلزونی از یک جفت دنده هلیکال نیز در محصولات خود استفاده می‌کنند که موجب بهبود راندمان و افزایش بازه نسبت تبدیل گیربکس می‌شود.
جنس چرخ‌دنده: چرخ‌دنده‌های حلزونی از سه آلیاژ نیکل-برنز، فسفر-برنز و آلومینیوم-برنز تولید می‌شوند؛ که به ترتیب نیکل-برنز بیشترین مقاومت و بیشترین قیمت را داشته و آلومینیوم-برنز برای کاربردهای سبک‌تر و قیمت پایین‌تر استفاده می‌شود.
برند سازنده: پس از بررسی مشخصات فنی، برند سازنده نیز می‌تواند یکی از عوامل مؤثر در انتخاب و خرید گیربکس حلزونی باشد.
برای خرید گیربکس حلزونی از معتبرترین برندهای ایرانی و جهانی، با کارشناسان کالا صنعتی از طریق شماره‌ تلفن ۰۲۱۹۱۳۰۴۳۰۰ در تماس باشید.
قیمت گیربکس حلزونی
قیمت گیربکس حلزونی باتوجه‌به نوع گیربکس و مشخصات فنی آن تغییر می‌کند. برای مشاهده قیمت گیربکس‌های حلزونی، باید به صفحه هر محصول مراجعه نموده و یا با کارشناسان فروش در ارتباط باشید. از جمله عوامل مؤثر بر قیمت گیربکس حلزونی عبارت‌اند از:

تیپ گیربکس: به‌طور‌ کلی، گیربکس‌های کتابی قیمت بیشتری نسبت‌به گیربکس‌های حلزونی گرد دارند.
سایز گیربکس: قیمت گیربکس حلزونی کوچک، کم‌تر از گیربکس‌های سایزهای بزرگ‌تر است.
برند گیربکس: برندهای معتبر گیربکس، قیمت بیشتری نسبت به محصولات کم‌تر شناخته‌ شده دارند؛ به عنوان مثال، قیمت گیربکس حلزونی ایتالیایی، نسبت به گیربکس‌های چینی و ایرانی بسیار بیش‌تر است.
نحوه نصب: یکی از عوامل مؤثر در قیمت گیربکس‌های حلزونی گرد (VF و MVF) نحوه نصب آن‌ها است؛ اما در مورد گیربکس‌های کتابی، نحوه نصب تأثیری بر قیمت ندارد. به‌صورت‌کلی، گیربکس‌های تیپ FC (فلنج‌دار) قیمت بیشتری نسبت به گیربکس‌های تیپ N (نرمال-پایه‌دار) دارند.
وب‌سایت کالا صنعتی علاوه بر عرضه گیربکس‌های حلزونی از برندهای معتبر، نماینده و عاملیت فروش بسیاری از این برندها نیز بوده و گیربکس‌های حلزونی را با قیمت نمایندگی و خدمات پس از فروش ارائه می‌نماید.

نحوه نصب گیربکس حلزونی
یکی از مزایای گیربکس حلزونی، امکان نصب در جهت‌های مختلف است؛ منظور از نحوه نصب، حالت‌های مختلف اتصال موتور و گیربکس و گیربکس با تجهیز بعدی است. در تصویر زیر طریقه نصب گیربکس حلزونی گرد را مشاهده می‌کنید.

نحوه نصب گیربکس حلزونی گرد

در تصویر زیر طریقه نصب گیربکس کتابی را مشاهده می‌نمایید.

نحوه نصب گیربکس‌های حلزونی مکعبی

مزایای گیربکس حلزونی
از جمله مزایای گیربکس حلزونی نسبت به گیربکس‌های هلیکال، خورشیدی و ... عبارت‌‌‌‌اند از:

تعمیر و نگهداری آسان
پایین‌ترین قیمت در گیربکس‌های صنعتی
راه اندازی بسیار ساده
روغنکاری ساده و آسان در طول زمان مصرف
خاصیت خود قفل شوندگی و عدم برگشت پذیری در نسبت های تبدیل بالای 46
کاربرد گیربکس حلزونی
از گیربکس‌های حلزونی در کاربردهای مختلف صنعتی استفاده می‌شود؛ رایج‌ترین کاربردهای این گیربکس‌ها، به عنوان گیربکس بالابر ساختمانی و گیربکس نانوایی است. برخی از کاربردهای گیربکس حلزونی عبارت‌اند از:

نانوایی
بالابر ساختمانی
نوار نقاله
میکسرها
صنایع غذایی
صنایع بسته‌بندی
اجزای اصلی گیربکس حلزونی
ماردون
چرخ دنده
پوسته گیربکس
بلبرینگ
کاسه نمد

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/108/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%AD%D9%84%D8%B2%D9%88%D9%86%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 36
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
تاریخ انتشار : شنبه 22 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

شماره فنی این دسته از بلبرینگ ها باعدد 1 شروع میشوند. این بلبرینگ ها دو ردیفه هستند و به این جهت تعداد عناصر غلتان بیشتری دارند. قابلیت تحمل بار شعاعی خیلی سنگین و قابلیت تحمل بار محوری کم و از هر دو طرف را دارند. محدوده سرعت این بلبرینگ ها سرعت بالا میباشد. بلبرینگ های خود تنظیم ، توسط SKF اختراع شد. این بلبرینگ دارای دو ردیف عنصر غلتان (توپ) و یک مسیر متراکم متلاشی شکل در حلقه خارجی دارد. در نتیجه بیرینگ خود تنظیم شده و نسبت به عدم انحراف زاویه ای شفت نسبت به محفظه حساس نیست. مخصوصا برای کاربردهایی که انتظار می رود تغییر شکل یا عدم تغییر جهت قابل توجهی در شفت ایجاد شود، مناسب است. برای دریافت کاتالوگ و قیمت بلبرینگ با کارشناسان ما در تماس باشید. علاوه بر این، بلبرینگ خود تنظیم کننده کمترین اصطکاک را بین تمام بیرینگ های نورد دارند ، که به آن اجازه می دهد حتی در سرعت های بالا خنک تر شود. انواع بلبرینگ خود تنظیم که توسط شرکت SKF ارائه شده است عبارتند از:

محصولات پیشنهادی: قیمت رولبرینگ سوزنی
بلبرینگ باز طراحی اصلی
بلبرینگ باز

بلبرینگ آب بندی شده
بلبرینگ آب بندی شده

بلبرینگ های دارای حلقه داخلی گسترده

شماره فنی بلبرینگ خود تنظیم با چه عددی شروع میشود؟
شماره فنی این دسته از بلبرینگ ها باعدد 1 شروع میشوند

بلبرینگ خود تنظیم چیست؟
این بلبرینگ ها دو ردیفه هستند و به این جهت تعداد عناصر غلتان بیشتری دارند. قابلیت تحمل بار شعاعی خیلی سنگین و قابلیت تحمل بار محوری کم و از هر دو طرف را دارند. محدوده سرعت این بلبرینگ ها سرعت بالا میباشد. بلبرینگ های خود تنظیم ، توسط SKF اختراع شد.

این بلبرینگ دارای دو ردیف عنصر غلتان (توپ) و یک مسیر متراکم متلاشی شکل در حلقه خارجی دارد. در نتیجه بیرینگ خود تنظیم شده و نسبت به عدم انحراف زاویه ای شفت نسبت به محفظه حساس نیست. مخصوصا برای کاربردهایی که انتظار می رود تغییر شکل یا عدم تغییر جهت قابل توجهی در شفت ایجاد شود، مناسب است.

علاوه بر این، بلبرینگ خود تنظیم کننده کمترین اصطکاک را بین تمام بیرینگ های نورد دارند ، که به آن اجازه می دهد حتی در سرعت های بالا خنک تر شود.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/1018/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85



:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 32
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
تاریخ انتشار : شنبه 22 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس پشت تراکتوری چیست؟
گیربکس پشت تراکتوری یکی از انواع گیربکس افزاینده است که نقش مهمی در سیستم‌های آبیاری کشاورزی ایفا می‌نماید. این گیربکس صنعتی به گاردان پشت تراکتور متصل شده و با افزایش دور آن، امکان راه‌اندازی پمپ‌های پشت تراکتوری را فراهم می‌نماید؛ علت نام‌گذاری گیربکس پشت تراکتوری نیز بر همین اساس است.

گیربکس پشت تراکتوری

مهم‌ترین کاربردهای گیربکس پشت تراکتوری عبارت‌اند از:

راه‌اندازی پمپ پشت تراکتوری: رایج‌ترین کاربرد این گیربکس‌ها برای راه‌اندازی پمپ‌های سانتریفیوژ یا گریزازمرکز پشت تراکتوری است. از این پمپ‌ها برای آبیاری قطره‌ای و انتقال پساب در مناطقی که دسترسی به برق ندارند استفاده می‌شود.
راه‌اندازی ژنراتور: از گیربکس پشت تراکتوری می‌توان برای راه‌اندازی ژنراتور تک جهت تولید برق استفاده نمود.
کاربردهای گیربکس افزاینده
گیربکس افزاینده در کاربردهایی که نیاز به افزایش سرعت اولیه دارند، استفاده می‌شود. نحوه قرار گرفتن چرخ‌دنده‌ها در گیربکس افزاینده به‌گونه‌ای است که سرعت ورودی به هر جفت دنده افزایش‌یافته و به چرخ‌دنده بعدی منتقل می‌شود. در این گیربکس‌ها ترتیب قرارگیری چرخ‌دنده‌ها از بزرگ به کوچک است.

در گیربکس‌ افزاینده دور معمولاً از چرخ‌دنده‌های ساده یا هلیکال استفاده می‌کنند. این گیربکس‌ها معمولاً گشتاور راه‌اندازی بالاتری نسبت به گیربکس‌های کاهنده داشته و باید از موتورهایی با سرعت کم و گشتاور بالا یا سایر منابع پر قدرت برای آن‌ها استفاده شود.

دو مورد از مهم ترین کاربردهای گیربکس افزاینده عبارت‌اند از صنایع کشاورزی و توربین‌های بادی یا آبی.

در صنایع کشاورزی، گیربکس افزاینده با نام گیربکس پشت تراکتوری نیز شناخته می‌شود. از این گیربکس‌ها برای افزایش دور خروجی گاردان تراکتور و راه‌اندازی پمپ پشت تراکتوری سانتریفیوژ (گریز از مرکز) استفاده می‌شود. همچنین در زمین‌های کشاورزی که دسترسی به برق ندارند، برای راه‌اندازی پمپ یا ژنراتور نیز از گیربکس افزاینده دور استفاده می‌گردد.

یکی دیگر از مهم‌ترین کاربردهای گیربکس افزاینده در توربین‌های بادی و آبی است. در این موارد از گیربکس افزاینده خورشیدی استفاده می‌شود. پره‌های توربین با انرژی آب یا باد و با سرعت کم و گشتاور بالایی به چرخش در می‌آیند؛ گیربکس افزاینده، با افزایش دور ورودی از پره‌ها، انرژی مکانیکی لازم برای راه‌اندازی ژنراتور و تولید برق را تأمین می‌نماید.

خرید گیربکس پشت تراکتوری
وب‌سایت کالا صنعتی، مرجع بررسی و خرید انواع تجهیزات صنعتی از جمله گیربکس‌های افزاینده پشت تراکتوری است. برای خرید گیربکس پشت تراکتوری باید نکاتی را در نظر بگیرید که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

توان تجهیز بعدی (پمپ یا ژنراتور و …): اولین قدم در خرید گیربکس پشت تراکتوری، بررسی حداکثر توان ورودی تجهیز بعدی است. گیربکس‌های پشت تراکتوری ارائه شده در کالا صنعتی تا توان 75 اسب به کار گرفته می‌شوند.
دور ورودی گیربکس: بیشترین دور ورودی گیربکس پشت تراکتوری، 500 RPM است که توسط گاردون تراکتور تأمین می‌شود.
نسبت تبدیل: گیربکس‌های پشت تراکتوری با سه نسبت تبدیل 1:3، 1:4 و 1:6 تولید می‌شوند و باتوجه‌به این نسبت دور خروجی را افزایش می‌دهند.
دور خروجی گیربکس: گیربکس و پمپ پشت تراکتوری به‌وسیله کوپلینگ یا به روش کوپل مستقیم به هم متصل می‌شوند. باتوجه‌به دور ورودی مجاز پمپ، باید گیربکس با نسبت تبدیل مناسب انتخاب شود.
قیمت: قیمت گیربکس پشت تراکتوری باتوجه‌به برند، ظرفیت بار و سایر مشخصات فنی آن تغییر می‌کند.
گیربکس‌های پشت تراکتوری را می‌توان با انواع پمپ سانتریفیوژ کشاورزی مانند پمپیران، آب روان، سهند پمپ تبریز و … کوپل نمایید.

بهترین گیربکس پشت تراکتوری در ایران
گیربکس پشت تراکتوری سهند اصفهان یکی از برند های گیربکس پشت تراکتوری در ایران به شمار می‌رود که تا توان 30 اسب کاربرد دارد. البته باید توجه داشت که بسته به نحوه بهره‌برداری نیاز است که تمامی ملاحظات بررسی شود و ترجیحاً تا 20 اسب قدرت مصرف شود. گیربکس پشت تراکتوری سهند سال‌هاست که در کشاورزی کاربرد دارد و یک برند خوب ایرانی برای گیربکس پشت تراکتوری به شمار می‌رود. البته در ایران برند های زیادی گیربکس پشت تراکتوری تولید می‌کنند که ازاین‌بین می‌توان به گیربکس پشت تراکتوری سهند پمپ تبریز اشاره کرد.

اگر بخواهیم از یک شرکت حرفه‌ای در ساخت گیربکس پشت تراکتوری صحبت کنیم، قطعاً شرکت سهند پمپ تبریز یکی از بهترین برند های ایرانی به شمار می‌رود. گیربکس‌های سهند پمپ تبریز این قابلیت را دارد که تا توان 75 اسب به کار گرفته شود گارانتی بسیار معتبری دارد که در صورت استفاده صحیح و شاسی بندی درست، بسیار توصیه می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر و بهره‌مندی از مشاوره تخصصی رایگان کالا صنعتی، از طریق شماره‌تلفن 02191304300 با ما در ارتباط باشید.

مشخصات گیربکس پشت تراکتوری
وب‌سایت کالا صنعتی، گیربکس پشت تراکتوری دو شرکت معتبر ایرانی (گیربکس سهند اصفهان و سهند پمپ تبریز) را با مشخصات زیر به سراسر ایران ارسال می‌نماید.

گیربکس پشت تراکتوری سهند

نوع دنده: دنده فولادی ساده
نسبت تبدیل: 1 به 3
جنس پوسته: چدن
شفت ورودی و خروجی: سالید شفت (یک طرف گاردون و طرف دیگر شفت نری معمولی)
حداکثر دور ورودی: 500 RPM
حداکثر دور خروجی: 1500 RPM
گیربکس پشت تراکتوری سهند پمپ تبریز

نوع دنده: دنده فولادی ساده
نسبت تبدیل: 1 به 3 (معمولی و فشارقوی) | 1 به 4 (معمولی و فشارقوی) | 1 به 6 (فشارقوی)
جنس پوسته: چدن
شفت ورودی و خروجی: سالید شفت (یک طرف گاردون و طرف دیگر شفت نری معمولی)
حداکثر دور ورودی: 500 RPM
حداکثر دور خروجی: 3000 RPM
قیمت گیربکس افزاینده
قیمت گیربکس افزاینده بسته به نوع، سایز و سایر مشخصات فنی آن متفاوت است. وب‌سایت کالا صنعتی نمایندگی برندهای معتبر تولیدکننده گیربکس از جمله گیربکس سهند دور اصفهان،شهباز و سهند پمپ تبریز است؛ مناسب‌ترین قیمت گیربکس افزاینده را از این مجموعه می‌توانید دریافت نمایید. علاوه بر این با خرید گیربکس افزاینده از کالا صنعتی از خدماتی مانند مشاوره تخصصی و بازرگانی رایگان و گارانتی تعمیر محصولات نیز بهره‌مند می‌شوید.

 

 

سایت کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 42
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : شنبه 22 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

کوپلینگ ها قطعاتی هستند که دو شفت را به یکدیگر متصل می کنند و وظیفه اصلی آن ها انتقال نیرو از شفت محرک به شفت دیگر است. کوپلینگ ها علاوه بر انتقال نیرو وظیفه جبران ناهماهنگی و نا همترازی های شفت را به عهده دارند. کوپلینگ ها در طرح ها و انواع مختلفی وجود دارند که کوپلینگ های تایری یکی از آن هاست.

کوپلینگ تایری

محصولات پیشنهادی: قیمت کوپلینگ روتکس
کوپلینگ تایری
کوپلینگ های تایری جزو دسته کوپلینگ های انعطاف پذیر است. کوپلینگ های تایری، کوپلینگ هایی بسیار انعطاف پذیر است. این کوپلینگ ها به دلیل سفتی پیچشی و ظرفیت میرایی کم، برای کاربردهایی که دارای الگوی گشتاوری بسیار غیر یکنواخت هستند مناسب است. این کوپلینگ ها برای اتصال شفت هایی که دارای انحراف محوری زیادی هستند نیز مناسب است. کوپلینگ تایری به صورت استاندار کاتالوگ برند فلندر در 15 سایز با گشتاور نامی بین 24 نیوتن متر تا 14500 نیوتن متر موجود است. لاستیک های این کوپلینگ از جنس لاستیک طبیعی برای دمای محیطی -50 تا +50 درجه سانتی گراد و یا از جنس لاستیک کلروپرن برای دمای -15 تا +70 درجه سانتی گراد است.

مزایای کوپلینگ تایری (ELPEX-B)
کوپلینگ های تایری برای نصب به صورت افقی، عمودی و یا نصب در هر زاویه ای که مورد نیاز است مناسب است.
لاستیک موجود در کوپلینگ تایری این قابلیت را دارد که بدون نیاز به جا به جایی کوپلینگ تعویض شود.
کوپلینگ تایری برای معکوس کردن عملیات یا عملکرد با تغییر جهت بار مناسب است.
اگر لاستیک کوپلینگ تایری به طور جبران ناپذیری آسیب ببیند یا فرسوده شود، قطعات فلزی می توانند آزادانه روی یکدیگر بچرخند زیرا با یکدیگر تماس ندارند.
لاستیک کوپلینگ تایری نیازی به روغن کاری ندارد و این به معنای این است که کوپلینگ تایری به تعمیر و نگهداری کمتری نیاز دارد.
محصولات پیشنهادی: خرید اینترنتی کوپلینگ فالک
طراحی کوپلینگ تایری (ELPEX-B)
مشخصه انتقال کوپلینگ، در کوپلینگ های تایری توسط لاستیک کوپلینگ تعیین می شود. همانطور که گفته شد لاستیک کوپلینگ تایری از جنس لاستیک طبیعی یا لاستیک کلروپن است. این لاستیک ها به وسیله پیچ و مهره و دو حلقه گیره به هاب ها متصل می شوند. در نوع EBWT، اتصال شفت به هاب به بوش های گیره مخروطی، در نوع EBWN با هاب های انتهایی و کلید های موازی است. نوع EBWZ شفت های دستگاه را علاوه بر این از طریق یک آداپتور جداشدنی متصل می کند.

کوپلینگ ELPEX-B210

مواد سازنده کوپلینگ تایری (ELPEX-B)
قطعات فلزی: چدن یا فولاد خاکستری

لاستیک کوپلینگ
مواد سازنده سختی دمای محیط
لاستیک طبیعی 70ShoreA 50- تا 50+ درجه سانتی گراد
لاستیک کلروپن 70ShoreA 15- تا 70+ درجه سانتی گراد
انواع کوپلینگ تایری (ELPEX-B)
نوع توضیحات
EBWN کوپلینگ به عنوان اتصال شفت-شفت با هاب های سوراخ شده و شیاردار
EBWT کوپلینگ به عنوان اتصال شفت-شفت با بوش های مخروطی
EBWZ کوپلینگ به عنوان اتصال شفت-شفت با آداپتور قابل جدا شدن
انواع کوپلینگ های تایری قابل ساخت است و برای دریافت مشاوره و اطلاع از ساخت و قیمت کوپلینگ می توانید با کارشناسان کالا صنعتی در تماس باشید.

موارد استفاده کوپلینگ تایری (ELPEX-B)
کوپلینگ تایری در بسیاری از بخش های کاربردهای انتقال نیرو از موتور به ماشین استفاده می شوند. در بسیاری از صنایع و کاربرد ها مانند صنایع آهن و فولاد، کشتی سازی، کمپرسور ها، صنعت معدن، ماشین آلات تولید کاغذ، تاسیسات تولید سیمان، تاسیسات پمپ، ژنراتور های برق و کاربردهای بالابر مورد استفاده قرار میگیرند.

لینک کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 42
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
تاریخ انتشار : پنج شنبه 20 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

شرکت فن آوران تهویه پیام یکی از بزرگترین شرکت های تولید کننده انواع هواکش های صنعتی در ایران است. این شرکت هواکش های خود را تحت لیسانس آلمان مونتاژ کرده و هواکش زیلابگ دارای استاندارد های جهانی است. هواکش زیلابگ صنعتی دارای انواع متفاوتی است که در ادامه به معرفی آن ها خواهیم پرداخت. لازم به ذکر است تمامی هواکش های زیلابگ دارای 24 ماه گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش است. شما می توانید برای خرید انواع هواکش های زیلابگ با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.

خرید فن زیلابگ (راهنمای انتخاب و خرید)
برای خرید هواکش زیلابگ باید نکاتی را مدنظر قرار دهید. مهم ترین فاکتور هایی که هنگام خرید هواکش اهمیت دارند، عبارت اند از:

نوع و مدل هواکش: اصلی ترین نکته هنگام خرید هواکش دمنده این است که هواکش برای چه محیطی قرار است استفاده شود؟ محیط خانگی است یا صنعتی؟ مدل هواکش باید مطابق با محیط باشد.
مشخصات فنی: بعد از مشخص شدن محیط، باید بدانید هواکش چه میزان هوایی را قرار است جا به جا کند تا ظرفیت و قدرت مناسبی انتخاب شود.
سطح صدا: این مورد به ویژه هنگام خرید هواکش های خانگی مورد توجه است. هواکش های خانگی دمنده کمترین سر و صدا را دارند.
گارانتی: یکی از مواردی که هنگام خرید هواکش دمنده بسیار مورد توجه است، گارانتی محصول است. تمامی هواکش های دمنده دارای 18 ماه گارانتی می باشند.
نصب آسان: هنگام خرید هواکش دمنده، همراه با گارانتی یک دفترچه راهنمای نصب آسان هواکش ارسال می شود که به شما کمک می‌کند بتوانید به راحتی هواکش را نصب کنید.
برای خرید انواع هواکش های دمنده می توانید به محصول مورد نظر در سایت کالا صنعتی مراجعه کنید و به صورت آنلاین خرید خود را انجام دهید. همچنین شما می توانید برای دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.
نمایندگی هواکش فن زیلابگ
کالا صنعتی به عنوان بزرگترین فروشگاه آنلاین مفتخر است به عنوان نماینده رسمی برند فن زیلابگ فعالیت کند. نمایندگی زیلابگ علاوه بر فروش انواع مختلف هواکش و فن، تمام خدمات مرتبط با این دستگاه ها را مانند مشاوره فنی رایگان در هنگام خرید، گارانتی و خدمات پس از فروش را ارائه میدهد. کالا صنعتی به عنوان نمایندگی هواکش زیلابگ موظف است کیفیت، اصالت کالا را تضمین کند. همچنین با ارائه قیمت بروز انواع فن زیلابگ به مشتری در هنگام انتخاب و خرید محصول کمک کند. همچنین نماینده برند زیلابگ در تهران و ایران با ایفای نقش ارتباطی میان تولید کنندگان و مشتریان و حذف واسطه ها به مشتریان خدمات میدهد.

انواع فن زیلابگ
برند زیلابگهواکش های خود را در 4 نوع تولید و به مشتریان خود ارائه می دهد. انواع هواکش زیلابگ عبارت اند از:

فن آکسیال زیلاگ
فن سانتریفیوژ زیلابگ
هواکش مرغداری و گلخانه ای زیلابگ
هواکش سقفی زیلابگ
هواکش آکسیال زیلابگ
شرکت زیلابگ هواکش های آکسیال خود را با توجه به جنس پروانه، به دسته پروانه فولادی ST37، پروانه آلومینومی و پروانه پلاستیک تقسیم کرده است. هواکش آکسیال زیلابگ با توجه به قدرت، اندازه، سایز و میزان هوادهی دارای انواع متفاوتی هستند که به صورت صنعتی و تاسیساتی(هواکش های سردخانه های) تولید می شوند. هواکش آکسیال زیلابگ در دو نوع دمنده و مکنده تولید می شود.

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه آلومینیومی
همانطور که از نام این سری از هواکش های زیلابگ مشخص است، پروانه آن ها آلومینیومی می باشد. این هواکش ها جریان هوای مارپیچی را به جریان هوای مستقیم تبدیل کرده و پرتاب و بازده جریان هوا را افزایش می دهند. مشخصات این فن زیلابگ را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

هواکش آکسیال پروانه آلومینیوم

فن آکسیال زیلابگ پروانه پلاستیکی
این سری از هواکش های زیلابگ دارای پروانه از جنس پلاستیک هستند. هواکش پروانه پلاستیک زیلابگ در ابعاد 300 تا 500 میلیمتر تولید می شوند. سایر مشخصات این سری از هواکش های زیلابگ در تصویر زیر آورده شده است.

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه پلاستسکی

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه فولادی ST37
هواکش پروانه فولادی ST37 زیلابگ، پرکاربردترین نوع هواکش های زیلابگ می باشد. این فن زیلابگ به صورت دمنده و مکنده تولید می شود که سری مکنده آن بدون قاب است.

فن زیلابگ پروانه فولادی st37

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ
هواکش سانتریفیوژ زیلابگ دارای پروانه های از جنس پلاستیک فشرده می باشد. این فن زیلابگ می تواند تغییرات دمایی 35- تا 80+ درجه را تحمل کند. برای کاهش صدا شکل تیغه های آن به صورت سه بعدی است. طراحی خاص این نوع فن زیلابگ امکان استفاده در فضاهای کوچک را میسر کرده است. راندمان آن بالای هفتاد درصد است. فن سانتریفیوژ در دو نوع فوروارد و بکوارد است. هواکش سانتریفیوژ زیلابگ به دسته متفاوتی تقسیم می شوند که عبارت اند از:

هواکش زیلابگ سانتریفیوژ بکوادر
هواکش سانتریفیوژ فوروارد یک طرف مکش
هواکش سانتریفیوژ فوروارد دو طرف مکش
هواکش سانتریفیوژ بین کانالی (داکت فن)
هواکش سانتریفیوژ استوانه ای
هواکش سانتریفیوژ زیلابگ بکوارد
همانطور که از نام این سری فن زیلابگ مشخص است، هواکش بکوارد دارای پروانه های رو به عقب هستند. پروانه بکوارد این اجازه را میدهد حجم هوای بیشتری را نسبت به هواکش فوروارد جا به جا کند. سایر مشخصات هواکش بکوارد زیلابگ را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ پروانه بکوارد

هواکش سانترفیوژ زیلابگ فورواد یک طرف مکش
در این سری فن زیلابگ اتصال موتور به به پروانه به صورت مستقیم است. همانطور که از نام آن ها پیدا است، پروانه هواکش به صورت رو به جلو است و می تواند جریان هوای با فشار بیشتری را ایجاد کند. مشخصات هواکش فوروراد یک طرف مکش زیلابگ در تصویر زیر نشان داده شده است.

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ پروانه فوروارد(یک طرف مکش)

هواکش سانترفیوژ زیلابگ فورواد دو طرف مکش
خصوصیات این فن زیلابگ مانند سری یک طرف مکش می باشد. پروانه آن ها رو به جلو و دو طرفه است. مشخصات کلی هواکش فوروارد دو طرف مکش را در شکل زیر مشاهده می کنید.

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ پروانه فوروارد (دوطرف مکش)

داکت فن زیلابگ
این سری از فن زیلابگ را می توان در فضاهای محدود یا بین کانال را نصب کرد. پروانه داکت فن زیلابگ بکوارد است و با نام هواکش بین کانالی نیز شناخته می شوند. این هواکش ها طول عمر و راندمان بالایی دارند.

داکت فن زیلابگ

هواکش سانترفیوژ زیلابگ استوانه ای
هواکش استوانه ای زیلابگ از سری هواکش های فوروارد می باشد. این سری از هواکش زیلابگ با نام فن تانژانت یا فن جریان متقابل نیز شناخته می شوند. همانظور که گفته شد هواکش استوانه ای زیلابگ پروانه رو به جلو دارد و جریان هوای با فشار زیاد تولید می کند.

هواکش سانتریفوژ زیلابگ سری استوانه ای

محصولات پیشنهادی: قیمت فن آکسیال
هواکش مرغداری زیلابگ
هواکش مرغداری و گلخانه ای زیلابگ از نام آن ها پیدا است که برای چه محیط هایی مناسب می باشد. این هواکش ها دارای راندمان بالا، آلودگی صوتی کم، مصرف انرژی پایین، دمپر اتوماتیک و عملکردی مطمعن هستند. این سری هواکش زیلابگ قابلیت کار در شرایط آب و هوایی نامناسب را نیز دارد. در فضای مرغداری و گلخانه ها به دلیل کاهش دما نیازمند هواکش است که برای رشد گیاهان و مرغداری ها باید دمای داخل گلخانه ها مناسب باشد این نوع هواکش زیلابگ منحصرا برای گلخانه ها و مرغداری طراحی شده است.

هواکش مرغداری و گلخانه ای زیلابگ

هواکش سقفی زیلابگ
این نوع هواکش زیلابگ نوعی از هواکش سانتریفیوژ است که به عنوان هواکش مکنده صنعتی در صنعت ما مورد استفاده قرار می گیرد این نوع هواکش راندمان پایین تری در فشار بالا نسبت به هواکش سانتریفیوژ یوتیلیتی برخوردار است.

هواکش سقفی زیلابگ

قیمت فن زیلابگ
قیمت فن زیلابگ می تواند به عوامل متعددی بستگی داشته باشد از جمله این عوامل می توان به نوع هواکش، ابعاد هواکش، دمنده یا مکنده بودن، یک طرفه یا دو طرفه و ... اشاره داشت. شرکت کالا صنعتی انواع هواکش زیلابگ را با بهترین قیمت به مشتریان خود ارائه می دهد. شما می توانید از طریق سایت یا اپلیکیشن کالا صنعتی، قیمت هواکش زیلابگ را مشاهده کنید و از همان طریق یا تماس با کارشناسان فروش کالا صنعتی، سفارش خود را ثبت کنید. در ادامه به بررسی مواردی که به بر قیمت فن زیلابگ تأثیر گذار است می پردازیم:

ظرفیت هواکشی: هرچه ظرفیت هواکشی بیشتر باشد، قیمت هواکش دمنده نیز افزایش پیدا می کند.
ابعاد فیزیکی هواکش: یکی از عوامل تأثیر گذار در قیمت هواکش دمنده، ابعاد آن است. قیمت با توجه به ابعاد متغیر است و هرچه هواکش ابعاد بزرگتری داشته باشد، قیمت بیشتری نیز خواهد داشت.
ویژگی های خاص: برخی از هواکش های دمنده با توجه به درخواست مشتری با ویژگی های خاصی تولید می شوند که این مورد نیز بر قیمت هواکش دمنده تأثیر گذار است.
محل خرید: یکی از مهمترین عوامل تاثیر گذار، محل خرید محصول می باشد که قیمت در مراکز فروش متفاوت است.
نوع موتور و مدل هواکش دمنده
ابعاد فیزیکی هواکش
ظرفیت تصفیه و دبی هواکش
سطح مصرف انرژی

کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 40
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس VF سهند یکی از انواع گیربکس حلزونی تولید شده توسط شرکت سهند دور اصفهان است. از این گیربکس حلزونی سهند در کاربردهای مختلفی استفاده می‌شود؛ از جمله ویژگی‌های گیربکس VF سهند می‌توان موارد زیر را نام برد:

بازه نسبت تبدیل گسترده
ساختار ساده
استفاده از دنده‌های برنجی
پوسته چدنی و آلومینیومی
طول عمر و راندمان قابل‌قبول
گیربکس حلزونی VF سهند پوسته دایره‌ای‌شکلی داشته و در 8 سایز از 62 تا 250 تولید می‌شود؛ گیربکس حلزونی تیپ VF در محور ورودی دارای شفت سالید (نری - توپر) بوده و محور خروجی این گیربکس‌ها از نوع هالو شفت است. در ادامه به بررسی مشخصات فنی گیربکس VF سهند می‌پردازیم.

خرید گیربکس VF سهند
برای خرید گیربکس VF سهند، پیشنهاد می‌کنیم به نمایندگی‌های این شرکت مراجعه نمایید؛ اما مراجعه حضوری به فروشگاه‌ها همیشه با مشکلاتی همراه است. وب‌سایت کالا صنعتی، نمایندگی رسمی گیربکس سهند، تمامی محصولات این شرکت را با قیمت نمایندگی و همراه با خدمات پس از فروش مانند گارانتی، مشاوره بازرگانی و فنی رایگان و تأمین قطعات به سراسر کشور ارسال می‌نماید.

یکی دیگر از مزایای خرید گیربکس VF سهند از کالا صنعتی، امکان مقایسه تمامی محصولات سهند از جمله گیربکس‌های حلزونی و گیربکس هلیکال، بررسی مشخصات، نقد و بررسی و دیتاشیت آن‌ها است. در هنگام خرید گیربکس VF سهند باید به نکات مختلفی توجه داشته باشید که در ادامه آن‌ها را بیان می‌کنیم:

تیپ گیربکس VF
توان موتور
سایز گیربکس
نسبت تبدیل
نحوه نصب و راه‌اندازی
و سایر مشخصات فنی
در ادامه هر یک از موارد گفته شده را دقیق‌تر بررسی می‌کنیم.

مشخصات فنی گیربکس VF سهند
مهم‌ترین مشخصات فنی گیربکس VF سهند عبارت‌اند از:

تیپ گیربکس
سایز گیربکس
نسبت تبدیل
سرعت و توان موتور قابل‌استفاده با گیربکس
عدم برگشت‌پذیری
جنس دنده
نحوه اتصال موتور و گیربکس صنعتی
نحوه نصب گیربکس (اتصال گیربکس به تجهیز بعدی)
وضعیت نصب گیربکس
تیپ گیربکس VF سهند
گیربکس VF سهند در 5 تیپ زیر تولید می‌شود:

VF/N
VF/A
VF/V
VF/P
VF/FC
سایز گیربکس VF سهند
گیربکس حلزونی سهند سری VF در 8 سایز زیر تولید می‌شود:

62
86
110
130
150
185
210
250
نسبت تبدیل گیربکس VF سهند
گیربکس حلزونی VF سهند با 11 نسبت تبدیل زیر قابل سفارش است:

1:7.5
1:10
1:15
1:20
1:25
1:30
1:40
1:50
1:60
1:80
1:100
لازم‌ به‌ ذکر است، نسبت تبدیل عددی حدودی بوده و ممکن‌است در هر نسبت تا چند دنده اختلاف وجود داشته‌‌‌باشد.

سرعت و توان موتور قابل‌استفاده با گیربکس حلزونی VF سهند
سایز گیربکس توان موتور 1400 دور (بر حسب اسب بخار)
63 0.44 تا 3.2
86 0.8 تا 7.9
110 1.5 تا 15
130 2.4 تا 24
150 3.6 تا 32
185 5.8 تا 56
210 8.3 تا 73
250 10.5 تا 100
توان‌های گفته شده در جدول فوق، سطح تحمل گیربکس را نشان می‌دهند و برای انتخاب الکتروموتور باید نزدیک‌ترین توانی که کمتر از این اعداد است انتخاب شود. انواع گیربکس VF سهند را می‌توان با موتورهای 1500، 1000 و 750 دور بر دقیقه استفاده نمود.

نحوه اتصال گیربکس VF
نحوه اتصال گیربکس VF سهند به دو بخش تقسیم می‌شود:

اتصال موتور به گیربکس
اتصال گیربکس به تجهیز بعدی
اتصال موتور به گیربکس VF سهند به یکی از دو روش تسمه و پولی یا کوپلینگ انجام می‌شود. محور خروجی گیربکس‌های VF از نوع هالو شفت است و برای اتصال به دستگاه بعدی باید از یک شفت فلزی استفاده کنند؛ خروجی گیربکس حلزونی VF سهند می‌تواند از نوع پایه‌دار یا فلنج دار باشد.

قیمت گیربکس VF سهند
قیمت گیربکس VF سهند، یکی از دغدغه‌های اصلی مشتریان در انتخاب محصولات این شرکت بوده است؛ عوامل متعددی در تعیین قیمت گیربکس VF نقش دارند که از جمله آن‌ها می‌توان به تیپ، سایز و خروجی گیربکس اشاره نمود. برای استعلام دقیق قیمت گیربکس سهند اصفهان به وب‌سایت کالا صنعتی مراجعه نمایید و با کارشناسان این مجموعه در تماس باشید. به‌خاطر داشته باشید که قیمت تنها معیار برای انتخاب گیربکس VF نیست؛ بلکه باید کیفیت، کارایی، خدمات پس از فروش و تناسب گیربکس با نیازهای کاربرد را نیز برای تجربه خریدی لذت‌بخش به‌دقت بررسی نمایید. برای اطلاع از این موارد با ما در تماس باشید

سایت کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 50
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

اینورتر یا درایو کنترل دور موتور، دستگاهی الکترونیکی است که جریان الکتریکی مستقیم (DC) را به جریان متناوب (AC) و بالعکس تبدیل می‌کند؛ علاوه بر این، فرکانس و ولتاژ خروجی اینورتر نیز معمولاً قابل‌تغییر است. به عبارت ساده‌تر، اینورتر به برق تک‌فاز یا سه‌فاز متناوب متصل شده، آن را به جریان مستقیم تبدیل نموده و پس از اعمال تغییرات در فرکانس و ولتاژ مجدداً آن را به جریان متناوب تبدیل می‌کند.

اینورترها در بیشتر موارد برای کنترل سرعت و گشتاور خروجی الکتروموتور به کار می‌روند. این عمل با کنترل ولتاژ و فرکانس ورودی موتور انجام‌گرفته و در نتیجه منجر به افزایش بازده و طول عمر موتور و همچنین کاهش هزینه‌ها می‌شود. اینورتر صنعتی با نام‌های درایو الکتروموتور، درایو فرکانس متغیر یا VFD نیز شناخته می‌شود. در حالت کلی انواع اینورتر را به دو دسته اینورتر تک‌فاز و سه‌فاز تقسیم‌بندی می‌کنند که در ادامه به معرفی هر یک می‌پردازیم.

وب‌سایت کالا صنعتی طیف وسیعی از اینورترهای صنعتی را مشخصات فنی مختلف و مناسب‌ترین قیمت در بازار ارائه می‌نماید؛ برای دریافت مشاوره فنی رایگان و ثبت سفارش از طریق شماره‌تلفن ۰۲۱۹۱۳۰۴۳۰۰ با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

انواع اینورتر
انواع اینورتر را بر اساس نوع برق ورودی به دو گروه زیر تقسیم می‌کنند:

اینورتر تک‌فاز
اینورتر سه‌فاز
اینورتر تک‌فاز با برق تک‌فاز شهری کار می‌کند و پس از تغییر فرکانس، آن را به‌صورت برق تک‌فاز یا سه‌فاز به خروجی اینورتر منتقل می‌کند. البته اینورترهای تک‌فاز به تک‌فاز کارایی چندانی ندارند؛ زیرا امکان کنترل دور برای موتورهای تک‌فاز وجود ندارد. در مقابل، اینورتر تک‌فاز به سه‌فاز، امکان استفاده از موتورهای سه‌فاز با برق شهری را امکان‌پذیر می‌سازد.

باتوجه‌به هزینه بالای راه‌اندازی و یا عدم دسترسی به برق سه‌فاز در برخی از کارگاه‌های صنعتی، اینورترهای تک‌فاز به سه‌فاز گزینه‌ای ایده‌آل برای کاهش هزینه‌ها و استفاده از تجهیزات سه‌فاز به شمار می‌آیند. علاوه بر این به‌منظور کاهش هزینه‌ها، افزایش راندمان و طول عمر موتور، کنترل دقیق، روشن و خاموش‌کردن موتور و تغییر جهت چرخش آن نیز می‌توان از اینورتر تک‌فاز به سه‌فاز استفاده نمود.

اینورتر سه‌فاز که با نام اینورتر سه فاز به سه فاز نیز شناخته می شود برای حذف جریان هجومی اولیه، راه‌اندازی نرم و بهینه‌سازی مصرف انرژی موتورهای سه فاز به کار می رود. اینورترهای سه‌فاز بازه توانی گسترده‌تری را نسبت به درایوهای تک‌فاز پوشش می‌دهند و در کاربردهای بیشتری مورداستفاده قرار می‌گیرند.
علاوه بر تعداد فازهای منبع تغذیه، مشخصات فنی دیگری نیز در انتخاب و خرید اینورتر اثرگذار هستند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

خرید اینورتر
باتوجه‌به تنوع بالای برند، مدل، کاربرد و مشخصات فنی اینورترهای موجود در بازار، انتخاب و خرید اینورتر مناسب ممکن است برای بسیاری از صاحبان صنایع چالش‌برانگیز باشد. مهم‌ترین فاکتورهایی که هنگام خرید اینورتر باید در نظر گرفت، عبارت‌اند از:

تعداد فازهای ورودی: ابتدا باید تعداد فاز منبع تغذیه را بررسی کنید و بر اساس آن نوع اینورتر (تک‌فاز یا سه‌فاز) را مشخص کنید.
توان: یکی از مهم‌ترین نکات در هنگام خرید اینورتر، انتخاب توان مناسب است. برای انتخاب توان مناسب اینورتر باید عوامل دیگری را نیز در نظر بگیرید که در ادامه مطرح می‌شوند. به‌طورکلی اینورترهای تک‌فاز بازه توانی محدودتری نسبت به اینورتر سه‌فاز دارند؛ بنابراین برای توان‌های بالاتر، باید از اینورتر سه‌فاز به سه‌فاز استفاده کنید.
نوع کاربرد: پیش از خرید اینورتر باید نوع کاربرد به‌دقت بررسی شود؛ بر این اساس انواع درایو را در گروه های اینورتر آسانسور، اینورتر جرثقیل، اینورتر برنامه پذیر (PLC داخلی)، اینورتر ضد انفجار، اینورتر IP بالا، اینورتر مخصوص ماشین لباسشویی، اینورتر محیط های آلوده، اینورترهای کاربری عمومی و اینورترهای کاربری سنگین تقسیم بندی می کنند.
جریان موتور در حالت بار کامل: جریان موتور در بار کامل از جمله مهم‌ترین اطلاعاتی است که در هنگام خرید اینورتر باید به آن توجه داشته باشید و معمولاً روی پلاک موتور و کاتالوگ آن درج می‌شود. اگر موتور تحت بار کامل از تمام ظرفیت جریانی درج شده استفاده می‌کند، باید توان اینورتر را یک پله بالاتر از توان موتور انتخاب کنید؛ اما اگر موتور در حالت بار کامل از تمام جریان نامی خود استفاده نکند، توان اینورتر را می‌توانید برابر با توان موتور انتخاب نمایید.
ضریب توان موتور: ضریب توان موتور (Cos φ) عددی بین 0 تا 1 بوده و نشان‌دهنده راندمان موتور است. اگر ضریب توان موتور بالاتر از 0.85 باشد، می‌توانید از اینورترهای هم توان با موتور استفاده کنید؛ اما اگر ضریب توان کمتر از 0.85 باشد باید توان درایو کنترل دور موتور را یک پله بالاتر انتخاب نمایید.
شرایط محیطی: یکی دیگر از عوامل مهم در هنگام خرید اینورتر، شرایط محیطی است. از جمله این شرایط می‌توان به ارتفاع از سطح دریا و میزان گردوغبار و رطوبت اشاره نمود. اینورترها در حالت کلی برای استفاده در ارتفاع 1000 متری از سطح دریا تولید شده‌اند و برای استفاده در مناطق دیگر باید مطابق دستورالعمل سازنده اقدام نمایید. همچنین درجه حفاظتی موتور اینورتر (IP) مشخص‌کننده میزان حفاظت آن در برابر گردوغبار و رطوبت است.
علاوه بر مشخصات فنی گفته شده، برند تولیدکننده اینورتر نیز در انتخاب این دستگاه‌ها تأثیر زیادی دارد. در ادامه برترین برندهای اینورتر موجود در بازار ایران را معرفی می‌کنیم.

بهترین برندهای اینورتر در ایران
شرکت‌های معتبر زیادی در سراسر جهان در زمینه تولید انواع اینورتر صنعتی فعالیت می‌کنند؛ اکثر این برندها در بازار ایران نیز قابل خریداری هستند. از جمله بهترین برندهای اینورتر در ایران می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

اینورتر خارجی:

اینورتر LS (کره جنوبی)
اینورتر iMaster (کره جنوبی)
اینورتر دانفوس (دانمارک)
اینورتر ABB (فنلاند-آلمان)
اینورتر هیوندای (کره جنوبی)
اینورتر اشنایدر (فرانسه)
اینورتر زیمنس (آلمان-چین)
اینورتر تکو (تایوان)
اینورتر اینوت (چین)
اینورتر تتا (چین)
اینورتر ایرانی:

اینورتر پنتاکس
اینورتر سانترنو
اینورتر پرتو صنعت
اینورتر یونیک استنسون
اینورتر زیما
اینورتر کارا درایو
اینورتر ایتیک
اینورتر سهند
قیمت اینورتر
یکی از مهم‌ترین پارامترها در انتخاب و خرید اینورترهای صنعتی، قیمت آن‌ها است. اگرچه قیمت اینورتر در ابتدا هزینه‌ای زیاد و اضافی به نظر می‌رسد، اما به‌خاطر داشته باشید که استفاده از درایوهای کنترل دور موتور در طولانی‌مدت تا حد زیادی از هزینه‌های مربوط به برق می‌کاهد؛ بنا به تجربه برخی از مشتریان کالا صنعتی، راه‌اندازی موتور با اینورتر تا 50% مصرف و هزینه برق را کاهش می‌دهد.

برخی از مهم‌ترین عوامل مؤثر بر قیمت انواع اینورتر عبارت‌اند از:

تک‌فاز یا سه‌فاز
توان اینورتر
نوع کاربری
برند
ویژگی‌های منحصربه‌فرد
خدمات پس از فروش

 

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/331/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1



:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 31
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

دستگاه میکسر بتن که با نام‌های بتونیر، ملات ساز، خلاطه بتن یا میکسر بلوک‌زنی هم شناخته می‌شود، برای مخلوط‌کردن سیمان، شن، ماسه و آب در حجم‌های مختلف به کار می‌رود؛ نیروی لازم برای مخلوط‌کردن این مواد توسط موتور و گیربکس صنعتی تأمین می‌شود.

گیربکس میکسر بتن برای افزایش گشتاور و کاهش سرعت ورودی از موتور به کار می‌رود؛ علاوه بر این گیربکس وظیفه انتقال نیرو به پره‌ها یا دیگ بتن را نیز بر عهده دارد تا شروع به چرخش کنند. گیربکس میکسر بتن برای کار در شرایط محیطی سخت طراحی شده و باید توانایی حفظ عملکرد خود تحت بار و گشتاور بسیار زیاد را داشته باشد.

دستگاه‌های میکسر بتن در انواع مختلفی تولید می‌شوند که هر یک مکانیزم عملکرد خاص خود را دارند؛ هر یک از این دستگاه‌ها نیازمند موتور و گیربکس متناسب هستند. در ادامه به معرفی انواع بتونیر و گیربکس میکسر بتن مناسب آن‌ها می‌پردازیم.

انواع میکسر بتن و گیربکس مناسب آن‌ها
انواع میکسر بتن بر اساس زاویه محور چرخش به دودسته زیر تقسیم‌بندی می‌شوند:

میکسر بتن عمودی
میکسر بتن افقی
میکسر بتن عمودی
میکسرهای عمودی با نام‌های مخلوط‌کن یا دستگاه بلوک‌زنی بتن نیز شناخته می‌شوند و ظرفیت بالاتری نسبت به سایر دستگاه‌های بتونیر دارند. در میکسرهای عمودی می‌توان از انواع گیربکس صنعتی استفاده نمود؛ بهترین گزینه برای این دستگاه‌ها گیربکس هلیکال شفت مستقیم و پس از آن گیربکس خورشیدی است؛ اما باتوجه‌به قیمت بالای این دو گیربکس، می‌توان از گیربکس‌های حلزونی تیپ VF/FC یا MVF/FC نیز به‌عنوان جایگزین استفاده نمود. همچنین برای موتور این همزن‌ها عموماً از الکتروموتور سه‌فاز استفاده می‌شود.

میکسر بتن افقی
میکسرهای بتن افقی خود به دو دسته تقسیم می‌شوند؛ میکسرهای کامیونی و معمولی.

میکسرهای کامیونی ظرفیت بالاتری داشته و از هیدروموتور برای تأمین نیروی اولیه گیربکس استفاده می‌کنند. گیربکس میکسر بتن کامیونی، نوعی گیربکس خورشیدی خاص است که با نام گیربکس طبلی یا درام نیز شناخته می‌شود. میکسرهای معمولی نیز با ظرفیت‌های مختلفی از 120 تا 2000 لیتر تولید می‌شوند. بتونیرهای 120، 140 و 160 لیتری عموماً برای کاربردهای آزمایشگاهی و ظرفیت‌های بالاتر مانند 250، 350، 400، 500، 750، 800، 1000 و 2000 لیتری برای کاربردهای ساختمانی و صنعتی به کار می‌روند.

میکسر بتن افقی معمولاً در مواردی که دسترسی به برق نداشته و نیاز به تولید فوری بتن دارند، به کار می‌رود؛ به همین علت میکسرهای معمولی غالباً از موتور دیزل یا بنزینی برای تأمین نیروی اولیه استفاده می‌کنند. فرایند کاهش دور در این همزن‌ها با استفاده از تسمه و پولی انجام می‌شود.

میکسرهای بتن برای هدف یکسانی به کار می‌روند؛ اما نحوه عملکرد آن‌ها با یکدیگر متفاوت است. در ادامه به بررسی عملکرد این دستگاه‌ها و گیربکس آن‌ها می‌پردازیم.

عملکرد گیربکس میکسر بتن
1) میکسر عمودی:

در میکسرهای عمودی بارگیری مصالح از بالای دیگ انجام می‌گیرد. موتور و گیربکس این همزن‌ها در دو حالت نصب می‌شود:

موتور و گیربکس میکسر بتن در زیر دیگ قرار گرفته و وزن پره‌های همزن مهار شده است.
موتور و گیربکس بالای دیگ قرار گرفته و پره‌های همزن از شفت خروجی گیربکس آویزان هستند؛ باتوجه‌به اینکه هیچ وزنی نباید روی شفت گیربکس اعمال شود، با استفاده از یاتاقان‌بندی خاصی، پره‌های همزن را از کف دیگ بتونیر مهار می‌کنند.
تخلیه مواد در این دستگاه‌ها از طریق دریچه‌ای که کف دیگ تعبیه شده است انجام می‌شود.

2) میکسر افقی:

در میکسرهای افقی معمولی، باتوجه‌به ظرفیت دستگاه بارگیری مصالح به روش‌های مختلفی انجام می‌شود. در همزن‌های که ظرفیت کم‌تری دارند، مواد را به‌صورت دستی درون دیگ می‌ریزند؛ اما در میکسرهایی که ظرفیت بالاتری دارند، مواد به‌وسیله باکت‌های هیدرولیکی یا گیربکسی بارگیری می‌شوند.

انرژی لازم برای چرخش دیگ بتونیر توسط موتور دیزل یا بنزینی تأمین شده و کاهش دور آن به‌وسیله تسمه و پولی انجام می‌گیرد. سرعت چرخش دیگ معمولاً بین 10 تا 20 دور در دقیقه است و بیشتر از آن باعث خراب‌شدن بتن می‌شود. چرخش دیگ بتونیر به سه روش انجام می‌شود که عبارت‌اند از:

دنده کمر: در دیگ دنده کمر، دور دیگ دنده قرار گرفته که با محور گیربکس بتونیر کوپل شده و باعث گردش دیگ می‌شود که معمولاً برای بتونیر با ظرفیت بالای 400 لیتر استفاده می‌شود.
دنده زیر: مکانیزم چرخش دیگ‌های دنده زیر مانند دیگ دنده کمر است با این تفاوت که دنده‌ای زیر دیگ قرار گرفته و با گیربکس بتونیر کوپل می‌شود. این دیگ‌ها برای ظرفیت‌های پایین 120، 250، 350 لیتری کاربرد دارد.
رولیک: برای ظرفیت‌های بالا (از 750 لیتر به بالا) دیگ به همراه رولیک با محور گیربکس بتونیر کوپل می‌شود و دیگ را می‌چرخاند.
در نهایت تخلیه مصالح از دیگ میکسر بتن نیز به دو روش انجام می‌گیرد:

تخلیه دیگ با کمک گیربکس و هندویل (فرمان دستی)
تخلیه دیگ با استفاده از گیربکس و موتور
البته در میکسرهایی که ظرفیت کمتری دارند، ممکن است تخلیه دیگ تنها با استفاده از هندویل انجام گیرد. ولی با افزایش ظرفیت دیگ، وزن آن نیز افزایش‌یافته و نیاز به نیروی بیشتری جهت چرخش دارد؛ به همین علت هندویل را به همراه یک گیربکس به کار می‌برند.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3/1725/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%A8%D8%AA%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%B1-%DB%8C%D8%A7-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B3%D8%B1-%D8%A8%D8%AA%D9%86



:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 35
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

بلبرینگ (بال بِرینگ یا به انگلیسی Ball bearing) نوعی یاتاقان غلتشی توپی است که چرخش تجهیزاتی مانند الکتروموتور را تسهیل میکنند. عناصر غلتان در بلبرینگ ها ساچمه های گرد هستند که باعث کاهش اصطکاک و تماس قطعات میشوند. انواع بلبرینگ میتوانند فشار بار شعاعی و بار محوری را تحمل کنند. در بلبرینگ ها بار از لایه خارجی به گوی ها اعمال و سپس به لایه داخلی منتقل میشود. در ادامه به بررسی بلبرینگ ها و انواع آن میپردازیم.

بلبرینگ

خرید بلبرینگ (راهنمای انتخاب و خرید)
اگر مشخصات بلبرینگ مدنظر خود را مشخص کرده اید؛ کافی است که با استفاده از فیلترهای ایجاد شده در سمت راست، محصول خود را به راحتی پیدا کنید. اگر هم نیاز به اطلاعات فنی دارید کافی است با کارشناسان فروش کالا صنعتی در تماس باشید و مشاوره فنی رایگان دریافت کنید.

برای خرید یک بلبرینگ باید نکاتی رو مورد بررسی قرار داد. برخی از این نکات در ادامه آورده شده اند که عبارت اند از:

نوع بلبرینگ: با توجه به کاربرد دستگاه و بارهایی که به بلبرینگ وارد می شود باید نوع مناسب بلبرینگ انتخاب شود. در ادامه انواع بیرینگ های صنعتی را به همراه کاربرد و ویژگی ها بررسی میکنیم.
ابعاد: بعد از انتخاب نوع بلبرینگ، ابعاد بلبرینگ اهمیت دارد. باید مشخص شود برای دستگاه بلبرینگ با چه ابعادی نظیر قطر داخلی، قطر خارجی و ضخامت نیاز است.
سرعت دوران: بلبرینگ ها برای نیاز برای سرعت دوران بالا طراحی می شوند که با مکانیزم منحصر فردی عمل میکنند. اصطلاحاً به این بلبرینگ ها، بلبرینگ های دور بالا می گویند.
ویژگی خاص: یکی دیگر از عوامل تأثیر گذار بر خرید بلبرینگ، شرایط محیط کار است. برای مثال بعضی اوقات بلبرینگ در محیط های مرطوب کار میکند که در این صورت باید از بلبرینگ های آب بندی شده با آب بند پلاستیکی استفاده کرد.
برند: پس از انتخاب کامل نوع بلبرینگ، ابعاد و مشخصات منحصر به فرد بلبرینگ نوبت به انتخاب برند بلبرینگ می رسد. در بازار ایران بلبرینگ ها در برند ها و با کیفیت های متفاوتی ارائه می شوند.
در بسیاری از مواقع قرار است بلبرینگ جدید خریداری شده و جایگزین بلبرینگ قبلی شود. بر روی تمامی بلبرینگ ها کدی حک شده که تمامی مشخصات گفته شده را در بر میگیرد. با ارائه این کد به کارشناسان فروش کالا صنعتی شما می توانید به راحتی خرید خود را انجام دهید.

انواع بلبرینگ
بلبرینگ‌ها به 4 دسته کلی تقسیم می شوند که عبارت اند از:

بلبرینگ شیار عمیق
بلبرینگ تماس زاویه ای
بلبرینگ خود تنظیم
بلبرینگ کف گرد
هر کدام از این بلبرینگ‌ها دارای ساختار و ویژگی‌های منحصر به فردی هستند که در ادامه به بررسی مختصری از این بلبرینگ‌ها می پردازیم.

بلبرینگ شیار عمیق
بلبرینگ شیار عمیق

 

بیشترین کاربرد میان بلبرینگ‌ها را بلبرینگ شیار عمیق دارد. بلبرینگ شیار عمیق نیاز کمی به نگهداری دارد و در انواع باز (بدون آب بند) و آب بندی شده تولید می شوند. بلبرینگ شیار عمیق به صورت تک ردیفه و دو ردیفه به صورتی طراحی شده اند که می توانند بارهای شعاعی و محوری زیادی را تحمل کنند.

ویژگی ها موارد مصرف بلبرینگ شیار عمیق
ظرفیت و تحمل فشار بار بسیار بالا خودرو و قطعات خودرو (دینام، کولر و فن)
امکان حرکت به یکباره با سرعت زیاد و ایستادن بسیار سریع

بسیاری از صنایع تولیدی و کارخانجات
نصب آسان
صنایع انتقال نیرو
هزینه نگهداری بسیار کم کشاورزی
بلبرینگ تماس زاویه ای
بلبرینگ تماس زاویه اس

در برخی کاربردها مانند نصب عمودی الکتروموتورها به دلیل وجود بار محوری و شعاعی همزمان از بلبرینگ تماس زاویه ای استفاده می شود. بلبرینگ تماس زاویه ای در 3 مدل تک ردیفه، دو ردیفه و چهار نقطه تماسی تولید می شوند که می توانند بارهای شعاعی و محوری را به صورت همزمان تحمل کنند.

ویژگی ها موارد مصرف بلبرینگ تماس زاویه ای
ظرفیت و تحمل فشار بار بسیار بالا پمپ‌های آب صنعتی
امکان حرکت به یکباره با سرعت زیاد و ایستادن بسیار سریع

کمپرسور
نصب آسان
حمل و نقل مواد
هزینه نگهداری بسیار کم انواع موتور الکتریکی
بلبرینگ خود تنظیم
بلبرینگ خود تنظیمچ

ویژگی منحصر به فرد بلبرینگ خود تنظیم، تحمل انواع ناهماهنگی های شفت است. بلبرینگ خود تنظیم با شماره فنی 1 شروع می شود و می تواند بارهای شعاعی بسیار سنگین و بارهای محوری سبک از هر دو طرف را تحمل کند.

ویژگی ها موارد مصرف بلبرینگ خود تنظیم
به حداقل رساندن صدا و لرزش فن‌های صنعتی با سرعت حرکت بالا
تطبیق ناهماهنگی های ثابت و متحرک به صورت خودکار

صنایع غذایی
عملکرد عالی در سرعت های بسیار بالا
صنایع ساخت کاغذ
بار کم صنایع ساخت مواد
بلبرینگ کف گرد
بلبرینگ کفگرد

این سری از بلبرینگ ها می توانند بارهای محوری سنگینی را تحمل کنند و نباید تحت هیچ گونه بار شعاعی قرار بگیرند. بلبرینگ کف گرد در دو سری تک جهته و دو جهته تولید می شود که همانطور که از نام آن ها مشخص است، بلبرینگ کف گرد تک جهته می تواند بارهای محوری را در یک جهت و بلبرینگ کف گرد دو جهته می تواند بارهای محوری را در هر دو جهت تحمل کند.

ویژگی ها موارد مصرف بلبرینگ کف گرد
تعلیق بار در سرعت زاویه ای بالا انواع پمپ های آب صنعتی
پر کردن فضای ایجاد شده بین شیار و پولک بلبرینگ های کف گرد انواع فن های صنعتی
نصب آسان
دستگاه ها و ماشین آلات حمل و نقل
هزینه نگهداری بسیار کم کارخانه های تولید مواد معدنی و سیمان
برندهای بلبرینگ
کالا صنعتی به عنوان بزرگترین فروشگاه آنلاین تجهیزات صنعتی، بلبرینگ در برندهای زیر را تامین و با حذف واسطه به دست مشتریان میرساند.

بلبرینگ skf

بلبرینگ skf از مطرح ترین برندهای تولید کننده انواع بیرینگ در جهان است. شرکت اس کا آف با رفع تمام باگ ها محصولاتی کاملا با کیفیت را روانه بازار میکند. از مهم ترین ویژگی های این برند میتوان به طول عمر بالا و پاسخ به نیازهای تجهیزات صنعتی اشاره کرد. کالا صنعتی ارائه دهنده انواع بلبرینگ skf اصل در ایران است.

بلبرینگ dkfl

کیفیت بلبرینگ dkfl بسیار بالاتر از بیرینگ های چینی است. کالا صنعتی اصالت کالاهای این برند را تضمین میکند. قیمت مناسب، مقاومت بالا در برابر آسیب های مکانیکی و عملکرد مناسب از مهم ترین ویژگی های برند dkfl است.

بلبرینگ کویو

کویو از مهم ترین برندهای تولید کننده انواع بلبرینگ در جهان است که کیفیت محصولاتش با برندهای اروپایی برابری میکند. قیمت مناسب این محصولات از مهم ترین ویژگی های این برند است.

بلبرینگ kg

بلبرینگ kg یکی دیگر از برندهای محبوب در جهان است که کیفیت متریال و مقاومت بلبرینگ در برابر ضربات مکانیکی از مهم ترین اهداف این برند است. کی جی تمام نیازهای سیستم صنعتی شما را رفع میکند.

بلبرینگ fag

بلبرینگ ناچی

بلبرینگ ntn

بارهای وارد شده به بلبرینگ
یکی از فاکتورهای مهم هنگام انتخاب یک بلبرینگ، بارهای وارد شده به بلبرینگ است. انتخاب مناسب بلبرینگ باید بر اساس کاربرد باشد و هر بلبرینگ می تواند بار خاصی را تحمل کند و اگر به نادرستی انتخاب شود، باعث کاهش طول عمر بلبرینگ می شود. همانطور که بالاتر به آن اشاره به طور کلی بارهای وارد شده به بلبرینگ به سه دسته بارهای شعاعی، بارهای محوری و بارهای ترکیبی تقسیم می شوند.

بار های شعاعی: بار های شعاعی به صورت عمود بر بلبرینگ و محور شفت وارد می شود. بار های شعاعی در کاربردهای چرخشی مانند چرخ ماشین، محور ماشین، الکتروموتور ها و گیربکس های معمولی وارد می شوند. در بلبرینگ هایی که تحت بار شعاعی قرار دارند، بار از رینگ داخلی، از طریق عناصر غلتان به رینگ خارجی منتقل می‌شود. بسته به طراحی بلبرینگ و اندازه بار، نیرو بر روی چندین عنصر غلتان به طور همزمان توزیع می شود.

بار شعاعی

بارهای محوری: همانطور که از نام آن ها پیدا است، بار های محوری موازی بر محور شفت وارد می شود. بارهای محوری در چندین بخش مانند محورهای خودرو، موتورهای جت، توربین‌های بادی و سیستم‌های نقاله صنعتی رایج هستند. آنها همچنین در پمپ ها و کمپرسورها و سیستم های اسکرو درایو به دلیل نیروهای اعمال شده توسط سیال، گاز یا حرکت مکانیکی وارد می شوند. بار های محوری از طریق رینگ های بلبرینگ و عناصر غلتان منتقل می شود. در بلبرینگ ها، بار از طریق توپ ‌هایی که موازی محور چرخش هستند، از یک رینگ به رینگ دیگر منتقل می‌شود و ظرفیت بار محوری بالایی را ممکن می‌سازد.

بار محوری

بارهای ترکیبی: منظور از بارهای ترکیبی همانطور که از نام آن ها پیدا است، ترکیبی از بارهای محوری و شعاعی به صورت همزمان است. بهترین بلبرینگ ها برای تحمل این بارها، بلبرینگ های تماس زاویه ای می باشد.

بار ترکیبی

کد فنی بلبرینگ
هر بلبرینگی با یک کد شناخته می شوند. کد فنی بلبرینگ اغلب بر روی تمامی بلبرینگ ها حک شده است. برای بسیاری از مشتریان این سوال پیش می آید که این کد به چه معنا است. کد فنی بلبرینگ نشانگر نوع بلبرینگ، ابعاد بلبرینگ، آب بند بلبرینگ، قفسه بلبرینگ و سایر مشخصات منحصر به فرد بلبرینگ است. در ادامه به بررسی کد فنی بلبرینگ ها با ارائه یک مثال میپردازیم:

 

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/228/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%82%D8%B7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF



:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 43
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

SKF، نامی آشنا در صنعت بلبرینگ، با بیش از 100 سال سابقه درخشان که در بیش از 130 کشور جهان فعالیت دارد. بلبرینگ SKF یکی از محصولات شرکت اس کا فا SKF است که در سال 1907 در شهر یوتبری کشور سوئیس تأسیس شد. این شرکت در زمینه تولید و ساخت انواع بلبرینگ ها، رولبرینگ ها، آب بند ها و سیستم های روانکاری فعالیت دارد. شرکت بلبرینگ SKF یکی از مطرح ترین شرکت ها در دنیا می باشد و از با کیفیت ترین بلبرینگ‌های جهانی است. شرکت SKF در حال حاضر معتبرترین سازنده بلبرینگ در دنیا است و از مقبولیت ویژه ای در بین بلبرینگ سازان برخوردار است. این شرکت بلبرینگ های خود را در طرح های متفاوتی تولید می کند که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت. همچنین برای خرید انواع بلبرینگ های SKF می توانید با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.

بلبرینگ skf

مزایای بلبرینگ SKF؛ چرا بلبرینگ skf بخریم؟
اگر به دنبال خرید بلبرینگ با کیفیت هستید؛ برند skf بهترین انتخاب برای شما است. این برند با سابقه طولانی در تولید انواع بیرینگ بهترین محصولات را در جهان تولید و صادر میکند. در ادامه مهم ترین ویژگی های محصولات این برند را بررسی میکنیم.

عملکرد روان و بی صدا؛ بلبرینگ‌ SKF اصطکاک کمی ایجاد می‌کند، که منجر به عملکرد روان و بی صدا سیستم می‌شود.
طول عمر بالا؛ بلبرینگ‌های SKF برای دوام بالا طراحی شده‌اند و می‌توانند در سخت‌ترین شرایط نیز عملکرد خوب به همراه طول عمر بالا داشته باشند.
عملکرد عالی؛ محصولات SKF به دلیل کیفیت بالای خود شناخته شده‌اند و می‌توانید به عملکرد قابل اعتماد آن‌ها در شرایط کاری سخت اطمینان داشته باشید.

جهت خرید و اطلاع از قیمت بلبرینگ skf اصل میتوانید با کارشناسان فروش کالا صنعتی در تماس باشید.

انواع بلبرینگ SKF
شرکت SKF بلبرینگ های خود را در چهار نوع اصلی طراحی و تولید می‌کند. همچنین علاوه بر این بلبرینگ های اصلی، شرکت SKF بلبرینگ های خاص و سفارشی نیز تولید می کند. انواع بلبرینگ skf ارائه شده در فروشگاه کالا صنعتی به شرح زیر است.

بلبرینگ شیار عمیق SKF
بلبرینگ تماس زاویه ای SKF
بلبرینگ خود تنظیم SKF
بلبرینگ کف گرد SKF
بلبرینگ شیار عمیق SKF
بلبرینگ های شیار عمیق پر مصرف ترین نوع بلبرینگ ها هستند و به آن ها بلبرینگ های همه کاره نیز می گویند. بلبرینگ شیار عمیق SKF اصطکاک کمی دارد و می تواند بارهای شعاعی و محوری را در هر دو جهت تحمل کند. از دیگر مزایای بلبرینگ شیار عمیق SKF می توان به نگهداری کم و نصب راحت آن اشاره کرد. شرکت SKF بلبرینگ های شیار عمیق خود را در چهار سری تولید می کند که باید گفت در بازار ایران بیشتر دو نوع بلبرینگ شیار عمیق SKF سری تک ردیفه و دو ردیفه کاربرد دارد. در ادامه به بررسی انواع بلبرینگ شیار عمیق SKF پرداخته می شود.

1) بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه: این بلبرینگ ها، پرکاربردترین نوع بلبرینگ شیار عمیق SKF است. این بلبرینگ ها در طرح های متفاوتی با آب بند، قفسه، روانکار و ... تولید می شود.

 

بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه

2)بلبرینگ شیار عمیق SKF با شکاف های پرکننده: بلبرینگ شیار عمیق فولادی ضد زنگ برای هنگامی که بلبرینگ در معرض رطوبت و مواد خورنده قرار می گیرد، مناسب است؛ زیرا در برابر خورندگی مقاوم می باشد. این بلبرینگ SKF به صورت آب بندی شده یا باز در دسترس است.

3) بلبرینگ های شیار عمیق تک ردیفی با شکاف های پرکننده: این بلبرینگ SKF دارای یک شیار پرکننده در هر دو رینگ داخلی و خارجی می باشد تا عناصر غلتان بیشتری نسبت به بلبرینگ های شیار عمیق استاندارد در خود جای دهد. بلبرینگ های شیار عمیق تک ردیفی با شکاف های پرکننده حمل بار شعاعی بالاتری دارند؛ ولی ظرفیت حمل بار محوری آن ها محدود است.

بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه با شکاف های پر کننده

4) بلبرینگ شیار عمیق SKF دو ردیفه: بلبرینگ شیار عمیق دو ردیفه در مواقعی مورد استفاده قرار می گیرند که بلبرینگ تک ردیفه ظرفیت تحمل بار را ندارد. این بلبرینگ SKF نسبت به سری تک ردیفه، قطر داخلی و خارجی برابر با ضخامت بیشتر دارد. ظرفیت تحمل بار این بلبرینگ ها قابل توجه است.

بلبرینگ های شیار عمیق دو ردیفه

آب بند بلبرینگ شیار عمیق SKF
با توجه به محیط و عملکرد بلبرینگ شیار عمیق SKF، ممکن است این بلبرینگ ها به صورت آب بندی شده یا باز (بدون آب بند) استفاده شوند. آب بند بلبرینگ شیار عمیق SKF در دو طرح فلزی و پلاستیکی تولید می شود. تصاویر و ویژگی آب بند ها در جدول زیر نشان داده شده است.

آب بند ویژگی ها تصویر
آب بند فلزی (Z, ZZ) جلوگیری از ورود گردوغبار
جلوگیری از خارج شده روان کننده بلبرینگ شیار عمیق اس کا اف
آب بند پلاستیکی ( RS, 2RS) جلوگیری از ورود گرد و غبار
جلوگیری از خارج شده روان کننده
مناسب برای محیط های مرطوب بلبرینگ شیارعمیق Skf
قفسه بلبرینگ شیار عمیق SKF
با توجه به طراحی، اندازه، نوع و کاربرد بلبرینگ شیار عمیق SKF، قفسه ها متفاوت هستند. قفسه بلبرینگ شیار عمیق SKF به صورت فولادی، پلی آمید (فیبری) و برنجی تولید می شوند. نوع قفسه بلبرینگ شیار عمیق SKF در پسوند بلبرینگ ها مشخص است و در صورتی که بلبرینگ پسوند نداشته باشد به این معنا است که قفسه بلبرینگ فولادی است. نوع دو ردیفه بلبرینگ شیار عمیق SKF تنها به قفسه فیبری تولید می شود.

قفسه کد فنی (پسوند) تصویر
قفسه فولادی بدون پسوند قفسه بلبرینگ شیار عمیق
قفسه پلی آمید TN9
TNH
TN9/VG1561 قفسه پلی آمید
قفسه برنجی M
MA
MB قفسه برنجی
روان کننده بلبرینگ شیار عمیق SKF
بلبرینگ SKF سری تک ردیفه شیار عمیق، در صورت آب بندی شده، از سمت کارخانه روانکاری شده اند ولی در صورتی آب بند نداشته باشد نیاز است تا بلبرینگ را با روان کننده مناسب روانکاری کنید. روان کننده هایی که در بلبرینگ های شیار عمیق SKF استفاده می شوند، در جدول زیر آورده شده است.

نوع بلبرینگ شیار عمیق روان کننده (بر اساس اندازه)
D ≤ 10mm 30 < D ≤ 62 mm D > 62 mm
d < 10mm D ≥ 10mm
8،9 LHT23 LT MT47 MT33
0،1،2،3 MT47 MT47 MT47 MT33
بلبرینگ تماس زاویه ای SKF
این بلبرینگ SKF، دارای رینگ های داخلی و خارجی هستند که نسبت به یکدیگر در جهت محور بلبرینگ جا به جا می شوند. این بلبرینگ ها می توانند بارهای شعاعی و محوری را به صورت همزمان تحمل کنند. کد فنی بلبرینگ تماس زاویه ای SKF با عدد 7 شروع می شود و هر چه زاویه تماس در این بلبرینگ SKF افزایش یابد، ظرفیت تحمل بار محوری بالا می رود و با کم شدن زاویه تماس، ظرفیت تحمل بار شعاعی افزایش پیدا می کند. محدود سرعت بلبرینگ تماس زاویه ای SKF متوسط است. در جدول زیر انواع بلبرینگ های تماس زاویه ای SKF به همراه تصویر آن ها آورده شده است و برای کسب اطلاعات کامل راجع به این محصول SKF به صفحه بلبرینگ تماس زاویه ای SKF مراجعه کنید.

نوع بلبرینگ تماس زاویه مزایا تصویر
بلبرینگ تماس زاویه ای تک ردیفه ظرفیت حمل بار بالا
تحمل بارهای محوری و شعاعی همزمان
نصب آسان
تحمل ناهماهنگی شفت بلبرینگ تماس زاویه ای تک ردیفه
بلبرینگ تماس زاویه ای دو ردیفه فضای کمتری نسبت به نصب جفت بلبرینگ تک ردیفه
تحمل بارهای شعاعی و محوری در هر دو جهت
تحمل ناهماهنگی شفت بلبرینگ تماس زاویه ای دو ردیفه
بلبرینگ تماس زاویه ای چهار نقطه تماسی تحمل بارهای محوری در هر دو جهت
اشغال فضای کمتر
ظرفیت حمل بالا
تغییر شکل محدود رینگ داخلی در هنگام قرار گرفتن در معرض نیروهای بالا بلبرینگ تماس زاویه ای چهار نقطه تماسی
بلبرینگ خود تنظیم SKF
بلبرینگ خود تنظیم SKF، این سری از بلبرینگ های دو ردیفه هستند و به دلیل داشتن عناصر غلتان بیشتر، ظرفیت حمل بار بالایی دارند. بلبرینگ خود تنظیم SKF می تواند بار شعاعی بسیار سنگین و بار محوری سبک را از هر دو جهت تحمل کند. بلبرینگ خود تنظیم SKF در سرعت های بالا به خوبی کار میکند و به صورت آب بندی شده یا باز تولید می شوند. بلبرینگ خود تنظیم SKF به صورت کنیک (رینگ داخلی مخروطی) نیز تولید می شوند که این بلبرینگ ها با یک بوش مورد استفاده قرار می گیرند. برای دریافت اطلاعات بیشتر راجع این محصول به صفحه بلبرینگ خود تنظیم SKF مراجعه کنید. همچنین مشخصات بلبرینگ خود تنظیم SKF به صورت خلاصه در جدول زیر بیان شده است:

نوع بلبرینگ خود تنظیم SKF مزایا کاربرد تصویر
بلبرینگ خود تنظیم SKF می توانند انواع ناهماهنگی ها را در خود جای دهند.
سرعت بالا
نگهداری کم
اصطکاک کم
صدای پایین هواکش صنعتی
کشاورزی
جا به جایی مواد بلبرینگ خود تنظیم skf
بلبرینگ کف گرد SKF
این بلبرینگ ها به صورت تک جهته و دو جهته تولید می شوند. طراحی بلبرینگ کف گرد SKF به صورتی است که نباید تحت هیچگونه بارهای شعاعی قرار بگیرند. بلبرینگ کف گرد SKF که برای تحمل بارهای شعاعی طراحی شده اند دارای مزایای بی نظیری مانند نصب آسان، قابلیت تفکیک و تعویض است. برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به این بلبرینگ ها می توانید به صفحه بلبرینگ کف گرد SKF مراجعه کنید.

نوع بلبرینگ کف گرد SKF مشخصات تصویر
بلبرینگ کف گرد تک جهته شامل یک واشر شفت، یک واشر محفظه و مجموعه عناصر غلتان
می تواند بارهای محوری را فقط در یک جهت در خود جای دهد. بلبرینگ کف گرد تک جهته
بلبرینگ کف گرد دو‌جهته شامل یک واشر شفت، دو واشر محفظه و دو مجموعه عناصر غلتان
می تواند بارهای محوری را در هر دو جهت در خود جای دهد. بلبرینگ کف گرد دو جهته
قیمت بلبرینگ SKF
بلبرینگ SKF بهترین کیفیت را میان سایر برند ها دارد. قیمت این بلبرینگ ها با توجه به نوع، طراحی و اندازه آن متفاوت است. یکی از عوامل تاثیر گذار بر قیمت بلبرینگ SKF، ابعاد بلبرینگ است. هرچه ابعاد یک بلبرینگ بزرگتر باشد قیمت آن نیز افزایش پیدا می کند. یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار مهم بر قیمت بلبرینگ SKF، طراحی آن است. با توجه به نوع بلبرینگ SKF ممکن است این بلبرینگ با طراحی خاصی مانند نوع آب بندی یا قفسه متفاوت تولید شوند که با توجه به طراحی آن قیمت متفاوت خواهد بود.
در ادامه لیست مهم ترین عوامل ثابت تاثیر گذار بر قیمت بلبرینگ SKF آورده شده است.

ابعاد فیزیکی
نوع و مشخصات فنی
متریال و جنس بلبرینگ
خرید بلبرینگ SKF
یکی از دغدغه های اصلی مشتریان بلبرینگ SKF، خرید آن است. متاسفانه در بازار ایران بلبرینگ های تقلبی SKF به شدت افزایش پیدا کرده و با قیمت های متفاوتی نیز عرضه می شوند. هنگام خرید بلبرینگ SKF حتما مدنظر داشته باشید از کدام فروشگاه خرید را انجام میدهید. بلبرینگ های تقلبی SKF به راحتی قابل تشخیص نیست و نیاز به تجربه و اطلاعات فنی زیادی است. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد روش های تشخیص بلبرینگ تقلبی، مقاله تشخیص بلبرینگ اصلی از تقلبی را مطالعه کنید. شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگترین تامین کننده انواع قطعات صنعتی به صورت اینترنتی، انواع بلبرینگ و رولبرینگ های SKF را با ضمانت اصالت کالا به مشتریان خود ارائه می دهد. در ادامه به معرفی پارامترهای مهم در هنگام خرید میپردازیم.

بار وارد شده بر بلبرینگ: به صورت کلی بارهای روی بلبرینگ میتواند محوری یا شعاعی باشد؛ که بار محوری موازی با محور چرخش است و بار شعاعی عمود بر محور چرخش وارد میشود.
نوع بلبرینگ SKF: بلبرینگ ها در انواع متنوعی طراحی و تولید میشوند و هر نوع کاربرد و ویژگی های منحصر به فردی دارد. یکی از پرکاربرد ترین نوع بلبرینگ، بلبرینگ های شیار عمیق هستند که قادر به تحمل بارهای ترکیبی یعنی نیمه سنگین شعاعی و محوری هستند.
سرعت گردش و دوران: تولید و طراحی قفسه در بلبرینگ های غلتکی استوانه ای و سوزنی آنها قادر میکند که با سرعت بیشتری نسبت به باقی بلبرینگ ها گردش کنند.
سیستم آب‌بندی در بلبرینگ SKF: جهت اطمینان از عملکرد صحیح بلبرینگ بایستی سیستم آب بندی مناسب انتخاب شود. این سیستم آب‌بندی مانع ورود ناخالصی‌ها مانند گرد و غبار و آب میشود.
قطر داخلی و خارجی بلبرینگ: در شافت هایی که قطر نازکی دارند بایستی از بلبرینگ هایی که قطر کمی دارند استفاده کرد. متداول ترین بلبرینگ های کم قطر شیار عمیق و سوزنی هستند. همچنین برای شافت ها نسبتا قطور رولبرینگ‌های بشکه‌ای، مخروطی و استوانه‌ای استفاده میشوند.
شرایط محیطی: اکثر محیط های کاری دارای آلودگی مانند گرد و غبار هستند. بنابراین باید بلبرینگی را انتخاب کنید که در برابر ضربات و تنش‌های مکانیکی و آلودگی ها مقاوم باشد. بلبرینگ های برند SKF از مقاوم ترین و با کیفیت ترین بلبرینگ‌های موجود در بازار هستند و انتخابی ایده آل محسوب میشوند.
کاتالوگ محصولات SKF
شرکت SKF برای تمامی محصولات خود کاتالوگ طراحی کرده است. در کاتالوگ محصولات SKF هر آنچه در مورد بیرینگ گفته شده است، مربوط به medium load است. پایین تر و بالاتر از این محدوده عمر بیرینگ کاهش پیدا می کند. برای تجهیزاتی با فناوری پیشرفته و سرعت بالا و تجهیزاتی که نیازمند قابلیت اطمینان بالا (رکتور پتروشیمی) هستند، الزاماً باید از گریدهای سطح یک کیفی خریداری کرد. برای آشنایی بیشتر با محصولات و دسترسی دقیق به ابعاد و مشخصات فنی کاتالوگ بلبرینگ SKF را دانلود کنید. همچنین سایت کالا صنعتی تمامی کاتالوگ های محصولات SKF را در سایت قرار داده است. می توانید با مراجعه به محصول دلخواه خود، کاتالوگ آن را مشاهده کنید.

شرکت SKF سالیان سال است که به عنوان برترین شرکت تولید کننده بلبرینگ فعالیت می کند. متأسفانه در بازار امروزی ایران، بلبرینگ های فیک و غیر اصلی SKF بسیار زیاد شده است. تشخیص دادن اصل از فیک بلبرینگ SKF کار بسیار سختی است و نیاز به داشتن مهارت و تجربه بالا می باشد. شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگترین تأمین کننده انواع قطعات صنعتی به صورت اینترنتی در ایران، تمامی بلبرینگ های SKF خود را با ضمانت اصالت کالا به مشتریان ارائه می دهد. شما می توانید برای خرید انواع بلبرینگ های SKF با کارشناسان فروش ما در تماس باشید.

شرکت SKF
شرکت SKF یکی از نشان های تجاری معروف در زمینه تولید بلبرینگ و رولبرینگ صنعتی در جهان است. SKF از سال 1907 یک شرکت پیشرو در زمینه فناوری های نوین بوده است. تفاوت بنیادین محصولات شرکت SKF با سایر برندها، این است که SKF همواره و به طور مداوم به دنبال توسعه فناوری های جدید است. این موضوع سبب شده است که شرکت SKF مشتریان دائمی خود را حفظ نموده و بیشتر کند. ایران یکی از بازارهای هدف برای این برند با کیفیت به حساب می آید. ساخت بلبرینگ SKF ترکیبی از 40 سال تجربه به همراه استفاده از سیستم ها و فن آوری های نوین است.

 

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/326/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%B4%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%B9%D9%85%DB%8C%D9%82/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-skf



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 24
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

مشخصات و پارامترهای گیربکس صنعتی
مشخصات فنی گیربکس صنعتی معمولاً اطلاعاتی است که توسط توسعه‌ دهندگان و سازندگان انواع مختلف گیربکس صنعتی بر روی پلاک گیربکس نصب می‌گردد ارائه می‌شوند تا از این طریق روش‌های صحیح نصب و همچنین پارامترهای استفاده‌ شده در انواع گیربکس در اختیار مصرف‌کنندگان قرار گیرد. همچنین مصرف‌ کنندگان باید به‌ خوبی از اطلاعات و مشخصات فنی لازم برای انتخاب گیربکس صنعتی آگاه باشند تا بهترین انتخاب را داشته باشند. برای آگاهی از آخرین قیمت پمپ کشاورزی با کارشناسان کالا صنعتی در تماس باشید.

این مشخصات و پارامترها عبارتند از: توان ورودی (که عموماً بر حسب کیلووات الکتروموتور بیان می شود)، نسبت تبدیل گیربکس (عموماً در گیربکس هلیکال به صورت دور خروجی مطرح می شود)، نحوه نصب گیربکس، سرویس فاکتور، سایز و دیگر پارامترهای مهم که به مرور به آنها اشاره خواهد شد. سرویس فاکتور گیربکس یکی از پارامترهای مهم و اساسی برای انتخاب است که اغلب نادیده گرفته می شود.

این فاکتور اساسی که به فاکتور خدمت یا عدد سرویس دهی نیز مشهور است، در حقیقت مقداری عددی است که مشخص کننده طریق مصرف، ساعات کارکرد و تعداد استارت و استاپ گیربکس است. اگر بخواهیم به طور ساده در مورد S.F گیربکس صحبت کنیم، میتوان سرویس فکتور را حاصل تقسیم گشتاور خروجی گیربکس به گشتاور مورد نیاز برای تجهیز مصرف کننده است. موسسه AGMA که تقریباً مشهورترین موسسه برای معیارهای اساسی گیربکس به شمار می رود، عدد سرویس فکتور گیربکس را ترکیبی از مشخصات دنده، نوع گیربکس، محاسبات و شاخص های عملکردی گیربکس می داند.

عوامل مهم برای محاسبه سرویس فاکتور گیربکس
برای ساده سازی، بر اساس تجربیات و بازخورد بسیاری از مشتریان گیربکس صنعتی در جهان، سه پارامتر مهم تعریف شده است که بر اساس آنها سرویس فاکتور گیربکس محاسبه خواهد شد. این پارامترها عبارتند از:

ساعت کارکرد: ساعت در روز
نوع بار: سبک (شوک کم) U ، نیمه سنگین M ، سنگین (شوک زیاد) H
تناوب راه اندازی: تعداد راه اندازی در ساعت
حال کافی است که سه پارامتر فوق را برای کاربرد خود بدست آورده و از جدول زیر برای انتخاب SF مناسب استفاده نمایید. در ادامه با یک مثال کاربردی نحوه محاسبه سرویس فاکتور را نمایش خواهیم داد. در برخی مراجع دمای محیط هم به عنوان یک معیار تعیین کننده مطرح شده است که به دلیل اهمیت کمتر از آن صرف نظر خواهیم کرد.

سرویس فکتور گیربکس صنعتی

مثال کاربردی برای انتخاب سرویس فاکتور گیربکس فرض بفرمایید گیربکس هلیکال شافت مستقیم را برای استفاده با یک تجهیز شبیه به پمپ دنده ای میخواهید بر روی شاسی کوپل کنید. این موتور گیربکس به صورت دائم و 8 ساعت در روز کار خواهد کرد. استفاده از موتور گیربکس برای پمپ جزو کارهای کم شوک به حساب می آید و در نتیجه نمودار U نمودار مورد نظر شما خواهد بود. فرض بفرمایید 30 بار در ساعت موتور گیربکس استارت و استاپ خواهد کرد. لذا با توجه به نمودار سرویس فاکتور شما 1.1 خواهد شد. خاطر نشان میکند که سرویس فاکتور یک مقدار بی بعد است.

پمپ دنده ای با موتور گیربکس

اما سایت کالا صنعتی انتخاب سرویس فاکتور را از این نیز ساده تر کرده است و برای کارهایی که حساسیت چندانی ندارد استفاده از جدول زیر توصیه می شود. در این جدول مقدار تقریبی Service Factor نمایش داده شده است.

 

منبع:8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%%85%D9%82%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3/404/%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%81https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%ADB%8C-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA



:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 22
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

لاستیک کوپلینگ قطعه ای مکانیکی است که به منظور اتصال دو شفت به یکدیگر و انتقال قدرت و گشتاور در انواع مختلفی تولید میشود. به بیانی دیگر کوپلینگ های پلاستیکی یا همان لاستیک کوپلینگ به عنوان یک واسطه میان یک شفت متحرک و یک شفت محرک ایفای نقش میکند و از ضربه های مکانیکی به کوپلینگ جلوگیری میکند. این لاستیک کوپلینگ ها به عنوان ضربه گیر نیز عمل می‌کنند و می توانند بارهای لحظه ای را نیز در خود جای دهند. همچنین انواع کوپلینگ ها دارای لاستیک های مختلف با جنس های گوناگون هستند.

خرید لاستیک کوپلینگ (راهنمای انتخاب و خرید)
انتخاب درست و خرید مناسب لاستیک کوپلینگ می‌تواند تأثیر مهمی بر کارایی و عملکرد سیستم‌های مکانیکی و کوپلینگ ها داشته باشد. از این رو، به بررسی نکات مهمی که باید در هنگام خرید لاستیک کوپلینگ در نظر گرفته شوند، می‌پردازیم.

نوع لاستیک کوپلینگ: قبل از خرید لاستیک کوپلینگ، نیاز است که نوع کوپلینگ و همچنین لاستیک کوپلینگ مورد نیاز خود را تعیین کنید. در ادامه این صحفه میتوانید با انواع لاستیک کوپلینگ آشنا شوید.
تحمل به بار و سرعت: مهمترین فاکتور در خرید لاستیک کوپلینگ توانایی آن در تحمل به بار و سرعت کاربری مدنظر است. باید مطمئن شوید که لاستیک کوپلینگ انتخابی توانایی تحمل بار و سرعت مورد نظر شما را دارد.
شرایط محیط کار: شرایط محیط کار لاستیک کوپلینگ نیز نکته مهمی در انتخاب و خرید لاستیک کوپلینگ است. اگر لاستیک کوپلینگ در محیط‌های خاصی مانند محیط‌های شیمیایی یا با دماهای بالا کار خواهد کرد، باید از لاستیک کوپلینگ‌های مقاوم به شرایط مخصوص استفاده کنید.
خاطر نشان است که با رعایت نکات مطرح شده و مشورت با کارشناسان فروش، می‌توانید انتخابی هوشمندانه برای رفع نیازها، و همچنین به بهبود کارایی و کاهش خطرات ناشی از عدم تطابق لاستیک کوپلینگ با سیستم‌های مکانیکی‌تان کمک کنید. همچنین جهت اطلاع از قیمت کوپلینگ و لاستیک کوپلینگ با کارشماسان ما در ارتباط باشید.

انواع لاستیک کوپلینگ
همانطور که گفته شد تمامی کوپلینگ های انعطاف پذیر الاستومری دارای یک عنصر پلاستیکی در ساختار خود هستند. تمامی الاستومر ها دارای یک طول عمر مشخصی هستند و پس مدتی دچار سایش می شوند و نیاز به تعویض دارند. شرکت کالا صنعتی انواع لاستیک کوپلینگ های متفاوت را به مشتریان خود ارائه می دهد که عبارت اند از:

لاستیک کوپلینگ N-EUPEX در دو سری KB و DS
لاستیک کوپلینگ میل پینی یا هالوپین (RUPEX)
لاستیک کوپلینگ روتکس (ROTEX )
لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)
لاستیک کوپلینگ N-EUPEX
لاستیک کوپلینگ

کوپلینگ های N-EUPEX پرکاربردترین نوع کوپلینگ ها هستند. این کوپلینگ ها در دو سری ساده (کوپلینگ KB) و سری DS تولید می شوند. این کوپلینگ ها بر اساس استاندارد شرکت FLENDER با متریال متفاوتی تولید می شوند که در جدول زیر مشاهده می کنید.

جنس سختی محدوده دمایی
N-EUPEX Series
NBR Standard Type ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Electrically Insulating ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Soft ShoreA 65 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Normal low-backlash ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Soft low-backlash ShoreA 65 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Normal low-backlash ShoreA 80 50- تا 80+ درجه سانتی گراد
HNBR high temperature ShoreA 80 10- تا 100+ درجه سانتی گراد
Type N-EUPEX DK
NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
N-EUPEX DS Series
NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
لاستیک کوپلینگ میل پینی یا هالوپین (RUPEX)
لاستیک کوپلینگ میل پینی که اغلب با نام رابر کوپلینگ نیز شناخته می شود با متریال و درجه سختی های متفاوتی تولید می شوند. در جدول زیر انواع متریال و مشخصات آن ها را مشاهده میکنید.

لاستیک کوپلینگ میل پینی

جنس سختی محدوده دمایی
NBR نوع استاندارد 80 Shore A 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR عایق الکتریکی ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR نرم ShoreA 60 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR سخت ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NR برای دمای پایین ShoreA 80 50- تا 50+ درجه سانتی گراد
HNBR برای دمای بالا ShoreA 80 10- تا 100+ درجه سانتی گراد
لاستیک کوپلینگ روتکس (ROTEX )
الاستومر، رابر یا لاستیک کوپلینگ روتکس با توجه به درخواست و نیاز مصرف کننده با متریال های متفاوتی تولید می شوند. لاستیک کوپلینگ روتکس نیاز به بررسی و تعویض دوره ای دارد و در غیر این صورت ممکن است بدون آنکه متوجه شوید، لاستیک دچار فرسودگی شده و دنده های کوپلینگ با یکدیگر جفت شوند و در نتیجه کوپلینگ دچار خرابی شود. مواد سازنده لاستیک کوپلینگ روتکس در جدول زیر آورده شده است.
لاستیک کوپلینگ روتکس

جنس سختی محدوده دمایی
(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR 92 Shore A 50- تا 120+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان) PUR ShoreA 92 50- تا 90+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR ShoreA 98 50- تا 120+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان) PUR ShoreA 98 30- تا 90+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR ShoreA 64 50- تا 120+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان) PUR ShoreA 64 30- تا 110+ درجه سانتی گراد
لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)
لاستیک کوپلینگ ستاره ای بر اساس نیاز مصرف کننده، می توانند با مواد متفاوتی تولید شوند. معمولاً لاستیک کوپلینگ HRC از جنس پلی پروپیلن می باشد. لاستیک کوپلینگ ستاره ای معمولاً برای دمای بین -50 تا +50 درجه سانتی گراد مناسب است. لاستیک کوپلینگ ستاره ای HRC برای سایزهای زیر تولید می شود و در کالا صنعتی موجود است.

سایز لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)
65
85
105
125
145
175
215
275
لاستیک کوپلینگ روتکس

شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگ‌ترین تأمین کننده اینترنتی کالاهای صنعتی در کشور، لاستیک انواع کوپلینگ های صنعتی را برای مشتریان خود تأمین می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش کالا صنعتی در ارتباط باشید.

قیمت لاستیک کوپلینگ
یکی از نکات مهم هنگام خرید لاستیک کوپلینگ، قیمت آن است. قیمت لاستیک تحت تاثیر عوامل متعددی قرار دارد که انتخاب آن بستگی به نیاز های کاربری دارد. در ادامه به بررسی مهم ترین عوامل موثر بر قیمت لاستیک کوپلینگ خواهیم پرداخت:

نوع کوپلینگ: اولین مورد در قیمت لاستیک کوپلینگ این است که لاستیک چه کوپلینگی مدنظر است. قیمت لاستیک کوپلینگ ها با یکدیگر تفاوت دارند.
جنس متریال در ساخت لاستیک کوپلینگ: یکی از عوامل اصلی در تعیین قیمت لاستیک کوپلینگ، نوع متریال استفاده شده در ساخت آن است. لاستیک کوپلینگ‌ها معمولاً از موادی مانند پلی‌یورتان، نئوپرن، نایلون، و پلی‌استر ساخته می‌شوند. هر کدام از این مواد خواص مکانیکی و مقاومتی مختلفی دارند و در نتیجه، هزینه تولید و قیمت نهایی لاستیک کوپلینگ تحت تأثیر انتخاب متریال و مصالح قرار می‌گیرد.
اندازه و ابعاد لاستیک کوپلینگ: ابعاد لاستیک کوپلینگ نیز تأثیر مهمی بر قیمت آن دارد. لاستیک کوپلینگ‌های بزرگ‌تر و قطر بزرگتر معمولاً هزینه بیشتری دارند. همچنین، تعداد و اندازه شکل‌های داخلی و خارجی لاستیک نیز بر قیمت لاستیک کوپلینگ تأثیرگذار است.
مقاومت به شرایط محیطی: لاستیک کوپلینگ‌ها باید در شرایط محیطی مختلف عملکرد مناسبی داشته باشند. مقاومت به عوامل محیطی مانند حرارت، رطوبت، آلودگی های شیمیایی و UV می‌تواند هزینه تولید را افزایش دهد. برای محیط‌های ویژه نیاز به لاستیک کوپلینگ‌های خاص با مواد و پوشش‌های خاص داریم که به مراتب قیمت آن‌ها بیشتر است.

سایت کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : جمعه 14 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

لاستیک کوپلینگ قطعه ای مکانیکی است که به منظور اتصال دو شفت به یکدیگر و انتقال قدرت و گشتاور در انواع مختلفی تولید میشود. به بیانی دیگر کوپلینگ های پلاستیکی یا همان لاستیک کوپلینگ به عنوان یک واسطه میان یک شفت متحرک و یک شفت محرک ایفای نقش میکند و از ضربه های مکانیکی به کوپلینگ جلوگیری میکند. این لاستیک کوپلینگ ها به عنوان ضربه گیر نیز عمل می‌کنند و می توانند بارهای لحظه ای را نیز در خود جای دهند. همچنین انواع کوپلینگ ها دارای لاستیک های مختلف با جنس های گوناگون هستند.

خرید لاستیک کوپلینگ (راهنمای انتخاب و خرید)
انتخاب درست و خرید مناسب لاستیک کوپلینگ می‌تواند تأثیر مهمی بر کارایی و عملکرد سیستم‌های مکانیکی و کوپلینگ ها داشته باشد. از این رو، به بررسی نکات مهمی که باید در هنگام خرید لاستیک کوپلینگ در نظر گرفته شوند، می‌پردازیم.

نوع لاستیک کوپلینگ: قبل از خرید لاستیک کوپلینگ، نیاز است که نوع کوپلینگ و همچنین لاستیک کوپلینگ مورد نیاز خود را تعیین کنید. در ادامه این صحفه میتوانید با انواع لاستیک کوپلینگ آشنا شوید.
تحمل به بار و سرعت: مهمترین فاکتور در خرید لاستیک کوپلینگ توانایی آن در تحمل به بار و سرعت کاربری مدنظر است. باید مطمئن شوید که لاستیک کوپلینگ انتخابی توانایی تحمل بار و سرعت مورد نظر شما را دارد.
شرایط محیط کار: شرایط محیط کار لاستیک کوپلینگ نیز نکته مهمی در انتخاب و خرید لاستیک کوپلینگ است. اگر لاستیک کوپلینگ در محیط‌های خاصی مانند محیط‌های شیمیایی یا با دماهای بالا کار خواهد کرد، باید از لاستیک کوپلینگ‌های مقاوم به شرایط مخصوص استفاده کنید.
خاطر نشان است که با رعایت نکات مطرح شده و مشورت با کارشناسان فروش، می‌توانید انتخابی هوشمندانه برای رفع نیازها، و همچنین به بهبود کارایی و کاهش خطرات ناشی از عدم تطابق لاستیک کوپلینگ با سیستم‌های مکانیکی‌تان کمک کنید. همچنین جهت اطلاع از قیمت کوپلینگ و لاستیک کوپلینگ با کارشماسان ما در ارتباط باشید.

انواع لاستیک کوپلینگ
همانطور که گفته شد تمامی کوپلینگ های انعطاف پذیر الاستومری دارای یک عنصر پلاستیکی در ساختار خود هستند. تمامی الاستومر ها دارای یک طول عمر مشخصی هستند و پس مدتی دچار سایش می شوند و نیاز به تعویض دارند. شرکت کالا صنعتی انواع لاستیک کوپلینگ های متفاوت را به مشتریان خود ارائه می دهد که عبارت اند از:

لاستیک کوپلینگ N-EUPEX در دو سری KB و DS
لاستیک کوپلینگ میل پینی یا هالوپین (RUPEX)
لاستیک کوپلینگ روتکس (ROTEX )
لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)
لاستیک کوپلینگ N-EUPEX
لاستیک کوپلینگ

کوپلینگ های N-EUPEX پرکاربردترین نوع کوپلینگ ها هستند. این کوپلینگ ها در دو سری ساده (کوپلینگ KB) و سری DS تولید می شوند. این کوپلینگ ها بر اساس استاندارد شرکت FLENDER با متریال متفاوتی تولید می شوند که در جدول زیر مشاهده می کنید.

جنس سختی محدوده دمایی
N-EUPEX Series
NBR Standard Type ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Electrically Insulating ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Soft ShoreA 65 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Normal low-backlash ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Soft low-backlash ShoreA 65 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Normal low-backlash ShoreA 80 50- تا 80+ درجه سانتی گراد
HNBR high temperature ShoreA 80 10- تا 100+ درجه سانتی گراد
Type N-EUPEX DK
NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
N-EUPEX DS Series
NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
لاستیک کوپلینگ میل پینی یا هالوپین (RUPEX)
لاستیک کوپلینگ میل پینی که اغلب با نام رابر کوپلینگ نیز شناخته می شود با متریال و درجه سختی های متفاوتی تولید می شوند. در جدول زیر انواع متریال و مشخصات آن ها را مشاهده میکنید.

لاستیک کوپلینگ میل پینی

جنس سختی محدوده دمایی
NBR نوع استاندارد 80 Shore A 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR عایق الکتریکی ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR نرم ShoreA 60 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR سخت ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NR برای دمای پایین ShoreA 80 50- تا 50+ درجه سانتی گراد
HNBR برای دمای بالا ShoreA 80 10- تا 100+ درجه سانتی گراد
لاستیک کوپلینگ روتکس (ROTEX )
الاستومر، رابر یا لاستیک کوپلینگ روتکس با توجه به درخواست و نیاز مصرف کننده با متریال های متفاوتی تولید می شوند. لاستیک کوپلینگ روتکس نیاز به بررسی و تعویض دوره ای دارد و در غیر این صورت ممکن است بدون آنکه متوجه شوید، لاستیک دچار فرسودگی شده و دنده های کوپلینگ با یکدیگر جفت شوند و در نتیجه کوپلینگ دچار خرابی شود. مواد سازنده لاستیک کوپلینگ روتکس در جدول زیر آورده شده است.
لاستیک کوپلینگ روتکس

جنس سختی محدوده دمایی
(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR 92 Shore A 50- تا 120+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان) PUR ShoreA 92 50- تا 90+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR ShoreA 98 50- تا 120+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان) PUR ShoreA 98 30- تا 90+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR ShoreA 64 50- تا 120+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان) PUR ShoreA 64 30- تا 110+ درجه سانتی گراد
لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)
لاستیک کوپلینگ ستاره ای بر اساس نیاز مصرف کننده، می توانند با مواد متفاوتی تولید شوند. معمولاً لاستیک کوپلینگ HRC از جنس پلی پروپیلن می باشد. لاستیک کوپلینگ ستاره ای معمولاً برای دمای بین -50 تا +50 درجه سانتی گراد مناسب است. لاستیک کوپلینگ ستاره ای HRC برای سایزهای زیر تولید می شود و در کالا صنعتی موجود است.

سایز لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)
65
85
105
125
145
175
215
275
لاستیک کوپلینگ روتکس

شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگ‌ترین تأمین کننده اینترنتی کالاهای صنعتی در کشور، لاستیک انواع کوپلینگ های صنعتی را برای مشتریان خود تأمین می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش کالا صنعتی در ارتباط باشید.

قیمت لاستیک کوپلینگ
یکی از نکات مهم هنگام خرید لاستیک کوپلینگ، قیمت آن است. قیمت لاستیک تحت تاثیر عوامل متعددی قرار دارد که انتخاب آن بستگی به نیاز های کاربری دارد. در ادامه به بررسی مهم ترین عوامل موثر بر قیمت لاستیک کوپلینگ خواهیم پرداخت:

نوع کوپلینگ: اولین مورد در قیمت لاستیک کوپلینگ این است که لاستیک چه کوپلینگی مدنظر است. قیمت لاستیک کوپلینگ ها با یکدیگر تفاوت دارند.
جنس متریال در ساخت لاستیک کوپلینگ: یکی از عوامل اصلی در تعیین قیمت لاستیک کوپلینگ، نوع متریال استفاده شده در ساخت آن است. لاستیک کوپلینگ‌ها معمولاً از موادی مانند پلی‌یورتان، نئوپرن، نایلون، و پلی‌استر ساخته می‌شوند. هر کدام از این مواد خواص مکانیکی و مقاومتی مختلفی دارند و در نتیجه، هزینه تولید و قیمت نهایی لاستیک کوپلینگ تحت تأثیر انتخاب متریال و مصالح قرار می‌گیرد.
اندازه و ابعاد لاستیک کوپلینگ: ابعاد لاستیک کوپلینگ نیز تأثیر مهمی بر قیمت آن دارد. لاستیک کوپلینگ‌های بزرگ‌تر و قطر بزرگتر معمولاً هزینه بیشتری دارند. همچنین، تعداد و اندازه شکل‌های داخلی و خارجی لاستیک نیز بر قیمت لاستیک کوپلینگ تأثیرگذار است.
مقاومت به شرایط محیطی: لاستیک کوپلینگ‌ها باید در شرایط محیطی مختلف عملکرد مناسبی داشته باشند. مقاومت به عوامل محیطی مانند حرارت، رطوبت، آلودگی های شیمیایی و UV می‌تواند هزینه تولید را افزایش دهد. برای محیط‌های ویژه نیاز به لاستیک کوپلینگ‌های خاص با مواد و پوشش‌های خاص داریم که به مراتب قیمت آن‌ها بیشتر است.

سایت کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 27
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : جمعه 14 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس شافت مستقیم چیست؟
گیربکس شافت مستقیم، به نوعی از گیربکس‌های صنعتی گفته می‌شود که محور ورودی و خروجی آن‌ها در یک راستا باشند؛ در میان صنعتگران، منظور از گیربکس شافت مستقیم، گیربکس هلیکال شافت مستقیم است. این نوع گیربکس‌ هلیکال از 2 تا 3 زوج دنده هلیکال (مارپیچ) تشکیل شده و به‌منظور انتقال نیرو و گشتاور در طیف وسیعی از کاربردهای صنعتی از جمله صنایع غذایی، فولاد، سیمان و … استفاده می‌شود.

گیربکس شافت مستقیم

گیربکس‌های شافت مستقیم، قابل‌استفاده با توان‌های مختلف الکتروموتور بوده و بازه نسبت تبدیل و دور خروجی گسترده‌ای دارند. همچنین به دلیل درگیری تدریجی دنده‌ها، گیربکس‌های هلیکال شفت مستقیم بازدهی بالاتر و لرزش کمتری دارند. دو شرکت پیشرو در این زمینه، SEW و VEM آلمان هستند؛ کیفیت بالا و طراحی کاربردی این دو گیربکس، باعث شده تا اکثر تولیدکنندگان گیربکس، محصولات خود را مشابه گیربکس‌های این دو شرکت طراحی کنند. گیربکس‌های شافت مستقیم ایرانی نیز به روش مهندسی معکوس این دو برند طراحی و تولید می‌شوند.

مزایای گیربکس شافت مستقیم

از جمله مزایای گیربکس شافت مستقیم می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

راندمان بالا: گیربکس شفت مستقیم به دلیل درگیری تدریجی چرخ‌دنده‌ها، راندمان بسیار بالایی دارد و بیش از 80 درصد قدرت ورودی را به خروجی تبدیل می‌کند.
لرزش و صدای کم: این گیربکس‌ها با توجه به سطح تماس بیشتر چرخ‌دنده‌ها، لرزش و صدای بسیار کمی در حین کار دارند.
طول عمر بالا: گیربکس شافت مستقیم تحمل بار و گشتاور بالایی دارد؛ دندانه‌های مورب هلیکال فولادی ، تماس سطحی بیشتری با هم دارند و بار را به‌صورت یکنواخت توزیع می‌کنند. همچنین طول عمر این گیربکس به دلیل توزیع بار مناسب و طراحی دندانه‌ها بیشتر از سایر گیربکس‌های صنعتی است.
محدوده نسبت تبدیل گسترده: گیربکس هلیکال شافت مستقیم با نسبت تبدیل‌های متنوعی به‌صورت تک، دو و سه استیج تولید می‌شوند و در اکثر کاربردهای صنعتی قابل‌ استفاده هستند.
کاربرد گیربکس شفت مستقیم

کاربرد گیربکس شفت مستقیم طیف وسیعی از صنایع، تولیدی‌ها، تجهیزات جابه‌جایی مواد، معادن و غیره را در بر می‌گیرد. برخی از کاربردهای رایج گیربکس‌های شفت مستقیم عبارت‌اند از:

نوار نقاله
الواتور
میکسر و همزن صنعتی
پمپ‌ها و کمپرسورها
صنایع نساجی
دستگاه‌های بسته‌بندی
صنایع سیمان
صنایع فولاد
صنایع سیم و کابل
در ادامه به معرفی و بررسی انواع گیربکس شافت مستقیم می‌پردازیم.

انواع گیربکس شافت مستقیم
انواع گیربکس شافت مستقیم

اکثر گیربکس‌های شافت مستقیم از نظر ظاهری مشابه دو برند SEW و VEM هستند؛ علاوه بر شکل ظاهری، این گیربکس‌ها را می‌توان بر اساس نوع خروجی (نحوه نصب) نیز به دو دسته زیر تقسیم‌بندی کرد:

گیربکس شافت مستقیم پایه‌دار
گیربکس شافت مستقیم فلنج‌دار
همه انواع گیربکس شفت مستقیم را می‌توان با ورودی هالوشفت، سالیدشفت یا کوپل مستقیم موتور گیربکس سفارش داد؛ اما خروجی این گیربکس‌ها فقط از نوع سالیدشفت است.

گیربکس هلیکال شافت مستقیم طرح VEM
گیربکس‌ هلیکال شافت مستقیم طرح VEM را با سه نوع ورودی می‌توان سفارش داد: هالوشفت، سالید شفت و کوپل مستقیم موتور و گیربکس صنعتی. در روش کوپل مستقیم، شفت موتور تراش خورده و کوچک‌تر می‌شود و با استفاده از یک دنده سرشافتی با چرخ‌دنده گیربکس درگیر می‌شود؛ در این روش نیازی به فلنج برای اتصال موتور به گیربکس نیست و از طریق یک دری واسطه این دو دستگاه را به هم متصل می‌کنند. خروجی این گیربکس‌ها می‌تواند به‌صورت پایه‌دار یا فلنج دار باشد. علاوه بر این می‌توان دو گیربکس هلیکال مستقیم را به‌صورت مرکب نیز خریداری نمود.

گیربکس هلیکال شفت مستقیم طرح vem

شرکت‌های تولیدکننده گیربکس، قطعات گیربکس هلیکال شافت مستقیم طرح VEM را نیز تولید می‌کنند تا در صورت خرابی دنده‌ها، نیازی به تعویض کل گیربکس نباشد. گیربکس‌های هلیکال طرح VEM، دارای دو جفت دنده هلیکال هستند. هنگام خرابی یکی از دنده‌ها، پیشنهاد می‌شود که جفت دنده را باهم تعویض نمایید؛ زیرا باعث طول عمر بالاتر و تثبیت لقی و بازدهی گیربکس در حد استاندارد می‌گردد. لازم به ذکر است، اگر دنده از برندی غیر از برند گیربکس خریداری می‌شود، تعویض جفت‌دنده‌ها الزامی است؛ زیرا دنده‌های برندهای مختلف با یکدیگر سازگاری ندارند و جفت‌دنده باید از یک برند باشند. گیربکس‌های هلیکال شافت مستقیم طرح VEM با توان و دور خروجی مختلفی تولید می‌شود که در جدول زیر مشاهده می‌کنید: (توان‌ موتور قابل‌استفاده با هر سایز، متناسب با نسبت تبدیل و یا دور خروجی انتخاب می‌شود.)

تیپ قطر شافت خروجی (mm) محدوده توان (KW) محدوده دور خروجی (rpm) وزن الکتروگیربکس (Kg)
ZG1 یا G1 28 0.37 ~ 0.75 40 ~ 200 19 ~ 22
ZG2 یا G2 32 0.37 ~ 3 25 ~ 450 25 ~ 40
ZG3 یا G3 48 1.1 ~ 5.5 20 ~ 450 49 ~ 76
ZG4 یا G4 60 1.5 ~ 7.5 20 ~ 480 88 ~ 120
ZG5 یا G5 75 3 ~ 15 16 ~ 430 155 ~ 210
ZG6 یا G6 90 4 ~ 30 20 ~ 230 224 ~ 435
ZG7 یا G7 100 11 ~ 45 20 ~ 200 380 ~ 590
گیربکس هلیکال شافت مستقیم طرح SEW
شرکت SEW پس از چند سال، طراحی به‌روزتر و کارآمدتری از گیربکس‌های شفت مستقیم ارائه داد که محدوده توان، نسبت تبدیل و دور خروجی گسترده‌تری را پوشش می‌دهند. برخی از ویژگی‌های گیربکس هلیکال شافت مستقیم طرح SEW عبارت‌اند از:

گیربکس هلیکال شفت مستقیم طرح sew

تیپ گیربکس بیشترین گشتاور خروجی (Nm) نسبت تبدیل (i) نسبت تبدیل در کاهنده‌های چند مرحله‌ای
سری RX (تک مرحله‌ای)
سایز: 57 / 67 / 77 / 87 / 97 / 107 69 - 830
1.30 - 8.65

-
سری R (دو و سه مرحله کاهش)
سایز: 07 / 17 / 27 / 37 / 47 / 57 / 67 / 77 / 87 / 97 / 107 / 137 / 147 / 167 50 - 18000
(به همراه Backlash کاهش یافته)
3.21 - 289.74

90 - 27001

سری RM (دو و سه مرحله کاهش)
سایز: 57 / 67 / 77 / 87 / 97 / 107 / 137 / 147 / 167
450 - 18000

4.29 - 289.74

134 - 27001
گیربکس‌ شافت مستقیم SEW در انواع پایه‌دار، فلنج دار، با ورودی هالو شفت و دو سر شافت تولید می‌شوند. گیربکس هلیکال شافت مستقیم سری RM، بعد از فلنج خروجی دارای یک گلویی با چند بلبرینگ خاص هستند که به مهار بار شعاعی کمک می‌کند.

موتور گیربکس شافت مستقیم
تولید موتور گیربکس شافت مستقیم (الکتروگیربکس) به دو روش انجام می‌گیرد؛ کوپل مستقیم با دنده سرشافتی یا اتصال موتور با گیربکس به وسیله فلنج. موتور گیربکس‌های شافت مستقیم طرح VEM، در حالت‌کلی به روش کوپل مستقیم با دنده سرشافتی تولید می‌شوند؛ اما در صورت سفارش مشتری، امکان تولید گیربکس هالوشفت و اتصال موتور با فلنج نیز وجود دارد. برای کوپل مستقیم الکتروگیربکس، موتور به کارخانه تولیدکننده گیربکس ارسال شده و شفت موتور را به وسیله یک دنده سرشافتی با گیربکس کوپل می‌کنند؛ پس از کوپل‌شدن موتور با گیربکس، هر دو دستگاه را رنگ می‌کنند.

موتور گیربکس‌های شفت مستقیم طرح SEW به دو دسته تقسیم می‌شوند. در برخی از آن‌ها ورودی گیربکس از نوع هالوشفت بوده و اتصال موتور با گیربکس به‌وسیله فلنج انجام می‌گیرد و برخی دیگر موتور و گیربکس به وسیله دنده سرشافتی باهم متصل می‌شوند. برندهای پارس گرجی و پولادین پارت از فلنج برای اتصال استفاده می‌کنند و سایر برندها از جمله SEW، ایلماز، ایماک و گیربکس شریف اصفهان از روش کوپل مستقیم استفاده می‌کنند.

برندهای گیربکس شفت مستقیم

البته روش‌های دیگری مانند استفاده از کوپلینگ، تسمه و پولی و دنده و زنجیر نیز برای اتصال موتور گیربکس شافت مستقیم به کار می‌رود.

موتور گیربکس شافت مستقیم موتوژن
شرکت موتوژن یکی از برندهای معتبر و شناخته شده در زمینه تولید الکتروموتور ایرانی است که محصولات خود را مطابق با استانداردهای روز جهانی تولید و عرضه می نماید. انواع الکتروموتور موتوژن امکان تولید سفارشی با توجه به نیاز مشتریان را داشته و قطعات و لوازم جانبی این موتورها به راحتی در دسترس هستند. با توجه‌به کیفیت بالای موتورهای این شرکت، امکان تولید موتور گیربکس شافت مستقیم موتوژن با گیربکس‌های شریف، شاکرین، پارس گرجی و پولادین پارت وجود دارد. برای ثبت سفارش موتور گیربکس شافت مستقیم موتوژن با کارشناسان کالا صنعتی در تماس باشید.

خرید گیربکس هلیکال شافت مستقیم
برندهای گیربکس شافت مستقیم

وب‌سایت کالا صنعتی نماینده رسمی اکثر برندهای گیربکس شافت مستقیم ایرانی و عاملیت فروش و تأمین‌کننده گیربکس شافت مستقیم خارجی است. انواع برندهای گیربکس شفت مستقیم قابل ارائه در کالا صنعتی عبارت‌اند از:

گیربکس شافت مستقیم ایرانی:

گیربکس شریف
گیربکس پولادین پارت
گیربکس پارس گرجی
گیربکس شاکرین
گیربکس‌های شافت مستقیم اروپایی:

گیربکس SEW آلمان
گیربکس SITI ایتالیا
گیربکس ایلماز ترکیه
گیربکس iMAK
علاوه بر این، در صورت سفارش مشتری، انواع گیربکس شافت مستقیم چینی نیز تأمین و به سراسر کشور ارسال می‌شود.

هنگام خرید گیربکس هلیکال شافت مستقیم باید عوامل مختلفی را در نظر بگیرید؛ از جمله:

توان ورودی: توان ورودی، یکی از فاکتورهای اصلی در انتخاب گیربکس و الکتروموتور مناسب است. اگر پیش از خرید گیربکس، الکتروموتور را تهیه کرده‌اید، حتماً برای انتخاب سایز مناسب گیربکس با کارشناسان ما در تماس باشید و از مشاوره فنی رایگان این مجموعه بهره‌مند شوید.
نسبت تبدیل و دور خروجی: سرعت یا دور خروجی گیربکس نیز باید متناسب با مشخصات مورد نیاز کاربرد انتخاب شود. برای دستیابی به یک سرعت مشخص باید با توجه به سرعت ورودی موتور، نسبت تبدیل خاصی را انتخاب کنید.
شرایط کاری: شرایط کاری و محیط استفاده گیربکس، تأثیر زیادی در راندمان و نحوه عملکرد دستگاه دارند؛ پیش از خرید گیربکس هلیکال شافت مستقیم، عوامل محیطی مانند دما، رطوبت، گرد و غبار و عوامل دیگری مانند سیکل کاری، شوک‌های اولیه و نوع کاربرد (سبک یا سنگین) را ارزیابی کنید و سپس با مشورت افراد متخصص گیربکس مناسب را خریداری نمایید.
تعمیر و نگهداری گیربکس: گیربکس‌های صنعتی برای حفظ کارایی و عملکرد خود نیازمند تعمیر و نگهداری دوره‌ای هستند؛ برای آگاهی از اقدامات لازم در این خصوص می‌توانید به بخش مقالات وب‌سایت کالا صنعتی مراجعه نمایید.
نحوه نصب گیربکس: نحوه نصب گیربکس‌های هلیکال شافت مستقیم به دو حالت پایه‌دار و فلنج دار بوده و با توجه به نیاز، می‌توانید یکی از این دو نوع را سفارش دهید.
خرید الکتروگیربکس شافت مستقیم
اکثر کارخانه‌های تولیدکننده گیربکس شافت مستقیم، برای رفاه بیشتر مشتریان، گیربکس‌های خود را به‌ صورت کوپل شده با الکتروموتور مناسب عرضه می‌کنند که به آن موتور گیربکس یا الکتروگیربکس نیز می‌گویند. با خرید الکتروگیربکس شافت مستقیم دیگر نگرانی بابت اتصال موتور به گیربکس و تناسب آن‌ها وجود ندارد و با اطمینان خاطر بیشتری می‌توانید از این محصولات استفاده نمایید.

دو تیپ مطرح در زمینه تولید گیربکس هلیکال شافت مستقیم، گیربکس VEM و گیربکس SEW هستند؛ بیشتر گیربکس‌های شفت مستقیم ایرانی نیز به روش مهندسی معکوس بر اساس این دو تیپ طراحی و تولید می‌شوند. در وب‌سایت کالا صنعتی علاوه بر خرید گیربکس SEW آلمان می‌توانید محصولات ایرانی مشابه آن را نیز خریداری نمایید همچنین میتوانید سایر برندهای گیربکس صنعتی را از مجموعه ما استعلام بگیرید.

قیمت گیربکس شافت مستقیم
عوامل مختلفی بر قیمت گیربکس شافت مستقیم تأثیر دارند؛ از جمله این عوامل عبارت‌اند از:

برند گیربکس: گیربکس شافت مستقیم برندهای معتبر و شناخته شده ایرانی و جهانی، قیمت بالاتری نسبت به گیربکس‌های کم‌تر شناخته شده دارند. علاوه بر این گیربکس‌های خارجی به دلیل اینکه به قیمت روز جهانی بر حسب دلار خریداری و وارد می‌شوند، قیمت بیشتری نسبت به گیربکس‌های ایرانی دارند.
سایز گیربکس: هر چه سایز گیربکس بزرگ‌تر می‌شود، ظرفیت تحمل بار آن افزایش می‌یابد؛ در نتیجه قیمت گیربکس‌های شافت مستقیم بزرگ‌تر نیز افزایش می‌یابد.
نحوه نصب: گیربکس‌های شافت مستقیم فلنج دار قیمت بیشتری نسبت به گیربکس مستقیم پایه‌دار دارند. همچنین نحوه نصب موتور و گیربکس نیز بر قیمت آن اثرگذار است؛ گیربکس‌های ورودی هالو بیشترین قیمت و پس از آن گیربکس‌های دو سر شافت و در نهایت کوپل مستقیم موتور گیربکس کمترین قیمت را دارد.
لیست قیمت موتور گیربکس شافت مستقیم
وب‌سایت کالا صنعتی نمایندگی رسمی گیربکس شریف و پولادین پارت و همچنین عاملیت فروش گیربکس شاکرین اصفهان و پارس گرجی است؛ و گیربکس‌های شفت مستقیم این برندها را می‌توانید با قیمت نمایندگی و خدمات پس از فروش هر شرکت خریداری نمایید. علاوه بر این، گیربکس‌های SEW، ایلماز و گیربکس SITI ایتالیا را نیز می‌توانید از این وب‌سایت خریداری نمایید. برای دریافت لیست قیمت موتور گیربکس شافت مستقیم با کارشناسان ما در تماس باشید.

تعمیر گیربکس شافت مستقیم
در ادامه برخی از ایرادات رایج، علت آن‌ها و روش‌های تعمیر گیربکس شافت مستقیم را شرح می‌دهیم:

صدا و لرزش غیرعادی: صدا و لرزش غیرعادی گیربکس در حین کار می‌تواند در اثر نصب نادرست یا آسیب دیدگی اتصالات، خار، بلبرینگ‌ها، چرخ‌دنده و یا وجود یک جسم خارجی در گیربکس باشد. برای رفع این مشکل باید تمامی اتصالات را مجدداً بررسی و محکم نموده و در صورت نیاز قطعات داخلی گیربکس را تعویض نمایید. همچنین ممکن است نیاز به تخلیه گیربکس، شستشوی پوسته و روانکاری مجدد آن داشته باشید.
نشت روغن: نشت روغن نشان‌دهنده شل‌شدن درپوش روغن، زیاد بودن میزان روغن، خرابی درپوش روغن و کاسه‌نمدها است. برای رفع این مشکل ابتدا درپوش روغن و کاسه‌نمدها را بررسی کنید؛ سطح روغن باید تا علامت مشخص شده در داخل پوسته باشد. همچنین در صورت نیاز کاسه‌نمدها و واشرها را تعویض نمایید.
حرارت بالا: اگر گیربکس بیش از حد داغ می‌شود، احتمالاً بار زیادی روی آن است، سطح روغن کمتر از حد نیاز است و یا روانکار استفاده شده مناسب نیست. علاوه بر این، نصب اشتباه گیربکس و قطعات آن نیز می‌تواند عامل حرارت بالای گیربکس در حین کار باشد. برای تعمیر گیربکس شافت مستقیم ابتدا سطح و کیفیت روغن را بررسی نموده و سپس مشخصات فنی گیربکس را با میزان بار و نیازهای کاربرد تطبیق دهید؛ درصورتی‌که گیربکس برای کاربرد موردنظر مناسب نباشد باید آن را تعویض نمایید. در نهایت نحوه نصب بلبرینگ‌ها، شفت و دنده‌ها را نیز بررسی نموده و از درست بودن آن اطمینان حاصل نمایید. همچنین اگر بلبرینگ‌ها بیش از حد داغ می‌شوند، به‌احتمال زیاد، بار شعاعی روی آن‌ها بیش از حد استاندارد است.
خرابی چرخ‌دنده‌ها، پوسته و شافت گیربکس: در صورت وجود اضافه‌بار روی گیربکس، آلودگی روغن یا نامناسب‌بودن آن، دمای زیاد محیط و برخی عوامل دیگر چرخ‌دنده‌ها آسیب می‌بینند؛ برای رفع این مشکل باید بار اضافه را کم کرده و یا روغن موجود در گیربکس را با یک روغن مناسب تعویض نمایید. در صورتی‌که آسیب‌دیدگی چرخ‌دنده‌ها جدی است باید آن‌ها را تعویض نمایید. اگر پوسته یا شافت گیربکس دچار شکستگی یا ترک‌خوردگی شده است احتمالاً گیربکس پاسخگوی نیازهای کاربرد نیست و باید تعویض شود.
چرخش یا نچرخیدن شافت گیربکس: اگر شافت ورودی و خروجی گیربکس نمی‌چرخد، احتمالاً بلبرینگ‌ها و یاتاقان‌ها دچار آسیب شده‌اند. برای رفع این مشکل باید بلبرینگ‌ها را تعویض نموده، گیربکس را شستشو داده و مجدداً روغن‌کاری نمایید. اگر پس از چرخش شفت ورودی یا خروجی تا چند درجه، هنوز دنده‌ها باهم درگیر نشده‌اند، نشانه سایش دنده و بالارفتن میزان لقی و کاهش راندمان گیربکس است.
کاتالوگ گیربکس شفت مستقیم
کاتالوگ گیربکس، بهترین مرجع برای بررسی مشخصات فنی، ابعاد، الزامات تعمیر و نگهداری و سایر اطلاعات مرتبط با این گیربکس‌ها است؛ در ادامه لینک کاتالوگ برندهای مختلف گیربکس شفت مستقیم برای دانلود در اختیار شما قرار داده‌ شده‌ است.

منبع:
:: بازدید از این مطلب : 20

|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : جمعه 14 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

راز سوختن اینورتر
با رعایت کردن چند نکته ساده به راحتی می توان از سوختن کنترل دور جلوگیری نمود. راز سوختن اینورتر در همین چند نکته ساده خلاصه می شود. بسیاری اوقات در کارخانجات مشاهده میشود که اینورتر در موقعیت نامناسبی نصب شده است. همین موقعیت نامناسب راز سوختن اینورتر است. چرا که در آن مکان تهویه اینورتر به خوبی انجام نمی گردد. شرایط محیطی غلط قطعاً آسیب جدی به اینورتر خواهد رساند.

اکثر کسانی که اینورتر را نصب می‌کنند به موارد درج شده در کتابچه راهنمای نصب اینورتر توجه نمی کنند در صورتی که راز سوختن اینورتر در همین نکات ابتدایی لحاظ شده در منوال اینورتر است. انتخاب تجهیز غلط ،مونتاژ نادرست و درجه IP نامناسب برای تابلو اینورتر آسیب جدی به تجهیزات برقی می رساند.

عوامل سوختن اینورتر
تهویه اینورتر
مسیر خنک کاری اینورتر
فن های اینورتر
تهویه اینورتر
فن ها و سیستم تهویه اینورتر اولین جایی است که باعث صدمه دیدن اینورتر خواهد شد همان طور که در کلیپ تصویری پایین صفحه مشاهده می‌شود یک اینورتر امرون دیده می‌شود که به جهت عدم رعایت اصول ابتدایی نصب و راه اندازی اینورتر ،تا مرز سوختن پیشرفته است.

مسیر خنک کاری اینورتر
جمع شدن تدریجی الیاف در مسیر جابجایی هوا و گیر نمودن آن در لابلای هیت سینک های خنک کاری به تدریج باعث مسدود شدن مسیر طبیعی جابجایی هوا و خنک کاری اینورتر می گردد و ادامه این روند دومین راز سوختن اینورتر را برملا خواهد نمود.

فن های اینورتر
اگر موقعیت نصب و مکان راه اندازی اینورتر به درستی انتخاب نشود و شرایط محیطی که اینورتر در آن قرار گرفته است آلوده و دارای گرد و غبار باشد، پس از گذشت مدت زمانی کوتاه مسیر طبیعی جابجایی هوای داخل اینورتر مسدود شده و نهایتاً فن ها متوقف می‌شوند. روند متوقف شدن اینورتر آسیب جدی به اینورتر را به دنبال خواهد داشت و چنانچه تنظیمات مربوط به دمای بالا در اینورتر به درستی تنظیم نشده باشد. قطعاً سومین راز سوختن اینورتر نیز آشکار خواهد شد. تمامی نکات گفته شده در مورد راز سوختن اینورتر در کلیپ تصویری زیر به صورت عملی نمایش داده شده است.



نتیجه گیری

اگر بخواهیم راز سوختن اینورتر را به طور خیلی خلاصه عنوان کنیم باید اینچنین گفت :

انتخاب آی پی مناسب برای تابلو و اینورتر خریداری شده مطابق کتابچه راهنما
انتخاب مکان مناسب جهت برقراری تهویه اصولی
تنظیم پارامترهای اینورتر مطابق شرایط محیطی
سرویس و باد گرفتن مرتب و دوره ای فن ها و مسیر جابجایی هوا در اینورتر
رعایت موارد عنوان شده ما را در استفاده بهینه و طولانی مدت از اینورتر بهره مند خواهد ساخت. تمامی اینورترهای موجود در کالاصنعتی دارای شرایط اصولی جهت نصب و راه اندازی در شرایط مختلف است. تمامی استانداردها در این باره در کتابچه راهنمای اینورترها موجود است. همچنین تمامی اینورترهای ارائه شده از لحظه خرید دارای گارانتی دوازده الی بیست و چهار ماهه مطابق پیوست واحد پشتیبانی کننده هستند.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/463/%D8%B1%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D9%88%D8%AE%D8%AA%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1



:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

با استفاده از تکنولوژی الکترونیک صنعتی مدرن و فناوری پیشرفته ریزپردازنده، AC اینورتر دلتا قادر به کنترل کارآمد سرعت موتور، بهبود اتوماسیون ماشین و صرفه جویی در انرژی است. سری VFD موتورهای AC Delta با استفاده از موقعیت قوی ما در فناوری الکترونیک صنعتی، به سرعت تکامل یافته است. هر سری از اینورتر دلتا برای برآوردن نیازهای خاصی طراحی شده است. اینورتر دلتا سرعت و گشتاور را به طور دقیق کنترل می کنند، بار را به آرامی کنترل می کنند و چندین حالت کنترل و پیکربندی سفارشی را ارائه می دهند. خط تولید AC اینورتر دلتا طیف کاملی از فناوری های کنترل الکتروموتور را ارائه می دهد و در طیف وسیعی از صنایع برای افزایش و بهبود اتوماسیون ماشین استفاده می شود.

انواع اینورتر درایو دلتا
برند درایو اینورتر دلتا برای حل مشکل و پاسخ به تمام نیازها به طراحی و تولید انواع متنوع و مختلف اینورتر میپردازد. در ادامه به معرفی اجمالی لیست مهم ترین مدل های درایو اینورتر دلتا مپردازیم.

اینورتر دلتا سری VFD-L
اینورتر دلتا سری VFD-EL
اینورتر دلتا سری VFD-M
اینورتر دلتا سری VFD-B
اینورتر دلتا سری VFD-C200
اینورتر دلتا سری VFD-C2000
اینورتر دلتا سری VFD-CP2000
اینورتر دلتا سری VFD-CH2000
درایو اینورتر دلتا سری L
اینورتر دلتا سری ال

این درایو اقتصادی به طور خاص برای کاربردهایی کم توان با فیلتر EMI داخلی طراحی شده است تا به طور موثر تداخل الکترومغناطیسی را کاهش داده و مطابق با دستورالعمل CE EMI باشد.

اینورتر VFD-L دلتا
کاربرد ویژگی
برش چوب ساده اینورتر تک فاز (برق ورودی سه فاز ندارد)
تسمه نقاله رنج ولتاژی 115 ولت تا 220 ولت
دستگاه کشش سیم و غیره اینورتر سبک کار و اقتصادی
فرکانس خروجی تا 120 هرتز
درایو اینورتر دلتا سری EL
اینورتر دلتا سری ای ال

سری VFD-EL اینورتر دلتا ، درایو چند منظوره نسل جدید است. دارای فیلتر EMI ، سوئیچ RFI ، اشتراک آسان گذرگاه DC برای نصب در کنار هم ، تشخیص جریان دقیق ، حفاظت از اضافه بار و صفحه کلید داخلی است.

درایو اینورتر دلتا سری VFD-EL
کاربرد ویژگی ها
پمپ و فن کوچک اینورتر تک فاز
دستگاه دمیدن 220 ولت
تسمه نقاله از 400 وات تا 2.2 کیلو وات
تجهیزات ساده پردازش DIY فرکانس خروجی تا 600 هرتز
محصولات پیشنهادی: کنترلر PLC
اینورتر دلتا سری M
اینورتر دلتا سری ام

درایو دلتا سری M دارای حالت کنترل برداری بدون حسگر است. طراحی جمع و جور برای کاربردهای اسب بخار کوچک و متوسط ایده آل است. درایو دلتا سری M به گونه ای طراحی شده است که عملکردی بسیار کم صدا داشته باشد و شامل چندین فناوری نوآورانه است که تداخل را کاهش می دهد.

اینورتر دلتا سری VFD-M
کاربرد ویژگی ها
ماشین بسته بندی؛ دستگاه کوفته؛ تردمیل ؛ فن کنترل دما تک فاز و اینورتر سه فاز
رطوبت برای کشاورزی و آبدهی ؛ مخلوط کن برای پردازش مواد غذایی ؛ ماشین سنگ زنی؛ دستگاه حفاری؛ تراش هیدرولیک با اندازه کوچک تک فاز از 400 وات تا 2.2 کیلو وات
آسانسور ؛ تجهیزات پوشش ؛ دستگاه فرز سایز کوچک ؛ بازوی ربات ماشین تزریق (گیره) سه فاز از 0.75 کیلو وات تا 7.5 کیلو وات (از یک اسب تا ده اسب)
دستگاه چوب (دستگاه چوبی دو طرفه)؛ دستگاه خم کن لبه ، کشسان فرکانس خروجی تا 400 هرتز
درایو اینورتر دلتا سری B
اینورتر دلتا سری ب

این AC درایو دارای کنترل حلقه باز و بسته بدون حسگر می باشد. اینورتر دلتا سری VFD-B برای ارائه گشتاور ثابت ، دارای کنترل بردار حلقه باز و بسته است. شرکت دلتا فرکانس خروجی اختیاری تا 2000 Hz با سرعت بالا را ارائه می دهد که می تواند به درخواست مشتری در کارخانه برنامه ریزی شود.

درایو اینورتر دلتا VFD-B
کاربرد ویژگی
تهویه مطبوع ساختمان های بزرگ، درایو جرثقیل و گردان مناسب کاربرد های گشتاور ثابت و متغیر
ماشین حکاکی چوب، ماشین لباسشویی، دستگاه بافندگی دایره ای و تخت تکفاز از یک اسب تا ده اسب
دستگاه پانچ، دستگاه های پرس عمودی، دستگاه ماکارونی سه فاز از یک اسب تا صد اسب
سیستم های تصفیه فاضلاب، کمپرسور، آسانسور، پله برقی، دستگاه چوبی چهار طرفه و غیره فرکانس خروجی تا 600 هرتز
محصولات پیشنهادی: فروش اینورتر ABB
اینورتر دلتا سری C200
اینورتر دلتا سری سی200

سری VFD-C200 از اینورتر دلتا یک میکرو درایو کنترل بردار هوشمند است که حالت های کنترل همه کاره برای موتورها را ارائه می دهد و شامل توابع PLC داخلی با ظرفیت تا 5000 مرحله است. برای کاربردهای محیطی سخت با طراحی حرارتی قوی و ضد گرد و غبار که محافظت جامعی را ارائه می دهد ، مناسب است.

اینورتر دلتا مدل VFD-C200
کاربرد ویژگی
ماشین آلات بسته بندی مواد غذایی دارای مد های کنترلی مختلف
نقاله ها پشتیبانی شبکه CANOPEN
ماشین آلات نساجی دارای PLC داخلی
ماشین آلات نجاری تکفاز نیم اسب تا سه اسب
فن ها سه فاز یک اسب تا ده اسب
پمپ ها فرکانس خروجی تا 600 هرتز
درایو سنگین کار و کم کار
درایو کنترل دور دلتا سری C2000
اینورتر دلتا سری سی 2000

سری C2000 Plus از اینورتر دلتا دارای عملکرد دقیق سرعت ، گشتاور و کنترل موقعیت است که برای موتورهای سنسور صنعتی و سنکرون / ناهمزمان بدون سنسور مناسب است. با ظرفیت اضافه بار بیشتر ، محدوده توان سری C2000 Plus می تواند تا 560 کیلو وات برسد و بهترین عملکرد و ثبات را برای انواع کاربردهای گشتاور سنگین و ثابت ، مانند تولید ، پردازش ، صنایع غذایی ، صنایع شیمیایی ، فلز فرآوری ، لاستیک و پلاستیک ، شهرداری و زیرساخت و سایر صنایع فراهم می کند.

درایو اینورتر سری VFD-C2000
کاربرد ویژگی
دستگاه های اکسترودر، جرثقیل های پل اینورتر پر قدرت با قابلیت های زیاد
آسیاب های لاستیکی، سیستم های بلند کردن مرحله از 0.75 کیلو وات تا 450 کیلو وات
ماشین های قالب گیری تزریقی، همزن های الکترومغناطیسی مناسب کاربرد های سبک و سنگین
دستگاه های خم لوله دارای PLC داخلی
سیستم های انتقال قابلیت ارائه سه مد گشتاور، سرعت و موقعیت
ماشین های سیم پیچ، کوره های مقاوم در برابر شیشه قابلیت پشتیبانی از سرو موتور
اینورتر دلتا سری CP2000
اینورتر دلتا سری سی پی 2000

CP2000 به طور خاص برای برنامه هایی مانند دمنده هوا ، پمپ ها و درایوهای HVAC طراحی شده است و کنترل هوشمند PID آن بیشترین کارایی را ارائه می دهد. کنترل بردار بدون حسگر (SVC) پاسخ به موقع به افزایش / کاهش گشتاور بار ارائه می دهد که نیازهای مشتری را برای تغییرات بار برآورده می کند در حالی که عملکرد موتور را افزایش می دهد. حالت V/F در محیط گشتاور متغیر برای تنظیم مناسب ولتاژ ورودی و دستیابی به بیشترین عملکرد کلی استفاده می شود. این عملکرد به ویژه در برنامه های پمپ و فن مفید است. همچنین این سری از اینورتر دلتا شامل عملکردهای اضافی برای عملکرد و حفاظت در محیط های بار متغیر ، مانند شروع پرواز ، شتاب / کاهش سرعت خودکار ، راه اندازی مجدد لحظه ای قدرت ، تنظیم خودکار و موارد دیگر است. سری CP2000 از اینورتر دلتا بهترین راه حل صرفه جویی در انرژی را برای برنامه های شما ارائه می دهد.

اینورتر دلتا مدل VFD-CP2000
کاربرد ویژگی
پمپ های با جابجایی ثابت (رفع جریان و زمان ثابت) مخصوص فن و پمپ
اتوماسیون ساختمان، اتوماسیون کارخانه دارای پارامترهای ویژه بوستر پمپ
درایوهای HVAC دارای PLC داخلی
پمپ های خنک کننده قابلیت پارامتردهی 8 موتور به صورت همزمان
برجهای خنک کننده و کاربردهای کلی موتور
محصولات پیشنهادی: قیمت درایو آگر
قیمت اینورتر دلتا
اینورترها به دلیل عملکرد کنترلی و حساسیت و دقت بالایی که در کار دارند، معمولا از دیگر دستگاه های برقی دارای قیمت بالاتری هستند. همچنین اینورترهای خارجی به دلیل شرایط اقتصادی و سیاسی حاکم بر جامعه و نوسانات قیمت دلار، با قیمت بالاتری وارد ایران میشوند. اما در تعیین قیمت اینورتر دلتا عوامل زیادی تاثیرگذار هستند در ادامه به مهم ترین عوامل ثابت تاثیرگذار بر قیمت اینورتر را می پردازیم.

توان اینورتر دلتا
ولتاژهای ورودی و خروجی
جنس بدنه و مقاومت در برابر شرایط محیطی
امکانات و آپشن های جدید
برای استعلام قیمت بروز اینورترهای دلتا و مشاوره رایگان فنی و بازرگانی با کارشناسان کالا صنعتی در تماس باشید.

خرید درایو دلتا
به دلیل عملکرد خاص اینورتر، انتخاب درست اینورتر تأثیر بسزایی بر بهره‌وری سیستم‌های برقی و کارخانه ها دارد. در هنگام انتخاب و خرید اینورتر دلتا بایستی پارامترهای مهمی را رعایت کنید تا بهترین انتخاب را از بین انواع متنوع اینورتر دلتا داشته باشید. این پارامترها به شرح زیر هستند.
کاربری سنگین کار یا سبک کار
نوع و اندازه ولتاژ ورودی و خروجی
ابعاد بار (دستگاه متصل به اینورتر) و ابعاد محل نصب
توانایی در ذخیره جریان و انرژی الکتریکی در اینورتر

همچنین کالا صنعتی با ارائه خدمات مشاوره فنی رایگان قبل خرید اینورتر دلتا به شما در انتخاب گزینه بهتر کمک میکند. با کارشناسان کالا صنعتی در تماس باشید.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/1169/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D9%84%D8%AA%D8%A7



:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

افزایش ناگهانی جریان و شوک مکانیکی بالا، از جمله مشکلات رایج در هنگام راه‌اندازی و استفاده از الکتروموتور سه‌فاز است. یکی از راه‌های جلوگیری از این مشکلات، استفاده از مدار ستاره مثلث است. در مدار ستاره مثلث با تایمر، سه کنتاکتور با نام‌های کنتاکتور اصلی، ستاره و در نهایت مثلث، یک تایمر، رله اضافه‌بار و دو کلید برای استارت و استاپ در مدار موتور قرار می‌گیرند.

در هنگام راه‌اندازی، کنتاکتورهای ستاره و اصلی (نرمال) روشن شده و موتور با جریان پایین راه‌اندازی می‌گردد. پس از این که موتور به سرعت نامی رسید، کنتاکتور ستاره توسط تایمر از مدار خارج شده و کنتاکتور مثلث روشن می‌شود. درصورتی‌که کنتاکتورهای ستاره و مثلث به‌صورت هم‌زمان متصل شوند، در آن‌ها اتصال کوتاه سه‌فاز رخ‌داده و به همین علت از تایمر برای ایجاد وقفه بین اتصال کنتاکتور ستاره و مثلث استفاده می‌شود. مدت‌زمان جابه‌جایی بین این دو کنتاکتور باتوجه‌به توان موتور و میزان بار آن تنظیم می‌شود؛ بااین‌حال، این تغییر باید به سرعت و با رعایت نکات ایمنی انجام شود.

در این مقاله با انواع روش‌های سربندی ترمینال موتور آشنا شده و سپس به بررسی نحوه عملکرد مدار ستاره مثلث با تایمر، طریقه نصب تایمر و مزایا و معایب این مدار می‌پردازیم.

آشنایی با سربندی ستاره مثلث
هر الکتروموتور سه‌فاز از سه کلاف سیم‌پیچ تشکیل شده که دو سر هر کلاف از تخته کلمپ ترمینال موتور برای اتصال به برق سه‌فاز بیرون آمده است؛ در نتیجه در تخته کلمپ هر موتور سه‌فاز 6 پایانه با نام‌های U1,V1,W1,U2,V2,W2 مشاهده می‌شود.

ترمینال های هم‌نام، ابتدا و انتهای یک کلاف هستند؛ به‌عنوان‌مثال U1 و U2. درصورتی‌که نام ترمینال ها مشخص نباشد می‌توانید از مولتی‌متر برای تشخیص ابتدا و انتهای یک کلاف استفاده نمایید. در مقاله سربندی موتور سه‌فاز و نحوه تشخیص آن به طور کامل درباره این موضوع توضیح داده‌ایم.

ترمینال با سربندی ستاره مثلث

محاسبه جریان در حالت ستاره مثلث
در سربندی ستاره ولتاژ و جریان خط (دو سر کلاف) رادیکال سه برابر کمتر از ولتاژ و جریان فاز است. به همین علت، گشتاور راه‌اندازی در سربندی ستاره نیز ⅓ گشتاور نامی موتور است. معمولاً سربندی ستاره برای راه‌اندازی نرم موتور و جلوگیری از جریان هجومی در هنگام راه‌اندازی استفاده می‌شود. پس از اینکه موتور به سرعت نامی خود رسید، برای دستیابی به حداکثر گشتاور اتصالات را به حالت مثلث تغییر می‌دهند. از آنجایی‌که تغییر اتصالات نیازمند توقف و خاموش‌شدن کامل موتور است، با استفاده از کنتاکتور ابتدا موتور را در حالت ستاره راه‌اندازی و سپس اتصالات را به مثلث تغییر می‌دهند.

در تصویر زیر وضعیت تخته کلمپ موتور را برای حالت‌های ستاره، مثلث و ستاره مثلث مشاهده می‌کنید.

وضعیت ترمینال موتور در سربندی های مختلف

نحوه عملکرد مدار ستاره مثلث با تایمر
مدار ستاره مثلث با تایمر شامل اجزای زیر می‌شود:

کنتاکتورها (اصلی، ستاره و مثلث)
تایمر
رله اضافه‌بار حرارتی سه‌فاز
فیوز یا کلید اتوماتیک برای مدار اصلی
فیوز یا کلید اتوماتیک برای مدار فرمان
کلیدهای کنترل فشاری
ولتاژ ورودی از هر فاز توسط یک فیوز جداگانه و یا همگی توسط یک کلید اصلی به کنتاکتور اصلی منتقل می‌شود. کنتاکتور اصلی به‌وسیله یک تایمر به کنتاکتور ستاره و مثلث و همچنین کلید حفاظت موتوری (رله اضافه‌بار حرارتی) متصل شده است.

علاوه بر این، جریان به‌وسیله یک فیوز یا کلید اتوماتیک جداگانه به مدار فرمان کنتاکتورها و رله اضافه‌بار وصل می‌شود؛ در این مسیر دو کلید ON و OFF برای روشن یا خاموش‌کردن دستی الکتروموتور نیز تعبیه می‌شود. پس از اتصال کلید اصلی و استارت موتور، ابتدا کنتاکتور اصلی و ستاره در مدار موتور قرار گرفته و پس از رسیدن به دور نامی، کنتاکتور ستاره باز و کنتاکتور مثلث بسته می‌شود تا موتور با توان نامی خود کار کند.

طریقه نصب تایمر ستاره مثلث
مدار ستاره مثلث با تایمر به دو بخش قدرت و فرمان تقسیم می‌شود. در تصویر زیر به‌صورت شماتیک، مدار قدرت ستاره مثلث با تایمر را مشاهده می‌کنید:

مدار قدرت ستاره مثلث با تایمر

همچنین دیاگرام مدار فرمان ستاره مثلث اتوماتیک با تایمر را در تصویر زیر می‌بینید:

مدار فرمان ستاره مثلث با تایمر

در نهایت طریقه نصب تایمر ستاره مثلث برای مدار فرمان و قدرت را می‌توانید در تصویر زیر مشاهده کنید:

شماتیک مدار ستاره مثلث با تایمر

*راهنمای تصاویر:

L1,L2,L3: خطوط سه‌فاز
N و E : نول و ارت
CB/MCB/MCCB: کلیدهای اصلی مدار
T: تایمر
K1/K2/K3: کنتاکتورها
O/L: رله اضافه‌بار حرارتی
NO: نرمال اوپن
NC: نرمال کلوز
K1/NO: بوبین نگه دارنده کنتاکتور (نرمال اوپن - به طور معمول باز)
روش های تعیین زمان ستاره مثلث
برای تعیین زمان تغییر وضعیت ستاره به مثلث به طور کلی چهار راه وجود دارد:

روش تاکومتر – کرنومتر
استفاده از محاسبات ریاضی
روش تایمر – آمپر
روش سنتی
روش تاکومتر – کرنومتر
در این روش موتور را در حالت ستاره استارت کرده و با تاکومتر سرعت شفت موتور را اندازه گیری می کنیم؛ همزمان با کرنومتر زمان رسیدن به 75 تا 80 درصد دور نامی را اندازه میگیریم. زمانی که طی مدت رسیدن به 75 تا 80 درصد دور نامی در کرنومتر ثبت میگردد زمان تغییر حالت ستاره به مثلث می باشد.

استفاده از محاسبات ریاضی
روش دیگری که برای مشخص کردن زمان ستاره مثلث میتوان استفاده کرد استفاده از رابطه زیر است:

T=4+2√P

که در این رابطه P توان بر حسب کیلووات است. براساس این رابطه می توان برای یک الکتروموتور 22 کیلووات داریم:

T=4+2×√22=13.38

یعنی برای یک موتور 22 کیلووات حدود 13 ثانیه زمان لازم است تا دور موتور تا 75 تا 80 درصد مقدار نامی آن برسد تا از ستاره به مثلث انتقال حالت یابد.

روش تایمر – آمپر
در این روش هم نیاز است به وسیله ی یک تایمر زمان رسیدن جریان موتور به مقدار ثابت در حالت ستاره را اندازه گیری کنید و این زمان را میتوانید به عنوان زمان ستاره مثلث در نظر بگیرید.

روش سنتی
در این روش افراد به کمک تجربه و گوش دادن به صدای دور موتور به طور تقریبی دور نامی الکتروموتور را تشخیص داده و زمان رسیدن به 75 تا 80 درصد دور نامی را اندازه گرفته و روی تایمر تنظیم می کنند.

نتیجه‌گیری

به‌طورکلی 6 روش رایج راه‌اندازی الکتروموتور عبارت‌اند از:

راه‌اندازی مستقیم
استفاده از درایوهای کنترل دور (اینورتر)
راه‌اندازی با سافت استارتر
روش ستاره مثلث
راه‌اندازی با اتوترانسفورماتور
راه‌اندازی با اضافه‌کردن مقاومت
راه‌اندازی ستاره مثلث شامل چندین روش دیگر می‌شود که راه‌اندازی به روش ستاره مثلث با تایمر یکی از رایج‌ترین انواع آن به شمار می‌رود. نصب قطعات و سیم‌کشی در این روش نیازمند تسلط به دانش فنی و تجربه کافی در این زمینه است؛ بنابراین پیشنهاد می‌کنیم، حتماً از افراد ماهر در زمینه برق، برای نصب و راه‌اندازی تجهیزات خود کمک بگیرید. همچنین اگر نیاز به راهنمایی بیشتر در زمینه انتخاب قطعات و خرید آن‌ها دارید، کارشناسان کالا صنعتی آماده ارائه مشاوره فنی رایگان به شما عزیزان هستند؛ با ما در ارتباط باشید.

منبع:kalasanati.com/اخبار-و-مقالات/مقالات-الکتروموتور/1657/مشخص-کردن-زمان-ستاره-مثلث



:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

پمپ شناور چیست؟
یکی از مشکلاتی که کشاورز با آن دست و پنجه نرم می کند، مشکل نبود آب و یا کاهش بارندگی است. پمپ تک شناور کشاورزی وصنعتی یکی از ابزارهایی است که در این مواقع به کمک کشاورز می آید. کاهش بارندگی و نبود آب کافی، کشاورزان را به فکر استفاده از منابع آب های زیرزمینی وادار کرده است.

انواع پمپ شناور
پمپ شناور تک فاز
پمپ شناور سه فاز
امروزه به پمپ های تک فاز همان پمپ تک شناور کشاورزی و صنعتی نیز گفته می شود. همچنین بسیاری از مناطق تحت پوشش آب سد ها نیستند و کشاورزان باید به فکر یک منبع آب کافی برای خود باشند.

علاوه بر بحث کشاورزی، بسیاری از مناطق مسکونی، صنعتی یا تجاری به یک منبع آب کافی نیاز دارند.به همین دلیل امروزه برای استخراج آب های زیر زمینی و آب چاه ها، از انواع پمپ های شناور استفاده می کنند.

بسیاری از مناطق صنعتی و کشاورزی که در خارج شهر ها تاسیس شده اند، از پمپ تک شناور جهت تامین آب مورد نیاز بهره می برند. پمپ تک شناور کشاورزی و صنعتی یکی از انواع پمپ های پرطرفدار است که جهت ذخیره آب در منبع های مخصوص از آن استفاده می کنند. امروزه به دلیل تنوع در محصول، در کارخانه ها و شرکت ها متناسب با هدف و نوع کار از انواع پمپ تک شناور صنعتی استفاده می کنند. پمپ ها نقش بسیار مهمی در زندگی روزمره ما ایفا می کنند.

محصولات پیشنهادی:خرید پمپ لجن کش
پمپ تک شنور

طرز کار پمپ تک شناور کشاورزی و صنعتی
جهت افزایش بازدهی و سرعت حرکت آب، اغلب از انواع برندهای پمپ تک شناور کشاورزی و صنعتی استفاده می کنند. اساس کار پمپ های شناور به این گونه است که ابتدا آب یا سیال مورد نظر وارد قسمت ورودی پمپ می شود و به واسطه توربین و یا به اصطلاح الکتروموتور، سرعت در گردش آن افزایش پیدا می کند. لذا گردش الکتروموتور، پمپ را بر حرکت در می آورد و سیال را با سرعت بسیار بالا به سمت خروجی هدایت می کند. دو قسمت الکتروموتور و پمپ همواره درون چاهی که پر از آب است قرار می گیرند. وقتی آب درون الکتروموتور نفوذ می کند، باعث روانکاری و خنک شدن الکتروموتور و سیم های داخل آن می شود.

اجزا اصلی پمپ شناور
الکتروموتور
پمپ
جنس بدنه پمپ می تواند از استیل یا چدن باشد.امروزه انواع پمپ ها برای مصارف گوناگون در بازار وجود دارد.

پمپ تک شناور

محصولات پیشنهادی: پمپ تک شناور کشاورزی و صنعتی گازارا
کاربرد های پمپ تک شناور
قیمت پمپ تک شناور با توجه به مدل و برند آن می تواند متفاوت باشد. همچنین امروزه از انواع پمپ تک شناور جهت مصارف گوناگون استفاده به عمل می آید. هر کدام از پمپ ها دارای قدرت فشار متفاوتی هستند و برای انتقال آب از ارتفاعات و عمق های مختلف می توان از آنها استفاده کرد.

کاربرد های پمپ تک شناور کشاورزی و صنعتی :
انتقال آب تمیز برای آبیاری زمین های کشاورزی
تامین کردن آب اضطراری مجتمع ها
قابل استفاده از سیستم های آبیاری بارانی
خارج سازی آب های تمیز از چاه ها
زه‌کشی آب های تحت الارضی
قابل استفاده در آبنما ها
افزایش فشار آب و تقویت آن در مصارف صنعتی، کشاورزی و زراعی
قابل استفاده در شغل آتش نشانی
ایستگاه های تقویت فشار آب
عوامل زیادی در تعیین قیمت پمپ تک شناور کشاورزی و صنعتی تاثیر گذار هستند.

محصولات پیشنهادی: درایو تک فاز
پمپ تک شناور

عوامل تاثیرگذار در تعیین قیمت پمپ تک شناور
عمدتاً پمپ های شناور کشاورزی و صنعتی را از جنس استیل ضد زنگ می سازند. جنس بدنه پمپ، در تعیین قیمت پمپ تک شناور صنعتی تاثیر گذار است.

عوامل تاثیر گذار در قیمت پمپ تک شناور کشاورزی و صنعتی
بر اساس الکتروموتور قابل اتصال
بر اساس قطر دهانه خروجی پمپ
بر اساس قطر دهانه ورودی پمپ
بر اساس بازدهی دبی ماکزیمم پمپ
بر اساس بازدهی هد ماکزیمم پمپ
بر اساس برند
یکی از راه های ارزان، خرید اینترنتی پمپ تک شناور کشاورزی می باشد. خرید آنلاین این محصولات هم در سریع ترین زمان و نیز ارزان ترین حالت اتفاق می افتد. نمایندگی هایی در ایران هستند که با تولیدکنندگان انواع پمپ های شناور ارتباط مستقیمی دارند. قیمت پمپ تک شناور با توجه به برند های تولیدی و ظرفیت و گنجایش پمپ می تواند متفاوت باشد. لذا داشتن اطلاعاتی جزئی در زمان خرید انواع پمپ، مهم و ضروری است. در انتخاب پمپ تک شناور کشاورزی و صنعتی باید به عواملی همچون دبی، قطر چاه، قطر لوله خروجی و نوع سیستم آبیاری توجه کرد. در زیر بیشتر درباره انتخاب پمپ مناسب صحبت می کنیم. یکی از راه های بسیار مناسب برای انتقال آب از چاه به زمین های کشاورزی، استفاده از پمپ های تک شناور است.

محصولات پیشنهادی:فروش پمپ رایان
پمپ تک شناور

نکات مهم در هنگام خرید پمپ تک شناور کشاورزی و صنعتی
استفاده از پمپ تک شناور کشاورزی مناسب جهت انتقال آب از عمق های متفاوت نیازمند دانستن اطلاعاتی درباره قطر، هد پمپ شناور درون چاهی و ویژگی هایی امثال آن می باشد. در ایران برند های مختلفی وجود دارند که هر کدام محصولات منحصر به فرد خود را تولید می کنند و هر کدام از این محصولات ویژگی های خاص خود را دارند. برخی از پارامتر های مهمی که در انتخاب پمپ تک شناور کشاورزی و صنعتی می تواند تاثیر گذار باشد را در زیر آوردیم:

قطر چاه
تناسب بین قطر چاه و قطر الکتروپمپ شناور موضوع با اهمیتی است. در صورت عدم تناسب بین قطر چاه و پمپ، می تواند مشکلاتی همچون افزایش حرارت بیش از اندازه موتور را در بر داشته باشد.

هد پمپ شناور درون چاهی
در زمینه انتقال آب و آبیاری به هد همان ارتفاع پمپاژ نسبت داده می شود. به میزان ارتفاعی که پمپ می تواند آب را بالا بکشد، هد می گویند.

دبی
دبی به میزان آبی گفته می شود که یک پمپ می تواند آب را از نقطه مبدا به نقطه مقصد انتقال دهد.

قطر لوله خروجی
آبی که وارد پمپ می شود، از طریق یک لوله تعبیه شده در پمپ خارج می شود. قطر لوله خروجی در بحث انتقال میزان آب بسیار مهم است. مناسب نبودن قطر لوله خروجی می تواند باعث کاهش بازدهی پمپ تک شناور کشاورزی و صنعتی شود.

محصولات پیشنهادی:قیمت سنسور صنعتی
سیستم خنک کننده پمپ
به دلیل قرار گرفتن پمپ درون مخزن آب، سیستم خنک کننده پمپ نیز به واسطه آب انجام می شود. زمانی که آب با سرعت مناسب در بین فضاهای اطراف پمپ در رفت و آمد است، همین مسئله باعث خنک شدن سیم کشی ها و موتور درون پمپ می شود.

مواد تشکیل دهنده پمپ تک شناور کشاورزی
مواد تشکیل دهنده و یا همان اجزای تشکیل دهنده پمپ نقش بسیار مهمی در تعیین طول عمر پمپ دارد. در ساخت پمپ تک شناور کشاورزی و صنعتی باید از مواد مناسب و مقاوم استفاده شود. در حالت کلی پمپ های شناور به دو صورت تک فاز و 3 فاز در بازار وجود دارند. با توجه به دبی و ارتفاع پمپاژ، می توان پمپ مورد نظر را برای کار خود خریداری کرد. اندازه پمپ های تک شناور با توجه به نوع مصارفی که دارند متفاوت می باشد.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/937/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%BE%D9%85%D9%BE/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D9%BE%D9%85%D9%BE/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%AA%DA%A9-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

الکتروموتور ضد انفجار موتوژن برای محیط های خطرناک و صنایعی که پتانسیل انفجار و آتش سوزی بسیار بالایی دارند استفاده می شود. شرکت موتوژن یکی از معتبرترین تولیدکنندگان الکتروموتور ایرانی است و با بکارگیری دانش روز دنیا و فناوری ها و تجهیزات بسیار مدرن موفق به تولید الکتروموتور ضد انفجار شده است؛ الکتروموتورهای ضد انفجار موتوژن مطابق با استانداردهای IEC60079-0 و IEC60079-1 و مشابه الکتروموتور ضد انفجار ABB طراحی و تولید شده و همگی دارای گواهینامه استاندارد ATEX هستند.

الکتروموتور ضد انفجار موتوژن

از این نوع الکتروموتور معمولاً در صنایع زیر استفاده می شود:

صنایع نفت، گاز و پتروشیمی ها
صنایع رنگ سازی
صنایع شیمیایی
صنایع تولید الکل
معادن ذغال سنگ
پمپ های بنزین، CNG و جابجایی سوخت و گاز
صنایع نظامی
وبسایت کالا صنعتی به عنوان نماینده رسمی شرکت موتوژن، آمادگی ارائه الکتروموتور ضد انفجار موتوژن با قیمت مناسب و ارسال سریع به سراسر ایران را دارد.

قیمت الکتروموتور ضد انفجار موتوژن
قیمت الکتروموتور ضد انفجار موتوژن با توجه به مشخصات فنی محصول تغییر می کند. این مشخصات عبارتند از:

● توان الکتروموتور
● سرعت خروجی
● نوع نصب
● درجه حفاظتی

موتورهای ضد انفجار موتوژن، نوعی الکتروموتور سه فاز بوده و برای ولتاژهای 380 تا 415 ولت طراحی شده اند. این موتورها از نوع آسنکرون (القایی) بوده و با بدنه چدنی و روتور قفس سنجابی ارائه می شوند؛ درجه حفاظتی این محصولات به صورت پیش فرض IP55 است ولی امکان تولید سفارشی با درجه حفاظتی IP65 ، IP56 و IP66 نیز وجود دارد. برای اطلاع از قیمت الکتروموتور ضد انفجار موتوژن با کارشناسان فروش کالا صنعتی در ارتباط باشید.

خرید الکتروموتور ضد انفجار موتوژن
برای خرید الکتروموتور ضد انفجار موتوژن متناسب با کاربرد مورد نظر باید عوامل مختلفی را در نظر بگیرید؛ برخی از نکاتی که هنگام خرید این الکتروموتورها باید در نظر گرفت، عبارتند از:

1) کلاس حفاظتی: الکتروموتور موتوژن مناسب استفاده در ZONE های 1 و 2 است. زون های 1 و 2، مناطقی هستند که در شرایط عادی امکان وجود گاز و ترکیب قابل اشتعال در آن ها وجود دارد ولی مدت زمان حضور مواد اشتعال زا دائمی نیست؛ الکتروموتورهای زون 1 را می توان در زون 2 استفاده کرد ولی عکس این ماجرا امکان پذیر نیست.

1Zone : محیطی است که در آن احتمال وجود گاز و ترکیبات قابل انفجار در شرایط عادی کار وجود دارد ولی مدت زمان حضور مواد اشتعال زا دائمی نیست.
2Zone : محیطی است که در آن احتمال وجود مواد قابل انفجار در شرایط عادی وجود ندارد و فقط در صورت خرابی یا سانحه و به صورت کوتاه مدت وجود خواهد داشت.
دسته بندی زون های انفجاری

2) کلاس دمایی: کلاس دمایی الکتروموتور ضد انفجار موتوژن، T4 است؛ منظور از کلاس دمایی، حداقل درجه حرارتی است که در یک فضای قابل انفجار باعث ایجاد آتش سوزی می شود و با نام درجه خوداشتعالی نیز شناخته می شود. برای جلوگیری از انفجار و آتش سوزی باید دمای تمام تجهیزات در حین کار از درجه خود اشتعالی کمتر باشد؛ کد دمایی T4 بیانگر 135 درجه سانتی گراد است.

3) گروه گازی: گروه گازی مشخص کننده نوع و میزان گازهای قابل انفجار در محیط است. گروه گازی الکتروموتور ضد انفجار موتوژن، IIC است؛ از این الکتروموتورها در تأسیساتی غیر از معادن که خطر گاز هیدروژن و استالین وجود دارد، استفاده می شود.

4) نوع حفاظت: الکتروموتورهای ضد انفجار موتوژن، سطح حفاظت Ex d Gb دارند که از گسترش آتش جلوگیری می کند؛ این موتورها به گونه ای طراحی شده اند که در برابر فشارهای ناشی از انفجار داخل الکتروموتور مقاوم بوده و از انتشار شعله به خارج از محفظه دینام جلوگیری می کنند.

نمایندگی دینام ضد انفجار موتوژن
شرکت موتوژن برای محصولات خود خدمات پس از فروش ویژه ای مانند گارانتی و تأمین قطعات در نظر گرفته است، اما برای بهره مندی از این خدمات باید از نمایندگی دینام ضد انفجار موتوژن خرید کنید. این شرکت نمایندگی های مختلفی در سراسر ایران دارد که می توانید به صورت حضوری به آن ها مراجعه کنید. وبسایت کالا صنعتی، نماینده رسمی شرکت موتوژن بوده و در سریع ترین زمان ممکن و با قیمت نمایندگی، تمامی الکتروموتورهای ضد انفجار موتوژن را برای شما ارسال می کند.

منبع:
:: بازدید از این مطلب : 46

|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس های صنعتی یکی از اجزای مهم و حیاتی در صنایع و دستگاه های صنعتی هستند و برای انتقال گشتاور از الکتروموتورها به سایر دستگاه ها به کار می روند. همچنین از گیربکس صنعتی برای تنظیم سرعت (کاهش یا افزایش) و جهت چرخش محورها نیز استفاده می شود. علیرغم اینکه گیربکس های صنعتی برای تحمل دما، فشار و شرایط سخت طراحی و ساخته شده اند، اما اگر در مورد ایرادات جزئی آن ها سهل انگاری شود، می توانند حوادث ناگواری را به وجود آورده و هزینه های بسیاری را به شما تحمیل کنند. بنابراین عیب یابی گیربکس صنعتی، یکی از اقدامات بسیار مهمی است که در تعمیر و نگهداری گیربکس ها باید به آن توجه داشته باشید.

گیربکس صنعتی

مانند هر ماشین دیگری، اگر متوجه مشکلی در گیربکس شدید، از جمله صدای عجیب و غریب، لرزش یا تولید حرارت بیش از حد، باید علت این مشکلات را سریعاً بررسی کنید تا باعث خرابی گیربکس و سایر دستگاه ها نشوند. در این مقاله قصد داریم 5 مورد از رایج ترین ایراداتی که در حین عیب یابی گیربکس صنعتی با آن مواجه می شوند را بررسی نماییم. در صورت مشاهده هریک از این علائم، پیش از آن که آسیبی جدی به گیربکس و سایر تجهیزات شما وارد شود، با کارشناسان وبسایت کالا صنعتی تماس بگیرید تا راهنمایی های لازم در خصوص نحوه تعمیر و تأمین و جایگزینی قطعات را به شما ارائه دهند.

5 عامل اصلی خرابی گیربکس صنعتی
گیربکس های صنعتی به دلایل مختلفی می توانند دچار مشکل شوند، اما علت و ریشه بسیاری از مشکلات گیربکس ها در 5 مورد خلاصه می شود. در ادامه 5 عامل اصلی خرابی گیربکس صنعتی، علائم و راه حل رفع آن ها را بررسی می نماییم؛ عیب یابی گیربکس صنعتی و بررسی علل این مشکلات شاید آن قدر مهم و جدی به نظر نرسد، اما اگر به موقع بررسی نشوند باعث خرابی کل گیربکس و دستگاه های مرتبط با آن می شود.

1) عدم تراز بودن گیربکس صنعتی
عدم تراز بودن گیربکس صنعتی

اگر محورهای گیربکس به درستی در یک راستا قرار نگیرند، باعث عدم تراز بودن گیربکس صنعتی شده و اصطکاک و تنش چرخ دنده ها و بلبرینگ ها را افزایش می دهد. ناهماهنگی یا عدم تراز بودن بر عملکرد و طول عمر گیربکس اثرگذار بوده و علل آن عبارتند از:

نصب نادرست: نصب نادرست گیربکس و محکم نبودن پیچ های آن منجر به عدم تراز بودن گیربکس صنعتی می شود.
ساییدگی یاتاقان ها: به مرور زمان، یاتاقان و سایر اجزای گیربکس دچار فرسودگی و ناهماهنگی می شوند؛ علت این امر ممکن است در اثر فرسودگی طبیعی یاتاقان ها و یا ناشی از بار بیش از حد روی دستگاه باشد.
انبساط حرارتی: تغییرات دما می تواند باعث انبساط یا انقباض اجزای گیربکس و در نتیجه ناهماهنگی آن ها شود. این عامل معمولاً زمانی پیش می آید که از گیربکس در دمایی خارج از محدوده استاندارد استفاده شود.
علائم عدم تراز بودن گیربکس صنعتی عبارتند از:

لرزش
سر و صدا
گرمای بیش از حد
برای رفع ناهماهنگی گیربکس صنعتی می توان راه حل مختلفی اجرا کرد که بعضی از آن ها عبارتند از:

تنظیم مجدد محورها به وسیله ابزارهای تراز لیزری و دقیق

تعویض قطعات فرسوده مانند بلبرینگ ها و چرخ دنده ها

نصب درست گیربکس

ارتقاء گیربکس برای تحمل بارهای بیشتر و تغییرات دمایی گسترده تر

2) روانکاری نادرست گیربکس صنعتی
روانکاری نادرست گیربکس

روغن کاری و روانکاری نادرست گیربکس صنعتی می تواند آسیب قابل توجهی به گیربکس و قطعات آن وارد نماید. برای روغن کاری گیربکس صنعتی حتماً مطابق با دستورالعمل شرکت سازنده عمل نمایید. علل این ایراد شامل:

کم بودن سطح روغن یا روانکاری نادرست
استفاده از روان کننده آلوده و کثیف
نگهداری نادرست گیربکس؛ بررسی قطعات و تعویض روغن دوره ای و منظم
روانکاری نادرست گیربکس صنعتی، علائم مختلفی دارد؛ از جمله:

صدای بیش از حد؛ شبیه به صدای ناله، ساییده شدن یا کلیک
لرزش
گرمای بیش از حد
برای رفع روانکاری نادرست گیربکس صنعتی می توان راه حل های زیر را در پیش گرفت:

افزودن روغن یا تعویض روان کننده
استفاده از روان کننده های با کیفیت تر
تعمیر و نگهداری منظم
همچنین پیشنهاد می کنیم مقاله انواع روانکاری صنعتی را نیز مطالعه فرمایید.

3) مشکلات بلبرینگ های گیربکس صنعتی
بلبرینگ گیربکس صنعتی

بلبرینگ ها نقش بسیار مهمی در گیربکس های صنعتی ایفا کرده و پشتیبانی از محورهای چرخان را بر عهده دارند؛ بنابراین اگر ایرادی در کار آن ها به وجود آید، آسیب قابل توجهی به گیربکس وارد می شود. از جمله علل اصلی مشکلات بلبرینگ های گیربکس صنعتی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

عدم روانکاری مناسب
اضافه بار
تراز نبودن گیربکس
نگهداری نامناسب
علائم مشکلات بلبرینگ های گیربکس صنعتی نیز بی شباهت به سایر موارد نبوده و شامل موارد زیر است:

صدای بیش از حد؛ شبیه به صدای خراش یا ناله
لرزش
گرمای بیش از حد
برای افزایش عمر مفید گیربکس خود راهکارهای ارائه شده در مقاله افزایش طول عمر گیربکس صنعتی را انجام دهید. برخی از راه حل هایی که برای رفع مشکلات بلبرینگ های گیربکس صنعتی به کار می روند، عبارتند از:

تعویض بلبرینگ ها
بهبود روانکاری
تنظیم مجدد شفت ها و تراز نمودن گیربکس
4) داغ شدن گیربکس صنعتی
داغ شدن گیربکس صنعتی

یکی دیگر از مشکلات رایج در عیب یابی گیربکس صنعتی، داغ شدن بیش از حد آن ها است که باعث افزایش اصطکاک شده و گاهی تراز اجزای گیربکس را بر هم می زند. علت داغ شدن گیربکس صنعتی عبارت است از:

اضافه بار
روانکاری ناکافی یا نادرست
تهویه نامناسب و جوابگو نبودن فن خنک کننده
بالا بودن دمای محیط کار
از جمله علائم داغ شدن گیربکس صنعتی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

گرمای بیش از حد گیربکس و سایر تجهیزات
صدای بیش از حد؛ مانند صدای خراش یا ناله
لرزش
و برای رفع این مشکل می توان راهکارهای زیر را اجرا نمود:

عیب یابی و تقویت فن خنک کننده
تنظیم بار
بهبود روانکاری
5) لرزش بیش از حد گیربکس صنعتی
لرزش بیش از حد گیربکس صنعتی

گیربکس ها نیز مانند الکتروموتورها در حین کار تا حدی لرزش دارند، اما اگر لرزش آن ها به طرز قابل توجهی افزایش یابد، نشانه ای خرابی دستگاه بوده و باید عیب یابی گیربکس صنعتی انجام شود. از جمله علل این مشکل می توان به موارد زیر اشاره نمود:

تراز نبودن گیربکس
بار زیاد
فرسودگی قطعات
راه حل هایی که می توان برای رفع لرزش بیش از حد گیربکس صنعتی انجام داد عبارتند از:

تنظیم مجدد محورها
متعادل کردن بار
تعویض قطعات فرسوده یا آسیب دیده
ارتقاء گیربکس
جدول زیر می تواند به عیب یابی گیربکس صنعتی کمک کند:

عیب دلایل راه حل
لرزش
غيرمعمول گيربکس شل بودن پيچ ها تمامی پیچ ها را مجدداً محکم ببندید.
محکم نبودن يا خرابی اتصالات ورودی اتصالات ورودی را چک کنید و در صورت نیاز محکم یا تعویض نمایید.
خرابی خار، جای خار يا درست قرار نگرفتن جای خار خار را چک کنید تا کاملاً ثابت و محکم باشد؛ در صورتی که خار لقی دارد باید جای خار را تعویض نمایید.
وجود اجسام خارجی درون گیربکس ابتدا روغن را تخلیه نموده و سپس محفظه گیربکس را شستشو دهید. پس از اتمام شستشو مجددا محفظه را از روغن پر کنید.
خرابی بلبرینگ ها بلبرینگ را تعویض نمایید.
خرابی چرخ دنده ها چرخ دنده ها را تعویض نمایید.
نشت روغن نصب نادرست: نامناسب بودن جای درپوش ها ، نصب نادرست گیربکس محل درپوش روغن را کنترل و در صورت نياز محل آن را اصلاح نمایید.
محکم نبودن درپوش روغن درپوش روغن را محکم کنيد.
زياد بودن میزان روغن درون گیربکس سطح روغن را کاهش دهید؛ به طور کلی سطح روغن باید تا نیمه محفظه گیربکس باشد.
خرابی درپوش های روغن درپوش های روغن را تعويض کنيد.
خرابی کاسه نمدها کاسه نمد ها بايد تعويض شوند.
خرابی واشرها / گسکت ها واشرها / گسکت ها بايد تعويض شوند.
دمای زياد گيربکس بار بیش از حد روی گیربکس (ضریب کار را به درستی در نظر نگرفته اند یا محاسبات توان و گشتاور اشتباه بوده و در نتیجه قطعات گیربکس تحت فشار هستند.) فاکتور سرویس گیربکس را از روی کاتالوگ کنترل نمایید. همچنین باید از روان بودن حرکت قطعات گیربکس اطمینان حاصل نمایید و در صورت نیاز، گیربکس فعلی را با یک گیربکس بزرگ تر جایگزین نمود.
کم یا زیاد بودن مقدار روانکار مقدار روغن را تنظيم کنيد.
عدم استفاده از روانکار مناسب از روغن های توصیه شده توسط شرکت سازنده که در کاتالوگ دستگاه قید شده است، استفاده نمایید.
دمای بالای محیط کار از روغن های مناسب دمای بالاتر استفاده کنيد و در صورت نياز گيربکس بزرگتری را جايگزين گیربکس فعلی نمایید.
دمای زياد در محل برينگ ها بار شعاعی زياد بار شعاعی گيربکس را کم کنيد، از ياتاقان بندی مناسب در جهت مقابل استفاده کنيد، در صورت نياز گيربکس بزرگتری را جايگزين کنيد.
کم بودن مقدار روانکار سطح روغن را تنظيم کنيد.
صدای گيربکس مقدار کم روانکار سطح روغن را تنظيم کنيد.
لقی خار و جای خار ورودی یا خروجی در صورت نیاز خار را تعویض نمایید.
وجود اشکال در قطعات گیربکس و نصب آن ها اتصالات، یاتاقان ها، ریل و راهنماها، بدنه و سایر اجزای ماشین را کنترل نمایید و از محکم بودن و روان کار کردن آن ها اطمینان حاصل نمایید.
وجود جرم خارجی در محفظه پوسته گيربکس روغن را تخليه و محفظه گيربکس را شستشو دهید؛ سپس آن را مجدداً از روغن پر کنید.
خرابی کوپلينگ و اتصالات ورودی و خروجی خار را تعویض نمایید تا کاملاً بدون لقی باشد. از خار استاندارد استفاده نمایید و در صورت آسیب دیدگی جار خار و گشاد شدن، آن را تعویض نمایید.
شل بودن پيچ های نصب پايه ها پیچ های مخصوص نصب پایه را محکم کنید.
تراز نبودن سطح گيربکس از تراز بودن سطح نصب اطمينان حاصل کنيد. در صورت نياز از تکيه گاه استفاده کنيد.
خرابی بلبرینگ ها بلبرینگ ها بايد تعويض شوند.
خرابی چرخ دنده ها چرخ دنده ها بايد تعويض شوند.
دمای بالای محیط کار از روغن مناسب با ویسکوزیته بالا استفاده نمایید.
نتیجه گیری

تعمیر گیربکس صنعتی، کاری تخصصی و نیازمند تجهیزات خاص است که باید توسط کارشناسان و متخصصان مربوطه انجام شود، ولی عیب یابی گیربکس صنعتی را با کمی آگاهی درباره ساختار و عملکرد گیربکس ها و از روی نشانه های ایرادات رایج می توان انجام داد. علاوه بر این عیب یابی در اولین مراحل ایراد می تواند از بروز مشکلات جدی و آسیب دیدن گیربکس و سایر تجهیزات جلوگیری نماید. کارشناسان کالا صنعتی آمادگی ارائه راهنمایی ها و پشتیبانی لازم در خصوص انتخاب، خرید، راه اندازی و عیب یابی انواع گیربکس صنعتی را داشته و قدم به قدم در این مسیر همراه شما عزیزان هستند.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3/1874/%D8%B9%DB%8C%D8%A8-%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس های صنعتی یکی از اجزای مهم و حیاتی در صنایع و دستگاه های صنعتی هستند و برای انتقال گشتاور از الکتروموتورها به سایر دستگاه ها به کار می روند. همچنین از گیربکس صنعتی برای تنظیم سرعت (کاهش یا افزایش) و جهت چرخش محورها نیز استفاده می شود. علیرغم اینکه گیربکس های صنعتی برای تحمل دما، فشار و شرایط سخت طراحی و ساخته شده اند، اما اگر در مورد ایرادات جزئی آن ها سهل انگاری شود، می توانند حوادث ناگواری را به وجود آورده و هزینه های بسیاری را به شما تحمیل کنند. بنابراین عیب یابی گیربکس صنعتی، یکی از اقدامات بسیار مهمی است که در تعمیر و نگهداری گیربکس ها باید به آن توجه داشته باشید.

گیربکس صنعتی

مانند هر ماشین دیگری، اگر متوجه مشکلی در گیربکس شدید، از جمله صدای عجیب و غریب، لرزش یا تولید حرارت بیش از حد، باید علت این مشکلات را سریعاً بررسی کنید تا باعث خرابی گیربکس و سایر دستگاه ها نشوند. در این مقاله قصد داریم 5 مورد از رایج ترین ایراداتی که در حین عیب یابی گیربکس صنعتی با آن مواجه می شوند را بررسی نماییم. در صورت مشاهده هریک از این علائم، پیش از آن که آسیبی جدی به گیربکس و سایر تجهیزات شما وارد شود، با کارشناسان وبسایت کالا صنعتی تماس بگیرید تا راهنمایی های لازم در خصوص نحوه تعمیر و تأمین و جایگزینی قطعات را به شما ارائه دهند.

5 عامل اصلی خرابی گیربکس صنعتی
گیربکس های صنعتی به دلایل مختلفی می توانند دچار مشکل شوند، اما علت و ریشه بسیاری از مشکلات گیربکس ها در 5 مورد خلاصه می شود. در ادامه 5 عامل اصلی خرابی گیربکس صنعتی، علائم و راه حل رفع آن ها را بررسی می نماییم؛ عیب یابی گیربکس صنعتی و بررسی علل این مشکلات شاید آن قدر مهم و جدی به نظر نرسد، اما اگر به موقع بررسی نشوند باعث خرابی کل گیربکس و دستگاه های مرتبط با آن می شود.

1) عدم تراز بودن گیربکس صنعتی
عدم تراز بودن گیربکس صنعتی

اگر محورهای گیربکس به درستی در یک راستا قرار نگیرند، باعث عدم تراز بودن گیربکس صنعتی شده و اصطکاک و تنش چرخ دنده ها و بلبرینگ ها را افزایش می دهد. ناهماهنگی یا عدم تراز بودن بر عملکرد و طول عمر گیربکس اثرگذار بوده و علل آن عبارتند از:

نصب نادرست: نصب نادرست گیربکس و محکم نبودن پیچ های آن منجر به عدم تراز بودن گیربکس صنعتی می شود.
ساییدگی یاتاقان ها: به مرور زمان، یاتاقان و سایر اجزای گیربکس دچار فرسودگی و ناهماهنگی می شوند؛ علت این امر ممکن است در اثر فرسودگی طبیعی یاتاقان ها و یا ناشی از بار بیش از حد روی دستگاه باشد.
انبساط حرارتی: تغییرات دما می تواند باعث انبساط یا انقباض اجزای گیربکس و در نتیجه ناهماهنگی آن ها شود. این عامل معمولاً زمانی پیش می آید که از گیربکس در دمایی خارج از محدوده استاندارد استفاده شود.
علائم عدم تراز بودن گیربکس صنعتی عبارتند از:

لرزش
سر و صدا
گرمای بیش از حد
برای رفع ناهماهنگی گیربکس صنعتی می توان راه حل مختلفی اجرا کرد که بعضی از آن ها عبارتند از:

تنظیم مجدد محورها به وسیله ابزارهای تراز لیزری و دقیق

تعویض قطعات فرسوده مانند بلبرینگ ها و چرخ دنده ها

نصب درست گیربکس

ارتقاء گیربکس برای تحمل بارهای بیشتر و تغییرات دمایی گسترده تر

2) روانکاری نادرست گیربکس صنعتی
روانکاری نادرست گیربکس

روغن کاری و روانکاری نادرست گیربکس صنعتی می تواند آسیب قابل توجهی به گیربکس و قطعات آن وارد نماید. برای روغن کاری گیربکس صنعتی حتماً مطابق با دستورالعمل شرکت سازنده عمل نمایید. علل این ایراد شامل:

کم بودن سطح روغن یا روانکاری نادرست
استفاده از روان کننده آلوده و کثیف
نگهداری نادرست گیربکس؛ بررسی قطعات و تعویض روغن دوره ای و منظم
روانکاری نادرست گیربکس صنعتی، علائم مختلفی دارد؛ از جمله:

صدای بیش از حد؛ شبیه به صدای ناله، ساییده شدن یا کلیک
لرزش
گرمای بیش از حد
برای رفع روانکاری نادرست گیربکس صنعتی می توان راه حل های زیر را در پیش گرفت:

افزودن روغن یا تعویض روان کننده
استفاده از روان کننده های با کیفیت تر
تعمیر و نگهداری منظم
همچنین پیشنهاد می کنیم مقاله انواع روانکاری صنعتی را نیز مطالعه فرمایید.

3) مشکلات بلبرینگ های گیربکس صنعتی
بلبرینگ گیربکس صنعتی

بلبرینگ ها نقش بسیار مهمی در گیربکس های صنعتی ایفا کرده و پشتیبانی از محورهای چرخان را بر عهده دارند؛ بنابراین اگر ایرادی در کار آن ها به وجود آید، آسیب قابل توجهی به گیربکس وارد می شود. از جمله علل اصلی مشکلات بلبرینگ های گیربکس صنعتی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

عدم روانکاری مناسب
اضافه بار
تراز نبودن گیربکس
نگهداری نامناسب
علائم مشکلات بلبرینگ های گیربکس صنعتی نیز بی شباهت به سایر موارد نبوده و شامل موارد زیر است:

صدای بیش از حد؛ شبیه به صدای خراش یا ناله
لرزش
گرمای بیش از حد
برای افزایش عمر مفید گیربکس خود راهکارهای ارائه شده در مقاله افزایش طول عمر گیربکس صنعتی را انجام دهید. برخی از راه حل هایی که برای رفع مشکلات بلبرینگ های گیربکس صنعتی به کار می روند، عبارتند از:

تعویض بلبرینگ ها
بهبود روانکاری
تنظیم مجدد شفت ها و تراز نمودن گیربکس
4) داغ شدن گیربکس صنعتی
داغ شدن گیربکس صنعتی

یکی دیگر از مشکلات رایج در عیب یابی گیربکس صنعتی، داغ شدن بیش از حد آن ها است که باعث افزایش اصطکاک شده و گاهی تراز اجزای گیربکس را بر هم می زند. علت داغ شدن گیربکس صنعتی عبارت است از:

اضافه بار
روانکاری ناکافی یا نادرست
تهویه نامناسب و جوابگو نبودن فن خنک کننده
بالا بودن دمای محیط کار
از جمله علائم داغ شدن گیربکس صنعتی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

گرمای بیش از حد گیربکس و سایر تجهیزات
صدای بیش از حد؛ مانند صدای خراش یا ناله
لرزش
و برای رفع این مشکل می توان راهکارهای زیر را اجرا نمود:

عیب یابی و تقویت فن خنک کننده
تنظیم بار
بهبود روانکاری
5) لرزش بیش از حد گیربکس صنعتی
لرزش بیش از حد گیربکس صنعتی

گیربکس ها نیز مانند الکتروموتورها در حین کار تا حدی لرزش دارند، اما اگر لرزش آن ها به طرز قابل توجهی افزایش یابد، نشانه ای خرابی دستگاه بوده و باید عیب یابی گیربکس صنعتی انجام شود. از جمله علل این مشکل می توان به موارد زیر اشاره نمود:

تراز نبودن گیربکس
بار زیاد
فرسودگی قطعات
راه حل هایی که می توان برای رفع لرزش بیش از حد گیربکس صنعتی انجام داد عبارتند از:

تنظیم مجدد محورها
متعادل کردن بار
تعویض قطعات فرسوده یا آسیب دیده
ارتقاء گیربکس
جدول زیر می تواند به عیب یابی گیربکس صنعتی کمک کند:

عیب دلایل راه حل
لرزش
غيرمعمول گيربکس شل بودن پيچ ها تمامی پیچ ها را مجدداً محکم ببندید.
محکم نبودن يا خرابی اتصالات ورودی اتصالات ورودی را چک کنید و در صورت نیاز محکم یا تعویض نمایید.
خرابی خار، جای خار يا درست قرار نگرفتن جای خار خار را چک کنید تا کاملاً ثابت و محکم باشد؛ در صورتی که خار لقی دارد باید جای خار را تعویض نمایید.
وجود اجسام خارجی درون گیربکس ابتدا روغن را تخلیه نموده و سپس محفظه گیربکس را شستشو دهید. پس از اتمام شستشو مجددا محفظه را از روغن پر کنید.
خرابی بلبرینگ ها بلبرینگ را تعویض نمایید.
خرابی چرخ دنده ها چرخ دنده ها را تعویض نمایید.
نشت روغن نصب نادرست: نامناسب بودن جای درپوش ها ، نصب نادرست گیربکس محل درپوش روغن را کنترل و در صورت نياز محل آن را اصلاح نمایید.
محکم نبودن درپوش روغن درپوش روغن را محکم کنيد.
زياد بودن میزان روغن درون گیربکس سطح روغن را کاهش دهید؛ به طور کلی سطح روغن باید تا نیمه محفظه گیربکس باشد.
خرابی درپوش های روغن درپوش های روغن را تعويض کنيد.
خرابی کاسه نمدها کاسه نمد ها بايد تعويض شوند.
خرابی واشرها / گسکت ها واشرها / گسکت ها بايد تعويض شوند.
دمای زياد گيربکس بار بیش از حد روی گیربکس (ضریب کار را به درستی در نظر نگرفته اند یا محاسبات توان و گشتاور اشتباه بوده و در نتیجه قطعات گیربکس تحت فشار هستند.) فاکتور سرویس گیربکس را از روی کاتالوگ کنترل نمایید. همچنین باید از روان بودن حرکت قطعات گیربکس اطمینان حاصل نمایید و در صورت نیاز، گیربکس فعلی را با یک گیربکس بزرگ تر جایگزین نمود.
کم یا زیاد بودن مقدار روانکار مقدار روغن را تنظيم کنيد.
عدم استفاده از روانکار مناسب از روغن های توصیه شده توسط شرکت سازنده که در کاتالوگ دستگاه قید شده است، استفاده نمایید.
دمای بالای محیط کار از روغن های مناسب دمای بالاتر استفاده کنيد و در صورت نياز گيربکس بزرگتری را جايگزين گیربکس فعلی نمایید.
دمای زياد در محل برينگ ها بار شعاعی زياد بار شعاعی گيربکس را کم کنيد، از ياتاقان بندی مناسب در جهت مقابل استفاده کنيد، در صورت نياز گيربکس بزرگتری را جايگزين کنيد.
کم بودن مقدار روانکار سطح روغن را تنظيم کنيد.
صدای گيربکس مقدار کم روانکار سطح روغن را تنظيم کنيد.
لقی خار و جای خار ورودی یا خروجی در صورت نیاز خار را تعویض نمایید.
وجود اشکال در قطعات گیربکس و نصب آن ها اتصالات، یاتاقان ها، ریل و راهنماها، بدنه و سایر اجزای ماشین را کنترل نمایید و از محکم بودن و روان کار کردن آن ها اطمینان حاصل نمایید.
وجود جرم خارجی در محفظه پوسته گيربکس روغن را تخليه و محفظه گيربکس را شستشو دهید؛ سپس آن را مجدداً از روغن پر کنید.
خرابی کوپلينگ و اتصالات ورودی و خروجی خار را تعویض نمایید تا کاملاً بدون لقی باشد. از خار استاندارد استفاده نمایید و در صورت آسیب دیدگی جار خار و گشاد شدن، آن را تعویض نمایید.
شل بودن پيچ های نصب پايه ها پیچ های مخصوص نصب پایه را محکم کنید.
تراز نبودن سطح گيربکس از تراز بودن سطح نصب اطمينان حاصل کنيد. در صورت نياز از تکيه گاه استفاده کنيد.
خرابی بلبرینگ ها بلبرینگ ها بايد تعويض شوند.
خرابی چرخ دنده ها چرخ دنده ها بايد تعويض شوند.
دمای بالای محیط کار از روغن مناسب با ویسکوزیته بالا استفاده نمایید.
نتیجه گیری

تعمیر گیربکس صنعتی، کاری تخصصی و نیازمند تجهیزات خاص است که باید توسط کارشناسان و متخصصان مربوطه انجام شود، ولی عیب یابی گیربکس صنعتی را با کمی آگاهی درباره ساختار و عملکرد گیربکس ها و از روی نشانه های ایرادات رایج می توان انجام داد. علاوه بر این عیب یابی در اولین مراحل ایراد می تواند از بروز مشکلات جدی و آسیب دیدن گیربکس و سایر تجهیزات جلوگیری نماید. کارشناسان کالا صنعتی آمادگی ارائه راهنمایی ها و پشتیبانی لازم در خصوص انتخاب، خرید، راه اندازی و عیب یابی انواع گیربکس صنعتی را داشته و قدم به قدم در این مسیر همراه شما عزیزان هستند.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3/1874/%D8%B9%DB%8C%D8%A8-%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

ساخت رولبرینگ سوزنی در انحصار شرکت INA میباشد. در سایر شرکت‌ها تحت لیسانس ساخته می‌شود و یا شرکت INA ساخته و با نام دیگر شرکت ها بسته بندی میکند. رولبرینگ سوزنی در استانداردهای شماره فنی، جایگاهی ندارد و در کاتالوگ ها در مورد جایگاه شماره فنی این رولبرینگ بحثی نشده است. این به آن معنا است که بر اساس استاندارد و شاخص جهانی، رولبرینگ های سوزنی به عنوان یک جایگاه جداگانه شناخته نمی‌شوند و این رولبرینگ در خانواده رولبرینگ های استوانه ای تعریف می‌شود و شماره فنی آن هم با N شروع میشود. این رولبرینگ به دلیل طول بلندی که عناصر غلتانش دارند، وسط رینگ خارجی آن یک شیار روانکاری وجود دارد که می‌تواند با یک یا چند سوراخ گریس را از بیرون به مرکز رولر انتقال دهد تا همیشه رولر در معرض گریس قرار داشته باشد. این رولبرینگ را معمولاً با پسوندهای W معرفی می کنند که این نشان می دهد که دارای راه روانکاری با یک یا چند سوراخ است.

ویژگی ها موارد مصرف رولبرینگ سوزنی
حجم و وزن کم صنایع مواد غذایی
تحمل بار شعاعی سنگین

صنایع پزشکی
تحمل سرعت های بالا
صنایع حمل و نقل
در برابر ناترازی ها و بارهای محوری بسیار ضعیف هستند. صنایع نفت و نیروگاه ها
رولبرینگ مخروطی
رولبرینگ مخروطی

عملکرد رولبرینگ مخروطی همانند بلبرینگ تماس زاویه ای است و می تواند بارهای شعاعی و محوری را به صورت همزمان تحمل کند. در رولبرینگ مخروطی هرچه زاویه میان دو رینگ بیشتر باشد، رولبرینگ بار محوری بیشتری را می تواند تحمل کند. رولبرینگ مخروطی به صورت نصب دوتایی نیز مورد استفاده قرار میگیرند. زمانی که بار زیاد باشد و 1 رولبرینگ به تنهایی قادر به تحمل بار نباشد، می توان از دو رولبرینگ در کنار هم به صورت رو در رو، پشت به پشت و پشت سر هم استفاده کرد.

ویژگی ها موارد مصرف رولبرینگ مخروطی
قدرت تحمل زیاد در برابر فشار بارهای شعاعی و محوری از یک جهت ماشین آلات صنعتی مانند مانند پمپ، کمپرسور و هواکش
قدرت مناسب در برابر تحمل سرعت

خودرو و تجهیزات آن
نصب و گریس کاری آسان
گیربکس های کوچک و بزرگ
ناهمراستایی های شفت بایستی کاملا برطرف گردد. صنایع حمل و نقل مانند ریل ها
رولبرینگ کروی
رولبرینگ کروی

این رولبرینگ ها مانند بلبرینگ های خود تنظیم عمل می کنند. رولبرینگ کروی یا بشکه ای می تواند بارهای لحظه ای را به خوبی تحمل کنند و ناهمترازی های شفت را نیز در خود جای دهد. رولبرینگ کروی در طرح های متفاوت و با قفسه های مختلفی تولید می شود.

ویژگی ها موارد مصرف رولبرینگ کروی
تحمل بارهای شعاعی سنگین توربین های بادی
بهتر است در سرعت های بالا و بارهای محوری با احتیاط استفاده شود.

ماشین آلات معدنی
نصب و گریس کاری آسان
کارخانجات تولید فولاد و سیمان
قادر به تحمل و رفع ناهمراستایی و ناترازی های شفت صنایع دریایی و کشتی
قیمت رولبرینگ
عوامل متعددی بر قیمت رولبرینگ تاثیر گذار هستند. از مهم ترین این عوامل می توان به نوع ، ابعاد و برند رولبرینگ اشاره کرد. در رولبرینگ ها هر چه ابعاد رولبرینگ بزرگتر باشد قیمت بالاتری نیز دارد. مهم ترین و تاثیر گذار ترین عامل بر قیمت رولبرینگ برند آن است. رولبرینگ های موجود در بازار ایران در برند ها و با قیمت های متفاوت ارائه می شوند. به صورت کلی این برند ها به سه دسته چینی، ژاپنی و اروپایی تقسیم می شوند که قیمت رولبرینگ های اروپایی همانند کیفیت آن ها بالاتر از سری ژاپنی و چینی آن است.

خرید رولبرینگ
برای خرید یک رولبرینگ باید نکاتی رو مورد بررسی قرار داد. برخی از این نکات در ادامه آورده شده اند که عبارت اند از:

نوع رولبرینگ: با توجه به کاربرد دستگاه و بارهایی که به رولبرینگ وارد می شود باید نوع مناسب بلبرینگ انتخاب شود.
ابعاد: بعد از انتخاب نوع رولبرینگ ابعاد آن اهمیت دارد. باید مشخص شود برای دستگاه رولبرینگ با چه ابعادی نظیر قطر داخلی، قطر خارجی و ضخامت نیاز است.
سرعت دوران: رولبرینگ ها برای نیاز برای سرعت دوران بالا طراحی می شوند که با مکانیزم منحصر فردی عمل میکنند. اصطلاحاً به این رولبرینگ ها، رولبرینگ های دور بالا می گویند.
ویژگی خاص: یکی دیگر از عوامل تأثیر گذار بر خرید رولبرینگ شرایط محیط کار است. برای مثال بعضی اوقات رولبرینگ در محیط های مرطوب کار میکند که در این صورت باید از رولبرینگ های آب بندی شده با آب بند پلاستیکی استفاده کرد.
برند: پس از انتخاب کامل نوع رولبرینگ ابعاد و مشخصات منحصر به فرد رولبرینگ نوبت به انتخاب برند بلبرینگ می رسد. در بازار ایران بلبرینگ ها در برند ها و با کیفیت های متفاوتی ارائه می شوند. در ادامه به بررسی انواع برند های رولبرینگ در ایران پرداخته می شود.
همچنین در بسیاری از مواقع قرار است رولبرینگ جدید خریداری شده و جایگزین رولبرینگ قبلی شود. بر روی تمامی رولبرینگ ها کدی حک شده که تمامی مشخصات گفته شده را در بر میگیرد. با ارائه این کد به کارشناسان فروش کالا صنعتی شما می توانید به راحتی خرید خود را انجام دهید.

برندهای رولبرینگ
رولبرینگ ها در برند ها با کیفیت های متفاوتی تولید می شوند. همانطور که گفته شد برند های رولبرینگ ها به سه دسته چینی، ژاپنی و اروپایی تقسیم می شوند. با کیفیت ترین برند های رولبرینگ، برند های اروپایی مانند SKF و FAG هستند. بعد از برند های اروپایی، برند های ژاپنی مانند NACHI، KOYO و NTN کیفیت بالاتری دارند. برند های ژاپنی به عنوان رولبرینگ های اقتصادی شناخته می شوند و در عین حال که کیفیت مناسبی دارند، از قیمت مناسب تری نسبت به رولبرینگ های اروپایی برخوردار هستند. کمترین قیمت در میان برند های رولبرینگ سازی را برند های چینی دارند. رولبرینگ های چینی برای کاربردهایی که سنگین نیستند و فشار زیادی به رولبرینگ وارد نمی شوند مناسب هستند.

رولبرینگ ها همانند بلبرینگ ها یکی از قطعات اصلی در صنعت و دستگاه ها صنعتی است که اهمیت بسیاری دارد و باعث کاهش اصطکاک و افزایش بازده در دستگاه های دوار می شود. در اینجا متوجه شدیم رولبرینگ ها به 4 دسته استوانه ای، سوزنی، مخروطی و کف گرد تقسیم می شوند. هنگام خرید رولبرینگ علاوه بر توجه به نکاتی مانند نوع رولبرینگ ابعاد و ویژگی های خاص آن، باید مطمئن شوید رولبرینگ اصلی خریداری میکنید. شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگترین عرضه کننده انواع قطعاتی صنعتی، انواع رولبرینگ ها را در ابعاد متفاوت و به صورت اصلی به مشتریان خود ارائه میدهد. جهت دریافت مشاوره فنی رایگان، استعلام قیمت و خرید بلبرینگ، با کارشناسان فنی ما در تماس باشید.

تفاوت رولبرینگ با بلبرینگ
تفاوت رولبرینگ و بلبرینگ

به طور کلی رولبرینگ ها و بلبرینگ هر دو یاتاقان غلتشی هستند اما این دو چه تفاوتی دارند و هر کدام برای چه کاربردی مناسب میباشد سوالی است همواره میان مشتریان وجود داشته است. تفاوت اصلی رولبرینگ با بلبرینگ همانطور که از نام آن ها پیدا است، عناصر غلتان آن ها می باشد. عناصر غلتان در بلبرینگ ها به صورت کروی است در حالی که رولبرینگ ها عناصر غلتان رولر مانند دارند. دیگر تفاوت رولبرینگ با بلبرینگ در نوع باری است که تحمل می کند. با در نظر گرفتن میزان تحمل بار برای رولبرینگ و بلبرینگ ها که در کاتالوگ ها آورده شده است، بلبرینگ ها به عنوان یاتاقان های محوری و رولبرینگ ها به عنوان یاتاقان های شعاعی شناخته می شوند. در واقع رولبرینگ ها بهتر از بلبرینگ ها می توانند بارهای شعاعی را تحمل کنند. البته باید گفت سخن قبلی به این معنا نیست که رولبرینگ ها نمی توانند بارهای محوری را تحمل کنند ولی نسبت به بارهای شعاعی تحمل کمتری دارند.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/939/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%82%D8%B7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%B1%D9%88%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

لاستیک کوپلینگ قطعه ای مکانیکی است که به منظور اتصال دو شفت به یکدیگر و انتقال قدرت و گشتاور در انواع مختلفی تولید میشود. به بیانی دیگر کوپلینگ های پلاستیکی یا همان لاستیک کوپلینگ به عنوان یک واسطه میان یک شفت متحرک و یک شفت محرک ایفای نقش میکند و از ضربه های مکانیکی به کوپلینگ جلوگیری میکند. این لاستیک کوپلینگ ها به عنوان ضربه گیر نیز عمل می‌کنند و می توانند بارهای لحظه ای را نیز در خود جای دهند. همچنین انواع کوپلینگ ها دارای لاستیک های مختلف با جنس های گوناگون هستند.

خرید لاستیک کوپلینگ (راهنمای انتخاب و خرید)
انتخاب درست و خرید مناسب لاستیک کوپلینگ می‌تواند تأثیر مهمی بر کارایی و عملکرد سیستم‌های مکانیکی و کوپلینگ ها داشته باشد. از این رو، به بررسی نکات مهمی که باید در هنگام خرید لاستیک کوپلینگ در نظر گرفته شوند، می‌پردازیم.

نوع لاستیک کوپلینگ: قبل از خرید لاستیک کوپلینگ، نیاز است که نوع کوپلینگ و همچنین لاستیک کوپلینگ مورد نیاز خود را تعیین کنید. در ادامه این صحفه میتوانید با انواع لاستیک کوپلینگ آشنا شوید.
تحمل به بار و سرعت: مهمترین فاکتور در خرید لاستیک کوپلینگ توانایی آن در تحمل به بار و سرعت کاربری مدنظر است. باید مطمئن شوید که لاستیک کوپلینگ انتخابی توانایی تحمل بار و سرعت مورد نظر شما را دارد.
شرایط محیط کار: شرایط محیط کار لاستیک کوپلینگ نیز نکته مهمی در انتخاب و خرید لاستیک کوپلینگ است. اگر لاستیک کوپلینگ در محیط‌های خاصی مانند محیط‌های شیمیایی یا با دماهای بالا کار خواهد کرد، باید از لاستیک کوپلینگ‌های مقاوم به شرایط مخصوص استفاده کنید.
خاطر نشان است که با رعایت نکات مطرح شده و مشورت با کارشناسان فروش، می‌توانید انتخابی هوشمندانه برای رفع نیازها، و همچنین به بهبود کارایی و کاهش خطرات ناشی از عدم تطابق لاستیک کوپلینگ با سیستم‌های مکانیکی‌تان کمک کنید. همچنین جهت اطلاع از قیمت کوپلینگ و لاستیک کوپلینگ با کارشماسان ما در ارتباط باشید.

انواع لاستیک کوپلینگ
همانطور که گفته شد تمامی کوپلینگ های انعطاف پذیر الاستومری دارای یک عنصر پلاستیکی در ساختار خود هستند. تمامی الاستومر ها دارای یک طول عمر مشخصی هستند و پس مدتی دچار سایش می شوند و نیاز به تعویض دارند. شرکت کالا صنعتی انواع لاستیک کوپلینگ های متفاوت را به مشتریان خود ارائه می دهد که عبارت اند از:

لاستیک کوپلینگ N-EUPEX در دو سری KB و DS
لاستیک کوپلینگ میل پینی یا هالوپین (RUPEX)
لاستیک کوپلینگ روتکس (ROTEX )
لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)
لاستیک کوپلینگ N-EUPEX
لاستیک کوپلینگ

کوپلینگ های N-EUPEX پرکاربردترین نوع کوپلینگ ها هستند. این کوپلینگ ها در دو سری ساده (کوپلینگ KB) و سری DS تولید می شوند. این کوپلینگ ها بر اساس استاندارد شرکت FLENDER با متریال متفاوتی تولید می شوند که در جدول زیر مشاهده می کنید.

جنس سختی محدوده دمایی
N-EUPEX Series
NBR Standard Type ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Electrically Insulating ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Soft ShoreA 65 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Normal low-backlash ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Soft low-backlash ShoreA 65 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Normal low-backlash ShoreA 80 50- تا 80+ درجه سانتی گراد
HNBR high temperature ShoreA 80 10- تا 100+ درجه سانتی گراد
Type N-EUPEX DK
NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
N-EUPEX DS Series
NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
لاستیک کوپلینگ میل پینی یا هالوپین (RUPEX)
لاستیک کوپلینگ میل پینی که اغلب با نام رابر کوپلینگ نیز شناخته می شود با متریال و درجه سختی های متفاوتی تولید می شوند. در جدول زیر انواع متریال و مشخصات آن ها را مشاهده میکنید.

لاستیک کوپلینگ میل پینی

جنس سختی محدوده دمایی
NBR نوع استاندارد 80 Shore A 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR عایق الکتریکی ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR نرم ShoreA 60 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR سخت ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NR برای دمای پایین ShoreA 80 50- تا 50+ درجه سانتی گراد
HNBR برای دمای بالا ShoreA 80 10- تا 100+ درجه سانتی گراد
لاستیک کوپلینگ روتکس (ROTEX )
الاستومر، رابر یا لاستیک کوپلینگ روتکس با توجه به درخواست و نیاز مصرف کننده با متریال های متفاوتی تولید می شوند. لاستیک کوپلینگ روتکس نیاز به بررسی و تعویض دوره ای دارد و در غیر این صورت ممکن است بدون آنکه متوجه شوید، لاستیک دچار فرسودگی شده و دنده های کوپلینگ با یکدیگر جفت شوند و در نتیجه کوپلینگ دچار خرابی شود. مواد سازنده لاستیک کوپلینگ روتکس در جدول زیر آورده شده است.
لاستیک کوپلینگ روتکس

جنس سختی محدوده دمایی
(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR 92 Shore A 50- تا 120+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان) PUR ShoreA 92 50- تا 90+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR ShoreA 98 50- تا 120+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان) PUR ShoreA 98 30- تا 90+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR ShoreA 64 50- تا 120+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان) PUR ShoreA 64 30- تا 110+ درجه سانتی گراد
لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)
لاستیک کوپلینگ ستاره ای بر اساس نیاز مصرف کننده، می توانند با مواد متفاوتی تولید شوند. معمولاً لاستیک کوپلینگ HRC از جنس پلی پروپیلن می باشد. لاستیک کوپلینگ ستاره ای معمولاً برای دمای بین -50 تا +50 درجه سانتی گراد مناسب است. لاستیک کوپلینگ ستاره ای HRC برای سایزهای زیر تولید می شود و در کالا صنعتی موجود است.

سایز لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)
65
85
105
125
145
175
215
275
لاستیک کوپلینگ روتکس

شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگ‌ترین تأمین کننده اینترنتی کالاهای صنعتی در کشور، لاستیک انواع کوپلینگ های صنعتی را برای مشتریان خود تأمین می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش کالا صنعتی در ارتباط باشید.

قیمت لاستیک کوپلینگ
یکی از نکات مهم هنگام خرید لاستیک کوپلینگ، قیمت آن است. قیمت لاستیک تحت تاثیر عوامل متعددی قرار دارد که انتخاب آن بستگی به نیاز های کاربری دارد. در ادامه به بررسی مهم ترین عوامل موثر بر قیمت لاستیک کوپلینگ خواهیم پرداخت:

نوع کوپلینگ: اولین مورد در قیمت لاستیک کوپلینگ این است که لاستیک چه کوپلینگی مدنظر است. قیمت لاستیک کوپلینگ ها با یکدیگر تفاوت دارند.
جنس متریال در ساخت لاستیک کوپلینگ: یکی از عوامل اصلی در تعیین قیمت لاستیک کوپلینگ، نوع متریال استفاده شده در ساخت آن است. لاستیک کوپلینگ‌ها معمولاً از موادی مانند پلی‌یورتان، نئوپرن، نایلون، و پلی‌استر ساخته می‌شوند. هر کدام از این مواد خواص مکانیکی و مقاومتی مختلفی دارند و در نتیجه، هزینه تولید و قیمت نهایی لاستیک کوپلینگ تحت تأثیر انتخاب متریال و مصالح قرار می‌گیرد.
اندازه و ابعاد لاستیک کوپلینگ: ابعاد لاستیک کوپلینگ نیز تأثیر مهمی بر قیمت آن دارد. لاستیک کوپلینگ‌های بزرگ‌تر و قطر بزرگتر معمولاً هزینه بیشتری دارند. همچنین، تعداد و اندازه شکل‌های داخلی و خارجی لاستیک نیز بر قیمت لاستیک کوپلینگ تأثیرگذار است.
مقاومت به شرایط محیطی: لاستیک کوپلینگ‌ها باید در شرایط محیطی مختلف عملکرد مناسبی داشته باشند. مقاومت به عوامل محیطی مانند حرارت، رطوبت، آلودگی های شیمیایی و UV می‌تواند هزینه تولید را افزایش دهد. برای محیط‌های ویژه نیاز به لاستیک کوپلینگ‌های خاص با مواد و پوشش‌های خاص داریم که به مراتب قیمت آن‌ها بیشتر است.

سایت کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

لاستیک کوپلینگ قطعه ای مکانیکی است که به منظور اتصال دو شفت به یکدیگر و انتقال قدرت و گشتاور در انواع مختلفی تولید میشود. به بیانی دیگر کوپلینگ های پلاستیکی یا همان لاستیک کوپلینگ به عنوان یک واسطه میان یک شفت متحرک و یک شفت محرک ایفای نقش میکند و از ضربه های مکانیکی به کوپلینگ جلوگیری میکند. این لاستیک کوپلینگ ها به عنوان ضربه گیر نیز عمل می‌کنند و می توانند بارهای لحظه ای را نیز در خود جای دهند. همچنین انواع کوپلینگ ها دارای لاستیک های مختلف با جنس های گوناگون هستند.

خرید لاستیک کوپلینگ (راهنمای انتخاب و خرید)
انتخاب درست و خرید مناسب لاستیک کوپلینگ می‌تواند تأثیر مهمی بر کارایی و عملکرد سیستم‌های مکانیکی و کوپلینگ ها داشته باشد. از این رو، به بررسی نکات مهمی که باید در هنگام خرید لاستیک کوپلینگ در نظر گرفته شوند، می‌پردازیم.

نوع لاستیک کوپلینگ: قبل از خرید لاستیک کوپلینگ، نیاز است که نوع کوپلینگ و همچنین لاستیک کوپلینگ مورد نیاز خود را تعیین کنید. در ادامه این صحفه میتوانید با انواع لاستیک کوپلینگ آشنا شوید.
تحمل به بار و سرعت: مهمترین فاکتور در خرید لاستیک کوپلینگ توانایی آن در تحمل به بار و سرعت کاربری مدنظر است. باید مطمئن شوید که لاستیک کوپلینگ انتخابی توانایی تحمل بار و سرعت مورد نظر شما را دارد.
شرایط محیط کار: شرایط محیط کار لاستیک کوپلینگ نیز نکته مهمی در انتخاب و خرید لاستیک کوپلینگ است. اگر لاستیک کوپلینگ در محیط‌های خاصی مانند محیط‌های شیمیایی یا با دماهای بالا کار خواهد کرد، باید از لاستیک کوپلینگ‌های مقاوم به شرایط مخصوص استفاده کنید.
خاطر نشان است که با رعایت نکات مطرح شده و مشورت با کارشناسان فروش، می‌توانید انتخابی هوشمندانه برای رفع نیازها، و همچنین به بهبود کارایی و کاهش خطرات ناشی از عدم تطابق لاستیک کوپلینگ با سیستم‌های مکانیکی‌تان کمک کنید. همچنین جهت اطلاع از قیمت کوپلینگ و لاستیک کوپلینگ با کارشماسان ما در ارتباط باشید.

انواع لاستیک کوپلینگ
همانطور که گفته شد تمامی کوپلینگ های انعطاف پذیر الاستومری دارای یک عنصر پلاستیکی در ساختار خود هستند. تمامی الاستومر ها دارای یک طول عمر مشخصی هستند و پس مدتی دچار سایش می شوند و نیاز به تعویض دارند. شرکت کالا صنعتی انواع لاستیک کوپلینگ های متفاوت را به مشتریان خود ارائه می دهد که عبارت اند از:

لاستیک کوپلینگ N-EUPEX در دو سری KB و DS
لاستیک کوپلینگ میل پینی یا هالوپین (RUPEX)
لاستیک کوپلینگ روتکس (ROTEX )
لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)
لاستیک کوپلینگ N-EUPEX
لاستیک کوپلینگ

کوپلینگ های N-EUPEX پرکاربردترین نوع کوپلینگ ها هستند. این کوپلینگ ها در دو سری ساده (کوپلینگ KB) و سری DS تولید می شوند. این کوپلینگ ها بر اساس استاندارد شرکت FLENDER با متریال متفاوتی تولید می شوند که در جدول زیر مشاهده می کنید.

جنس سختی محدوده دمایی
N-EUPEX Series
NBR Standard Type ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Electrically Insulating ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Soft ShoreA 65 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Normal low-backlash ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Soft low-backlash ShoreA 65 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Normal low-backlash ShoreA 80 50- تا 80+ درجه سانتی گراد
HNBR high temperature ShoreA 80 10- تا 100+ درجه سانتی گراد
Type N-EUPEX DK
NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
N-EUPEX DS Series
NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
لاستیک کوپلینگ میل پینی یا هالوپین (RUPEX)
لاستیک کوپلینگ میل پینی که اغلب با نام رابر کوپلینگ نیز شناخته می شود با متریال و درجه سختی های متفاوتی تولید می شوند. در جدول زیر انواع متریال و مشخصات آن ها را مشاهده میکنید.

لاستیک کوپلینگ میل پینی

جنس سختی محدوده دمایی
NBR نوع استاندارد 80 Shore A 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR عایق الکتریکی ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR نرم ShoreA 60 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR سخت ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NR برای دمای پایین ShoreA 80 50- تا 50+ درجه سانتی گراد
HNBR برای دمای بالا ShoreA 80 10- تا 100+ درجه سانتی گراد
لاستیک کوپلینگ روتکس (ROTEX )
الاستومر، رابر یا لاستیک کوپلینگ روتکس با توجه به درخواست و نیاز مصرف کننده با متریال های متفاوتی تولید می شوند. لاستیک کوپلینگ روتکس نیاز به بررسی و تعویض دوره ای دارد و در غیر این صورت ممکن است بدون آنکه متوجه شوید، لاستیک دچار فرسودگی شده و دنده های کوپلینگ با یکدیگر جفت شوند و در نتیجه کوپلینگ دچار خرابی شود. مواد سازنده لاستیک کوپلینگ روتکس در جدول زیر آورده شده است.
لاستیک کوپلینگ روتکس

جنس سختی محدوده دمایی
(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR 92 Shore A 50- تا 120+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان) PUR ShoreA 92 50- تا 90+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR ShoreA 98 50- تا 120+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان) PUR ShoreA 98 30- تا 90+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR ShoreA 64 50- تا 120+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان) PUR ShoreA 64 30- تا 110+ درجه سانتی گراد
لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)
لاستیک کوپلینگ ستاره ای بر اساس نیاز مصرف کننده، می توانند با مواد متفاوتی تولید شوند. معمولاً لاستیک کوپلینگ HRC از جنس پلی پروپیلن می باشد. لاستیک کوپلینگ ستاره ای معمولاً برای دمای بین -50 تا +50 درجه سانتی گراد مناسب است. لاستیک کوپلینگ ستاره ای HRC برای سایزهای زیر تولید می شود و در کالا صنعتی موجود است.

سایز لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)
65
85
105
125
145
175
215
275
لاستیک کوپلینگ روتکس

شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگ‌ترین تأمین کننده اینترنتی کالاهای صنعتی در کشور، لاستیک انواع کوپلینگ های صنعتی را برای مشتریان خود تأمین می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش کالا صنعتی در ارتباط باشید.

قیمت لاستیک کوپلینگ
یکی از نکات مهم هنگام خرید لاستیک کوپلینگ، قیمت آن است. قیمت لاستیک تحت تاثیر عوامل متعددی قرار دارد که انتخاب آن بستگی به نیاز های کاربری دارد. در ادامه به بررسی مهم ترین عوامل موثر بر قیمت لاستیک کوپلینگ خواهیم پرداخت:

نوع کوپلینگ: اولین مورد در قیمت لاستیک کوپلینگ این است که لاستیک چه کوپلینگی مدنظر است. قیمت لاستیک کوپلینگ ها با یکدیگر تفاوت دارند.
جنس متریال در ساخت لاستیک کوپلینگ: یکی از عوامل اصلی در تعیین قیمت لاستیک کوپلینگ، نوع متریال استفاده شده در ساخت آن است. لاستیک کوپلینگ‌ها معمولاً از موادی مانند پلی‌یورتان، نئوپرن، نایلون، و پلی‌استر ساخته می‌شوند. هر کدام از این مواد خواص مکانیکی و مقاومتی مختلفی دارند و در نتیجه، هزینه تولید و قیمت نهایی لاستیک کوپلینگ تحت تأثیر انتخاب متریال و مصالح قرار می‌گیرد.
اندازه و ابعاد لاستیک کوپلینگ: ابعاد لاستیک کوپلینگ نیز تأثیر مهمی بر قیمت آن دارد. لاستیک کوپلینگ‌های بزرگ‌تر و قطر بزرگتر معمولاً هزینه بیشتری دارند. همچنین، تعداد و اندازه شکل‌های داخلی و خارجی لاستیک نیز بر قیمت لاستیک کوپلینگ تأثیرگذار است.
مقاومت به شرایط محیطی: لاستیک کوپلینگ‌ها باید در شرایط محیطی مختلف عملکرد مناسبی داشته باشند. مقاومت به عوامل محیطی مانند حرارت، رطوبت، آلودگی های شیمیایی و UV می‌تواند هزینه تولید را افزایش دهد. برای محیط‌های ویژه نیاز به لاستیک کوپلینگ‌های خاص با مواد و پوشش‌های خاص داریم که به مراتب قیمت آن‌ها بیشتر است.

سایت کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس‌های صنعتی از مهم‌ترین اجزای بسیاری از ماشین‌آلات و تجهیزات صنعتی هستند که وظیفه انتقال نیرو و گشتاور و همچنین کاهش یا افزایش سرعت الکتروموتور تا حد مورد نیاز را بر عهده دارند. برای آشنایی با سازوکار گیربکس صنعتی، ابتدا باید با اجزای تشکیل‌دهنده آن آشنا شویم.در این مقاله به بررسی تفاوت اجزای تشکیل‌دهنده گیربکس‌ها پرداخته و اجزای گیربکس‌های مختلف را با یکدیگر مقایسه می‌کنیم.


قطعات گیربکس حلزونی

انواع ماردون و دنده حلزونی
قطعات پوسته و فلنج ها
شفت خروجی NMRV
شفت واسطه گیربکس مرکب
خرید محصول

قطعات گیربکس هلیکال

انواع دنده‌هلیکال، ساده، شفت‌دنده، دنده‌ سرشافتی،دنده پینیون‌کرانویل
انواع شفت
پوسته کامل و فلنج های انواع گیربکس هلیکال
خرید محصول

قطعات گیربکس خورشیدی

پوسته کامل گیربکس خورشیدی
دنده خورشیدی
دنده سیاره ای
دنده رینگی(حلقوی)
خرید محصول
اجزای تشکیل دهنده گیربکس صنعتی
همان‌طور که گفتیم، اجزای تشکیل‌دهنده گیربکس صنعتی شامل چرخ‌دنده، بلبرینگ، شفت، آب‌بندی، سیستم روانکاری و پوسته است.

پوسته گیربکس
پوسته گیربکس یا بدنه، تمام اجزای داخلی آن را در بر می‌گیرد، از آن‌ها در برابر فشار و آلودگی محافظت می‌کند؛ تمامی اجزای داخلی گیربکس روی پوسته سوار می‌شوند و حفظ تراز مناسب اجزای داخلی گیربکس ارتباط مستقیمی با پوسته دارد.

شفت گیربکس
گیربکس‌های صنعتی معمولاً دارای دو یا چند شفت هستند؛ شفت ورودی، نیرو را از محرک اصلی (مانند الکتروموتور) دریافت می‌کند و شفت خروجی نیرو را به قطعه محرک دیگری (مانند تسمه‌نقاله، پمپ و …) می‌رساند. همچنین ممکن است گیربکس دارای شفت‌های میانی برای انتقال نیرو بین استیج‌های (طبقات) مختلف چرخ‌دنده‌ها باشد. شفت گیربکس‌ها می‌تواند به دو صورت هالوشفت (توخالی) یا سالیدشفت (نری) باشد.

چرخ‌دنده‌ها
چرخ‌دنده‌ها مهم‌ترین و ضروری‌ترین اجزای یک گیربکس صنعتی هستند؛ چرخ‌دنده‌ها بر اساس نوع دندانه‌های قرار گرفته روی آن‌ها به دنده ساده، هلیکال، مخروطی و … تقسیم‌بندی می‌شوند.

بلبرینگ‌ گیربکس
یاتاقان، بلبرینگ و رولبرینگ برای پشتیبانی از شفت‌ها در داخل گیربکس استفاده می‌شوند؛ این قطعات اصطکاک را کاهش داده و چرخش مناسب شفت را تضمین می‌کنند.

آب‌بندی گیربکس
آب‌بندی یا سیل مکانیکی (Seal) به منظور جلوگیری از نشت روان‌کننده و ورود آلاینده‌ها به داخل گیربکس استفاده می‌شود. آب‌بندی‌ها معمولاً از جنس پلاستیک و مواد عایق ساخته شده و در محل اتصال شفت به دنده گیربکس قرار می‌گیرند. همچنین نقاطی مانند سوپاپ هوا و درپوش تخلیه روغن نیز از واشرهای مخصوصی جهت آب‌بندی استفاده می‌کنند.

سیستم روانکاری
گیربکس‌های صنعتی برای کاهش اصطکاک، دفع گرما و جلوگیری از پوسیدگی و ساییدگی نیاز به روغن‌کاری مناسب دارند. روان‌کننده‌هایی مانند روغن دنده یا گریس باید به خوبی درون گیربکس گردش داشته باشند.

لوازم جانبی گیربکس
بسته به کاربرد و الزامات خاص برنامه، گیربکس‌های صنعتی می‌توانند شامل لوازم جانبی مانند فلنج خروجی، شرینک دیسک، بک استاپ، بازوی گشتاور، سنسورهای حرارتی و لرزش و … باشند؛ این لوازم به نگهداری مناسب و پیشگیری از مشکلات احتمالی کمک می‌کنند.

اجزای گیربکس حلزونی
اجزای گیربکس حلزونی عبارت‌اند از:

پوسته
ماردون
چرخ‌دنده حلزونی
بلبرینگ‌ها
کاسه‌نمدها
سوپاپ هوا، دریچه بازدید روغن و پیچ تخلیه روغن
فلنج (در صورت وجود)
در ادامه به معرفی دقیق‌تر هر یک از قطعات داخل گیربکس حلزونی می‌پردازیم.

اجزای گیربکس حلزونی

ماردون گیربکس حلزونی

شفت ورودی گیربکس حلزونی یک ماردون فولادی است که دندانه‌های آن با یک چرخ‌دنده حلزونی درگیر می‌شود. این قطعه گیربکس حلزونی از ماشینکاری یک استوانه فلزی از جنس آلیاژ فولادی ساخته شده و به عنوان ورودی گیربکس، نیرو را به دنده حلزونی منتقل می کند.

ماردون یا شفت مارپیچ گیربکس حلزونی در دو نوع سالید شفت و هالو شفت برای انواع مختلف گیربکس حلزونی تولید می شود،

ماردون سالید شافت: این نوع ماردون، به‌شکل یک استوانه فلزی توپر ساخته‌ می‌شود. برای اتصال ماردون سالید یا شفت نری به الکتروموتور باید از قطعات جانبی مانند کوپلینگ یا تسمه و پولی استفاده‌شود.
ماردون هالوشافت: ماردون هالوشفت به‌شکل استوانه فلزی توخالی تولید شده و به صورت مستقیم با شفت موتور کوپل می‌شود. برای کوپل مستقیم الکتروموتور و گیربکس حلزونی هالوشفت، باید شفت الکتروموتور داخل هالوشفت ماردون قرار گرفته و خار مربوطه به درستی جا زده شود. برای محکم‌تر شدن اتصال، فلنج‌های موتور و گیربکس به هم پیچ می‌شوند.
ماردون گیربکس حلزونی

چرخ دنده گیربکس حلزونی

چرخ‌دنده حلزونی یکی از مهمترین قطعات گیربکس حلزونی است. چرخ دنده حلزونی وظیفه تولید و انتقال گشتاور خروجی را بر عهده دارد. باید دقت داشت که سطح درگیری ماردون و چرخ دنده در گیربکس حلزونی خیلی زیاد نیست و در نتیجه لقی این گیربکس نسبتا زیاد است و در مقایسه با گیربکس های هلیکال و خورشیدی راندمان نسبتا پایینی تا حدود 65% دارد.

چرخ دنده گیربکس حلزونی

پوسته گیربکس حلزونی

پوسته گیربکس حلزونی معمولاً با دو جنس آلومینیوم و چدن ساخته می‌شود. پوسته چدنی دارای مقاومت و استحکام بیشتری بوده و در گیربکس های سایز متوسط تا بزرگ استفاده می شود. پوسته یا هوزینگ (Housing) تمامی اجزای داخل گیربکس را در بر می‌گیرد؛ همچنین برای کاهش اصطکاک و خنک‌کاری گیربکس، داخل پوسته گیربکس را با مقدار کافی از روغن مناسب گیربکس حلزونی پر می کنند.

گیربکس حلزونی با تجهیز بعدی به دو روش زیر متصل می‌شود:

پایه (نصب و پیچ شدن روی شاسی)
فلنج (نصب از طریق فلنج در قسمت شافت یا هالوشافت خروجی گیربکس)
بلبرینگ گیربکس حلزونی

یکی دیگر از مهم ترین اجزای گیربکس حلزونی، بلبرینگ‌ها هستند که به چرخش روان شفت‌ها کمک می‌کنند. همچنین بلبرینگ‌ها با کنترل نیروهای شعاعی و محوری روی شفت، به افزایش طول عمر کاری گیربکس کمک می‌کنند.

بلبرینگ گیربکس حلزونی

کاسه نمد گیربکس حلزونی

برای کارکرد گیربکس در شرایط بهینه نیاز است که روغن داخل آن حجم مناسبی داشته باشد و روانکاری دنده ها به بهترین شکل ممکن انجام پذیرد. از این رو قطعه ای به نام کاسه نمد یا oil seal وجود دارد که برای جلوگیری از نشتی روغن و همچنین ورود گرد و غبار و رطوبت به داخل گیربکس به‌کار می‌رود.

این قطعه جزو قطعات مصرفی گیربکس حلزونی است و پس از مدتی خاصیت آب‌بندی خود را از دست می‌دهد؛ زمان تعویض کاسه نمد با توجه به میزان کارکرد گیربکس و با توجه به بازرسی‌های دوره‌ای گیربکس حلزونی مشخص می‌شود. برای خرید قطعات گیربکس حلزونی از طریق شماره‌تلفن 02191304300 با کارشناسان کالاصنعتی درتماس باشید.

کاسه نمد گیربکس حلزونی

قطعات اصلی گیربکس حلزونی شامل ماردون، دنده حلزونی، پوسته گیربکس و قطعات جانبی مثل بازوی گشتاور، فلنج خروجی و ... به صورت یدکی در بازار موجود است؛ اما با توجه به تفاوت‌های اندکی که در محصولات هر تولیدکننده وجود دارد، برای جایگزین کردن قطعات گیربکس باید به برند آن‌ها و سازگاری با گیربکس دقت نمایید. بهتر است قطعه جایگزین از همان برند قبلی خریداری شود.

قطعات گیربکس‌های حلزونی ایرانی توسط شرکت سازنده تولید و در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد؛ اما قطعات گیربکس‌های اروپایی و چینی وارد ایران نمی‌شود و در صورت خرابی، باید کل گیربکس تعویض شود.

رایج‌ترین آسیب‌دیدگی در گیربکس‌های حلزونی مربوط به چرخ‌‌دنده است؛ لذا اصلی ترین و پر مصرف ترین قطعه یدکی گیربکس حلزونی، دنده حلزونی یا برنجی آن است. هنگام جایگزین کردن چرخ‌دنده حلزونی باید به عوامل زیر دقت نمایید:

شرکت تولیدکننده گیربکس
سایز یا تیپ گیربکس
نسبت تبدیل گیربکس
اکثر قطعات یدکی گیربکس حلزونی از طریق سایت کالا صنعتی قابل سفارش هستند.

اجزای گیربکس هلیکال مستقیم
اجزای گیربکس هلیکال شفت مستقیم

اجزای گیربکس هلیکال شفت مستقیم که با نام گیربکس هلیکال مستقیم نیز شناخته می‌شود، عبارت‌اند از:

2 الی 3 جفت دنده هلیکال (مارپیچ) که به شفت‌های ورودی و خروجی متصل شده اند.
کاسه‌نمدها
سوپاپ هوا
بلبرینگ‌ها
پیچ تخلیه روغن
لوازم جانبی مانند فلنج
اجزای گیربکس بول هلیکال
اجزای گیربیکس بول هلیکال

گیربکس بول هلیکال که با نام پینیون کرانویل نیز شناخته می‌شود، از چرخ‌دنده‌های هلیکال مارپیچ و مخروطی استفاده می‌کند؛ در این گیربکس‌ها جفت دنده مخروطی وظیفه تغییر جهت نیرو را بر عهده دارند. اجزای گیربکس بول هلیکال شامل:

پوسته
چرخ‌دنده‌ها
شفت
سوپاپ هوا
آب‌بندی‌ها
سوپاپ تخلیه روغن
بلبرینگ‌ها
لوازم جانبی مانند فلنج، بک استاپ، شرینک دیسک و بازوی گشتاور
گیربکس هلیکال شفت موازی
اجزای گیربکس هلیکال آویز یا شفت موازی، شامل چند جفت چرخ‌دنده هلیکال، شفت خروجی، بلبرینگ‌ها، واشر و آب‌بندی، سوپاپ هوا و لوازم جانبی مانند فلنج، بک استاپ و شرینک دیسک می‌شود. گیربکس‌های سه محور و چهار محور که با نام گیربکس قورباغه‌ای نیز شناخته می‌شوند، نوع دیگری از گیربکس‌های هلیکال شفت موازی هستند که از ساختار نسبتاً مشابهی با گیربکس‌های هلیکال آویز استفاده می‌کنند.

اجزای گیربکس هلیکال آویز

اجزای گیربکس اکسترودر
اجزای گیربکس اکسترودر بسیار مشابه گیربکس‌های هلیکال سه محور است؛ مهم‌ترین تفاوت این دو گیربکس در نوع بیرینگ‌های آن‌ها است. در گیربکس اکسترودر از بیرینگ (بلبرینگ و رولبرینگ) کف گرد استفاده می‌شود. اجزای گیربکس اکسترودر عبارت‌اند از:

پوسته
شفت ورودی
کاسه‌نمدها
بیرینگ‌های عادی و کف گرد
دنده‌های هلیکال Z1 تا Z4
فلنج خروجی
اجزای گیربکس خورشیدی
چرخ‌دنده‌های گیربکس خورشیدی در یک سیستم خاص به نام سیاره‌ای قرار دارند. در این سیستم یک چرخ‌دنده ساده (چرخ‌دنده خورشیدی) در مرکز قرار دارد و تعدادی چرخ‌دنده دیگر (چرخ‌دنده سیاره‌ای) در اطراف آن بوده و دندانه‌های آن‌ها با یکدیگر درگیر می‌شود؛ در نهایت همگی چرخ‌دنده‌های سیاره‌ای درون یک دنده رینگی قرار می‌گیرند و تمام چرخ‌دنده‌های سیاره‌ای روی یک حامل سوار می‌شود. برای آشنایی بیشتر با سیستم چینش گیربکس‌های خورشیدی پیشنهاد می‌کنیم از صحفه گیربکس خورشیدی چیست؟ بازدید کنید.

گیربکس‌های خورشیدی اغلب برای کاربردهای با دقت بالا استفاده می‌شوند؛ به همین علت می‌توان این گیربکس‌ها را به‌صورت چندطبقه یا چندمرحله‌ای استفاده نمود. علاوه بر چرخ‌دنده‌های ساده، رینگی و حامل، این گیربکس‌ها شامل اجزای زیر هستند:

سوپاپ تخلیه هوا
آب‌بندها
شفت ورودی و خروجی
بلبرینگ‌ها
پوسته
سایر اجزا مانند بک استاپ و …
اجزای گیربکس خورشیدی

اجزای گیربکس سایکلو
گیربکس های سایکلو طراحی منحصر به فردی داشته و از چرخ دنده های رایج استفاده نمی کنند. اجزای گیربکس سایکلو شامل:

شفت ها
چرخ سیکلوئیدی
بلبرینگ ها
پوسته گیربکس
کاسه نمدها
پین بوش و دنده های پین
واشر یا رینگ اسپیسر
اجزای گیربکس سایکلو

نتیجه‌گیری

آشنایی با اجزای گیربکس‌های صنعتی برای شناخت بهتر و تعمیر و نگهداری مناسب آن‌ها ضروری است؛ در این مقاله به‌اختصار به معرفی اجزای کلی هریک از انواع گیربکس‌های صنعتی پرداختیم اما برای جزئیات بیشتر باید به بخش مقالات وب‌سایت کالا صنعتی مراجعه کنید و مقالات مربوط به هر گیربکس را مطالعه فرمایید. همچنین در صورتی‌که سؤال یا ابهامی در این زمینه داشته باشید، می‌توانید با کارشناسان کالا صنعتی در ارتباط باشید و از مشاوره تخصصی رایگان این مجموعه بهره‌مند شوید.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3/12/%D8%A7%D8%AC%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

شرکت فن آوران تهویه پیام یکی از بزرگترین شرکت های تولید کننده انواع هواکش های صنعتی در ایران است. این شرکت هواکش های خود را تحت لیسانس آلمان مونتاژ کرده و هواکش زیلابگ دارای استاندارد های جهانی است. هواکش زیلابگ صنعتی دارای انواع متفاوتی است که در ادامه به معرفی آن ها خواهیم پرداخت. لازم به ذکر است تمامی هواکش های زیلابگ دارای 24 ماه گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش است. شما می توانید برای خرید انواع هواکش های زیلابگ با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.

خرید فن زیلابگ (راهنمای انتخاب و خرید)
برای خرید هواکش زیلابگ باید نکاتی را مدنظر قرار دهید. مهم ترین فاکتور هایی که هنگام خرید هواکش اهمیت دارند، عبارت اند از:

نوع و مدل هواکش: اصلی ترین نکته هنگام خرید هواکش دمنده این است که هواکش برای چه محیطی قرار است استفاده شود؟ محیط خانگی است یا صنعتی؟ مدل هواکش باید مطابق با محیط باشد.
مشخصات فنی: بعد از مشخص شدن محیط، باید بدانید هواکش چه میزان هوایی را قرار است جا به جا کند تا ظرفیت و قدرت مناسبی انتخاب شود.
سطح صدا: این مورد به ویژه هنگام خرید هواکش های خانگی مورد توجه است. هواکش های خانگی دمنده کمترین سر و صدا را دارند.
گارانتی: یکی از مواردی که هنگام خرید هواکش دمنده بسیار مورد توجه است، گارانتی محصول است. تمامی هواکش های دمنده دارای 18 ماه گارانتی می باشند.
نصب آسان: هنگام خرید هواکش دمنده، همراه با گارانتی یک دفترچه راهنمای نصب آسان هواکش ارسال می شود که به شما کمک می‌کند بتوانید به راحتی هواکش را نصب کنید.
برای خرید انواع هواکش های دمنده می توانید به محصول مورد نظر در سایت کالا صنعتی مراجعه کنید و به صورت آنلاین خرید خود را انجام دهید. همچنین شما می توانید برای دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.
نمایندگی هواکش فن زیلابگ
کالا صنعتی به عنوان بزرگترین فروشگاه آنلاین مفتخر است به عنوان نماینده رسمی برند فن زیلابگ فعالیت کند. نمایندگی زیلابگ علاوه بر فروش انواع مختلف هواکش و فن، تمام خدمات مرتبط با این دستگاه ها را مانند مشاوره فنی رایگان در هنگام خرید، گارانتی و خدمات پس از فروش را ارائه میدهد. کالا صنعتی به عنوان نمایندگی هواکش زیلابگ موظف است کیفیت، اصالت کالا را تضمین کند. همچنین با ارائه قیمت بروز انواع فن زیلابگ به مشتری در هنگام انتخاب و خرید محصول کمک کند. همچنین نماینده برند زیلابگ در تهران و ایران با ایفای نقش ارتباطی میان تولید کنندگان و مشتریان و حذف واسطه ها به مشتریان خدمات میدهد.

انواع فن زیلابگ
برند زیلابگهواکش های خود را در 4 نوع تولید و به مشتریان خود ارائه می دهد. انواع هواکش زیلابگ عبارت اند از:

فن آکسیال زیلاگ
فن سانتریفیوژ زیلابگ
هواکش مرغداری و گلخانه ای زیلابگ
هواکش سقفی زیلابگ
هواکش آکسیال زیلابگ
شرکت زیلابگ هواکش های آکسیال خود را با توجه به جنس پروانه، به دسته پروانه فولادی ST37، پروانه آلومینومی و پروانه پلاستیک تقسیم کرده است. هواکش آکسیال زیلابگ با توجه به قدرت، اندازه، سایز و میزان هوادهی دارای انواع متفاوتی هستند که به صورت صنعتی و تاسیساتی(هواکش های سردخانه های) تولید می شوند. هواکش آکسیال زیلابگ در دو نوع دمنده و مکنده تولید می شود.

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه آلومینیومی
همانطور که از نام این سری از هواکش های زیلابگ مشخص است، پروانه آن ها آلومینیومی می باشد. این هواکش ها جریان هوای مارپیچی را به جریان هوای مستقیم تبدیل کرده و پرتاب و بازده جریان هوا را افزایش می دهند. مشخصات این فن زیلابگ را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

هواکش آکسیال پروانه آلومینیوم

فن آکسیال زیلابگ پروانه پلاستیکی
این سری از هواکش های زیلابگ دارای پروانه از جنس پلاستیک هستند. هواکش پروانه پلاستیک زیلابگ در ابعاد 300 تا 500 میلیمتر تولید می شوند. سایر مشخصات این سری از هواکش های زیلابگ در تصویر زیر آورده شده است.

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه پلاستسکی

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه فولادی ST37
هواکش پروانه فولادی ST37 زیلابگ، پرکاربردترین نوع هواکش های زیلابگ می باشد. این فن زیلابگ به صورت دمنده و مکنده تولید می شود که سری مکنده آن بدون قاب است.

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ
هواکش سانتریفیوژ زیلابگ دارای پروانه های از جنس پلاستیک فشرده می باشد. این فن زیلابگ می تواند تغییرات دمایی 35- تا 80+ درجه را تحمل کند. برای کاهش صدا شکل تیغه های آن به صورت سه بعدی است. طراحی خاص این نوع فن زیلابگ امکان استفاده در فضاهای کوچک را میسر کرده است. راندمان آن بالای هفتاد درصد است. فن سانتریفیوژ در دو نوع فوروارد و بکوارد است. هواکش سانتریفیوژ زیلابگ به دسته متفاوتی تقسیم می شوند که عبارت اند از:

هواکش زیلابگ سانتریفیوژ بکوادر
هواکش سانتریفیوژ فوروارد یک طرف مکش
هواکش سانتریفیوژ فوروارد دو طرف مکش
هواکش سانتریفیوژ بین کانالی (داکت فن)
هواکش سانتریفیوژ استوانه ای
هواکش سانتریفیوژ زیلابگ بکوارد
همانطور که از نام این سری فن زیلابگ مشخص است، هواکش بکوارد دارای پروانه های رو به عقب هستند. پروانه بکوارد این اجازه را میدهد حجم هوای بیشتری را نسبت به هواکش فوروارد جا به جا کند. سایر مشخصات هواکش بکوارد زیلابگ را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ پروانه بکوارد

هواکش سانترفیوژ زیلابگ فورواد یک طرف مکش
در این سری فن زیلابگ اتصال موتور به به پروانه به صورت مستقیم است. همانطور که از نام آن ها پیدا است، پروانه هواکش به صورت رو به جلو است و می تواند جریان هوای با فشار بیشتری را ایجاد کند. مشخصات هواکش فوروراد یک طرف مکش زیلابگ در تصویر زیر نشان داده شده است.

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ پروانه فوروارد(یک طرف مکش)

هواکش سانترفیوژ زیلابگ فورواد دو طرف مکش
خصوصیات این فن زیلابگ مانند سری یک طرف مکش می باشد. پروانه آن ها رو به جلو و دو طرفه است. مشخصات کلی هواکش فوروارد دو طرف مکش را در شکل زیر مشاهده می کنید.

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ پروانه فوروارد (دوطرف مکش)

داکت فن زیلابگ
این سری از فن زیلابگ را می توان در فضاهای محدود یا بین کانال را نصب کرد. پروانه داکت فن زیلابگ بکوارد است و با نام هواکش بین کانالی نیز شناخته می شوند. این هواکش ها طول عمر و راندمان بالایی دارند.

داکت فن زیلابگ

هواکش سانترفیوژ زیلابگ استوانه ای
هواکش استوانه ای زیلابگ از سری هواکش های فوروارد می باشد. این سری از هواکش زیلابگ با نام فن تانژانت یا فن جریان متقابل نیز شناخته می شوند. همانظور که گفته شد هواکش استوانه ای زیلابگ پروانه رو به جلو دارد و جریان هوای با فشار زیاد تولید می کند.

هواکش سانتریفوژ زیلابگ سری استوانه ای

محصولات پیشنهادی: قیمت فن آکسیال
هواکش مرغداری زیلابگ
هواکش مرغداری و گلخانه ای زیلابگ از نام آن ها پیدا است که برای چه محیط هایی مناسب می باشد. این هواکش ها دارای راندمان بالا، آلودگی صوتی کم، مصرف انرژی پایین، دمپر اتوماتیک و عملکردی مطمعن هستند. این سری هواکش زیلابگ قابلیت کار در شرایط آب و هوایی نامناسب را نیز دارد. در فضای مرغداری و گلخانه ها به دلیل کاهش دما نیازمند هواکش است که برای رشد گیاهان و مرغداری ها باید دمای داخل گلخانه ها مناسب باشد این نوع هواکش زیلابگ منحصرا برای گلخانه ها و مرغداری طراحی شده است.

هواکش مرغداری و گلخانه ای زیلابگ

هواکش سقفی زیلابگ
این نوع هواکش زیلابگ نوعی از هواکش سانتریفیوژ است که به عنوان هواکش مکنده صنعتی در صنعت ما مورد استفاده قرار می گیرد این نوع هواکش راندمان پایین تری در فشار بالا نسبت به هواکش سانتریفیوژ یوتیلیتی برخوردار است.

هواکش سقفی زیلابگ

قیمت فن زیلابگ
قیمت فن زیلابگ می تواند به عوامل متعددی بستگی داشته باشد از جمله این عوامل می توان به نوع هواکش، ابعاد هواکش، دمنده یا مکنده بودن، یک طرفه یا دو طرفه و ... اشاره داشت. شرکت کالا صنعتی انواع هواکش زیلابگ را با بهترین قیمت به مشتریان خود ارائه می دهد. شما می توانید از طریق سایت یا اپلیکیشن کالا صنعتی، قیمت هواکش زیلابگ را مشاهده کنید و از همان طریق یا تماس با کارشناسان فروش کالا صنعتی، سفارش خود را ثبت کنید. در ادامه به بررسی مواردی که به بر قیمت فن زیلابگ تأثیر گذار است می پردازیم:

ظرفیت هواکشی: هرچه ظرفیت هواکشی بیشتر باشد، قیمت هواکش دمنده نیز افزایش پیدا می کند.
ابعاد فیزیکی هواکش: یکی از عوامل تأثیر گذار در قیمت هواکش دمنده، ابعاد آن است. قیمت با توجه به ابعاد متغیر است و هرچه هواکش ابعاد بزرگتری داشته باشد، قیمت بیشتری نیز خواهد داشت.
ویژگی های خاص: برخی از هواکش های دمنده با توجه به درخواست مشتری با ویژگی های خاصی تولید می شوند که این مورد نیز بر قیمت هواکش دمنده تأثیر گذار است.
محل خرید: یکی از مهمترین عوامل تاثیر گذار، محل خرید محصول می باشد که قیمت در مراکز فروش متفاوت است.
نوع موتور و مدل هواکش دمنده
ابعاد فیزیکی هواکش
ظرفیت تصفیه و دبی هواکش
سطح مصرف انرژی

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/805/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%D9%87%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%B4/%D9%87%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%B4-%D8%B2%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%A8%DA%AF-zilabeg



:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

بلبرینگ ها (بال بِرینگ یا به انگلیسی Ball bearing) نوعی یاتاقان غلتشی توپی هستند که چرخش تجهیزاتی مانند الکتروموتور را آسان میکنند. عناصر غلتان در بلبرینگ ها ساچمه های گرد هستند که باعث کاهش اصطکاک و تماس میشوند. بلبرینگ ها میتوانند فشار بار شعاعی و بار محوری را تحمل کنند. در بلبرینگ ها بار از لایه خارجی به گوی ها اعمال و سپس به لایه داخلی منتقل میشود. در ادامه به بررسی بلبرینگ ها و انواع آن میپردازیم.

بلبرینگ

انواع بلبرینگ
بلبرینگ‌ها به 4 دسته کلی تقسیم می شوند که عبارت اند از:

بلبرینگ شیار عمیق
بلبرینگ تماس زاویه ای
بلبرینگ خود تنظیم
بلبرینگ کف گرد
هر کدام از این بلبرینگ‌ها دارای ساختار و ویژگی‌های منحصر به فردی هستند که در ادامه به بررسی مختصری از این بلبرینگ‌ها می پردازیم.

بلبرینگ شیار عمیق
بلبرینگ شیار عمیق

 

بیشترین کاربرد میان بلبرینگ‌ها را بلبرینگ شیار عمیق دارد. بلبرینگ شیار عمیق نیاز کمی به نگهداری دارد و در انواع باز (بدون آب بند) و آب بندی شده تولید می شوند. بلبرینگ شیار عمیق به صورت تک ردیفه و دو ردیفه به صورتی طراحی شده اند که می توانند بارهای شعاعی و محوری زیادی را تحمل کنند.

ویژگی ها موارد مصرف بلبرینگ شیار عمیق
ظرفیت و تحمل فشار بار بسیار بالا خودرو و قطعات خودرو (دینام، کولر و فن)
امکان حرکت به یکباره با سرعت زیاد و ایستادن بسیار سریع

بسیاری از صنایع تولیدی و کارخانجات
نصب آسان
صنایع انتقال نیرو
هزینه نگهداری بسیار کم کشاورزی
بلبرینگ تماس زاویه ای
بلبرینگ تماس زاویه اس

در برخی کاربردها مانند نصب عمودی الکتروموتورها به دلیل وجود بار محوری و شعاعی همزمان از بلبرینگ تماس زاویه ای استفاده می شود. بلبرینگ تماس زاویه ای در 3 مدل تک ردیفه، دو ردیفه و چهار نقطه تماسی تولید می شوند که می توانند بارهای شعاعی و محوری را به صورت همزمان تحمل کنند.

ویژگی ها موارد مصرف بلبرینگ تماس زاویه ای
ظرفیت و تحمل فشار بار بسیار بالا پمپ‌های آب صنعتی
امکان حرکت به یکباره با سرعت زیاد و ایستادن بسیار سریع

کمپرسور
نصب آسان
حمل و نقل مواد
هزینه نگهداری بسیار کم انواع موتور الکتریکی
بلبرینگ خود تنظیم
بلبرینگ خود تنظیمچ

ویژگی منحصر به فرد بلبرینگ خود تنظیم، تحمل انواع ناهماهنگی های شفت است. بلبرینگ خود تنظیم با شماره فنی 1 شروع می شود و می تواند بارهای شعاعی بسیار سنگین و بارهای محوری سبک از هر دو طرف را تحمل کند.

ویژگی ها موارد مصرف بلبرینگ خود تنظیم
به حداقل رساندن صدا و لرزش فن‌های صنعتی با سرعت حرکت بالا
تطبیق ناهماهنگی های ثابت و متحرک به صورت خودکار

صنایع غذایی
عملکرد عالی در سرعت های بسیار بالا
صنایع ساخت کاغذ
بار کم صنایع ساخت مواد
بلبرینگ کف گرد
بلبرینگ کفگرد

این سری از بلبرینگ ها می توانند بارهای محوری سنگینی را تحمل کنند و نباید تحت هیچ گونه بار شعاعی قرار بگیرند. بلبرینگ کف گرد در دو سری تک جهته و دو جهته تولید می شود که همانطور که از نام آن ها مشخص است، بلبرینگ کف گرد تک جهته می تواند بارهای محوری را در یک جهت و بلبرینگ کف گرد دو جهته می تواند بارهای محوری را در هر دو جهت تحمل کند.

ویژگی ها موارد مصرف بلبرینگ کف گرد
تعلیق بار در سرعت زاویه ای بالا انواع پمپ های آب صنعتی
پر کردن فضای ایجاد شده بین شیار و پولک بلبرینگ های کف گرد انواع فن های صنعتی
نصب آسان
دستگاه ها و ماشین آلات حمل و نقل
هزینه نگهداری بسیار کم کارخانه های تولید مواد معدنی و سیمان
5 نکته مهم در هنگام خرید بلبرینگ
برای خرید یک بلبرینگ باید نکاتی رو مورد بررسی قرار داد. برخی از این نکات در ادامه آورده شده اند که عبارت اند از:

نوع بلبرینگ: با توجه به کاربرد دستگاه و بارهایی که به بلبرینگ وارد می شود باید نوع مناسب بلبرینگ انتخاب شود.
ابعاد: بعد از انتخاب نوع بلبرینگ، ابعاد بلبرینگ اهمیت دارد. باید مشخص شود برای دستگاه بلبرینگ با چه ابعادی نظیر قطر داخلی، قطر خارجی و ضخامت نیاز است.
سرعت دوران: بلبرینگ ها برای نیاز برای سرعت دوران بالا طراحی می شوند که با مکانیزم منحصر فردی عمل میکنند. اصطلاحاً به این بلبرینگ ها، بلبرینگ های دور بالا می گویند.
ویژگی خاص: یکی دیگر از عوامل تأثیر گذار بر خرید بلبرینگ، شرایط محیط کار است. برای مثال بعضی اوقات بلبرینگ در محیط های مرطوب کار میکند که در این صورت باید از بلبرینگ های آب بندی شده با آب بند پلاستیکی استفاده کرد.
برند: پس از انتخاب کامل نوع بلبرینگ، ابعاد و مشخصات منحصر به فرد بلبرینگ نوبت به انتخاب برند بلبرینگ می رسد. در بازار ایران بلبرینگ ها در برند ها و با کیفیت های متفاوتی ارائه می شوند.
در بسیاری از مواقع قرار است بلبرینگ جدید خریداری شده و جایگزین بلبرینگ قبلی شود. بر روی تمامی بلبرینگ ها کدی حک شده که تمامی مشخصات گفته شده را در بر میگیرد. با ارائه این کد به کارشناسان فروش کالا صنعتی شما می توانید به راحتی خرید خود را انجام دهید.

قیمت بلبرینگ
بلبرینگ ها از کوچکترین تا بزرگترین سایز ها رنج قیمتی بسیار متفاوتی دارند. فاکتور های متعددی بر قیمت بلبرینگ تاثیر گذار است که در ادامه به بررسی مهم ترین فاکتور های تاثیر گذار بر قیمت بلبرینگ می پردازیم:

نوع بلبرینگ: همانطور که در بالاتر گفته شد بلبرینگ ها به 4 دسته تقسیم می شوند که هر کدام برای کاربردهایی مورد استفاده قرار میگیرند. هر کدام از این بلبرینگ ها دارای قیمت متفاوتی هستند.
ابعاد بلبرینگ: بعد از نوع بلبرینگ، معمولی ترین فاکتور تاثیر گذار بر قیمت بلبرینگ، ابعاد آن است. هرچه ابعاد یک بلبرینگ بزرگتر باشد، قیمت بالاتری نیز دارد.
ویژگی های خاص: برخی بلبرینگ ها دارای ویژگی های خاصی مانند دور بالا بودن، آب بندی شده و … هستند که هر کدام از این ویژگی ها بر قیمت بلبرینگ اثر گذار است.
برند بلبرینگ: در نهایت، دیگر عامل تأثیر گذار بر قیمت بلبرینگ، برند آن است. بلبرینگ در برند های متفاوت چینی، ژاپنی و اروپایی تولید و در بازار ایران عرضه می شود. بلبرینگ های اروپایی مانند SKF و FAG بهترین کیفیت را دارند و قیمت آن ها نیز از سایر بلبرینگ ها بیشتر است. بعد از بلبرینگ های اروپایی، برند های ژاپنی مانند NACHI، KOYO و NTN کیفیت بالاتری دارند. این بلبرینگ ها نسبت به بلبرینگ های اروپایی قیمت پایین تری دارند. در نهایت بلبرینگ های چینی کمترین قیمت را دارد. بسیاری از بلبرینگ های چینی مانند DKFL و KG کیفیت بسیار مناسبی دارند که نسبت به قیمت آن ها بسیار مناسب است.
برندهای بلبرینگ
کالا صنعتی به عنوان بزرگترین فروشگاه آنلاین تجهیزات صنعتی، بلبرینگ در برندهای زیر را تامین و با حذف واسطه به دست مشتریان میرساند.

بلبرینگ skf

بلبرینگ skf از مطرح ترین برندهای تولید کننده انواع بیرینگ در جهان است. شرکت اس کا آف با رفع تمام باگ ها محصولاتی کاملا با کیفیت را روانه بازار میکند. از مهم ترین ویژگی های این برند میتوان به طول عمر بالا و پاسخ به نیازهای تجهیزات صنعتی اشاره کرد. کالا صنعتی ارائه دهنده انواع بلبرینگ skf اصل در ایران است.

بلبرینگ dkfl

کیفیت بلبرینگ dkfl بسیار بالاتر از بیرینگ های چینی است. کالا صنعتی اصالت کالاهای این برند را تضمین میکند. قیمت مناسب، مقاومت بالا در برابر آسیب های مکانیکی و عملکرد مناسب از مهم ترین ویژگی های برند dkfl است.

بلبرینگ کویو

کویو از مهم ترین برندهای تولید کننده انواع بلبرینگ در جهان است که کیفیت محصولاتش با برندهای اروپایی برابری میکند. قیمت مناسب این محصولات از مهم ترین ویژگی های این برند است.

بلبرینگ kg

بلبرینگ kg یکی دیگر از برندهای محبوب در جهان است که کیفیت متریال و مقاومت بلبرینگ در برابر ضربات مکانیکی از مهم ترین اهداف این برند است. کی جی تمام نیازهای سیستم صنعتی شما را رفع میکند.

بلبرینگ fag

بلبرینگ ناچی

بلبرینگ ntn

بارهای وارد شده به بلبرینگ
یکی از فاکتورهای مهم هنگام انتخاب یک بلبرینگ، بارهای وارد شده به بلبرینگ است. انتخاب مناسب بلبرینگ باید بر اساس کاربرد باشد و هر بلبرینگ می تواند بار خاصی را تحمل کند و اگر به نادرستی انتخاب شود، باعث کاهش طول عمر بلبرینگ می شود. همانطور که بالاتر به آن اشاره به طور کلی بارهای وارد شده به بلبرینگ به سه دسته بارهای شعاعی، بارهای محوری و بارهای ترکیبی تقسیم می شوند.

بار های شعاعی: بار های شعاعی به صورت عمود بر بلبرینگ و محور شفت وارد می شود. بار های شعاعی در کاربردهای چرخشی مانند چرخ ماشین، محور ماشین، الکتروموتور ها و گیربکس های معمولی وارد می شوند. در بلبرینگ هایی که تحت بار شعاعی قرار دارند، بار از رینگ داخلی، از طریق عناصر غلتان به رینگ خارجی منتقل می‌شود. بسته به طراحی بلبرینگ و اندازه بار، نیرو بر روی چندین عنصر غلتان به طور همزمان توزیع می شود.

بار شعاعی

بارهای محوری: همانطور که از نام آن ها پیدا است، بار های محوری موازی بر محور شفت وارد می شود. بارهای محوری در چندین بخش مانند محورهای خودرو، موتورهای جت، توربین‌های بادی و سیستم‌های نقاله صنعتی رایج هستند. آنها همچنین در پمپ ها و کمپرسورها و سیستم های اسکرو درایو به دلیل نیروهای اعمال شده توسط سیال، گاز یا حرکت مکانیکی وارد می شوند. بار های محوری از طریق رینگ های بلبرینگ و عناصر غلتان منتقل می شود. در بلبرینگ ها، بار از طریق توپ ‌هایی که موازی محور چرخش هستند، از یک رینگ به رینگ دیگر منتقل می‌شود و ظرفیت بار محوری بالایی را ممکن می‌سازد.

بار محوری

بارهای ترکیبی: منظور از بارهای ترکیبی همانطور که از نام آن ها پیدا است، ترکیبی از بارهای محوری و شعاعی به صورت همزمان است. بهترین بلبرینگ ها برای تحمل این بارها، بلبرینگ های تماس زاویه ای می باشد.

بار ترکیبی

کد فنی بلبرینگ
هر بلبرینگی با یک کد شناخته می شوند. کد فنی بلبرینگ اغلب بر روی تمامی بلبرینگ ها حک شده است. برای بسیاری از مشتریان این سوال پیش می آید که این کد به چه معنا است. کد فنی بلبرینگ نشانگر نوع بلبرینگ، ابعاد بلبرینگ، آب بند بلبرینگ، قفسه بلبرینگ و سایر مشخصات منحصر به فرد بلبرینگ است. در ادامه به بررسی کد فنی بلبرینگ ها با ارائه یک مثال میپردازیم:

 

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/228/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%82%D8%B7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

خوراک و دان مصرفی طیور بخش مهمی از هزینه های تولید در صنعت مرغداری را در بر می گیرد. از این رو استفاده از روشی که با کنترل دان مصرفی بتواند باعث کاهش هزینه ها شود از اهمیت بالایی برخوردار است. در روش های سنتی از دانخوری سطلی (برای مرغداری های کوچک) یا ناودانی استفاده می شود که به نیروی انسانی زیادی در واحدهای بزرگ نیاز دارد و باعث صرف زمان زیادی برای خوراک دهی می شود. اما استفاده از روش های اتوماتیک و مکانیزه می تواند مزایای بسیاری با خود به همراه داشته باشد.

مزایای روش های اتوماتیک و مکانیزه دانخوری
نیاز به نیروی انسانی کمتر
تنظیم و کنترل دان مصرفی
صرفه جویی در هزینه ها
کنترل بهداشت دان
توزیع یکنواخت دان
اجزای دانخوری اتوماتیک
سیستم دانخوری اتوماتیک دارای سه بخش اصلی است:

مخزن دان (سیلو یا هاپر)
سیستم انتقال دان
سیستم تخلیه دان
مرغداری

انواع دانخوری اتوماتیک در مرغداری
سیستم زنجیری
سیستم بشقابی (اوگر)
سیستم زنجیری
در این روش دان از مخزن ذخیره دان (هاپر) توسط یک نوار نقاله که معمولا از ورق گالوانیزه ضد زنگ ساخته می شود، به کل سالن توزیع می شود. حرکت نوار نقاله توسط یک الکتروموتور و گیربکس صنعتی (الکتروگیربکس) تامین می شود. در روش زنجیری دان در ابتدای مسیر نوار نقاله از کیفیت بالاتری برخوردار است. ضمن اینکه به دلیل مکانیزم زنجیری آن دارای استهلاک نسبتا زیادی است.

دانخوری سیستم زنجیری

سیستم بشقابی (اوگر)
در این روش دان از داخل مخزن یا هاپر از طریق لوله ای که درون آن یک مارپیچ قرار دارد، به سمت بشقاب ها هدایت می شود. چرخش لوله تغذیه توسط یک موتور و گیربکس انجام می شود تا دان به صورت یکنواخت به همه بشقاب ها برسد. دانخوری بشقابی دارای سنسور چشمی نیز می باشد به این صورت که با پر شدن آخرین بشقاب سنسور عمل می کند و الکتروموتور خاموش می شود. دانخوری بشقابی یا اوگر بهترین روش خوراک دهی به طیور در مرغداری های بزرگ است و با توزیع یکنواخت دان معمولا وزن گیری و تخمگذاری جوجه ها یکنواخت خواهد بود.

گیربکس دانخوری مرغداری
اگر از روش دانخوری زنجیری استفاده شود، برای حرکت نوار نقاله می توان از یک گیربکس حلزونی و یا گیربکس هلیکال شافت مستقیم استفاده کرد که با توجه به ظرفیت مرغداری باید گیربکس مناسب انتخاب شود. برای دانخوری بشقابی یا اوگر معمولا از گیربکسی برای چرخش لوله و مارپیچ استفاده می شود که در بازار به گیربکس دانخوری یا گیربکس بشقابی (اوگر) شناخته می شود. همچنین می توان از ترکیب دو گیربکس حلزونی مکعبی یا NMRV (استفاده از گیربکس ترکیبی سایز 30 و سایز 50 یکی از ترکیب های متداول است) نیز استفاده کرد.

 

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3/1729/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%BA%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

در ادامه اطلاعاتی برای انتخاب دمنده صنعتی را در اختیار شما قرار میدهیم. برای مشاهده ادامه مطالب برای روی بیشتر کلیک نمایید. شما میتوانید برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان و اطلاع از قیمت روز همه محصولات با بخش فروش کالاصنعتی تماس حاصل فرمایید.

تفاوت فن و بلوور و کمپرسور
جهت انتقال یا افزایش فشار گاز از فن (fans) یا بلوور (blowers) و یا کمپرسور (comperssors) استفاده می شود. ونتلاتور برای افزایش فشار کم، بلوور متوسط و کمپرسور برای افزایش فشار بالا مورد استفاده قرار میگیرند. بلوئر ساختمانی مشابه به پمپ سانتریفوژ میباشد ولی از بلوئر گاز عبور میکند. بلوئر سیستم خنک کاری ندارد ولی در اغلب کمپرسور ها سیستم خنک کاری پیش بینی می شود. از آنجا که نسبت فشار در دمنده صنعتی یا فن پایین است (به طور متوسط یک پانزدهم)، تقریبا دانسیته گاز در ونتلاتور ثابت بوده و می توان تئوری سیالات غیر قابل تراکم (پمپ) را برای فن استفاده کرد.

محصولات پیشنهادی:خرید مکنده صنعتی
انواع دمنده صنعتی
به طور کلی دمنده صنعتی را می توان به دو دسته کلی تقسیم کرد که عبارتند از:

دمنده گریز از مرکز(سانتریفوژ)
دمنده محوری
البته ونتلاتور خاصی وجود دارند که در این تقسیم بندی قرار نمیگیرند که به آن ها اشاره خواهد شد. دمنده سانتریفوژ برای فشار بالا و دبی پایین و دمنده محوری برای دبی بالا و فشار پایین مورد استفاده قرار میگیرد. ونتلاتور سانتریفوژ با توجه به شکل پروانه چند نوع ساخته می شوند.

فن سانتریفوژ
پره ایرفول (AF)
انحنا رو به عقب (BC)
صاف رو به عقب (BI)
مستقیم در نوک (RT)
انحنا رو به جلو (FC)
شعاعی (RB)
دمنده محوری
محوری ساده (PF)
محوری لوله ای (TA)
محوری پره ای (VA)
فن با پره ایرفول (AF) ، با پره انحنا رو به عقب (BC)، با پره صاف ولی رو به عقب (BI)، با پره مستقیم در نوک(RT)، با پره انحنا رو به جلو (FC)، و پره مستقیم شعاعی (RB)، از جمله فن یا دمنده سانتریفوژ هستند.

تفاوت نوع فن های دمنده با یکدیگر و کابرد های آن
در ادامه به بررسی انواع فن های دمنده های صنعتی و کابردها و تفاوت های آن ها با یکدیگر میپردازیم.

فن های سانترفیوژی
فن سانتریفیوژ

ونتلاتور سانتریفوژ با پره ایرفول بهترین راندمان کاری و کمترین تولید صدا را در بین انواع مختلف ونتلاتور سانتریفوژ دارند. این پروانه از لحاظ ساخت ساده است و راندمان کمتر و مقاومت مکانیکی ضعیف تری در مقایسه با پره انحنا دار دارند. دمنده صنعتی (فن) سانتریفوژ با پره انحنا رو به عقب (BC) مشابه دمنده صنعتی ایرفول بوده ولی راندمان دمنده صنعتی سانتریفوژ با پره انحنا رو به عقب کمی پایین تر است و می تواند گاز که دارای ذرات است را انتقال دهد. چنانچه غلظت مواد درون گاز بالا باشد پره شعاعی یا مستقیم در نوک توصیه می شود. در پروانه شعاعی امکان رسوب کمتر بوده و تمیزکاری بعدی دمنده صنعتی ساده تر است. دمنده صنعتی سانتریفوژ با پروانه رو به جلو (FC) در مقایسه با فن با پره رو به عقب و در اندازه یکسان دبی کمتر و فشار بیشتری را تولید می کند و راندمان پایین تری دارند.

نمونه دمنده صنعتی سانتریفوژ، فن کولر آبی است که از نوع پره رو به جلو بوده و اندازه کوچک تری دارد. گفتنی است چنانچه برای کولر آبی به جای پره رو به جلو از پره رو به عقب (BC) استفاده می شد راندمان بهتر ولی اندازه فن بزرگتر می بود. فن رو به جلو در جایی که فضای اشغال شده اهمیت داشته باشد، استفاده می شود. دمنده صنعتی با پره شعاعی راندمان کم دارند ولی از لحاظ ساخت ساده تر بوده و حین کار تمیزکاری نیز صورت میگیرد. به عبارتی امکان رسوب گذاری درون پروانه بسیار کم می باشد. همچنین هواکش صنعتی های بزرگ هم به همین صورت عمل میکنند.

محصولات پیشنهادی: خرید ساید چنل
فن های دمنده محور
پروانه دمنده محوری ونتلاتور

فن محوری در سه نوع محوری ساده یا ملخی (PROPELLER) ، محوری لوله ای و محوری پره ای وجود دارد. ونتلاتور (فن) محوری ساده رایج ترین نوع ونتلاتور محوری استفاده شده در صنایع مختلف است که می تواند جهت انتقال گاز داغ و آلوده استفاده شود. اغلب در دیواره ساختمان جهت تخلیه گاز از داخل ساختمان و یا حتی در برج خنک کن مورد استفاده قرار میگیرد. اغلب پروانه فن محوری همراه الکتروموتور بوده و در محل نصب می شود. الکتروموتور یا مستقیما به محور وصل است یا توسط تسمه پروانه حرکت را منتقل می کند.

در حالتی که تسمه پروانه استفاده شود تنظیم موقعیت الکتروموتور ساده تر بوده و الکتروموتور در جریان اصلی عبور هوا خواهد بود و عمل خنک کاری زود تر صورت میگیرد البته عمل خنک کاری خود موجب کاهش راندمان ونتلاتور می شود. مقطع پره ونتلاتور محوری ممکن است به صورت ایرفول بوده که در این صورت ونتلاتور عملکرد بهتری خواهد داشت. ونتلاتور محوری لوله ای مشابه ونتلاتور محوری ساده بوده ولی در خروجی یک کانال عبور گاز قرار میگیرد در این صورت لازم است جهت غلبه بر اصطکاک مسیر، فشار بیشتری تولید کند. البته از آنجا که جریان خروجی از ونتلاتور دارای چرخش بوده چنانچه به کانال خروجی فرستاده شود،همراه با افت زیاد اصطکاکی خواهد بود. در شرایط افت اصطکاکی ، نصب پره هادی در پایین دست ونتلاتور گردابه جریان را مستهلک میکند.

ونتلاتور محوری پره ای نیز مشابه ونتلاتور محوری ساده می باشد و در ورودی کانال عبوری گاز نصب می شوند.از آنجا که گاز خروجی از ونتلاتور دارای چرخش است، این چرخش موجب افت هد در مسیر می شود. برای کاهش تلفات از پره هادی در مسیر استفاده می شود. علاوه بر دودسته کلی اشاره شده، فن دیگری نیز در صنعت وجود دارد که می توان به طور نمونه از فن جریان مخلوط و جریان متقاطع نام برد. فن جریان مخلوط برای فشار و دبی متوسط کاربرد دارد. فن جریان متقاطع مشابه فن سانتریفوژ با پره رو به جلو (FC) بوده ولی گاز در دو مرحله از پره عبور میکند.مزیت اصلی فن متقاطع این است که فن متقاطع می تواند عریض تر ساخته شود ( در جهت محوری) که عریض تر ساخته شدن فن متقاطع منجر به افزایش دبی عبور از فن در مقایسه با حالات دیگر است البته راندمان فن کاهش می یابد.

منحنی مشخصه در فن محوری
منحنی مشخصه فن محوری از قبیل فشار، قدرت و راندمان بر حسب دبی به صورت منحنی ارائه می شود. فشار تولیدی دمنده صنعتی به صورت فشار استاتیکی یا فشار کل که مجموع فشار استاتیکی و دینامیکی است، داده می شود. منحنی فشار دارای یک بیشینه در وسط می باشد که این نقطه منحنی را به دو ناحیه پایدار (سمت راست) و منطقه ناپایدار (سمت چپ) تقسیم میکند. در حالت عادی لازم است دمنده صنعتی در سمت راست نقطه بیشینه که منطقه بهره برداری است کار کند.

منحنی مشخصه فن محوری
منحنی مشخصه یه فن سانتریفوژ مربوط به فن با پره ایرفول است که راندمان آن تا 88% میرسد. همانطور که ملاحظه می شود در مقایسه با فن محوری ،فن سانتریفوژ عملکرد پایداری در سیستم دارد. حداقل صدا در منطقه بهترین راندمان یعنی نقطه کار نامی فن می باشد. فن سانتریفوژ با پره انحنا رو به جلو (FC) نیز منحنی مشخصه مشابه فن محوری دارند. واضح است پروانه رو به جلو به طور نسبی دبی و فشار بیشتری را تولید میکند.در شرایطی که فن با پره رو به جلو استفاده شود دقت لازم بایستی صورت گیرد تا فن در منطقه ناپایدار کار نکند و در سیستم تغییرات سریع جریان رخ ندهد.

فن و بلوور و کمپرسور چه تفاوتی باهم دارند؟

کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 ارديبهشت 1403 | نظرات ()