نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس‌های صنعتی از مهم‌ترین اجزای بسیاری از ماشین‌آلات و تجهیزات صنعتی هستند که وظیفه انتقال نیرو و گشتاور و همچنین کاهش یا افزایش سرعت الکتروموتور تا حد مورد نیاز را بر عهده دارند. برای آشنایی با سازوکار گیربکس صنعتی، ابتدا باید با اجزای تشکیل‌دهنده آن آشنا شویم.در این مقاله به بررسی تفاوت اجزای تشکیل‌دهنده گیربکس‌ها پرداخته و اجزای گیربکس‌های مختلف را با یکدیگر مقایسه می‌کنیم.


قطعات گیربکس حلزونی

انواع ماردون و دنده حلزونی
قطعات پوسته و فلنج ها
شفت خروجی NMRV
شفت واسطه گیربکس مرکب
خرید محصول

قطعات گیربکس هلیکال

انواع دنده‌هلیکال، ساده، شفت‌دنده، دنده‌ سرشافتی،دنده پینیون‌کرانویل
انواع شفت
پوسته کامل و فلنج های انواع گیربکس هلیکال
خرید محصول

قطعات گیربکس خورشیدی

پوسته کامل گیربکس خورشیدی
دنده خورشیدی
دنده سیاره ای
دنده رینگی(حلقوی)
خرید محصول
اجزای تشکیل دهنده گیربکس صنعتی
همان‌طور که گفتیم، اجزای تشکیل‌دهنده گیربکس صنعتی شامل چرخ‌دنده، بلبرینگ، شفت، آب‌بندی، سیستم روانکاری و پوسته است.

پوسته گیربکس
پوسته گیربکس یا بدنه، تمام اجزای داخلی آن را در بر می‌گیرد، از آن‌ها در برابر فشار و آلودگی محافظت می‌کند؛ تمامی اجزای داخلی گیربکس روی پوسته سوار می‌شوند و حفظ تراز مناسب اجزای داخلی گیربکس ارتباط مستقیمی با پوسته دارد.

شفت گیربکس
گیربکس‌های صنعتی معمولاً دارای دو یا چند شفت هستند؛ شفت ورودی، نیرو را از محرک اصلی (مانند الکتروموتور) دریافت می‌کند و شفت خروجی نیرو را به قطعه محرک دیگری (مانند تسمه‌نقاله، پمپ و …) می‌رساند. همچنین ممکن است گیربکس دارای شفت‌های میانی برای انتقال نیرو بین استیج‌های (طبقات) مختلف چرخ‌دنده‌ها باشد. شفت گیربکس‌ها می‌تواند به دو صورت هالوشفت (توخالی) یا سالیدشفت (نری) باشد.

چرخ‌دنده‌ها
چرخ‌دنده‌ها مهم‌ترین و ضروری‌ترین اجزای یک گیربکس صنعتی هستند؛ چرخ‌دنده‌ها بر اساس نوع دندانه‌های قرار گرفته روی آن‌ها به دنده ساده، هلیکال، مخروطی و … تقسیم‌بندی می‌شوند.

بلبرینگ‌ گیربکس
یاتاقان، بلبرینگ و رولبرینگ برای پشتیبانی از شفت‌ها در داخل گیربکس استفاده می‌شوند؛ این قطعات اصطکاک را کاهش داده و چرخش مناسب شفت را تضمین می‌کنند.

آب‌بندی گیربکس
آب‌بندی یا سیل مکانیکی (Seal) به منظور جلوگیری از نشت روان‌کننده و ورود آلاینده‌ها به داخل گیربکس استفاده می‌شود. آب‌بندی‌ها معمولاً از جنس پلاستیک و مواد عایق ساخته شده و در محل اتصال شفت به دنده گیربکس قرار می‌گیرند. همچنین نقاطی مانند سوپاپ هوا و درپوش تخلیه روغن نیز از واشرهای مخصوصی جهت آب‌بندی استفاده می‌کنند.

سیستم روانکاری
گیربکس‌های صنعتی برای کاهش اصطکاک، دفع گرما و جلوگیری از پوسیدگی و ساییدگی نیاز به روغن‌کاری مناسب دارند. روان‌کننده‌هایی مانند روغن دنده یا گریس باید به خوبی درون گیربکس گردش داشته باشند.

لوازم جانبی گیربکس
بسته به کاربرد و الزامات خاص برنامه، گیربکس‌های صنعتی می‌توانند شامل لوازم جانبی مانند فلنج خروجی، شرینک دیسک، بک استاپ، بازوی گشتاور، سنسورهای حرارتی و لرزش و … باشند؛ این لوازم به نگهداری مناسب و پیشگیری از مشکلات احتمالی کمک می‌کنند.

اجزای گیربکس حلزونی
اجزای گیربکس حلزونی عبارت‌اند از:

پوسته
ماردون
چرخ‌دنده حلزونی
بلبرینگ‌ها
کاسه‌نمدها
سوپاپ هوا، دریچه بازدید روغن و پیچ تخلیه روغن
فلنج (در صورت وجود)
در ادامه به معرفی دقیق‌تر هر یک از قطعات داخل گیربکس حلزونی می‌پردازیم.

اجزای گیربکس حلزونی

ماردون گیربکس حلزونی

شفت ورودی گیربکس حلزونی یک ماردون فولادی است که دندانه‌های آن با یک چرخ‌دنده حلزونی درگیر می‌شود. این قطعه گیربکس حلزونی از ماشینکاری یک استوانه فلزی از جنس آلیاژ فولادی ساخته شده و به عنوان ورودی گیربکس، نیرو را به دنده حلزونی منتقل می کند.

ماردون یا شفت مارپیچ گیربکس حلزونی در دو نوع سالید شفت و هالو شفت برای انواع مختلف گیربکس حلزونی تولید می شود،

ماردون سالید شافت: این نوع ماردون، به‌شکل یک استوانه فلزی توپر ساخته‌ می‌شود. برای اتصال ماردون سالید یا شفت نری به الکتروموتور باید از قطعات جانبی مانند کوپلینگ یا تسمه و پولی استفاده‌شود.
ماردون هالوشافت: ماردون هالوشفت به‌شکل استوانه فلزی توخالی تولید شده و به صورت مستقیم با شفت موتور کوپل می‌شود. برای کوپل مستقیم الکتروموتور و گیربکس حلزونی هالوشفت، باید شفت الکتروموتور داخل هالوشفت ماردون قرار گرفته و خار مربوطه به درستی جا زده شود. برای محکم‌تر شدن اتصال، فلنج‌های موتور و گیربکس به هم پیچ می‌شوند.
ماردون گیربکس حلزونی

چرخ دنده گیربکس حلزونی

چرخ‌دنده حلزونی یکی از مهمترین قطعات گیربکس حلزونی است. چرخ دنده حلزونی وظیفه تولید و انتقال گشتاور خروجی را بر عهده دارد. باید دقت داشت که سطح درگیری ماردون و چرخ دنده در گیربکس حلزونی خیلی زیاد نیست و در نتیجه لقی این گیربکس نسبتا زیاد است و در مقایسه با گیربکس های هلیکال و خورشیدی راندمان نسبتا پایینی تا حدود 65% دارد.

چرخ دنده گیربکس حلزونی

پوسته گیربکس حلزونی

پوسته گیربکس حلزونی معمولاً با دو جنس آلومینیوم و چدن ساخته می‌شود. پوسته چدنی دارای مقاومت و استحکام بیشتری بوده و در گیربکس های سایز متوسط تا بزرگ استفاده می شود. پوسته یا هوزینگ (Housing) تمامی اجزای داخل گیربکس را در بر می‌گیرد؛ همچنین برای کاهش اصطکاک و خنک‌کاری گیربکس، داخل پوسته گیربکس را با مقدار کافی از روغن مناسب گیربکس حلزونی پر می کنند.

گیربکس حلزونی با تجهیز بعدی به دو روش زیر متصل می‌شود:

پایه (نصب و پیچ شدن روی شاسی)
فلنج (نصب از طریق فلنج در قسمت شافت یا هالوشافت خروجی گیربکس)
بلبرینگ گیربکس حلزونی

یکی دیگر از مهم ترین اجزای گیربکس حلزونی، بلبرینگ‌ها هستند که به چرخش روان شفت‌ها کمک می‌کنند. همچنین بلبرینگ‌ها با کنترل نیروهای شعاعی و محوری روی شفت، به افزایش طول عمر کاری گیربکس کمک می‌کنند.

بلبرینگ گیربکس حلزونی

کاسه نمد گیربکس حلزونی

برای کارکرد گیربکس در شرایط بهینه نیاز است که روغن داخل آن حجم مناسبی داشته باشد و روانکاری دنده ها به بهترین شکل ممکن انجام پذیرد. از این رو قطعه ای به نام کاسه نمد یا oil seal وجود دارد که برای جلوگیری از نشتی روغن و همچنین ورود گرد و غبار و رطوبت به داخل گیربکس به‌کار می‌رود.

این قطعه جزو قطعات مصرفی گیربکس حلزونی است و پس از مدتی خاصیت آب‌بندی خود را از دست می‌دهد؛ زمان تعویض کاسه نمد با توجه به میزان کارکرد گیربکس و با توجه به بازرسی‌های دوره‌ای گیربکس حلزونی مشخص می‌شود. برای خرید قطعات گیربکس حلزونی از طریق شماره‌تلفن 02191304300 با کارشناسان کالاصنعتی درتماس باشید.

کاسه نمد گیربکس حلزونی

قطعات اصلی گیربکس حلزونی شامل ماردون، دنده حلزونی، پوسته گیربکس و قطعات جانبی مثل بازوی گشتاور، فلنج خروجی و ... به صورت یدکی در بازار موجود است؛ اما با توجه به تفاوت‌های اندکی که در محصولات هر تولیدکننده وجود دارد، برای جایگزین کردن قطعات گیربکس باید به برند آن‌ها و سازگاری با گیربکس دقت نمایید. بهتر است قطعه جایگزین از همان برند قبلی خریداری شود.

قطعات گیربکس‌های حلزونی ایرانی توسط شرکت سازنده تولید و در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد؛ اما قطعات گیربکس‌های اروپایی و چینی وارد ایران نمی‌شود و در صورت خرابی، باید کل گیربکس تعویض شود.

رایج‌ترین آسیب‌دیدگی در گیربکس‌های حلزونی مربوط به چرخ‌‌دنده است؛ لذا اصلی ترین و پر مصرف ترین قطعه یدکی گیربکس حلزونی، دنده حلزونی یا برنجی آن است. هنگام جایگزین کردن چرخ‌دنده حلزونی باید به عوامل زیر دقت نمایید:

شرکت تولیدکننده گیربکس
سایز یا تیپ گیربکس
نسبت تبدیل گیربکس
اکثر قطعات یدکی گیربکس حلزونی از طریق سایت کالا صنعتی قابل سفارش هستند.

اجزای گیربکس هلیکال مستقیم
اجزای گیربکس هلیکال شفت مستقیم

اجزای گیربکس هلیکال شفت مستقیم که با نام گیربکس هلیکال مستقیم نیز شناخته می‌شود، عبارت‌اند از:

2 الی 3 جفت دنده هلیکال (مارپیچ) که به شفت‌های ورودی و خروجی متصل شده اند.
کاسه‌نمدها
سوپاپ هوا
بلبرینگ‌ها
پیچ تخلیه روغن
لوازم جانبی مانند فلنج
اجزای گیربکس بول هلیکال
اجزای گیربیکس بول هلیکال

گیربکس بول هلیکال که با نام پینیون کرانویل نیز شناخته می‌شود، از چرخ‌دنده‌های هلیکال مارپیچ و مخروطی استفاده می‌کند؛ در این گیربکس‌ها جفت دنده مخروطی وظیفه تغییر جهت نیرو را بر عهده دارند. اجزای گیربکس بول هلیکال شامل:

پوسته
چرخ‌دنده‌ها
شفت
سوپاپ هوا
آب‌بندی‌ها
سوپاپ تخلیه روغن
بلبرینگ‌ها
لوازم جانبی مانند فلنج، بک استاپ، شرینک دیسک و بازوی گشتاور
گیربکس هلیکال شفت موازی
اجزای گیربکس هلیکال آویز یا شفت موازی، شامل چند جفت چرخ‌دنده هلیکال، شفت خروجی، بلبرینگ‌ها، واشر و آب‌بندی، سوپاپ هوا و لوازم جانبی مانند فلنج، بک استاپ و شرینک دیسک می‌شود. گیربکس‌های سه محور و چهار محور که با نام گیربکس قورباغه‌ای نیز شناخته می‌شوند، نوع دیگری از گیربکس‌های هلیکال شفت موازی هستند که از ساختار نسبتاً مشابهی با گیربکس‌های هلیکال آویز استفاده می‌کنند.

اجزای گیربکس هلیکال آویز

اجزای گیربکس اکسترودر
اجزای گیربکس اکسترودر بسیار مشابه گیربکس‌های هلیکال سه محور است؛ مهم‌ترین تفاوت این دو گیربکس در نوع بیرینگ‌های آن‌ها است. در گیربکس اکسترودر از بیرینگ (بلبرینگ و رولبرینگ) کف گرد استفاده می‌شود. اجزای گیربکس اکسترودر عبارت‌اند از:

پوسته
شفت ورودی
کاسه‌نمدها
بیرینگ‌های عادی و کف گرد
دنده‌های هلیکال Z1 تا Z4
فلنج خروجی
اجزای گیربکس خورشیدی
چرخ‌دنده‌های گیربکس خورشیدی در یک سیستم خاص به نام سیاره‌ای قرار دارند. در این سیستم یک چرخ‌دنده ساده (چرخ‌دنده خورشیدی) در مرکز قرار دارد و تعدادی چرخ‌دنده دیگر (چرخ‌دنده سیاره‌ای) در اطراف آن بوده و دندانه‌های آن‌ها با یکدیگر درگیر می‌شود؛ در نهایت همگی چرخ‌دنده‌های سیاره‌ای درون یک دنده رینگی قرار می‌گیرند و تمام چرخ‌دنده‌های سیاره‌ای روی یک حامل سوار می‌شود. برای آشنایی بیشتر با سیستم چینش گیربکس‌های خورشیدی پیشنهاد می‌کنیم از صحفه گیربکس خورشیدی چیست؟ بازدید کنید.

گیربکس‌های خورشیدی اغلب برای کاربردهای با دقت بالا استفاده می‌شوند؛ به همین علت می‌توان این گیربکس‌ها را به‌صورت چندطبقه یا چندمرحله‌ای استفاده نمود. علاوه بر چرخ‌دنده‌های ساده، رینگی و حامل، این گیربکس‌ها شامل اجزای زیر هستند:

سوپاپ تخلیه هوا
آب‌بندها
شفت ورودی و خروجی
بلبرینگ‌ها
پوسته
سایر اجزا مانند بک استاپ و …
اجزای گیربکس خورشیدی

اجزای گیربکس سایکلو
گیربکس های سایکلو طراحی منحصر به فردی داشته و از چرخ دنده های رایج استفاده نمی کنند. اجزای گیربکس سایکلو شامل:

شفت ها
چرخ سیکلوئیدی
بلبرینگ ها
پوسته گیربکس
کاسه نمدها
پین بوش و دنده های پین
واشر یا رینگ اسپیسر
اجزای گیربکس سایکلو

نتیجه‌گیری

آشنایی با اجزای گیربکس‌های صنعتی برای شناخت بهتر و تعمیر و نگهداری مناسب آن‌ها ضروری است؛ در این مقاله به‌اختصار به معرفی اجزای کلی هریک از انواع گیربکس‌های صنعتی پرداختیم اما برای جزئیات بیشتر باید به بخش مقالات وب‌سایت کالا صنعتی مراجعه کنید و مقالات مربوط به هر گیربکس را مطالعه فرمایید. همچنین در صورتی‌که سؤال یا ابهامی در این زمینه داشته باشید، می‌توانید با کارشناسان کالا صنعتی در ارتباط باشید و از مشاوره تخصصی رایگان این مجموعه بهره‌مند شوید.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3/12/%D8%A7%D8%AC%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

شرکت فن آوران تهویه پیام یکی از بزرگترین شرکت های تولید کننده انواع هواکش های صنعتی در ایران است. این شرکت هواکش های خود را تحت لیسانس آلمان مونتاژ کرده و هواکش زیلابگ دارای استاندارد های جهانی است. هواکش زیلابگ صنعتی دارای انواع متفاوتی است که در ادامه به معرفی آن ها خواهیم پرداخت. لازم به ذکر است تمامی هواکش های زیلابگ دارای 24 ماه گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش است. شما می توانید برای خرید انواع هواکش های زیلابگ با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.

خرید فن زیلابگ (راهنمای انتخاب و خرید)
برای خرید هواکش زیلابگ باید نکاتی را مدنظر قرار دهید. مهم ترین فاکتور هایی که هنگام خرید هواکش اهمیت دارند، عبارت اند از:

نوع و مدل هواکش: اصلی ترین نکته هنگام خرید هواکش دمنده این است که هواکش برای چه محیطی قرار است استفاده شود؟ محیط خانگی است یا صنعتی؟ مدل هواکش باید مطابق با محیط باشد.
مشخصات فنی: بعد از مشخص شدن محیط، باید بدانید هواکش چه میزان هوایی را قرار است جا به جا کند تا ظرفیت و قدرت مناسبی انتخاب شود.
سطح صدا: این مورد به ویژه هنگام خرید هواکش های خانگی مورد توجه است. هواکش های خانگی دمنده کمترین سر و صدا را دارند.
گارانتی: یکی از مواردی که هنگام خرید هواکش دمنده بسیار مورد توجه است، گارانتی محصول است. تمامی هواکش های دمنده دارای 18 ماه گارانتی می باشند.
نصب آسان: هنگام خرید هواکش دمنده، همراه با گارانتی یک دفترچه راهنمای نصب آسان هواکش ارسال می شود که به شما کمک می‌کند بتوانید به راحتی هواکش را نصب کنید.
برای خرید انواع هواکش های دمنده می توانید به محصول مورد نظر در سایت کالا صنعتی مراجعه کنید و به صورت آنلاین خرید خود را انجام دهید. همچنین شما می توانید برای دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.
نمایندگی هواکش فن زیلابگ
کالا صنعتی به عنوان بزرگترین فروشگاه آنلاین مفتخر است به عنوان نماینده رسمی برند فن زیلابگ فعالیت کند. نمایندگی زیلابگ علاوه بر فروش انواع مختلف هواکش و فن، تمام خدمات مرتبط با این دستگاه ها را مانند مشاوره فنی رایگان در هنگام خرید، گارانتی و خدمات پس از فروش را ارائه میدهد. کالا صنعتی به عنوان نمایندگی هواکش زیلابگ موظف است کیفیت، اصالت کالا را تضمین کند. همچنین با ارائه قیمت بروز انواع فن زیلابگ به مشتری در هنگام انتخاب و خرید محصول کمک کند. همچنین نماینده برند زیلابگ در تهران و ایران با ایفای نقش ارتباطی میان تولید کنندگان و مشتریان و حذف واسطه ها به مشتریان خدمات میدهد.

انواع فن زیلابگ
برند زیلابگهواکش های خود را در 4 نوع تولید و به مشتریان خود ارائه می دهد. انواع هواکش زیلابگ عبارت اند از:

فن آکسیال زیلاگ
فن سانتریفیوژ زیلابگ
هواکش مرغداری و گلخانه ای زیلابگ
هواکش سقفی زیلابگ
هواکش آکسیال زیلابگ
شرکت زیلابگ هواکش های آکسیال خود را با توجه به جنس پروانه، به دسته پروانه فولادی ST37، پروانه آلومینومی و پروانه پلاستیک تقسیم کرده است. هواکش آکسیال زیلابگ با توجه به قدرت، اندازه، سایز و میزان هوادهی دارای انواع متفاوتی هستند که به صورت صنعتی و تاسیساتی(هواکش های سردخانه های) تولید می شوند. هواکش آکسیال زیلابگ در دو نوع دمنده و مکنده تولید می شود.

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه آلومینیومی
همانطور که از نام این سری از هواکش های زیلابگ مشخص است، پروانه آن ها آلومینیومی می باشد. این هواکش ها جریان هوای مارپیچی را به جریان هوای مستقیم تبدیل کرده و پرتاب و بازده جریان هوا را افزایش می دهند. مشخصات این فن زیلابگ را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

هواکش آکسیال پروانه آلومینیوم

فن آکسیال زیلابگ پروانه پلاستیکی
این سری از هواکش های زیلابگ دارای پروانه از جنس پلاستیک هستند. هواکش پروانه پلاستیک زیلابگ در ابعاد 300 تا 500 میلیمتر تولید می شوند. سایر مشخصات این سری از هواکش های زیلابگ در تصویر زیر آورده شده است.

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه پلاستسکی

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه فولادی ST37
هواکش پروانه فولادی ST37 زیلابگ، پرکاربردترین نوع هواکش های زیلابگ می باشد. این فن زیلابگ به صورت دمنده و مکنده تولید می شود که سری مکنده آن بدون قاب است.

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ
هواکش سانتریفیوژ زیلابگ دارای پروانه های از جنس پلاستیک فشرده می باشد. این فن زیلابگ می تواند تغییرات دمایی 35- تا 80+ درجه را تحمل کند. برای کاهش صدا شکل تیغه های آن به صورت سه بعدی است. طراحی خاص این نوع فن زیلابگ امکان استفاده در فضاهای کوچک را میسر کرده است. راندمان آن بالای هفتاد درصد است. فن سانتریفیوژ در دو نوع فوروارد و بکوارد است. هواکش سانتریفیوژ زیلابگ به دسته متفاوتی تقسیم می شوند که عبارت اند از:

هواکش زیلابگ سانتریفیوژ بکوادر
هواکش سانتریفیوژ فوروارد یک طرف مکش
هواکش سانتریفیوژ فوروارد دو طرف مکش
هواکش سانتریفیوژ بین کانالی (داکت فن)
هواکش سانتریفیوژ استوانه ای
هواکش سانتریفیوژ زیلابگ بکوارد
همانطور که از نام این سری فن زیلابگ مشخص است، هواکش بکوارد دارای پروانه های رو به عقب هستند. پروانه بکوارد این اجازه را میدهد حجم هوای بیشتری را نسبت به هواکش فوروارد جا به جا کند. سایر مشخصات هواکش بکوارد زیلابگ را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ پروانه بکوارد

هواکش سانترفیوژ زیلابگ فورواد یک طرف مکش
در این سری فن زیلابگ اتصال موتور به به پروانه به صورت مستقیم است. همانطور که از نام آن ها پیدا است، پروانه هواکش به صورت رو به جلو است و می تواند جریان هوای با فشار بیشتری را ایجاد کند. مشخصات هواکش فوروراد یک طرف مکش زیلابگ در تصویر زیر نشان داده شده است.

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ پروانه فوروارد(یک طرف مکش)

هواکش سانترفیوژ زیلابگ فورواد دو طرف مکش
خصوصیات این فن زیلابگ مانند سری یک طرف مکش می باشد. پروانه آن ها رو به جلو و دو طرفه است. مشخصات کلی هواکش فوروارد دو طرف مکش را در شکل زیر مشاهده می کنید.

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ پروانه فوروارد (دوطرف مکش)

داکت فن زیلابگ
این سری از فن زیلابگ را می توان در فضاهای محدود یا بین کانال را نصب کرد. پروانه داکت فن زیلابگ بکوارد است و با نام هواکش بین کانالی نیز شناخته می شوند. این هواکش ها طول عمر و راندمان بالایی دارند.

داکت فن زیلابگ

هواکش سانترفیوژ زیلابگ استوانه ای
هواکش استوانه ای زیلابگ از سری هواکش های فوروارد می باشد. این سری از هواکش زیلابگ با نام فن تانژانت یا فن جریان متقابل نیز شناخته می شوند. همانظور که گفته شد هواکش استوانه ای زیلابگ پروانه رو به جلو دارد و جریان هوای با فشار زیاد تولید می کند.

هواکش سانتریفوژ زیلابگ سری استوانه ای

محصولات پیشنهادی: قیمت فن آکسیال
هواکش مرغداری زیلابگ
هواکش مرغداری و گلخانه ای زیلابگ از نام آن ها پیدا است که برای چه محیط هایی مناسب می باشد. این هواکش ها دارای راندمان بالا، آلودگی صوتی کم، مصرف انرژی پایین، دمپر اتوماتیک و عملکردی مطمعن هستند. این سری هواکش زیلابگ قابلیت کار در شرایط آب و هوایی نامناسب را نیز دارد. در فضای مرغداری و گلخانه ها به دلیل کاهش دما نیازمند هواکش است که برای رشد گیاهان و مرغداری ها باید دمای داخل گلخانه ها مناسب باشد این نوع هواکش زیلابگ منحصرا برای گلخانه ها و مرغداری طراحی شده است.

هواکش مرغداری و گلخانه ای زیلابگ

هواکش سقفی زیلابگ
این نوع هواکش زیلابگ نوعی از هواکش سانتریفیوژ است که به عنوان هواکش مکنده صنعتی در صنعت ما مورد استفاده قرار می گیرد این نوع هواکش راندمان پایین تری در فشار بالا نسبت به هواکش سانتریفیوژ یوتیلیتی برخوردار است.

هواکش سقفی زیلابگ

قیمت فن زیلابگ
قیمت فن زیلابگ می تواند به عوامل متعددی بستگی داشته باشد از جمله این عوامل می توان به نوع هواکش، ابعاد هواکش، دمنده یا مکنده بودن، یک طرفه یا دو طرفه و ... اشاره داشت. شرکت کالا صنعتی انواع هواکش زیلابگ را با بهترین قیمت به مشتریان خود ارائه می دهد. شما می توانید از طریق سایت یا اپلیکیشن کالا صنعتی، قیمت هواکش زیلابگ را مشاهده کنید و از همان طریق یا تماس با کارشناسان فروش کالا صنعتی، سفارش خود را ثبت کنید. در ادامه به بررسی مواردی که به بر قیمت فن زیلابگ تأثیر گذار است می پردازیم:

ظرفیت هواکشی: هرچه ظرفیت هواکشی بیشتر باشد، قیمت هواکش دمنده نیز افزایش پیدا می کند.
ابعاد فیزیکی هواکش: یکی از عوامل تأثیر گذار در قیمت هواکش دمنده، ابعاد آن است. قیمت با توجه به ابعاد متغیر است و هرچه هواکش ابعاد بزرگتری داشته باشد، قیمت بیشتری نیز خواهد داشت.
ویژگی های خاص: برخی از هواکش های دمنده با توجه به درخواست مشتری با ویژگی های خاصی تولید می شوند که این مورد نیز بر قیمت هواکش دمنده تأثیر گذار است.
محل خرید: یکی از مهمترین عوامل تاثیر گذار، محل خرید محصول می باشد که قیمت در مراکز فروش متفاوت است.
نوع موتور و مدل هواکش دمنده
ابعاد فیزیکی هواکش
ظرفیت تصفیه و دبی هواکش
سطح مصرف انرژی

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/805/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%D9%87%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%B4/%D9%87%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%B4-%D8%B2%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%A8%DA%AF-zilabeg



:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

بلبرینگ ها (بال بِرینگ یا به انگلیسی Ball bearing) نوعی یاتاقان غلتشی توپی هستند که چرخش تجهیزاتی مانند الکتروموتور را آسان میکنند. عناصر غلتان در بلبرینگ ها ساچمه های گرد هستند که باعث کاهش اصطکاک و تماس میشوند. بلبرینگ ها میتوانند فشار بار شعاعی و بار محوری را تحمل کنند. در بلبرینگ ها بار از لایه خارجی به گوی ها اعمال و سپس به لایه داخلی منتقل میشود. در ادامه به بررسی بلبرینگ ها و انواع آن میپردازیم.

بلبرینگ

انواع بلبرینگ
بلبرینگ‌ها به 4 دسته کلی تقسیم می شوند که عبارت اند از:

بلبرینگ شیار عمیق
بلبرینگ تماس زاویه ای
بلبرینگ خود تنظیم
بلبرینگ کف گرد
هر کدام از این بلبرینگ‌ها دارای ساختار و ویژگی‌های منحصر به فردی هستند که در ادامه به بررسی مختصری از این بلبرینگ‌ها می پردازیم.

بلبرینگ شیار عمیق
بلبرینگ شیار عمیق

 

بیشترین کاربرد میان بلبرینگ‌ها را بلبرینگ شیار عمیق دارد. بلبرینگ شیار عمیق نیاز کمی به نگهداری دارد و در انواع باز (بدون آب بند) و آب بندی شده تولید می شوند. بلبرینگ شیار عمیق به صورت تک ردیفه و دو ردیفه به صورتی طراحی شده اند که می توانند بارهای شعاعی و محوری زیادی را تحمل کنند.

ویژگی ها موارد مصرف بلبرینگ شیار عمیق
ظرفیت و تحمل فشار بار بسیار بالا خودرو و قطعات خودرو (دینام، کولر و فن)
امکان حرکت به یکباره با سرعت زیاد و ایستادن بسیار سریع

بسیاری از صنایع تولیدی و کارخانجات
نصب آسان
صنایع انتقال نیرو
هزینه نگهداری بسیار کم کشاورزی
بلبرینگ تماس زاویه ای
بلبرینگ تماس زاویه اس

در برخی کاربردها مانند نصب عمودی الکتروموتورها به دلیل وجود بار محوری و شعاعی همزمان از بلبرینگ تماس زاویه ای استفاده می شود. بلبرینگ تماس زاویه ای در 3 مدل تک ردیفه، دو ردیفه و چهار نقطه تماسی تولید می شوند که می توانند بارهای شعاعی و محوری را به صورت همزمان تحمل کنند.

ویژگی ها موارد مصرف بلبرینگ تماس زاویه ای
ظرفیت و تحمل فشار بار بسیار بالا پمپ‌های آب صنعتی
امکان حرکت به یکباره با سرعت زیاد و ایستادن بسیار سریع

کمپرسور
نصب آسان
حمل و نقل مواد
هزینه نگهداری بسیار کم انواع موتور الکتریکی
بلبرینگ خود تنظیم
بلبرینگ خود تنظیمچ

ویژگی منحصر به فرد بلبرینگ خود تنظیم، تحمل انواع ناهماهنگی های شفت است. بلبرینگ خود تنظیم با شماره فنی 1 شروع می شود و می تواند بارهای شعاعی بسیار سنگین و بارهای محوری سبک از هر دو طرف را تحمل کند.

ویژگی ها موارد مصرف بلبرینگ خود تنظیم
به حداقل رساندن صدا و لرزش فن‌های صنعتی با سرعت حرکت بالا
تطبیق ناهماهنگی های ثابت و متحرک به صورت خودکار

صنایع غذایی
عملکرد عالی در سرعت های بسیار بالا
صنایع ساخت کاغذ
بار کم صنایع ساخت مواد
بلبرینگ کف گرد
بلبرینگ کفگرد

این سری از بلبرینگ ها می توانند بارهای محوری سنگینی را تحمل کنند و نباید تحت هیچ گونه بار شعاعی قرار بگیرند. بلبرینگ کف گرد در دو سری تک جهته و دو جهته تولید می شود که همانطور که از نام آن ها مشخص است، بلبرینگ کف گرد تک جهته می تواند بارهای محوری را در یک جهت و بلبرینگ کف گرد دو جهته می تواند بارهای محوری را در هر دو جهت تحمل کند.

ویژگی ها موارد مصرف بلبرینگ کف گرد
تعلیق بار در سرعت زاویه ای بالا انواع پمپ های آب صنعتی
پر کردن فضای ایجاد شده بین شیار و پولک بلبرینگ های کف گرد انواع فن های صنعتی
نصب آسان
دستگاه ها و ماشین آلات حمل و نقل
هزینه نگهداری بسیار کم کارخانه های تولید مواد معدنی و سیمان
5 نکته مهم در هنگام خرید بلبرینگ
برای خرید یک بلبرینگ باید نکاتی رو مورد بررسی قرار داد. برخی از این نکات در ادامه آورده شده اند که عبارت اند از:

نوع بلبرینگ: با توجه به کاربرد دستگاه و بارهایی که به بلبرینگ وارد می شود باید نوع مناسب بلبرینگ انتخاب شود.
ابعاد: بعد از انتخاب نوع بلبرینگ، ابعاد بلبرینگ اهمیت دارد. باید مشخص شود برای دستگاه بلبرینگ با چه ابعادی نظیر قطر داخلی، قطر خارجی و ضخامت نیاز است.
سرعت دوران: بلبرینگ ها برای نیاز برای سرعت دوران بالا طراحی می شوند که با مکانیزم منحصر فردی عمل میکنند. اصطلاحاً به این بلبرینگ ها، بلبرینگ های دور بالا می گویند.
ویژگی خاص: یکی دیگر از عوامل تأثیر گذار بر خرید بلبرینگ، شرایط محیط کار است. برای مثال بعضی اوقات بلبرینگ در محیط های مرطوب کار میکند که در این صورت باید از بلبرینگ های آب بندی شده با آب بند پلاستیکی استفاده کرد.
برند: پس از انتخاب کامل نوع بلبرینگ، ابعاد و مشخصات منحصر به فرد بلبرینگ نوبت به انتخاب برند بلبرینگ می رسد. در بازار ایران بلبرینگ ها در برند ها و با کیفیت های متفاوتی ارائه می شوند.
در بسیاری از مواقع قرار است بلبرینگ جدید خریداری شده و جایگزین بلبرینگ قبلی شود. بر روی تمامی بلبرینگ ها کدی حک شده که تمامی مشخصات گفته شده را در بر میگیرد. با ارائه این کد به کارشناسان فروش کالا صنعتی شما می توانید به راحتی خرید خود را انجام دهید.

قیمت بلبرینگ
بلبرینگ ها از کوچکترین تا بزرگترین سایز ها رنج قیمتی بسیار متفاوتی دارند. فاکتور های متعددی بر قیمت بلبرینگ تاثیر گذار است که در ادامه به بررسی مهم ترین فاکتور های تاثیر گذار بر قیمت بلبرینگ می پردازیم:

نوع بلبرینگ: همانطور که در بالاتر گفته شد بلبرینگ ها به 4 دسته تقسیم می شوند که هر کدام برای کاربردهایی مورد استفاده قرار میگیرند. هر کدام از این بلبرینگ ها دارای قیمت متفاوتی هستند.
ابعاد بلبرینگ: بعد از نوع بلبرینگ، معمولی ترین فاکتور تاثیر گذار بر قیمت بلبرینگ، ابعاد آن است. هرچه ابعاد یک بلبرینگ بزرگتر باشد، قیمت بالاتری نیز دارد.
ویژگی های خاص: برخی بلبرینگ ها دارای ویژگی های خاصی مانند دور بالا بودن، آب بندی شده و … هستند که هر کدام از این ویژگی ها بر قیمت بلبرینگ اثر گذار است.
برند بلبرینگ: در نهایت، دیگر عامل تأثیر گذار بر قیمت بلبرینگ، برند آن است. بلبرینگ در برند های متفاوت چینی، ژاپنی و اروپایی تولید و در بازار ایران عرضه می شود. بلبرینگ های اروپایی مانند SKF و FAG بهترین کیفیت را دارند و قیمت آن ها نیز از سایر بلبرینگ ها بیشتر است. بعد از بلبرینگ های اروپایی، برند های ژاپنی مانند NACHI، KOYO و NTN کیفیت بالاتری دارند. این بلبرینگ ها نسبت به بلبرینگ های اروپایی قیمت پایین تری دارند. در نهایت بلبرینگ های چینی کمترین قیمت را دارد. بسیاری از بلبرینگ های چینی مانند DKFL و KG کیفیت بسیار مناسبی دارند که نسبت به قیمت آن ها بسیار مناسب است.
برندهای بلبرینگ
کالا صنعتی به عنوان بزرگترین فروشگاه آنلاین تجهیزات صنعتی، بلبرینگ در برندهای زیر را تامین و با حذف واسطه به دست مشتریان میرساند.

بلبرینگ skf

بلبرینگ skf از مطرح ترین برندهای تولید کننده انواع بیرینگ در جهان است. شرکت اس کا آف با رفع تمام باگ ها محصولاتی کاملا با کیفیت را روانه بازار میکند. از مهم ترین ویژگی های این برند میتوان به طول عمر بالا و پاسخ به نیازهای تجهیزات صنعتی اشاره کرد. کالا صنعتی ارائه دهنده انواع بلبرینگ skf اصل در ایران است.

بلبرینگ dkfl

کیفیت بلبرینگ dkfl بسیار بالاتر از بیرینگ های چینی است. کالا صنعتی اصالت کالاهای این برند را تضمین میکند. قیمت مناسب، مقاومت بالا در برابر آسیب های مکانیکی و عملکرد مناسب از مهم ترین ویژگی های برند dkfl است.

بلبرینگ کویو

کویو از مهم ترین برندهای تولید کننده انواع بلبرینگ در جهان است که کیفیت محصولاتش با برندهای اروپایی برابری میکند. قیمت مناسب این محصولات از مهم ترین ویژگی های این برند است.

بلبرینگ kg

بلبرینگ kg یکی دیگر از برندهای محبوب در جهان است که کیفیت متریال و مقاومت بلبرینگ در برابر ضربات مکانیکی از مهم ترین اهداف این برند است. کی جی تمام نیازهای سیستم صنعتی شما را رفع میکند.

بلبرینگ fag

بلبرینگ ناچی

بلبرینگ ntn

بارهای وارد شده به بلبرینگ
یکی از فاکتورهای مهم هنگام انتخاب یک بلبرینگ، بارهای وارد شده به بلبرینگ است. انتخاب مناسب بلبرینگ باید بر اساس کاربرد باشد و هر بلبرینگ می تواند بار خاصی را تحمل کند و اگر به نادرستی انتخاب شود، باعث کاهش طول عمر بلبرینگ می شود. همانطور که بالاتر به آن اشاره به طور کلی بارهای وارد شده به بلبرینگ به سه دسته بارهای شعاعی، بارهای محوری و بارهای ترکیبی تقسیم می شوند.

بار های شعاعی: بار های شعاعی به صورت عمود بر بلبرینگ و محور شفت وارد می شود. بار های شعاعی در کاربردهای چرخشی مانند چرخ ماشین، محور ماشین، الکتروموتور ها و گیربکس های معمولی وارد می شوند. در بلبرینگ هایی که تحت بار شعاعی قرار دارند، بار از رینگ داخلی، از طریق عناصر غلتان به رینگ خارجی منتقل می‌شود. بسته به طراحی بلبرینگ و اندازه بار، نیرو بر روی چندین عنصر غلتان به طور همزمان توزیع می شود.

بار شعاعی

بارهای محوری: همانطور که از نام آن ها پیدا است، بار های محوری موازی بر محور شفت وارد می شود. بارهای محوری در چندین بخش مانند محورهای خودرو، موتورهای جت، توربین‌های بادی و سیستم‌های نقاله صنعتی رایج هستند. آنها همچنین در پمپ ها و کمپرسورها و سیستم های اسکرو درایو به دلیل نیروهای اعمال شده توسط سیال، گاز یا حرکت مکانیکی وارد می شوند. بار های محوری از طریق رینگ های بلبرینگ و عناصر غلتان منتقل می شود. در بلبرینگ ها، بار از طریق توپ ‌هایی که موازی محور چرخش هستند، از یک رینگ به رینگ دیگر منتقل می‌شود و ظرفیت بار محوری بالایی را ممکن می‌سازد.

بار محوری

بارهای ترکیبی: منظور از بارهای ترکیبی همانطور که از نام آن ها پیدا است، ترکیبی از بارهای محوری و شعاعی به صورت همزمان است. بهترین بلبرینگ ها برای تحمل این بارها، بلبرینگ های تماس زاویه ای می باشد.

بار ترکیبی

کد فنی بلبرینگ
هر بلبرینگی با یک کد شناخته می شوند. کد فنی بلبرینگ اغلب بر روی تمامی بلبرینگ ها حک شده است. برای بسیاری از مشتریان این سوال پیش می آید که این کد به چه معنا است. کد فنی بلبرینگ نشانگر نوع بلبرینگ، ابعاد بلبرینگ، آب بند بلبرینگ، قفسه بلبرینگ و سایر مشخصات منحصر به فرد بلبرینگ است. در ادامه به بررسی کد فنی بلبرینگ ها با ارائه یک مثال میپردازیم:

 

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/228/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%82%D8%B7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF



:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

خوراک و دان مصرفی طیور بخش مهمی از هزینه های تولید در صنعت مرغداری را در بر می گیرد. از این رو استفاده از روشی که با کنترل دان مصرفی بتواند باعث کاهش هزینه ها شود از اهمیت بالایی برخوردار است. در روش های سنتی از دانخوری سطلی (برای مرغداری های کوچک) یا ناودانی استفاده می شود که به نیروی انسانی زیادی در واحدهای بزرگ نیاز دارد و باعث صرف زمان زیادی برای خوراک دهی می شود. اما استفاده از روش های اتوماتیک و مکانیزه می تواند مزایای بسیاری با خود به همراه داشته باشد.

مزایای روش های اتوماتیک و مکانیزه دانخوری
نیاز به نیروی انسانی کمتر
تنظیم و کنترل دان مصرفی
صرفه جویی در هزینه ها
کنترل بهداشت دان
توزیع یکنواخت دان
اجزای دانخوری اتوماتیک
سیستم دانخوری اتوماتیک دارای سه بخش اصلی است:

مخزن دان (سیلو یا هاپر)
سیستم انتقال دان
سیستم تخلیه دان
مرغداری

انواع دانخوری اتوماتیک در مرغداری
سیستم زنجیری
سیستم بشقابی (اوگر)
سیستم زنجیری
در این روش دان از مخزن ذخیره دان (هاپر) توسط یک نوار نقاله که معمولا از ورق گالوانیزه ضد زنگ ساخته می شود، به کل سالن توزیع می شود. حرکت نوار نقاله توسط یک الکتروموتور و گیربکس صنعتی (الکتروگیربکس) تامین می شود. در روش زنجیری دان در ابتدای مسیر نوار نقاله از کیفیت بالاتری برخوردار است. ضمن اینکه به دلیل مکانیزم زنجیری آن دارای استهلاک نسبتا زیادی است.

دانخوری سیستم زنجیری

سیستم بشقابی (اوگر)
در این روش دان از داخل مخزن یا هاپر از طریق لوله ای که درون آن یک مارپیچ قرار دارد، به سمت بشقاب ها هدایت می شود. چرخش لوله تغذیه توسط یک موتور و گیربکس انجام می شود تا دان به صورت یکنواخت به همه بشقاب ها برسد. دانخوری بشقابی دارای سنسور چشمی نیز می باشد به این صورت که با پر شدن آخرین بشقاب سنسور عمل می کند و الکتروموتور خاموش می شود. دانخوری بشقابی یا اوگر بهترین روش خوراک دهی به طیور در مرغداری های بزرگ است و با توزیع یکنواخت دان معمولا وزن گیری و تخمگذاری جوجه ها یکنواخت خواهد بود.

گیربکس دانخوری مرغداری
اگر از روش دانخوری زنجیری استفاده شود، برای حرکت نوار نقاله می توان از یک گیربکس حلزونی و یا گیربکس هلیکال شافت مستقیم استفاده کرد که با توجه به ظرفیت مرغداری باید گیربکس مناسب انتخاب شود. برای دانخوری بشقابی یا اوگر معمولا از گیربکسی برای چرخش لوله و مارپیچ استفاده می شود که در بازار به گیربکس دانخوری یا گیربکس بشقابی (اوگر) شناخته می شود. همچنین می توان از ترکیب دو گیربکس حلزونی مکعبی یا NMRV (استفاده از گیربکس ترکیبی سایز 30 و سایز 50 یکی از ترکیب های متداول است) نیز استفاده کرد.

 

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3/1729/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%BA%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

در ادامه اطلاعاتی برای انتخاب دمنده صنعتی را در اختیار شما قرار میدهیم. برای مشاهده ادامه مطالب برای روی بیشتر کلیک نمایید. شما میتوانید برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان و اطلاع از قیمت روز همه محصولات با بخش فروش کالاصنعتی تماس حاصل فرمایید.

تفاوت فن و بلوور و کمپرسور
جهت انتقال یا افزایش فشار گاز از فن (fans) یا بلوور (blowers) و یا کمپرسور (comperssors) استفاده می شود. ونتلاتور برای افزایش فشار کم، بلوور متوسط و کمپرسور برای افزایش فشار بالا مورد استفاده قرار میگیرند. بلوئر ساختمانی مشابه به پمپ سانتریفوژ میباشد ولی از بلوئر گاز عبور میکند. بلوئر سیستم خنک کاری ندارد ولی در اغلب کمپرسور ها سیستم خنک کاری پیش بینی می شود. از آنجا که نسبت فشار در دمنده صنعتی یا فن پایین است (به طور متوسط یک پانزدهم)، تقریبا دانسیته گاز در ونتلاتور ثابت بوده و می توان تئوری سیالات غیر قابل تراکم (پمپ) را برای فن استفاده کرد.

محصولات پیشنهادی:خرید مکنده صنعتی
انواع دمنده صنعتی
به طور کلی دمنده صنعتی را می توان به دو دسته کلی تقسیم کرد که عبارتند از:

دمنده گریز از مرکز(سانتریفوژ)
دمنده محوری
البته ونتلاتور خاصی وجود دارند که در این تقسیم بندی قرار نمیگیرند که به آن ها اشاره خواهد شد. دمنده سانتریفوژ برای فشار بالا و دبی پایین و دمنده محوری برای دبی بالا و فشار پایین مورد استفاده قرار میگیرد. ونتلاتور سانتریفوژ با توجه به شکل پروانه چند نوع ساخته می شوند.

فن سانتریفوژ
پره ایرفول (AF)
انحنا رو به عقب (BC)
صاف رو به عقب (BI)
مستقیم در نوک (RT)
انحنا رو به جلو (FC)
شعاعی (RB)
دمنده محوری
محوری ساده (PF)
محوری لوله ای (TA)
محوری پره ای (VA)
فن با پره ایرفول (AF) ، با پره انحنا رو به عقب (BC)، با پره صاف ولی رو به عقب (BI)، با پره مستقیم در نوک(RT)، با پره انحنا رو به جلو (FC)، و پره مستقیم شعاعی (RB)، از جمله فن یا دمنده سانتریفوژ هستند.

تفاوت نوع فن های دمنده با یکدیگر و کابرد های آن
در ادامه به بررسی انواع فن های دمنده های صنعتی و کابردها و تفاوت های آن ها با یکدیگر میپردازیم.

فن های سانترفیوژی
فن سانتریفیوژ

ونتلاتور سانتریفوژ با پره ایرفول بهترین راندمان کاری و کمترین تولید صدا را در بین انواع مختلف ونتلاتور سانتریفوژ دارند. این پروانه از لحاظ ساخت ساده است و راندمان کمتر و مقاومت مکانیکی ضعیف تری در مقایسه با پره انحنا دار دارند. دمنده صنعتی (فن) سانتریفوژ با پره انحنا رو به عقب (BC) مشابه دمنده صنعتی ایرفول بوده ولی راندمان دمنده صنعتی سانتریفوژ با پره انحنا رو به عقب کمی پایین تر است و می تواند گاز که دارای ذرات است را انتقال دهد. چنانچه غلظت مواد درون گاز بالا باشد پره شعاعی یا مستقیم در نوک توصیه می شود. در پروانه شعاعی امکان رسوب کمتر بوده و تمیزکاری بعدی دمنده صنعتی ساده تر است. دمنده صنعتی سانتریفوژ با پروانه رو به جلو (FC) در مقایسه با فن با پره رو به عقب و در اندازه یکسان دبی کمتر و فشار بیشتری را تولید می کند و راندمان پایین تری دارند.

نمونه دمنده صنعتی سانتریفوژ، فن کولر آبی است که از نوع پره رو به جلو بوده و اندازه کوچک تری دارد. گفتنی است چنانچه برای کولر آبی به جای پره رو به جلو از پره رو به عقب (BC) استفاده می شد راندمان بهتر ولی اندازه فن بزرگتر می بود. فن رو به جلو در جایی که فضای اشغال شده اهمیت داشته باشد، استفاده می شود. دمنده صنعتی با پره شعاعی راندمان کم دارند ولی از لحاظ ساخت ساده تر بوده و حین کار تمیزکاری نیز صورت میگیرد. به عبارتی امکان رسوب گذاری درون پروانه بسیار کم می باشد. همچنین هواکش صنعتی های بزرگ هم به همین صورت عمل میکنند.

محصولات پیشنهادی: خرید ساید چنل
فن های دمنده محور
پروانه دمنده محوری ونتلاتور

فن محوری در سه نوع محوری ساده یا ملخی (PROPELLER) ، محوری لوله ای و محوری پره ای وجود دارد. ونتلاتور (فن) محوری ساده رایج ترین نوع ونتلاتور محوری استفاده شده در صنایع مختلف است که می تواند جهت انتقال گاز داغ و آلوده استفاده شود. اغلب در دیواره ساختمان جهت تخلیه گاز از داخل ساختمان و یا حتی در برج خنک کن مورد استفاده قرار میگیرد. اغلب پروانه فن محوری همراه الکتروموتور بوده و در محل نصب می شود. الکتروموتور یا مستقیما به محور وصل است یا توسط تسمه پروانه حرکت را منتقل می کند.

در حالتی که تسمه پروانه استفاده شود تنظیم موقعیت الکتروموتور ساده تر بوده و الکتروموتور در جریان اصلی عبور هوا خواهد بود و عمل خنک کاری زود تر صورت میگیرد البته عمل خنک کاری خود موجب کاهش راندمان ونتلاتور می شود. مقطع پره ونتلاتور محوری ممکن است به صورت ایرفول بوده که در این صورت ونتلاتور عملکرد بهتری خواهد داشت. ونتلاتور محوری لوله ای مشابه ونتلاتور محوری ساده بوده ولی در خروجی یک کانال عبور گاز قرار میگیرد در این صورت لازم است جهت غلبه بر اصطکاک مسیر، فشار بیشتری تولید کند. البته از آنجا که جریان خروجی از ونتلاتور دارای چرخش بوده چنانچه به کانال خروجی فرستاده شود،همراه با افت زیاد اصطکاکی خواهد بود. در شرایط افت اصطکاکی ، نصب پره هادی در پایین دست ونتلاتور گردابه جریان را مستهلک میکند.

ونتلاتور محوری پره ای نیز مشابه ونتلاتور محوری ساده می باشد و در ورودی کانال عبوری گاز نصب می شوند.از آنجا که گاز خروجی از ونتلاتور دارای چرخش است، این چرخش موجب افت هد در مسیر می شود. برای کاهش تلفات از پره هادی در مسیر استفاده می شود. علاوه بر دودسته کلی اشاره شده، فن دیگری نیز در صنعت وجود دارد که می توان به طور نمونه از فن جریان مخلوط و جریان متقاطع نام برد. فن جریان مخلوط برای فشار و دبی متوسط کاربرد دارد. فن جریان متقاطع مشابه فن سانتریفوژ با پره رو به جلو (FC) بوده ولی گاز در دو مرحله از پره عبور میکند.مزیت اصلی فن متقاطع این است که فن متقاطع می تواند عریض تر ساخته شود ( در جهت محوری) که عریض تر ساخته شدن فن متقاطع منجر به افزایش دبی عبور از فن در مقایسه با حالات دیگر است البته راندمان فن کاهش می یابد.

منحنی مشخصه در فن محوری
منحنی مشخصه فن محوری از قبیل فشار، قدرت و راندمان بر حسب دبی به صورت منحنی ارائه می شود. فشار تولیدی دمنده صنعتی به صورت فشار استاتیکی یا فشار کل که مجموع فشار استاتیکی و دینامیکی است، داده می شود. منحنی فشار دارای یک بیشینه در وسط می باشد که این نقطه منحنی را به دو ناحیه پایدار (سمت راست) و منطقه ناپایدار (سمت چپ) تقسیم میکند. در حالت عادی لازم است دمنده صنعتی در سمت راست نقطه بیشینه که منطقه بهره برداری است کار کند.

منحنی مشخصه فن محوری
منحنی مشخصه یه فن سانتریفوژ مربوط به فن با پره ایرفول است که راندمان آن تا 88% میرسد. همانطور که ملاحظه می شود در مقایسه با فن محوری ،فن سانتریفوژ عملکرد پایداری در سیستم دارد. حداقل صدا در منطقه بهترین راندمان یعنی نقطه کار نامی فن می باشد. فن سانتریفوژ با پره انحنا رو به جلو (FC) نیز منحنی مشخصه مشابه فن محوری دارند. واضح است پروانه رو به جلو به طور نسبی دبی و فشار بیشتری را تولید میکند.در شرایطی که فن با پره رو به جلو استفاده شود دقت لازم بایستی صورت گیرد تا فن در منطقه ناپایدار کار نکند و در سیستم تغییرات سریع جریان رخ ندهد.

فن و بلوور و کمپرسور چه تفاوتی باهم دارند؟

کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 85
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

هواکش صنعتی یا فن صنعتی دستگاهی که به منظور تهویه و جا به جایی هوا در انواع محیط های صنعتی، تجاری و منازل مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از هواکش باعث بهبود کیفیت هوا، کاهش رطوبت، خارج کردن گرد و غبار، دود و... می شود.

هواکش صنعتی با به گردش درآوردن هوای محیط آلاینده‌ها، گرد و غبار، دود، بخارات و گرمای اضافی را از محیط‌های صنعتی مانند کارگاه‌ها، کارخانه‌ها و سوله‌ها و… خارج می‌کند و هوای تازه و تمیز را به داخل آن هدایت می‌کند. تهویه هوا در محیط‌های صنعتی از دیرباز اهمیت داشته و با پیشرفت علم و تکنولوژی استفاده از هواکش‌های صنعتی بسیار رایج شده است. هواکش‌های صنعتی انواع مختلفی دارند و هر کدام از آنها دارای کاربردهای گوناگون، مزایا و معایب منحصر به فرد هستند.

خرید هواکش صنعتی (راهنمای انتخاب و خرید)
انتخاب هواکش صنعتی مناسب با توجه به نوع و حجم آلاینده‌ها، ابعاد محیط، میزان تهویه مورد نیاز کاربری مد نظر و سایر عوامل، امری ضروری است. برای خرید هواکش صنعتی باید نکات متعددی را مورد بررسی قرار دهید. در ادامه مواردی ارائه شده است که به شما در انتخاب و خرید هواکش صنعتی کمک خواهد کرد:

شناخت نیازهای محیط صنعتی
اولین قدم در خرید هواکش صنعتی، شناخت نیازهای محیط صنعتی است. قبل از خرید هواکش صنعتی باید بررسی کرد چه نوع تهویه ای نیاز است؟ محیط دارای گرد و غبار یا ترکیبات شیمیایی است؟ محیط کوچک است یا بزرگ؟ تمامی این موارد در انتخاب و خرید هواکش صنعتی تاثیر گذار است. به طور کلی شاخص های زیر را هنگام انتخاب و خرید هواکش باید در نظر گرفت:

حجم و فشار استاتیک هوای محیط
دمای هوای محیط
نوع و میزان آلودگی
انتخاب نوع هواکش صنعتی بر اساس کاربرد
پس از شناخت محیط کاری، گام دوم در خرید هواکش صنعتی، انتخاب نوع هواکش است. هواکش های صنعتی دارای انواع متفاوتی هستند که در ابعاد متفاوت تولید و طراحی می شوند و باید هواکش مناسب با محیط صنعتی انتخاب شود.

هواکش‌های محوری ( آکسیال): برای تهویه، ورود هوای تازه به محیط کار و خروج هوای آلوده و نصب در سوله‌ها، کارگاه‌ها، انبارها و ... مناسب هستند.
هواکش‌های سانتریفیوژ: برای تهویه، جذب و خارج کردن آلاینده ها از محیط کار، کانال‌کشی، و جابجایی هوای آلوده و غبار مناسب هستند.
هواکش‌های سقفی: برای تهویه محیط‌های بزرگ کارگاهی مانند سوله‌ها و کارگاه‌ها مناسب هستند.
مشخصات فنی هواکش صنعتی
سومین گام برای خرید هواکش صنعتی بررسی مشخصات فنی هواکش های موجود در بازار است. مشخصات فنی هر هواکش صنعتی مانند جریان هوا، فشار، ابعاد فیزیکی، مصرف انرژی و سیستم کنترل را مشخص کنید. این اطلاعات به شما کمک می‌کنند تا هواکشی را پیدا کنید که با نیازهای شما سازگار است. یکی دیگر از شاخص های مهم هواکش صنعتی کیفیت مواد و متریال استفاده شده در ساخت هواکش صنعتی است. مواد مقاوم در برابر شرایط صنعتی سخت، مانند فلزات ضد زنگ و پوشش‌های مقاوم بدنه یا پره ها از نکات مهم درمورد هواکش صنعتی محسوب می‌شوند. در ادامه به دو شاخصه‌ی مهم در هواکش صنعتی میپردازیم:

موتور هواکش
موتور هواکش صنعتی با بهره‌گیری از انرژی برق، باعث چرخش پره‌های خود می‌شود و در نتیجه، جریان هوا را از داخل محیط مورد نظر جذب و به سوی محیط خارجی هدایت میکند. موتور هواکش صنعتی با توجه به نوع و میزان مصرف انرژی، به دو دسته تک فاز و سه فاز تقسیم می‌شود. در شرایطی که هواکشی صنعتی با توان مصرفی بالا نیاز است، بهتر است از موتورهای سه فاز استفاده شود، زیرا این نوع موتورها از مقاومت بالاتری در مقابل بار و نیروی محوری برخور دارند. دقت کنید در خرید هواکش صنعتی، موتور هواکش باید قدرتمند و جوابگوی نیاز شما باشد. همچنین کارایی بالا، سطح نویز کم و طول عمر طولانی از دیگر ویژگی های مهم هواکش صنعتی است.

پروانه هواکش
انتخاب پروانه از دیگر نکاتی است که هنگام خرید هواکش باید به آن توجه کنید. به طور کلی پروانه هواکش ها از سه جنس فولادی، آلومینیومی و پلاستیکی تولید می شوند. علاوه بر این پروانه های هواکش ها به دو صورت فوروارد و بکوارد تولید می شوند. هواکش فوروارد دارای پروانه هایی با انحنای رو به جلو می باشد. هواکش های فوروارد هوا را با فشار بیشتر و حجم کمتری ایجاد می کنند در حالی که هواکش های بکوارد حجم بیشتر با فشار کمتر تولید می کنند.

انواع هواکش صنعتی
فن یا هواکش آکسیال یا محوری
هواکش سانترفیوژ یا فن گریز از مرکز
فن آکسیال صنعتی
هواکش صنعتی آکسیال یا فن محوری بسیار پرکاربرد است و معمولا برای مصارف عمومی استفاده می شود. این هواکش ها باعث انتقال هوای کم فشار ولی حجم بالا می شوند. دلیل نامگذاری این سری از هواکش ها با نام هواکش آکسیال یا هواکش محوری انتقال هوا در جهت محور پروانه است. هواکش صنعتی آکسیال معمولا بر روی دیوار نصب می شوند. مشخصات و ویژگی های این هواکش ها را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

هواکش آکسیال صنعتی

هواکش سانتریفیوژ صنعتی
هواکش سانتریفیوژ یا فن گریز از مرکز، برای ایجاد ظرفیت های هوادهی متوسط در فشار های استاتیکی بالا مناسب هستند. هواکش سانتریفیوژ برخلاف هواکش آکسیال، برای تولید و خارج کردن هوا با فشار بالا و حجم پایین مناسب می باشند. هوا در این سری از هواکش ها در جهت محور به فن وارد می شود و در جهت عمود بر محور خارج می شود. این هواکش ها نسبت به هواکش های آکسیال بیشتر در مصارف صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. هواکش صنعتی سانتریفیوژ معمولا بر روی سفت (هواکش سقفی) و روی پشت بام (خارج از محیط) نصب می شود. مشخصات و ویژگی های این سری از هواکش ها را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

هواکش سانتریفیوژ صنعتی

انواع هواکش صنعتی بر اساس کاربرد
در یک دسته بندی دیگر هواکش ها به سه دسته می توان تقسیم بندی کرد عبارت اند از:

هواکش صنعتی بزرگ
هواکش صنعتی معمولی
هواکش صنعتی اکسپلوژن پروف
هواکش صنعتی بزرگ: هواکش های صنعتی بزرگ در کاربری های سنگین بکار می روند. کارخانجات بزرگ مانند ماشین سازی، کارخانه های تولید فولاد و … نیاز به نصب هواکش های صنعتی با ابعاد و سایز بزرگ نیاز دارند. کارایی هواکش های صنعتی بزرگ در جذب ذرات گرد و غبار، دود، بخارات شیمیایی و غیره است. همچنین قیمت هواکش صنعتی بزرگ نسبتا بالاتر از قیمت هواکش ها با ابعاد کوچکتر است.

هواکش صنعتی معمولی: هواکش های صنعتی معمولی در کاربری های سبک بکار می روند. این نوع هواکش ها برای ایجاد جریان هواهای خفیف و از بین بردن بوی نامطبوع کاربرد دارند.

هواکش صنعتی اکسپلوژن پروف: این نوع از هواکش های صنعتی در کاربری های نسبتا خطرناک بکار می روند. کارایی این هواکش ها برای جذب گازهای قابل انفجار و انتقال آنها به بیرون از محیط کاری است.

برندهای ایرانی هواکش صنعتی
صنعت هواکش‌سازی در ایران به عنوان یکی از بخش‌های مهم صنعتی، توانسته است با ارتقاء فناوری‌ها و تخصص‌های خود، به تولید هواکش‌های صنعتی ایرانی با کیفیت بالا و عملکرد برتر بپردازد. برندهای ایرانی هواکش صنعتی موفق شدند با کسب تجربه، فناوری های بروز به تولید محصولاتی با کیفیت برتر و عملکرد بهینه بپردازند. در ادامه، به معرفی برترین برندهای ایرانی هواکش صنعتی میپردازیم.

هواکش صنعتی دمنده
هواکش دمنده قدیمی ترین برند تولید انواع هواکش های صنعتی در ایران است. هواکش صنعتی دمنده به صورت تخصصی برای مکان هایی مانند سوله ها، کارخانه ها و محیط های صنعتی به منظور جا به جایی هوا و حذف گرد و غبار با توان زیادتری نسبت به هواکش خانگی طراحی و تولید میشوند. هواکش های صنعتی برند دمنده در انواع متفاوتی تولید می شوند و تمامی محصولات این برند دارای 18 ماه گارانتی و 5 سال خدمات پس از فروش است.

هواکش های صنعتی دمنده

هواکش صنعتی زیلابگ
شرکت فناوران تهویه پیام که هواکش های خود را با برند زیلابگ به بازار عرضه می کند یکی از بهترین و معتبرترین شرکت های سازنده انواع هواکش ها می باشد. فن زیلابگ تحت لیسانس کشور آلمان است و موفق به دریفات گواهینامه رضایت مشتری شده است. این شرکت محصولات خود را در مدل های مختلف مانند آکسیال، سانتریفیوژ، گلخانه ای، سقفی و... تولید می کند. انواع هواکش زیلابگ ارائه شده توسط کالا صنعتی دارای گارانتی 24 ماهه و خدمات پس از فروش 10 ساله است.

هواکش صنعتی زیلابگ

قیمت هواکش صنعتی
قیمت هواکش صنعتی بر اساس فاکتورهای مختلفی دست خوش تغییر میشود. مهم ترین فاکتورهایی که در هواکش صنعتی قابل تغییر اند و باعث کاهش یا افزایش قیمت هواکش صنعتی میشوند به شرح زیر است:

ضخامت ورق بدنه هواکش صنعتی
جنس ورق بدنه
نوع و جنس پروانه هواکش صنعتی
نوع الکتروموتور
نوع پوشش دهی رنگ
شکل و ابعاد فن صنعتی
در بالا مهم ترین فاکتور هایی که بر قیمت هواکش صنعتی بی صدا تاثیر گذار است ذکر شد. برای انتخاب و خرید هواکش صنعتی همچنین استعلام قیمت هواکش صنعتی میتوانید با کارشناسان مجرب کالاصنعتی تماس بگیرید.

کاربرد هواکش صنعتی
همانطور که در بالاتر اشاره شد، هواکش های صنعتی در محیط های متفاوت صنعتی و تجاری مورد استفاده قرار میگیرند. به طور کلی هواکش صنعتی دو وظیفه اصلی دارد که عبارت اند از:

تهویه مطبوع محیط
خارج کردن آلودگی (ذرات، دود، گرد و غبار، گازهای شیمیایی و...)
در ادامه به معرفی 4 صنعت مهم که استفاده هواکش در آن ها بسیار اهمیت دارد میپردازیم:

صنعت فلزات: هواکش صنعتی در این صنعت به دلیل جداسازی گرد و غبار از فرآیندهای جوشکاری، تراشکاری و رنگ‌آمیزی استفاده می‌شود. هواکش صنعتی به کاهش آلودگی هوا و بهبود شرایط کار در محیط‌های فلزی کمک می‌کند.
صنعت چوب: در تولید مصنوعات چوبی مانند مبلمان و دکوراسیون داخلی، هواکش‌ها به تخلیه گرد و غبار ایجاد شده در فرآیندهای تراشکاری، شناسایی و قالب‌گیری کمک می‌کنند.
صنعت شیمیایی: در این صنعت، هواکش صنعتی به دفع بخارات و گازهای آلاینده در فرآیندهای تولیدی و شیمیایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این اقدام به بهبود شرایط کار و حفظ سلامت کارکنان کمک ویژه ای می‌کند.
معادن: در محیط‌های استخراج و فرآوری مواد معدنی، هواکش صنعتی به تصفیه هوا و کاهش آلودگی معادن و افزایش دید کمک می‌کند.
مزایا و معایب هواکش صنعتی
هواکش های صنعتی مانند هر دستگاه دیگری دارای مزایا و معایب مختلفی هستند؛ در واقع استفاده از آنها در کنار فوایدی که دارد معایبی هم دارد.

مزایا هواکش صنعتی معایب هواکش صنعتی
قیمت اقتصادی نیاز به تعمیر و نگهداری
جابجایی و گردش سریع هوا ایجاد آلودگی های صوتی
خارج سازی گازهای شیمیایی و آلاینده ها مصرف انرژی زیاد
قابلیت نصب در اکثر محیط ها
سفارش اینترنتی هواکش صنعتی
در دنیای امروزی اکثر خریدها به صورت اینترنتی انجام می شود و قطعات صنعتی نیز وارد این حوزه شده اند. سفارش اینترنتی هواکش صنعتی مزایای متعددی نظیر کاهش زمان، کاهش هزینه، مشاوره رایگان به صورت آنلاین و بررسی بهترین گزینه را دارد. اما قبل از سفارش اینترنتی هواکش صنعتی باید به نکاتی که در ادامه آورده شده است توجه کنید:

قبل از سفارش اینترنتی هواکش صنعتی، باید نیازهای کارگاه و مشخصات دقیقی از هواکش مورد نیاز داشته باشید. این شامل نوع و مدل هواکش، ظرفیت جریان هوا، ابعاد فیزیکی، نوع انرژی مورد نیاز و سایر مشخصات فنی است.
همچنین قبل از سفارش اینترنتی هواکش صنعتی باید برندها و مدل‌های مختلف هواکش را مقایسه و از نظر قیمت، کیفیت، و ویژگی‌های فنی بررسی کنید.
معمولا سایت های آنلاین سفارش اینترنتی اجازه می‌دهند تا نظرات و تجربیات مشتریان قبلی را بخوانید. این نظرات می‌توانند به شما در انتخاب مناسب کمک کنند هچنین با خواندن نظرات مشتریان میتوانید از مشکلات احتمالی در آینده آگاه شوید.
یکی دیگر از نکات مهم در سفارش اینترنتی هواکش صنعتی بررسی گارانتی و خدمات پس از فروش است . بررسی کنید که آیا فروشگاه آنلاین گارانتی معتبر و خدمات پس از فروش را ارائه می‌دهد یا خیر.
مزایای سفارش اینترنتی هواکش صنعتی از سایت کالا صنعتی
شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگترین تامین کننده لوازم صنعتی به صورت اینترنتی در ایران، علاوه بر مشاوره تخصصی رایگان برای یک انتخاب و خرید هوشمندانه هواکش صنعتی، مزایای زیر را نیز به مشتریان خود ارائه می دهد:

تجربه خرید آسان و سریع: سفارش اینترنتی هواکش صنعتی از سایت کالاصنعتی معمولاً سریع‌تر و راحت‌تر از خرید حضوری است. شما می‌توانید در هر زمانی و از هر مکانی سفارش خود را ثبت کنید.
تنوع کالا: در فروشگاه آنلاین کالاصنعتی، می‌توانید از بین تنوع زیاد برندها و مدل‌ها بهنرین گزینه را پیدا و انتخاب کنید.
قیمت مناسب‌ و رقابتی محصولات کالا صنعتی: فروشگاه‌های آنلاین معمولاً قیمت‌های رقابتی‌تری نسبت به فروشگاه‌های حضوری دارند. همچنین، خبر خوب این است که تخفیف‌ها و پیشنهادهای ویژه همیشه در سایت کالاصنعتی وجود دارد.
امکان مقایسه و بررسی مشخصات فنی محصولات: در سایت کالا صنعتی، می‌توانید مشخصات فنی و ویژگی‌های مختلف هواکش‌ها را به‌طور دقیق مقایسه کنید و تصمیم بهتری بگیرید.
ارسال سریع و مطمئن: سفارش انلاین از سایت کالا صنعتی به شما امکان ارسال سریع کالا را ارائه می‌دهد و شما می‌توانید وضعیت ارسال را پیگیری کنید.
نصب و راه اندازی هواکش صنعتی
پس از انتخاب صحیح و مناسب هواکش صنعتی متناسب با نیازهای محیط کارگاه حال بایستی هواکش صنعتی به صورت اصولی نصب و راه اندازی کنید. نصب اصولی این نوع هواکش ها، می تواند به طور قابل توجهی در کیفیت هوای محیط کار و سلامتی کارکنان تاثیرگذار باشد. در ادامه مراحل نصب هواکش را به صورت گام به گام بررسی میکنیم.

نصب هواکش صنعتی

محل مناسب را انتخاب کنید.

محل نصب هواکش باید به گونه ای باشد که به راحتی به هوای آلوده دسترسی داشته باشد.
از نصب هواکش در مجاورت منابع گرما و رطوبت خودداری کنید.
فاصله هواکش از دیوارها و سایر موانع باید به اندازه کافی باشد.
برخی از هواکش ها برای نصب بر روی دیوار و برخی دیگر برای نصب خارج از محیط مناسب هستند که باید به درستی نصب شوند.
دریچه ورودی و خروجی را نصب کنید.

دریچه ورودی هواکش باید به گونه ای نصب شود که هوای آلوده را به طور کامل به داخل هواکش هدایت کند.

دریچه خروجی هواکش باید به گونه ای نصب شود که هوای تصفیه شده را به خارج از محیط هدایت کند.

سیم کشی هواکش را انجام دهید.

سیم کشی هواکش را مطابق با دستورالعمل های سازنده انجام دهید.

از سیم و کابل با سایز مناسب استفاده کنید.

از اتصال صحیح سیم ها به ترمینال های هواکش مطمئن شوید.

حالا هواکش را راه اندازی کنید.

پس از نصب کامل هواکش، آن را روشن کنید و عملکرد آن را بررسی کنید.
در صورت مشاهده هرگونه مشکل، به دفترچه راهنمای هواکش مراجعه کنید و یا با متخصصان تماس بگیرید
اجزای اصلی هواکش صنعتی
هواکش صنعتی وسیله ای است که با دوران خود باعث انتقال حجم معینی از هوا و یا گاز در محیط می گردد. از این دستگاه برای تهویه هوا در محیط های مختلف و همچنین تجهیزات حرارتی و برودتی استفاده می شود. هواکش صنعتی در انواع مختلف طراحی و تولید شده است که به طور کلی مهم ترین قسمت آن شامل الکتروموتور و پروانه می شوند. الکتروموتور در هواکش وظیفه دارد که انرژی الکتریکی را به حرکت دورانی تبدیل می کند. در داخل موتور سیم پیچ قرار داشته و زمانی که جریان برق به آن وارد می شود سیم پیچ یک میدان مغناطیسی تولید می کند. الکتروموتور به گونه ای طراحی شده است که میدان مغناطیسی باعث دوران میله یا شافت شده و در نتیجه انرژی الکتریکی توسط موتور به حرکت چرخشی شافت تبدیل می شود. این حرکت دورانی در هواکش، به پروانه ها منتقل شده و با دوران پروانه ها اختلاف فشار بین دو طرف آن ایجاد شده و بدین ترتیب از سمت پرفشار به سمت کم فشار در جریان است.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/2500/%D8%AA%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D9%81%D9%86



:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس KS وسیله ای الکترونیکی است که از یک موتور و همچنین گیربکس ساخته شده است. در تعریف گیربکس، می توان گفت ماشینی که به صورت جعبه دنده است و در وسایل صنعتی بعد از موتور قرار می گیرد. و در مقابل کاهش دور موتور، می تواند گشتاور را افزایش و یا در مقابل کم شدن دور گشتاور، دور موتور را افزایش دهد. گیربکس صنعتی می تواند انتقال قدرت و توان مکانیکی را از منبع تشکیل دهنده قدرت به یک اجرا کننده تبدیل کند. می توان گفت گیربکس واسطه ای بین منبع تامین کننده توان و اجرا کننده یا در واقع مصرف کننده قدرت و یا توان است و در این بین نقش انعطاف پذیری دارد. امروزه نقش موتور های الکتریکی در زندگی انسانها بسیار پررنگ و کاربردی است.

گیربکس ks

استفاده از این موتور ها در تمام وسایل الکترونیکی و الکتریکی ما قابل مشاهده است. گیربکس KS در انواع گوناگون طراحی شده است و استفاده از آنها در صنعت کاربرد زیادی دارد. از نمونه های انواع گیربکس KS گیربکس کتابی KS و گیربکس حلزونی KS و گیربکس چینی KS و همچنین گیربکس 90 درجه چینی KS می توان نام برد.

عواملی موثر در انتخاب یک گیربکس KS
بهره برداری به صورت بهینه در انتخاب یک گیربکس KS مناسب بسیار دارای اهمیت است. بر همین اساس اطلاعات جامع در مورد کارکرد و همچنین کاربرد یک گیربکس تاثیر بسزایی در عملکرد دارد.
توان ورودی، که توان و قدرت الکتروموتور را در حالت خروجی برابر با کیلو وات یا اسب بخار است.
دور ورودی، میزان سرعت چرخشی محور، الکتروموتور در حالت خروجی برابر با دور در دقیقه است.
دور خروجی، سرعت چرخشی محور، در حالت خروجی گیربکس برابر دور در دقیقه است.
گشتاور خروجی، میزان گشتاور که محور در حالت خروجی می تواند در حالت دائمی تحمل بیشتری داشته باشد، برابر واحد نیوتن و متر برآورد می شود. در ادامه به تقسیم بندی گیربکس ها می پردازیم.
قطعات گیربکس ks
ادامه متن در پایین صفحه ...
وضعیت جدیدترین پربازدیدترین پرفروشترین ارزانترین گرانترین الفبا محبوب ترین
گیربکس KS چینی سایز 40
گیربکس KS چینی سایز 40
خرید تعداد تخفیف دارد | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
گیربکس چینی KS مکعبی 50
گیربکس چینی KS مکعبی 50
خرید تعداد تخفیف دارد | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
گیربکس KS چینی سایز 63
گیربکس KS چینی سایز 63
خرید تعداد تخفیف دارد | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
گیربکس KS تیپ 75 مکعبی چینی
گیربکس KS تیپ 75 مکعبی چینی
خرید تعداد تخفیف دارد | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
گیربکس حلزونی چینی مکعبی KS سایز 90
گیربکس حلزونی چینی مکعبی KS سایز 90
خرید تعداد تخفیف دارد | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
گیربکس حلزونی KS سایز 110
گیربکس حلزونی KS سایز 110
خرید تعداد تخفیف دارد | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
گیربکس KS سایز 130 پوسته چدن
گیربکس KS سایز 130 پوسته چدن
خرید تعداد تخفیف دارد | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
تقسیم بندی گیربکس ها
گیربکس ها در دو دسته قرار می گیرند:

گیربکس های کم کننده
کاهنده و گیربکس های افزایشی یا افزاینده
گیربکس های کاهنده در انواع مختلف وجود دارند و کاربرد های بیشتری نسبت به گیربکس های افزاینده دارند. در ادامه به بررسی آنها می پردازیم. چرخ دنده های استفاده شده در گیربکس، نوع و یا مدل آن مشخص می کند. که نوع چرخ دنده نیز در کیربکس ها به چند نوع تقسیم می شوند.

گیربکس حلزونی ks

محصولات پیشنهادی:گیربکس OZDEMIR ترکیه
گیربکس با چرخ دنده ساده
ساده ترین نوع چرخ دنده، درگیری دو محور به صورت موازی و استفاده از چرخ دنده ساده و به صورت موازی در راستای شافت، در واقع حول محور شافت است که پرکاربرد ترین گیربکس ها را در ماشین های ابزاری مانند تراش و فرز به خود اختصاص داده است. با توجه به اینکه انتقال نیرو به صورت خطی و سطحی در این چرخ دنده ها صورت می گیرد. و باید گفت که این چرخ دنده ها به صورت ابعاد طراحی و تولید می شوند.

گیربکس کتابی ks

چگونگی فروش گیربکس حلزونی کی اس
فروش گیربکس حلزونی KS یکی از پرفروش ترین و باید گفت یکی از پرکاربردترین، از انواع گیربکس ها است که مورد استفاده در صنعت قرار می گیرد و دارای طرفداران بسیاری نیز در این صنعت است. کی اس یکی از برند های معروف در گیربکس حلزونی شناخته شده و طراحی و تولید شده است. جنس بدنه این گیربکس از آلومینیوم است و بسیار وزن سبکی دارد و همچنین دارای قابلیت بهبود پذیری نیز دارد.

قیمت گیربکس حلزونی KS بسیار مقرون به صرفه و مناسب است. و یکی از گیربکس هایی است که بیشترین فروش را گیربکس مدل حلزونی به خود اختصاص داده است. گیربکس KS در مدل حلزونی به صورت هالو شافت خروجی تولید و به بازار عرضه می شود. یکی از مزایای این نوع گیربکس، ساده بودن کوپل با انواع الکتروموتور است. در ادامه به اسامی برخی دیگر از انواع گیربکس های حلزونی در مدل های مختلف برای آشنایی بیشتر اشاره خواهیم داشت.

گیربکس حلزونی KS سری KS 25
گیربکس حلزونی KS سری KS 30
گیربکس حلزونی KS سری KS 40
گیربکس حلزونی KS سری KS 50
گیربکس حلزونی KS سری KS 63
گیربکس حلزونی KS سری KS 75
گیربکس حلزونی KS سری KS 90
گیربکس حلزونی KS سری KS 110
گیربکس حلزونی KS سری KS 130
گیربکس حلزونی KS سری KS 150
الکتروگیربکس ks
محصولات پیشنهادی:قیمت گیربکس پارس گرجی
مشخصات گیربکس حلزونی کی اس
این نوع گیربکس، از دو نوع چرخ دنده ماردون و همچنین دنده با جنس برنج است که با قاعده وجود شیب وسط ماردون و زاویه ایجاد شده در دنده برنجی کار می کند. جنس ماردون در گیربکس نیز از فولاد است و دنده که از جنس برنج است ایجاد سایش در زمان کارکرد می کند و به دلیل ایجاد سایش در زمان بار ایجاد شده چرخ دنده از جنس آلیاژ فسفر و برنز در این گیربکس بکار می رود و یا ساخته می شود.

گیربکس KS مدل گیربکس کتابی KS
این نوع گیربکس از برند های معروف و با کیفیت بالا است که در بازار عرضه شده است. از نظر قیمت نیز نسبت به برند های دیگر موجود در بازار مانند برند های ترکی و ایتالیایی بسیار به صرفه تر و مناسبتر است. جنس بدنه این گیر بکس از آلومینیوم است و دلیل بر وزن پایین این مدل گیربکس شده است. و همچنین آلومینیوم مقاومت گیربکس کی اس کتابی را در برابر لرزش بیشتر می کند.

گیربکس حلزونی کا اس

و از دیگر مزیت این گیربکس حمل و نقل راحت آن به علت سبک بودن است. باید گفت گیربکس کی اس مدل کتابی از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه است. کاتالوگ گیربکس کتابی KS را می توان در سایت های اینترنتی معتبر مشاهده کرد. و از انواع این گیربکس اطلاعات لازم را کسب نمود.

گیربکس چینی KS
گیربکس های چینی KS دارای کیفیت های متفاوتی در بازار است. از نظر ظاهری نمی توان این تفاوت ها را تشخیص داد. استفاده از بلبرینگ و همچنین رولبرینگ در این گیربکس ها در کاهش صدا تاثیر بسزایی دارند. چرا که به هنگام استفاده و کار کرد صدای تولید شده در هنگام کار به کیفیت گیربکس ها بستگی خواهد داشت. یکی از تاثیراتی که استفاده از اورینگ با کیفیت در گیربکس دارد، بالا نرفتن فشار و همچنین داغ نکردن بر اثر کار کرد گیربکس است. و همانطور که قبلا اشاره شده بدنه آلومینیوم این گیربکس ها باعث مقاومت این دستگاه در مقابل فشار در برابر کارکرد است و همچنین سبک بودن دستگاه نیز از مزیت های جنس بدنه آلومینیوم است.

 

سایت کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 2 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس های فلندر از جمله گیربکس های خورشیدی است که در صنایع مختلفی کاربری دارند. گیربکس فلندر با توجه به قابلیت های زیادی که دارند دارای کاربری های مختلفی است که از جمله آن می توان به سیستم های زهکشی، کاوشگر ها، صنایع شیمیایی، صنایع ریخته گری، جرثقیل ها، کامیون ها، صنایع غذایی، ماشین های تولید کننده کاغذ، دستگاه های فشار، تله کابین و صنایع سیمان اشاره کرد. معمولا گیربکس های فلندر دارای دو تا سه طبقه است. این مدل از گیربکس ها برای نصب به صورت افقی و عمودی مناسب است. این مدل از گیربکس ها همچنین برای نصب در حالت های اریب نیز مناسب است که باید مطابق با استاندارد های خاصی طراحی شوند. گیربکس های فلندر توانایی چرخش در دو جهت را دارند. متناسب با تجهیزات نصب شده بر روی گیربکس، این مدل از گیربکس ها می توانند در جهت های مختلف چرخش کنند. با توجه به مدل و ابعاد گیربکس صنعتی این تجهیزات شامل پوشش بیرونی، خنک کننده روغنی، نشانگر سطح روغن، سنسور دما و کلاچ است.

گیربکس فلندر

پوشش گیربکس فلندر
پوشش گیربکس های فلندر معمولا از چدن است که می تواند از فولاد نیز در صورت نیاز ساخته شود. پوشش گیربکس های فلندر دارای مشخصه های زیر است:

نقاط اتصال برای جابه جایی چرخ دنده
پوشش بازرسی برای بررسی قطعات
محل ورود و خروج روغن
محفظه نشانگر روغن
فیلتر هوا و تهویه
محفظه روغن گیربکس فلندر
برای روغنکاری گیربکس های فلندر از چند روش زیر استفاده می شود :

پاشش روغن
روغنکاری فشاری
روغنکاری چرخشی
دندانه های چرخ دنده و نقاط اتصال بلبرینگ ها با مقدار کافی روغن، روغنکاری می شود. بنا به دلایل امنیتی محفظه روغن گیربکس به صورت خالی ارسال می شود.

گیربکس فلندر

نحوه قرارگیری بلبرینگ ها بر روی شفت
تمامی شفت ها بر روی بلبرینگ تماسی نصب می شوند. همچنین آب بندی های اطراف شفت موجب می شود تا روغن به اطراف پوشش وارد نشده و در همچنین کثیفی و آلودگی وارد محفظه گیربکس نشود. حلقه های آب بندی اطراف شفت به عنوان نمونه های استاندارد آب بندی در اطراف شفت است. در مواقعی که گرد و خاک و آلودگی در اطراف گیربکس زیاد باشد، در اطراف حلقه آب بندی یکسری لبه های قرار داده می شود تا از ورود گرد و خاک و آلودگی به داخل محفظه جلوگیری کند. آب بندی های ترکیبی شامل حلقه های آب بندی و لبه های متصل است. این مدل از آب بندی ها هم باعث کاهش هدر رفت روغن شده و هم از ورود گرد و خاک به داخل محفظه جلوگیری می کند. این مدل از آب بندی ها برای محیط های کثیف و با گرد و خاک زیاد مناسب است.

نگهدارنده مکانیکی
در برخی موارد در صورت نیاز، گیربکس فلندر به نگهدارنده های مکانیکی مجهز می شوند. این نگهدارنده ها موجب می شوند تا گیربکس فقط در جهت خاص بچرخد. جهت چرخش معمولا در هنگام ساخت گیربکس به صورت یک فلش کوچک در روی محفظه گذاشته می شود. نگهدارنده مکانیکی در قسمت مرکزی فلنچ قرار داده شده و به صورت محکم بر روی آب بندی روغن قرار می گیرد. نگهدارنده معمولا با مدار روغن گیربکس هماهنگ شده و متناسب با آن کار می کند. نگهدارنده های مکانیکی با خارهای خارج از مرکز محکم می شود. در زمانی که چرخ دنده در یک جهت مشخص بچرخد، حلقه داخلی به همراه خار داخل آن نیز متناسب با جهت در نظر گرفته شده می چرخد. در حالی که حلقه بیرونی به صورت ثابت باقی می ماند. در سرعت های بالاتر از مقدار مشخص شده، خارها از رینگ بیرونی جدا می شوند. در این حالت از عملکرد، نگهدارنده ها بدون هیچ استهلاکی کار می کنند.

محدوده گشتاور نگهدارنده
تجهیزات محدود کننده گشتاور نگهدارنده برای کاربرد های خاص مانند درایو دوگانه قرار داده می شوند. این مدل از نگهدارنده ها ترکیبی از نگهدارنده های خارج از مرکز با خار و ترمز است. گشتاور لغزشی با استفاده از تعدادی فنر تنظیم می شوند. با توجه به لغزش ایجاد شده، چرخ دنده و خارهای اطراف نگهدارنده در برابر تنش های بالا در هنگامی که گیربکس در جهت مخالف می چرخد، محافظت می شوند. در درایو های دوگانه، در هنگام چرخش در جهت مخالف، بار به صورت یکسان در دو سمت چرخ دنده پخش می شود. قدرت تحمل فنرهای متصل به نگهدارنده در واقع نشان دهنده محدوده گشتاور لغزش چرخ دنده است. گشتاور لغزش پس از نصب فنرها غیر قابل تغییر است. معمولا در صورت خرابی فنر یا پیچ های متصل، گارانتی جوابگو نمی باشد. نگهدارنده معمولا بدون هیچ استهلاکی کار می کند. برای جلوگیری از خرابی یا مشکل در دستگاه بهتر است هر سال فاصله افقی (X) نگهدارنده را چک کنید.

خنک کاری
متناسب با کاربری و شرایط نصب گیربکس های فلندر، یکی از مدل های خنک کاری زیر در این گیربکس ها استفاده می شود:

فن
خنک کاری با روغن-هوا
خنک کاری با آب-هوا
سیستم روغن کاری جداگانه
در زمان نصب گیربکس باید توجه شود که در اطراف پوشش گیربکس امکان حرکت هوا یا انتقال حرارت همرفتی وجود داشته باشد.

گیربکس فلندر 2

پمپ
پمپ هایی برای انتقال روغن به نقاط مد نظر در درون گیربکس قرار داده می شود. مواد شیمیایی مورد استفاده در روغن نباید خورنده و آسیب زننده به مواد پمپ و راه های اتصالی پمپ باشند. روغن تمیز و متناسب با نیاز گیربکس یکی از پیش شرط های عملکرد خوب گیربکس، قابلیت اطمینان بالای آن و عمر طولانی قطعات آن است. فیلترهای روغن موجود در گیربکس ها برای کنترل و محافظت از قطعات در برابر ذرات آلودگی و کثیفی است. با توجه به شبکه فیلتر مربوطه ذرات کثیفی موجود در روغن در اندازه های مختلفی می تواند فیلتر شود. فیلتر روغن گیربکس ها در بازه های زمانی مشخصی باید تعویض شوند.

کوپلینگ
کوپلینگ های الاستیکی در ورودی و خروجی چرخ دنده قرار می گیرند. در صورتی که از کوپلینگ های صلبی استفاده شود، نیروهای محوری و شعاعی در ورودی و خروجی باید دوباره محاسبه شود و طراحی گیربکس نیز تغییر می کند. کوپلینگ های با سرعت پیرامونی در قطر بیرونی تا 30 متر بر ثانیه باید به صورت استاتیکی متعادل شوند. کوپلینگ های با سرعت پیرامونی بیشتر از 30 متر بر ثانیه باید به صورت دینامیکی متعادل شوند. در زمانی که درایوها نصب شوند، تمامی اجزای داخلی باید به صورت دقیق در یک راستا قرار بگیرد تا مقدار غیر هم راستایی نیروهای زاویه ای و محوری به حداقل برسد. همچنین این تجهیزات موجب جلوگیری از استهلاک کوپلینگ های الاستیکی می شوند. در صورت نیاز برای اطلاع از قیمت کوپلینگ می توانید به سایت کالا صنعتی مراجعه کنید.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/424/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%88-%DA%86%DB%8C%D9%86%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D9%81%D9%84%D9%86%D8%AF%D8%B1



:: بازدید از این مطلب : 93
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

شرکت اف آ گ FAG یکی از بزرگترین تولید کنندگان بلبرینگ در دنیا میباشد. از بلبرینگ های FAG در اتومبیل ها، ماشین های راه آهن، هواپیما و ماشین الات صنعتی استفاده میشود. شرکت FAG از زیر مجموعه های گروه شفلر میباشد که در سال 2001 زیر مجموعه این گروه قرار گرفت. به طور کلی این شرکت در هر بخش از ماشین آلات تا نیروگاه بادی فعالیت دارد. برای اطلاع از قیمت و خرید بلبرینگ و همچنین سفارش محصول با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

logo fag

بلبرینگ کف گرد FAG دارای حداقل تماس میباشد و مانع از کشیده شدن سطوح روی یکدیگر میشوند. با کم شدن سطح تماس، اصطکاک نیز به شدت کاهش می یابد. بلبرینگ کف گرد FAG مقاومت فشاری بسیار بالا دارد و برای تعلیق بار محوری و توزیع یکنواخت و کاهش تمرکز تنش استفاده میشود.

ادامه متن در پایین صفحه ...
وضعیت جدیدترین پربازدیدترین پرفروشترین ارزانترین گرانترین الفبا محبوب ترین
بلبرینگ کف گرد FAG کد 51100
بلبرینگ کف گرد FAG کد 51100
خرید تعداد تخفیف دارد | مشاوره رایگان | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
بلبرینگ کف گرد FAG کد 53201
بلبرینگ کف گرد FAG کد 53201
خرید تعداد تخفیف دارد | مشاوره رایگان | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
بلبرینگ کف گرد FAG کد 51101
بلبرینگ کف گرد FAG کد 51101
خرید تعداد تخفیف دارد | مشاوره رایگان | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
بلبرینگ کف گرد FAG کد 53202
بلبرینگ کف گرد FAG کد 53202
خرید تعداد تخفیف دارد | مشاوره رایگان | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
بلبرینگ کف گرد FAG کد 51102
بلبرینگ کف گرد FAG کد 51102
خرید تعداد تخفیف دارد | مشاوره رایگان | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
بلبرینگ کف گرد FAG کد 53203
بلبرینگ کف گرد FAG کد 53203
خرید تعداد تخفیف دارد | مشاوره رایگان | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
بلبرینگ کف گرد FAG کد 51103
بلبرینگ کف گرد FAG کد 51103
خرید تعداد تخفیف دارد | مشاوره رایگان | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
بلبرینگ کف گرد FAG کد 53204
بلبرینگ کف گرد FAG کد 53204
خرید تعداد تخفیف دارد | مشاوره رایگان | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
بلبرینگ کف گرد FAG کد 51104
بلبرینگ کف گرد FAG کد 51104
خرید تعداد تخفیف دارد | مشاوره رایگان | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
بلبرینگ کف گرد FAG کد 53205
بلبرینگ کف گرد FAG کد 53205
خرید تعداد تخفیف دارد | مشاوره رایگان | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
بلبرینگ کف گرد FAG کد 51105
بلبرینگ کف گرد FAG کد 51105
خرید تعداد تخفیف دارد | مشاوره رایگان | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
بلبرینگ کف گرد FAG کد 53206
بلبرینگ کف گرد FAG کد 53206
خرید تعداد تخفیف دارد | مشاوره رایگان | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
بلبرینگ کف گرد FAG کد 51106
بلبرینگ کف گرد FAG کد 51106
خرید تعداد تخفیف دارد | مشاوره رایگان | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
بلبرینگ کف گرد FAG کد 53207
بلبرینگ کف گرد FAG کد 53207
خرید تعداد تخفیف دارد | مشاوره رایگان | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
بلبرینگ کف گرد FAG کد 51107
بلبرینگ کف گرد FAG کد 51107
خرید تعداد تخفیف دارد | مشاوره رایگان | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
بلبرینگ کف گرد FAG کد 53208
بلبرینگ کف گرد FAG کد 53208
خرید تعداد تخفیف دارد | مشاوره رایگان | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
بلبرینگ کف گرد FAG کد 51108
بلبرینگ کف گرد FAG کد 51108
خرید تعداد تخفیف دارد | مشاوره رایگان | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
بلبرینگ کف گرد FAG کد 53209
بلبرینگ کف گرد FAG کد 53209
خرید تعداد تخفیف دارد | مشاوره رایگان | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
بلبرینگ کف گرد FAG کد 51109
بلبرینگ کف گرد FAG کد 51109
خرید تعداد تخفیف دارد | مشاوره رایگان | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
بلبرینگ کف گرد FAG کد 53210
بلبرینگ کف گرد FAG کد 53210
خرید تعداد تخفیف دارد | مشاوره رایگان | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
بلبرینگ کف گرد FAG کد 51110
بلبرینگ کف گرد FAG کد 51110
خرید تعداد تخفیف دارد | مشاوره رایگان | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
بلبرینگ کف گرد FAG کد 53212
بلبرینگ کف گرد FAG کد 53212
خرید تعداد تخفیف دارد | مشاوره رایگان | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
بلبرینگ کف گرد FAG کد 51112
بلبرینگ کف گرد FAG کد 51112
بلبرینگ کف گرد | برند FAG | کلاس لقی و دقتی استاندارد | بدون آب بند

تماس بگیرید
بلبرینگ کف گرد FAG کد 53214
بلبرینگ کف گرد FAG کد 53214
خرید تعداد تخفیف دارد | مشاوره رایگان | پیشنهاد مالی فوری

تماس بگیرید
123
انواع بلبرینگ کف گرد FAG
بلبرینگ کف گرد یک جهته
بلبرینگ کف گرد دو جهته
بلبرینگ کف گرد یک جهته FAG
این نوع بلبرینگ ها همانطور که از اسم آن ها پیداست، میتوانند بارهای محوری را در یک جهت تحمل کنند. این بلبرینگ ها نباید در معرض بار شعاعی قرار بگیرد.

بلبرینگ کف گرد دو جهته FAG
این نوع بلبرینگ ها بارهای محوری را از دو جهت تحمل میکنند. این دسته از بلبرینگ ها نباید در معرض بار شعاعی قرار بگیرند.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/1029/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%DA%A9%D9%81-%DA%AF%D8%B1%D8%AF/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%DA%A9%D9%81-%DA%AF%D8%B1%D8%AF-fag



:: بازدید از این مطلب : 93
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

یکی از مخاطرات طبیعی رایج در دنیا پدیده سیل است. ایجاد بارندگی بیش از حد و در کنار آن عدم تدوین نقشه صحیح شهری و روستایی و همچنین عدم ساخت سازه های جلوگیرنده از سیل باعث می شود تا آب با حجم زیاد تجمع پیدا کرده و سیلاب اتفاق افتد. ایجاد سیل مشکلات زیادی برای مردم ساکن به بار می آورد و از خرابی ساختمان گرفته تا مرگ و میر را منجر می شود. اما با این حال برای زمان هایی که سیل اتفاق می افتد و آب در یک مکان تجمع می کند، برخی از انواع پمپ می توانند راه گشا باشند. پمپ وسیله ای است که سیال را از یک نقطه به نقطه ای دیگر جابجا می کند. آب جمع شده ناشی از سیل معمولا ترکیبی از آب به همراه گل و لای و ذرات ریز جامد است و برای انتقال چنین سیالی از با توجه به میزان گل و لای، از یکی از انواع پمپ مثل پمپ لجن کش، پمپ کف کش، گل کش و موتور پمپ می توان استفاده کرد. برخی از منازل مخصوصا قدیمی ترها که که بصورت استاندارد ساخته نشده و در شیب قرار دارند، با ورودی سیل به زیرزمین علاوه بر آسیب به وسایل خانگی، امکان خرابی های جبران ناپذیری را به ساختمان سبب می شود. در این مقاله کالاصنعتی به معرفی پمپ های مناسب برای تخلیه آب سیلاب پرداخته خواهد شد.

پمپ مناسب تخلیه سیلاب

انواع پمپ مناسب تخلیه آب سیلاب
پمپ لجن کش
پمپ کف کش
پمپ گل کش
موتور پمپ
انواع پمپ سیلاب

پمپ لجن کش سیلاب
پمپ لجن کش از دسته پمپ سانتریفیوژ است که قابلیت انتقال سیالات حاوی ذرات جامد و لجن را دارد. با توجه به اینکه در آب سیلاب معمولا گل و لای وجود دارد و حتی شاخ و برگ و آشغال به همراه آن جریان پیدا می کند، پمپ لجن کش می تواند گزینه مناسبی برای انتقال آب جمع شده سیل باشد. پمپ لجن کش در دو نوع خردکن دار و بدون خردکن موجود است و برای مواقعی که جامدات درشت تری به همراه سیل وجود دارند، استفاده از پمپ لجن کش خردکن دار پیشنهاد می شود. پمپ لجن کش پنتاکس از بهترین های بازار است که می توان از طریق سایت کالاصنعتی اقدام به سفارش آن کرد. پمپ لجن کش لئو نیز با داشتن کیفیت خوب از قیمت مناسبی برخوردار است و انواع لجن کش با جنس های مختلف بدنه، پروانه و خردکن دار و بدون خردکن آن موجود می باشد.

پمپ لجن کش مناسب برای سیلاب

پمپ کف کش سیلاب
پمپ کف کش دیگر پمپ بکارگرفته شده در سیلاب ها بوده و از خانواده پمپ های سانتریفیوژ می باشد و خیلی شبیه پمپ لجنکش است. اما تفاوت پمپ کفکش و لجنکش در توانایی پمپاژ نوع سیال است. کفکش برای آب های تمیزتر مناسب است اما همانطور که توضیح داده شد، لجن کش می تواند آب همراه با ذرات جامد را به خوبی منتقل کند. با این وجود پمپ کف کش نیز می تواند برای زمان هایی که آب سیلاب تمیزتر بوده و ذرات بزرگ جامد منتقل شده از جریان سیلاب در آن وجود ندارد، مناسب باشد. برای اطلاع از مشخصات فنی و قیمت پمپ با کارشناسان فروش در تماس باشید.

پمپ کفکش مناسب سیلاب

پمپ گل کش سیلاب
پمپ گل کش دیگر پمپ مورد استفاده جهت پمپاژ سیلاب ها است. پمپ گل کش نوعی پمپ سانتریفیوژ بوده که دارای یک حلزونی است و از یک پروانه یکسر آویز بهره می برد. همانطور که از نام پمپ گل کش مشخص است، قابلیت جابجایی آب های گل آلود را دارد و بنابراین گزینه بسیار مناسبی برای سیلاب های با گل و لای زیاد می باشد. پمپ گل کش پمپیران با قطر های مختلف یکی از محصولات با کیفیت بازار است که قیمت آن را می توانید از فروشگاه ما مشاهده و خریداری کنید.

پمپ گل کش سیلاب

موتور پمپ سیلاب
یکی دیگر از پمپ های مناسب برای سیلاب، موتور پمپ است. زمانی که بحران سیل در یک منطقه اتفاق می افتد، احتمال خرابی تاسیسات برقی و در پی آن قطعی برق وجود دارد. پمپ دستگاهی برقی است و در چنین شرایطی که برای پمپاژ آب سیلاب باید از پمپ استفاده شود چالش وجود دارد. راه حل انتقال آب جمع شده ناشی از سیل در این مواقع استفاده از موتور پمپ است. موتور پمپ نوعی پمپ است که بجای استفاده از برق از سوخت های فسیلی مثل بنزین و گازوئیل تغذیه می شود. موتور پمپ بنزینی میزان سوخت بیشتری نسبت به موتور پمپ دیزلی دارد اما با این حال سطح دسترسی به نوع سوخت نیز مهم است. همچنین موتور پمپ بنزینی در تمام آب و هوا می تواند کارکرد مطلوب داشته باشد ولی موتور پمپ دیزلی در آب و هوای سرد دچار مشکل می شود.

موتورپمپ سیلاب

جمع بندی

حتما تا حالا شنیدید که میگن "پیشگیری بهتر از درمانه"، اما گاهی به هر علتی نمی توان پیشگیری کرد یا دیگر آن اتفاق افتاده است و بنابراین در چنین شرایطی باید درمان کرد!

یکی از مخاطرات طبیعی که زیاد اتفاق می افتد، سیل است و علی رغم اینکه در زمان شهرسازی می توان تدابیر جلوگیرنده از حوادث سیل را گرفت اما سیلاب و آبگرفتگی در برخی از شهرها و روستاها اتفاق می افتد و می تواند آسیب های جدی به همراه داشته باشد. مهندسان و متخصصان برای رفع این مشکل پمپ هایی را طراحی و پیشنهاد داده اند که می توانند حجم آب زیاد جمع شده در یک مکان را به مکانی دیگر جابجا کنند. از جمله پمپ های مناسب برای تخلیه سیلاب می توان به پمپ لجن کش، پمپ کف کش، پمپ گل کش و موتورپمپ اشاره کرد که در این مقاله به معرفی آنها و کاربردشان در هنگام سیل گرفتگی پرداخته شد. در صورتی که در منطقه شما سیلاب اتفاق افتاده است یا با توجه به منطقه ای که زندگی می کنید پیش بینی می کنید که در آینده سیل مشکلاتی برای منزل، ساختمان، منطقه، روستا و شهر شما ایجاد می کند می توانید با کارشناسان ما تماس گرفته و در مورد پمپ مناسب برای تخلیه سیل به شما مشاوره دهند.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%D9%85%D9%BE/1922/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%A8



:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 فروردين 1403 | نظرات ()