نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس چینی شامل طیف وسیعی از گیربکس‌های صنعتی در تیپ‌ها و مشخصات فنی مختلف می‌شود؛ محبوب‌ترین نوع این تجهیزات، گیربکس کتابی چینی است که با نام گیربکس NMRV یا NRV نیز شناخته می‌شود. وب‌سایت کالا صنعتی مجموعه‌ای از بهترین گیربکس‌های حلزونی، هلیکال، خورشیدی، سایکلو و جک اسکرو چینی را از معتبرترین و باکیفیت‌ترین تولیدکنندگان ارائه می‌نماید. تنوع بالای گیربکس و موتور گیربکس چینی ارائه شده در این وب‌سایت، نیازهای صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی، نساجی، معادن، کشاورزی و... را پوشش می‌دهد.

گیربکس چینی

یکی از بزرگ‌ترین مزایای گیربکس چینی نسبت به سایر گیربکس‌های صنعتی، قیمت مناسب آن‌ها است. از دیگر مزایای گیربکس‌های چینی می‌توان به کیفیت قابل‌قبول، صدای کم، بازه نسبت‌تبدیل گسترده و سایزهای متنوع این گیربکس‌ها اشاره کرد. در ادامه به بررسی انواع گیربکس چینی و مشخصات و ویژگی‌های هریک می‌پردازیم. برای سفارش انواع گیربکس صنعتی می‌توانید از طریق وب‌سایت کالا صنعتی و یا تماس با کارشناسان ما اقدام نمایید و در کمترین زمان ممکن این گیربکس‌ها را در سراسر ایران تحویل بگیرید.

انواع گیربکس چینی
به‌طورکلی انواع گیربکس چینی به گیربکس حلزونی، هلیکال، خورشیدی، سایکلو و جک اسکرو دسته‌بندی می‌شوند. به‌صورت دقیق‌تر می‌توان انواع گیربکس چینی را به گروه‌های زیر تقسیم کرد.

گیربکس کتابی چینی
گیربکس حلزونی WPKA
گیربکس PC
گیربکس خورشیدی (پلانتری)
گیربکس هلیکال شفت مستقیم
گیربکس جک اسکرو
گیربکس سایکلو چینی
معرفی انواع گیربکس چینی

گیربکس کتابی چینی
گیربکس کتابی چینی، طرف‌داران بسیاری در صنایع ایران داشته و با نام‌های گیربکس NMRV، گیربکس حلزونی یا گیربکس مکعبی چینی نیز شناخته می‌شوند؛ این گیربکس‌ها در بازه نسبت تبدیل 7.5 تا 100 و 9 سایز از 30 تا 150 تولید می‌شوند.

گیربکس PC چینی
گیربکس PC یکی از انواع گیربکس هلیکال است که با نام‌های گیربکس تک استیج یا گیربکس مرغداری هم شناخته می‌شود. این گیربکس‌ چینی، در سه سایز 71، 80 و 90 و با نسبت تبدیل ثابت 1:3 کاهنده ارائه می‌گردد؛ سایز این گیربکس‌ها در واقع نشان دهنده فریم الکتروموتور مناسب آن‌ها است. ورودی گیربکس‌های PC هالوشفت و خروجی آن‌ها شفت است لذا با موتور کوپل مستقیم می‌شوند.

گیربکس خورشیدی چینی
یکی دیگر از انواع گیربکس چینی قابل‌ارائه در کالا صنعتی، گیربکس‌ خورشیدی یا Planetary است که تحت عنوان گیربکس پلانتری چینی نیز شناخته می‌شود. این گیربکس چینی با سروو موتور و استپ موتورها استفاده شده و لقی بسیار پایین و دقت بالایی دارد.

گیربکس جک اسکرو چینی
گیربکس‌ جک اسکرو چینی در 6 سایز از 35 تا 100 با محدوده نسبت تبدیل 5 تا 32 ارائه می‌شوند.

گیربکس سایکلو چینی
گیربکس سایکلو چینی با برند گومائو و در دو نوع فلنج‌دار و پایه‌دار عرضه می‌شود. ورودی این گیربکس از نوع هالو شفت بوده و جنس پوسته آن چدنی است. گیربکس سایکلو چینی با نسبت تبدیل 7 تا 250 و توان موتور 0.75 تا 75 کیلووات قابل خریداری است.

خرید گیربکس چینی
شما عزیزان می‌توانید انواع گیربکس کتابی چینی، گیربکس سایکلو، جک اسکرو، گیربکس‌های خورشیدی و PC چینی را از وب‌سایت کالا صنعتی با تضمین سلامت کالا و قیمت مناسب خریداری نمایید. پیش از خرید گیربکس چینی، بهتر است نکات زیر را در نظر بگیرید:

نوع گیربکس را باتوجه‌به کاربرد موردنظر خود انتخاب نمایید.
مشخصات فنی گیربکس مانند نسبت تبدیل، گشتاور و سرعت خروجی، نحوه نصب و … را با نیازهای کاربرد خود مطابقت دهید.
از فروشگاه‌های معتبر مانند وب‌سایت کالا صنعتی خرید خود را انجام دهید تا از اصالت و سلامت کالا مطمئن باشید.
مشخصات گیربکس‌های مکعبی چینی

قیمت گیربکس چینی
قیمت گیربکس چینی باتوجه‌به عواملی مانند نوع، سایز، نسبت تبدیل، گشتاور خروجی و … تغییر می‌کند؛ اما به‌طورکلی قیمت این گیربکس‌ها باتوجه‌به کیفیت و ویژگی‌های آن‌ها، بسیار مقرون‌به‌صرفه است.

نوع گیربکس: گیربکس کتابی کمترین قیمت و گیربکس‌ خورشیدی و هلیکال قیمت بالاتری دارند.
مشخصات فنی: گیربکس‌هایی که تحت بار سنگین کار می‌کنند و مشخصات فنی خاص‌تری دارند، قیمت بالاتری نیز دارند.
سایز گیربکس: معمولاً هرچه سایز گیربکس‌های بزرگ‌تر می‌شود، قیمت آن‌ها نیز افزایش می‌یابد.
قیمت موتور گیربکس چینی
انواع گیربکس چینی را می‌توانید به صورت موتور گیربکس در سایت کالا صنعتی خریداری نمایید. در حال حاضر موتور گیربکس چینی که توسط شرکت سازنده ارائه شده باشد، در بازار ایران وجود ندارد اما می‌توانید گیربکس موردنظر خود را انتخاب نموده و سپس کارشناسان وب‌سایت کالا صنعتی، بهترین الکتروموتور سه‌فاز یا تک‌فاز متناسب با این گیربکس را به شما پیشنهاد خواهند داد. قیمت موتور گیربکس چینی پیشنهادی این مجموعه کاملاً مطابق بودجه‌بندی و نیازهای هر کاربرد خواهد بود.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/113/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%88-%DA%86%DB%8C%D9%86%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%DA%86%DB%8C%D9%86%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

چسب بلبرینگ چیست؟
در برخی موارد هوزینگ که در آن بلبرینگ قرار دارد، حالت صاف و استوانه خود را از دست داده و تغییر قطر پیدا می کند، این تغییر قطر باعث تغییراتی خواهد شد که حتی ممکن است بیرینگ در داخل هوزینگ بچرخد. در این موارد عموماً از ماده پر کننده ای استفاده می شود که در اصطلاح عموم به آن چسب بلبرینگ گفته می شود.

ضرورت چسب بلبرینگ
بر خلاف تصور عمومی چسبی که دو سطح هوزینگ و بلبرینگ را به هم متصل نماید، وجود ندارد اما چسب های دو المانه رزینی هستند که به اصلاح کننده سطح شهرت دارند. این چسب حتماً باید بعد از اعمال، قابلیت ماشین کاری و فینیشینگ داشته باشد. به عبارتی هدف اصلی از استفاده چسب، چسباندن سطوح نیست، بلکه پر کردن فضاهای خالی رسالت اصلی آن است.

بلبرینگ

این چسب بر روی هوزینگ به مانند جوش تراش عمل میکند و باعث خواهد شد سطح یکدستی داشته باشید. این چسب کاملاً قابلیت ماشین کاری دارد ولی اگر برای چسباندن بلبرینگ بر روی هوزینگ از چسب استفاده نمایید، این کار غیر مهندسی است.

بلبرینگ

نویسنده به عنوان یک تجربه اشاره می کند که در یک پروژه از چسبی استفاده شده است که عایق حرارتی بوده است و این نکته را بر روی کاتالوگ چسب، شرکت تولید کننده اشاره کرده است. اما کارشناس از این چسب به عنوان یک چسب متال ساز استفاده کرده است و به این نکته که چسب میتواند یک عایق حرارتی باشد توجه نکرده است. این چسب باعث شده است که دمای بلبرینگ به شدت افزایش پیدا کرده و یک اورهال خیلی سنگین را در زمان کمی به سیستم متحمل کرده است.

محصولات پیشنهادی: بلبرینگ شیار عمیق
نکات مهم استفاده از چسب بلبرینگ
دو نکته برای استفاده از چسب بلبرینگ بسیار حائز اهمیت است:

چسب قابلیت اصلاح سطح فلزی داشته باشد و بتوان آنها را تراش و ماشین کاری کرد.
چسب عایق حرارتی نباشد تا گرمای بلبرینگ را انتقال دهد.

فروشگاه کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

قبل از پرداختن به پیچیدگی‌های اینورترهای سه‌فاز و بهترین برند اینورتر سه‌فاز، درک مفهوم برق سه‌فاز ضروری است. برخلاف سیستم‌های برق تک‌فاز که دارای یک‌شکل موج AC هستند، سیستم‌های قدرت سه‌فاز دارای سه شکل موج متناوب متمایز هستند که 120 درجه با یکدیگر اختلاف‌فاز دارند. این شکل موج‌ها توزیع متعادل و کارآمدتری از توان الکتریکی را ایجاد می‌کند. برق سه‌فاز مزایای متعددی نسبت به برق تک‌فاز دارد که می توان به افزایش ظرفیت انتقال نیرو، بهبود بازده و کاهش نوسانات ولتاژ اشاره کرد. از برق سه فاز به طور گسترده‌ در محیط‌های صنعتی و تجاری استفاده می‌شود. از همین جهت استفاده از اینورتر سه فاز بسیار رایج است و برای انتخاب بهترین برند باید با آنها آشنا باشید. در این مقاله ابتدا به معرفی اینورتر میپردازیم و سپس بهترین برندهای موجود در بازار را بررسی میکنیم.

نقش اینورترهای سه‌فاز
اینورترهای سه‌ فاز اجزای حیاتی در سیستم‌هایی هستند که از برق سه‌فاز استفاده می‌کنند. آنها مسئول تبدیل برق DC به AC هستند که اغلب توسط منابعی مانند پنل‌های خورشیدی یا باتری‌ها تولید می‌شود و برای راه‌اندازی موتورهای سه‌فاز، راه‌اندازی ماشین‌آلات صنعتی و تغذیه برق به شبکه برق استفاده شود.

مزایا اینورترهای سه‌فاز
از جمله مزایای اینورتر سه فاز که باعث افزایش کارایی و استفاده آنها در صنعت شود به موارد زیر اشاره داشت:

اینورترهای سه‌فاز به راندمان بالا معروف هستند. آنها می‌توانند برق DC را با کمترین اتلاف انرژی به برق AC تبدیل کنند و برای کاربردهایی که راندمان در آنها اهمیت دارد بسیار مناسب است. این بهره‌وری به‌ویژه در سیستم‌های انرژی تجدیدپذیر مهم است، جایی که به حداکثر رساندن توان خروجی از منابعی مانند پانل‌های خورشیدی بسیار مهم است.
اینورترهای سه‌فاز خروجی متعادلی از برق AC تولید می‌کنند که یعنی سه شکل موج AC دارای دامنه‌های مساوی هستند و در فاز به طور مساوی فاصله دارند. این خروجی متعادل نوسانات ولتاژ را کاهش می‌دهد و توزیع توان پایدار و قابل‌اعتماد را تضمین می‌کند.
سیستم‌های برق سه‌فاز می‌توانند توان خروجی قابل‌توجهی بالاتری نسبت به سیستم‌های تک‌فاز ارائه دهند. این باعث می‌شود آنها برای ماشین‌آلات صنعتی سنگین و تولید برق در مقیاس بزرگ مناسب باشند.
اینورترهای سه‌فاز به طور گسترده برای کاربردهای کنترل موتور استفاده می‌شوند. آنها کنترل دقیقی بر روی سرعت و جهت موتورهای سه‌فاز ارائه می‌دهند و آنها را در تولید، حمل‌ونقل و روباتیک ضروری می‌کنند.
معایب اینورترهای سه‌فاز
اینورترهای سه‌فاز در مقایسه با اینورترهای تک‌فاز پیچیده‌تر هستند و به قطعات اضافی نیاز دارند. این پیچیدگی می‌تواند هزینه‌های تولید و نیازهای تعمیر و نگهداری را افزایش دهد. قطعات و مدارهای موردنیاز برای اینورترهای سه‌فاز می‌توانند گران‌تر از اینورترهای تک‌فاز باشند. این می‌تواند سیستم‌های سه‌فاز را برای کاربردهای مقیاس کوچک‌تر مقرون‌به‌صرفه‌تر کند. طراحی، نصب و نگهداری اینورترهای سه‌فاز اغلب نیازمند دانش و تخصص تخصصی است. یافتن متخصصان ماهر در این زمینه می‌تواند در برخی مناطق چالش‌برانگیز باشد. در مقاله مزایا و معایب موتور اینورتر میتوانید با مزایا و معایب اینورتر بیشتر آشنا شوید.

برندهای اینورتر وجود در بازار
با توجه به اینکه شرکت های مختلفی اقدام به تولید و طراحی دستگاه های اینورتر سه فاز کردند، اما فقط تعداد محدودی از آنها در بازار ایران توانسته اند جایگاه خوبی کسب کنند و در صنایع مختلفی از انها استفاده شوند. از جمله این برندها میتوان به برندهای زیر اشاره داشت:

اشنایدر
اشنایدر یکی از معروف‌ترین برندهای اینورتر اروپایی است. این شرکت چندملیتی است که ساختمان اصلی آن در کشور فرانسه احداث شده است. نمایندگی‌های متفاوتی در سرتاسر جهان دارد. اینورتر اشنایدر اولین اینورتر خود را در سال 1985 روانه بازار کرد. محصولات جدید این شرکت اینورترهای هوشمند هستند که قابلیت‌های متفاوتی را به کاربران ارائه می‌دهد. یکی از قابلیت‌های مهم این اینورترها، قابلیت اتصال به شبکه اینترنت اشیا است که در این ویژگی یا استفاده از سیستم برق مدار را کنترل می‌کند.

اینورتر اشنایدر

زیمنس
زیمنس یک برند آلمانی معروف در زمینه تولید این‌گونه تجهیزات است و یکی از برندهای قابل‌ اعتماد در بازار به‌ حساب می‌آید. اینورتر زیمنس درایو موتورهای متفاوتی را به تولید می‌رساند و از این طریق مشتری‌های بین‌المللی فراوانی پیدا کرده است. به‌راحتی می‌توان زیمنس را جزو بهترین مارک اینورتر سه‌فاز به‌ حساب آورد. زیمنس از سال 1847 فعالیت خود را آغاز کرده است و تا به امروز محصولات باکیفیت عالی را به بازار روانه کرده است.

اینورتر زیمنس

هیوندای
هیوندای از شرکت‌های کره‌ای است که در زمینه تولید اینورتر سه‌فاز و در کل اینورتر نیز فعالیت می‌کند. این برند به‌ طور کلی چهار مدل اینورتر از جمله N700، N800A، N800S، N700E تولید می‌کند. یکی از ویژگی‌های اینورتر سه‌فاز این برند داشتن رابط کاربری ساده و راحت است. یک سری از نکاتی که در هنگام نصب این مدل از اینورترها باید به یاد داشته باشید این است که این دستگاه‌ها نباید به طور مستقیم در معرض گرد و غبار و نور خورشید باشند. استفاده از اینورتر هیوندای باعث افزایش طول عمر موتور شده و از انواع شوک‌های غیرمنتظره الکتریکی جلوگیری می‌کند.

اینورتر هیوندای

ال اس
این برند به تولید اینورتر سه فاز و اینورتر تک فاز می پردازد. ال اس سه نوع اینورتر متفاوت از جمله اینورتر سه فاز 380 ولت، تک فاز 220 ولت و سه فاز 220 ولت هستند. اینورتر ls دارای کیفیت بالای ساخت و قیمت مناسب هستند و ویژگی های متفاوتی از جمله قابلیت کنترل گشتاور و چرخش موتور، امکان فعالیت در ولتاژهای بالا و فرکانس پایین، کنترل فن و تنظیم موتور دارد. این دستگاه امکاناتی مانند نصب و راه اندازی آسان، امکان کنترل از دور، کاهش مصرف انرژی، کاهش دادن استهلاک موتور و افزایش راندمان را دارد.

اینورتر ال اس

آی مستر
این شرکت نیز یکی دیگر از شرکت‌های کره‌ای است که تکنولوژی روز دنیا را در تولید محصولات خود به کار می‌گیرد. از سال 1999 میلادی که این شرکت شروع به فعالیت کرده است، محصولات متفاوتی را تولید کرده است. از اینورتر imaster در صنایعی مانند نساجی و تولید دستگاه‌هایی مانند پمپ و کمپرسورها استفاده می‌شود. این شرکت سه مدل اینورتر A1، E1 و U1 تولید می‌کند که مدل آنها اینورتر سه‌فاز، دوفاز و تک‌فاز است. دستگاه‌هایی که این شرکت تولید می‌کند قابلیت توانایی فشار بالایی را دارند و در شرایط سخت نیز به‌ خوبی عمل می‌کنند.

اینورتر آی مستر

یونیک استنسون
شرکت استنسون یکی از مطرح‌ترین شرکت‌های ایرانی است که تخصص خود را در تولید سه مدل اینورتر سه‌فاز سنگین، تک‌فاز سنگین و تک‌فاز سبک به کار می‌گیرد. اینورتر یونیک استنسون دارای فرکانس ورودی 50 هرتز و فرکانس خروجی 0 تا 600 هرتز هستند که توانایی کنترل سرعت و گشتاور را نیز دارا هستند. اگر بخواهیم تخصصی‌تر به ویژگی‌های اینورترهای این شرکت بپردازیم، باید به این موضوع اشاره کرد که اینورترهای سه‌فاز این شرکت دارای 7 ورودی دیجیتال، 2 ورودی آنالوگ، و همچنین یک ورودی پالس فرکانس بالا هستند. قیمت اینورتر سه‌فاز این شرکت نیز نسبت به رقبای خارجی بهتر است.

اینورتر یونیک استنسون

اینوت
نام برند اینوت را حتماً شنیده‌اید. برند اینوت اینورترهای متفاوت با کاربردهای متنوع را تولید می‌کند. این اینورترها در صنایعی مانند دستگاه سنگ‌بری، آسانسورها و بالابرها استفاده می‌شود. این اینورترها برنامه‌پذیری راحتی دارند و در دو مدل اینورتر سه‌فاز و تک‌فاز تولید می‌شوند. قیمت اینورتر اینوت باتوجه‌به مدل‌های متفاوت آن بستگی دارد. مدل‌های متنوع برند اینوت دارای قابلیت‌های اتصال به شبکه، خروجی و ورودی آنالوگ و دیجیتال است. استفاده از اینورتر اینوت دارا صرفه اقتصادی بالایی است و خدمات پس از فروش خوبی نیز به همراه دارد. برای تعمیر این اینورترها نیز نیاز به نیروی متخصص است که در صورت نیاز، می‌توانید با خدمات پس از فروش شرکت تماس بگیرید.

اینورتر اینوت

دلتا
اینورترهای برند دلتا قابلیت‌های متفاوتی را ارائه می‌دهند که کاهش مصرف انرژی و کنترل دور موتور از جمله این موارد است. قیمت اینورتر دلتا نسبت به رقبای خود در این زمینه بسیار مناسب است. شرکت دلتا تجربه زیادی در این صنعت دارد و در حال حاضر، دفاتر و نمایندگی‌های این شرکت در کشورهای متفاوت آسیایی حضور دارند. این برند تایوانی دستگاه‌هایی ارائه می‌کند که دارای قطعاتی با طول عمر بالا هستند و این امر باعث می‌شود تا طول عمر دیگر قطعات الکتریکی موتور نیز افزایش یابد.

اینورتر دلتا

تکو
برند تکو یکی از پرفروش‌ترین و کاربردی‌ترین برندهای اینورتر در ایران است. اینورتر سه‌فاز این برند و دیگر مدل‌ها، نسبت به رقبای خود نصب آسان‌تر و نگهداری راحت‌تری دارد. قیمت اینورتر تکو در مقایسه با قیمت اینورتر تتا نیز بسیار رقابتی است. این برند که فعالیت اولیه خود را از سال 1956 آغاز کرده است، محصولاتی باکیفیت روز را به دنیا عرضه می‌کند. یکی از قابلیت‌های خاص اینورترها این است که زمانی این اینورتر شروع به کار می‌کند، می‌تواند بدون استفاده از منبع اصلی، موتور را کنترل کرد که این باعث کاهش قیمت و صرفه‌جویی در برق می‌شود.

اینورتر تکو

برندهای متفاوتی از سرتاسر جهان به تولید انواع اینورتر مشغول هستند. هر کدام از این شرکت‌ها محصولاتی تولید می‌کنند که ویژگی‌های مخصوص به خود را دارند. باتوجه‌ به نیازهای خود، می‌توانید هر کدام از این اینورترها را تهیه کنید و به شکل‌های متفاوت آنها را به کار ببرید. از برند تکو و دلتا گرفته تا استنسون ایرانی و زیمنس، باتوجه‌به بودجه و کاربرد خاص، هر کدام ویژگی‌های منحصر به‌ فردی را ارائه می‌کنند تا در این بازار روبه‌ رشد جای خود را پیدا کنند.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86/1906/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%B3%D9%87-%D9%81%D8%A7%D8%B2



:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

انواع خطاهای کارا درایو
در ادامه خطاهای این درایو را بررسی می نماییم.

خطای Er-01 یا خطای اضافه بار
اگر جریان درایو به مدت 1 دقیقه بیشتر از 150 درصد جریان نامی باشد، خروجی اینورتر قطع می شود. علت این خطا میتواند یکی از موارد زیر باشد:

موتور با بار زیاد و سرعت کم به مدت کار کرده است.
تغییرات ناگهانی در بار رخ داده و بار افزایش یافته است.
بار بیش از حد نامی زیاد است.
توان موتور بزرگتر از توان نامی اینورتر است.
پارامتر A-10 چک شود. ( مقدار آن زیاد است)
خطای Er-02 یا خطای اتصال کوتاه
این خطا نشان دهنده این است که جریان درایو بیش از اندازه است. علت این خطا یکی از موارد زیر است:

سیم های ارتباطی موتور اتصال دارد.
سیم پیچی موتور اتصال دارد.
موتور قفل شده است.
ار بیش از اندازه سنگین است.
رد قدرت نیاز به تعمیر دارد.
خطای Er-03 یا خطای کاهش ولتاژ 1
اگر ولتاژ اینورتر کمتر از 180 ولت باشد، اینورتر خروجی خود را قطع می نماید زیرا گشتاور کاهش یافته و گرمای موتور افزایش می یابد. دلایل نمایش این خطا به شرح زیر است:

ولتاژ ورودی کاهش یافته یا یکی از فاز ها از دست رفته است.
ترمینال های ورودی دچار مشکل شده است.
برق ورودی قطع و وصل شده است.
بار موتور افزایش یافته است.
خطای Er-04 یا خطای تغییر پارامتر
این هنگام تغییر برخی از پارامترها رخ می دهد و نشان دهنده بودن اینورتر در حالت فعال است.

خطای Er-05 یا خطای افزایش ولتاژ 1
اگر ولتاژ اینورتر بیشتر از 410 ولت باشد اینورتر خروجی خود را قطع می نماید. علت نمایش این خطا به شرح زیر است:

ولتاژ ورودی افزایش یافته است.
زمان شتاب کاهشی بیش از اندازه کم است.
مقاومت ترمز متصل نشده است و یا در اتصال ان خطایی وجود دارد.
مقدار اهمی مقاومت ترمز بیش از مقدار استاندارد است.
کنترل دور اینورتر ایرانی کارا درایو

خطای Er-06 یا خطای اضافه جریان
این خطا به معنی این است که جریان اینورتر بیش از 180 درصد مقدار نامی آن شده است و علت ان به شرح زیر است:

تغییرات ناگهانی در بار رخ داده و بار افزایش یافته است.
بار بیش از حد نامی زیاد است.
توان موتور بیشتر از توان نامی اینورتر است.
موتور قفل شده است.
پارامتر A-10 چک شود. (مقدار ان زیاد است)
خطای Er-07 یا خطای ذخیره پارامتر
این خطا نشان دهنده این است که خطایی در داده های حافظه flash وجود دارد و اینورتر نیاز به تعمیر دارد.

خطای Er-08 یا خطای کاهش ولتاژ 2
این خطا نشان دهنده افت ولتاژ حین راه اندازی است و دلایل بروز این خطا به شرح زیر است:

زمان شتاب راه اندازی بیش از اندازه کم است.
ولتاژ ورودی کاهش یافته یا یکی از فازها از دست رفته است.
ترمینال های ورودی دچار مشکل شده است.
برق ورودی قطع و وصل شده است.
خطای Er-09 یا خطای افزایش ولتاژ 2
این خطا نشان دهنده افزایش ولتاژ حین کاهش سرعت بوده و دلایل بروز این خطا یکی از دلایل زیر است:

زمان شتاب کاهشی بیش از اندازه کم است.
ولتاژ ورودی افزایش یافته است.
مقاومت ترمز متصل نشده و یا در اتصال ان خطایی وجود دارد.
مقدار اهمی مقاومت ترمز بیش از مقدار استاندارد است.
خطای Er-10 یا خطای اضافه بار 2
این خطا نشان دهنده خطای اضافه بار حین راه اندازی است وعلت بروز این خطا:

بار بیش از حد نامی زیاد است.
توان موتور بزرگتر از توان نامی اینورتر است.
پارامتر A-10 و A-00 چک شود. ( مقدار ان زیاد است )
خطای Er-12 یا خطای دمای هیتسینک
اگر دمای هیتسینک بیش از اندازه باشد ، درایو خروجی خود را قطع می کند. علت بروز این خطا به شرح زیر است:

هواکش صنعتی خنک کاری خراب شده است.
خنک کاری داخل تابلو به صورت صحیح انجام نمی شود.
درایو به مدت طولانی با بار زیاد کار کرده است.
خطای Er-13 یا خطای فیدبک کنتاکتور اصلی ( Enable )
اگر پس از ارسال دستور فعال به کنتاکتور اصلی توسط درایو فیدبک enable فعال نشود درایو فالت می دهد. هنگام مشاهده این خطا اقدامات زیر را انجام دهید:

سیم کشی کنتاکتور چک شود.
صحت کارکرد کنتاکتور چک شود.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/2710/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%88



:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

ز جمله پمپ‌های کاربردی چه در سطح خانگی و چه در سطح صنعتی، پمپ کارواش است که از نوع پمپ‌های پیستونی به شمار می‌رود. جهت شستشوی اتومبیل‌ها، تجهیزات و ماشین‌آلات صنعتی باید آب با فشار بسیار زیاد از از نازل خروجی پمپ خارج شود. پمپ‌های کارواش توانایی ایجاد فشارهای زیاد را دارند. پمپ کارواشی که در منازل استفاده می‌شود به‌صورت یک دستگاه پکیج کامل است و فقط باید به لوله آب حیاط وصل شود، اما پمپ کارواش که در مکان‌های کارواش سطح شهر و یا در کارگاه‌ها و کارخانه‌ها استفاده می‌شود، نیاز به نصب و راه‌اندازی دارند. برای نصب پمپ کارواش صنعتی باید نکاتی را رعایت کرد که در این مقاله به آن می‌پردازیم. همچنین نقشه لوله‌کشی کارواش برای نحوه اجرای درست نصب پمپ کارواش لازم است که در ادامه به آنها پرداخته خواهد شد.

نصب و راه اندازی پمپ کارواش

نحوه نصب پمپ کارواش صنعتی
نصب پمپ کارواش صنعتی به دو مرحله اصلی تقسیم می‌شود:

نصب پمپ بر روی شاسی
لوله‌کشی پمپ
بطور کلی نصب پمپ کارواش کار سخت و پیچیده‌ای نیست و صرفا محل نصب آن بر روی شاسی و محکم‌بودن و لوله‌کشی ورودی و خروجی آن مهم است.

نصب پمپ بر روی شاسی
ابتدا باید محل نصب پمپ را مشخص کرد. این محل باید محکم و سطح صاف باشد تا پمپ به خوبی روی آن قرار گیرد. سپس پمپ را در محل مورد نظر قرار داده و با استفاده از پیچ و مهره محکم می‌کنیم. برای اینکه راندمان مناسب باشد و از صحت عملکرد پمپ اطمینان حاصل کرد، لازم است حتما راهنمای عمومی نصب تجهیزات صنعتی را مطالعه کرد. محکم نصب شدن پمپ و تجهیز دوار مانند الکتروموتور بر روی شاسی اصلی‌ترین و مهم‌ترین بخش کار است. علاوه بر این بر روی تجهیزات دوار نظیر کوپلینگ حتما حفاظ مناسب نصب شود تا از حوادث احتمالی جلوگیری شود.

نصب پمپ کارواش روی شاسی

لوله‌کشی کارواش صنعتی
در لوله کشی کارواش صنعتی حتما باید از لوله‌های فلزی بدون درز استفاده شود. باید توجه داشت که لوله ورودی به پمپ حتما باید مساوی یا بزرگتر از خروجی باشد و حتما به صورت کامل آب‌بندی شود تا هیچ گونه هوایی وارد پمپ نشود. فیلتر نصب‌شده در ورودی پمپ حتما باید ظرفیتی معادل 2.5 برابر ظرفیت پمپ داشته باشد و حداکثر فشار منفی برای ورودی پمپ 0.3 بار باشد.

ماکزیمم عمق مکش پمپ پیستونی 1.5 متر است و وجود زانویی و یا شیر اضافی قبل از پمپ می‌تواند باعث کاهش آبرسانی به پمپ شده و مکش هوا توسط پمپ می‌تواند بزرگترین عامل خرابی پمپ به شمار رود. اما قطر لوله خروجی به هیچ عنوان کمتر از خروجی پمپ نباشد، چراکه این باعث افزایش فشار در خروجی پمپ شده و به آن آسیب می‌زند.

نقشه لوله‌کشی کارواش
وقتی صحبت از لوله‌کشی می‌شود بیشتر لوله‌کشی پمپ آب به ذهن می رسد چرا که انجام آن، یکی از مراحل اصلی نصب پمپ آب خانگی است. اما در اینجا که بحث در مورد لوله‌کشی پمپ کارواش است باید گفت که در این نوع پمپ‌ها، لوله‌کشی بصورت خاصی انجام نمی‌شود و فقط لوله ورودی و خروجی پمپ کارواش است. در ورودی کارواش لوله‌ای متصل می‌شود که به شیر آب وصل می‌شود و در خروجی نیز لوله‌ای که لانس و نازل به آن وصل می‌شود تا آب با فشار زیاد از آنها خارج شود.

نقشه لوله کشی پمپ کارواش

راه‌اندازی پمپ کارواش
برای راه اندازی پمپ کارواش رعایت نکات زیر لازم است:

سطح روغن پمپ را بررسی نمایید. مقدار روغن باید طوری باشد که تا وسط شیشه نشانگر پمپ روغن داشته باشد.
لوله‌های ورودی و خروجی کاملا آب بند باشد. هر گونه ورود هوا باعث آسیب به پمپ خواهد شد.
صافی قبل از پمپ کاملا تمیز باشد و از وجود آب پشت پمپ کاملا اطمینان حاصل نمایید. خشک کار کردن پمپ باعث آسیب قطعی به پمپ خواهد شد.
حدالامکان پمپ را با کوپلینگ و شاسی راه‌اندازی نمایید. اگر از تسمه و پولی استفاده کنید، بازدهی پمپ کمتر شده و به فشار مورد نظر نخواهد رسید.
قبل از نصب تاسیسات کاهش قطر در خروجی مانند لانس، به مدت یک دقیقه پمپ را بدون فشار استارت نمایید تا کاملا آب‌بندی شود.
حتما از باز بودن شیرآلات قبل و بعد از پمپ اطمینان حاصل نمایید.
حتما یک مسیر بای پس برای پمپ قرار دهید، تا در صورت مسدود شدن مسیر خروجی، پمپ در مسیر بای پس به کار ادامه دهد. البته باید توجه داشت که پمپ پیستونی نباید بیش از پنج دقیقه در مسیر بای پس کار کند.
دور مجاز برای پمپ بر روی پلاک آن درج شده است، باید توجه داشت که پمپ را با دور بیشتر راه‌اندازی نکنید.
تمیزی فیلتر ورودی را به صورت دوره‌ای چک کنید.
اگر با سیالی غیر از آب کار می‌کنید، حتما در زمان اتمام پمپاژ به مدت چند دقیقه پمپ را با آب تمیز ادامه دهید تا قطعات داخلی کاملا شسته شود.
در جاهایی که امکان یخ‌زدگی آب وجود دارد، حتما پمپ را تخلیه کرده یا از ضد یخ استفاده نمایید.
اگر پمپ کارواش مدتهاست که راه‌اندازی نشده، به هیچ عنوان به صورت خشک میلنگ را نچرخانید که باعث آسیب به پکینگ آب‌بندی نشود و همچنین با افزایش فشار ورودی به یک تا سه بار، جرم گرفتگی و چسبندگی احتمالی در سوپاپ‌ها را کاهش دهیم.
طریقه نصب برق کارواش تک فاز
پمپ کارواش با الکتروموتور کوپل می‌شود. منظور از کارواش تک فاز این است که الکتروموتوری که با پمپ کارواش کوپل می‌شود از نوع تک فاز است. طریقه نصب برق کارواش تک فاز به این صورت است که باید الکتروموتور تک فاز آن را نصب و راه اندازی کرد.

راه اندازی الکتروموتور تک فاز چندین روش دارد که یکی از رایج‌ترین آنها استفاده از خازن راه انداز است. جهت اطلاع بیشتر درباره الکتروموتور تک فاز و نحوه راه اندازی آن به صفحه الکتروموتور مراجعه کنید.

پلاک خوانی پمپ کارواش خانگی و صنعتی
پلاک خوانی پمپ یکی از مهم‌ترین و حساس‌ترین مراحل انتخاب و نصب پمپ کارواش است. به دلیل کار در فشار بالا اگر در انتخاب الکتروموتور مناسب پمپ اشتباه رخ دهد منجر به خراب‌شدن پمپ خواهد شد به همین دلیل اگر تجربه کافی در انتخاب پمپ کارواش ندارید حتما با کارشناسان فروش کالاصنعتی تماس حاصل فرمایید.

این پلاک مربوط به پمپ برتولینی است که 200 بار فشار با دبی 15 لیتر در دقیقه در دور موتور 1450 دور بر دقیقه دارد. پمپ برتولینی سری TML یکی از محصولات پرطرفدار در بازار ایران است، که در ایتالیا تولید می‌شود. این پمپ با الکتروموتور 5.9 کیلووات یا 7.9 اسب و با دور موتور1450 کوپل می‌شود. همچنین در دور موتورهای 950 و 1725 نیز می‌تواند کار کند که مشخصات فشار و دبی آن را می‌توانید بر روی پلاک فوق مشاهده کنید.

پلاک خوانی پمپ کارواش خانگی و صنعتی

تعویض روغن پمپ کارواش
معمولا از روغن SAE 75W90 در پمپ‌های کارواش استفاده میشود. اولین تعویض روغن پمپ پیستونی باید حداکثر بعد از 50 ساعت کار باشد و در دفعات بعد می‌توان تا 500 ساعت کار پمپ پیستونی نیز روغن آن را تعویض کرد. البته باید توجه داشت که در صورت استفاده کمتر از پمپ، دوره تعویض روغن را سه ماه یکبار قرار دهید. اگر در زمان تعویض روغن اطراف پمپ روغن ریخته می‌شود آن را تمیز کنید تا نشتی‌های احتمالی را متوجه شوید.

جمع بندی

پمپ‌های کارواش از جمله انواع پمپ کاربردی در حوزه خانگی و صنعتی است که برای شستشوی اتومبیل گرفته تا در ماشین‌آلات شستشوی شهرداری و تجهیزات صنعتی بزرگتر در صنایع مختلف بکار می‌رود. اما پمپ کارواش نیز مانند پمپ آب و سایر پمپ‌های صنعتی نیاز به نصب دارد. با اینکه نصب پمپ کارواش کار پیچیده‌ای نیست اما دانستن نکات و جزئیات نحوه انجام آن اهمیت دارد و برای انجام آن نیاز به نقشه لوله‌کشی کارواش می‌باشد. در این مقاله کالا صنعتی به نصب پمپ کارواش پیستونی پرداخته شد. جهت مشاوره در زمینه پمپ‌های کارواش می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

سایت کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

در دنیای امروز که نیاز به انرژی پایدار و قابل اطمینان رو به افزایش است، موتورتک های دیزلی (گازوئیلی) به عنوان یکی از پرکاربردترین منابع تولید نیرو شناخته می‌شوند. این موتورها با بهره‌گیری از سوخت دیزل یا گازوئیل، توانایی تامین انرژی الکتریکی و حرکتی را دارند. از کاربردهای متنوع آنها در صنایع مختلف گرفته تا مصارف خانگی و اضطراری، موتور تک های دیزلی همواره حضوری پررنگ در زندگی مدرن داشته‌اند.با توجه به اهمیت روزافزون این منبع قدرتمند انرژی، آشنایی با جزئیات و ویژگی‌های آن ضروری به نظر می‌رسد.

موتور تک دیزلی

موتور تک دیزلی مدلی از موتورهای احتراق داخلی بوده که در آن هوا به شدت متراکم شده و دمای آن بالا می‌رود تا سوخت دیزل تزریق شده به سیلندر مشتعل شود، به طوریکه که احتراق و انبساط باعث تحریک پیستون می‌شود. تعداد محدودی از خودروها نیز با موتور دیزلی کار می‌کنند. از دیگر کاربردهای موتور تک دیزلی استفاده از آنها در دیزل ژنراتور به منظور تولید برق است.

اهمیت و کاربرد موتور تک دیزلی(گازوئیلی)
خرید موتور دیزلی به عنوان یعنی از موتور دیزلی مهم نقش بسیار حیاتی و تعیین کننده‌ای ایفا می‌کنند. این موتورها با بهره‌گیری از سوخت دیزل یا گازوئیل، توانایی تولید نیروی محرکه قدرتمند را دارند که در طیف گسترده‌ای از زمینه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. یکی از کاربردهای اصلی آنها، تامین برق در موتور برق دیزلی است. کاربردهای موتور تک های دیزلی به همین مورد محدود نمی‌شود. در زمینه آبرسانی، پمپ‌های آب دیزلی با استفاده از این موتورها، قادر به انتقال آب در مسافت‌های طولانی و ارتفاعات بالا هستند که این امر در مناطق کشاورزی، آبیاری و پروژه‌های عمرانی بسیار حائز اهمیت است. صنایع راهسازی و ساختمانی نیز از جمله مصرف‌کنندگان عمده این موتورها به شمار می‌روند. تجهیزات سنگینی مانند کمپکتورها، بتونیرها، ماله‌های پروانه‌ای و غیره، به موتور تک دیزلی مجهز هستند تا بتوانند در شرایط سخت کاری، عملکرد مطلوبی داشته باشند. در بخش کشاورزی نیز، این موتورها برای تامین نیروی محرکه ادوات و ماشین‌آلات مختلفی مانند الکتروموتور، پمپ آب، سمپاش‌ها، علوفه خردکن‌ها و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرند که این امر باعث افزایش بهره‌وری و کارایی در این صنعت حیاتی می‌شود.

انواع موتور تک دیزلی
موتور تک های دیزلی در انواع مختلفی با ویژگی‌ها و کاربردهای متنوع عرضه می‌شوند. یکی از تقسیم‌بندی‌های اصلی آنها بر اساس ظرفیت یا توان خروجی است که شامل موتورهای با توان کم، متوسط و توان بالا می‌شود. موتورهای کم توان معمولاً در کاربردهای خانگی، کشاورزی و تجهیزات سبک به کار می‌روند، در حالی که موتورهای با توان بالاتر برای صنایع سنگین و ساختمانی مناسب‌ترند. تفاوت دیگر در نوع سیستم تنفس این موتورها است که به موتورهای نوع طبیعی و توربوشارژ تقسیم می‌شوند. موتورهای توربوشارژ با داشتن توربوشارژر، توانایی بیشتری در تولید قدرت دارند. همچنین تفاوت‌هایی در نوع سیکل کاری، سیستم خنک‌کاری و سایر مشخصات فنی این موتورها وجود دارد که انتخاب نوع مناسب را بر اساس نیازها و شرایط کاربرد تعیین می‌کند.

سیکل موتور تک بنزینی 4 زمانه

سیکل موتور تک دیزلی چهار زمانه

سیکل موتور تک دیزلی دو زمانه

سیکل موتور تک دیزلی دو زمانه

 

قیمت موتور تک دیزلی
قیمت موتور تک های دیزلی بسته به عوامل مختلفی متغیر است. یکی از مهمترین این عوامل، توان یا ظرفیت موتور است. موتورهای با توان بالاتر معمولاً گران‌تر از موتورهای کم توان هستند، زیرا ساخت آنها پیچیده‌تر بوده و از قطعات و مواد با کیفیت بالاتری استفاده می‌شود. علاوه بر این، برند و شرکت سازنده نیز در قیمت‌گذاری این موتورها نقش دارد. برندهای معتبر و شناخته شده، محصولات گران‌تری عرضه می‌کنند. نوع سیستم تنفس (طبیعی یا توربوشارژ)، سیستم خنک‌کاری و سایر ویژگی‌های فنی از جمله دیگر عوامل تاثیرگذار بر قیمت هستند. به طور کلی، محدوده قیمتی موتور تک های دیزلی بسیار گسترده است. انتخاب مدل مناسب باید با در نظر گرفتن نیازها، بودجه و شرایط کاربرد صورت گیرد.

نکات مهم در انتخاب و خرید موتور تک دیزلی
هنگام انتخاب و خرید یک موتور تک دیزلی، توجه به نکات زیر بسیار حائز اهمیت است:

تعیین نیازهای کاربردی و توان مورد نیاز به درستی، اولین گام در انتخاب موتور مناسب است.
بررسی کارایی، مصرف سوخت و میزان انتشار آلایندگی موتور برای انتخاب گزینه‌ای مقرون به صرفه و سازگار با محیط زیست.
در نظر گرفتن شرایط محیطی مانند دما، ارتفاع از سطح دریا و رطوبت که بر عملکرد موتور تأثیرگذار است.
توجه به نیازهای نگهداری و تعمیرات، دسترسی به قطعات یدکی و خدمات پس از فروش شرکت سازنده.
بررسی گارانتی و ضمانت سازنده و نیز هزینه‌های بلندمدت نگهداری و تعمیرات.
انتخاب برند معتبر با سابقه و شهرت خوب در زمینه تولید موتورهای دیزلی.
مقایسه قیمت‌ها و ویژگی‌های فنی مدل‌های مختلف برای یافتن بهترین گزینه متناسب با بودجه.
توجه به این نکات کلیدی می‌تواند به شما در انتخاب و خرید یک موتور تک دیزلی کارآمد، مقرون به صرفه و مناسب با نیازهای خاص کمک شایانی کند.

موتور تک های دیزلی (گازوئیلی) به عنوان یکی از پایدارترین و قابل اطمینان‌ترین منابع تولید نیرو، نقش بسیار مهمی در زندگی امروزی و زیرساخت‌های صنعتی ایفا می‌کنند. این موتورها با کارایی بالا، توان قدرتمند و سازگاری با شرایط سخت کاری، در زمینه‌های مختلفی از جمله تولید برق، آبرسانی و کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرند. انتخاب نوع مناسب موتور تک دیزلی با در نظر گرفتن نیازها، شرایط کاربرد و سایر ویژگی‌های فنی و اقتصادی، می‌تواند منجر به بهره‌وری بیشتر، صرفه‌جویی در هزینه‌ها و کاهش آلایندگی‌ها شود. با آگاهی از اهمیت، انواع، قیمت و نکات خرید این موتورها، می‌توان انتخاب هوشمندانه‌تری داشت و از مزایای این منبع قدرتمند انرژی به نحو احسن بهره‌مند شد.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/367/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1/%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D9%86%D8%B2%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D8%AF%DB%8C%D8%B2%D9%84%DB%8C/%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%B2%D9%84%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

شرکت فن آوران تهویه پیام یکی از بزرگترین شرکت های تولید کننده انواع هواکش های صنعتی در ایران است. این شرکت هواکش های خود را تحت لیسانس آلمان مونتاژ کرده و هواکش زیلابگ دارای استاندارد های جهانی است. هواکش زیلابگ صنعتی دارای انواع متفاوتی است که در ادامه به معرفی آن ها خواهیم پرداخت. لازم به ذکر است تمامی هواکش های زیلابگ دارای 24 ماه گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش است. شما می توانید برای خرید انواع هواکش های زیلابگ با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.

خرید فن زیلابگ (راهنمای انتخاب و خرید)
برای خرید هواکش زیلابگ باید نکاتی را مدنظر قرار دهید. مهم ترین فاکتور هایی که هنگام خرید هواکش اهمیت دارند، عبارت اند از:

نوع و مدل هواکش: اصلی ترین نکته هنگام خرید هواکش دمنده این است که هواکش برای چه محیطی قرار است استفاده شود؟ محیط خانگی است یا صنعتی؟ مدل هواکش باید مطابق با محیط باشد.
مشخصات فنی: بعد از مشخص شدن محیط، باید بدانید هواکش چه میزان هوایی را قرار است جا به جا کند تا ظرفیت و قدرت مناسبی انتخاب شود.
سطح صدا: این مورد به ویژه هنگام خرید هواکش های خانگی مورد توجه است. هواکش های خانگی دمنده کمترین سر و صدا را دارند.
گارانتی: یکی از مواردی که هنگام خرید هواکش دمنده بسیار مورد توجه است، گارانتی محصول است. تمامی هواکش های دمنده دارای 18 ماه گارانتی می باشند.
نصب آسان: هنگام خرید هواکش دمنده، همراه با گارانتی یک دفترچه راهنمای نصب آسان هواکش ارسال می شود که به شما کمک می‌کند بتوانید به راحتی هواکش را نصب کنید.
برای خرید انواع هواکش های دمنده می توانید به محصول مورد نظر در سایت کالا صنعتی مراجعه کنید و به صورت آنلاین خرید خود را انجام دهید. همچنین شما می توانید برای دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.
نمایندگی هواکش فن زیلابگ
کالا صنعتی به عنوان بزرگترین فروشگاه آنلاین مفتخر است به عنوان نماینده رسمی برند فن زیلابگ فعالیت کند. نمایندگی زیلابگ علاوه بر فروش انواع مختلف هواکش و فن، تمام خدمات مرتبط با این دستگاه ها را مانند مشاوره فنی رایگان در هنگام خرید، گارانتی و خدمات پس از فروش را ارائه میدهد. کالا صنعتی به عنوان نمایندگی هواکش زیلابگ موظف است کیفیت، اصالت کالا را تضمین کند. همچنین با ارائه قیمت بروز انواع فن زیلابگ به مشتری در هنگام انتخاب و خرید محصول کمک کند. همچنین نماینده برند زیلابگ در تهران و ایران با ایفای نقش ارتباطی میان تولید کنندگان و مشتریان و حذف واسطه ها به مشتریان خدمات میدهد.

انواع فن زیلابگ
برند زیلابگهواکش های خود را در 4 نوع تولید و به مشتریان خود ارائه می دهد. انواع هواکش زیلابگ عبارت اند از:

فن آکسیال زیلاگ
فن سانتریفیوژ زیلابگ
هواکش مرغداری و گلخانه ای زیلابگ
هواکش سقفی زیلابگ
هواکش آکسیال زیلابگ
شرکت زیلابگ هواکش های آکسیال خود را با توجه به جنس پروانه، به دسته پروانه فولادی ST37، پروانه آلومینومی و پروانه پلاستیک تقسیم کرده است. هواکش آکسیال زیلابگ با توجه به قدرت، اندازه، سایز و میزان هوادهی دارای انواع متفاوتی هستند که به صورت صنعتی و تاسیساتی(هواکش های سردخانه های) تولید می شوند. هواکش آکسیال زیلابگ در دو نوع دمنده و مکنده تولید می شود.

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه آلومینیومی
همانطور که از نام این سری از هواکش های زیلابگ مشخص است، پروانه آن ها آلومینیومی می باشد. این هواکش ها جریان هوای مارپیچی را به جریان هوای مستقیم تبدیل کرده و پرتاب و بازده جریان هوا را افزایش می دهند. مشخصات این فن زیلابگ را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

هواکش آکسیال پروانه آلومینیوم

فن آکسیال زیلابگ پروانه پلاستیکی
این سری از هواکش های زیلابگ دارای پروانه از جنس پلاستیک هستند. هواکش پروانه پلاستیک زیلابگ در ابعاد 300 تا 500 میلیمتر تولید می شوند. سایر مشخصات این سری از هواکش های زیلابگ در تصویر زیر آورده شده است.

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه پلاستسکی

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه فولادی ST37
هواکش پروانه فولادی ST37 زیلابگ، پرکاربردترین نوع هواکش های زیلابگ می باشد. این فن زیلابگ به صورت دمنده و مکنده تولید می شود که سری مکنده آن بدون قاب است.

فن زیلابگ پروانه فولادی st37

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ
هواکش سانتریفیوژ زیلابگ دارای پروانه های از جنس پلاستیک فشرده می باشد. این فن زیلابگ می تواند تغییرات دمایی 35- تا 80+ درجه را تحمل کند. برای کاهش صدا شکل تیغه های آن به صورت سه بعدی است. طراحی خاص این نوع فن زیلابگ امکان استفاده در فضاهای کوچک را میسر کرده است. راندمان آن بالای هفتاد درصد است. فن سانتریفیوژ در دو نوع فوروارد و بکوارد است. هواکش سانتریفیوژ زیلابگ به دسته متفاوتی تقسیم می شوند که عبارت اند از:

هواکش زیلابگ سانتریفیوژ بکوادر
هواکش سانتریفیوژ فوروارد یک طرف مکش
هواکش سانتریفیوژ فوروارد دو طرف مکش
هواکش سانتریفیوژ بین کانالی (داکت فن)
هواکش سانتریفیوژ استوانه ای
هواکش سانتریفیوژ زیلابگ بکوارد
همانطور که از نام این سری فن زیلابگ مشخص است، هواکش بکوارد دارای پروانه های رو به عقب هستند. پروانه بکوارد این اجازه را میدهد حجم هوای بیشتری را نسبت به هواکش فوروارد جا به جا کند. سایر مشخصات هواکش بکوارد زیلابگ را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ پروانه بکوارد

هواکش سانترفیوژ زیلابگ فورواد یک طرف مکش
در این سری فن زیلابگ اتصال موتور به به پروانه به صورت مستقیم است. همانطور که از نام آن ها پیدا است، پروانه هواکش به صورت رو به جلو است و می تواند جریان هوای با فشار بیشتری را ایجاد کند. مشخصات هواکش فوروراد یک طرف مکش زیلابگ در تصویر زیر نشان داده شده است.

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ پروانه فوروارد(یک طرف مکش)

هواکش سانترفیوژ زیلابگ فورواد دو طرف مکش
خصوصیات این فن زیلابگ مانند سری یک طرف مکش می باشد. پروانه آن ها رو به جلو و دو طرفه است. مشخصات کلی هواکش فوروارد دو طرف مکش را در شکل زیر مشاهده می کنید.

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ پروانه فوروارد (دوطرف مکش)

داکت فن زیلابگ
این سری از فن زیلابگ را می توان در فضاهای محدود یا بین کانال را نصب کرد. پروانه داکت فن زیلابگ بکوارد است و با نام هواکش بین کانالی نیز شناخته می شوند. این هواکش ها طول عمر و راندمان بالایی دارند.

داکت فن زیلابگ

هواکش سانترفیوژ زیلابگ استوانه ای
هواکش استوانه ای زیلابگ از سری هواکش های فوروارد می باشد. این سری از هواکش زیلابگ با نام فن تانژانت یا فن جریان متقابل نیز شناخته می شوند. همانظور که گفته شد هواکش استوانه ای زیلابگ پروانه رو به جلو دارد و جریان هوای با فشار زیاد تولید می کند.

هواکش سانتریفوژ زیلابگ سری استوانه ای

محصولات پیشنهادی: قیمت فن آکسیال
هواکش مرغداری زیلابگ
هواکش مرغداری و گلخانه ای زیلابگ از نام آن ها پیدا است که برای چه محیط هایی مناسب می باشد. این هواکش ها دارای راندمان بالا، آلودگی صوتی کم، مصرف انرژی پایین، دمپر اتوماتیک و عملکردی مطمعن هستند. این سری هواکش زیلابگ قابلیت کار در شرایط آب و هوایی نامناسب را نیز دارد. در فضای مرغداری و گلخانه ها به دلیل کاهش دما نیازمند هواکش است که برای رشد گیاهان و مرغداری ها باید دمای داخل گلخانه ها مناسب باشد این نوع هواکش زیلابگ منحصرا برای گلخانه ها و مرغداری طراحی شده است.

هواکش مرغداری و گلخانه ای زیلابگ

هواکش سقفی زیلابگ
این نوع هواکش زیلابگ نوعی از هواکش سانتریفیوژ است که به عنوان هواکش مکنده صنعتی در صنعت ما مورد استفاده قرار می گیرد این نوع هواکش راندمان پایین تری در فشار بالا نسبت به هواکش سانتریفیوژ یوتیلیتی برخوردار است.

هواکش سقفی زیلابگ

قیمت فن زیلابگ
قیمت فن زیلابگ می تواند به عوامل متعددی بستگی داشته باشد از جمله این عوامل می توان به نوع هواکش، ابعاد هواکش، دمنده یا مکنده بودن، یک طرفه یا دو طرفه و ... اشاره داشت. شرکت کالا صنعتی انواع هواکش زیلابگ را با بهترین قیمت به مشتریان خود ارائه می دهد. شما می توانید از طریق سایت یا اپلیکیشن کالا صنعتی، قیمت هواکش زیلابگ را مشاهده کنید و از همان طریق یا تماس با کارشناسان فروش کالا صنعتی، سفارش خود را ثبت کنید. در ادامه به بررسی مواردی که به بر قیمت فن زیلابگ تأثیر گذار است می پردازیم:

ظرفیت هواکشی: هرچه ظرفیت هواکشی بیشتر باشد، قیمت هواکش دمنده نیز افزایش پیدا می کند.
ابعاد فیزیکی هواکش: یکی از عوامل تأثیر گذار در قیمت هواکش دمنده، ابعاد آن است. قیمت با توجه به ابعاد متغیر است و هرچه هواکش ابعاد بزرگتری داشته باشد، قیمت بیشتری نیز خواهد داشت.
ویژگی های خاص: برخی از هواکش های دمنده با توجه به درخواست مشتری با ویژگی های خاصی تولید می شوند که این مورد نیز بر قیمت هواکش دمنده تأثیر گذار است.
محل خرید: یکی از مهمترین عوامل تاثیر گذار، محل خرید محصول می باشد که قیمت در مراکز فروش متفاوت است.
نوع موتور و مدل هواکش دمنده
ابعاد فیزیکی هواکش
ظرفیت تصفیه و دبی هواکش
سطح مصرف انرژی

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/805/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%D9%87%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%B4/%D9%87%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%B4-%D8%B2%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%A8%DA%AF-zilabeg



:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس حلزونی نوعی گیربکس کاهنده است که برای کاهش سرعت منبع ورودی (الکتروموتور) و افزایش گشتاور خروجی به کار می‌رود؛ اجزای اصلی این گیربکس صنعتی شامل یک شفت با رزوه‌های مارپیچ (ماردون) و یک چرخ‌دنده حلزونی است. محور ورودی و خروجی گیربکس حلزونی با زاویه ۹۰ درجه نسبت به یکدیگر قرار گرفته‌اند. از جمله مزایای گیربکس‌های حلزونی در مقایسه با سایر گیربکس‌ها می‌توان به ابعاد کوچک‌تر، زاویه ۹۰ درجه شفت‌ها و عدم برگشت‌پذیری در نسبت تبدیل بالاتر از ۱:۴۶ اشاره کرد. گیربکس‌های حلزونی در انواع مختلفی تولید می‌شوند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

انواع گیربکس های حلزونی
گیربکس‌های حلزونی را بر اساس پارامترهای مختلفی مانند طراحی ظاهری، نوع ورودی و خروجی و مشخصات فنی دیگر می‌توان دسته‌بندی نمود؛ اما رایج‌ترین نوع دسته‌بندی گیربکس‌های حلزونی بر اساس شکل ظاهری آن‌ها است.

انواع گیربکس حلزونی

انواع گیربکس حلزونی بر اساس شکل ظاهری پوسته عبارت‌اند از:

گیربکس حلزونی دایره‌ای (VF و MVF)
گیربکس حلزونی مکعبی یا کتابی
نحوه کار گیربکس حلزونی دایره‌ای و مکعبی مشابه هم بوده و این دو گیربکس، صرفاً از نظر ظاهری و برخی از مشخصات فنی با یکدیگر تفاوت دارند.

انواع گیربکس حلزونی براساس نوع ورودی

منظور از ورودی گیربکس حلزونی، نوع شفت ورودی و نحوه اتصال الکتروموتور و گیربکس است؛ انواع گیربکس حلزونی بر اساس نوع شفت ورودی (ماردون) به دو دسته تقسیم می‌شوند:

سالید شفت: در این گیربکس‌ها، ماردون به‌صورت شفت نری توپر است؛ گیربکس‌های VF و برخی از انواع گیربکس مکعبی از این نوع ورودی استفاده می‌کنند.
هالو شفت: هالو شفت یا شفت مادگی، نوع دیگری از انواع ورودی گیربکس‌های حلزونی است؛ در این حالت، موتور و گیربکس به‌صورت مستقیم به‌وسیله فلنج به هم متصل می‌شوند.
انواع گیربکس حلزونی بر اساس نوع خروجی

خروجی گیربکس حلزونی، نحوه اتصال گیربکس با تجهیز بعدی را مشخص می‌کند. به‌طورکلی، همه گیربکس‌های حلزونی از نوع هالوشفت بوده و به دو دسته پایه‌دار و فلنج دار تقسیم می‌شوند. در گیربکس‌های حلزونی پایه‌دار که با نام نرمال نیز شناخته می‌شوند؛ پایه‌های گیربکس که به پوسته متصل شده است، به‌وسیله پیچ به شاسی متصل می‌شود. گیربکس‌های فلنج دار نیز در دو نوع فلنج بزرگ (FF یا F) و فلنج کوتاه (C یا FC) عرضه می‌شوند.

موتور گیربکس حلزونی
انتخاب الکتروموتور مناسب برای یک گیربکس حلزونی نیازمند دانش فنی و محاسبات توان، سرعت، گشتاور و بررسی ابعاد هر دو دستگاه است؛ به‌همین‌علت، برخی خرید موتور گیربکس حلزونی را به خرید جداگانه این دو دستگاه ترجیح می‌دهند. موتور گیربکس حلزونی که با نام الکتروگیربکس حلزونی نیز شناخته می‌شود، ترکیب یک گیربکس حلزونی و الکتروموتور است که به‌صورت مستقیم با هم کوپل شده‌اند. همه گیربکس‌های حلزونی با ورودی هالوشفت، در صورت سفارش مشتریان می‌توانند به‌صورت موتور گیربکس ارائه شوند.

خرید گیربکس حلزونی
برای خرید گیربکس حلزونی متناسب با نیاز یک صنعت یا کاربرد صنعتی، ابتدا باید نیازهای موردنیاز به‌دقت بررسی شود و سپس باتوجه‌به آن‌ها گیربکسی با مشخصات مناسب انتخاب شود. مهم‌ترین مشخصاتی که برای خرید گیربکس حلزونی باید بررسی شوند، عبارت‌اند از:

تیپ گیربکس: در ابتدا باید بر اساس نوع کاربرد، تیپ گیربکس را مشخص نمایید؛ پس از اینکه تیپ گیربکس (گرد یا مکعبی) انتخاب شد باید مشخصات فنی آن‌ها را بررسی کنید.
نسبت تبدیل: یکی از مهم‌ترین مشخصات فنی که برای خرید گیربکس حلزونی باید بررسی شود، نسبت تبدیل یا نسبت دنده است. نسبت دنده تعیین‌کننده سرعت خروجی گیربکس است و درصورتی‌که به‌درستی انتخاب نشود به گیربکس و سایر تجهیزات وابسته آسیب می‌رساند.
توان موتور: هر گیربکس ظرفیت مشخصی برای تحمل توان الکتروموتور دارد؛ در هنگام خرید گیربکس حلزونی، باید آن را متناسب با توان موتور انتخاب نمایید.
نوع چرخ‌دنده: اکثر گیربکس‌های حلزونی از چرخ‌دنده‌های حلزونی استفاده می‌کنند؛ اما برخی از برندهای معتبر مانند گیربکس SEW علاوه بر دنده حلزونی از یک جفت دنده هلیکال نیز در محصولات خود استفاده می‌کنند که موجب بهبود راندمان و افزایش بازه نسبت تبدیل گیربکس می‌شود.
جنس چرخ‌دنده: چرخ‌دنده‌های حلزونی از سه آلیاژ نیکل-برنز، فسفر-برنز و آلومینیوم-برنز تولید می‌شوند؛ که به ترتیب نیکل-برنز بیشترین مقاومت و بیشترین قیمت را داشته و آلومینیوم-برنز برای کاربردهای سبک‌تر و قیمت پایین‌تر استفاده می‌شود.
برند سازنده: پس از بررسی مشخصات فنی، برند سازنده نیز می‌تواند یکی از عوامل مؤثر در انتخاب و خرید گیربکس حلزونی باشد.
برای خرید گیربکس حلزونی از معتبرترین برندهای ایرانی و جهانی، با کارشناسان کالا صنعتی از طریق شماره‌ تلفن ۰۲۱۹۱۳۰۴۳۰۰ در تماس باشید.
قیمت گیربکس حلزونی
قیمت گیربکس حلزونی باتوجه‌به نوع گیربکس و مشخصات فنی آن تغییر می‌کند. برای مشاهده قیمت گیربکس‌های حلزونی، باید به صفحه هر محصول مراجعه نموده و یا با کارشناسان فروش در ارتباط باشید. از جمله عوامل مؤثر بر قیمت گیربکس حلزونی عبارت‌اند از:

تیپ گیربکس: به‌طور‌ کلی، گیربکس‌های کتابی قیمت بیشتری نسبت‌به گیربکس‌های حلزونی گرد دارند.
سایز گیربکس: قیمت گیربکس حلزونی کوچک، کم‌تر از گیربکس‌های سایزهای بزرگ‌تر است.
برند گیربکس: برندهای معتبر گیربکس، قیمت بیشتری نسبت به محصولات کم‌تر شناخته‌ شده دارند؛ به عنوان مثال، قیمت گیربکس حلزونی ایتالیایی، نسبت به گیربکس‌های چینی و ایرانی بسیار بیش‌تر است.
نحوه نصب: یکی از عوامل مؤثر در قیمت گیربکس‌های حلزونی گرد (VF و MVF) نحوه نصب آن‌ها است؛ اما در مورد گیربکس‌های کتابی، نحوه نصب تأثیری بر قیمت ندارد. به‌صورت‌کلی، گیربکس‌های تیپ FC (فلنج‌دار) قیمت بیشتری نسبت به گیربکس‌های تیپ N (نرمال-پایه‌دار) دارند.
وب‌سایت کالا صنعتی علاوه بر عرضه گیربکس‌های حلزونی از برندهای معتبر، نماینده و عاملیت فروش بسیاری از این برندها نیز بوده و گیربکس‌های حلزونی را با قیمت نمایندگی و خدمات پس از فروش ارائه می‌نماید.

نحوه نصب گیربکس حلزونی
یکی از مزایای گیربکس حلزونی، امکان نصب در جهت‌های مختلف است؛ منظور از نحوه نصب، حالت‌های مختلف اتصال موتور و گیربکس و گیربکس با تجهیز بعدی است. در تصویر زیر طریقه نصب گیربکس حلزونی گرد را مشاهده می‌کنید.

نحوه نصب گیربکس حلزونی گرد

در تصویر زیر طریقه نصب گیربکس کتابی را مشاهده می‌نمایید.

نحوه نصب گیربکس‌های حلزونی مکعبی

مزایای گیربکس حلزونی
از جمله مزایای گیربکس حلزونی نسبت به گیربکس‌های هلیکال، خورشیدی و ... عبارت‌‌‌‌اند از:

تعمیر و نگهداری آسان
پایین‌ترین قیمت در گیربکس‌های صنعتی
راه اندازی بسیار ساده
روغنکاری ساده و آسان در طول زمان مصرف
خاصیت خود قفل شوندگی و عدم برگشت پذیری در نسبت های تبدیل بالای 46
کاربرد گیربکس حلزونی
از گیربکس‌های حلزونی در کاربردهای مختلف صنعتی استفاده می‌شود؛ رایج‌ترین کاربردهای این گیربکس‌ها، به عنوان گیربکس بالابر ساختمانی و گیربکس نانوایی است. برخی از کاربردهای گیربکس حلزونی عبارت‌اند از:

نانوایی
بالابر ساختمانی
نوار نقاله
میکسرها
صنایع غذایی
صنایع بسته‌بندی
اجزای اصلی گیربکس حلزونی
ماردون
چرخ دنده
پوسته گیربکس
بلبرینگ
کاسه نمد
اجزای اصلی گیربکس حلزونی

تعمیر گیربکس حلزونی
یکی از دغدغه‌های اصلی صاحبان صنایع و گیربکس‌های صنعتی، تعمیر و نگهداری آن‌ها است. منظور از تعمیر گیربکس حلزونی، تعویض قطعات آسیب‌دیده آن‌ها است. برای گیربکس‌های ایرانی امکان تأمین قطعات وجود دارد ولی برای گیربکس‌های چینی و اروپایی امکان تأمین قطعات یدکی وجود ندارد و در صورت خرابی، باید گیربکس را تعویض نمایید. همچنین در مورد گیربکس‌های حلزونی تا سایز 63، قیمت قطعات بسیار بالا بوده و تعمیر آن‌ها مقرون‌به‌صرفه نیست؛ اما برای سایزهای بزرگ‌تر، تعمیر گیربکس نسبت به تعویض آن مقرون‌به‌صرفه‌تر است.

بهترین برندهای گیربکس حلزونی
بهترین برندهای گیربکس حلزونی

تولید کنندگان مختلفی در سراسر جهان در زمینه گیربکس های حلزونی تخصص دارند اما برخی از آن ها به دلیل طراحی های متفاوت و خاص، امکانات بیشتر و خدمات پس از فروش بهتری دارند، در نظر مخاطبان ارزش بیشتری پیدا کرده اند. در ادامه لیست بهترین برندهای گیربکس حلزونی را معرفی خواهیم کرد:

گیربکس های خارجی:

گیربکس NMRV چینی
گیربکس ایلماز
گیربکس SEW
گیربکس SITI ایتالیا
گیربکس Bonfiglioli
گیربکس های ایرانی:

گیربکس سهند
گیربکس شاکرین اصفهان
گیربکس شاکرین صنعت سپاهان
گیربکس رستمی
گیربکس رهنما

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/108/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%AD%D9%84%D8%B2%D9%88%D9%86%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 23
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

SKF، نامی آشنا در صنعت بلبرینگ، با بیش از 100 سال سابقه درخشان که در بیش از 130 کشور جهان فعالیت دارد. بلبرینگ SKF یکی از محصولات شرکت اس کا فا SKF است که در سال 1907 در شهر یوتبری کشور سوئیس تأسیس شد. این شرکت در زمینه تولید و ساخت انواع بلبرینگ ها، رولبرینگ ها، آب بند ها و سیستم های روانکاری فعالیت دارد. شرکت بلبرینگ SKF یکی از مطرح ترین شرکت ها در دنیا می باشد و از با کیفیت ترین بلبرینگ‌های جهانی است. شرکت SKF در حال حاضر معتبرترین سازنده بلبرینگ در دنیا است و از مقبولیت ویژه ای در بین بلبرینگ سازان برخوردار است. این شرکت بلبرینگ های خود را در طرح های متفاوتی تولید می کند که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت. همچنین برای خرید انواع بلبرینگ های SKF می توانید با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.

بلبرینگ skf

مزایای بلبرینگ SKF؛ چرا بلبرینگ skf بخریم؟
اگر به دنبال خرید بلبرینگ با کیفیت هستید؛ برند skf بهترین انتخاب برای شما است. این برند با سابقه طولانی در تولید انواع بیرینگ بهترین محصولات را در جهان تولید و صادر میکند. در ادامه مهم ترین ویژگی های محصولات این برند را بررسی میکنیم.

عملکرد روان و بی صدا؛ بلبرینگ‌ SKF اصطکاک کمی ایجاد می‌کند، که منجر به عملکرد روان و بی صدا سیستم می‌شود.
طول عمر بالا؛ بلبرینگ‌های SKF برای دوام بالا طراحی شده‌اند و می‌توانند در سخت‌ترین شرایط نیز عملکرد خوب به همراه طول عمر بالا داشته باشند.
عملکرد عالی؛ محصولات SKF به دلیل کیفیت بالای خود شناخته شده‌اند و می‌توانید به عملکرد قابل اعتماد آن‌ها در شرایط کاری سخت اطمینان داشته باشید.

جهت خرید و اطلاع از قیمت بلبرینگ skf اصل میتوانید با کارشناسان فروش کالا صنعتی در تماس باشید.

انواع بلبرینگ SKF
شرکت SKF بلبرینگ های خود را در چهار نوع اصلی طراحی و تولید می‌کند. همچنین علاوه بر این بلبرینگ های اصلی، شرکت SKF بلبرینگ های خاص و سفارشی نیز تولید می کند. انواع بلبرینگ skf ارائه شده در فروشگاه کالا صنعتی به شرح زیر است.

بلبرینگ شیار عمیق SKF
بلبرینگ تماس زاویه ای SKF
بلبرینگ خود تنظیم SKF
بلبرینگ کف گرد SKF
بلبرینگ شیار عمیق SKF
بلبرینگ های شیار عمیق پر مصرف ترین نوع بلبرینگ ها هستند و به آن ها بلبرینگ های همه کاره نیز می گویند. بلبرینگ شیار عمیق SKF اصطکاک کمی دارد و می تواند بارهای شعاعی و محوری را در هر دو جهت تحمل کند. از دیگر مزایای بلبرینگ شیار عمیق SKF می توان به نگهداری کم و نصب راحت آن اشاره کرد. شرکت SKF بلبرینگ های شیار عمیق خود را در چهار سری تولید می کند که باید گفت در بازار ایران بیشتر دو نوع بلبرینگ شیار عمیق SKF سری تک ردیفه و دو ردیفه کاربرد دارد. در ادامه به بررسی انواع بلبرینگ شیار عمیق SKF پرداخته می شود.

1) بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه: این بلبرینگ ها، پرکاربردترین نوع بلبرینگ شیار عمیق SKF است. این بلبرینگ ها در طرح های متفاوتی با آب بند، قفسه، روانکار و ... تولید می شود.

 

بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه

2)بلبرینگ شیار عمیق SKF با شکاف های پرکننده: بلبرینگ شیار عمیق فولادی ضد زنگ برای هنگامی که بلبرینگ در معرض رطوبت و مواد خورنده قرار می گیرد، مناسب است؛ زیرا در برابر خورندگی مقاوم می باشد. این بلبرینگ SKF به صورت آب بندی شده یا باز در دسترس است.

3) بلبرینگ های شیار عمیق تک ردیفی با شکاف های پرکننده: این بلبرینگ SKF دارای یک شیار پرکننده در هر دو رینگ داخلی و خارجی می باشد تا عناصر غلتان بیشتری نسبت به بلبرینگ های شیار عمیق استاندارد در خود جای دهد. بلبرینگ های شیار عمیق تک ردیفی با شکاف های پرکننده حمل بار شعاعی بالاتری دارند؛ ولی ظرفیت حمل بار محوری آن ها محدود است.

بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه با شکاف های پر کننده

4) بلبرینگ شیار عمیق SKF دو ردیفه: بلبرینگ شیار عمیق دو ردیفه در مواقعی مورد استفاده قرار می گیرند که بلبرینگ تک ردیفه ظرفیت تحمل بار را ندارد. این بلبرینگ SKF نسبت به سری تک ردیفه، قطر داخلی و خارجی برابر با ضخامت بیشتر دارد. ظرفیت تحمل بار این بلبرینگ ها قابل توجه است.

بلبرینگ های شیار عمیق دو ردیفه

آب بند بلبرینگ شیار عمیق SKF
با توجه به محیط و عملکرد بلبرینگ شیار عمیق SKF، ممکن است این بلبرینگ ها به صورت آب بندی شده یا باز (بدون آب بند) استفاده شوند. آب بند بلبرینگ شیار عمیق SKF در دو طرح فلزی و پلاستیکی تولید می شود. تصاویر و ویژگی آب بند ها در جدول زیر نشان داده شده است.

آب بند ویژگی ها تصویر
آب بند فلزی (Z, ZZ) جلوگیری از ورود گردوغبار
جلوگیری از خارج شده روان کننده بلبرینگ شیار عمیق اس کا اف
آب بند پلاستیکی ( RS, 2RS) جلوگیری از ورود گرد و غبار
جلوگیری از خارج شده روان کننده
مناسب برای محیط های مرطوب بلبرینگ شیارعمیق Skf
قفسه بلبرینگ شیار عمیق SKF
با توجه به طراحی، اندازه، نوع و کاربرد بلبرینگ شیار عمیق SKF، قفسه ها متفاوت هستند. قفسه بلبرینگ شیار عمیق SKF به صورت فولادی، پلی آمید (فیبری) و برنجی تولید می شوند. نوع قفسه بلبرینگ شیار عمیق SKF در پسوند بلبرینگ ها مشخص است و در صورتی که بلبرینگ پسوند نداشته باشد به این معنا است که قفسه بلبرینگ فولادی است. نوع دو ردیفه بلبرینگ شیار عمیق SKF تنها به قفسه فیبری تولید می شود.

قفسه کد فنی (پسوند) تصویر
قفسه فولادی بدون پسوند قفسه بلبرینگ شیار عمیق
قفسه پلی آمید TN9
TNH
TN9/VG1561 قفسه پلی آمید
قفسه برنجی M
MA
MB قفسه برنجی
روان کننده بلبرینگ شیار عمیق SKF
بلبرینگ SKF سری تک ردیفه شیار عمیق، در صورت آب بندی شده، از سمت کارخانه روانکاری شده اند ولی در صورتی آب بند نداشته باشد نیاز است تا بلبرینگ را با روان کننده مناسب روانکاری کنید. روان کننده هایی که در بلبرینگ های شیار عمیق SKF استفاده می شوند، در جدول زیر آورده شده است.

نوع بلبرینگ شیار عمیق روان کننده (بر اساس اندازه)
D ≤ 10mm 30 < D ≤ 62 mm D > 62 mm
d < 10mm D ≥ 10mm
8،9 LHT23 LT MT47 MT33
0،1،2،3 MT47 MT47 MT47 MT33
بلبرینگ تماس زاویه ای SKF
این بلبرینگ SKF، دارای رینگ های داخلی و خارجی هستند که نسبت به یکدیگر در جهت محور بلبرینگ جا به جا می شوند. این بلبرینگ ها می توانند بارهای شعاعی و محوری را به صورت همزمان تحمل کنند. کد فنی بلبرینگ تماس زاویه ای SKF با عدد 7 شروع می شود و هر چه زاویه تماس در این بلبرینگ SKF افزایش یابد، ظرفیت تحمل بار محوری بالا می رود و با کم شدن زاویه تماس، ظرفیت تحمل بار شعاعی افزایش پیدا می کند. محدود سرعت بلبرینگ تماس زاویه ای SKF متوسط است. در جدول زیر انواع بلبرینگ های تماس زاویه ای SKF به همراه تصویر آن ها آورده شده است و برای کسب اطلاعات کامل راجع به این محصول SKF به صفحه بلبرینگ تماس زاویه ای SKF مراجعه کنید.

نوع بلبرینگ تماس زاویه مزایا تصویر
بلبرینگ تماس زاویه ای تک ردیفه ظرفیت حمل بار بالا
تحمل بارهای محوری و شعاعی همزمان
نصب آسان
تحمل ناهماهنگی شفت بلبرینگ تماس زاویه ای تک ردیفه
بلبرینگ تماس زاویه ای دو ردیفه فضای کمتری نسبت به نصب جفت بلبرینگ تک ردیفه
تحمل بارهای شعاعی و محوری در هر دو جهت
تحمل ناهماهنگی شفت بلبرینگ تماس زاویه ای دو ردیفه
بلبرینگ تماس زاویه ای چهار نقطه تماسی تحمل بارهای محوری در هر دو جهت
اشغال فضای کمتر
ظرفیت حمل بالا
تغییر شکل محدود رینگ داخلی در هنگام قرار گرفتن در معرض نیروهای بالا بلبرینگ تماس زاویه ای چهار نقطه تماسی
بلبرینگ خود تنظیم SKF
بلبرینگ خود تنظیم SKF، این سری از بلبرینگ های دو ردیفه هستند و به دلیل داشتن عناصر غلتان بیشتر، ظرفیت حمل بار بالایی دارند. بلبرینگ خود تنظیم SKF می تواند بار شعاعی بسیار سنگین و بار محوری سبک را از هر دو جهت تحمل کند. بلبرینگ خود تنظیم SKF در سرعت های بالا به خوبی کار میکند و به صورت آب بندی شده یا باز تولید می شوند. بلبرینگ خود تنظیم SKF به صورت کنیک (رینگ داخلی مخروطی) نیز تولید می شوند که این بلبرینگ ها با یک بوش مورد استفاده قرار می گیرند. برای دریافت اطلاعات بیشتر راجع این محصول به صفحه بلبرینگ خود تنظیم SKF مراجعه کنید. همچنین مشخصات بلبرینگ خود تنظیم SKF به صورت خلاصه در جدول زیر بیان شده است:

نوع بلبرینگ خود تنظیم SKF مزایا کاربرد تصویر
بلبرینگ خود تنظیم SKF می توانند انواع ناهماهنگی ها را در خود جای دهند.
سرعت بالا
نگهداری کم
اصطکاک کم
صدای پایین هواکش صنعتی
کشاورزی
جا به جایی مواد بلبرینگ خود تنظیم skf
بلبرینگ کف گرد SKF
این بلبرینگ ها به صورت تک جهته و دو جهته تولید می شوند. طراحی بلبرینگ کف گرد SKF به صورتی است که نباید تحت هیچگونه بارهای شعاعی قرار بگیرند. بلبرینگ کف گرد SKF که برای تحمل بارهای شعاعی طراحی شده اند دارای مزایای بی نظیری مانند نصب آسان، قابلیت تفکیک و تعویض است. برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به این بلبرینگ ها می توانید به صفحه بلبرینگ کف گرد SKF مراجعه کنید.

نوع بلبرینگ کف گرد SKF مشخصات تصویر
بلبرینگ کف گرد تک جهته شامل یک واشر شفت، یک واشر محفظه و مجموعه عناصر غلتان
می تواند بارهای محوری را فقط در یک جهت در خود جای دهد. بلبرینگ کف گرد تک جهته
بلبرینگ کف گرد دو‌جهته شامل یک واشر شفت، دو واشر محفظه و دو مجموعه عناصر غلتان
می تواند بارهای محوری را در هر دو جهت در خود جای دهد. بلبرینگ کف گرد دو جهته
قیمت بلبرینگ SKF
بلبرینگ SKF بهترین کیفیت را میان سایر برند ها دارد. قیمت این بلبرینگ ها با توجه به نوع، طراحی و اندازه آن متفاوت است. یکی از عوامل تاثیر گذار بر قیمت بلبرینگ SKF، ابعاد بلبرینگ است. هرچه ابعاد یک بلبرینگ بزرگتر باشد قیمت آن نیز افزایش پیدا می کند. یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار مهم بر قیمت بلبرینگ SKF، طراحی آن است. با توجه به نوع بلبرینگ SKF ممکن است این بلبرینگ با طراحی خاصی مانند نوع آب بندی یا قفسه متفاوت تولید شوند که با توجه به طراحی آن قیمت متفاوت خواهد بود.
در ادامه لیست مهم ترین عوامل ثابت تاثیر گذار بر قیمت بلبرینگ SKF آورده شده است.

ابعاد فیزیکی
نوع و مشخصات فنی
متریال و جنس بلبرینگ
خرید بلبرینگ SKF
یکی از دغدغه های اصلی مشتریان بلبرینگ SKF، خرید آن است. متاسفانه در بازار ایران بلبرینگ های تقلبی SKF به شدت افزایش پیدا کرده و با قیمت های متفاوتی نیز عرضه می شوند. هنگام خرید بلبرینگ SKF حتما مدنظر داشته باشید از کدام فروشگاه خرید را انجام میدهید. بلبرینگ های تقلبی SKF به راحتی قابل تشخیص نیست و نیاز به تجربه و اطلاعات فنی زیادی است. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد روش های تشخیص بلبرینگ تقلبی، مقاله تشخیص بلبرینگ اصلی از تقلبی را مطالعه کنید. شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگترین تامین کننده انواع قطعات صنعتی به صورت اینترنتی، انواع بلبرینگ و رولبرینگ های SKF را با ضمانت اصالت کالا به مشتریان خود ارائه می دهد. در ادامه به معرفی پارامترهای مهم در هنگام خرید میپردازیم.

بار وارد شده بر بلبرینگ: به صورت کلی بارهای روی بلبرینگ میتواند محوری یا شعاعی باشد؛ که بار محوری موازی با محور چرخش است و بار شعاعی عمود بر محور چرخش وارد میشود.
نوع بلبرینگ SKF: بلبرینگ ها در انواع متنوعی طراحی و تولید میشوند و هر نوع کاربرد و ویژگی های منحصر به فردی دارد. یکی از پرکاربرد ترین نوع بلبرینگ، بلبرینگ های شیار عمیق هستند که قادر به تحمل بارهای ترکیبی یعنی نیمه سنگین شعاعی و محوری هستند.
سرعت گردش و دوران: تولید و طراحی قفسه در بلبرینگ های غلتکی استوانه ای و سوزنی آنها قادر میکند که با سرعت بیشتری نسبت به باقی بلبرینگ ها گردش کنند.
سیستم آب‌بندی در بلبرینگ SKF: جهت اطمینان از عملکرد صحیح بلبرینگ بایستی سیستم آب بندی مناسب انتخاب شود. این سیستم آب‌بندی مانع ورود ناخالصی‌ها مانند گرد و غبار و آب میشود.
قطر داخلی و خارجی بلبرینگ: در شافت هایی که قطر نازکی دارند بایستی از بلبرینگ هایی که قطر کمی دارند استفاده کرد. متداول ترین بلبرینگ های کم قطر شیار عمیق و سوزنی هستند. همچنین برای شافت ها نسبتا قطور رولبرینگ‌های بشکه‌ای، مخروطی و استوانه‌ای استفاده میشوند.
شرایط محیطی: اکثر محیط های کاری دارای آلودگی مانند گرد و غبار هستند. بنابراین باید بلبرینگی را انتخاب کنید که در برابر ضربات و تنش‌های مکانیکی و آلودگی ها مقاوم باشد. بلبرینگ های برند SKF از مقاوم ترین و با کیفیت ترین بلبرینگ‌های موجود در بازار هستند و انتخابی ایده آل محسوب میشوند.
کاتالوگ محصولات SKF
شرکت SKF برای تمامی محصولات خود کاتالوگ طراحی کرده است. در کاتالوگ محصولات SKF هر آنچه در مورد بیرینگ گفته شده است، مربوط به medium load است. پایین تر و بالاتر از این محدوده عمر بیرینگ کاهش پیدا می کند. برای تجهیزاتی با فناوری پیشرفته و سرعت بالا و تجهیزاتی که نیازمند قابلیت اطمینان بالا (رکتور پتروشیمی) هستند، الزاماً باید از گریدهای سطح یک کیفی خریداری کرد. برای آشنایی بیشتر با محصولات و دسترسی دقیق به ابعاد و مشخصات فنی کاتالوگ بلبرینگ SKF را دانلود کنید. همچنین سایت کالا صنعتی تمامی کاتالوگ های محصولات SKF را در سایت قرار داده است. می توانید با مراجعه به محصول دلخواه خود، کاتالوگ آن را مشاهده کنید.

شرکت SKF سالیان سال است که به عنوان برترین شرکت تولید کننده بلبرینگ فعالیت می کند. متأسفانه در بازار امروزی ایران، بلبرینگ های فیک و غیر اصلی SKF بسیار زیاد شده است. تشخیص دادن اصل از فیک بلبرینگ SKF کار بسیار سختی است و نیاز به داشتن مهارت و تجربه بالا می باشد. شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگترین تأمین کننده انواع قطعات صنعتی به صورت اینترنتی در ایران، تمامی بلبرینگ های SKF خود را با ضمانت اصالت کالا به مشتریان ارائه می دهد. شما می توانید برای خرید انواع بلبرینگ های SKF با کارشناسان فروش ما در تماس باشید.

شرکت SKF
شرکت SKF یکی از نشان های تجاری معروف در زمینه تولید بلبرینگ و رولبرینگ صنعتی در جهان است. SKF از سال 1907 یک شرکت پیشرو در زمینه فناوری های نوین بوده است. تفاوت بنیادین محصولات شرکت SKF با سایر برندها، این است که SKF همواره و به طور مداوم به دنبال توسعه فناوری های جدید است. این موضوع سبب شده است که شرکت SKF مشتریان دائمی خود را حفظ نموده و بیشتر کند. ایران یکی از بازارهای هدف برای این برند با کیفیت به حساب می آید. ساخت بلبرینگ SKF ترکیبی از 40 سال تجربه به همراه استفاده از سیستم ها و فن آوری های نوین است.

 

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/326/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%B4%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%B9%D9%85%DB%8C%D9%82/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-skf



:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 35
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس حلزونی نوعی گیربکس کاهنده است که برای کاهش سرعت منبع ورودی (الکتروموتور) و افزایش گشتاور خروجی به کار می‌رود؛ اجزای اصلی این گیربکس صنعتی شامل یک شفت با رزوه‌های مارپیچ (ماردون) و یک چرخ‌دنده حلزونی است. محور ورودی و خروجی گیربکس حلزونی با زاویه ۹۰ درجه نسبت به یکدیگر قرار گرفته‌اند. از جمله مزایای گیربکس‌های حلزونی در مقایسه با سایر گیربکس‌ها می‌توان به ابعاد کوچک‌تر، زاویه ۹۰ درجه شفت‌ها و عدم برگشت‌پذیری در نسبت تبدیل بالاتر از ۱:۴۶ اشاره کرد. گیربکس‌های حلزونی در انواع مختلفی تولید می‌شوند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

انواع گیربکس های حلزونی
گیربکس‌های حلزونی را بر اساس پارامترهای مختلفی مانند طراحی ظاهری، نوع ورودی و خروجی و مشخصات فنی دیگر می‌توان دسته‌بندی نمود؛ اما رایج‌ترین نوع دسته‌بندی گیربکس‌های حلزونی بر اساس شکل ظاهری آن‌ها است.

انواع گیربکس حلزونی

انواع گیربکس حلزونی بر اساس شکل ظاهری پوسته عبارت‌اند از:

گیربکس حلزونی دایره‌ای (VF و MVF)
گیربکس حلزونی مکعبی یا کتابی
نحوه کار گیربکس حلزونی دایره‌ای و مکعبی مشابه هم بوده و این دو گیربکس، صرفاً از نظر ظاهری و برخی از مشخصات فنی با یکدیگر تفاوت دارند.

انواع گیربکس حلزونی براساس نوع ورودی

منظور از ورودی گیربکس حلزونی، نوع شفت ورودی و نحوه اتصال الکتروموتور و گیربکس است؛ انواع گیربکس حلزونی بر اساس نوع شفت ورودی (ماردون) به دو دسته تقسیم می‌شوند:

سالید شفت: در این گیربکس‌ها، ماردون به‌صورت شفت نری توپر است؛ گیربکس‌های VF و برخی از انواع گیربکس مکعبی از این نوع ورودی استفاده می‌کنند.
هالو شفت: هالو شفت یا شفت مادگی، نوع دیگری از انواع ورودی گیربکس‌های حلزونی است؛ در این حالت، موتور و گیربکس به‌صورت مستقیم به‌وسیله فلنج به هم متصل می‌شوند.
انواع گیربکس حلزونی بر اساس نوع خروجی

خروجی گیربکس حلزونی، نحوه اتصال گیربکس با تجهیز بعدی را مشخص می‌کند. به‌طورکلی، همه گیربکس‌های حلزونی از نوع هالوشفت بوده و به دو دسته پایه‌دار و فلنج دار تقسیم می‌شوند. در گیربکس‌های حلزونی پایه‌دار که با نام نرمال نیز شناخته می‌شوند؛ پایه‌های گیربکس که به پوسته متصل شده است، به‌وسیله پیچ به شاسی متصل می‌شود. گیربکس‌های فلنج دار نیز در دو نوع فلنج بزرگ (FF یا F) و فلنج کوتاه (C یا FC) عرضه می‌شوند.

موتور گیربکس حلزونی
انتخاب الکتروموتور مناسب برای یک گیربکس حلزونی نیازمند دانش فنی و محاسبات توان، سرعت، گشتاور و بررسی ابعاد هر دو دستگاه است؛ به‌همین‌علت، برخی خرید موتور گیربکس حلزونی را به خرید جداگانه این دو دستگاه ترجیح می‌دهند. موتور گیربکس حلزونی که با نام الکتروگیربکس حلزونی نیز شناخته می‌شود، ترکیب یک گیربکس حلزونی و الکتروموتور است که به‌صورت مستقیم با هم کوپل شده‌اند. همه گیربکس‌های حلزونی با ورودی هالوشفت، در صورت سفارش مشتریان می‌توانند به‌صورت موتور گیربکس ارائه شوند.

خرید گیربکس حلزونی
برای خرید گیربکس حلزونی متناسب با نیاز یک صنعت یا کاربرد صنعتی، ابتدا باید نیازهای موردنیاز به‌دقت بررسی شود و سپس باتوجه‌به آن‌ها گیربکسی با مشخصات مناسب انتخاب شود. مهم‌ترین مشخصاتی که برای خرید گیربکس حلزونی باید بررسی شوند، عبارت‌اند از:

تیپ گیربکس: در ابتدا باید بر اساس نوع کاربرد، تیپ گیربکس را مشخص نمایید؛ پس از اینکه تیپ گیربکس (گرد یا مکعبی) انتخاب شد باید مشخصات فنی آن‌ها را بررسی کنید.
نسبت تبدیل: یکی از مهم‌ترین مشخصات فنی که برای خرید گیربکس حلزونی باید بررسی شود، نسبت تبدیل یا نسبت دنده است. نسبت دنده تعیین‌کننده سرعت خروجی گیربکس است و درصورتی‌که به‌درستی انتخاب نشود به گیربکس و سایر تجهیزات وابسته آسیب می‌رساند.
توان موتور: هر گیربکس ظرفیت مشخصی برای تحمل توان الکتروموتور دارد؛ در هنگام خرید گیربکس حلزونی، باید آن را متناسب با توان موتور انتخاب نمایید.
نوع چرخ‌دنده: اکثر گیربکس‌های حلزونی از چرخ‌دنده‌های حلزونی استفاده می‌کنند؛ اما برخی از برندهای معتبر مانند گیربکس SEW علاوه بر دنده حلزونی از یک جفت دنده هلیکال نیز در محصولات خود استفاده می‌کنند که موجب بهبود راندمان و افزایش بازه نسبت تبدیل گیربکس می‌شود.
جنس چرخ‌دنده: چرخ‌دنده‌های حلزونی از سه آلیاژ نیکل-برنز، فسفر-برنز و آلومینیوم-برنز تولید می‌شوند؛ که به ترتیب نیکل-برنز بیشترین مقاومت و بیشترین قیمت را داشته و آلومینیوم-برنز برای کاربردهای سبک‌تر و قیمت پایین‌تر استفاده می‌شود.
برند سازنده: پس از بررسی مشخصات فنی، برند سازنده نیز می‌تواند یکی از عوامل مؤثر در انتخاب و خرید گیربکس حلزونی باشد.
برای خرید گیربکس حلزونی از معتبرترین برندهای ایرانی و جهانی، با کارشناسان کالا صنعتی از طریق شماره‌ تلفن ۰۲۱۹۱۳۰۴۳۰۰ در تماس باشید.
قیمت گیربکس حلزونی
قیمت گیربکس حلزونی باتوجه‌به نوع گیربکس و مشخصات فنی آن تغییر می‌کند. برای مشاهده قیمت گیربکس‌های حلزونی، باید به صفحه هر محصول مراجعه نموده و یا با کارشناسان فروش در ارتباط باشید. از جمله عوامل مؤثر بر قیمت گیربکس حلزونی عبارت‌اند از:

تیپ گیربکس: به‌طور‌ کلی، گیربکس‌های کتابی قیمت بیشتری نسبت‌به گیربکس‌های حلزونی گرد دارند.
سایز گیربکس: قیمت گیربکس حلزونی کوچک، کم‌تر از گیربکس‌های سایزهای بزرگ‌تر است.
برند گیربکس: برندهای معتبر گیربکس، قیمت بیشتری نسبت به محصولات کم‌تر شناخته‌ شده دارند؛ به عنوان مثال، قیمت گیربکس حلزونی ایتالیایی، نسبت به گیربکس‌های چینی و ایرانی بسیار بیش‌تر است.
نحوه نصب: یکی از عوامل مؤثر در قیمت گیربکس‌های حلزونی گرد (VF و MVF) نحوه نصب آن‌ها است؛ اما در مورد گیربکس‌های کتابی، نحوه نصب تأثیری بر قیمت ندارد. به‌صورت‌کلی، گیربکس‌های تیپ FC (فلنج‌دار) قیمت بیشتری نسبت به گیربکس‌های تیپ N (نرمال-پایه‌دار) دارند.
وب‌سایت کالا صنعتی علاوه بر عرضه گیربکس‌های حلزونی از برندهای معتبر، نماینده و عاملیت فروش بسیاری از این برندها نیز بوده و گیربکس‌های حلزونی را با قیمت نمایندگی و خدمات پس از فروش ارائه می‌نماید.

نحوه نصب گیربکس حلزونی
یکی از مزایای گیربکس حلزونی، امکان نصب در جهت‌های مختلف است؛ منظور از نحوه نصب، حالت‌های مختلف اتصال موتور و گیربکس و گیربکس با تجهیز بعدی است. در تصویر زیر طریقه نصب گیربکس حلزونی گرد را مشاهده می‌کنید.

نحوه نصب گیربکس حلزونی گرد

در تصویر زیر طریقه نصب گیربکس کتابی را مشاهده می‌نمایید.

نحوه نصب گیربکس‌های حلزونی مکعبی

مزایای گیربکس حلزونی
از جمله مزایای گیربکس حلزونی نسبت به گیربکس‌های هلیکال، خورشیدی و ... عبارت‌‌‌‌اند از:

تعمیر و نگهداری آسان
پایین‌ترین قیمت در گیربکس‌های صنعتی
راه اندازی بسیار ساده
روغنکاری ساده و آسان در طول زمان مصرف
خاصیت خود قفل شوندگی و عدم برگشت پذیری در نسبت های تبدیل بالای 46
کاربرد گیربکس حلزونی
از گیربکس‌های حلزونی در کاربردهای مختلف صنعتی استفاده می‌شود؛ رایج‌ترین کاربردهای این گیربکس‌ها، به عنوان گیربکس بالابر ساختمانی و گیربکس نانوایی است. برخی از کاربردهای گیربکس حلزونی عبارت‌اند از:

نانوایی
بالابر ساختمانی
نوار نقاله
میکسرها
صنایع غذایی
صنایع بسته‌بندی
اجزای اصلی گیربکس حلزونی
ماردون
چرخ دنده
پوسته گیربکس
بلبرینگ
کاسه نمد

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/108/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%AD%D9%84%D8%B2%D9%88%D9%86%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 36
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
تاریخ انتشار : شنبه 22 ارديبهشت 1403 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 23 صفحه بعد