نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس صنعتی یکی از قطعات حیاتی در تجهیزات و ماشین آلات صنعتی است و به صورت گسترده در صنایع مختلفی مانند خودروسازی، معادن، نقت و گاز، پتروشیمی، فلزکاری و ... مورد استفاده قرار می گیرد. این قطعه نقش مؤثری در عملکرد و کارایی کل سیستم دارد و در بعضی موارد حتی می تواند از خطرات و آسیب های احتمالی برای دستگاه ها و نفرات جلوگیری کند. به طور کلی، گیربکس صنعتی وسیله ای مکانیکی است که برای انتقال نیرو از یک شفت (محور) چرخان به محور دیگری در ماشین آلات صنعتی استفاده می شود. هدف استفاده از گیربکس ها، کنترل سرعت و گشتاور ورودی و تنظیم آن به میزان دلخواه است. گیربکس های صنعتی را بر اساس نوع دنده های آن ها به 4 دسته هلیکال، مخروطی، حلزونی و خورشیدی تقسیم بندی می کنند که هرکدام ویژگی ها، مزایا و معایب مخصوص به خود را دارند.

قطعاً انتخاب گیربکس مناسب به عوامل متعددی از جمله گشتاور مورد نیاز، نسبت تبدیل سرعت، شرایط کارکرد و کاربرد مورد نظر بستگی دارد؛ به همین علت تولید کنندگان این محصولات، طیف وسیعی از گیربکس ها را برای برآورده نمودن هر خواسته و نیاز صنعتی طراحی و تولید می کنند. در این مقاله به یررسی انواع گیربکس های صنعتی، کاربردها، مشخصات و ویژگی های هر یک پرداخته و در پایان نکاتی در خصوص انتخاب و نحوه استفاده از آن ها بیان می کنیم؛ همچنین خلاصه مطالب این مقاله را می توانید در پادکست زیر بشنوید. گیربکس صنعتی وسیله ای مکانیکی است که برای انتقال نیرو و گشتاور از محور چرخان یک دستگاه (معمولاً الکتروموتور) به سایر قطعات که به محور دیگر گیربکس متصل هستند، استفاده می شود و نقش بسیار مهمی در ماشین آلات صنعتی ایفا می نمایند. وظیفه اصلی یک گیربکس صنعتی، کاهش یا افزایش سرعت و گشتاور ورودی است و به دو دسته گیربکس صنعتی کاهنده و افزاینده تقسیم بندی می شوند؛ در گیربکس صنعتی کاهنده دور ورودی موتور با نسبت مشخصی کاهش داده می شود و در نتیجه گشتاور در محور خروجی افزایش می یابد و در گیربکس های افزاینده این فرآیند عکس گیربکس های کاهنده است. گیربکس های کاهنده رایج تر از گیربکس های افزاینده بوده و در صنایع بیشتری مورد استفاده قرار می گیرند.

قیمت گیربکس صنعتی
قیمت گیربکس صنعتی با توجه به مواردی مانند نوع گیربکس، مشخصات فنی آن، ابعاد و ظرفیت گشتاور گیربکس، برند تولید کننده و مواد اولیه به کار رفته در آن تغییر می کند. بدیهی است، انواع گیربکس صنعتی بزرگ یا اصطلاحاً سنگین، قیمت بالاتری نسبت به گیربکس صنعتی کوچک دارند. همچنین محصولات برندهای معتبر تولید کننده گیربکس که اغلب شامل تولید کنندگان گیربکس اروپایی می شود، قیمت بیشتری نسبت به گیربکس چینی یا ایرانی دارند. از این موارد که بگذریم، قیمت گیربکس صنعتی بر حسب نوع دنده های آن نیز تغییر می کند. گیربکس های هلیکال و خورشیدی راندمان بالاتری نسبت به گیربکس حلزونی دارند، بنابراین قیمت این گیربکس ها نیز بیشتر خواهد بود. همچنین معمولا قیمت گیربکس صنعتی کوچک از گیربکس هایی که ابعاد بزرگتری دارند کمتر خواهد بود. برای آگاهی از قیمت گیربکس صنعتی با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

انواع گیربکس صنعتی

خرید گیربکس صنعتی
وقتی صحبت از خرید گیربکس صنعتی می شود فاکتورهای مختلفی را باید در نظر گرفت تا بهترین گیربکس صنعتی را متناسب با نیاز خود انتخاب نمایید. از آن جایی که وظیفه اصلی گیربکس انتقال نیرو و گشتاور الکتروموتور است، ابتدا باید ویژگی ها و مشخصاتی که مرتبط با موتور هستند را بررسی کرد. از جمله این ویژگی ها می توان به:

سایز گیربکس
توان و سرعت ورودی گیربکس
نسبت دنده
دور خروجی گیربکس
نحوه اتصال گیربکس به موتور (کوپل مستقیم، کوپلینگ، کلاچ، تسمه و پولی، فلنج و ...)
آرایش محورها
همچنین پیش از خرید گیربکس صنعتی باید نیازهای مورد انتظار از گیربکس و همچنین شرایط محیط کار آن را به دقت سنجیده و با مشخصات گیربکس انطباق دهید. از جمله این ویژگی های می توان به موارد زیر اشاره نمود:

بار محوری و شعاعی قابل تحمل گیربکس
طریقه نصب گیربکس صنعتی
ابعاد و وزن گیربکس
مدت زمان کارکرد مداوم گیربکس صنعتی
دمای محیط کار و شرایط آب و هوایی
الزامات تعمیر و نگهداری مانند روغنکاری و ...
با بررسی این موارد، می توانید با دید کامل تر و بهتری به انتخاب گیربکس صنعتی بپردازید ولی با این حال، پیشنهاد می کنیم قبل از اقدام به خرید گیربکس صنعتی با یک کارشناس در این زمینه مشورت نمایید تا تمامی موارد مورد نیاز را بررسی نمایید. اما یکی از مهم ترین معیارهای هر فردی برای خرید گیربکس صنعتی، قیمت محصول است؛ به همین علت در بخش بعدی به مقایسه هزینه و قیمت انواع گیربکس ها می پردازیم.

فروش گیربکس صنعتی
بیشتر تولید کنندگان گیربکس صنعتی، برای رفاه بیشتر مشتریان، خدماتی مانند گارانتی تعویض، تعمیر یا تأمین قطعات در نظر گرفته اند اما شرط استفاده از این خدمات این است که گیربکس از نماینده فروش گیربکس صنعتی خریداری شده باشد. خوشبختانه وبسایت کالا صنعتی موفق به کسب نمایندگی رسمی یا عاملیت فروش اکثر برندهای معتبر ایرانی و خارجی شده است و آماده فروش گیربکس صنعتی در انواع مختلف و برندهای معتبر بازار به شما عزیزان می باشد. همچنین کارشناسان فروش این وبسایت در هر مرحله از انتخاب، خرید، نصب، راه اندازی، تعمیر و نگهداری گیربکس صنعتی همراه شما عزیزان هستند و می توانید از مشاوره تخصصی رایگان این مجموعه بهره مند شوید.

انواع گیربکس صنعتی
گیربکس های صنعتی از اجزای مختلفی تشکیل شده اند که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم. اما مهم ترین قسمت یک گیربکس صنعتی، چرخ دنده های آن است؛ اصلی ترین روش دسته بندی گیربکس ها، بر اساس نوع دنده های آن ها بوده و بر این اساس تمام مشخصات فنی گیربکس مانند نسبت دنده، گشتاور، سرعت، تحمل بار، راندمان و حتی میزان صدا و لرزش آن ها در حین کار نیز تغییر می کند. کلی ترین دسته بندی گیربکس های صنعتی به صورت زیر می باشد:

گیربکس افزاینده

این گیربکس ها همانطور که از نام آن پیداست، دور ورودی به گیربکس را افزایش می دهد. از گیربکس افزاینده در صنایع نیروگاهی، پالایشگاهی مثل توربین باد استفاده زیادی می شود. گیربکس افزاینده عموما به صورت سفارشی ساخته می شود و به صورت موجودی در انبار موجود نمی باشد.

گیربکس کاهنده

این نوع گیربکس ها که در بسیاری از صنایع کوچک و بزرگ و حتی دستگاه های خانگی کاربرد دارد، با کاهش دور ورودی به گیربکس و تحویل آن در قسمت خروجی باعث افزایش گشتاور شده و تجهیز مصرف کننده را به چرخش در می آورد. گیربکس صنعتی کاهنده بسیار پر مصرف بوده و سهم بزرگی از تولیدات کارخانجات گیربکس سازی را به خود اختصاص داده است. با توجه به اهمیت و گستره وسیع استفاده گیربکس صنعتی کاهنده به معرفی انواع گیربکس کاهنده می پردازیم.

انواع گیربکس صنعتی کاهنده :

گیربکس حلزونی
گیربکس هلیکال
گیربکس خورشیدی
گیربکس سایکلو
گیربکس حلزونی
گیربکس حلزونی بر خلاف گیربکس های قبلی از یک ماردون و یک چرخ دنده حلزونی استفاده می نماید اصلی ترین مزایای این گیربکس صنعتی اندازه کوچک، عدم برگشت پذیری و نصب در جهت های مختلف است اما با این وجود، این گیربکس ها معایبی نیز دارند، از جمله راندمان پایین تر، اصطکاک و اتلاف انرژی بیشتر و سایش بیشتر دنده ها و عمر کاری پایین تری نسبت به سایر گیربکس های صنعتی دارد. گیربکس حلزونی از یک دنده ماردون فولادی به عنوان ورودی و یک دنده حلزونی برنجی (آلیاژ فسفر-برنز) که شافت خروجی به آن متصل می شود، تشکیل شده و جهت انتقال قدرت را 90 درجه تغییر می دهد. این گیربکس ها به گیربکس 90 درجه نیز شناخته می شود.

گیربکس هلیکال
گیربکس هلیکال از دو یا چند چرخ دنده هلیکال تشکیل شده است؛ دندانه های این چرخ دنده ها به صورت زاویه دار با محور اصلی چرخ دنده بریده شده و شکل مارپیچ دارند. طراحی خاص این دنده ها امکان انتقال کارآمد و نرم تر نیرو و همچنین کاهش صدا و لرزش این گیربکس صنعتی را در مقایسه با سایر دنده ها فراهم می نماید.
از جمله مزایای گیربکس هلیکال می توان به راندمان بالا، اتلاف انرژی کم تر، صدا و لرزش کم تر و همچنین افزایش ظرفیت بار و گشتاور اشاره نمود. گیربکس های هلیکال، خود به چند دسته تقسیم می شوند که مهم ترین آن ها عبارتند از:

گیربکس هلیکال شافت مستقیم : محور ورودی و خروجی گیربکس در یک راستا قرار دارد.
گیربکس بول هلیکال یا کرانویل پینیون : از دنده های مخروطی BEVEL ساخته می شود و تغییر زاویه 90 درجه در جهت خروجی نسبت به جهت ورودی ایجاد می کند.
گیربکس هلیکال آویز یا شافت موازی: محور ورودی و خروجی به صورت موازی با هم قرار دارد.
گیربکس هلیکال سه یا چهار محور یا گیربکس قورباغه ای
هلیکال شافت موازی و شافت متعامد: معمولا گیربکس های هلیکال سنگین کار که بعضا تحت عنوان گیربکس صنعتی شناخته می شود، با نام شافت موازی و شافت متعامد (بستگی به جهت خروجی گیربکس دارد) بین صنعتگران نامیده می شود.
برای اطلاعات بیشتر در خصوص مشخصات این گیربکس ها و دریافت لیست قیمت گیربکس هلیکال از منوی وبسایت کالا صنعتی، گیربکس مدنظر را انتخاب نمایید و یا با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

گیربکس هلیکال یکی از انواع گیربکس صنعتی

گیربکس خورشیدی
چرخ دنده های گیربکس خورشیدی با پیکربندی مخصوصی درون این گیربکس قرار گرفته اند و نسبت های سرعت و گشتاور خاصی را ارائه می دهند. با توجه به طراحی خاص دنده ها و نحوه قرار گرفتن آن ها در این گیربکس صنعتی، امکان دستیابی به گشتاور خروجی بالا در یک طراحی فشرده وجود دارد. همچنین با تغییر تعداد یا اندازه دندانه ها می توان به نسبت های مختلف سرعت دست یافت که انعطاف پذیری گیربکس خورشیدی را برای کاربردهای مختلف صنعتی که نیاز به دقت بالایی دارند، بیشتر می کند. برای اطلاع از قیمت گیربکس خورشیدی با کارشناسان ما در تماس باشید.

گیربکس خورشیدی

گیربکس سایکلو
این نوع گیربکس که عمر اختراع بسیار کمتری نسبت به سایر انواع گیربکس صنعتی دارد، فاقد هرگونه چرخ دنده بوده و با یک مکانیزم انعطاف پذیر و خارج از مرکز (Eccentric and Flexible) کار می کند. شوک پذیری بسیار بالا مهمترین ویژگی طراحی گیربکس سایکلو بوده و باعث شده برای مصارف با شوگ ناگهانی بالا مثل دستگاه های حفاری مناسب باشد.

اجزای گیربکس صنعتی
در بیشتر مواقع گیربکس های صنعتی دارای قطعات و اجزای یکسانی هستند. برخی از قطعات متناسب با کاربری و نوع صنعت می تواند متغیر باشد. نوع نیروهای ورودی و خروجی گیربکس یکی از موارد تعیین کننده در نوع اجزا و قطعات داخلی گیربکس است.

بلبرینگ: یکی از اجزا اصلی هر گیربکسی بلبرینگ های متصل به آن است. متناسب با نیاز گیربکس می توان از بلبرینگ یا رولبرینگ استفاده کرد. بلبرینگ ها در دو سمت ورودی و خروجی گیربکس قرار می گیرند و موجب انتقال هر چه بهتر نیروها می شوند.
شفت های ورودی و خروجی: شفت ها یا محورهای ورودی و خروجی یکی دیگر از اصلی ترین قطعات داخل گیربکس است. شفت های ورودی گیربکس وظیفه انتقال نیرو و توان را به چرخ دنده ها دارند. این نیرو و توان از چرخ دنده ها به سمت شفت خروجی منتقل می شود.
پوسته گیربکس: پوسته بیرونی گیربکس معمولا طوری طراحی می شوند که در برابر ضربات و ارتعاشات مقاومت خوبی نشان می دهند. این تجهیزات معمولا از جنس چدن است. تمامی تجهیزات داخلی گیربکس در درون پوسته گیربکس قرار دارند.
کاسه نمد: کاسه نمد ها از جمله قطعات داخلی گیربکس ها است که وظیفه محافظت از گیربکس در برابر عوامل خارجی مانند گرد و خاک و رطوبت را دارند. کاسه نمد ها هم متناسب با نوع گیربکس و شرایط محیطی در جنس های مختلفی نصب می شود.
چرخ دنده ها: اثر گذارترین و مهمترین قطعات داخلی گیربکس ها چرخ دنده ها است. چرخ دنده های مختلفی قابلیت نصب بر روی گیربکس ها را دارند. دندانه های چرخ دنده می تواند به صورت مستقیم یا مارپیچ قرار بگیرد. به عنوان مثال چرخ دنده های مارپیچ سطح تماس بیشتری را در هنگام چرخش ایجاد می کنند که می تواند باعث افزایش بازدهی و عملکرد نرم تر چرخ دنده نسبت به چرخ دنده های دندانه صاف شود.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/97/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 127
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس صنعتی یکی از قطعات حیاتی در تجهیزات و ماشین آلات صنعتی است و به صورت گسترده در صنایع مختلفی مانند خودروسازی، معادن، نقت و گاز، پتروشیمی، فلزکاری و ... مورد استفاده قرار می گیرد. این قطعه نقش مؤثری در عملکرد و کارایی کل سیستم دارد و در بعضی موارد حتی می تواند از خطرات و آسیب های احتمالی برای دستگاه ها و نفرات جلوگیری کند. به طور کلی، گیربکس صنعتی وسیله ای مکانیکی است که برای انتقال نیرو از یک شفت (محور) چرخان به محور دیگری در ماشین آلات صنعتی استفاده می شود. هدف استفاده از گیربکس ها، کنترل سرعت و گشتاور ورودی و تنظیم آن به میزان دلخواه است. گیربکس های صنعتی را بر اساس نوع دنده های آن ها به 4 دسته هلیکال، مخروطی، حلزونی و خورشیدی تقسیم بندی می کنند که هرکدام ویژگی ها، مزایا و معایب مخصوص به خود را دارند.

قطعاً انتخاب گیربکس مناسب به عوامل متعددی از جمله گشتاور مورد نیاز، نسبت تبدیل سرعت، شرایط کارکرد و کاربرد مورد نظر بستگی دارد؛ به همین علت تولید کنندگان این محصولات، طیف وسیعی از گیربکس ها را برای برآورده نمودن هر خواسته و نیاز صنعتی طراحی و تولید می کنند. در این مقاله به یررسی انواع گیربکس های صنعتی، کاربردها، مشخصات و ویژگی های هر یک پرداخته و در پایان نکاتی در خصوص انتخاب و نحوه استفاده از آن ها بیان می کنیم؛ همچنین خلاصه مطالب این مقاله را می توانید در پادکست زیر بشنوید. گیربکس صنعتی وسیله ای مکانیکی است که برای انتقال نیرو و گشتاور از محور چرخان یک دستگاه (معمولاً الکتروموتور) به سایر قطعات که به محور دیگر گیربکس متصل هستند، استفاده می شود و نقش بسیار مهمی در ماشین آلات صنعتی ایفا می نمایند. وظیفه اصلی یک گیربکس صنعتی، کاهش یا افزایش سرعت و گشتاور ورودی است و به دو دسته گیربکس صنعتی کاهنده و افزاینده تقسیم بندی می شوند؛ در گیربکس صنعتی کاهنده دور ورودی موتور با نسبت مشخصی کاهش داده می شود و در نتیجه گشتاور در محور خروجی افزایش می یابد و در گیربکس های افزاینده این فرآیند عکس گیربکس های کاهنده است. گیربکس های کاهنده رایج تر از گیربکس های افزاینده بوده و در صنایع بیشتری مورد استفاده قرار می گیرند.

قیمت گیربکس صنعتی
قیمت گیربکس صنعتی با توجه به مواردی مانند نوع گیربکس، مشخصات فنی آن، ابعاد و ظرفیت گشتاور گیربکس، برند تولید کننده و مواد اولیه به کار رفته در آن تغییر می کند. بدیهی است، انواع گیربکس صنعتی بزرگ یا اصطلاحاً سنگین، قیمت بالاتری نسبت به گیربکس صنعتی کوچک دارند. همچنین محصولات برندهای معتبر تولید کننده گیربکس که اغلب شامل تولید کنندگان گیربکس اروپایی می شود، قیمت بیشتری نسبت به گیربکس چینی یا ایرانی دارند. از این موارد که بگذریم، قیمت گیربکس صنعتی بر حسب نوع دنده های آن نیز تغییر می کند. گیربکس های هلیکال و خورشیدی راندمان بالاتری نسبت به گیربکس حلزونی دارند، بنابراین قیمت این گیربکس ها نیز بیشتر خواهد بود. همچنین معمولا قیمت گیربکس صنعتی کوچک از گیربکس هایی که ابعاد بزرگتری دارند کمتر خواهد بود. برای آگاهی از قیمت گیربکس صنعتی با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

انواع گیربکس صنعتی

خرید گیربکس صنعتی
وقتی صحبت از خرید گیربکس صنعتی می شود فاکتورهای مختلفی را باید در نظر گرفت تا بهترین گیربکس صنعتی را متناسب با نیاز خود انتخاب نمایید. از آن جایی که وظیفه اصلی گیربکس انتقال نیرو و گشتاور الکتروموتور است، ابتدا باید ویژگی ها و مشخصاتی که مرتبط با موتور هستند را بررسی کرد. از جمله این ویژگی ها می توان به:

سایز گیربکس
توان و سرعت ورودی گیربکس
نسبت دنده
دور خروجی گیربکس
نحوه اتصال گیربکس به موتور (کوپل مستقیم، کوپلینگ، کلاچ، تسمه و پولی، فلنج و ...)
آرایش محورها
همچنین پیش از خرید گیربکس صنعتی باید نیازهای مورد انتظار از گیربکس و همچنین شرایط محیط کار آن را به دقت سنجیده و با مشخصات گیربکس انطباق دهید. از جمله این ویژگی های می توان به موارد زیر اشاره نمود:

بار محوری و شعاعی قابل تحمل گیربکس
طریقه نصب گیربکس صنعتی
ابعاد و وزن گیربکس
مدت زمان کارکرد مداوم گیربکس صنعتی
دمای محیط کار و شرایط آب و هوایی
الزامات تعمیر و نگهداری مانند روغنکاری و ...
با بررسی این موارد، می توانید با دید کامل تر و بهتری به انتخاب گیربکس صنعتی بپردازید ولی با این حال، پیشنهاد می کنیم قبل از اقدام به خرید گیربکس صنعتی با یک کارشناس در این زمینه مشورت نمایید تا تمامی موارد مورد نیاز را بررسی نمایید. اما یکی از مهم ترین معیارهای هر فردی برای خرید گیربکس صنعتی، قیمت محصول است؛ به همین علت در بخش بعدی به مقایسه هزینه و قیمت انواع گیربکس ها می پردازیم.

فروش گیربکس صنعتی
بیشتر تولید کنندگان گیربکس صنعتی، برای رفاه بیشتر مشتریان، خدماتی مانند گارانتی تعویض، تعمیر یا تأمین قطعات در نظر گرفته اند اما شرط استفاده از این خدمات این است که گیربکس از نماینده فروش گیربکس صنعتی خریداری شده باشد. خوشبختانه وبسایت کالا صنعتی موفق به کسب نمایندگی رسمی یا عاملیت فروش اکثر برندهای معتبر ایرانی و خارجی شده است و آماده فروش گیربکس صنعتی در انواع مختلف و برندهای معتبر بازار به شما عزیزان می باشد. همچنین کارشناسان فروش این وبسایت در هر مرحله از انتخاب، خرید، نصب، راه اندازی، تعمیر و نگهداری گیربکس صنعتی همراه شما عزیزان هستند و می توانید از مشاوره تخصصی رایگان این مجموعه بهره مند شوید.

انواع گیربکس صنعتی
گیربکس های صنعتی از اجزای مختلفی تشکیل شده اند که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم. اما مهم ترین قسمت یک گیربکس صنعتی، چرخ دنده های آن است؛ اصلی ترین روش دسته بندی گیربکس ها، بر اساس نوع دنده های آن ها بوده و بر این اساس تمام مشخصات فنی گیربکس مانند نسبت دنده، گشتاور، سرعت، تحمل بار، راندمان و حتی میزان صدا و لرزش آن ها در حین کار نیز تغییر می کند. کلی ترین دسته بندی گیربکس های صنعتی به صورت زیر می باشد:

گیربکس افزاینده

این گیربکس ها همانطور که از نام آن پیداست، دور ورودی به گیربکس را افزایش می دهد. از گیربکس افزاینده در صنایع نیروگاهی، پالایشگاهی مثل توربین باد استفاده زیادی می شود. گیربکس افزاینده عموما به صورت سفارشی ساخته می شود و به صورت موجودی در انبار موجود نمی باشد.

گیربکس کاهنده

این نوع گیربکس ها که در بسیاری از صنایع کوچک و بزرگ و حتی دستگاه های خانگی کاربرد دارد، با کاهش دور ورودی به گیربکس و تحویل آن در قسمت خروجی باعث افزایش گشتاور شده و تجهیز مصرف کننده را به چرخش در می آورد. گیربکس صنعتی کاهنده بسیار پر مصرف بوده و سهم بزرگی از تولیدات کارخانجات گیربکس سازی را به خود اختصاص داده است. با توجه به اهمیت و گستره وسیع استفاده گیربکس صنعتی کاهنده به معرفی انواع گیربکس کاهنده می پردازیم.

انواع گیربکس صنعتی کاهنده :

گیربکس حلزونی
گیربکس هلیکال
گیربکس خورشیدی
گیربکس سایکلو
گیربکس حلزونی
گیربکس حلزونی بر خلاف گیربکس های قبلی از یک ماردون و یک چرخ دنده حلزونی استفاده می نماید اصلی ترین مزایای این گیربکس صنعتی اندازه کوچک، عدم برگشت پذیری و نصب در جهت های مختلف است اما با این وجود، این گیربکس ها معایبی نیز دارند، از جمله راندمان پایین تر، اصطکاک و اتلاف انرژی بیشتر و سایش بیشتر دنده ها و عمر کاری پایین تری نسبت به سایر گیربکس های صنعتی دارد. گیربکس حلزونی از یک دنده ماردون فولادی به عنوان ورودی و یک دنده حلزونی برنجی (آلیاژ فسفر-برنز) که شافت خروجی به آن متصل می شود، تشکیل شده و جهت انتقال قدرت را 90 درجه تغییر می دهد. این گیربکس ها به گیربکس 90 درجه نیز شناخته می شود.

گیربکس هلیکال
گیربکس هلیکال از دو یا چند چرخ دنده هلیکال تشکیل شده است؛ دندانه های این چرخ دنده ها به صورت زاویه دار با محور اصلی چرخ دنده بریده شده و شکل مارپیچ دارند. طراحی خاص این دنده ها امکان انتقال کارآمد و نرم تر نیرو و همچنین کاهش صدا و لرزش این گیربکس صنعتی را در مقایسه با سایر دنده ها فراهم می نماید.
از جمله مزایای گیربکس هلیکال می توان به راندمان بالا، اتلاف انرژی کم تر، صدا و لرزش کم تر و همچنین افزایش ظرفیت بار و گشتاور اشاره نمود. گیربکس های هلیکال، خود به چند دسته تقسیم می شوند که مهم ترین آن ها عبارتند از:

گیربکس هلیکال شافت مستقیم : محور ورودی و خروجی گیربکس در یک راستا قرار دارد.
گیربکس بول هلیکال یا کرانویل پینیون : از دنده های مخروطی BEVEL ساخته می شود و تغییر زاویه 90 درجه در جهت خروجی نسبت به جهت ورودی ایجاد می کند.
گیربکس هلیکال آویز یا شافت موازی: محور ورودی و خروجی به صورت موازی با هم قرار دارد.
گیربکس هلیکال سه یا چهار محور یا گیربکس قورباغه ای
هلیکال شافت موازی و شافت متعامد: معمولا گیربکس های هلیکال سنگین کار که بعضا تحت عنوان گیربکس صنعتی شناخته می شود، با نام شافت موازی و شافت متعامد (بستگی به جهت خروجی گیربکس دارد) بین صنعتگران نامیده می شود.
برای اطلاعات بیشتر در خصوص مشخصات این گیربکس ها و دریافت لیست قیمت گیربکس هلیکال از منوی وبسایت کالا صنعتی، گیربکس مدنظر را انتخاب نمایید و یا با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

گیربکس هلیکال یکی از انواع گیربکس صنعتی

گیربکس خورشیدی
چرخ دنده های گیربکس خورشیدی با پیکربندی مخصوصی درون این گیربکس قرار گرفته اند و نسبت های سرعت و گشتاور خاصی را ارائه می دهند. با توجه به طراحی خاص دنده ها و نحوه قرار گرفتن آن ها در این گیربکس صنعتی، امکان دستیابی به گشتاور خروجی بالا در یک طراحی فشرده وجود دارد. همچنین با تغییر تعداد یا اندازه دندانه ها می توان به نسبت های مختلف سرعت دست یافت که انعطاف پذیری گیربکس خورشیدی را برای کاربردهای مختلف صنعتی که نیاز به دقت بالایی دارند، بیشتر می کند. برای اطلاع از قیمت گیربکس خورشیدی با کارشناسان ما در تماس باشید.

گیربکس خورشیدی

گیربکس سایکلو
این نوع گیربکس که عمر اختراع بسیار کمتری نسبت به سایر انواع گیربکس صنعتی دارد، فاقد هرگونه چرخ دنده بوده و با یک مکانیزم انعطاف پذیر و خارج از مرکز (Eccentric and Flexible) کار می کند. شوک پذیری بسیار بالا مهمترین ویژگی طراحی گیربکس سایکلو بوده و باعث شده برای مصارف با شوگ ناگهانی بالا مثل دستگاه های حفاری مناسب باشد.

اجزای گیربکس صنعتی
در بیشتر مواقع گیربکس های صنعتی دارای قطعات و اجزای یکسانی هستند. برخی از قطعات متناسب با کاربری و نوع صنعت می تواند متغیر باشد. نوع نیروهای ورودی و خروجی گیربکس یکی از موارد تعیین کننده در نوع اجزا و قطعات داخلی گیربکس است.

بلبرینگ: یکی از اجزا اصلی هر گیربکسی بلبرینگ های متصل به آن است. متناسب با نیاز گیربکس می توان از بلبرینگ یا رولبرینگ استفاده کرد. بلبرینگ ها در دو سمت ورودی و خروجی گیربکس قرار می گیرند و موجب انتقال هر چه بهتر نیروها می شوند.
شفت های ورودی و خروجی: شفت ها یا محورهای ورودی و خروجی یکی دیگر از اصلی ترین قطعات داخل گیربکس است. شفت های ورودی گیربکس وظیفه انتقال نیرو و توان را به چرخ دنده ها دارند. این نیرو و توان از چرخ دنده ها به سمت شفت خروجی منتقل می شود.
پوسته گیربکس: پوسته بیرونی گیربکس معمولا طوری طراحی می شوند که در برابر ضربات و ارتعاشات مقاومت خوبی نشان می دهند. این تجهیزات معمولا از جنس چدن است. تمامی تجهیزات داخلی گیربکس در درون پوسته گیربکس قرار دارند.
کاسه نمد: کاسه نمد ها از جمله قطعات داخلی گیربکس ها است که وظیفه محافظت از گیربکس در برابر عوامل خارجی مانند گرد و خاک و رطوبت را دارند. کاسه نمد ها هم متناسب با نوع گیربکس و شرایط محیطی در جنس های مختلفی نصب می شود.
چرخ دنده ها: اثر گذارترین و مهمترین قطعات داخلی گیربکس ها چرخ دنده ها است. چرخ دنده های مختلفی قابلیت نصب بر روی گیربکس ها را دارند. دندانه های چرخ دنده می تواند به صورت مستقیم یا مارپیچ قرار بگیرد. به عنوان مثال چرخ دنده های مارپیچ سطح تماس بیشتری را در هنگام چرخش ایجاد می کنند که می تواند باعث افزایش بازدهی و عملکرد نرم تر چرخ دنده نسبت به چرخ دنده های دندانه صاف شود.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/97/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 159
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

درایو اینورتر هواکش چیست؟
یکی از پر کاربردترین کاربری های الکتروموتورها در مصارف هواکش است که برای آبرسانی، سیستم های تهویه هوا، بوستر پمپ و ... به کار میروند. یکی از چالش هایی که در این پمپ ها رخ می دهند کنترل این الکتروموتورها است. الکتروموتور سه فاز به علت توان بالایی که دارند در هنگام راه اندازی جریان زیادی را از شبکه میکشند که باعث صدمه به سایر تجهیزات برقی و قطع شدن تجهیزات حفاظتی می شوند.

یکی از بهترین و ایمن ترین تجهیزات که از وقوع این اتفاقات جلوگیری می کند اینورتر می باشد. اینورتر ها با کنترل صفر تا صد الکتروموتورها از لحظه ی استارت تا استوپ موتور را از وقوع صدمه به الکتروموتور و سایر تجهیزات جلوگیری میکند. حال آن که کاربرد شدید اینورتر ها در کنترل الکتروموتور ها باعث شده تولید کنندگان اینورتر در تولید تخصصی اینورترهای مخصوص کاربری هواکش تولید کنند.

بیشتر بخوانید: فروش اینورتر تتا
روش کار درایو اینورتر هواکش
سیستم این اینورتر ها طوری ساخته شده اند که تمام خطرات احتمالی در کاربری هواکش را شناسایی کرده و از وقوع این خطرات جلوگیری می کند. در ادامه از جمله این اینورتر ها و قابلیت ها نسبت به اینورتر های معمولی توضیح داده خواهد شد.

اینوتر IMASTER

انواع اینورترهای هواکش
اینورتر H100 LS
این درایو در بازه رنج توانی 0.75 کیلووات الی 90 کیلووات وجود دارد. سری H100 اینورتر LS درایوی تخصصی جهت استفاده در کاربردهای هواکش است، که در سیتم های برودتی و تهویه مطبوع نیز قابل استفاده است.

اینورتر LS

بیشتر بخوانید:فروش برق صنعتی
ویژگی های اینورتر H100 LS
جهت جلوگیری از افزایش ناگهانی فشار در این درایو از قابلیت soft fill استفاده شده است.
این درایو قابلیت فرمان به 5 موتور کمکی را دارد.
در سیستم این درایو ساعت و تقویم داخلی جهت برنامه ریزی برای روشن کردن موتور استفاده شده است.
اینورتر H100 LS جهت جبرانسازی افت فشار از قابلیت flow compensation بهره می برد.
قابلیت نمایش میزان هزینه انرژی صرفه جویی شده
دارای کنترلر داخلی PID با قابلیت sleep , wake up
این اینورتر در دور پایین متناسب با دور اعمال شده به موتور قابلیت تقویت گشتاور اتوماتیک را دارد.
برای فن هایی که قبل یا بعد آن ها دمپر قرار گرفته است توسط اینورتر دمپر کنترل میگردد.
دارای کی پد مخصوص HVAC
بیشتر بخوانید: فروش اینورتر سهند
اینورتر پنتاکس
اینورتر پنتاکس

این برند به صورت تخصصی بر روی اینورتر پمپ و بوستر پمپ ، اینورتر هواکش و بلوور و سیستم های آبرسانی تولید اینورتر می کند.

اینورتر دلتا سری VFD-CP2000
این درایو خاص برنامه های گشتاور متغییر مانند دمنده هوا ، پمپ ها و درایوهای HVAC طراحی شده است و کنترل هوشمند PID آن بیشترین کارایی را ارائه می دهد.

ویژگی های اینورتر دلتا سری VFD-CP2000
دارای کنترل بردار بدون حسگر (SVC) است که پاسخ به موقع به افزایش/کاهش گشتاور بار را ارائه می دهد که نیاز مشتری برای تغییرات بار را برآورده می کند در حالی که عملکرد موتور را افزایش می دهد.
در محیط گشتاور متغیر برای تنظیم مناسب ولتاژ ورودی و دستیابی به بیشترین عملکرد کلی، حالت V/F استفاده می شود. به ویژه در برنامه های هواکش این عملکرد مفید است.
همچنین شامل عملکردهای اضافی برای عملکرد و حفاظت در محیط های بار متغیر ، مانند شروع استارت ، شتاب/کاهش سرعت خودکار، راه اندازی مجدد لحظه ای قدرت ، تنظیم خودکار و موارد دیگر است. سری CP2000 بهترین راه حل صرفه جویی در انرژی را برای کاربری های شما ارائه می دهد.
درایو دلتا CP2000

کاربردهای درایو سری VFD-CP2000
پمپ های با جابجایی ثابت (رفع جریان و زمان ثابت)

اتوماسیون ساختمان
اتوماسیون کارخانه
سیستم های HVAC
پمپ های خنک کننده
برج های خنک کننده
کاربردهای کلی موتور
خصوصیات اینورتر سری VFD-CP2000
خاص کاربری های فن و پمپ
این اینورتر دارای پارامترهای ویژه ای میباشد که مخصوص بوستر پمپ ها است.
از PLC داخلی برخوردار می باشد.
این داریو قابلیت پارامتردهی 8 موتور به صورت همزمان را دارد.
رنج توانی آن از 0.75 کیلوولت تا 400 کیلوولت می باشد.
بیشتر بخوانید: قیمت انواع اینورتر سه فاز
سری پمپی (P) زیما
اینورتر زیما

ویژگی های اینورتر سری (P) زیما
این سری از درایو زیما از ویژگی های گوناگون وسیعی از جمله :

امکان شبکه شدن درایوها از طریق پشتیبانی پروتکل Modbus
امکان عملکرد چند درایو به طور همزمان با زمانبندی های قابل تنظیم
توابع اختصاصی برای کاربردهای خانگی و صنعتی
تابع ویژه تشخیص بی آبی Dry mode
کنترلر PID پیشرفته
تابع Sleep پیشرفته به منظور کاهش مصرف انرژی در بی باری

کالاصنعتی مشهد



:: بازدید از این مطلب : 141
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

همانطور که امروزه استفاده از پمپ آب جهت تامین فشار آب واحدهای مسکونی بسیار رایج شده است اما به همان میزان نیز مشکلات و چالش‌هایی در عملکرد پمپ آب وجود دارد. یکی از مشکلاتی که در این دستگاه بوجود می‌آید، داغ ‌شدن پمپ آب می‌باشد. زمانی که پمپ آب در حال کارکردن است، اندکی گرم‌شدن آن طبیعی می‌باشد اما داغ ‌شدن بیش از حد پمپ آب اتفاقی است که رفع آن امری مهم و ضروری می‌باشد. علی رغم اینکه پمپ آب خانگی برای پمپاژ آب استفاده می‌شود و در واقع خود سیال پمپاژ شونده باعث خنک‌کاری پمپ می‌شود اما با اینحال دلایل مختلفی می‌تواند باعث داغ شدن پمپ آب خانگی شود. در این مقاله کالاصنعتی به 8 علت داغ شدن پمپ آب پرداخته خواهد شد و برای رفع هر یک راه حلی ارائه می‌شود.

علت داغ شدن پمپ آب خانگی

8 دلیل داغ شدن پمپ آب خانگی
دلایل متعددی می‌تواند باعث داغ شدن پمپ آب خانگی شود که برخی ناشی از خرابی در اجزای دستگاه پمپ و برخی دیگر مربوط به تجهیزات جانبی که همراه با پمپ آب نصب می‌شود. در زیر 8 مورد از علل گرم شدن بیش از حد پمپ آب خانگی توضیح داده شده‌اند.

1) اتصال در سیستم مدار پمپ
زمانی که جریان برق در مدار برقرار و جریان وارد الکتروموتور پمپ می‌شود به دلایل گوناگونی احتمال اتصال در سیم پیچ الکتروموتور وجود دارد. در حالت اتصال کوتاه، مسیر جریان برق نیز کوتاه شده و در واقع جریان برق از مقدار سیم کوتاه‌تری عبور می‌کند که در نتیجه آن نیم سوزشدن و داغ شدن پمپ را در پی دارد.

اتصال در سیستم مدار پمپ

2) داغ شدن پمپ آب به دلیل استفاده از دستگاه پمپ آب با کیفیت پایین
استفاده از پمپ بی‌کیفیت و قلابی که از قطعات داخلی با کیفیت پایین و یا الکتروموتور با سیم پیچی نامناسب تشکیل شده است نیز می‌تواند مشکلاتی در عملکرد پمپ از لحاظ داغ شدن خارج از معمول در پی داشته باشد. همچنین استفاده از پمپ آب دست دوم یا استوک که قبلا مشکلاتی در کارکرد خود داشته‌اند و قطعه‌ای از آن با قطعه‌ای بی‌کیفیت تعویض شده است نیز همانند حالت قبلی می‌تواند مشکل داغ شدن پمپ آب را ایجاد کند.

استفاده از پمپ آب بی کیفیت

3) کشیدن بار اضافی از پمپ آب
هرکدام از پمپ‌های آب دارای ظرفیت و توان حداکثری می‌باشند که بر روی پلاک روی پمپ درج شده است. ظرفیت پمپ آب براساس متراژ واحد مسکونی و تعداد طبقات ساختمان تعیین می‌شود. در صورتی که از پمپی با ظرفیتی کمتر از مقدار ظرفیت تعیین‌شده برای ساختمانی استفاده شود، زمان پمپاژ و افزایش فشار آب واحدها به پمپ بار اضافی وارد می‌شود. بار اضافی به معنی کشیدن جریان بیشتر و در نتیجه داغ شدن سیم‌پیچ‌های الکتروموتور پمپ می‌شود.

به منظور حل این مشکل بایستی از پمپ با ظرفیت مناسب برای ساختمان استفاده کرد تا از بار اضافی پمپ برداشته و پمپ به حالت عادی خود کار کند.

4) عدم استفاده از مخزن ذخیره آب
همانطور که در مقاله نصب پمپ آب خانگی با مخزن بیان شد، نصب مخزن ذخیره آب در سیستم پمپاژ آب خانگی لازم و ضروریست و علاوه بر اینکه از لحاظ قانونی نصب آن واجب می‌باشد، جهت عدم مکش مستقیم آب از لوله آب شهری و مشکلات کمبود فشار آب نیز استفاده می‌شود.

در صورت نبود مخزن ذخیره آب، ممکن است فشار آب ورودی کم بوده و پمپ بصورت خشک کار کند و داغ شدن پمپ را منجر شود.

5) ویسکوزیته بیش از حد
هر پمپ برای پمپاژ سیالات با خواص فیزیکی خاصی طراحی شده است. در صورتی که ویسکوزیته سیال از مقدار تعیین شده در مشخصات فنی پمپ بیشتر باشد، بار پمپ افزایش و فشار داخلی پمپ افزایش می‌یابد و درنتیجه داغ شدن پمپ را در پی دارد.

6) خرابی و شکست یاتاقان پمپ
یاتاقان یا بلبرینگ که وظیفه در تعادل و ترازبودن شفت در پمپ را برعهده دارد، در صورتی که تحت فشار و بار اضافی قرار بگیرد یا در صورتی که روغن کاری پمپ آب بصورت دوره‌ای و مناسب انجام نشود، دچار خرابی و شکستن می‌شود. از کار افتادن یاتاقان، شفت و در نتیجه پروانه متصل به آن را از ترازبودن خارج و ارتعاش را در پمپ ایجاد می‌کند. در این حالت پروانه پمپ به بدنه برخورد کرده یا الکتروموتور تحت ارتعاش قرار می‌گیرد و گیرپاژ شدن و درنتیجه بالارفتن دمای پمپ را در پی دارد.

خرابی و شکست یاتاقان پمپ

7) هواگرفتگی پمپ و عدم مکش آب کافی
می‌دانیم خود سیال پمپاژشونده در پمپ خانگی یعنی آب باعث خنک‌کاری شده و از داغ شدن پمپ آب تا حدودی جلوگیری می‌کند؛ اما زمانی که به هر دلیلی در حین روشن‌بودن پمپ، آب وارد پمپ نشود یا به اندازه کافی نباشد می‌تواند منجر به گرم‌شدن پمپ آب شود. از جمله دلایل نبود آب کافی در محفظه پمپ، عدم تنظیم ست کنترل و کلید اتومات است. همچنین وجود نشتی در اتصالات پمپ با لوله‌ها و هواگرفتگی در پمپ نیز می‌تواند باعث این اتفاق شود.

8) استفاده از منبع انبساط نامناسب
یکی از اجزای مورد استفاده در سیستم پمپاژ آب خانگی که همراه با پمپ آب نصب می‌گردد، منبع انبساط یا مخزن تحت فشار است. نصب منبع انبساط برای کنترل تعداد دفعات خاموش و روشن شدن مکرر پمپ و کنترل فشار خروجی از پمپ امری لازم و ضروریست. انتخاب مخزن تحت فشار به طرز صحیح از اهمیت بالایی برخوردار است و یکی از فاکتورهای مهم برای انتخاب درست منبع انبساط، تعیین حجم آن است. در صورتی که از منبع انبساطی با ظرفیت کوچکتر استفاده شود، زمانی که آب قطع شود و پمپ روشن باشد آب منبع به سرعت خالی شده و آب داخل محفظه پمپ کاهش یافته و در نتیجه داغ شدن پمپ آب را در پی دارد.

جمع بندی

در هر دستگاه مکانیکی و برقی در حین کارکردن می‌تواند مشکلاتی اتفاق بیوفتد. در پمپ آب خانگی یکی از مشکلات رایجی که برخی از مصرف‌کنندگان با آن مواجه می‌شوند، داغ کردن آن است؛ اما اینکه علت داغ شدن دستگاه و همچنین علت گرم شدن آب سرد پمپ آب چیست و چگونه رفع شود، سوالی است که بسیاری از افراد دنبال آن هستند. در این مقاله کالاصنعتی هشت مورد از علل اصلی داغ شدن پمپ آب خانگی توضیح داده شدند. در صورتی که هرگونه مشکل و سوالی درباره انواع پمپ آب خانگی وجود دارد، می‌توانید با کارشناسان تخصصی ما در میان بگذارید.

 

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%D9%85%D9%BE/1846/%D8%B9%D9%84%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%A2%D8%A8-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 147
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 25 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

هواکش صنعتی یا فن صنعتی دستگاهی که به منظور تهویه و جا به جایی هوا در انواع محیط های صنعتی، تجاری و منازل مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از هواکش باعث بهبود کیفیت هوا، کاهش رطوبت، خارج کردن گرد و غبار، دود و... می شود.

هواکش صنعتی با به گردش درآوردن هوای محیط آلاینده‌ها، گرد و غبار، دود، بخارات و گرمای اضافی را از محیط‌های صنعتی مانند کارگاه‌ها، کارخانه‌ها و سوله‌ها و… خارج می‌کند و هوای تازه و تمیز را به داخل آن هدایت می‌کند. تهویه هوا در محیط‌های صنعتی از دیرباز اهمیت داشته و با پیشرفت علم و تکنولوژی استفاده از هواکش‌های صنعتی بسیار رایج شده است. هواکش‌های صنعتی انواع مختلفی دارند و هر کدام از آنها دارای کاربردهای گوناگون، مزایا و معایب منحصر به فرد هستند.

خرید هواکش صنعتی (راهنمای انتخاب و خرید)
انتخاب هواکش صنعتی مناسب با توجه به نوع و حجم آلاینده‌ها، ابعاد محیط، میزان تهویه مورد نیاز کاربری مد نظر و سایر عوامل، امری ضروری است. برای خرید هواکش صنعتی باید نکات متعددی را مورد بررسی قرار دهید. در ادامه مواردی ارائه شده است که به شما در انتخاب و خرید هواکش صنعتی کمک خواهد کرد:

شناخت نیازهای محیط صنعتی
اولین قدم در خرید هواکش صنعتی، شناخت نیازهای محیط صنعتی است. قبل از خرید هواکش صنعتی باید بررسی کرد چه نوع تهویه ای نیاز است؟ محیط دارای گرد و غبار یا ترکیبات شیمیایی است؟ محیط کوچک است یا بزرگ؟ تمامی این موارد در انتخاب و خرید هواکش صنعتی تاثیر گذار است. به طور کلی شاخص های زیر را هنگام انتخاب و خرید هواکش باید در نظر گرفت:

حجم و فشار استاتیک هوای محیط
دمای هوای محیط
نوع و میزان آلودگی
انتخاب نوع هواکش صنعتی بر اساس کاربرد
پس از شناخت محیط کاری، گام دوم در خرید هواکش صنعتی، انتخاب نوع هواکش است. هواکش های صنعتی دارای انواع متفاوتی هستند که در ابعاد متفاوت تولید و طراحی می شوند و باید هواکش مناسب با محیط صنعتی انتخاب شود.

هواکش‌های محوری ( آکسیال): برای تهویه، ورود هوای تازه به محیط کار و خروج هوای آلوده و نصب در سوله‌ها، کارگاه‌ها، انبارها و ... مناسب هستند.
هواکش‌های سانتریفیوژ: برای تهویه، جذب و خارج کردن آلاینده ها از محیط کار، کانال‌کشی، و جابجایی هوای آلوده و غبار مناسب هستند.
هواکش‌های سقفی: برای تهویه محیط‌های بزرگ کارگاهی مانند سوله‌ها و کارگاه‌ها مناسب هستند.
مشخصات فنی هواکش صنعتی
سومین گام برای خرید هواکش صنعتی بررسی مشخصات فنی هواکش های موجود در بازار است. مشخصات فنی هر هواکش صنعتی مانند جریان هوا، فشار، ابعاد فیزیکی، مصرف انرژی و سیستم کنترل را مشخص کنید. این اطلاعات به شما کمک می‌کنند تا هواکشی را پیدا کنید که با نیازهای شما سازگار است. یکی دیگر از شاخص های مهم هواکش صنعتی کیفیت مواد و متریال استفاده شده در ساخت هواکش صنعتی است. مواد مقاوم در برابر شرایط صنعتی سخت، مانند فلزات ضد زنگ و پوشش‌های مقاوم بدنه یا پره ها از نکات مهم درمورد هواکش صنعتی محسوب می‌شوند. در ادامه به دو شاخصه‌ی مهم در هواکش صنعتی میپردازیم:

موتور هواکش
موتور هواکش صنعتی با بهره‌گیری از انرژی برق، باعث چرخش پره‌های خود می‌شود و در نتیجه، جریان هوا را از داخل محیط مورد نظر جذب و به سوی محیط خارجی هدایت میکند. موتور هواکش صنعتی با توجه به نوع و میزان مصرف انرژی، به دو دسته تک فاز و سه فاز تقسیم می‌شود. در شرایطی که هواکشی صنعتی با توان مصرفی بالا نیاز است، بهتر است از موتورهای سه فاز استفاده شود، زیرا این نوع موتورها از مقاومت بالاتری در مقابل بار و نیروی محوری برخور دارند. دقت کنید در خرید هواکش صنعتی، موتور هواکش باید قدرتمند و جوابگوی نیاز شما باشد. همچنین کارایی بالا، سطح نویز کم و طول عمر طولانی از دیگر ویژگی های مهم هواکش صنعتی است.

پروانه هواکش
انتخاب پروانه از دیگر نکاتی است که هنگام خرید هواکش باید به آن توجه کنید. به طور کلی پروانه هواکش ها از سه جنس فولادی، آلومینیومی و پلاستیکی تولید می شوند. علاوه بر این پروانه های هواکش ها به دو صورت فوروارد و بکوارد تولید می شوند. هواکش فوروارد دارای پروانه هایی با انحنای رو به جلو می باشد. هواکش های فوروارد هوا را با فشار بیشتر و حجم کمتری ایجاد می کنند در حالی که هواکش های بکوارد حجم بیشتر با فشار کمتر تولید می کنند.

انواع هواکش صنعتی
فن یا هواکش آکسیال یا محوری
هواکش سانترفیوژ یا فن گریز از مرکز
فن آکسیال صنعتی
هواکش صنعتی آکسیال یا فن محوری بسیار پرکاربرد است و معمولا برای مصارف عمومی استفاده می شود. این هواکش ها باعث انتقال هوای کم فشار ولی حجم بالا می شوند. دلیل نامگذاری این سری از هواکش ها با نام هواکش آکسیال یا هواکش محوری انتقال هوا در جهت محور پروانه است. هواکش صنعتی آکسیال معمولا بر روی دیوار نصب می شوند. مشخصات و ویژگی های این هواکش ها را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

هواکش آکسیال صنعتی

هواکش سانتریفیوژ صنعتی
هواکش سانتریفیوژ یا فن گریز از مرکز، برای ایجاد ظرفیت های هوادهی متوسط در فشار های استاتیکی بالا مناسب هستند. هواکش سانتریفیوژ برخلاف هواکش آکسیال، برای تولید و خارج کردن هوا با فشار بالا و حجم پایین مناسب می باشند. هوا در این سری از هواکش ها در جهت محور به فن وارد می شود و در جهت عمود بر محور خارج می شود. این هواکش ها نسبت به هواکش های آکسیال بیشتر در مصارف صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. هواکش صنعتی سانتریفیوژ معمولا بر روی سفت (هواکش سقفی) و روی پشت بام (خارج از محیط) نصب می شود. مشخصات و ویژگی های این سری از هواکش ها را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

هواکش سانتریفیوژ صنعتی

انواع هواکش صنعتی بر اساس کاربرد
در یک دسته بندی دیگر هواکش ها به سه دسته می توان تقسیم بندی کرد عبارت اند از:

هواکش صنعتی بزرگ
هواکش صنعتی معمولی
هواکش صنعتی اکسپلوژن پروف
هواکش صنعتی بزرگ: هواکش های صنعتی بزرگ در کاربری های سنگین بکار می روند. کارخانجات بزرگ مانند ماشین سازی، کارخانه های تولید فولاد و … نیاز به نصب هواکش های صنعتی با ابعاد و سایز بزرگ نیاز دارند. کارایی هواکش های صنعتی بزرگ در جذب ذرات گرد و غبار، دود، بخارات شیمیایی و غیره است. همچنین قیمت هواکش صنعتی بزرگ نسبتا بالاتر از قیمت هواکش ها با ابعاد کوچکتر است.

هواکش صنعتی معمولی: هواکش های صنعتی معمولی در کاربری های سبک بکار می روند. این نوع هواکش ها برای ایجاد جریان هواهای خفیف و از بین بردن بوی نامطبوع کاربرد دارند.

هواکش صنعتی اکسپلوژن پروف: این نوع از هواکش های صنعتی در کاربری های نسبتا خطرناک بکار می روند. کارایی این هواکش ها برای جذب گازهای قابل انفجار و انتقال آنها به بیرون از محیط کاری است.

برندهای ایرانی هواکش صنعتی
صنعت هواکش‌سازی در ایران به عنوان یکی از بخش‌های مهم صنعتی، توانسته است با ارتقاء فناوری‌ها و تخصص‌های خود، به تولید هواکش‌های صنعتی ایرانی با کیفیت بالا و عملکرد برتر بپردازد. برندهای ایرانی هواکش صنعتی موفق شدند با کسب تجربه، فناوری های بروز به تولید محصولاتی با کیفیت برتر و عملکرد بهینه بپردازند. در ادامه، به معرفی برترین برندهای ایرانی هواکش صنعتی میپردازیم.

هواکش صنعتی دمنده
هواکش دمنده قدیمی ترین برند تولید انواع هواکش های صنعتی در ایران است. هواکش صنعتی دمنده به صورت تخصصی برای مکان هایی مانند سوله ها، کارخانه ها و محیط های صنعتی به منظور جا به جایی هوا و حذف گرد و غبار با توان زیادتری نسبت به هواکش خانگی طراحی و تولید میشوند. هواکش های صنعتی برند دمنده در انواع متفاوتی تولید می شوند و تمامی محصولات این برند دارای 18 ماه گارانتی و 5 سال خدمات پس از فروش است.

هواکش های صنعتی دمنده

هواکش صنعتی زیلابگ
شرکت فناوران تهویه پیام که هواکش های خود را با برند زیلابگ به بازار عرضه می کند یکی از بهترین و معتبرترین شرکت های سازنده انواع هواکش ها می باشد. فن زیلابگ تحت لیسانس کشور آلمان است و موفق به دریفات گواهینامه رضایت مشتری شده است. این شرکت محصولات خود را در مدل های مختلف مانند آکسیال، سانتریفیوژ، گلخانه ای، سقفی و... تولید می کند. انواع هواکش زیلابگ ارائه شده توسط کالا صنعتی دارای گارانتی 24 ماهه و خدمات پس از فروش 10 ساله است.

هواکش صنعتی زیلابگ

قیمت هواکش صنعتی
قیمت هواکش صنعتی بر اساس فاکتورهای مختلفی دست خوش تغییر میشود. مهم ترین فاکتورهایی که در هواکش صنعتی قابل تغییر اند و باعث کاهش یا افزایش قیمت هواکش صنعتی میشوند به شرح زیر است:

ضخامت ورق بدنه هواکش صنعتی
جنس ورق بدنه
نوع و جنس پروانه هواکش صنعتی
نوع الکتروموتور
نوع پوشش دهی رنگ
شکل و ابعاد فن صنعتی
در بالا مهم ترین فاکتور هایی که بر قیمت هواکش صنعتی تاثیر گذار است ذکر شد. برای انتخاب و خرید هواکش صنعتی همچنین استعلام قیمت هواکش صنعتی میتوانید با کارشناسان مجرب کالاصنعتی تماس بگیرید.

کاربرد هواکش صنعتی
همانطور که در بالاتر اشاره شد، هواکش های صنعتی در محیط های متفاوت صنعتی و تجاری مورد استفاده قرار میگیرند. به طور کلی هواکش صنعتی دو وظیفه اصلی دارد که عبارت اند از:

تهویه مطبوع محیط
خارج کردن آلودگی (ذرات، دود، گرد و غبار، گازهای شیمیایی و...)
در ادامه به معرفی 4 صنعت مهم که استفاده هواکش در آن ها بسیار اهمیت دارد میپردازیم:

صنعت فلزات: هواکش صنعتی در این صنعت به دلیل جداسازی گرد و غبار از فرآیندهای جوشکاری، تراشکاری و رنگ‌آمیزی استفاده می‌شود. هواکش صنعتی به کاهش آلودگی هوا و بهبود شرایط کار در محیط‌های فلزی کمک می‌کند.
صنعت چوب: در تولید مصنوعات چوبی مانند مبلمان و دکوراسیون داخلی، هواکش‌ها به تخلیه گرد و غبار ایجاد شده در فرآیندهای تراشکاری، شناسایی و قالب‌گیری کمک می‌کنند.
صنعت شیمیایی: در این صنعت، هواکش صنعتی به دفع بخارات و گازهای آلاینده در فرآیندهای تولیدی و شیمیایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این اقدام به بهبود شرایط کار و حفظ سلامت کارکنان کمک ویژه ای می‌کند.
معادن: در محیط‌های استخراج و فرآوری مواد معدنی، هواکش صنعتی به تصفیه هوا و کاهش آلودگی معادن و افزایش دید کمک می‌کند.
مزایا و معایب هواکش صنعتی
هواکش های صنعتی مانند هر دستگاه دیگری دارای مزایا و معایب مختلفی هستند؛ در واقع استفاده از آنها در کنار فوایدی که دارد معایبی هم دارد.

مزایا هواکش صنعتی معایب هواکش صنعتی
قیمت اقتصادی نیاز به تعمیر و نگهداری
جابجایی و گردش سریع هوا ایجاد آلودگی های صوتی
خارج سازی گازهای شیمیایی و آلاینده ها مصرف انرژی زیاد
قابلیت نصب در اکثر محیط ها
سفارش اینترنتی هواکش صنعتی
در دنیای امروزی اکثر خریدها به صورت اینترنتی انجام می شود و قطعات صنعتی نیز وارد این حوزه شده اند. سفارش اینترنتی هواکش صنعتی مزایای متعددی نظیر کاهش زمان، کاهش هزینه، مشاوره رایگان به صورت آنلاین و بررسی بهترین گزینه را دارد. اما قبل از سفارش اینترنتی هواکش صنعتی باید به نکاتی که در ادامه آورده شده است توجه کنید:

قبل از سفارش اینترنتی هواکش صنعتی، باید نیازهای کارگاه و مشخصات دقیقی از هواکش مورد نیاز داشته باشید. این شامل نوع و مدل هواکش، ظرفیت جریان هوا، ابعاد فیزیکی، نوع انرژی مورد نیاز و سایر مشخصات فنی است.
همچنین قبل از سفارش اینترنتی هواکش صنعتی باید برندها و مدل‌های مختلف هواکش را مقایسه و از نظر قیمت، کیفیت، و ویژگی‌های فنی بررسی کنید.
معمولا سایت های آنلاین سفارش اینترنتی اجازه می‌دهند تا نظرات و تجربیات مشتریان قبلی را بخوانید. این نظرات می‌توانند به شما در انتخاب مناسب کمک کنند هچنین با خواندن نظرات مشتریان میتوانید از مشکلات احتمالی در آینده آگاه شوید.
یکی دیگر از نکات مهم در سفارش اینترنتی هواکش صنعتی بررسی گارانتی و خدمات پس از فروش است . بررسی کنید که آیا فروشگاه آنلاین گارانتی معتبر و خدمات پس از فروش را ارائه می‌دهد یا خیر.
مزایای سفارش اینترنتی هواکش صنعتی از سایت کالا صنعتی
شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگترین تامین کننده لوازم صنعتی به صورت اینترنتی در ایران، علاوه بر مشاوره تخصصی رایگان برای یک انتخاب و خرید هوشمندانه هواکش صنعتی، مزایای زیر را نیز به مشتریان خود ارائه می دهد:

تجربه خرید آسان و سریع: سفارش اینترنتی هواکش صنعتی از سایت کالاصنعتی معمولاً سریع‌تر و راحت‌تر از خرید حضوری است. شما می‌توانید در هر زمانی و از هر مکانی سفارش خود را ثبت کنید.
تنوع کالا: در فروشگاه آنلاین کالاصنعتی، می‌توانید از بین تنوع زیاد برندها و مدل‌ها بهنرین گزینه را پیدا و انتخاب کنید.
قیمت مناسب‌ و رقابتی محصولات کالا صنعتی: فروشگاه‌های آنلاین معمولاً قیمت‌های رقابتی‌تری نسبت به فروشگاه‌های حضوری دارند. همچنین، خبر خوب این است که تخفیف‌ها و پیشنهادهای ویژه همیشه در سایت کالاصنعتی وجود دارد.
امکان مقایسه و بررسی مشخصات فنی محصولات: در سایت کالا صنعتی، می‌توانید مشخصات فنی و ویژگی‌های مختلف هواکش‌ها را به‌طور دقیق مقایسه کنید و تصمیم بهتری بگیرید.
ارسال سریع و مطمئن: سفارش انلاین از سایت کالا صنعتی به شما امکان ارسال سریع کالا را ارائه می‌دهد و شما می‌توانید وضعیت ارسال را پیگیری کنید.
نصب و راه اندازی هواکش صنعتی
پس از انتخاب صحیح و مناسب هواکش صنعتی متناسب با نیازهای محیط کارگاه حال بایستی هواکش صنعتی به صورت اصولی نصب و راه اندازی کنید. نصب اصولی این نوع هواکش ها، می تواند به طور قابل توجهی در کیفیت هوای محیط کار و سلامتی کارکنان تاثیرگذار باشد. در ادامه مراحل نصب هواکش را به صورت گام به گام بررسی میکنیم.

محل مناسب را انتخاب کنید.

محل نصب هواکش باید به گونه ای باشد که به راحتی به هوای آلوده دسترسی داشته باشد.
از نصب هواکش در مجاورت منابع گرما و رطوبت خودداری کنید.
فاصله هواکش از دیوارها و سایر موانع باید به اندازه کافی باشد.
برخی از هواکش ها برای نصب بر روی دیوار و برخی دیگر برای نصب خارج از محیط مناسب هستند که باید به درستی نصب شوند.
دریچه ورودی و خروجی را نصب کنید.

دریچه ورودی هواکش باید به گونه ای نصب شود که هوای آلوده را به طور کامل به داخل هواکش هدایت کند.

دریچه خروجی هواکش باید به گونه ای نصب شود که هوای تصفیه شده را به خارج از محیط هدایت کند.

سیم کشی هواکش را انجام دهید.

سیم کشی هواکش را مطابق با دستورالعمل های سازنده انجام دهید.

از سیم و کابل با سایز مناسب استفاده کنید.

از اتصال صحیح سیم ها به ترمینال های هواکش مطمئن شوید.

حالا هواکش را راه اندازی کنید.

پس از نصب کامل هواکش، آن را روشن کنید و عملکرد آن را بررسی کنید.
در صورت مشاهده هرگونه مشکل، به دفترچه راهنمای هواکش مراجعه کنید و یا با متخصصان تماس بگیرید
اجزای اصلی هواکش صنعتی
هواکش صنعتی وسیله ای است که با دوران خود باعث انتقال حجم معینی از هوا و یا گاز در محیط می گردد. از این دستگاه برای تهویه هوا در محیط های مختلف و همچنین تجهیزات حرارتی و برودتی استفاده می شود. هواکش صنعتی در انواع مختلف طراحی و تولید شده است که به طور کلی مهم ترین قسمت آن شامل الکتروموتور و پروانه می شوند. الکتروموتور در هواکش وظیفه دارد که انرژی الکتریکی را به حرکت دورانی تبدیل می کند. در داخل موتور سیم پیچ قرار داشته و زمانی که جریان برق به آن وارد می شود سیم پیچ یک میدان مغناطیسی تولید می کند. الکتروموتور به گونه ای طراحی شده است که میدان مغناطیسی باعث دوران میله یا شافت شده و در نتیجه انرژی الکتریکی توسط موتور به حرکت چرخشی شافت تبدیل می شود. این حرکت دورانی در هواکش، به پروانه ها منتقل شده و با دوران پروانه ها اختلاف فشار بین دو طرف آن ایجاد شده و بدین ترتیب از سمت پرفشار به سمت کم فشار در جریان است.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/2500/%D8%AA%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D9%81%D9%86



:: بازدید از این مطلب : 150
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس خورشیدی سروموتوری بدون لقی چینی به دلیل قیمت مناسب بسیار پر طرفدار است. در سایت کالا صنعتی شما می توانید قیمت گیربکس خورشیدی بدون لقی چینی و کاتالوگ گیربکس خورشیدی بدون لقی سروموتور چینی را از سایت کالا صنعتی دریافت نمایید. گیربکس بدون لقی چینی که به گیربکس خورشیدی برای دستگاه CNC مشهور است در نسبت های مختلف در سایت کالا صنعتی به فروش می رسد. کاتالوگ گیربکس خورشیدی سروموتوری چینی ، لیست قیمت گیربکس خورشیدی چینی و مشاوره برای خرید گیربکس خورشیدی سرموتوری بدون لقی چینی را با کارشناسان فروش کالا صنعتی پیگیری نمایید.

گیربکس بدون لقی

دلیل انتخاب گیربکس بدون لقی
مهمترین دلیل انتخاب گیربکس سروموتوری تاثیر به سزایی است که بر اینرسی بار می گذارد. اینرسی بار که به موتور منتقل می گردد، با مجذور نسبت تبدیل گیربکس صنعتی کاهش می یابد، به همین دلیل استفاده از یک گیربکس حتی اگر نسبت پایینی داشته باشد، تاثیر قابل توجهی بر اینرسی دارد. بنابراین سروو موتور به گیربکسی با شرایط ذیل نیاز دارد:

تولید گشتاور بالا
دقت و سختی بالا
تولید اینرسی کم
با توجه به عواملی که برای انتخاب گیربکس مورد نظر بیان شد، گیربکس خورشیدی سروو موتوری بدون لقی می تواند بهترین و مناسب ترین گزینه باشد.

اسامی گیربکس خورشیدی بدون لقی
نام های: گیربکس خورشیدی بدون لقی، گیربکس دقیق، گیربکس سروو موتور، گیربکس استپ موتور، گیربکس CNC، نیز در صنعت متداول است.

اجزای گیربکس خورشیدی سرووموتوری

گیربکس خورشیدی بدون لقی (Zero Backlash) چیست؟
این نوع گیربکس با تکنولوژی بسیار بالا و دقیق برای استفاده در صنایع مختلف تولید می گردد. لقی در این نوع گیربکس کاملا صفر نیست. ولی در مقایسه با گیربکس های معمولی می توان آن ها را بدون لقی فرض کرد. به عبارت دقیق تر، گیربکس های معمولی عموما دارای لقی حدود 1 تا 4 درجه می باشند ولی گیربکس بدون لقی یا زیرو بکلش، لقی حدود 4 تا 8 دقیقه دارد. (هر دقیقه برابرست با یک شصتم درجه)

مزایای گیربکس خورشیدی بدون لقی
چگالی گشتاور بسیار بالا (گشتاور تولیدی نسبت به حجم و ابعاد فیزیکی)
لقی بسیار پایین (معمولا کمتر از 12 دقیقه)
راندمان بالا
دوام و عمر طولانی
قابلیت چند طبقه (استیج یا مرحله) بودن و ایجاد نسبت تبدیل بالا
گیربکس بدون لقی چینی

مشخصات فنی گیربکس خورشیدی بدون لقی
بازه توانی: W 100 تا KW 7.5
محدوده نسبت تبدیل: از 1:3 تا 1:100 (این گیربکس به دلیل وجود قابلیت چند طبقه یا استیج بودن، نسبت تبدیل بالایی می تواند داشته باشد)
نوع فلنج: مربعی / گرد
نوع چرخ دنده ها: ساده یا سوزنی (Spur) / مورب (Helical)
کاربرد گیربکس خورشیدی بدون لقی
در صنایعی که به دور خروجی با دقت بالا نیاز است، از این نوع گیربکس استفاده می شود. به عنوان مثال:

اتوماسیون صنعتی
ماشین دقیق
دستگاه CNC
گیربکس خورشیدی بدون لقی چینی به چه نسبت هایی موجود است؟
گیربکس چینی خورشیدی با نسبت 1 به 10
گیربکس چینی خورشیدی با نسبت 1 به 15
گیربکس چینی خورشیدی با نسبت 1 به 20
گیربکس چینی خورشیدی با نسبت 1 به 30
گیربکس چینی خورشیدی با نسبت 1 به 40
گیربکس چینی خورشیدی با نسبت 1 به 50
گیربکس چینی خورشیدی با نسبت 1 به 60
گیربکس چینی خورشیدی با نسبت 1 به 80
موجود است. برای انتخاب دقیق بهترین گیربکس خورشیدی سروموتور بدون لقی چینی با کارشناسان فروش در تماس باشید.

آیا از گیربکس خورشیدی چینی بدون لقی میتوان در دستگاه CNC استفاده کرد؟
گیربکس خورشیدی بدون لقی چینی به واسطه دقت بسیار بالایی که دارد در هر کاری که نیاز به دقت بالا در دور خروجی باشد کاربرد دارد. به عنوان مثال در دستگاه های اتوماسیون صنعتی که نیاز است یک نوار نقاله دور دقیقی داشته باشد و نبود لقی در گیربکس این دستگاه بسیار مهم است ، از گیربکس خورشیدی بدون لقی استفاده می شود.

کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 142
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

بلبرینگ ها (بال بِرینگ یا به انگلیسی Ball bearing) نوعی یاتاقان غلتشی توپی هستند که چرخش تجهیزاتی مانند الکتروموتور را آسان میکنند. عناصر غلتان در بلبرینگ ها ساچمه های گرد هستند که باعث کاهش اصطکاک و تماس میشوند. بلبرینگ ها میتوانند فشار بار شعاعی و بار محوری را تحمل کنند. در بلبرینگ ها بار از لایه خارجی به گوی ها اعمال و سپس به لایه داخلی منتقل میشود. در ادامه به بررسی بلبرینگ ها و انواع آن میپردازیم.

بلبرینگ

انواع بلبرینگ
بلبرینگ‌ها به 4 دسته کلی تقسیم می شوند که عبارت اند از:

بلبرینگ شیار عمیق
بلبرینگ تماس زاویه ای
بلبرینگ خود تنظیم
بلبرینگ کف گرد
هر کدام از این بلبرینگ‌ها دارای ساختار و ویژگی‌های منحصر به فردی هستند که در ادامه به بررسی مختصری از این بلبرینگ‌ها می پردازیم.

بلبرینگ شیار عمیق
بلبرینگ شیار عمیق

 

بیشترین کاربرد میان بلبرینگ‌ها را بلبرینگ شیار عمیق دارد. بلبرینگ شیار عمیق نیاز کمی به نگهداری دارد و در انواع باز (بدون آب بند) و آب بندی شده تولید می شوند. بلبرینگ شیار عمیق به صورت تک ردیفه و دو ردیفه به صورتی طراحی شده اند که می توانند بارهای شعاعی و محوری زیادی را تحمل کنند.

ویژگی ها موارد مصرف بلبرینگ شیار عمیق
ظرفیت و تحمل فشار بار بسیار بالا خودرو و قطعات خودرو (دینام، کولر و فن)
امکان حرکت به یکباره با سرعت زیاد و ایستادن بسیار سریع

بسیاری از صنایع تولیدی و کارخانجات
نصب آسان
صنایع انتقال نیرو
هزینه نگهداری بسیار کم کشاورزی
بلبرینگ تماس زاویه ای
بلبرینگ تماس زاویه اس

در برخی کاربردها مانند نصب عمودی الکتروموتورها به دلیل وجود بار محوری و شعاعی همزمان از بلبرینگ تماس زاویه ای استفاده می شود. بلبرینگ تماس زاویه ای در 3 مدل تک ردیفه، دو ردیفه و چهار نقطه تماسی تولید می شوند که می توانند بارهای شعاعی و محوری را به صورت همزمان تحمل کنند.

ویژگی ها موارد مصرف بلبرینگ تماس زاویه ای
ظرفیت و تحمل فشار بار بسیار بالا پمپ‌های آب صنعتی
امکان حرکت به یکباره با سرعت زیاد و ایستادن بسیار سریع

کمپرسور
نصب آسان
حمل و نقل مواد
هزینه نگهداری بسیار کم انواع موتور الکتریکی
بلبرینگ خود تنظیم
بلبرینگ خود تنظیمچ

ویژگی منحصر به فرد بلبرینگ خود تنظیم، تحمل انواع ناهماهنگی های شفت است. بلبرینگ خود تنظیم با شماره فنی 1 شروع می شود و می تواند بارهای شعاعی بسیار سنگین و بارهای محوری سبک از هر دو طرف را تحمل کند.

ویژگی ها موارد مصرف بلبرینگ خود تنظیم
به حداقل رساندن صدا و لرزش فن‌های صنعتی با سرعت حرکت بالا
تطبیق ناهماهنگی های ثابت و متحرک به صورت خودکار

صنایع غذایی
عملکرد عالی در سرعت های بسیار بالا
صنایع ساخت کاغذ
بار کم صنایع ساخت مواد
بلبرینگ کف گرد
بلبرینگ کفگرد

این سری از بلبرینگ ها می توانند بارهای محوری سنگینی را تحمل کنند و نباید تحت هیچ گونه بار شعاعی قرار بگیرند. بلبرینگ کف گرد در دو سری تک جهته و دو جهته تولید می شود که همانطور که از نام آن ها مشخص است، بلبرینگ کف گرد تک جهته می تواند بارهای محوری را در یک جهت و بلبرینگ کف گرد دو جهته می تواند بارهای محوری را در هر دو جهت تحمل کند.

ویژگی ها موارد مصرف بلبرینگ کف گرد
تعلیق بار در سرعت زاویه ای بالا انواع پمپ های آب صنعتی
پر کردن فضای ایجاد شده بین شیار و پولک بلبرینگ های کف گرد انواع فن های صنعتی
نصب آسان
دستگاه ها و ماشین آلات حمل و نقل
هزینه نگهداری بسیار کم کارخانه های تولید مواد معدنی و سیمان
5 نکته مهم در هنگام خرید بلبرینگ
برای خرید یک بلبرینگ باید نکاتی رو مورد بررسی قرار داد. برخی از این نکات در ادامه آورده شده اند که عبارت اند از:

نوع بلبرینگ: با توجه به کاربرد دستگاه و بارهایی که به بلبرینگ وارد می شود باید نوع مناسب بلبرینگ انتخاب شود.
ابعاد: بعد از انتخاب نوع بلبرینگ، ابعاد بلبرینگ اهمیت دارد. باید مشخص شود برای دستگاه بلبرینگ با چه ابعادی نظیر قطر داخلی، قطر خارجی و ضخامت نیاز است.
سرعت دوران: بلبرینگ ها برای نیاز برای سرعت دوران بالا طراحی می شوند که با مکانیزم منحصر فردی عمل میکنند. اصطلاحاً به این بلبرینگ ها، بلبرینگ های دور بالا می گویند.
ویژگی خاص: یکی دیگر از عوامل تأثیر گذار بر خرید بلبرینگ، شرایط محیط کار است. برای مثال بعضی اوقات بلبرینگ در محیط های مرطوب کار میکند که در این صورت باید از بلبرینگ های آب بندی شده با آب بند پلاستیکی استفاده کرد.
برند: پس از انتخاب کامل نوع بلبرینگ، ابعاد و مشخصات منحصر به فرد بلبرینگ نوبت به انتخاب برند بلبرینگ می رسد. در بازار ایران بلبرینگ ها در برند ها و با کیفیت های متفاوتی ارائه می شوند.
در بسیاری از مواقع قرار است بلبرینگ جدید خریداری شده و جایگزین بلبرینگ قبلی شود. بر روی تمامی بلبرینگ ها کدی حک شده که تمامی مشخصات گفته شده را در بر میگیرد. با ارائه این کد به کارشناسان فروش کالا صنعتی شما می توانید به راحتی خرید خود را انجام دهید.

قیمت بلبرینگ
بلبرینگ ها از کوچکترین تا بزرگترین سایز ها رنج قیمتی بسیار متفاوتی دارند. فاکتور های متعددی بر قیمت بلبرینگ تاثیر گذار است که در ادامه به بررسی مهم ترین فاکتور های تاثیر گذار بر قیمت بلبرینگ می پردازیم:

نوع بلبرینگ: همانطور که در بالاتر گفته شد بلبرینگ ها به 4 دسته تقسیم می شوند که هر کدام برای کاربردهایی مورد استفاده قرار میگیرند. هر کدام از این بلبرینگ ها دارای قیمت متفاوتی هستند.
ابعاد بلبرینگ: بعد از نوع بلبرینگ، معمولی ترین فاکتور تاثیر گذار بر قیمت بلبرینگ، ابعاد آن است. هرچه ابعاد یک بلبرینگ بزرگتر باشد، قیمت بالاتری نیز دارد.
ویژگی های خاص: برخی بلبرینگ ها دارای ویژگی های خاصی مانند دور بالا بودن، آب بندی شده و … هستند که هر کدام از این ویژگی ها بر قیمت بلبرینگ اثر گذار است.
برند بلبرینگ: در نهایت، دیگر عامل تأثیر گذار بر قیمت بلبرینگ، برند آن است. بلبرینگ در برند های متفاوت چینی، ژاپنی و اروپایی تولید و در بازار ایران عرضه می شود. بلبرینگ های اروپایی مانند SKF و FAG بهترین کیفیت را دارند و قیمت آن ها نیز از سایر بلبرینگ ها بیشتر است. بعد از بلبرینگ های اروپایی، برند های ژاپنی مانند NACHI، KOYO و NTN کیفیت بالاتری دارند. این بلبرینگ ها نسبت به بلبرینگ های اروپایی قیمت پایین تری دارند. در نهایت بلبرینگ های چینی کمترین قیمت را دارد. بسیاری از بلبرینگ های چینی مانند DKFL و KG کیفیت بسیار مناسبی دارند که نسبت به قیمت آن ها بسیار مناسب است.
برندهای بلبرینگ
کالا صنعتی به عنوان بزرگترین فروشگاه آنلاین تجهیزات صنعتی، بلبرینگ در برندهای زیر را تامین و با حذف واسطه به دست مشتریان میرساند.

بلبرینگ skf

بلبرینگ skf از مطرح ترین برندهای تولید کننده انواع بیرینگ در جهان است. شرکت اس کا آف با رفع تمام باگ ها محصولاتی کاملا با کیفیت را روانه بازار میکند. از مهم ترین ویژگی های این برند میتوان به طول عمر بالا و پاسخ به نیازهای تجهیزات صنعتی اشاره کرد. کالا صنعتی ارائه دهنده انواع بلبرینگ skf اصل در ایران است.

بلبرینگ dkfl

کیفیت بلبرینگ dkfl بسیار بالاتر از بیرینگ های چینی است. کالا صنعتی اصالت کالاهای این برند را تضمین میکند. قیمت مناسب، مقاومت بالا در برابر آسیب های مکانیکی و عملکرد مناسب از مهم ترین ویژگی های برند dkfl است.

بلبرینگ کویو

کویو از مهم ترین برندهای تولید کننده انواع بلبرینگ در جهان است که کیفیت محصولاتش با برندهای اروپایی برابری میکند. قیمت مناسب این محصولات از مهم ترین ویژگی های این برند است.

بلبرینگ kg

بلبرینگ kg یکی دیگر از برندهای محبوب در جهان است که کیفیت متریال و مقاومت بلبرینگ در برابر ضربات مکانیکی از مهم ترین اهداف این برند است. کی جی تمام نیازهای سیستم صنعتی شما را رفع میکند.

بلبرینگ fag

بلبرینگ ناچی

بلبرینگ ntn

بارهای وارد شده به بلبرینگ
یکی از فاکتورهای مهم هنگام انتخاب یک بلبرینگ، بارهای وارد شده به بلبرینگ است. انتخاب مناسب بلبرینگ باید بر اساس کاربرد باشد و هر بلبرینگ می تواند بار خاصی را تحمل کند و اگر به نادرستی انتخاب شود، باعث کاهش طول عمر بلبرینگ می شود. همانطور که بالاتر به آن اشاره به طور کلی بارهای وارد شده به بلبرینگ به سه دسته بارهای شعاعی، بارهای محوری و بارهای ترکیبی تقسیم می شوند.

بار های شعاعی: بار های شعاعی به صورت عمود بر بلبرینگ و محور شفت وارد می شود. بار های شعاعی در کاربردهای چرخشی مانند چرخ ماشین، محور ماشین، الکتروموتور ها و گیربکس های معمولی وارد می شوند. در بلبرینگ هایی که تحت بار شعاعی قرار دارند، بار از رینگ داخلی، از طریق عناصر غلتان به رینگ خارجی منتقل می‌شود. بسته به طراحی بلبرینگ و اندازه بار، نیرو بر روی چندین عنصر غلتان به طور همزمان توزیع می شود.

بار شعاعی

بارهای محوری: همانطور که از نام آن ها پیدا است، بار های محوری موازی بر محور شفت وارد می شود. بارهای محوری در چندین بخش مانند محورهای خودرو، موتورهای جت، توربین‌های بادی و سیستم‌های نقاله صنعتی رایج هستند. آنها همچنین در پمپ ها و کمپرسورها و سیستم های اسکرو درایو به دلیل نیروهای اعمال شده توسط سیال، گاز یا حرکت مکانیکی وارد می شوند. بار های محوری از طریق رینگ های بلبرینگ و عناصر غلتان منتقل می شود. در بلبرینگ ها، بار از طریق توپ ‌هایی که موازی محور چرخش هستند، از یک رینگ به رینگ دیگر منتقل می‌شود و ظرفیت بار محوری بالایی را ممکن می‌سازد.

بار محوری

بارهای ترکیبی: منظور از بارهای ترکیبی همانطور که از نام آن ها پیدا است، ترکیبی از بارهای محوری و شعاعی به صورت همزمان است. بهترین بلبرینگ ها برای تحمل این بارها، بلبرینگ های تماس زاویه ای می باشد.

بار ترکیبی

کد فنی بلبرینگ
هر بلبرینگی با یک کد شناخته می شوند. کد فنی بلبرینگ اغلب بر روی تمامی بلبرینگ ها حک شده است. برای بسیاری از مشتریان این سوال پیش می آید که این کد به چه معنا است. کد فنی بلبرینگ نشانگر نوع بلبرینگ، ابعاد بلبرینگ، آب بند بلبرینگ، قفسه بلبرینگ و سایر مشخصات منحصر به فرد بلبرینگ است. در ادامه به بررسی کد فنی بلبرینگ ها با ارائه یک مثال میپردازیم:

کد فنی بلبرینگ ها

نوع بلبرینگ: دو رقم اول کد فنی مربوط به نوع بلبرینگ است. برای مثال بلبرینگ های شیار عمیق با کد های 60، 61، 62، 63 و 64 شروع می شوند. هر نوعی از بلبرینگ ها دارای کد مخصوص خود هستند. کد فنی بالا با 62 شروع شده است و به این معنا است که بلبرینگ، شیار عمیق است.
اندازه بلبرینگ: دو رقم بعدی بلبرینگ اندازه قطر خارجی بلبرینگ را نشان می دهد. دو رقم بعدی بلبرینگ ها یکی از حالت ها زیر است:
00: اندازه قطر خارجی 10 میلیمتر است.
01: اندازه قطر خارجی 12 میلیمتر است.
02: اندازه قطر خارجی 15 میلیمتر است.
03: اندازه قطر خارجی 17 میلیمتر است.
05,04,...,40: هنگانی که دو رقم بعدی بزنگ تر از 03 باشد، قطر خارجی بلبرینگ برابر با حاصل ضرب دو رقم آخر در 5 می باشد.
البته باید گفت کد فنی برخی از بلبرینگ ها خاص است و شامل این موارد نمی شوند. در کد فنی بالا دو رقم آخر 03 است در نتیجه قطر خارجی بلبرینگ 17 میلیمتر است.
پسوند بلبرینگ: بعد از اعدای ابتدایی که نشانگر نوع و اندازه بلبرینگ است، پسوند بلبرینگ نشان داده می شود که بیانگر نوع آب بند، قفسه و دیگر مشخصات خاص بلبرینگ است. با دیدن کد فنی بالا متوجه می شویم بلبرینگ دارای آب بندفلزی از هر دو طرف است و همچنین بلبرینگ دور بالا می باشد.
برای کسب اطلاع بیشتر راجع به انواع کد فنی بلبرینگ می توانید مقاله آشنایی با شماره فنی بلبرینگ را مطالعه کنید.
اجزای بلبرینگ
طراحی و ساختار بلبرینگ ها شامل رینگ داخلی، رینگ خارجی، قفسه، آب بند و عناصر غلتان می شود. در تصویر زیر ساختار بلبرینگ ها را مشاهده می کنید.

اجزای بلبرینگ

رینگ خارجی: وظیفه رینگ خارجی، نگه داشتن تمامی اجزا بلبرینگ در کنار یکدیگر است.
رینگ داخلی: داخلی ترین عنصر بلبرینگ رینگ داخلی است که بر روی شفت دوار قرار می گیرد.
عناصر غلتان: عناصر غلتان مهم ترین قطعه در بلبرینگ است. وظیفه اصلی انتقال بارهای وارد شده بین دو رینگ و همچنین کاهش اصطکاک بین دو رینگ است.
قفسه: وظیفه قفسه نگه داشتن عناصر غلتان با فاصله مشخص در کنار یکدیگر است.
آب بند: در برخی از بلبرینگ ها از آب بند های فلزی یا پلاستیکی استفاده می شود. وظیفه آب بند جلوگیری از ورود گرد و غبار و رطوبت به داخل بلبرینگ و خروج روانکار از بلبرینگ است.
اتصال و نصب بلبرینگ
تمامی بلبرینگ ها دارای طول عمر خاصی هستند. با این حال طول عمر بلبرینگ ممکن است تحت تأثیر عوامل متعددی قرار بگیرد. یکی از عوامل مهم در طول عمر، بلبرینگ نحوه نصب بلبرینگ است. هنگام نصب بلبرینگ ها باید نکاتی را رعایت کرد که در ادامه برخی از این نکات آورده شده است:

بیرینگ ها تا زمانی که قرار است نصب شوند از محفظه های خود خارج نشوند. قبل از اقدام به نصب بیرینگ باید ابزار مناسب نصب بیرینگ را در کارگاه آماده کرده باشیم و از صحت عملکرد آنها مطمئن شده باشیم. در کنار این موارد در نظر داشته باشید هنگام استفاده از بلبرینگ و اقدام به روانکاری آن، از روان کننده های کاملا استاندارد و سر بسته استفاده کنید. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به نحوه نصب بلبرینگ ها، میتوانید مقاله نصب بلبرینگ ها را در سایت کالا صنعتی مطالعه کنید.

بلبرینگ ها یکی از قطعات اصلی در صنعت و دستگاه ها صنعتی است که اهمیت بسیاری دارد و باعث کاهش اصطکاک و افزایش بازده در دستگاه های دوار می شود. در اینجا متوجه شدیم بلبرینگ ها به 4 دسته شیار عمیق، تماس زاویه ای، خود تنظیم و کف گرد تقسیم می شوند. هنگام خرید بلبرینگ علاوه بر توجه به نکاتی مانند نوع بلبرینگ، ابعاد و ویژگی های خاص آن، باید مطمعن شوید بلبرینگ اصلی خریداری میکنید. شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگترین عرضه کننده انواع قطعاتی صنعتی، انواع بلبرینگ ها را در ابعاد متفاوت و به صورت اصلی به مشتریان خود ارائه میدهد. جهت دریافت مشاوره فنی رایگان، استعلام قیمت و خرید بلبرینگ، با کارشناسان فنی ما در تماس باشید.

کاربرد بلبرینگ
همانطور که گفته شد بلبرینگ در تمامی دستگاه های دوار استفاده می شود. کاربرد بلبرینگ ها بسیار زیاد است که در ادامه به معرفی برخی از این کاربرد ها میپردازیم:

خودرو: بلبرینگ در بخش های مختلف گیربکس مانند موتور، گیربکس و چرخ ها کاربرد دارد.
هوافضا: کاربرد بلبرینگ در هوافضا مربوط به موتورهای هواپیما و سیستم های کنترل پرواز است.
پزشکی: بلبرینگ در وسایل پزشکی و دندان پزشکی مانند دستگاه های تصویر برداری استفاده می شود.
کشاورزی: در بسیاری از تجهیزات کشاورزی مانند تراکتور ها بلبرینگ مورد استفاده قرار میگیرد.
ورزشی: بلبرینگ ها در بسیاری از تجهیزات ورزشی مانند اسکیت بورد، قرقره ماهیگیری و... کاربرد دارند.
دستگاه های صنعتی: مهم ترین کاربرد بلبرینگ ها در دستگاه های صنعتی مانند الکتروموتور، پمپ، گیربکس و ... است.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/228/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%82%D8%B7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF



:: بازدید از این مطلب : 161
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

بلبرینگ ها (بال بِرینگ یا به انگلیسی Ball bearing) نوعی یاتاقان غلتشی توپی هستند که چرخش تجهیزاتی مانند الکتروموتور را آسان میکنند. عناصر غلتان در بلبرینگ ها ساچمه های گرد هستند که باعث کاهش اصطکاک و تماس میشوند. بلبرینگ ها میتوانند فشار بار شعاعی و بار محوری را تحمل کنند. در بلبرینگ ها بار از لایه خارجی به گوی ها اعمال و سپس به لایه داخلی منتقل میشود. در ادامه به بررسی بلبرینگ ها و انواع آن میپردازیم.

بلبرینگ

انواع بلبرینگ
بلبرینگ‌ها به 4 دسته کلی تقسیم می شوند که عبارت اند از:

بلبرینگ شیار عمیق
بلبرینگ تماس زاویه ای
بلبرینگ خود تنظیم
بلبرینگ کف گرد
هر کدام از این بلبرینگ‌ها دارای ساختار و ویژگی‌های منحصر به فردی هستند که در ادامه به بررسی مختصری از این بلبرینگ‌ها می پردازیم.

بلبرینگ شیار عمیق
بلبرینگ شیار عمیق

 

بیشترین کاربرد میان بلبرینگ‌ها را بلبرینگ شیار عمیق دارد. بلبرینگ شیار عمیق نیاز کمی به نگهداری دارد و در انواع باز (بدون آب بند) و آب بندی شده تولید می شوند. بلبرینگ شیار عمیق به صورت تک ردیفه و دو ردیفه به صورتی طراحی شده اند که می توانند بارهای شعاعی و محوری زیادی را تحمل کنند.

ویژگی ها موارد مصرف بلبرینگ شیار عمیق
ظرفیت و تحمل فشار بار بسیار بالا خودرو و قطعات خودرو (دینام، کولر و فن)
امکان حرکت به یکباره با سرعت زیاد و ایستادن بسیار سریع

بسیاری از صنایع تولیدی و کارخانجات
نصب آسان
صنایع انتقال نیرو
هزینه نگهداری بسیار کم کشاورزی
بلبرینگ تماس زاویه ای
بلبرینگ تماس زاویه اس

در برخی کاربردها مانند نصب عمودی الکتروموتورها به دلیل وجود بار محوری و شعاعی همزمان از بلبرینگ تماس زاویه ای استفاده می شود. بلبرینگ تماس زاویه ای در 3 مدل تک ردیفه، دو ردیفه و چهار نقطه تماسی تولید می شوند که می توانند بارهای شعاعی و محوری را به صورت همزمان تحمل کنند.

ویژگی ها موارد مصرف بلبرینگ تماس زاویه ای
ظرفیت و تحمل فشار بار بسیار بالا پمپ‌های آب صنعتی
امکان حرکت به یکباره با سرعت زیاد و ایستادن بسیار سریع

کمپرسور
نصب آسان
حمل و نقل مواد
هزینه نگهداری بسیار کم انواع موتور الکتریکی
بلبرینگ خود تنظیم
بلبرینگ خود تنظیمچ

ویژگی منحصر به فرد بلبرینگ خود تنظیم، تحمل انواع ناهماهنگی های شفت است. بلبرینگ خود تنظیم با شماره فنی 1 شروع می شود و می تواند بارهای شعاعی بسیار سنگین و بارهای محوری سبک از هر دو طرف را تحمل کند.

ویژگی ها موارد مصرف بلبرینگ خود تنظیم
به حداقل رساندن صدا و لرزش فن‌های صنعتی با سرعت حرکت بالا
تطبیق ناهماهنگی های ثابت و متحرک به صورت خودکار

صنایع غذایی
عملکرد عالی در سرعت های بسیار بالا
صنایع ساخت کاغذ
بار کم صنایع ساخت مواد
بلبرینگ کف گرد
بلبرینگ کفگرد

این سری از بلبرینگ ها می توانند بارهای محوری سنگینی را تحمل کنند و نباید تحت هیچ گونه بار شعاعی قرار بگیرند. بلبرینگ کف گرد در دو سری تک جهته و دو جهته تولید می شود که همانطور که از نام آن ها مشخص است، بلبرینگ کف گرد تک جهته می تواند بارهای محوری را در یک جهت و بلبرینگ کف گرد دو جهته می تواند بارهای محوری را در هر دو جهت تحمل کند.

ویژگی ها موارد مصرف بلبرینگ کف گرد
تعلیق بار در سرعت زاویه ای بالا انواع پمپ های آب صنعتی
پر کردن فضای ایجاد شده بین شیار و پولک بلبرینگ های کف گرد انواع فن های صنعتی
نصب آسان
دستگاه ها و ماشین آلات حمل و نقل
هزینه نگهداری بسیار کم کارخانه های تولید مواد معدنی و سیمان
5 نکته مهم در هنگام خرید بلبرینگ
برای خرید یک بلبرینگ باید نکاتی رو مورد بررسی قرار داد. برخی از این نکات در ادامه آورده شده اند که عبارت اند از:

نوع بلبرینگ: با توجه به کاربرد دستگاه و بارهایی که به بلبرینگ وارد می شود باید نوع مناسب بلبرینگ انتخاب شود.
ابعاد: بعد از انتخاب نوع بلبرینگ، ابعاد بلبرینگ اهمیت دارد. باید مشخص شود برای دستگاه بلبرینگ با چه ابعادی نظیر قطر داخلی، قطر خارجی و ضخامت نیاز است.
سرعت دوران: بلبرینگ ها برای نیاز برای سرعت دوران بالا طراحی می شوند که با مکانیزم منحصر فردی عمل میکنند. اصطلاحاً به این بلبرینگ ها، بلبرینگ های دور بالا می گویند.
ویژگی خاص: یکی دیگر از عوامل تأثیر گذار بر خرید بلبرینگ، شرایط محیط کار است. برای مثال بعضی اوقات بلبرینگ در محیط های مرطوب کار میکند که در این صورت باید از بلبرینگ های آب بندی شده با آب بند پلاستیکی استفاده کرد.
برند: پس از انتخاب کامل نوع بلبرینگ، ابعاد و مشخصات منحصر به فرد بلبرینگ نوبت به انتخاب برند بلبرینگ می رسد. در بازار ایران بلبرینگ ها در برند ها و با کیفیت های متفاوتی ارائه می شوند.
در بسیاری از مواقع قرار است بلبرینگ جدید خریداری شده و جایگزین بلبرینگ قبلی شود. بر روی تمامی بلبرینگ ها کدی حک شده که تمامی مشخصات گفته شده را در بر میگیرد. با ارائه این کد به کارشناسان فروش کالا صنعتی شما می توانید به راحتی خرید خود را انجام دهید.

قیمت بلبرینگ
بلبرینگ ها از کوچکترین تا بزرگترین سایز ها رنج قیمتی بسیار متفاوتی دارند. فاکتور های متعددی بر قیمت بلبرینگ تاثیر گذار است که در ادامه به بررسی مهم ترین فاکتور های تاثیر گذار بر قیمت بلبرینگ می پردازیم:

نوع بلبرینگ: همانطور که در بالاتر گفته شد بلبرینگ ها به 4 دسته تقسیم می شوند که هر کدام برای کاربردهایی مورد استفاده قرار میگیرند. هر کدام از این بلبرینگ ها دارای قیمت متفاوتی هستند.
ابعاد بلبرینگ: بعد از نوع بلبرینگ، معمولی ترین فاکتور تاثیر گذار بر قیمت بلبرینگ، ابعاد آن است. هرچه ابعاد یک بلبرینگ بزرگتر باشد، قیمت بالاتری نیز دارد.
ویژگی های خاص: برخی بلبرینگ ها دارای ویژگی های خاصی مانند دور بالا بودن، آب بندی شده و … هستند که هر کدام از این ویژگی ها بر قیمت بلبرینگ اثر گذار است.
برند بلبرینگ: در نهایت، دیگر عامل تأثیر گذار بر قیمت بلبرینگ، برند آن است. بلبرینگ در برند های متفاوت چینی، ژاپنی و اروپایی تولید و در بازار ایران عرضه می شود. بلبرینگ های اروپایی مانند SKF و FAG بهترین کیفیت را دارند و قیمت آن ها نیز از سایر بلبرینگ ها بیشتر است. بعد از بلبرینگ های اروپایی، برند های ژاپنی مانند NACHI، KOYO و NTN کیفیت بالاتری دارند. این بلبرینگ ها نسبت به بلبرینگ های اروپایی قیمت پایین تری دارند. در نهایت بلبرینگ های چینی کمترین قیمت را دارد. بسیاری از بلبرینگ های چینی مانند DKFL و KG کیفیت بسیار مناسبی دارند که نسبت به قیمت آن ها بسیار مناسب است.
برندهای بلبرینگ
کالا صنعتی به عنوان بزرگترین فروشگاه آنلاین تجهیزات صنعتی، بلبرینگ در برندهای زیر را تامین و با حذف واسطه به دست مشتریان میرساند.

بلبرینگ skf

بلبرینگ skf از مطرح ترین برندهای تولید کننده انواع بیرینگ در جهان است. شرکت اس کا آف با رفع تمام باگ ها محصولاتی کاملا با کیفیت را روانه بازار میکند. از مهم ترین ویژگی های این برند میتوان به طول عمر بالا و پاسخ به نیازهای تجهیزات صنعتی اشاره کرد. کالا صنعتی ارائه دهنده انواع بلبرینگ skf اصل در ایران است.

بلبرینگ dkfl

کیفیت بلبرینگ dkfl بسیار بالاتر از بیرینگ های چینی است. کالا صنعتی اصالت کالاهای این برند را تضمین میکند. قیمت مناسب، مقاومت بالا در برابر آسیب های مکانیکی و عملکرد مناسب از مهم ترین ویژگی های برند dkfl است.

بلبرینگ کویو

کویو از مهم ترین برندهای تولید کننده انواع بلبرینگ در جهان است که کیفیت محصولاتش با برندهای اروپایی برابری میکند. قیمت مناسب این محصولات از مهم ترین ویژگی های این برند است.

بلبرینگ kg

بلبرینگ kg یکی دیگر از برندهای محبوب در جهان است که کیفیت متریال و مقاومت بلبرینگ در برابر ضربات مکانیکی از مهم ترین اهداف این برند است. کی جی تمام نیازهای سیستم صنعتی شما را رفع میکند.

بلبرینگ fag

بلبرینگ ناچی

بلبرینگ ntn

بارهای وارد شده به بلبرینگ
یکی از فاکتورهای مهم هنگام انتخاب یک بلبرینگ، بارهای وارد شده به بلبرینگ است. انتخاب مناسب بلبرینگ باید بر اساس کاربرد باشد و هر بلبرینگ می تواند بار خاصی را تحمل کند و اگر به نادرستی انتخاب شود، باعث کاهش طول عمر بلبرینگ می شود. همانطور که بالاتر به آن اشاره به طور کلی بارهای وارد شده به بلبرینگ به سه دسته بارهای شعاعی، بارهای محوری و بارهای ترکیبی تقسیم می شوند.

بار های شعاعی: بار های شعاعی به صورت عمود بر بلبرینگ و محور شفت وارد می شود. بار های شعاعی در کاربردهای چرخشی مانند چرخ ماشین، محور ماشین، الکتروموتور ها و گیربکس های معمولی وارد می شوند. در بلبرینگ هایی که تحت بار شعاعی قرار دارند، بار از رینگ داخلی، از طریق عناصر غلتان به رینگ خارجی منتقل می‌شود. بسته به طراحی بلبرینگ و اندازه بار، نیرو بر روی چندین عنصر غلتان به طور همزمان توزیع می شود.

بار شعاعی

بارهای محوری: همانطور که از نام آن ها پیدا است، بار های محوری موازی بر محور شفت وارد می شود. بارهای محوری در چندین بخش مانند محورهای خودرو، موتورهای جت، توربین‌های بادی و سیستم‌های نقاله صنعتی رایج هستند. آنها همچنین در پمپ ها و کمپرسورها و سیستم های اسکرو درایو به دلیل نیروهای اعمال شده توسط سیال، گاز یا حرکت مکانیکی وارد می شوند. بار های محوری از طریق رینگ های بلبرینگ و عناصر غلتان منتقل می شود. در بلبرینگ ها، بار از طریق توپ ‌هایی که موازی محور چرخش هستند، از یک رینگ به رینگ دیگر منتقل می‌شود و ظرفیت بار محوری بالایی را ممکن می‌سازد.

بار محوری

بارهای ترکیبی: منظور از بارهای ترکیبی همانطور که از نام آن ها پیدا است، ترکیبی از بارهای محوری و شعاعی به صورت همزمان است. بهترین بلبرینگ ها برای تحمل این بارها، بلبرینگ های تماس زاویه ای می باشد.

بار ترکیبی

کد فنی بلبرینگ
هر بلبرینگی با یک کد شناخته می شوند. کد فنی بلبرینگ اغلب بر روی تمامی بلبرینگ ها حک شده است. برای بسیاری از مشتریان این سوال پیش می آید که این کد به چه معنا است. کد فنی بلبرینگ نشانگر نوع بلبرینگ، ابعاد بلبرینگ، آب بند بلبرینگ، قفسه بلبرینگ و سایر مشخصات منحصر به فرد بلبرینگ است. در ادامه به بررسی کد فنی بلبرینگ ها با ارائه یک مثال میپردازیم:

کد فنی بلبرینگ ها

نوع بلبرینگ: دو رقم اول کد فنی مربوط به نوع بلبرینگ است. برای مثال بلبرینگ های شیار عمیق با کد های 60، 61، 62، 63 و 64 شروع می شوند. هر نوعی از بلبرینگ ها دارای کد مخصوص خود هستند. کد فنی بالا با 62 شروع شده است و به این معنا است که بلبرینگ، شیار عمیق است.
اندازه بلبرینگ: دو رقم بعدی بلبرینگ اندازه قطر خارجی بلبرینگ را نشان می دهد. دو رقم بعدی بلبرینگ ها یکی از حالت ها زیر است:
00: اندازه قطر خارجی 10 میلیمتر است.
01: اندازه قطر خارجی 12 میلیمتر است.
02: اندازه قطر خارجی 15 میلیمتر است.
03: اندازه قطر خارجی 17 میلیمتر است.
05,04,...,40: هنگانی که دو رقم بعدی بزنگ تر از 03 باشد، قطر خارجی بلبرینگ برابر با حاصل ضرب دو رقم آخر در 5 می باشد.
البته باید گفت کد فنی برخی از بلبرینگ ها خاص است و شامل این موارد نمی شوند. در کد فنی بالا دو رقم آخر 03 است در نتیجه قطر خارجی بلبرینگ 17 میلیمتر است.
پسوند بلبرینگ: بعد از اعدای ابتدایی که نشانگر نوع و اندازه بلبرینگ است، پسوند بلبرینگ نشان داده می شود که بیانگر نوع آب بند، قفسه و دیگر مشخصات خاص بلبرینگ است. با دیدن کد فنی بالا متوجه می شویم بلبرینگ دارای آب بندفلزی از هر دو طرف است و همچنین بلبرینگ دور بالا می باشد.
برای کسب اطلاع بیشتر راجع به انواع کد فنی بلبرینگ می توانید مقاله آشنایی با شماره فنی بلبرینگ را مطالعه کنید.
اجزای بلبرینگ
طراحی و ساختار بلبرینگ ها شامل رینگ داخلی، رینگ خارجی، قفسه، آب بند و عناصر غلتان می شود. در تصویر زیر ساختار بلبرینگ ها را مشاهده می کنید.

اجزای بلبرینگ

رینگ خارجی: وظیفه رینگ خارجی، نگه داشتن تمامی اجزا بلبرینگ در کنار یکدیگر است.
رینگ داخلی: داخلی ترین عنصر بلبرینگ رینگ داخلی است که بر روی شفت دوار قرار می گیرد.
عناصر غلتان: عناصر غلتان مهم ترین قطعه در بلبرینگ است. وظیفه اصلی انتقال بارهای وارد شده بین دو رینگ و همچنین کاهش اصطکاک بین دو رینگ است.
قفسه: وظیفه قفسه نگه داشتن عناصر غلتان با فاصله مشخص در کنار یکدیگر است.
آب بند: در برخی از بلبرینگ ها از آب بند های فلزی یا پلاستیکی استفاده می شود. وظیفه آب بند جلوگیری از ورود گرد و غبار و رطوبت به داخل بلبرینگ و خروج روانکار از بلبرینگ است.
اتصال و نصب بلبرینگ
تمامی بلبرینگ ها دارای طول عمر خاصی هستند. با این حال طول عمر بلبرینگ ممکن است تحت تأثیر عوامل متعددی قرار بگیرد. یکی از عوامل مهم در طول عمر، بلبرینگ نحوه نصب بلبرینگ است. هنگام نصب بلبرینگ ها باید نکاتی را رعایت کرد که در ادامه برخی از این نکات آورده شده است:

بیرینگ ها تا زمانی که قرار است نصب شوند از محفظه های خود خارج نشوند. قبل از اقدام به نصب بیرینگ باید ابزار مناسب نصب بیرینگ را در کارگاه آماده کرده باشیم و از صحت عملکرد آنها مطمئن شده باشیم. در کنار این موارد در نظر داشته باشید هنگام استفاده از بلبرینگ و اقدام به روانکاری آن، از روان کننده های کاملا استاندارد و سر بسته استفاده کنید. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به نحوه نصب بلبرینگ ها، میتوانید مقاله نصب بلبرینگ ها را در سایت کالا صنعتی مطالعه کنید.

بلبرینگ ها یکی از قطعات اصلی در صنعت و دستگاه ها صنعتی است که اهمیت بسیاری دارد و باعث کاهش اصطکاک و افزایش بازده در دستگاه های دوار می شود. در اینجا متوجه شدیم بلبرینگ ها به 4 دسته شیار عمیق، تماس زاویه ای، خود تنظیم و کف گرد تقسیم می شوند. هنگام خرید بلبرینگ علاوه بر توجه به نکاتی مانند نوع بلبرینگ، ابعاد و ویژگی های خاص آن، باید مطمعن شوید بلبرینگ اصلی خریداری میکنید. شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگترین عرضه کننده انواع قطعاتی صنعتی، انواع بلبرینگ ها را در ابعاد متفاوت و به صورت اصلی به مشتریان خود ارائه میدهد. جهت دریافت مشاوره فنی رایگان، استعلام قیمت و خرید بلبرینگ، با کارشناسان فنی ما در تماس باشید.

کاربرد بلبرینگ
همانطور که گفته شد بلبرینگ در تمامی دستگاه های دوار استفاده می شود. کاربرد بلبرینگ ها بسیار زیاد است که در ادامه به معرفی برخی از این کاربرد ها میپردازیم:

خودرو: بلبرینگ در بخش های مختلف گیربکس مانند موتور، گیربکس و چرخ ها کاربرد دارد.
هوافضا: کاربرد بلبرینگ در هوافضا مربوط به موتورهای هواپیما و سیستم های کنترل پرواز است.
پزشکی: بلبرینگ در وسایل پزشکی و دندان پزشکی مانند دستگاه های تصویر برداری استفاده می شود.
کشاورزی: در بسیاری از تجهیزات کشاورزی مانند تراکتور ها بلبرینگ مورد استفاده قرار میگیرد.
ورزشی: بلبرینگ ها در بسیاری از تجهیزات ورزشی مانند اسکیت بورد، قرقره ماهیگیری و... کاربرد دارند.
دستگاه های صنعتی: مهم ترین کاربرد بلبرینگ ها در دستگاه های صنعتی مانند الکتروموتور، پمپ، گیربکس و ... است.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/228/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%82%D8%B7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF



:: بازدید از این مطلب : 142
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس پشت تراکتوری چیست؟
گیربکس پشت تراکتوری یکی از انواع گیربکس افزاینده است که نقش مهمی در سیستم‌های آبیاری کشاورزی ایفا می‌نماید. این گیربکس صنعتی به گاردان پشت تراکتور متصل شده و با افزایش دور آن، امکان راه‌اندازی پمپ‌های پشت تراکتوری را فراهم می‌نماید؛ علت نام‌گذاری گیربکس پشت تراکتوری نیز بر همین اساس است.

گیربکس پشت تراکتوری

مهم‌ترین کاربردهای گیربکس پشت تراکتوری عبارت‌اند از:

راه‌اندازی پمپ پشت تراکتوری: رایج‌ترین کاربرد این گیربکس‌ها برای راه‌اندازی پمپ‌های سانتریفیوژ یا گریزازمرکز پشت تراکتوری است. از این پمپ‌ها برای آبیاری قطره‌ای و انتقال پساب در مناطقی که دسترسی به برق ندارند استفاده می‌شود.
راه‌اندازی ژنراتور: از گیربکس پشت تراکتوری می‌توان برای راه‌اندازی ژنراتور تک جهت تولید برق استفاده نمود.
کاربردهای گیربکس افزاینده
گیربکس افزاینده در کاربردهایی که نیاز به افزایش سرعت اولیه دارند، استفاده می‌شود. نحوه قرار گرفتن چرخ‌دنده‌ها در گیربکس افزاینده به‌گونه‌ای است که سرعت ورودی به هر جفت دنده افزایش‌یافته و به چرخ‌دنده بعدی منتقل می‌شود. در این گیربکس‌ها ترتیب قرارگیری چرخ‌دنده‌ها از بزرگ به کوچک است.

در گیربکس‌ افزاینده دور معمولاً از چرخ‌دنده‌های ساده یا هلیکال استفاده می‌کنند. این گیربکس‌ها معمولاً گشتاور راه‌اندازی بالاتری نسبت به گیربکس‌های کاهنده داشته و باید از موتورهایی با سرعت کم و گشتاور بالا یا سایر منابع پر قدرت برای آن‌ها استفاده شود.

دو مورد از مهم ترین کاربردهای گیربکس افزاینده عبارت‌اند از صنایع کشاورزی و توربین‌های بادی یا آبی.

در صنایع کشاورزی، گیربکس افزاینده با نام گیربکس پشت تراکتوری نیز شناخته می‌شود. از این گیربکس‌ها برای افزایش دور خروجی گاردان تراکتور و راه‌اندازی پمپ پشت تراکتوری سانتریفیوژ (گریز از مرکز) استفاده می‌شود. همچنین در زمین‌های کشاورزی که دسترسی به برق ندارند، برای راه‌اندازی پمپ یا ژنراتور نیز از گیربکس افزاینده دور استفاده می‌گردد.

یکی دیگر از مهم‌ترین کاربردهای گیربکس افزاینده در توربین‌های بادی و آبی است. در این موارد از گیربکس افزاینده خورشیدی استفاده می‌شود. پره‌های توربین با انرژی آب یا باد و با سرعت کم و گشتاور بالایی به چرخش در می‌آیند؛ گیربکس افزاینده، با افزایش دور ورودی از پره‌ها، انرژی مکانیکی لازم برای راه‌اندازی ژنراتور و تولید برق را تأمین می‌نماید.

خرید گیربکس پشت تراکتوری
وب‌سایت کالا صنعتی، مرجع بررسی و خرید انواع تجهیزات صنعتی از جمله گیربکس‌های افزاینده پشت تراکتوری است. برای خرید گیربکس پشت تراکتوری باید نکاتی را در نظر بگیرید که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

توان تجهیز بعدی (پمپ یا ژنراتور و …): اولین قدم در خرید گیربکس پشت تراکتوری، بررسی حداکثر توان ورودی تجهیز بعدی است. گیربکس‌های پشت تراکتوری ارائه شده در کالا صنعتی تا توان 75 اسب به کار گرفته می‌شوند.
دور ورودی گیربکس: بیشترین دور ورودی گیربکس پشت تراکتوری، 500 RPM است که توسط گاردون تراکتور تأمین می‌شود.
نسبت تبدیل: گیربکس‌های پشت تراکتوری با سه نسبت تبدیل 1:3، 1:4 و 1:6 تولید می‌شوند و باتوجه‌به این نسبت دور خروجی را افزایش می‌دهند.
دور خروجی گیربکس: گیربکس و پمپ پشت تراکتوری به‌وسیله کوپلینگ یا به روش کوپل مستقیم به هم متصل می‌شوند. باتوجه‌به دور ورودی مجاز پمپ، باید گیربکس با نسبت تبدیل مناسب انتخاب شود.
قیمت: قیمت گیربکس پشت تراکتوری باتوجه‌به برند، ظرفیت بار و سایر مشخصات فنی آن تغییر می‌کند.
گیربکس‌های پشت تراکتوری را می‌توان با انواع پمپ سانتریفیوژ کشاورزی مانند پمپیران، آب روان، سهند پمپ تبریز و … کوپل نمایید.

بهترین گیربکس پشت تراکتوری در ایران
گیربکس پشت تراکتوری سهند اصفهان یکی از برند های گیربکس پشت تراکتوری در ایران به شمار می‌رود که تا توان 30 اسب کاربرد دارد. البته باید توجه داشت که بسته به نحوه بهره‌برداری نیاز است که تمامی ملاحظات بررسی شود و ترجیحاً تا 20 اسب قدرت مصرف شود. گیربکس پشت تراکتوری سهند سال‌هاست که در کشاورزی کاربرد دارد و یک برند خوب ایرانی برای گیربکس پشت تراکتوری به شمار می‌رود. البته در ایران برند های زیادی گیربکس پشت تراکتوری تولید می‌کنند که ازاین‌بین می‌توان به گیربکس پشت تراکتوری سهند پمپ تبریز اشاره کرد.

اگر بخواهیم از یک شرکت حرفه‌ای در ساخت گیربکس پشت تراکتوری صحبت کنیم، قطعاً شرکت سهند پمپ تبریز یکی از بهترین برند های ایرانی به شمار می‌رود. گیربکس‌های سهند پمپ تبریز این قابلیت را دارد که تا توان 75 اسب به کار گرفته شود گارانتی بسیار معتبری دارد که در صورت استفاده صحیح و شاسی بندی درست، بسیار توصیه می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر و بهره‌مندی از مشاوره تخصصی رایگان کالا صنعتی، از طریق شماره‌تلفن 02191304300 با ما در ارتباط باشید.

مشخصات گیربکس پشت تراکتوری
وب‌سایت کالا صنعتی، گیربکس پشت تراکتوری دو شرکت معتبر ایرانی (گیربکس سهند اصفهان و سهند پمپ تبریز) را با مشخصات زیر به سراسر ایران ارسال می‌نماید.

گیربکس پشت تراکتوری سهند

نوع دنده: دنده فولادی ساده
نسبت تبدیل: 1 به 3
جنس پوسته: چدن
شفت ورودی و خروجی: سالید شفت (یک طرف گاردون و طرف دیگر شفت نری معمولی)
حداکثر دور ورودی: 500 RPM
حداکثر دور خروجی: 1500 RPM
گیربکس پشت تراکتوری سهند پمپ تبریز

نوع دنده: دنده فولادی ساده
نسبت تبدیل: 1 به 3 (معمولی و فشارقوی) | 1 به 4 (معمولی و فشارقوی) | 1 به 6 (فشارقوی)
جنس پوسته: چدن
شفت ورودی و خروجی: سالید شفت (یک طرف گاردون و طرف دیگر شفت نری معمولی)
حداکثر دور ورودی: 500 RPM
حداکثر دور خروجی: 3000 RPM
قیمت گیربکس افزاینده
قیمت گیربکس افزاینده بسته به نوع، سایز و سایر مشخصات فنی آن متفاوت است. وب‌سایت کالا صنعتی نمایندگی برندهای معتبر تولیدکننده گیربکس از جمله گیربکس سهند دور اصفهان،شهباز و سهند پمپ تبریز است؛ مناسب‌ترین قیمت گیربکس افزاینده را از این مجموعه می‌توانید دریافت نمایید. علاوه بر این با خرید گیربکس افزاینده از کالا صنعتی از خدماتی مانند مشاوره تخصصی و بازرگانی رایگان و گارانتی تعمیر محصولات نیز بهره‌مند می‌شوید.

کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 171
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 22 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

شرکت الکترومونیک Teta در سال 2012 تاسیس شده و به عنوان یکی از بهترین تولید کنندگان و تامین کنندگان تجهیزات اتوماسیون صنعتی در جهان است. این شرکت تولید کننده انواع تجهیزات صنعتی نظیر PLC، درایو، حسگر و HMI است که با کیفیت بسیار بالا تولید می شود. طراحی زیبا، کیفیت و عملکرد مطلوب و راندمان بسیار بالا از جمله مزایای درایو تتا به شمار می رود. متخصصان مشغول در شرکت Teta دارای تخصص بسیار زیاد در زمینه تعمیر، نصب و راه اندازی سیستم های اتوماسیون صنعتی هستند و از توان 0.5 اسب بخار تا 175 اسب، اینورتر Teta تولید می شود. درایو های فرکانس متغیر سری MA510 ، MA610 ، MA710 از جمله تولیدات این مجموعه به شمار می رود. از جمله ویژگی های مهم اینورتر تتا میتوان به موارد زیر اشاره داشت:
رزولوشن 0.01 هرتز و قابلیت جداسازی کی پد آن
خروجی این مدل از اینورتر ها دارای کیفیت مناسبی است.
قابلیت شروع به کار با سه روش مختلف و همچنین قابلیت تغییر فرکانس با 8 روش متفاوت است.
دارای نمایشگر LED و تمامی اتفاقات دستگاه را می توانند در این نمایشگرها نمایش دهند.
قابلیت راه اندازی لحظه ای که این موضوع موجب کاهش اتلاف انرژی در هنگام راه اندازی و کاهش احتمال خرابی در تجهیزات دستگاه متصل می شود.
قابلیت کنترل PID بوده و همچنین می توانند خطاهای موجود در دستگاه را ذخیره سازی کنند.
قابلیت تغییر پارامترهای اینوتر تتا به صورت دستی و اتوماتیک (ولتاژ،فرکانس و جریان)
دارای خاصیت قفل اعمال ترمز و در صورت بروز اتفاق ناگهانی می توانند جریان را بلافاصله قطع کرده و موتور را نیز خاموش کنند.
دارای خاصیت کنترل فن برای خنک سازی محیط اینورتر و موتور است. با توجه به دما بالای تجهیزات داخل اینورتر و همچنین موتور ایجاد یک انتقال حرارت مناسب می تواند موجب افزایش چشمگیر عملکرد موتور شود.
قیمت اینورتر تتا
اینورترهای تتا به دلیل عملکرد خاص و کنترلی که بر روی دستگاه ها و الکتروموتورها دارند معمولا دارای قیمت نسبتا بالایی هستند. اینورترهای تتا محصولاتی هستند که نسبتا قیمت پایینی دارند اما کیفیت و عملکرد بسیار بالایی دارند. به علت وارداتی بودن اینورتر تتا، این محصول رنج های قیمتی متفاوتی دارد و نوسانات قیمت دلار بر قیمت آن تاثیرگذار است. در ادامه عوامل ثابت تاثیرگذار بر قیمت اینورتر تتا آورده شده است.

توان اینورتر
ولتاژ ورودی و فرکانس خروجی اینورترهای تتا
ابعاد فیزیکی اینورتر
جنس بدنه و مقاومت در برابر تنش های مکانیکی و شرایط محیطی
جهت آگاهی از قیمت بروز و خرید اینورتر تتا با قیمتی مناسب با کارشناسان کالاصنعتی در تماس باشید. همچنین با مشاوره فنی و بازرگانی رایگان انتخابی هوشمندانه داشته باشید.

خرید اینورتر تتا
به علت اینکه اینورترها دستگاه هایی خاص و حساس هستند بایستی در هنگام انتخاب و خرید آنها به نکات ویژه و مهمی توجه کنید و رعایت نکردن پارامترها ممکن است خسارت های جبران ناپذیری به شما وارد کند. از این رو در ادامه لیستی از مهم ترین پارامترهای مهم در هنگام انتخاب و خرید اینورتر تتا آورده شده است. خوب است بدانید که در هنگام خرید دستگاهی مانند اینورتر فقط به قیمت دستگاه توجه نکنید و کیفیت را فدای کمیت نکنید.

منبع تغذیه و ولتاژ ورودی (تکفاز یا سه فاز)
ابعاد محل نصب و ابعاد بار متصل
نوع بار متصل (الکتروموتور یا پمپ و ..)
قابلیت ذخیره انرژی
انواع اینورتر تتا
اینورترهای تتا در دو سری کلی M و G طراحی و تولید میشود. اینورتر های سری M برای برای مصارف سبک و اینورترهای سری G برای مصارف سنگین کاربرد دارند.

اینورتر سری M
اینورترهای سری M از جمله اینورترهای قدرتمند صنعتی است که برای مصارف عمومی استفاده می شوند. اینورترهای سری M در دو مدل گشتاور ثابت و متغیر ارائه می شوند.

این اینورتر ها در دو کلاس تک فاز و سه فاز
توان های 3 تا 15 کیلووات
بازه فرکانس خروجی اینورتر بین 0 تا 400 هرتز
بازه عملکردی ولتاژ این مدل از اینورترها بین 220 تا 520 ولت
اینورتر تتا سری m

مشخصات فنی کنترل دور درایو TETA MA510
ویژگی های این اینورتر TETA MA510 به صورت زیر است :

رزولوشن 0.01HZ
قابلیت اجرای دستور شروع به کار به 3 روش متفاوت
قابلیت اجرای تغییر فرکانس به 8 روش متفاوت
قابلیت اتصال به پایه ی مشترک به صورت NPN(Sink) و PNP (Source)
دارای مد کنترلی V/F و مد وکتور کنترل و مد کنترل گشتاور (بدون سنسور صنعتی و حلقه بسته)
دارای محفاظت در برابر 23 خطای متفاوت مانند حفاظت دور برعکس، قطع فاز خروجی و ورودی، اضافه جریان، اضافه ولتاژ،اضافه بار، گرمای بیش از حد و ...
قابلیت تنظیم اتوماتیک پارامترهای موتور
مد تخصصی Tension
اتصال به 247 دستگاه با شبکه صنعتی MODBUS و اینترفیس RS485
نمایش 15 پارامتر مختلف ازقبیل جریان ، ولتاژ، فرکانس، سرعت، وضعیت ترمینال های ورودی و خروجی و ...
ماکزیمم فرکانس 600 هرتز
دارای رنج 18.5KW~132KW
این اینورتر یکی از انواع اینورتر سنگین کار است.

اینورتر تتا ma510

محصولات پیشنهادی: قیمت درایو آسانسور
مشخصات فنی کنترل دور درایو TETA MA610
ویژگی های اینورتر TETA MA610 نیز به شرح زیر است:

مد کنترلیV/F و مد وکتور کنترل
ماکزیمم فرکانس 600HZ
قابلیت اتصال به 247 دستگاه با شبکه صنعتی MODBUS و اینترفیس RTU-RS-485(ASCII)
راه اندازی به دو صورت دوسیمه و سه سیمه (راه اندازی لحظه ای)
قابلیت اجرای دستور شروع به کار به 3 روش متفاوت
قابلیت اجرای تغییر فرکانس به 8 روش متفاوت
محفاظت در برابر23 خطای متفاوت از جمله حفاظت دور برعکس، قطع فاز خروجی و ورودی، اضافه جریان، اضافه ولتاژ،اضافه بار، گرمای بیش از حد و ...
درایو تخصصی Tension
قابلیت زمان دهی چهار گانه ی روشن شدن و خاموشی تا 3600 ثانیه (تایمر داخلی)
ورودی و خروجی پالس تا 50KHZ
دارای رنج 3.7KW~15KW
اینورتر تتا ma610

اینورتر سری G
اینورترهای گشتاور ثابت با کد G و اینورترهای گشتاور متغیر با کد P مشخص می شوند. تمامی اطلاعات مربوط به هر اینورتر در صفحه پشتی آن درج می شود. این مدل از اینورترها توانسته اند عملکرد مناسبی در صنایع سنگین مانند جرثقیل، پله برقی، صنایع نساجی و صنایع معدنی داشته باشند.

توان های 18.5 تا 132 کیلووات
بازه فرکانس خروجی بین 0 تا 600 هرتز
بازه عملکردی ولتاژ این مدل از اینورترها بین 220 تا 520 ولت
اینورتر تتا سری g

کاربرد اینورتر درایو تتا
اینورتر های تتا در هر دستگاهی که به برق متصل باشد، می‌توان استفاده کرد. در ماشین آلات بالابر صنعتی مانند جرثقیل و آسانسور ، در ماشین آلات پردازش فلز مانند پرس و تراش ، در ماشین آلات نساجی مانند ماشین رنگرزی و در اکسترودر ، ماشین چاپ ، میکسر و ... کاربرد دارند. همچنین این اینورتر ها در جرثقیل ها، اکسترودرها، میکسرها، تزریق پلاستیک، اسپیندل موتور، نوار نقاله، رول برگردون، صنایع نساجی، سنگبری، پرس، فن و CNC استفاده کرد. اینورتر تتا برای کاربری های سنگین و نیمه سنگین در صنعت مناسب است.

محصولات پیشنهادی: خرید اینترنتی اینورتر اینوت
مزایای اینورتر تتا
مزیت بزرگ درایو تتا صادراتی بودن و کیفیت بسیار بالای آن است. علاوه بر اینورتر، شرکت Teta به دنبال تولید انبوه محصولات دیگر اتوماسیون نظیر HMI PLC و سرو موتور است. اگر به دنبال یک اینورتر با کیفیت هستید ما این برند رو به شما پیشنهاد خواهیم داد. در صورتی که نصب صحیح بوده و ایراد از مصرف کننده نباشد، اینورتر Teta دارای 18 ماه گارانتی پیگیرانه است. حتی مواردی برای مشتریان کالا صنعتی پیش آمده که علیرغم اینکه ایراد از مصرف کننده بوده است، اما شرکت تامین کننده بدون هیچ هزینه ای اینورتر را تعویض کرده است.

عملکرد کنترل دور درایو تتا
عملکرد اینورتر تتا نیز همانند بسیاری دیگر از اینورترهای موجود در بازار است. اینورترها معمولا با توجه به جریان ورودی خود به دو دسته تک فاز و سه فاز تقسیم می شوند. اینورتر سه فاز با تبدیل جریان AC به جریان DC می توانند در خروجی جریان با ولتاژ و فرکانس مورد نظر خود دریافت کنند. اینورترها به طور کلی از تجهیزات مشخصی تشکیل شده اند. اینورتر ها از یکسری دیود برای یکسو کردن جریان استفاده می کنند. همچنین این تجهیزات از ترانسفورماتورهایی برای تبدیل جریان متناوب به جریان مستقیم و بالعکس کمک می گیرند. اینورترها در خروجی می توانند سیگنال هایی با شکل های مختلف ارائه دهند.

 

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/798/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%AA%D8%AA%D8%A7-teta



:: بازدید از این مطلب : 144
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 22 فروردين 1403 | نظرات ()